PDA

View Full Version : Τα στρουμφακια βγηκαν παγανια !!!

LINA
04/06/2007, 11:44
εν οψη του νεο ΚΟΚ βεβαιως βεβαιως ειδα σημερα το πιο απιστευτο. μπλοκο στο υψος διασταυρωσης Κηφισιας με Μιχαλακοπουλου αποτελουμενο απο 6 στρουμφακια τα οποια ειχαν πιασει δουλεια στη μεση των λωριδων δειχνοντας εναν εναν στα κουτια τους να κανουν στην ακρη οπου τα αλλα 3 στρουμφακια ξεφυλιζαν τα μπλοκακια τους. Δηλαδη και οσοι ηταν στην αριστερη λωριδα εχοντας την εντυπωση οτι δε θα τη φανε αναγκαζοντουσαν να κανουν στη μπαντα και να αποκτησουν ενα φυλλο απ τα στρουμφομπλοκακια !!! Παντως η λεωφορειολωριδα για πρωτη φορα σε κηφισιας και Λ. Αλεξανδρας δεν ειχε κουτια ... κακακια με το νεο ΚΟΚ :confused:

που εισαι ΔΡΑΚΟΥΜΕΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

kalesin
04/06/2007, 11:46
ακουγα πριν λιγο στο ραδιοφωνο...

800+ οι παραβασεις μεχρι τωρα που εχει βεβαιωσει η τροχαια για ΚΟΚΚΙΝΟ
εχει μαζεψει πανω απο 20 διπλωματα
Παρα πολλοι βρεθηκαν πιωμενοι

:sick: :sick:

airamhag
04/06/2007, 11:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin

γιατι δυσανασχετεις?

LINA
04/06/2007, 11:49
αντε μπας και μπορεσουμε να κυκλοφορουμε στη λεωφορειολωριδα χωρις τους χαρους των κουτιων !!!

ευχομαι να το συνεχισουν ετσι αυστηρα για παντα...... καλα καλα μη βαρατε για πολυ ηθελα να πω ...:D

kalesin
04/06/2007, 11:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
γιατι δυσανασχετεις?

δεν δυσανασχετω... απορω, απελπιζομαι...

800 πιστοποιημενα κοκκινα δευτερα πρωι;

ποσα ακομα δεν ειδαν αραγε;

ποσα θα γινουν μεχρι το τελος της μερας;

PortisHead
04/06/2007, 11:53
Μπορουν να ειναι 24ωρες το 24ωρο στους δρομους και να γραφουν ????
Μακαρι !
Να δειτε πως θα γεμισει το δημόσιο ταμείο...Ελβετια θα γίνουμε.
Χτες πινοντας καφεδάκι στο μπαλκονι και χαζευοντας τη λεωφόρο απέναντι
μετρεσα σε ακριβως 5 λεπτά 18 ξεκράνωτους.

18 x 350 = 6300 !!! ευρώ !!!

6300 μέσα σε 5 λεπτά..κατω απο το δικο μου μπαλκόνι...χωρις να εχω δει αυτους που δεν φορουσαν ζώνη ετσι ?
Φανταστειτε σε όλη την Ελλαδα...μεσα σε 24 ωρες.....

Τι Ελβετια....Σαουδική Αραβια θα γινουμε.....

:D :D :D :D

LINA
04/06/2007, 11:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Μπορουν να ειναι 24ωρες το 24ωρο στους δρομους και να γραφουν ????
Μακαρι !
Να δειτε πως θα γεμισει το δημόσιο ταμείο...Ελβετια θα γίνουμε.
Χτες πινοντας καφεδάκι στο μπαλκονι και χαζευοντας τη λεωφόρο απέναντι
μετρεσα σε ακριβως 5 λεπτά 18 ξεκράνωτους.

18 x 350 = 6300 !!! ευρώ !!!

6300 μέσα σε 5 λεπτά..κατω απο το δικο μου μπαλκόνι...χωρις να εχω δει αυτους που δεν φορουσαν ζώνη ετσι ?
Φανταστειτε σε όλη την Ελλαδα...μεσα σε 24 ωρες.....

Τι Ελβετια....Σαουδική Αραβια θα γινουμε.....

:D :D :D :D

τα λεφτα δεν μετρανε στον πλουτο της χωρας ..... αυτο που μετραει ειναι οι ΖΩΕΣ ολων μας που ευχομαι να παψουν να αποδεκατιζονται καθημερινα με τους ανεγκεφαλους:sad:

airamhag
04/06/2007, 11:56

μεχρι την αρχη της αυριανης μερας δε λες καλυτερα?
μακαρι..

Frezas
04/06/2007, 12:05
To αστειο ειναι οτι ξαφνικα σημερα σχεδον ολοι, φορανε κρανος, αλλα τι κρανος??

Μιλαμε για κατι σκονισμενα καπελακια . ¨Αλλα με ταινιες κολημενα , σπασμενα και οτι αλλη σαβουρα βρηκανε προχειρη να βαλουν στη κεφαλα τους.:confused:

Καταλαβατε ......το προβλημα ηταν μη τους καιει ο ηλιος τη καραφλα , οχι να τη γλυτωσουν απο κανα κρασπεδο πεζοδρομιου, γι΄αυτο κατι τετοια μετρα στην Ελλαδα δεν εχουν ουσιαστικο αντίκρισμα..... :mad:

Χωρις παιδεια και ουσιαστικη αντυνομευση .......:wave2:

Λεωνίδας
04/06/2007, 12:08
αν έγραφαν και αυτούς που φοράνε κράνος χωρίς πιστοποίηση θα ήταν καλύτερα τα πράγματα :wave2:

LINA
04/06/2007, 12:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
αν έγραφαν και αυτούς που φοράνε κράνος χωρίς πιστοποίηση θα ήταν καλύτερα τα πράγματα :wave2:

που θα παει θα γινει κι αυτο.... ειπαμε η Ελλαδα παει αργα και σταθερα , ενα ενα βημα την πενταετια !!!

airamhag
04/06/2007, 12:11

+1

οπως επισης ..να μην την στηνουν σε συγκεκριμενα σημεια...και μονο..

Xrider
04/06/2007, 12:11
Ειμαι ΥΠΕΡ της κλησης..αν και δεν μου αρεσε οσες φορες μου εκατσε......
ετσι ωστε να "καθαρηζει" ο δρομος...και απο "μηχανοβιους" και "κουτακηδες". και ΚΤΕΟ σε ΟΛΑ!!!

Xrider
04/06/2007, 12:12
Αν εγραφαν αυτους που τα εισαγουν και τα πουλανε θα ηταν καλητερα.

Λεωνίδας
04/06/2007, 12:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
Αν εγραφαν αυτους που τα εισαγουν και τα πουλανε θα ηταν καλητερα. Ε δεν μπορείς να απαγορεύσεις να πουλιέται κάτι :rolleyes:
Δηλαδή αν πάω στο μοναστηράκι και πάρω μια περικεφαλαία ο μαγαζάτορας φταίει; :lol:

thePrince
04/06/2007, 12:18
Βούιξε ο τόπος για τα νέα πρόστιμα και όλοι ξέραμε ότι θα βγουν οι τροχαίοι στους δρόμους (για κάνα-δυο βδομάδες) να τα εφαρμόσουν και παρ'όλα αυτά βρέθηκαν 800 που παραβίασαν κόκκινο; :eyepop: Και πόσοι άραγε βρέθηκαν χωρίς κράνος; Μα πόση ηλιθιότητα κυκλοφορεί τέλος πάντων; Ο φόβος του προστίμου (προφανώς) δεν πιάνει, η ίδια η κλήση (σαφώς) μόνο τα ταμεία θα ωφελήσει, τι σκατά πρέπει να γίνει για να μάθει ο κόσμος να κυκλοφορεί σωστά; Τι παιδεία, αστυνόμευση και παπαριές... μερικοί άνθρωποι απλώς δεν τα παίρνουν! Πάρτε τους το δίπλωμα μια και καλή να τελειώνουμε!

symvoulos
04/06/2007, 12:19
το σωστο θα ηταν να γραφουν αυτους που ΠΟΥΛΑΝΕ κρανοςχωρίς πιστοποίηση :smilea:

siakattackj
04/06/2007, 12:19
Να ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΟΜΠΑΤΣΟΙ!!!!!!!!!!

