View Full Version : Πάλι συρθήκαμε στην άσφαλτο...πάλι ασυναίσθητη οδηγός και πάει να βγει και απο πάνω..
Για να μην πολυλογώ:
02/06/07 17.30 περίπου
κατέβασμα απο Μεσογείων λίγο πριν την διασταύρωση της Δημοκρατίας (πάνω γωνία Πεντάγωνου)
κινούμαι στην μεσαία λωρίδα,
δεξιά διαγώνια μπροστά λεωφορείο και απο πίσω μπλε Κια
βλέπει το Κια ότι το λεωφορείο φρενάρει για να σταματήσει στην στάση,
στιγμιαία αριστερό φλάς και ξυστά μπροστά μου αφου ήδη είμαι "φρεναριστος μιας και την έχω ψιλιαστεί...
ανοίγεται όχι στην μεσαία αλλά στην αριστερή λωρίδα... μάλιστα την πάταγε κιόλας...
βρίσκομαι διαγώνια πίσω δεξιά της ώσπου ξαφνικα,
στρίβει κάθετα δεξιά να μπει στο στενό (Δημοκρατίας) περνώντας απο μπροστά μου κόβωντάς μου για 2η φορά την πορεία,
φρεναριστός εγώ ήδη κινούμαι δεξιά να την αποφύγω ,
χτυπάω πίσω στο αμάξι που είναι ήδη στραμένο στον κάθετο δρόμο, πέφτω κάνοντας δυο κωλοτούμπες τριγύρω απο τον εαυτό μου...
Το ατύχημα το είδαν πάρα πολλοί!
και το ότι με εκλεισε...
όμως 2-3 άτομα που έπιασα για να μου δώσουν ονόματα δεν δεχτήκανε...
Παρακαλώ πολύ όποιος έτυχε να είναι εκεί και να το δει να με βοηθήσει!
Επίσης σίγουρα το είδε ο οδηγός του λεωφορείου που είχε σταματήσει στην στάση!
θα προσπαθήσω να τον βρω, όποιος νομίζει ότι μπορεί να βοηθήσει ας μου στείλει π.μ.
Το κορυφαίο είναι ότι η ίδια θεωρεί ότι έχει δίκιο μιας και λέει ότι "σου έβγαλα φλας"
ενώ δυο φορές με "έκοψε" με σφήνα...
και λέει επίσης "εσυ φταίς αφού με χτύπησες απο πίσω" πράγμα που έγινε αφού είχε αλλάξει 2 λωρίδες... και ήταν πλέον κάθετη στον δρόμο...
μάλιστα μου λέει να της κάνω δήλωση γιατί έχει ζημιά στο αμάξι κάτι γρατζουνιές στο βαμένο προφυλακτήρα...
εγω βγήκα με μώλωπες στο γόνατο
αριστερά της μέσης στη λεκάνη
και παρόλο που φόραγα το δερμάτινο στον αριστερό αγκώνα εσωτερικά απο την τριβή της κρούσης...
χτύπησα στην άσφαλτο έντονα με το κράνος , έσπασε η ζελατίνα και βγήκα με μια ελαφρά κάκωση κεφαλής και κολάρο και φάρμακα για 10 μέρες...
το παπί αριστερό διακόπτη, καθρέπτη μαρσπιέ φλάς πίσω φανάρι και πιθανώς άλλα που δεν μπηκα στο κόπο να ασχοληθώ ...
:sad:
και μαλακία και θράσος... ρε γμτ...:yuck:
91247
Λεωνίδας
02/06/2007, 21:31
:eyepop: :a023: :a023: :a023: :a023: :a023:
όχι ρε φίλε :mad: :mad: :mad:
τι λες τώρα
κατ' αρχήν περαστικά... κατά δεύτερον καλά ξεμπερδέματα :sick:
:look: Τι λες ρε Λάμπρο, πού πήγες κι έπεσες...
