PDA

View Full Version : Τα εχουμε ξαναπει τα ξαναλεμε αλλα στο βροντο ολα..

Σελίδες : [1] 2

hornet
03/06/2007, 12:56
Δεν μπορουμε να αφιερωνουμε τον χρονο μας στο moto.gr αφιλοκερδως και απο την αλλη πλευρα να μας βριζουνε κιολας!!!!!

Παρακαλω πολυ ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ moderators

kittin 3 μερες ban στεγνα για τα γαμωσταυριδια που μας αραδιασες!!!!!!!

tifoefs
03/06/2007, 14:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
Δεν μπορουμε να αφιερωνουμε τον χρονο μας στο moto.gr αφιλοκερδως και απο την αλλη πλευρα να μας βριζουνε κιολας!!!!!

Παιχτηκε τετοια φαση βρε ;

:eyepop:

Vstrommer71
03/06/2007, 14:29
Μπορει να αντιβαινουν καθε netiquette,αλλα καμμια φορα τα καντηλια κανουν και καλο
Ανεβαζουν την θερμοκρασια,να μην βαριομαστε βρε αδερφε:lol:

OrEsTiS82
03/06/2007, 14:31

Αμα δεν σε σεβαστηκε και σε εβρισε καλα εκανες...

taxydromos
03/06/2007, 21:30
αυτοκτόνησΕ........
..εχασε και τις 7 'ζωες' της...

91336

xampos
03/06/2007, 22:05
προσεχεται μην επιστρεψει δρυμητερη η κοπελια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

EVI
03/06/2007, 22:07

διαφωνω.

αν και δε ξερω τι εγινε τι ειπωθηκε (αλλα η ουσια ειναι αυτη που εγραψες)

:smokin: :wave2:

xampos
03/06/2007, 22:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
διαφωνω.

αν και δε ξερω τι εγινε τι ειπωθηκε (αλλα η ουσια ειναι αυτη που εγραψες)

:smokin: :wave2:

εχασες

μιλαμε πολυ γελιο :rotflmao: :rotflmao:

ασε που μας ενωσανε 2 σπαμοθρεντ σε ενα και εκει ινεται χαμος :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

EVI
03/06/2007, 22:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από Bandit-akos
εχασες

μιλαμε πολυ γελιο :rotflmao: :rotflmao:

ασε που μας ενωσανε 2 σπαμοθρεντ σε ενα και εκει ινεται χαμος :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:lol: :lol: :lol: χαλιες ειστε :lol: :lol: :lol: αλλα αμα το διασκεδαζετε αυτο εχει σημασια :lol:

παντως διαφωνω με το μπαν.............:smokin:

OzZzZzY
03/06/2007, 22:11
τα μπνιλεκικια επεσαν στο ποστ με το νικ μου?? :look: :look:

xampos
03/06/2007, 22:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
τα μπνιλεκικια επεσαν στο ποστ με το νικ μου?? :look: :look:

το ποστ αυτο καποια στιγμη ενωθηκε με ενα αλλο που ανοιξε η κοπελια

εκει στο ενωμενο ποστ αν ψαξεις θα βρεις γαμοσταυριδια :lol: :lol: :lol:

ειμαι σε σκεψη να ανοιξω κανα αλλο. για την παρτη μας
παλιοκαγκουρες :rotflmao: :rotflmao:

γιατι εκει ολοι οι ΠΟΤΕΣ μαζευτηκαν και δεν γουσταρ να ουμ :p

l@gos
03/06/2007, 22:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Παιχτηκε τετοια φαση βρε ;

:eyepop:

παιχτηκε....... παιχτηκε......

Λεωνίδας
03/06/2007, 22:58
παντως διαφωνω με το μπαν.............:smokin: μην πληρώσεις τη συνδρομή σου αυτό το μήνα :lol: :lol: :lol:

EVI
03/06/2007, 23:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
μην πληρώσεις τη συνδρομή σου αυτό το μήνα :lol: :lol: :lol:

:smokin: :smokin: εχω παψει να πληρωνω συνδρομες..........

:D

fantacid
03/06/2007, 23:01
adwrazw ta logs oso=oso!!

:smokin:

lampros_fazer
04/06/2007, 00:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από l@gos
παιχτηκε....... παιχτηκε......
Για βάλτε κανα λινκ (αν δεν έχουν σβηστεί),μην ψάχνουμε τόσες σελίδες.. :D

l@gos
04/06/2007, 00:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Για βάλτε κανα λινκ (αν δεν έχουν σβηστεί),μην ψάχνουμε τόσες σελίδες.. :D

εεε βρε τατιανα εσυ!!!!!:lol: :bigcry:
θα βαλω αυριο.......
τωρα παω για νανι......
:wave2: :wave2:

dras.
04/06/2007, 09:41
Και πεντε μερες κρατισει :)

crs-k
04/06/2007, 09:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από dras.
Και πεντε μερες κρατισει :)

Πεντε μερες τιιι? :eyepop:

zireous
04/06/2007, 11:24
Ρε μπας και ντεν ήξερε ότι ήταν μόδιστροι η μικρά που τους στόλισε;

Δεν μου έχει τύχει mod εδώ πάντως που να αξίζει τέτοιας αντιμετώπισης -μια χαρά νούμερα είναι σα και μένα οι περισσότεροι. :lol:

hornet
04/06/2007, 11:29
Δυστυχως ξερει πολυ καλα!!

latris mixanis
04/06/2007, 11:32
Πέφτει μπανιάρισμα λόγω ζέστας...