Γ@μώ το κωλοκράτος και τους (ειπρακτηκούς) νόμους του!!!!!

Το "κράτος - κυβέρνηση" το μόνο που τους ενδιαφέρει, είναι πως θα πιούνε το αίμα του πολίτη και όχι πως θα κάνουνε κάτι σοβαρό έστω για μια φορά, με ουσία και αποτέλεσμα......

Και όσοι ΠΟΥΣΤΟΜΠΑΤΣΑΔΕΣ είστε εδώ μέσα να πάτε στο διάολο μαζί με τους άλλους!!!!!!!!!:mad: :mad: :mad: :mad: :yuck: :yuck: :yuck: :yuck:

Σιχαμένη κωλοφάρα!!!!:yuck: :yuck: :yuck:

Να γιατί (σωστά και προβλεπώμενα) "ανθήζει" η αναρχία στη χώρα μας.......

FUCK THE POLICE!!!!!
FUCK THE GOVERNMENT!!!

.....................................................ANARCHY........................................ ............................

LINA
04/06/2007, 12:20
Ε δεν μπορείς να απαγορεύσεις να πουλιέται κάτι :rolleyes:
Δηλαδή αν πάω στο μοναστηράκι και πάρω μια περικεφαλαία ο μαγαζάτορας φταίει; :lol:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Βρε Λεωνιδα την επομενη φορα που θα σε πετυχω στην Κηφισιας να σε δω με περικεφαλαια και ας σ αφησω να φτασεις πρωτος στο επομενο φαναρι :rotflmao:

PortisHead
04/06/2007, 12:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από siakattackj

Το "κράτος - κυβέρνηση" το μόνο που τους ενδιαφέρει, είναι πως θα πιούνε το αίμα του πολίτη και όχι πως θα κάνουνε κάτι σοβαρό έστω για μια φορά, με ουσία και αποτέλεσμα......

Και όσοι ΠΟΥΣΤΟΜΠΑΤΣΑΔΕΣ είστε εδώ μέσα να πάτε στο διάολο μαζί με τους άλλους!!!!!!!!!:mad: :mad: :mad: :mad: :yuck: :yuck: :yuck: :yuck:

FUCK THE POLICE!!!!!
FUCK THE GOVERNMENT!!!

.....................................................ANARCHY........................................ ............................

...είπε ο Νεαντερταλ και τράβηξε προς το Δάσος.....

:lol: :lol: :lol: :lol:

Λεωνίδας
04/06/2007, 12:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
ας σ αφησω να φτασεις πρωτος στο επομενο φαναρι :mad: :mad: :mad: :mad:

LINA
04/06/2007, 12:23

FUCK THE POLICE!!!!!
FUCK THE GOVERNMENT!!!

εγω λεω να πας ενα ταξιδακι στην ευρωπη να δεις οτι τα στρουμφακια δε χρειαζεται καν να στησουν μπλοκα για τους "εισπρακτικους" λογους που αναφερεις μιας και οι πολιτες αυτων των χωρων ειτε εχουν παιδεια ειτε οχι ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟ με τα βαρια και ασηκωτα προστιμα που τους εχουν θεσει .....

και φυσικα ΔΕΝ σκοτωνονται σαν εμας

Respect
04/06/2007, 12:23
Αν "έχωναν" τα φράγκα αυτά για να δημιουργήσουν σχολές και εκπαιδευτικά προγράμματα συν οτιδήποτε άλλο σε θέματα παιδείας τα οποία θα έπρεπε να παρακολουθήσουν όλοι υποχρεωτικά, ναι θα συμφωνούσα στην άποψη του ό,τι όλα αυτά γίνονται για την ασφάλεια του πολίτη της σύγχρονης Ελλάδας!!

Αμ δε όμως!!! Ποντάρουν στον ατίθασο χαρακτήρα που μας εκπαιδεύουν να έχουμε προκειμένου να μας τα πάρουν χοντρά!! Πολύ χοντρά!!

EVI
04/06/2007, 12:25
...είπε ο Νεαντερταλ και τράβηξε προς το Δάσος.....

:lol: :lol: :lol: :lol:

:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :lol:

kalesin
04/06/2007, 12:25
Ανανεωση ειδησεων... στη πιο σωστη τους διασταση

πανω απο 850 κλησεις η αστυνομια, οι περ/ρες για κοκκινο
21 διπλωματα αφαιρεθηκαν για οδηγηση μεθυσμενοι

αυτααααα

Xrider
04/06/2007, 12:29
Ε δεν μπορείς να απαγορεύσεις να πουλιέται κάτι :rolleyes:
Αν στην δωσει οτι κανει για το μηχανακι...ΝΑΙ.
Αν την θες για να μαγηρευεις κανενα προβλημα.
Αλιως αν αθελεις σου πουλαω μια καλτσα μου και εγω σου λεω οτι κανει και για το κεφαλι σαν κρανος....αν σε ρωτησουν ποιος στο ειπε...πες ΕΓΩ -Xrider-
Αν τωρα φας το κεφαλι σου και δεν σε προστατεψε η καλτσα που σου πουλησα μην τα βαζεις με εμενα αλλα με τους που μου την πουλησαν και σαν κρανος εκτος του οτι αδυνατηζει.ψηλωνει κ.α...
Με πιανεις!?;)

kawasaki ZX-12
04/06/2007, 12:32

FUCK THE POLICE!!!!!
FUCK THE GOVERNMENT!!!

τι φταινε οι αστυνομικοι ρε φιλε?????????????

εισαι σοβαρος????

αμα χασεις κανα ξαδερφακι η κανα γνωστο απο τυπο που ηταν πιωμενος η περασε με κοκκινο ελα να μας ξαναπεις τα ιδια!!!!!!!!

μια χαρα ειναι τα προστιμα καλα κανανε να βαλουμε μυαλο!!!!!!!

γιατι εμεις οι ελληνες δεν καταλαβαινουμε με τιποτα!!!!!!

εχθες ημουνα σε φαναρι και σταματανε διπλα μου τρεις τυποι και λεει ο ενας δειχνοντας
7συν 7 συν συν7 και εννοουσε τα κατοσταρικα απο κλσεις γιατι δεν φοραγαν κρανος και το λεγανε και γελαγανε!!!!!

Respect
04/06/2007, 12:33
εγω λεω να πας ενα ταξιδακι στην ευρωπη να δεις οτι τα στρουμφακια δε χρειαζεται καν να στησουν μπλοκα για τους "εισπρακτικους" λογους που αναφερεις μιας και οι πολιτες αυτων των χωρων ειτε εχουν παιδεια ειτε οχι ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟ με τα βαρια και ασηκωτα προστιμα που τους εχουν θεσει .....

και φυσικα ΔΕΝ σκοτωνονται σαν εμας Υποθέτω πως στα κράτη τα οποία αναφέρεσαι δεν έχεις δει ούτε λακκούβες, ούτε πολιτικάκηδες ξεκράνωτους ή χωρίς ζώνες ασφαλείας κλπ. κλπ.

siakattackj
04/06/2007, 12:34
φίλε/η μου λίνα έχω ζήσει στην ευρώπη, έχω οδηγήσει (πολλλλααααα χιλιόμετρα) στην ευρώπη και πολλά άλλα έχω κάνει στην ευρώπη που ούτε να τα φανταστείς δεν μπορείς και δεν εχει νόημα να τα αναφέρω!!!!!!!!

siakattackj
04/06/2007, 12:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Υποθέτω πως στα κράτη τα οποία αναφέρεσαι δεν έχεις δει ούτε λακκούβες, ούτε πολιτικάκηδες ξεκράνωτους ή χωρίς ζώνες ασφαλείας κλπ. κλπ.