Μακάρι να βρεις κάποιον που το είδε και να μη... βαριέται να ασχοληθεί (πού φτάσαμε ρε π%#στη μου), αλλά εκτός από τον οδηγό του λεωφορείου πού να τους βρεις τους άλλους. Μα τόση αναισθησία πια..
Καλά για την ηλίθια με το σύστημα "φλας=στρίβω ήδη" τι να πω. Καλά ξεμπερδέματα με το ζώο. Σιγουρέψου ότι είσαι οκ και μακάρι να βρεις το δίκιο σου.
Λεωνίδας
02/06/2007, 21:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
ηλίθια με το σύστημα "φλας=στρίβω ήδη" καλά κλασική περίπτωση
γμτ γμτ :( :mad:
kakofonixx
02/06/2007, 21:55
Περαστικα και απο μενα φιλε μου και ελπιζω να ξεμπλεξεις γρηγορα με το ζωο που εμπλεξες...
Δυστυχως πολλοι εχουν φτασει να θεωρουν πιο σημαντικες δυο γρατζουνιες στα σιδερα απο μια ανθρωπινη ζωη :yuck:
Αλλα για να γινω και εγω λιγο κακος....
Αφου την εβλεπες οτι ηταν ασχετη στο τιμονι, γιατι δεν της αφηνες λιγο αποσταση?
Λάμπρο γιατί δεν κάλεσες αστυνομία, αφού είχες και τραυματισμό?
Σε παρόμοια φάση πριν αρκετά χρόνια (από τέρμα δεξιά άλλαξε με τιμονιά 3 λωρίδες και φρέναρε μπροστά μου για να στρίψει), το ΤΟΤΑ του είχε ριξει όλη την ευθύνη χαλάρά, παρόλο που είχα χτυπήσει πίσω του.
Το φλας προειδοποιεί!!! δεν υποχρεώνει να κάτσουμε κλαρίνο, όπου του ΄ρθει του καθένα να στρίψει. Στο 1ο μάθημα οδήγησης ΡΠΜ το μαθαίνουν αυτό.
Εύχομαι όλα καλά να πάνε ρε φίλε και περαστικά σου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από kakofonixx
Αλλα για να γινω και εγω λιγο κακος....
Αφου την εβλεπες οτι ηταν ασχετη στο τιμονι, γιατι δεν της αφηνες λιγο αποσταση?
Φίλε μου της την άφησα την απόσταση αλλά έκοψε πολύ απότομα νομίζωντας ότι θα προλάβει...
στην ουσία δεν χτύπησα αλλά γλύστρισα απάνω της ενώ είχα ήδη παράλληλα στην κίνησή μου το προφυλακτήρα της...
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Λάμπρο γιατί δεν κάλεσες αστυνομία, αφού είχες και τραυματισμό?
όλα τα κάλεσα ήρθε η αστυνομία και έφυγα με το ΕΚΑΒ...
για την ακρίβεια περίμενε περιπολικό να ανάψει το φανάρι την ώρα του ατυχήματος στο κάθετο φανάρι 4ο σε σειρά...
δεν είδαν πως έγινε ακριβώς αλλά και να βλέπαν δεν μπορούν να καταθέσουν οι αστυνομικοί σαν μάρτυρες...
καλέσαν παράλληλα με μένα την τροχαία και το ΕΚΑΒ, και φύγαν αφού ήρθαν ...
εγώ έδωσα τα στοιχεία μου τα χαρτιά μου τα τηλέφωνά μου με ξαπλώσαν στο ΕΚΑΒ μου κάναν τις πρώτες βασικές ερωτήσεις , μου δώσαν τα χαρτιά και έφυγα με το ΕΚΑΒ αφού είπα ότι μου έκανε 2 σφήνες και έστριψε απο την αριστερή λωρίδα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6 Το φλας προειδοποιεί!!! δεν υποχρεώνει να κάτσουμε κλαρίνο, όπου του ΄ρθει του καθένα να στρίψει. Στο 1ο μάθημα οδήγησης ΡΠΜ το μαθαίνουν αυτό.