:wave2:

costas81
04/06/2007, 11:42
οκ εγινε οτι εγινε....έπρεπε να το βγάλουμε ανακοίνωση??

:mad:

Λεωνίδας
04/06/2007, 11:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81

:mad: προς γνώσιν και συμμόρφωσιν :rolleyes:

OldMan
04/06/2007, 11:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
Ρε μπας και ντεν ήξερε ότι ήταν μόδιστροι η μικρά που τους στόλισε;
Και...??? :confused:

OldMan
04/06/2007, 11:59
Πρέπει να πρόλαβες την περίπτωση gtsiros (ή Φιλαλήθης ή .... ή...... - δεν θυμάμαι πόσα nicks είχε αλλάξει..) :D

Vstrommer71
04/06/2007, 12:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Πρέπει να πρόλαβες την περίπτωση gtsiros (ή Φιλαλήθης ή .... ή...... - δεν θυμάμαι πόσα nicks είχε αλλάξει..) :D
Nαι ΟΚ,ο Τσιρος ειναι ολιγον αναποδος...
Μηπως ομως καποιοι(λεω εγω με το φτωχο μου το μυαλο) καποιοι εχουν στρογγυλοκαθησει στην Κορυφη του Ολυμπου και πρεπει να ακουνε και λιιιιγο το ποπολο?
Σαφως και δεν ειναι ωραιο να αλληλοβριζομαστε εδω μεσα,αλλα καλα ειναι να μην καβαλαμε και καλαμια.Να υπαρχει και μια ισορροπια
Αυτο ειναι ενα ωραιο thread που ανοιξε για να υπαρξει και τροφη για σκεψη

EVI
04/06/2007, 12:20

+750

γνωση και συμμορφοση? των μελων? η των μοντ?
:smokin: :smokin: :smokin: :wave2: :lol: :lol: :lol: :lol:

costas81
04/06/2007, 12:22
προς γνώσιν και συμμόρφωσιν :rolleyes:

δεν συμφωνω με την κιτυ, όπως επίσης με το ban. (δεν έχει όμως σημασία)

απλά πιστεύω ότι δεν υπάρχει κάποιος λόγος στο να το ανακοινώσεις!

γιατι νομίζεις ότι αν γουστάρει κάποιος να βρίσει η να τα χώσει τώρα που κάνατε ban την κιτυ θα φοβηθεί?? (η τουλάχιστον αυτο νομίζετε ότι θα γίνει?)

:nono:

Cpt. Haddock
04/06/2007, 12:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
.....

Ρε Γιαννάκη.

Έχεις κάποιο παράδειγμα καβαλήματος καλαμιών; Αν ναι, πέστο, αν όχι γιατί το ανέφερες;

Επίσης.... Δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση το οτι αυτοί που άκουσαν τα μπινελίκια ήταν μοντ. Το θέμα της σωστής (κατα netiquette) συμπεριφοράς μας αφορά όλους και απευθύνεται σε όλους.

costas81
04/06/2007, 12:25

το θυμάμαι και δεν λέω κάτι για το ban αλλα....ποιος ο λόγος να την κάνουμε ρόμπα σε όλο το moto!
επειδή κάποια στιγμή παραφέρθηκε σε ένα συγκεκριμένο ποστ??

νομίζω ότι η κατερίνα δεν ειναι από τα παιδιά που δεν θα έκοβε και με μία απλή παρατηριση!

EVI
04/06/2007, 12:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

:rolleyes:

τες πα

οπως σωστα ειπε ο λεωνιδας ακα αρτεμης ματσας :lol: :lol: :lol: αφου αυτο αποφασισε να κανει η διαχειριστικη ομαδα του φορουμ δε μπορουμε (και ουτε θελουμε?) να κανουμε κατι

απλως λεμε την αποψη μας στο ποστ μιας που ειναι ανοιχτο προς το κοινο :smokin:

Vstrommer71
04/06/2007, 12:29
Ρε Γιαννάκη.

Έχεις κάποιο παράδειγμα καβαλήματος καλαμιών; Αν ναι, πέστο, αν όχι γιατί το ανέφερες;

Επίσης.... Δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση το οτι αυτοί που άκουσαν τα μπινελίκια ήταν μοντ. Το θέμα της σωστής (κατα netiquette) συμπεριφοράς μας αφορά όλους και απευθύνεται σε όλους.
Δεν θα ηθελα να επεκταθουμε περισσοτερο,εχω σχηματισει μια αποψη η οποια καποια στιγμη την συζηταμε απο κοντα.
Προς το παρον ασχολουμαι με αλλοτρια πραγματα:a55:

Λεωνίδας
δεν συμφωνω με την κιτυ, όπως επίσης με το ban. (δεν έχει όμως σημασία)

απλά πιστεύω ότι δεν υπάρχει κάποιος λόγος στο να το ανακοινώσεις!

γιατι νομίζεις ότι αν γουστάρει κάποιος να βρίσει η να τα χώσει τώρα που κάνατε ban την κιτυ θα φοβηθεί?? (η τουλάχιστον αυτο νομίζετε ότι θα γίνει?)