+1.000.000.000...............................

PortisHead
04/06/2007, 12:37
Την σωστή παιδεία την παίρνεις απο το σπίτι και την οικογενεια σου....οχι απο τον Μητσοτάκη και τον Παπανδρέου.

Για να τελειωνει η καραμελα του οτι παντα καποιος αλλος φταιει.

;)

EVI
04/06/2007, 12:38
Την σωστή παιδεία την παίρνεις απο το σπίτι και την οικογενεια σου....οχι απο τον Μητσοτάκη και τον Παπανδρέου.

;)

+750

gian_nykt
04/06/2007, 12:42

Ο ΚΟΚ αναφέρει στο πρόστιμο και τα κράνη που δεν έχουν προδιαγραφές!!!!
Σε γράφουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ!

siakattackj
04/06/2007, 12:43

;)

Σαφώς και όχι...........................

Γιατί οι γονείς, κατά ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ποσοστό, αναπόφεκτα έχουν την 80'ς χαλαρή ιδεολογία και παιδεία (εκτός εξαιρεσεων βέβαια) ...........

Έστι, η "δεύτερη" παιδεία που είναι το σχολείο, έχει καθήκον να κάνει το παιδί ΑΝΘΡΩΠΟ για να συνυπάρξει σωστά στην κοινωνία, και όχι ΖΩΟ, ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ, ΜΟΔΑΤΟ, ΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΚΟ ΦΡΑΠΕΔΙΕΡΗ....................................

Λεωνίδας
04/06/2007, 12:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από gian_nykt
Ο ΚΟΚ αναφέρει στο πρόστοιμο και τα ΜΗ έχοντα προδιαγραφές κράνη!!!!
Σε γράφουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ! θεωρία vs πράξη :wacko:

gian_nykt
04/06/2007, 12:46
το θέμα ειναι οτι γράφουν για κράνος ΚΑΙ τον συνεπιβάτη ΚΑΙ τον αναβάτη που ισως ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ!!!!
Δλδλ ή δεν πρέπει να πέρνουμε άθρωπο απο τον δρόμο αν κουτουλίσουμε κάποιον γνωστό μας τυχαία, ή να κουβαλάμε 2ο κράνος!!!!! Τι νομίζουν οτι ειναι τα μηχανάκια? Αμάξια που εχουν τις ζώνες ασφαλείας ούτος ή άλλος μέσα? Και σε αυτά ακόμα...σε γράφουν αν δεν μεριμνίσεις να φορέσουν οι επιβάτες ζώνες κι ας φοράς εσυ! ΧΑΜΟΣ!

thePrince
04/06/2007, 12:48
Υποθέτω πως στα κράτη τα οποία αναφέρεσαι δεν έχεις δει ούτε λακκούβες, ούτε πολιτικάκηδες ξεκράνωτους ή χωρίς ζώνες ασφαλείας κλπ. κλπ.

Επειδή οι δρόμοι είναι χάλια, η σήμανση άχρηστη και η κυβέρνηση μας τα παίρνει εμείς θα πρέπει να κυκλοφορούμε χωρίς κράνος / ζώνη, να μιλάμε στο τηλέφωνο και να παραβιάζουμε τα STOP και τα κόκκινα; :eyepop:

siakattackj
04/06/2007, 12:52
Και το κράνος φορολογείται με φόρο πολυτελείας (αν δεν κάνω λάθος 26%)....ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γ@ΜΗΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ.......................

ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΠΟΤΕ ΣΕ ΜΠΛΟΚΟ...................

ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ 100%....................

siakattackj
04/06/2007, 12:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από thePrince
Επειδή οι δρόμοι είναι χάλια, η σήμανση άχρηστη και η κυβέρνηση μας τα παίρνει εμείς θα πρέπει να κυκλοφορούμε χωρίς κράνος / ζώνη, να μιλάμε στο τηλέφωνο και να παραβιάζουμε τα STOP και τα κόκκινα; :eyepop:

ΟΧΙ........ θα έπρεπε απλά να πληρώνουμε μικρότερα πρόστιμα........

airamhag
04/06/2007, 12:55

;)

+755

:D

thePrince
04/06/2007, 12:57
Μα δεν πληρώνουμε πρόστιμα αν είμαστε νόμιμοι!

airamhag
04/06/2007, 12:59

ΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙ...

δε τα λες καλα φιλε μου...αν νομιζεις οτι το κανουν για να στα παιρνουν (μονο)
τοτε θα επρεπε να προτεινεις να παιρνουν αυτοκινητα/μηχανες/διπλωματα/κρατηση κ αλλα τετοια...

εαν επερνες αλλα 5-10 χιλιαρικα κ αρα τα προστιμα -αναλογικα- ηταν μικρα για την τσεπη σου

τοτε θα την εκανες πιο ευκολα με κοκκινο?

και στην τελικη..
αν δεν εχεις σκοπο να τα κανεις ολα αυτα τα ομορφα ( κοκκιναστοπ κλπ ) δεν σε αφορα τι προστιμο θα βαλουν....

μηπως ψαχνεις παραθυρακι για την κανεις ?( οχι εσυ συγκεκριμενα...)

mats8282
04/06/2007, 13:00
Πολυ γουσταρω τον νεο ΚΟΚ :smokin:

Σημερα στο λιγο που εχω κυκλοφορησει οι 9/10 φοραγανε ζωνη και κρανος ολοι οσοι ειδα :rolleyes:

Ελπιζω να μην σταματησουνε στον μηνα...Αντε να σφιξουν λιγο οι κωλοι καποιον νεοελληνων πιλοτων :wave2:

PortisHead
04/06/2007, 13:01

ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΠΟΤΕ ΣΕ ΜΠΛΟΚΟ...................
ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ 100%....................

αχα...τόοοοοοοοοσο νόμιμος.
Αμα σε σταματήσει κανένας "βρωμόμπατσος" που λες....με καμια σφαιρα....μην παραπονεθείς μετά.

Δλδ....να κάνουμε παρανομίες....να περναμε και κανα κοκκινο ρε παιδακι μου
αλλα να μην μας στοιχίζει τόσο ακριβα...ντροπή.

LINA
04/06/2007, 13:28
ΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙ...

δε τα λες καλα φιλε μου...αν νομιζεις οτι το κανουν για να στα παιρνουν (μονο)
τοτε θα επρεπε να προτεινεις να παιρνουν αυτοκινητα/μηχανες/διπλωματα/κρατηση κ αλλα τετοια...

εαν επερνες αλλα 5-10 χιλιαρικα κ αρα τα προστιμα -αναλογικα- ηταν μικρα για την τσεπη σου

τοτε θα την εκανες πιο ευκολα με κοκκινο?

και στην τελικη..
αν δεν εχεις σκοπο να τα κανεις ολα αυτα τα ομορφα ( κοκκιναστοπ κλπ ) δεν σε αφορα τι προστιμο θα βαλουν....

μηπως ψαχνεις παραθυρακι για την κανεις ?( οχι εσυ συγκεκριμενα...)

+10000

Respect
04/06/2007, 13:30
Επειδή οι δρόμοι είναι χάλια, η σήμανση άχρηστη και η κυβέρνηση μας τα παίρνει εμείς θα πρέπει να κυκλοφορούμε χωρίς κράνος / ζώνη, να μιλάμε στο τηλέφωνο και να παραβιάζουμε τα STOP και τα κόκκινα; :eyepop: Ασφαλώς και όχι.
Κάποιος δε πρέπει να μας μάθει όμως το γιατί δε κάνουμε όλα αυτά; Έτσι ώστε να αποφύγουμε το μιμητισμό αυτών που ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ μας επιβάλουν τη λάθος νοοτροπία χρόνια τώρα, χαμογελώντας παράλληλα για τα θετικά αποτελέσματα του νέου Κ.Ο.Κ.