Εύχομαι όλα καλά να πάνε ρε φίλε και περαστικά σου. [/B]
Αυτό της έλεγα και εγώ και δεν το καταλάβαινε...
Ελεος ρε φουστη μου!
Ουτε που την ενοιαξε που πηγε να σκοτωσει καποιον, και ηθελε και δηλωση
ΓΔΑΡ'ΤΗΝ
Περαστικα κιολας
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Ελεος ρε φουστη μου!
Ουτε που την ενοιαξε που πηγε να σκοτωσει καποιον, και ηθελε και δηλωση
ΓΔΑΡ'ΤΗΝ
Περαστικα κιολας
Φίλε After... δεν είναι το πήγε να σκοτώσει... αν είχα άδικο...να πάει στο διάλο...
αλλά να έχει άδικο και να το παίζει και τσαμπουκά....??? και ειρωνικά? και στο τηλέφωνο που με πήρε?
vangelis 64
02/06/2007, 22:40
1ον Ευτυχώς που είσαι καλά!
2ον Η Τροχαία,δεν έκανε σχεδιάγραμμα τού συμβάντος;Είναι υποχρέωση της,εφ' όσον υπάρχει τραυματισμός.
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
1ον Ευτυχώς που είσαι καλά!
2ον Η Τροχαία,δεν έκανε σχεδιάγραμμα τού συμβάντος;Είναι υποχρέωση της,εφ' όσον υπάρχει τραυματισμός.
1ον +1000, ευτυχως πταισματα τραυματισμού.
2ον το σχεδιαγραμμα ειναι στατικο την στιγμη της συγκρουσης, οποτε δεν θα δειξει τιποτα!:sad:
lampros_fazer
02/06/2007, 23:08
:sick: :mad: :a26:
Πάλι καλά που δεν έπαθες τίποτα χειρότερο..
Φαντάσου και να μην την είχες ψυλλιαστεί,καρότσι θα σε πήγαινε η @#$^%$..
Περαστικά σου ρε Λάμπρο..
Τι ζώα ρε πούστη μου..Πάει να βγει κι από πάνω..Θα έλεγα που να κάτσει πάνω (αλλά θα το φχαριστιόταν να μου πεις..)
:wave2:
LsKostas
02/06/2007, 23:14
όμως 2-3 άτομα που έπιασα για να μου δώσουν ονόματα δεν δεχτήκανε...
:a37: :a37: :a52: :a52: :a45: :a02: :a02: :a29:
Γδαρτο το ΤΣΟΛΙ!!!
Περαστικα...κι αγυριστα
vangelis 64
02/06/2007, 23:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
2ον το σχεδιαγραμμα ειναι στατικο την στιγμη της συγκρουσης, οποτε δεν θα δειξει τιποτα!:sad:
Mε είχε ρίξει κι εμένα κάποτε ένας παπάρας.Αμαλίας και Όλγας,κοντά στούς στύλους τού Ολυμπίου Διός.
Κλήθηκε η Τροχαία και κατέγραψε το συμβάν,βάσει τών καταθέσεων μας.Τής δικής μου και τού παπαριού δηλαδή.
Τον είχα δεξιά μου και έστριψε αριστερά στην Όλγας απροειδοποίητα.Το καλό για μένα ήταν πως δεν μπορούσε να μην παραδεχτεί τη θέση τού οχήματός του στον δρόμο.
Το καλύτερο βέβαια είναι πως ένα παιδί με μία βέσπα με ακολουθούσε από τη Σταδίου(τού άρεσε η μηχανή όπως μού είπε)και είδε ό,τι έγινε.
Δεν μπορεί ρε γαμώτο....Τόσο παρτάκηδες είμαστε πια που γυρνάμε τόσο εύκολα το κεφάλι,εκεί που δεν έχουμε συμφέρον;
Κι όμως......τόσοι άνθρωποι είδαν τον Λάμπρο και σφύριζαν αδιάφορα.