:nono: Κώστα αν θες να κάνεις το δικηγόρο του διαβόλου, δικαίωμά σου αλλά δε θα εμπλακώ σε συζήτηση μαζί σου.
Το forum το βλέπω υπερβολικά χαλαρό και καλό είναι να θυμόμαστε πάντα εμείς οι χρήστες ότι υπάρχουν και κανόνες.
Στο κάτω κάτω κάποιοι το δημιούργησαν, το πληρώνουν, το συντηρούν, το διαχειρίζονται. Αν δεν τους σεβόμαστε καλύτερα να την κάνουμε σιγά σιγά προς άλλα fora :wave2:

makis206
το θυμάμαι και δεν λέω κάτι για το ban αλλα....ποιος ο λόγος να την κάνουμε ρόμπα σε όλο το moto!

Μην τρελαίνεσαι τόσο βρε κουμπάρε, ε δεν έγινε και ρόμπα η Κίττυ με την ανακοίνωση του Στάθη.

Ένα μπάνιο 3 ημερών ήταν απλά (αν είχε και φωτό τότε θα συμφωνούσα):D :lol:

Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ, θα ξαναγυρίσει κοντά μας και όλα καλά :winka:

:beer:

Nostra
04/06/2007, 12:33
νομίζω ότι η ?????? δεν ειναι από τα παιδιά που δεν θα έκοβε και με μία απλή παρατηριση!

Έτσι είναι αν έτσι πιστεύεις...

Απλά (ως απλός χρήστης μιλώντας) θεωρώ ότι επειδή η λειτουργία αποκλεισμού χρήστη χρησιμοποιείται ΠΟΛΥ σπάνια... γίνεται θέμα... ε, δεν είναι θέμα....

έχει κι αλλού πορτοκαλιές όπου το ban είναι καθημερινό φαινόμενο...

Cpt. Haddock
04/06/2007, 12:34
Δεν θα ηθελα να επεκταθουμε περισσοτερο,εχω σχηματισει μια αποψη η οποια καποια στιγμη την συζηταμε απο κοντα.

Κλασσικά....

Πετάμε ένα "καποιοι έχουν καβαλήσει το καλάμι" και όταν ζητάω συγκεκριμένη τεκμηρίωση εισπράττω το "δε θα ήθελα να επεκταθώ"

Λυπάμαι :sick:

Vstrommer71
04/06/2007, 12:34
Κώστα αν θες να κάνεις το δικηγόρο του διαβόλου, δικαίωμά σου αλλά δε θα εμπλακώ σε συζήτηση μαζί σου.
Το forum το βλέπω υπερβολικά χαλαρό και καλό είναι να θυμόμαστε πάντα εμείς οι χρήστες ότι υπάρχουν και κανόνες.
Στο κάτω κάτω κάποιοι το δημιούργησαν, το πληρώνουν, το συντηρούν, το διαχειρίζονται. Αν δεν τους σεβόμαστε καλύτερα να την κάνουμε σιγά σιγά προς άλλα fora :wave2:
Πολυ χαλαρο?Αμε...
Οποτε οποιος εχει αντιθετη αποψη με το κονγκλαβιο να τον εξοριζουμε!
Γιατι να μας χαλαει την ωραια ομοφωνια-ομοψυχια-Πατρις-Θρησκεια-Οικογενεια?:smokin:

Cpt. Haddock
04/06/2007, 12:35
νομίζω ότι η κατερίνα δεν ειναι από τα παιδιά που δεν θα έκοβε και με μία απλή παρατηριση!

άλλη ειναι η κατερίνα...

airamhag
04/06/2007, 12:38

μιλαμε για την damned kitty ! (ΜΑΡΑ ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ.)

Λεωνίδας
04/06/2007, 12:39
Πολυ χαλαρο?Αμε...
Γιατι να μας χαλαει την ωραια ομοφωνια-ομοψυχια-Πατρις-Θρησκεια-Οικογενεια?:smokin: Μπαίνω αρκετό καιρό και έχω δει πόσα.... 2? 3 bans - και αυτά προσωρινά.
Μάλλον δεν έχεις ιδέα τι γίνεται αλλού :rolleyes:

Όσο για τα bans που έγιναν δεν έχουν σχέση με αντίθετες απόψεις αλλά με χοντρή παραβίαση netiquette.

Εκτός αν σ' αυτό το θέμα έχεις συγκεκριμένα παραδείγματα και θες να επεκταθείς :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Vstrommer71
04/06/2007, 12:39
Κλασσικά....

Πετάμε ένα "καποιοι έχουν καβαλήσει το καλάμι" και όταν ζητάω συγκεκριμένη τεκμηρίωση εισπράττω το "δε θα ήθελα να επεκταθώ"

Λυπάμαι :sick:
Ξερεις πολυ καλα οτι ΔΕΝ ειμαι τετοιος τυπος:nono:
Απλα δεν ειναι της παρουσης...
Εν καιρω ευχαριστως το συζηταμε οπως σου ειπα...
Οπως ξερεις αμα εχω κατι να πω το λεω,δεν αρεσκομαι να χαϊδευω αυτια:look:

bartlal
04/06/2007, 12:40

h katerina ΔΕΝ μπανιαριστηκε.μπερδεψες τις kitties! :winka:

costas81
04/06/2007, 12:42
Κώστα αν θες να κάνεις το δικηγόρο του διαβόλου, δικαίωμά σου αλλά δε θα εμπλακώ σε συζήτηση μαζί σου.