Αξίζει δε να αναφέρω πως καλύτερος οδηγός έγινα μόνο όταν είδα - κατάλαβα και μιμήθηκα το σκεπτικό που οι Γερμανοί οδηγοί έχουν στη πράξη, πίσω από το τιμόνι.

airamhag
04/06/2007, 13:48

Αξίζει δε να αναφέρω πως καλύτερος οδηγός έγινα μόνο όταν είδα - κατάλαβα και μιμήθηκα το σκεπτικό που οι Γερμανοί οδηγοί έχουν στη πράξη, πίσω από το τιμόνι.

αυτο ομως -ο σεβασμος- ειναι κατι που στο εχουν διδαξει απο τα πρωτα χρονια της ζωης σου.

οταν βλεπεις μανα να βαριεται να κανει 10 βηματα κ να παει το παιδακι να περασει με τον σχολικο τροχονομο , στην ουσια αυτο μεταφραζεται-σε γραφω στα @@ μου εγω να κανω την δουλεια μου-...βγαλε ακρη...

απο τετοια παραδειγματα απειρα...ας μην αρχισουμε..

την μεγαλη ευθυνη την εχουν οι γονεις...
κ οι δασκαλοι...

οκ

αλλα αυτο δεν σημαινει οτι αν αφιερωναν χρημα κ χρονο στους γονεις κ στους δασκαλους , δεν θα αλλαζε ο κωδικας...

thePrince
04/06/2007, 13:50
Ασφαλώς και όχι.
Κάποιος δε πρέπει να μας μάθει όμως το γιατί δε κάνουμε όλα αυτά; Έτσι ώστε να αποφύγουμε το μιμητισμό αυτών που ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ μας επιβάλουν τη λάθος νοοτροπία χρόνια τώρα, χαμογελώντας παράλληλα για τα θετικά αποτελέσματα του νέου Κ.Ο.Κ.

Εγώ πάλι έγινα καλύτερος οδηγός προσπαθώντας να παραμείνω αρτιμελής. Επίσης, προσπαθώ πάντα να έχω το δίκιο με το μέρος μου σε περίπτωση στραβής και άρα θα πρέπει να ακολουθώ τον ΚΟΚ.
Δεν μου τα έμαθε κανείς αυτά.
Δεν θα περιμένω το κράτος να βελτιώσει τις συνθήκες.
Χέστηκα για να αυξημένα πρόστιμα - αν επρόκειτο πραγματικά να βοηθήσουν σε κάτι θα πρότεινα να αυξηθούν κι' άλλο!

LINA
04/06/2007, 13:56
σιγα που χρειαζεται και παιδεια για να μην περναμε τα κοκκινα , στραβοι ειμαστε ή ηλιθιοι οτι περνωντας το κοκκινο θα σκοτωσουμε καποιον ? και αυτο ο Καραμανλης ή η μαμα μας πρεπει να μας το πει ?

μου φαινεται εχουμε μια δικαιολογια για ολα αυτο ξερω μονο !!! καραμελα το χουμε κανει....
και στην τελικη δε περιμενω απο κανενα 60αρι να βρει τωρα την παιδεια που του ελειπε.... προτιμω να αδειασει η τσεπη και να του παρουν το διπλωμα πριν σκοτωσει κανενα !!!

και οσοι κλαιγεστε για τα τσουχτερα προστιμα ΜΗΝ παρανομειτε και χρησιμοποιήστε να λεφτακια σας για την παρτη σας , τοτε κανενα στρουμφακι δε θα σας γραψει

PortisHead
04/06/2007, 14:01
σιγα που χρειαζεται και παιδεια για να μην περναμε τα κοκκινα , στραβοι ειμαστε ή ηλιθιοι οτι περνωντας το κοκκινο θα σκοτωσουμε καποιον ? και αυτο ο Καραμανλης ή η μαμα μας πρεπει να μας το πει ?

μου φαινεται εχουμε μια δικαιολογια για ολα αυτο ξερω μονο !!! καραμελα το χουμε κανει....
και στην τελικη δε περιμενω απο κανενα 60αρι να βρει τωρα την παιδεια που του ελειπε.... προτιμω να αδειασει η τσεπη και να του παρουν το διπλωμα πριν σκοτωσει κανενα !!!

και οσοι κλαιγεστε για τα τσουχτερα προστιμα ΜΗΝ παρανομειτε και χρησιμοποιήστε να λεφτακια σας για την παρτη σας , τοτε κανενα στρουμφακι δε θα σας γραψει

:a18: :a19: :a18: :a19: :a18: :a19: :a18: :a19: :a18: :a19:

makis206
04/06/2007, 14:10
σιγα που χρειαζεται και παιδεια για να μην περναμε τα κοκκινα...
....τοτε κανενα στρουμφακι δε θα σας γραψει

Αυτό ακριβώς ! :a013: :a18: :a10:

να βγει και καμμιά στρουμφίτα στο δρόμο όμως, γεμίσαμε μανταχαλάδες ! :mad:

:lol: :beer: :lol:

Λεωνίδας
04/06/2007, 14:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
να βγει και καμμιά στρουμφίτα στο δρόμο όμως, γεμίσαμε μανταχαλάδες ! έχεις ένα θεματάκι με τις μπατσίνες τελικά εσύ :rolleyes:

sergiosm
04/06/2007, 14:19

+ 1000

Είναι γεγονός ότι σε κανένα δεν αρέσει να τον πιάνουν στη φάκα.
Όταν όμως παραβαίνουμε το ΚΟΚ πρέπει να είμαστε έτοιμοι να υποστούμε τις συνέπειες.
Και εμένα όταν με έπιασαν στις θερμοπύλες για παράνομη προσπέραση (με το αυτοκίνητο) δεν μου άρεσε καθόλου αλλά το πλήρωσα.
Και ας ήταν και φάση που θα μπορούσε να μην με γράψει αν ήθελε αφού πήγαινα με 90 (με όριο 80) και δεν ερχόταν κανένας από απέναντι.
Αλλά ήταν παράβαση, οπότε ...

EVI
04/06/2007, 14:20
+755

:D

θες να πεις οτι εχεις 5 κυβικα παραπανω απο μενα ?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :wave2:

airamhag
04/06/2007, 14:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
θες να πεις οτι εχεις 5 κυβικα παραπανω απο μενα ?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :wave2:

οχι τα δικα μου ειναι αλογα!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

EVI
04/06/2007, 14:35
οχι τα δικα μου ειναι αλογα!

:eyepop: :eyepop:

:rotflmao: :rotflmao:

καλα τοτεΝΕΣ

dynogix
04/06/2007, 14:46

FUCK THE POLICE!!!!!
FUCK THE GOVERNMENT!!!

Γιατί αν θέλανε και τους ενδιέφερε μέσα από το νέο ΚΟΚ να μειώσουν τα ατυχήματα θα έπρεπε
να ισχύσουν και αυστηρότερα πρόστιμα και στις νταλίκες που κυκλοφορούν χωρίς φρένα - λάστιχα - υπέρβαρα - ανασφάλιστα - με υπερβολικές ταχύτητες και με μεθυσμένους αλλοδαπούς οδηγούς , στα ταριφάδικα επίσης , στους γέρους-γριές που είναι με τον ορό στο χέρι και οδηγούνε ακόμη .Και μια ερώτηση ...μήπως ξέρουμε όλα τα λεφτά από τις κλήσεις πως πραγματικά αξιοποιούνται? π.χ. φτιάξιμο και συντήρηση δρόμων , ενημέρωση εκπαίδευση νέων οδηγών? Μπαααα στη τσεπούλα των μπάτσων μάλλον ...έκτακτη αμοιβή για το καλό που κάνουν....
Πέστα ρε φιλάρα... :

odt
04/06/2007, 14:54
Δεν φταίνε οι αστυνομικοί (οι πουστόμπατσοι όπως γράφτηκε πιο πριν) που κάνουν τη δουλειά τους...Έστω και αν "δουλειά τους" είναι κι άλλα πράγματα και την κάνουν όποτε θυμούνται...:ZZZ:

Άσε που βαράνε για παραβάσεις που βγάζουν μάτι...Κόκκινο, μα ΚΟΚΚΙΝΟ ρε φίλε; Δεν νιώθουμε καθόλου; Ήμαρτον ρε συ, άμα έρχομαι δηλαδή εγώ από την άλλη και με στείλει αδιάβαστο; (Θυμόμαστε όλοι το βιντεάκι: Γ@μw την Παναγία μου, αφού έχεις κόκκινο).