Μπορεί και να στενοχωρήθηκαν κιόλας που δεν σπάσανε κεφάλια,που δεν βγήκαν άντερα έξω....κάτι τέλος πάντων ρε παιδί μου! :mad: :mad:
:a023: :a023: :a023: :a023: :a023: :a023: :a023: :a023: :a023: :a023: :a023:
ΚΑΡΙΟΛΑ
καλα ξεμπερδεματα φιλε.....
Τι να πω ρε γμτ...
Πρωτα απ' ολα το βασικο ειναι οτι εσυ εισαι καλα κ η οποια βλακεια εγινε δεν ειχε παρα νευρα για αποτελεσμα..
Τωρα για τα αλλα... μακαρι να βρεθει καποιος να σε βοηθησει στην καταθεση, αλλα φοβαμαι οτι εχουμε γινει απιστευτα γαιδουρια.
Υπομονη κ κουραγιο
:beer: :beer:
Aμαν τωρα τοδα !!
ρε τροπεα να βαλω καγκελα στη ζουζου τωρα που θαρθω ;;
παρτης τη κυλοττα της βαρεμενης !!!
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :hypnotize
Vstrommer71
03/06/2007, 00:33
Wrong,mate....
Your Japanese name is Savouropefto Mitsotakis:lol: :lol: :lol:
Ου ρε 666!
91244
vangelis 64
03/06/2007, 01:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Wrong,mate....
Your Japanese name is Savouropefto Mitsotakis:lol: :lol: :lol:
Ου ρε 666!
Άει γεια σου ρε Γιάννη κι έψαχνα wallpaper.:lol: :lol: :lol:
stefanos
03/06/2007, 01:30
Δεξιά στρίβει μόνο αυτός που είναι στη δεξιά λωρίδα.
Αν έδωσε κατάθεση δεν θα της έκοψε να μην το πεί, οπότε την έχεις.
H.A.Balafoutre
03/06/2007, 01:31
Πολύ χάλια κατάσταση.
Περαστικά ρε συ. Καλή δύναμη.:wave2:
Περαστικά και καλά ξεμπερδέματα, και να πω και τη χαζομάρα μου, δες τώρα που είναι νωρίς για τίποτα ροδιές από φρένα (δικά σου πχ) μπας και δείχνουν τίποτα... Ξαναγύρνα στο σημείο και ψάξε για μάρτυρες, τα νόπανα όλοι κάνουνε τις πάπιες... :mad:
Και μένα πήγε να μου πεί για δήλωση μετά και καλά ο ασφαλιστής της και πήρε τα 3 μου -αλλά ήμουνα σε λεωφόρο και βγήκε η άλλη χωρίς να τσεκάρει από κάθετο.
DrIoannis
03/06/2007, 07:52
Περαστικά να είναι και κατά τα άλλα πιστεύω θα βρεις το δίκιο σου.
Περαστικά σου εύχομαι & καλά ξεμπεδρέματα! Έχει ξεφύγει η κατάσταση, ειδικά με τις κυράτσες οδηγούς.:yuck: :yuck: :yuck:
Καλή αννάρωση φίλε!
filipp0s
03/06/2007, 09:31
Περαστικά και καλή αναρρωση! :wave2: :wave2:
VanDiemen
03/06/2007, 09:52
Περαστικά σου φίλε. Ποτέ ξανά από δω και πέρα!
Cpt. Haddock
03/06/2007, 10:13
:sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick:
Περαστικά ρε Λάμπρο...
:sad:
doctor x
03/06/2007, 10:28
k koyragio!!!!!:beer:
Περαστικά ρε Λάμπρο... :rolleyes:
έχει γεμίσει ο τόπος μαλάκες.. :sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Δεξιά στρίβει μόνο αυτός που είναι στη δεξιά λωρίδα.
Αν έδωσε κατάθεση δεν θα της έκοψε να μην το πεί, οπότε την έχεις.