Το κάθε φόρουμ το φτιάχνουνε οι χρήστες Λεωνίδα και όχι αυτοί που το πληρώνουν και επίσης δεν σε υποχρεώνει και κανένας ''να εμπλακείς σε συζήτηση μαζί μου''! Ο σεβασμός κερδίζετε δεν είναι κάτι υποχρεωτικό για κανέναν! Δεν κάνω τον δικηγόρο κανενός και όπως έχεις δει έχω σεβαστεί όλα αυτά που κάποια στιγμή συζητήσαμε με αφορμή τα πρόβατα έστω και αν δεν συμφωνούσα (δεν έχω ξανασυμετάχει σε κανένα σπαμο-thread αντίθετα με κάποιους που είχαν δημιουργήσει ολόκληρο θέμα τότε και από τότε σπαμάρουν παντού :winka: )

Απλά αναφέρω την γνώμη μου σε μια προσπάθεια αποκλυμάκωσης της έντασης!

Φιλικά πάντα!

Nostra
04/06/2007, 12:43
Φιλικά πάντα!

εννοείται...

αλλά πού την είδες την ένταση...

γ@μοσταύρισε, banιαρίστηκε για τρεις μέρες και οκ...

που είναι η ένταση?

:confused:

Cpt. Haddock
04/06/2007, 12:44
Ξερεις πολυ καλα οτι ΔΕΝ ειμαι τετοιος τυπος:nono:
Απλα δεν ειναι της παρουσης...
Εν καιρω ευχαριστως το συζηταμε οπως σου ειπα...
Οπως ξερεις αμα εχω κατι να πω το λεω,δεν αρεσκομαι να χαϊδευω αυτια:look:

Πες το τότε

Τι θα πει "Δεν ειναι της παρούσης"

Το να πετάξεις οτι έχουμε καβαλήσει το καλάμι ΕΙΝΑΙ της παρούσης;

Γιαννάκη... Αμα λέμε κάτι να το ολοκληρώνουμε... τα άλλα είναι υπεκφυγές

Λεωνίδας
04/06/2007, 12:44
Το κάθε φόρουμ το φτιάχνουνε οι χρήστες Λεωνίδα και όχι αυτοί που το πληρώνουν Διαφωνώ κάθετα :wave2:

bartlal
04/06/2007, 12:45
Πολυ χαλαρο?Αμε...
Γιατι να μας χαλαει την ωραια ομοφωνια-ομοψυχια-Πατρις-Θρησκεια-Οικογενεια?:smokin:

ΗΜΑΡΤΟΝ! ΠΟΙΟΣ εχει εξοριστει καποιος λογω αντιθετων αποψεων? :confused: :confused: :confused:

μην μπερδευουμε τις εννοιες: απαγορευεται να κανεις αυτο και να το κανεις ΕΣΚΕΜΕΝΑ (οταν εχεις ηδη ενημερωθει οτι ΔΕΝ πρεπει να το κανεις) και λες το αντιθετο απο μενα, αρα σε εξοστρακιζω!

διαφερουν κατα πολλα ετη φωτος οι 2 εννοιες!

costas81
04/06/2007, 12:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
εννοείται...

αλλά πού την είδες την ένταση...

γ@μοσταύρισε, banιαρίστηκε για τρεις μέρες και οκ...

που είναι η ένταση?

:confused:

που δημιουργήται ή μπορεί να δημιουργηθεί σε αντίστοιχη περίπτωση!

Και όντως σορρυ κατάλαβα ότι μιλάγατε για άλλο άτομο!

costas81
04/06/2007, 12:47
Διαφωνώ κάθετα :wave2:

για πές μου τότε Λεωνίδα τί θα ήταν το moto χωρίς τους χρήστες?

EVI
04/06/2007, 12:49
Το κάθε φόρουμ το φτιάχνουνε οι χρήστες Λεωνίδα και όχι αυτοί που το πληρώνουν

+750

Λεωνίδας
04/06/2007, 12:49
για πές μου τότε Λεωνίδα τί θα ήταν το moto χωρίς τους χρήστες? χωρίς όλους τους χρήστες ή χωρίς τους 2-3 που έφαγαν προσωρινό ban :confused:

EVI
04/06/2007, 12:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
ΗΜΑΡΤΟΝ! ΠΟΙΟΣ εχει εξοριστει καποιος λογω αντιθετων αποψεων? :confused: :confused: :confused:

μην μπερδευουμε τις εννοιες: απαγορευεται να κανεις αυτο και να το κανεις ΕΣΚΕΜΕΝΑ (οταν εχεις ηδη ενημερωθει οτι ΔΕΝ πρεπει να το κανεις) και λες το αντιθετο απο μενα, αρα σε εξοστρακιζω!

σε αυτο εχει δικιο ο μπαρτ ............ αλλα νομιζω οτι βε στρομερ δε το εγραψε με αυτην την εννοια..................

Cpt. Haddock
04/06/2007, 12:52
για πές μου τότε Λεωνίδα τί θα ήταν το moto χωρίς τους χρήστες?

θα είχε χρήστες αν καποιοι δεν πληρώναν τον σέρβερ?

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

nickmonstro
04/06/2007, 12:57

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Μηπως τελικα δεν εχει απαντηση το ερωτημα αυτο???

Ειναι σαν τι αυγο εκανε την κοτα ή η κοτα το αυγο????