Ελπίζω να συνεχίσουν με αμείωτο κέφι και τις επόμενες μέρες

thePrince
04/06/2007, 15:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από dynogix
Γιατί αν θέλανε και τους ενδιέφερε μέσα από το νέο ΚΟΚ να μειώσουν τα ατυχήματα θα έπρεπε
να ισχύσουν και αυστηρότερα πρόστιμα και στις νταλίκες που κυκλοφορούν χωρίς φρένα - λάστιχα - υπέρβαρα - ανασφάλιστα - με υπερβολικές ταχύτητες και με μεθυσμένους αλλοδαπούς οδηγούς , στα ταριφάδικα επίσης , στους γέρους-γριές που είναι με τον ορό στο χέρι και οδηγούνε ακόμη .Και μια ερώτηση ...μήπως ξέρουμε όλα τα λεφτά από τις κλήσεις πως πραγματικά αξιοποιούνται? π.χ. φτιάξιμο και συντήρηση δρόμων , ενημέρωση εκπαίδευση νέων οδηγών? Μπαααα στη τσεπούλα των μπάτσων μάλλον ...έκτακτη αμοιβή για το καλό που κάνουν....
Πέστα ρε φιλάρα... :
Δεν έχει να πει τίποτα σωστό, ούτε ο siakattackj, ούτε εσύ. Αντί να κοιτάξετε πως θα βελτιωθείτε σε προσωπικό επίπεδο, κοιτάζετε τι μαλακίες κάνουν οι άλλοι και κατηγορείτε το κράτος που τους αφήνει ατιμώρητους. Και κάνετε τα ίδια και χειρότερα, από «αντίδραση». Anarchy και παπάρια μάντολες. Λάθος νοοτροπία έχετε. Η βελτίωση ξεκινάει από εμάς τους ίδιους - άμα περιμένετε το κράτος να κάνει κάτι σωστό θα γεράσετε. Δεν φταίνε οι μπάτσοι - αυτοί είναι οι τελευταίοι τροχοί της αμάξης, εντολές εκτελούν - εσείς φταίτε που είστε παράνομοι. Και τέλος πάντων, τα πρόστιμα δεν είναι φόροι που τους πληρώνεις θέλεις δεν θέλεις, άμα δεν κάνεις παρανομία δεν πληρώνεις πρόστιμο, απλά τα πράγματα!

PortisHead
04/06/2007, 15:22
Και τέλος πάντων, τα πρόστιμα δεν είναι φόροι που τους πληρώνεις θέλεις δεν θέλεις, άμα δεν κάνεις παρανομία δεν πληρώνεις πρόστιμο, απλά τα πράγματα!

Φιλε μου τα είπες όλα με 2 προτάσεις.
Αψογος !!!!!!!!!

:beer:

OzZzZzY
04/06/2007, 15:24
χθες βραδυ δυο φορες με ελενξαν..μια εξω απο το Πενταγωνο περιπου στις 1:30 γιατι ειχα μεινει απο βενζινη κ εσπρωχνα με ενα φιλο μου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: και μια κοντα στην πλατεια Κουμουνδουρου για αλκοτεστ..επισης ειδα στρουμφσ στημενα στη Σταδιου κ στην Αθηνας..

elias_21
04/06/2007, 15:27
1.200 αυτογραφα σήμερα και ανεβαίνει ο μετρητής!!!

Το θέμα είναι ότι το κάνουνε αυτό σήμερα για να αποδείξουν οτι δεν φοβούνται να κόψουν τέτοια πρόστιμα καθώς είχε αμφισβητηθεί η εφαρμογή τόσο τσουχτερών προστίμων απο τους αστυνομικούς....
Αυτό θα το δούμε σε κανένα τρίμηνο αν συνεχίσουνε έτσι....

Και το θέμα είναι να μην βγαίνουνε Χριστούγεννα και Πάσχα να κόβουν κλήσεις για το δώρο τους...

Καλό θα είναι τουλάχιστον αφού πάρουν τα λεφτά απο ανεγκέφαλους, να τα δώσουν σε προγράμματα οδικής αγωγής στα σχολεία για να μην δημιουργηθούν κι αλλοι ανεγκέφαλοι!

Και για όσους κλέγονται που είναι τόσο αυστηρά τα πρόστημα:
Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται....!!!

PortisHead
04/06/2007, 15:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από elias_21

Καλό θα είναι τουλάχιστον αφού πάρουν τα λεφτά απο ανεγκέφαλους, να τα δώσουν σε προγράμματα οδικής αγωγής στα σχολεία για να μην δημιουργηθούν κι αλλοι ανεγκέφαλοι!

Καλα είπαμε να είμαστε αισιόδοξοι...όχι και ουτοπιστές.

Φιλικα ε ? :lol: :lol: :lol:
:beer:
:wave2:

dynogix
04/06/2007, 15:36
thePrince τι άλλο να κάνουμε δηλαδή? Δεν φορολογούμαστε όλοι για να έχουμε καλύτερους δρόμους? Πόσες διαδηλώσεις - πορείες μοτοσικλετιστών έχουν γίνει για όλα αυτά τα θέματα? Δεν είπα ότι είμαι κατά των αυστηρών μέτρων για όλους , είπα ότι είμαι κατά των αυστηρών μέτρων για τους λίγους ,που στη συγκεκριμένη είμαστε εμείς που θέλουμε να λεγόμαστε μοτοσυκλετιστές.Εκτός και αν έχεις την εντύπωση - πιστεύεις πραγματικά πως αντιμετωπίζεσαι ίσα με τους άλλους που οδηγούν αυτοκίνητο.Τόσα χρόνια εσύ ρε φίλε πες μου πραγματικά τι έχει κάνει αυτό το γαμοκράτος για εσένα έκτος από το να σου τα παίρνει με χίλιους δυο τρόπους! Που ζεις ? Και μη μου πεις πως δε σε υποχρεώνει κανένας να οδηγείς μηχανή - αυτή τη καραμέλα που έχουν όλοι...
Και όσον αναφορά για το κράνος αν και εγώ προσωπικά φοράω ΠΑΝΤΑ είναι παράνομο να σου κόβουν κλήση αν δε φόρας ,πουθενά αλλού δε συμβαίνει αυτό (ξέρεις τι εννοώ) , πες μου δηλαδή πως μπορώ να προξενήσω κακό σε κάποιον άλλο όταν δε φοράω κράνος εκτός του εαυτού μου? Απόδειξη του ΚΑΘΑΡΑ εισπρακτικού χαρακτήρα που έχουν τα μέτρα αυτά.