Ontos psaxto filaraki ,gia na stripsi ekei eprepe na einai stin dexia lorida, opou as einai leoforiolorida prin apo fanari opou exei strofi, oi leforiolorides einai diakekomenes gia na epitrpi se afton pou thelei na stripsi na bi sti lflorida xoris na einai paranomos ,ara i typisa eprepe na einai h piso apo to leof h brosta tou gia na stripsi dexia,opote an stin katathesi tis diloni oti ithele na pai dexia ,epexe kai exase ,ti doulia ixes kura mou apo mesaia na stripsis dexia?
eimai odigos leof oxi tou sygekrimenou pou itan martiras,kai afti tin lalakia pou ekane i typisa tin kanoune sinexia oi koutakides se oles tis paromies diastavrosis ,eno tous dini to dikeoma na boun leoflorida kapoia metra prin to fanari gia na stripsoun me diakekomeni diagramisi ,oi ilithioi plakonontai apo mesaia kai ftanontas brosta aristera sou(leof etsi)kovoune dexia xera kai vlepis xafnika brosta sou katheta ena ena lalaka na strivi:confused: :confused: kai gia na min ton skotosis :freno apotomo(oso siga kai na pigenis) parta kato ta gerontia pou einai orthia mes to leof,ntravala o odigos ,stin doulitsa tou kai kurios o poniridis pou strivi opou kai opos goustari.
alla epidi einai toso ilithioi pou eno exoun kani tin lalakia kai pigan na skotosoun anthropo ,tin glitosan,anti :a)na zitisoun ena mamimeno sygnomi b)na kanoun mia mamimeni dilosi ,giafto plironis asfalia .poulane kai trela re fousti mou ti ..lakismenos laos ree skatokoutoponiroi.
Mono kai mono gia tin syberifora tis theli kynigi ,an exeis xrono.
sergiosm
03/06/2007, 11:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
αλλά και να βλέπαν δεν μπορούν να καταθέσουν οι αστυνομικοί σαν μάρτυρες...
Κατ' αρχάς περαστικά και αγύριστα ...
Οι αστυνομικοί μπορούν να έρθουν ως μάρτυρες και μάλιστα θεωρούνται και αξιόπιστοι, οπότε δεν χάνεις τίποτα να τους αναζητήσεις, αν βέβαια έχουν δει κάτι.
Η τροχαία τί έγγραψε στην έκθεσή της;;;
Εσύ έχεις δώσει κατάθεση ;;
Αυτό όμως που πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις είναι να κάνεις ΑΡΝΗΤΙΚΗ δήλωση στην ασφαλιστική σου.
Επίσης επειδή τραυματίστηκες έχεις δικαίωμα να της κάνεις μήνυση και να την τρέχεις στα (ποινικά) δικαστήρια. Λογικά θα πρέπει να σε ρωτήσει και η αστυνομία πριν κλήσει τον φάκελο και κατά την άποψή μου (δεδομένης της στάσης της τύπισσας) πρέπει να της κάνεις μήνυση είναι το καλύτερο μέσο "άσκησης πίεσης". Εξάλλου μπορείς όποτε θέλεις να την ανακαλέσεις και ούτε γάτα ούτε ζημιά.
Πάντως να ξέρεις ότι έχεις προθεσμίς τριών μηνών από το ατύχημα για να κάνεις της μήνυση.
Γενικά ΠΙΕΣΕ ΤΗΝ, δώστης να καταλάβει ότι θα το τραβήξεις όσο πάει και αν δεν καταλαβαίνει πήγαινε δικαστικά.
sergiosm
03/06/2007, 11:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
στην ουσία δεν χτύπησα αλλά γλύστρισα απάνω της ενώ είχα ήδη παράλληλα στην κίνησή μου το προφυλακτήρα της...