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

bartlal
04/06/2007, 12:58
σε αυτο εχει δικιο ο μπαρτ ............ αλλα νομιζω οτι βε στρομερ δε το εγραψε με αυτην την εννοια..................

επειδη δεν μπορω να καταλαβω τι εννοει ο βε στρομερ, και για να αποφυγουμε τις ασκοπες + γενικες συζητησεις. εγραψα αυτο που εγραψα.

...και στην τελικη, το θεωρω ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ να μου λενε οι χρηστες ΠΩΣ πρεπει να κανω τη δουλεια που μου εχουν αναθεσει: αν θα πρεπει ή οχι να συγχωνευω συζητησεις, αν θα πρεπει να σβηνω περιττα ποστς απο αγγελιες, αν θα πρεπει να προειδοποιω για τις τσοντες ή τις βρισιες. :mad:

Vstrommer71
04/06/2007, 13:00
Απλα αυτα τα:
"Αυστηροι Κανονες"
"Εμεις πληρωνουμε,διευθυνουμε,κανονιζουμε"
''Οποιος δεν αρεσκεται εδω,αλλου''
Με κανουν να αισθανομαι λιγο αβολα(διαολε,forum για μηχανακια ειμαστε....)
Δεν διαφωνω βεβαια με το να υπαρχει καποιο μετρο,αλλα μπορουν να γινονται ολα πιο ''κομψα'' να το πω...

EVI
04/06/2007, 13:01
επειδη δεν μπορω να καταλαβω τι εννοει ο βε στρομερ, και για να αποφυγουμε τις ασκοπες + γενικες συζητησεις. εγραψα αυτο που εγραψα.

...και στην τελικη, το θεωρω ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ να μου λενε οι χρηστες ΠΩΣ πρεπει να κανω τη δουλεια που μου εχουν αναθεσει: αν θα πρεπει ή οχι να συγχωνευω συζητησεις, αν θα πρεπει να σβηνω περιττα ποστς απο αγγελιες, αν θα πρεπει να προειδοποιω για τις τσοντες ή τις βρισιες. :mad:

οχι βεβαια! κανονικα δε πρεπει να δικαιολογουν οι μοντ οι αντμιν τι κανουν και τι οχι

σε αυτο ειμαι συμφωνη...........

αλλου ειναι το προβλημα μην χαλαμε τις καρδιες μας Δευτεριατικα............αμα δε καταλαβενεις τι γινετε και γιατι εχετε τετοιες αντιδρασεις τι να σου πω παρε με τηλ να σου πω :lol: :smokin:

sniper
04/06/2007, 13:01
Κύριοι.....

Πάλι μπαίνουμε στην διαδικασία τι είναι το moto.gr, ποιοι το έχουν και ποιοι δεν το έχουν, ποιοι το φτιάχνουν και ποιοι όχι.....

Το moto.gr είναι αυτό που είναι, εξελίσεται με τον καιρό και υπάρχει γιατί υπάρχουν 2-3 μ@λ@κες που αντί να την αράζουν γενικότερα κάθονται και βγάζουν τα μάτια τους και λεφτά από την τσέπη τους.

Συνδρομές δεν επιστρέφονται, αλλά σε όποιον δεν αρέσει η κατάσταση, ας πάει σε άλλο φόρουμ που θα νοιώσει καλύτερα και θα του καλύπτει τις όποιες ανάγκες.

Όσο για τα καλάμια..... δεν χρειάζεται καν να αναφερθώ σε φαιδρότητες.

costas81
04/06/2007, 13:03

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

και τι να τον κάνεις τον σέρβερ αν δεν έχει χρήστες το φόρουμ σου?

αν το θέμα ειναι οικονομικό όμως νομίζω όλοι και με μεγάλη ευχαρίστηση θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην συντηρισή του.

Vstrommer71
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Κύριοι.....

Πάλι μπαίνουμε στην διαδικασία τι είναι το moto.gr, ποιοι το έχουν και ποιοι δεν το έχουν, ποιοι το φτιάχνουν και ποιοι όχι.....

Το moto.gr είναι αυτό που είναι, εξελίσεται με τον καιρό και υπάρχει γιατί υπάρχουν 2-3 μ@λ@κες που αντί να την αράζουν γενικότερα κάθονται και βγάζουν τα μάτια τους και λεφτά από την τσέπη τους.

Συνδρομές δεν επιστρέφονται, αλλά σε όποιον δεν αρέσει η κατάσταση, ας πάει σε άλλο φόρουμ που θα νοιώσει καλύτερα και θα του καλύπτει τις όποιες ανάγκες.

Όσο για τα καλάμια..... δεν χρειάζεται καν να αναφερθώ σε φαιδρότητες.
Εληφθη,οβερ:smokin:

OzZzZzY
ειναι καθαρα θεμα συμμορφωσης.. αυτο που λεμε "προς γνωση κ συμμορφωση".. αν τα ban ειναι σπανια δειχνει κ πως το επιπεδο των χρηστων ειναι καλο και πως οι mods ειναι αρκετα ελαστικοι..ωστοσο δειχνει οτι το forum δεν ειναι ξεφραγο αμπελι, υπαρχουν καποιοι κανονες και σιγουρα πιστευω οτι οι mods δεν θελουν να γινονται "δρακουμελ" και ουτε θα τους ειναι οτι πιο ευχαριστο να στεναχωρουν τους χρηστες.. για να ξοδευουν χρονο κ χρημα σημαινει οτι "αγαπαν" το forum, προσπαθουν να το κρατουν σε καλο επιπεδο αφηνοντας πολλες ελευθεριες ενω παραλληλα δεν αφηνουν να επικρατησει περιβαλλον ατιμωρησιας..