PortisHead
04/06/2007, 15:39
Τι λες ρε φιλαράκο τι άλλο να κάνουμε δηλαδή? Δεν φορολογούμαστε όλοι για να έχουμε καλύτερους δρόμους? Πόσες διαδηλώσεις - πορείες μοτοσικλετιστών έχουν γίνει για όλα αυτά τα θέματα? Δεν είπα ότι είμαι κατά των αυστηρών μέτρων για όλους , είπα ότι είμαι κατά των αυστηρών μέτρων για τους λίγους ,που στη συγκεκριμένη είμαστε εμείς που θέλουμε να λεγόμαστε μοτοσυκλετιστές.Εκτός και αν έχεις την εντύπωση - πιστεύεις πραγματικά πως αντιμετωπίζεσαι ίσα με τους άλλους που οδηγούν αυτοκίνητο.Τόσα χρόνια εσύ ρε φίλε πες μου πραγματικά τι έχει κάνει αυτό το γαμοκράτος για εσένα έκτος από το να σου τα παίρνει με χίλιους δυο τρόπους! Που ζεις ? Και μη μου πεις πως δε σε υποχρεώνει κανένας να οδηγείς μηχανή - αυτή τη καραμέλα που έχουν όλοι...
Και όσον αναφορά για το κράνος αν και εγώ προσωπικά φοράω ΠΑΝΤΑ είναι παράνομο να σου κόβουν κλήση αν δε φόρας ,πουθενά αλλού δε συμβαίνει αυτό (ξέρεις τι εννοώ) , πες μου δηλαδή πως μπορώ να προξενήσω κακό σε κάποιον άλλο όταν δε φοράω κράνος εκτός του εαυτού μου? Απόδειξη του ΚΑΘΑΡΑ εισπρακτικού χαρακτήρα που έχουν τα μέτρα αυτά.

Λάθος...αν πάθεις τίποτα....(χτυπα ξυλο) θα πιασεις μια θέση στην εντατική και θα τη στερήσεις απο κάποιον άλλον που δεν πήγαινε γυρευοντας.
Χωρια τα έξοδα.

το "εσυ" ειναι γενικο...δεν αναφερεται σε σενα προσωπικα.
:)

dynogix
04/06/2007, 15:49
:nono: :nono: Ναι αλλά μπορεί να είμαι και δωρητής οργάνων το ξέχασες ή θες να στο αναλύσω κιόλας?

PortisHead
04/06/2007, 15:51
:nono: :nono: Ναι αλλά μπορεί να είμαι και δωρητής οργάνων το ξέχασες ή θες να στο αναλύσω κιόλας?

κρανος και μαλακίες....δικιο έχεις...τα κράνη ειναι για τους φλώρους.

:beer: :wave2:

dynogix
04/06/2007, 16:01
***Louder Pipes Save Lives***.....Έχεις δίκιο - όντως...:a46: :a46: :a46:

Αλήθεια οι εντατικές πως ''πάνε'' όπως στο Space invaders? Kανονάκι και έτσι? και στις 100 στούκες παίρνεις και μια επιπλέον???:sick: :sick:

LsKostas
04/06/2007, 16:08
να τα δώσουν σε προγράμματα οδικής αγωγής στα σχολεία για να μην δημιουργηθούν κι αλλοι ανεγκέφαλοι!

Συγνωμη ρε φιλε αλλα γελασα πολυ μ αυτο... :lol: :) :rolleyes: :(

Και εγω κανω τετοιες σκεψεις και μετα ανοιγω την τηλεοραση
και ακουω για κουμπαρους,
κορες βουλευτων 32 χρονων διευθυντριες κλινικων:hypnotize ,
Παντου μιζα και κλεψια...
και οι δυο μ&$^*%^*$% υπουργοι να μοιραζουν φυλλαδια με τον νεο κοκ
σε οδηγους Κυριακη πρωι...Ο ενας ασχετος γενικα με το αντικειμενο...βλαχος εντελως...
ο αλλος να δηλωνει στα γνωστα γεγονοτα της Παιδειας "Και οι αστυνομοι ανθρωποι ειναι
και μαλιστα οπλοφορουν...γι αυτο μην τους προκαλειτε "

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ "ΑΥΤΟΙ" ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ...

1.να κλεισουν καμια τρυπα με τσιμεντο κι οχι με χαλικια...

2.Να φτιαξουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το πεταλο του Μαλλιακου???

3.Να ξαναριξουν πισσα Σ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ μιας και παντου γλυστραει???

ΦΟΡΑΤΕ ΚΡΑΝΗ ΡΕ ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ...Για να εισαστε ορθιοι και ορθιες...

Και οταν φευγεται απ το μπλοκο ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ.
:yuck:

el_hymador
04/06/2007, 16:26
Διαφωνω με τα προστιμα...

Την ημερα που θα αρχισουν να πεφτουν καμαπανες στου ανευθυνους εργολαβους των τρυπιων δρομων, στους κατασκευαστες - λαμογια και στους πολιτικους που επωφελουνται της καταστασης, δεν θα ειχα προβλημα να βαλουν 4.000 την κληση για το κρανος.

alfa156
04/06/2007, 16:31
ολα καλα με τον νεο κοκ,αλλα θελω να μου το πειτε εσεις οι υπερμαχοι ,αν θα σας παρουν το διπλωμα και θα φατε την εφατκοσαρα αμα σε δρομο με οριο 40 πηγαινατε με 74κμ....τοτε θα ξαναμιλησουμε για δικαιοσυνη...
το κοκκινο να το δεκτω,το αλκοτεστ να το δεκτω περιτρανα...την αναστροφη σε αυτοκινητοδρομο επισης,αλλα τα ορια ταχυτητας με τιποτα,τουλαχιστον ετσι οπως τα εχουν θεσπισει οι φωστηρες...
δηλαδη στην ευθεια της βαρκιζας δρομο με τρεις λωριδες και μπαριερα,με οριο 50,πας με 81 κμ και χανεις διιπλωμα γιατι εισαι ο δολοφονος των δρομων..
ρε δεν γα@@μαστε λεω εγω...

zephyr1
04/06/2007, 16:36
Μπηκα πριν λιγο Α.Ο εστριψα την πρωτη δεξια με καμποσα + και την δευτερη αριστερη με επισης καμποσα+ και μετα ειδα την ταμπελα των 80.
Τηρησα το οριο ταχυτητας περασα τα στρουμφακια που με σημαδευαν και μετα συνεχισα με καμποσα.:D

zephyr1
04/06/2007, 16:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Διαφωνω με τα προστιμα...

Την ημερα που θα αρχισουν να πεφτουν καμαπανες στου ανευθυνους εργολαβους των τρυπιων δρομων, στους κατασκευαστες - λαμογια και στους πολιτικους που επωφελουνται της καταστασης, δεν θα ειχα προβλημα να βαλουν 4.000 την κληση για το κρανος.

+1000

simeon
04/06/2007, 16:44
τα προστιμα κτλ ας πουμε ολα ΟΚ...
τα φακελακια για να παρεις το διπλωμα γιατι δεν τα κοβουν αλλα αντιθετα γινονται ολο και ποιο απαραιτητα??????? αρα τα φουμαρα οτι ολα γινονται για εμας ας τα πουνε αλλου....

και ανεξαρτητα απο τα νεα προστημα στα π@π@ρια μου αν θα γραψει το μαλακα που δεν φοραει κρανος εμενα προσωπικα δεν με ενοχλει το cayene ομως που πηγαινε προχθες στιν εθνικη με 140 και εκανε 8ρια γιατι η γκομενα μιλαγε στο τηλεφωνο και μπορει να με σκοτωσει δεν την γραφουν οποτε παλι ολα σε εμας γυρνανε....

η μηπως θα γραπσουν τα τσογλανια αστυνομικους που μπηκαν αναποδα σε μονοδρομο και ειχαν και την απαιτηση να κανω στην ακρη?
ειπανε τιποτα για ολα τα κρατικα και μη οχηματα που εκπεμπουν οσα καυσαερια εκπεμπουν 100 αυτοκινητα και εχουν καταντησει ολα τα παιδιακια να εχουν ασθμα???
οποτε ας κανουν πρωτα τα αυτονοητα και μετα να προσπαθουν να μας πεισουν για τις προθεσεις τους...

Αν δεν σταματησεις στο ΣΤΟΠ εντελως λεει 750 ευρω!!! για να σας δω επειδη τσουλατε με 5km/h να πληρωνετε το προστιμο και ο κουστουμαρισμενος μποστα σας περναει αερα και τα ξαναλεμε....