Πού ακριβώς την χτύπησες ;;
και σε ποια θέση ήταν τα δύο οχήματα ;;;
Αν την έχει χτυπήσει διαγώνια αποδεικνύεται ότι δεν βρισκόταν κινούμενη (στη λωρίδα της) μπροστά σου αλλά ότι διέσχισε το δρόμο μπροστά σου. Οπότε δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι εσύ έπεσες απο πίσω με την έννοια του ΚΟΚ. Δεν ήσουν πίσω της, αυτή βρέθηκε μπροστά σου.
Πάρε φωτογραφίες της μηχανής σου και αν μπορείς πάρε φωτογραφίες και το αυτοκίνητό της.
Αυτό βέβαια θα πρέπει να το κάνουν οι πραγματογνώμονες των ασφαλιστικών, αλλά αν μπορείς κάντο και εσύ..
Τέλος, αν μπορείς να κάνεις και αυτό που είπε ο zireous κάντο. Πολύ καλή ιδέα και μπορεί να σου φανεί πολύ χρήσιμη.
Πάντως μίλα και με την τροχαία τώρα πριν ακόμα βγάλουν πόρισμα, ίσως μπορέσεις να τους επηρεάσεις.
περαστικα και καλα ξεμπερδεματα :wave2:
SPORAKIAS
03/06/2007, 14:43
περαστικα λαμπρο και ελπιζω να βρεις ακρη με την κ@ριολ@....:(
blackbusa
03/06/2007, 17:02
Aφου εισαι καλα ρε φιλε,ολα τα αλλα γινονται......Κυνηγα την αν μπορεις την ΚΑΡΓΙΟΛΑ......
Λάμπρο κουράγιο.
Τα υπόλοιπα από κοντά με την πρώτη ευκαιρία.
HolyDiver
03/06/2007, 18:09
Περαστικά και :a45: :a39: :a016: :a015: :a29: :a021: :a9: την καργιόλα. Και φυσικά πάει να στη βγει από πάνω, γιατί αυτή νομίζει ότι ξέρει να οδηγεί........., άλλωστε το κράτος της έδωσε αυτό το ΠΡΟΝΟΜΙΟ :a31: :a31:
Περαστικά και μηδενική ανοχή... στους φονιάδες του ακήρυχτου πολέμου της ασφάλτου :mad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaiosp
eimai odigos leof oxi tou sygekrimenou pou itan martiras,
Θα με βοήθαγες αρκετά αν μπορούσες να ενημερώσεις και εσύ τους συναδέλφους σου μπας και βρούμε τον άνθρωπο που το είδε...
makis206
04/06/2007, 07:56
Τώρα το είδα !:uplate:
Συντεκνάκι περαστικά και γρήγορα ξεμπερδέματα με τη μαλάκω..:(
sapila racing
04/06/2007, 11:27
Λάμπρο πάλι καλά που την γλύτωσες...
Αν σε ενδιαφέρει να σε φερω σε επαφή με εμπειρο δικηγόρο στείλε πμ.
Μου εχει τύχει παρόμοια περίπτωση, όπου τελικά κι εγω από πίσω τον χτύπησα τον @$$@## και πήγε να βγει από πάνω αλλά τελικά με παρακάλαγε στο τέλος.
Μετα απο 3 δικαστήρια βέβαια, και ειχα και μάρτυρες,
Οι μάρτυρες ειναι το πιο βασικό, ψαξτο όπως μπορείς απ αυτη τη μερια!!
Λάμπρο καταρχήν τα κλασσικά περαστικά, που εύχομαι να λέμε - ξανά - για τελευταία φορά. Ευτυχώς από ότι καταλαβαίνω τη γλύτωσες σχετικά φθηνά.
Για μένα η λαλακία είναι ότι για άλλη μια φορά από ότι φαίνεται θα μπλέξεις με δικαστήρια και όλα τα παρελκόμενα. Το γεγονός ότι την χτύπησες από πίσω είναι επιβαρυντικό αλλά όχι από μόνο του.