OldMan
04/06/2007, 13:05
Όσο για τα καλάμια.....
Τώωωωωρα κατάλαβα γιατί μας δίνεις συνέχεια τα @@ σου ...:D

(για να μπορείς να καβαλάς τα καλάμια χωρίς να σε ενοχλούν !!!):smokin:

latris mixanis
04/06/2007, 13:06
Να κάνω μια ερώτηση??

Τα ίδια πράγματα τα έχουμε πει ουκ ολίγες φορές. Το moto λειτουργεί με αυτή τη λογική, αν δεν μας αρέσει νομίζω ότι μπορούμε να φύγουμε και να πάμε αλλού να γράψουμε. Γιατί καθόμαστε και το αναλύουμε ξανά και ξανά, και επαναλαμβανόμαστε και γινόμαστε κακοί??

Η απόφαση απ την ηγεσία του ΜΟΤΟ ήταν ένα 3μερο ban-άκι(λόγω ζέστας), σεβαστό και προχωράμε, δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου...!:rolleyes:

Υ.Γ Κάπου υπάρχουν κ κάτι κανόνες νομίζω ότι αξίζει να τους διαβάσουμε... Μου αρέσει που κάνουμε παράπονα ότι το κράτος έχει νόμους κ κανόνες που δεν τηρεί και αρχίζουμε να φωνάζουμε, αλλα τα 2-3 πραγματάκια που ισχύουν εδώ δεν μπρούμε να τα τηρήσουμε :sick:

Nostra
04/06/2007, 13:09
...κάθονται και βγάζουν τα μάτια τους....

Εν αρχή ην ο Λόγος,
και ο Λόγος ην προς τον "ξεμάτιασμα",
και "ξεμάτιασμα" ην ο Λόγος.
Ούτος ην εν αρχή προς το "ξεμάτιασμα".

πάντα δι' αυτού εγένετο, και χωρίς αυτού εγένετο ουδέ εν ό γέγονεν.

...προφητικά λόγια...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

cityfly
04/06/2007, 13:10

δεν το διατυπώνεις με περισσότερη σαφήνεια γιατί εγώ τουλάχιστον δεν καταλαβαίνω τι λες

Nostra
04/06/2007, 13:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
δεν το διατυπώνεις με περισσότερη σαφήνεια γιατί εγώ τουλάχιστον δεν καταλαβαίνω τι λες

μη μου τον μπερδεύετε περισσότερο...

αμάν θα κάνουμε πάλι να του το εξηγήσουμε...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

bartlal
04/06/2007, 13:14
οχι βεβαια! κανονικα δε πρεπει να δικαιολογουν οι μοντ οι αντμιν τι κανουν και τι οχι

σε αυτο ειμαι συμφωνη...........

αλλου ειναι το προβλημα μην χαλαμε τις καρδιες μας Δευτεριατικα............αμα δε καταλαβενεις τι γινετε και γιατι εχετε τετοιες αντιδρασεις τι να σου πω παρε με τηλ να σου πω :lol: :smokin:

...πληροφοριακα, απο εκει ξεκινησε το θεμα (γιατι σβηστηκε/συγχωνευτηκε το ΚΕΝΟ θρεντ που ανοιξε), μεχρι να φτασει στο τελος η χρηστρια να βριζει.

...ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΤΗΛ ΣΟΥ!!! :rolleyes: :blush:

μονο του σκατοκαραφλα εχω. :mad: :mad: :mad:

EVI
04/06/2007, 13:15
...πληροφοριακα, απο εκει ξεκινησε το θεμα (γιατι σβηστηκε/συγχωνευτηκε το ΚΕΝΟ θρεντ που ανοιξε), μεχρι να φτασει στο τελος η χρηστρια να βριζει.

ΤΙ???????????? δε το χεις?

στο στελνω με πμ αλλα θα με παρεις εσυ

γιατι εγω

91402

Λεωνίδας
04/06/2007, 13:16
μονο του σκατοκαραφλα εχω ... είπε ο μαλλιάς και έφτιαξε την κοτσίδα του
:lol: :lol: :lol:

bartlal
04/06/2007, 13:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly

να με παρεις τηλ... :mad:

latris mixanis
04/06/2007, 13:19
Μόλις ξακαβαλήσετε τα καλάμια σας και τα αράξετε, μπορώ να δανειστώ ένα?? :blush:

Θέλω να μάθω και γω να πετάω!! :lol: :rotflmao: :lol:

OldMan
Ρε μάγκες (και μάγκισες)....