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ δεν με εχουν γραψει ποτε για καμια παραβαση γιατι δεν κανω και προσπαθω να ειμαι σωστος (εκτος απο το οριο ταχυτητας σε αυτοκινητοδρομους) αλλα αυτο δεν σημανει οτι θεωρω και σωστο αυτο το θεατρο παραλογου...
Αντιθετα θελω κι εγω να μπει μια ταξη επιτελους στους δρομους αλλα διαφωνω με ολα αυτα γιατι γινονται χωρις κανενα προγραμματισμο και σχεδιο απο ατομα τα οποια δεν εχουν κυκλοφορησει ποτε σε κανονικες συνθηκες (αμα ειχα και εγω σωφερ να δειτε τι ωραια μετρα θα εβγαζα)

chris1980
04/06/2007, 16:48
Και το κράνος φορολογείται με φόρο πολυτελείας (αν δεν κάνω λάθος 26%)....ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Λαθος κανεις...δεν υπαρχει τετοιος φορος.
Απλα οπως και σε πολλα αλλα αγαθα απιβαλλεται ο μεγαλος συντελεστης ΦΠΑ 19%.
κανονικα βεβαια θα επρεπε να υπαρχει απαλλαγη

rsp
04/06/2007, 16:50
Μπλα μπλα...

Καμια φορα οι φιλοι και κουρασμενοι απο τα πολλα μοντς ξεχνιουντε...:rolleyes:

tifoefs
04/06/2007, 17:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από alfa156
ολα καλα με τον νεο κοκ,αλλα θελω να μου το πειτε εσεις οι υπερμαχοι ,αν θα σας παρουν το διπλωμα και θα φατε την εφατκοσαρα αμα σε δρομο με οριο 40 πηγαινατε με 74κμ....τοτε θα ξαναμιλησουμε για δικαιοσυνη...
το κοκκινο να το δεκτω,το αλκοτεστ να το δεκτω περιτρανα...την αναστροφη σε αυτοκινητοδρομο επισης,αλλα τα ορια ταχυτητας με τιποτα,τουλαχιστον ετσι οπως τα εχουν θεσπισει οι φωστηρες...
δηλαδη στην ευθεια της βαρκιζας δρομο με τρεις λωριδες και μπαριερα,με οριο 50,πας με 81 κμ και χανεις διιπλωμα γιατι εισαι ο δολοφονος των δρομων..
ρε δεν γα@@μαστε λεω εγω...

δλδ εδω στας ευρωπας που παμε με 50 σε κατοικημενη περιοχη ειμαστε λαλακες ;;

καλυτερα ειναι να παμε με 80 και να καταληγουμε απο τα αποτομα φρεναρισματα και τις σφηνες απ' τ' αυτοκινητα στα νεκροτομεια δλδ ;;;

:eyepop: :eyepop: :eyepop:

Η παιδεια δε ξεκινα απο το γκαζι αλλα απο το ποσο μπορεις να το ελεγχεις εκει που πρεπει.
Οποιος θελει να ριχνει γκαζια παει σε πιστα καθε ΠΣΚ και ξεδινει και μαθαινει κιολας πως να στριβει και να φρεναρει !

:)

thePrince
04/06/2007, 17:28
Και εγώ διαφωνώ με τα όρια ταχύτητας αλλά αυτό δεν μου δίνει το δικαίωμα να τα γράφω στα παπάρια μου. Αν με τσακώσει ο τροχαίος θα πρέπει να μου κόψει κλήση και θα έχει δίκιο, τελεία. Αν διαφωνείτε με τον τρόπο που διάλεξε η κυβέρνηση να μειώσει τα θανατηφόρα, οργανώστε μια ειρηνική διαδήλωση και στις εκλογές ψηφίστε κάποιους άλλους. Το άλλο που μπορούμε να κάνουμε επίσης είναι ανώνυμες καταγγελίες κάθε φορά που βλέπουμε μια παράβαση!
Επαναλαμβάνω: το ξέρουμε ότι τα νέα πρόστιμα έχουν εισπρακτικό χαρακτήρα ΑΛΛΑ κανείς δεν θα εισπράξει από εσένα που είσαι νόμιμος.

ronin1
04/06/2007, 17:29
εγω παντως χτες ανεβηκα για ενα καφε στη λίμνη Πλαστήρα για ενα καφε...

έκανα 130χλμ περιπου συνολικα...

κ δεν ειδα μπατσο ουτε ζωγραφιστο...

σημερα με το ποδηλατο , ειδα μονο εναν Ζ... να καθεται ορθιος στη μοτο του κ να επιβλεπει την κινηση...

ειδα κ μερικους ξεκρανωτους...

κ εναν με Ιχ που περασε κοκκινο...του κανω μια σφηνα..φτανω διπλα του...

κ του λεω ειρωνικα..μου δινεις 200ευρω για να μη δωσω τον αριθμο στους μπατσους κ να φας την 700αρα?

κατι ψελλισε...ανταποδωσα πολυ ευγενικα κ γω...τρταβηξα κ ενα σουζιδι με το ποδηλατο κ εξαφανιστηκα...χα χα

θα σκασουν μυτη παντως...τους αφηνουν χαλαρους...αλλα θα γινει πανικος...ειμαι σιγουρος...

εγω μαζι τους ειμαι...

με το ποδηλατο δε με γραφει κανεις...ολα μια ευθεια ειναι...:smokin: :smokin:

zzr2005
04/06/2007, 17:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από ronin1
εγω παντως χτες ανεβηκα για ενα καφε στη λίμνη Πλαστήρα για ενα καφε...

έκανα 130χλμ περιπου συνολικα...

κ δεν ειδα μπατσο ουτε ζωγραφιστο...

σημερα με το ποδηλατο , ειδα μονο εναν Ζ... να καθεται ορθιος στη μοτο του κ να επιβλεπει την κινηση...

ειδα κ μερικους ξεκρανωτους...

κ εναν με Ιχ που περασε κοκκινο...του κανω μια σφηνα..φτανω διπλα του...

κ του λεω ειρωνικα..μου δινεις 200ευρω για να μη δωσω τον αριθμο στους μπατσους κ να φας την 700αρα?

κατι ψελλισε...ανταποδωσα πολυ ευγενικα κ γω...τρταβηξα κ ενα σουζιδι με το ποδηλατο κ εξαφανιστηκα...χα χα

θα σκασουν μυτη παντως...τους αφηνουν χαλαρους...αλλα θα γινει πανικος...ειμαι σιγουρος...

εγω μαζι τους ειμαι...

με το ποδηλατο δε με γραφει κανεις...ολα μια ευθεια ειναι...:smokin: :smokin:

για επικίνδυνη οδήγηση για ποδήλατο τι παίζει???:D

χωρίς πλάκα τώρα...ο ΚΟΚ δεν αφορά και την κυκλοφορία ποδηλάτων??
θυμάστε τον εισαγγελέα στη Μυτιλήνη αν δεν κάνω λάθος που είχε προφυλακίσει κάποιον γιατί δεν είχε πινακίδα το ποδήλατο???:confused: :confused:

πρέπει να ήταν ο ίδιος που είχε φυλακίσει μια 80χρονη για μια καναβουριά που είχε φυτρώσει στη γλάστρα της ...:lol: :lol:

Fireball400
04/06/2007, 17:48
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από thePrince
[B]Και εγώ διαφωνώ με τα όρια ταχύτητας αλλά αυτό δεν μου δίνει το δικαίωμα να τα γράφω στα παπάρια μου.

Και εγώ δεν γράφω τα όρια ταχύτητας στα παπάρια μου γιατί οδηγώ με 400άρι.Κάτσε να είχα καμιά 1000άρα με λερωμένη πινακίδα και θα τα έγραφα:smokin:

zzr2005
04/06/2007, 17:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από Fireball400
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από thePrince
[B]Και εγώ διαφωνώ με τα όρια ταχύτητας αλλά αυτό δεν μου δίνει το δικαίωμα να τα γράφω στα παπάρια μου.