1. Σε ποιό ακριβώς σημείο του αυτοκινήτου τη χτύπησες;
2. Φαίνονται ίχνη από το φρενάρισμά σου στο δρόμο και πήρανε/πήρες φωτογραφίες;
3. Τι έγινε με τον οδηγό του λεωφορείου; Δεν πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να τον βρεις μέσω της Αστυνομίας και σίγουρα θα είδε τι συνέβει.
4. Πάρε χαρτιά από γνωστούς γιατρούς για βλάβες.
Καλό κουράγιο και υπομονή
Trickster
04/06/2007, 12:59
@#$*&@)# με την κ@...λ@
:a016:
περαστικά ρε Λάμπρο...
Ταξιδευτής
04/06/2007, 19:32
Λαμπρο μου περαστικα φιλε με ολη μου την καρδια... Δεν μπορω να σου πω ποσο λυπηθηκα οταν ειδα αυτο το thread... Τουλαχιστον ομως εισαι καλα φιλε! Ολα τα αλλα ειναι δευτερευοντα, αν κ ξερω καλα ποσο "πονανε" και αυτα.... :(
Οτι θες, μα ΟΤΙ ΘΕΣ, εχεις το τηλ...
ΥΓ. Ελπιζω η καταραμενη σκρ@φ@ να παρει οτι της αξιζει... :mad:
Βρε συ Λαμπρο τι να πω ρε γμτ!!!!!!!!!!!!!
Ευτυχως που εισαι καλα..περαστικα σου κι ελπιζω να ξεμπερδεψεις με την..@@#$%$##@#$$!!!!!!!!!!!!!!!
:sad: :sad: :sad: :wave2:
Gandalf dr685sm
05/06/2007, 09:00
Δυστυχώς κάθε φορά πρέπει να γινόμαστε detective ρε γμτ...
Οτι σου λέει ο sergiosm.
Πού ακριβώς την χτύπησες ;;
και σε ποια θέση ήταν τα δύο οχήματα ;;;
Αν την έχει χτυπήσει διαγώνια αποδεικνύεται ότι δεν βρισκόταν κινούμενη (στη λωρίδα της) μπροστά σου αλλά ότι διέσχισε το δρόμο μπροστά σου. Οπότε δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι εσύ έπεσες απο πίσω με την έννοια του ΚΟΚ. Δεν ήσουν πίσω της, αυτή βρέθηκε μπροστά σου.
Να συμπληρώσω επίσης οτι πρέπει να τσεκάρεις που αναφέρει η έκθεση οτι ήταν πεσμένο το μηχανάκι σου. Γιατί αν όντως έστριψε αυτή δεξιά και εσύ ήσουν ακριβώς απο πίσω της, είναι αδύνατον να βρεθεί η μηχανή τέρμα αριστερά ή έστω στην μεσαία... μάλλον καρφωμένη πάνω της θα ήταν.
Επίσης...
Απο τέρμα αριστερά , να στρίψεις δύο λωρίδες μετά δεξιά, απαγορεύεται διά ροπάλου , δεν πα να είσαι και κολητά στον κώλο της. Αν έχεις μάρτυρες ή μπορείς να αποδείξεις αυτό, τελείωσε το θέμα.
κινήσου δικαστικά και βρες καλό δικηγόρο να μπορεί να στηρίξει τα λεγόμενα σου.
Και το τελευταίο όπως ειπώθηκε... το φλάς είναι προειδοποίηση δεν είναι υποχρέωση προς τρίτους για την παραχώρηση προτεραιότητος.
Περαστικά και πάλι όρθιος σύντομα.
Gandalf
Ευχαριστώ πολύ όλους για τις συμβουλές!
Σήμερα βγήκε εσωτερικό δελτίο τύπου - αναγγελία στην ΕΘΕΛ για να βρεθεί ο λεωφορειατζής και βλέπουμε...
ρωτήθηκε παραπάνω που την χτύπησα...
φρέναρα όσο πιο πολύ μπορούσα και έστριψα όσο το δυνατόν να την αποφύγω...