Δεν ξέρω πόσοι (και ποιοι) παρακολουθήσατε τα threads στα οποία έπεσε το ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟ γαμωσταυρίδι προς τον Bartlal (*) αλλά δεν θυμάμαι ούτε έναν (μία) να βγει και να κάνει κάποια παρατήρηση/σχόλιο/νουθεσία κ.λ.π. !!! :D

(*) Αν υπάρχει κάποια περίπτωση "άνανδρης" συμπεριφοράς στο Forum είναι ακριβώς ΑΥΤΗ !!!
(να βρίζεις κάποιον που -λόγω θέσης και ιδιότητας - δεν μπορεί μπορεί να ανταποδώσει !!!) :smokin:

cityfly
να με παρεις τηλ... :mad:

βαριέμαι

γράψτο μου

hornet
04/06/2007, 13:24
Ρε σεις ελεος εαν σας εβριζε καποιος το σιγουρο ηταν οτι θα θυμωνατε και θα κανατε ενα απο τα εξης δυο:

Η θα του επιστρεφατε τα καλα του λογια και θα αρχιζε μια αλληλεπιδραση χρηστων τριτου τυπου (το γνωστο ξεκατινιασμα!!)

Η θα απευθυνοσαστε σε εμας για να τον επαναφερουμε στην ταξη

Ε στην προκειμενη περιπτωση αυτο που εγινε ειναι το δευτερο με μονη διαφορα οτι εβρισε εμας και ενεργησαμε δεοντος

Ας μην δινουμε αλλη σημασια στο γεγονος και ας πορευτουμε μαθαινοντας ομως οτι εαν βριζουμε ο ενας τον αλλον θα πιπτει ραβδος(ban!!)

sotpag
04/06/2007, 13:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Μόλις ξακαβαλήσετε τα καλάμια σας και τα αράξετε, μπορώ να δανειστώ ένα?? :blush:

Θέλω να μάθω και γω να πετάω!! :lol: :rotflmao: :lol:

να "πεταω" το λεμε τωρα

ακου με το καλαμι:confused:

byron
04/06/2007, 13:35
Μια ερώτηση......:blush:
Ποιός ο λόγος υπάρξης τέτοιων thread ? (καρα-σπαμ εννοώ)

OldMan
04/06/2007, 13:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Μια ερώτηση......:blush:
Ποιός ο λόγος υπάρξης τέτοιων thread ? (καρα-σπαμ εννοώ)
:eyepop: :look: :eyepop: :uplate: :hypnotize

Δηλ. τόσοι άνθρωποι που αυτοκτονούνε με πιστόλι (άντε κυάνιο..) είναι βλάκες ??? :D

fantacid
04/06/2007, 13:53
γαματααααααα!!!

zireous
04/06/2007, 19:17
Επειδή εγώ έχει τύχει και έχω παρεξηγηθεί χοντρά με κάποιους στο παρελθόν, και έχει τύχει να σφαχτούμε (υπερβολικά χλωμό να έχω βρίσει κάποιον προσωπικά χωρίς λόγο), άμα τα συγκεκριμένα παλαιά ποστ μου ενοχλούν, πείτε μου να ψάξω και να τα σβήσω.

Το ότι έχω κάτι παράνοιες με τη λογοκρισία δε σημαίνει ότι κάθομαι και βρίζω τον καθένα εύκολα, συνήθως προς χάριν του χαβαλέως γίνεται (άσε που άμα είμαι χάλια, δε μπαίνω στο νετ καν, το ρίχνω στα λεγκάτα).

Μη βαράτε ρε τους mods, κανονικά θα έπρεπε να έχουνε κάνα paypal, να τους τα χώνουμε στις δύσκολες ώρες...

Άι σιχτίρ, κωλόπαιδα με συγχίσατε. :lol:

bartlal
06/06/2007, 07:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous

Μη βαράτε ρε τους mods, κανονικά θα έπρεπε να έχουνε κάνα paypal, να τους τα χώνουμε στις δύσκολες ώρες...

χμμμμμμμμ.... δεν ειναι κακη η ιδεα......... :evil:

ΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΘ, προλαβαινουμε για μια προσθηκη στα τι πρεπει & τι δεν πρεπει? :winka:

dammed_kittin
06/06/2007, 13:41
Ρε Γιαννάκη.

εσενα!!!

dammed_kittin
06/06/2007, 13:44

αν θυμασαι σου εστειλα π.μ. κ οχι για το κενο thread αλλα για οτι εγινε

μας προκαλουσε ο cpt haddock κ δεν ακουσα κανεναν να του λεει τιποτα...........

anyway εβρισα κ ειχα κ δικιο
τωρα αν ο hornet νομιζει οτι εβρισα αυτον......... τι να πω

παντως παιδακια-mods+admins απο οργανωση σκιζεται

εγω εβρισα την παρασκευη και το ban το εφαγα την κυριακη :rolleyes:

Gandalf dr685sm
06/06/2007, 13:46
το βλέπω το thread στις διαμάχες .... ή στον Καιάδα... και στις δύο περιπτώσεις πάντως..

:a014: :a014:

Gandalf

Nostra
06/06/2007, 13:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από dammed_kittin

έχεις δίκιο...

έπεσε πολύ σκέψη για την περίπτωση... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol:

dammed_kittin
06/06/2007, 13:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
το βλέπω το thread στις διαμάχες .... ή στον Καιάδα... και στις δύο περιπτώσεις πάντως..

:a014: :a014:

Gandalf

ποιος σου ειπε οτι σκοπευω να μαλωσω παλι?

ειπαν την γνωμη τους ειπα τη δικη μου κ αυτο ηταν

αλλα κ παλι αμα σχολιασω το θαψιμο που εφαγα
να ακουω μερικους να λενε για μενα λες κ με ξερουν απο χτες !!!

κανενας σεβασμος ban κ τη θαβουμε

ΓΑΜΑΤΟ ΛΕΜΕΕΕΕΕ!!!!!

sniper
06/06/2007, 13:58
......

παντως παιδακια-mods+admins απο οργανωση σκιζεται

1000 συγγνώμη.... την επόμενη φορά θα είμαστε πιο γρήγοροι :wave2:

dammed_kittin
06/06/2007, 14:00
1000 συγγνώμη.... την επόμενη φορά θα είμαστε πιο γρήγοροι :wave2:

κ λιγο πιο λογικοι παρακαλω

ακου εκει 3μερο ban
λες κ ειμαι στο στρατο κ παιρνω αδεια...........

παντως ο nostra εχει δικιο
πολυ σκεψη βρε παιδι μου για την περιπτωση μου

dammed_kittin
06/06/2007, 14:23
α!!! Cpt!!!!!!!!!!!!

oταν μπορεσεις απαντα μου στο εξης ερωτημα...
γιατι οταν ειμαι μεσα δεν απαντας ποτε κ μολις φευγω θυμασαι να postαρεις?

fantacid
06/06/2007, 14:25
α!!! Cpt!!!!!!!!!!!!

δεν αντεχει στη κοντρα.....λυγαει ευκολα, σαν γλυκο αγορι που ειναι!!!

:D

sniper
06/06/2007, 14:29
α!!! Cpt!!!!!!!!!!!!

Aν έχεις κάποιο πρόβλημα με μοντ ή άλλο χρήστη του moto.gr πείτε τα με ΠΜ ή με άλλο τρόπο.

Ανούσια ποστ τσακωμού όπως το παραπάνω το αφήνω μόνο σαν παράδειγμα προς αποφυγή!

karelis
06/06/2007, 14:40

diladi den prepei na ksanapesoun xristopanagies!!!kala lene ta paidia sthn kolash tha pame sto telos!!!!!!

dammed_kittin
06/06/2007, 17:45
Aν έχεις κάποιο πρόβλημα με μοντ ή άλλο χρήστη του moto.gr πείτε τα με ΠΜ ή με άλλο τρόπο.

Ανούσια ποστ τσακωμού όπως το παραπάνω το αφήνω μόνο σαν παράδειγμα προς αποφυγή!

mwre les?

den to xw skeftei!!!!

ela re sniper twra

"malakothread" den einai enas kalos logos gia diamaxi?
i mipws einai kaluteros olumpiakos-panathinaikos?

k giati stin teliki na min mporw na kanw mia apli erwtisi?

dammed_kittin
06/06/2007, 17:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από karelis
diladi den prepei na ksanapesoun xristopanagies!!!kala lene ta paidia sthn kolash tha pame sto telos!!!!!!

outos i allos ekei tha paw egw

gia sena den kserw, alla ama to fobasai kala tha kaneis na min brizeis :D

OldMan
06/06/2007, 17:47
α!!! Cpt!!!!!!!!!!!!
Γιατί είναι Α-παροιμιώδης !!! :D

(μπερδεύει το "μέσα" με το "έξω" - και τανάπαλιν ...) :sad:

crs-k
06/06/2007, 17:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από karelis
... bla, bla, bla ....

... bla, bla, bla ....

Ξαναβρηκα το κεφι μου λεμε (παρα τα 900 που εσκασα), και ΜΟΝΟ στην ιδεα ...

:lol: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :lol:

OldMan
06/06/2007, 18:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
παρα τα 900 που εσκασα
Για πε....:confused:

crs-k
06/06/2007, 18:47
Για πε....:confused:

Τι να πω ρε φιλε? :look:

Service 45.000, (ladia filtra, jydia, ελεγχοι κλπ) 320
Τακακια (καθοτι ειμαι κι ανοικονομητος στην οδηγηση) 60
Δισκο - Πλατω - Ρουλεμαν (για τον ιδιο λογο με τον παραπανω) με την εργασια 350
Service air contition (φρεον, καθαρισμα) καμμια 60αρου
Αλλαγη φιλτρου με ενεργου ανθρακα 40

Αυτα θυμαμαι, αλλα και κατι αλλα ψιλα πηγανε το συνολο στα 880.. :sick: :sad:

dirtbird
06/06/2007, 18:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Τι να πω ρε φιλε? :look:

Service 45.000, (ladia filtra, jydia, ελεγχοι κλπ) 320
Τακακια (καθοτι ειμαι κι ανοικονομητος στην οδηγηση) 60
Δισκο - Πλατω - Ρουλεμαν (για τον ιδιο λογο με τον παραπανω) με την εργασια 350
Service air contition (φρεον, καθαρισμα) καμμια 60αρου
Αλλαγη φιλτρου με ενεργου ανθρακα 40

Αυτα θυμαμαι, αλλα και κατι αλλα ψιλα πηγανε το συνολο στα 880.. :sick: :sad:

για το accent???? :eyepop: :eyepop: :eyepop:

έχει το accent a/c ? :rolleyes:

OldMan
06/06/2007, 18:53
:rolleyes: Εεεε είσαι λαλάκας ....:a31:

Να το πάρει η γυναίκα σου τώρα (τη συνοδεία γνωστών και μη εξαιρετέων δεσποινίδων) και να μας σκάσει μούρη στο "Very Nasty Ladies" στην Κλοπουκίτσα ή στο "Dizzy Dolls" στο Μάραθο και να τρέχουμε ...!!! :D