Και εγώ δεν γράφω τα όρια ταχύτητας στα παπάρια μου γιατί οδηγώ με 400άρι.Κάτσε να είχα καμιά 1000άρα με λερωμένη πινακίδα και θα τα έγραφα:smokin:

εντάξει δεν θέλει και 1000αρι για να πας με 80 αντί για 50 σε ένα περιφερειακό δρόμο της αττικής και να την πατήσεις.....;)

γενικά δεν πολυκαταλαβαίνω τη λογική των χρημάτων ως προστιμο....
ειναι τελείως αντιδημοκρατικό και εις βάρος των χαμηλόμισθων....
το σωστό θά ηταν να ηταν πιο αύστηρό το point system και να χανεις το δίπλωμα για 6 μήνες ας πούμε απο τη πρώτη φορά που θα περάσεις κόκκινο.....

τα χρηματικά πρόστιμα ειναι αναποτελεσματικά γιατί ο γιος του κάθε επιχειρηματία με την πόρσε χέστηκε αν θα πληρώσει 2000 ευρώ αν περάσει το STOP.....και σιγά μην σκεφτεί οτι θα τον πιάσουν 3 φορές να περνάει το στοπ για να χάσει το δίπλωμα....

αν θέλανε να έχουν υψηλά πρόστιμα θα έπρεπε να ειναι αναλογικά με το εισόδημα.....

lamogio
04/06/2007, 18:15
Ρε σεις…
Χτες στις ειδήσεις άκουσα ένα κουφό:

Αμα έχεις ζώα λέει (πρόβατα, κατσίκια ας πούμε) και τα πας από δρόμο, πρέπει σύμφωνα με τα νέα μέτρα το τελευταίο ζώο να ‘χει φως. Αλήθεια, είπε και πόσο είναι το πρόστιμο (για τον τσοπάνη) αλλά δε θυμάμαι.:lol:

Να πάρω το μπαρμπαΤόλια να του πω να βάψει φωσφοριζέ τα @@ του Γκιώνη (του τράγου του) που πάντα πάει τελευταίος;:confused:

Fireball400
04/06/2007, 18:20
:rotflmao: :rotflmao: σωστός...το πρόβλημα όμως επανέρχεται αν το τελευταίο ζώο κάνει προσπέραση στο προπορευόμενο:rotflmao:

zzr2005
04/06/2007, 18:21
:rotflmao: :rotflmao: σωστός...το πρόβλημα όμως επανέρχεται αν το τελευταίο ζώο κάνει προσπέραση στο προπορευόμενο:rotflmao:

η προσπέραση σε διακεκομμένη διαχωριστική γραμμή ή συνεχόμενη????

Fireball400
04/06/2007, 18:25
Δεν παίζει ρόλο:confused: !Φτάνει το ζώο να μετανιώσει τις επόμενες 10 μέρες από την στιγμή που θα το τσιμπίσει το μακρύ χέρι του νόμου:lol:

zzr2005
04/06/2007, 18:31
Δεν παίζει ρόλο:confused: !Φτάνει το ζώο να μετανιώσει τις επόμενες 10 μέρες από την στιγμή που θα το τσιμπίσει το μακρύ χέρι του νόμου:lol:

αλλιώς καταλήγει στη σούβλα???για παραδειγματισμό??:D

Fireball400
04/06/2007, 18:36
Κανονικότατα!Αν το άτυχο ζώο είναι χαμηλόμισθο θα το σφάξουν στο βωμό του θεού Euro:wave2:

symvoulos
05/06/2007, 08:08
γελατε γελατε :rotflmao: ...
αλλα για ρωτηστε και καποιον που τον τρακαρε αγελαδα...:a018: :a018: :(

kaps
05/06/2007, 11:18
Εν κατακλείδι καλά κάνουν και να συνεχίσουν να το κάνουν όχι μόνο και μόνο για τα μάτια και μετά στα @@@@@@ μας .:mad:

zzr2005
05/06/2007, 17:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από kaps
Εν κατακλείδι καλά κάνουν και να συνεχίσουν να το κάνουν όχι μόνο και μόνο για τα μάτια και μετά στα @@@@@@ μας .:mad:

για τα διοικητικα μέτρα καλά κάνουν...για τα πρόστιμα διαφωνώ κάθετα....
όταν θα στείλουν 30 κλήσεις στον Ψωμιάδη για κράνος (που δηλώνει προκλητικά ότι του χαλάει το μαλί) τότε να βγουν και στο δρόμο να ρίξουν κλήσεις.....
αλλιώς να τα μαζέψουν και να πανε να φυλάνε κανα πρόβατο οι σκατόβλαχοι....(ζητώ συγνώμη απο τους βλάχους)...

zzr2005
05/06/2007, 19:22

τα στοιχεία τελικά είναι ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ...
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΊΑ:

Καμπάνες σε 722

Με 722 παραβάσεις, εκ των οποίων οι 67 αφορούσαν πλημμελήματα και οι 655 δοικητικά πρόστιμα, ολοκληρώθηκε η πρεμιέρα εφαρμογής του νέου ΚΟΚ.

Οι 247 αστυνομικοί της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, που συγκροτούσαν τα συνεργεία των ελέγχων, βεβαίωσαν 70 παραβάσεις για την παραβίαση ορίου ταχύτητας, 96 για μη χρήση προστατευτικού κράνους, 13 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 20 για χρήση κινητών τηλεφώνων, 17 για παραβίαση φωτεινών σηματοδοτών, τέσσερις για τη διενέργεια επικίνδυνων ελιγμών και 99 για παράνομες σταθμεύσεις. Επιπλέον, οι άνδρες της Τροχαίας πραγματοποίησαν έλεγχο μέθης σε 975 οδηγούς και βεβαίωσαν 41 παραβάσεις, από τις οποίες οι έξι ήταν σε βαθμό πλημμελήματος.

Συνολικά, έπειτα από όλους τους ελέγχους αφαιρέθηκαν 36 πινακίδες κυκλοφορίας οχημάτων, 32 άδειες κυκλοφορίας οχημάτων και 83 διπλώματα (άδειες ικανότητας οδηγού).

http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,id=67565820

απο τις 722 κλήσεις οι 99 ήταν για παράνομο παρκάρισμα, 96 για κράνος, και μόνο 17 για κόκκινο φανάρι....
προφανώς οι άνδρες της τροχαίας χάνουν τον χρόνος τους για να γράφουν τα σταθμευμένα παρά να εντοπίζουν αυτούς που περνάνε με κόκκινο......
εύκολα λεφτά το παράνομο παρκάρισμα... :rolleyes:

kostisthegreek
05/06/2007, 22:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
τα στοιχεία τελικά είναι ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ...
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΊΑ:

Καμπάνες σε 722

:rolleyes:

Και ρωτώ:

Πόσες απ΄αυτές τις καμπάνες θα ισχύσουν?

Οι καμπάνες αυτές θα ισχύουν και για τους πολιτικούς?

TROOPER
06/06/2007, 07:25
εν οψη του νεο ΚΟΚ βεβαιως βεβαιως ειδα σημερα το πιο απιστευτο. μπλοκο στο υψος διασταυρωσης Κηφισιας με Μιχαλακοπουλου αποτελουμενο απο 6 στρουμφακια τα οποια ειχαν πιασει δουλεια στη μεση των λωριδων δειχνοντας εναν εναν στα κουτια τους να κανουν στην ακρη οπου τα αλλα 3 στρουμφακια ξεφυλιζαν τα μπλοκακια τους. Δηλαδη και οσοι ηταν στην αριστερη λωριδα εχοντας την εντυπωση οτι δε θα τη φανε αναγκαζοντουσαν να κανουν στη μπαντα και να αποκτησουν ενα φυλλο απ τα στρουμφομπλοκακια !!! Παντως η λεωφορειολωριδα για πρωτη φορα σε κηφισιας και Λ. Αλεξανδρας δεν ειχε κουτια ... κακακια με το νεο ΚΟΚ :confused:

που εισαι ΔΡΑΚΟΥΜΕΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

καλα κανανε.