οπότε την χτύπησα-γλύστρισα-έγδαρα πίσω στον προφυλακτήρα απο την δεξιά στην αριστερή μεριά...
σκατα.
περαστικα ρε.
mystique
06/06/2007, 09:22
:mad: :( :sick:
Λαμπρο περαστικα και γρήγορα ξεμπερδέματα ...
και μην το αφησεις θα βγει ακρη
Πάλι καλά που την έβγαλες με μικροτραυματισμούς και νοιάζεσαι μόνο για τα νομικά...:wave2:
danaos75
06/06/2007, 15:35
Περαστικά Λαμπρο ;)
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΛΗΜΑ ΤΗ ΑΛΛΗ ... :a37: :a37: :a37: :a37:
Nikoskazer2000
07/06/2007, 01:20
Φίλε τα είπαμε κι' απο το τηλέφωνο αλλα τελικά δεν έμαθα: Βρέθηκε ο σωφέρης του λεωφορίου για να υποστηρίξει τα λεγόμενα σου;
Το κολλάρο θα φύγει, το μηχανάκι θα φτιάξει (αλλα who cares...) και η Αράδαινα θα μας περιμένει και φέτος το καλοκαίρι να "ισιώσει" τις μέσες μας :a25: :a54:
Όλα θα φτιάξουν φίλε! :smilea:
Πάντα καλά να 'σαι! :beer:
gian_nykt
07/06/2007, 08:43
τα περαστικά μου Λάμπρο..........οταν βλέπεις τέτοιους τύπους φρικάρεις.....κάνεις τον μαμάκα και κάθεσαι απο πίσω μεχρι να δεις τι μαλακία θα κάνει στο τέλος και που θέλει επιτέλους να πάει!!!!!
Αϊ σιχτίρ, νομίζουν κάποιοι οτι ειναι μόνοι στο δρόμο.....ΗΜΑΡΤΟΝ πιά!!!!
και δεν φτάνει αυτό, αντι να πει και συγνώμη πουλάει και τσαμπουκά....είσαι απο πίσω αρα φταίς.....ΠΙΠΙΛΑ έχει γίνει αυτό, οτι μαλακία κάνει ο καθένας και τον τρακάρεις απο πίσω σου πετάει "ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΡΑ ΦΤΑΙΣ".....σκάσε τουλάχιστον!!
Aggelos_SV
07/06/2007, 16:12
Ευτυχώς που δεν χτύπησες...πολύ...
Καλή υπομονή με τα γ@μ0δικαστήρια:yuck:
....και ....γδύστην κανονικά ,σωματική/ηθική βλάβη :wave2:
OrEsTiS82
07/06/2007, 20:17
Επειδη το σημειο που επεσες ειναι σχετικα κοντα μου εχω να πω οτι ειναι περιεργο και θελει προσοχη,συμβαινουν αρκετες φορες ατυχηματα εκει.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Φίλε τα είπαμε κι' απο το τηλέφωνο αλλα τελικά δεν έμαθα: Βρέθηκε ο σωφέρης του λεωφορίου για να υποστηρίξει τα λεγόμενα σου;
απο βδομάδα θα βγουν οι έντυπες καρτέλες με τα ονόματα για να μην μπορεί να διαψευστεί τίποτα στο δικαστήριο,
και θα βρεθεί για να καταθέσει...
αναφορά συμβάντος και αυτή απο βδομάδα απο τροχαία...
έγινε σήμερα απο μεριά μου αρνητική δήλωση...
απο δευτέρα καλώ πραγματωγνόμονα και ιατρό για το Yamahaκι και για μένα...
και προχωράμε με αγωγή κανονικά...;) :wave2:
Ταξιδευτής
11/06/2007, 08:53
Μαζι σου αδερφε Λαμπρο! Αν μπορω να βοηθησω σε οτιδηποτε παρε με ενα τηλ! :wave2:
Δεν ξερει η χαμενη που πηγε κ εμπλεξε! Ενας για ολους και ολοι για εναν! :mad: