Σύνδεση

View Full Version : ΝΕΟΣ ΚΟΚ ΓΕΛΙΟ ΜΕ ΜΠ_ _Ο

ydraylikos
04/06/2007, 20:59
Καλησπέρα :D σκηνικό με μπάτσο
Στο φανάρι έξω από το Χιλτον γύρω στις 3:15 νέος αστυνομικός !!!!
Το φανάρι ήταν κόκκινο και εγώ δυο αυτοκίνητα πίσω
Ο τυπάκος κόβει βόλτες ανάμεσα από τα αυτοκίνητα με το ΜΠΛΟΚΑΚΙ :eyepop: :eyepop: :eyepop: στο χέρι τον βλέπω και σταματάω μου κάνει νόημα να συνεχίσω δεν δίνω βάσει και προχωράω
Κοιτάω καθρέπτη και τον βλέπω πίσω να την έχει πέσει σε αυτοκίνητο για την ζώνη και στο καπάκι σε έναν συνάδελφο που δεν φόραγε το κράνος
Πολύ γέλιο παντός να τον βλέπατε τον μπ_ _ ….ο τέλια σλάλομ
:a5: :a5: :a5:

KaTaNaS
04/06/2007, 21:06
το πήρανε ζεστά... για να δούμε!

ydraylikos
04/06/2007, 21:17
ναι εμενα μου λες κλεισει παντος απο οτι ειδα δεν εκοπσε σε κανεναν απο τουσ δυο:) :) :) :D :D

ydraylikos
04/06/2007, 21:19
sorry γιατα greekleis συνιθεια βλεπεις
κοψει

lampros_fazer
04/06/2007, 23:35
Να ΣΚΙΣΟΥΝ αυτούς που μιλάνε στα κινητά.. :mad:

jasondakar
04/06/2007, 23:41
μετά θα γίνουν μήνυσης απο την cosmote kai telestet στον μπατσο

jasondakar
04/06/2007, 23:42
το καλυτερο με τον new κοκ ειναι οτι ενας βοσκος ειναι υποχρεωμενος να φοραει στο τελευταιο ζωο ενα φως. λες και πανε παντα κατα απολυτη σειρα τα ζωα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ydraylikos
04/06/2007, 23:46
το καλυτερο με τον new κοκ ειναι οτι ενας βοσκος ειναι υποχρεωμενος να φοραει στο τελευταιο ζωο ενα φως. λες και πανε παντα κατα απολυτη σειρα τα ζωα

φιλαρακο αν θυμαμαι καλα αυτο ισχυει καπια χρονια :) :) :)

jasondakar
04/06/2007, 23:53
στο ραδιοφωνο το ακουσα και δεν ξερω αλλα απο την αλλη δεν νομιζω να το ξανα επισημαναν.

AFTER
04/06/2007, 23:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από jasondakar
το καλυτερο με τον new κοκ ειναι οτι ενας βοσκος ειναι υποχρεωμενος να φοραει στο τελευταιο ζωο ενα φως. λες και πανε παντα κατα απολυτη σειρα τα ζωα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Και εξατμισονια στις κατσικες που κανουν το σκατο τους χαρτοπολεμο!!!
Αυτο ειναι προοδος!!!!

Tropeas
05/06/2007, 00:39
βλέπω την νεοελληνική κατάληξη :
-μπάτσος: κλήση τάδε τάδε τάδε...1100?
-μ@λ@κ@ς: βγάζει το 100ευρω το το σκάει με χειρωνομεία στο χέρι και την κοπανάει...
και οι δυο ευχαριστημένοι...
ΑΜΦΙΒΑΛΕΤΕ???

fantacid
05/06/2007, 00:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από jasondakar

αυτο ισχυε κ με τον παλιο.

αυτο που ακουσες (ή μαλλον που δεν ακουσες) ειναι οτι παρολο που καναν αναπροσαρμογή στον νεο κοκ δεν καθησαν να διορθωσουν τα κακως κειμενα τυπου [υποχρεωτικο φως στο τελευταιο ζωντανο του κοπαδιου]

εαν υπαρχει εστω κ μια τετοια κληση που να εχει πληρωθει εμενα να με φτυσετε!!!!

υπαρχει κ αλλο καλο......

προστιμο σε οποιο οχημα κινείτε χωρις οδηγο!!!

τι εννοει ο ποιητης εδω????

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

K0K0$
05/06/2007, 08:05
Ναι, ειδατε, ποσο παραξενο μας φαινεται στην Ψαροκωσταινα το φως στα ζωντανα...

Μα τι μαλακες ειναι οι υπολοιποι οι Ευρωπαιοι που τους φορανε φωσφοριζε "γιλεκα";;; :(

Και αυτοι οι Αγγλοι που στα αλογα της αστυνομιας εχουν κοκκινα φωτα θεσης... πφφφφφ

Με αυτη τη νοοτροπια και 5000€ με αποκεφαλισμο να παει το προστιμο, παλι θα γεμιζουν τα μπλοκακια...

(Προς το παρον, απο την Κυριακη που εφαρμοστηκε, 3 φορες κοντεψα να παω απο αμαξι που παραβιασε κοκκινο ή στοπ. )

fantacid
05/06/2007, 13:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από K0K0$
(Προς το παρον, απο την Κυριακη που εφαρμοστηκε, 3 φορες κοντεψα να παω απο αμαξι που παραβιασε κοκκινο ή στοπ. )

μονο 3!!!!

τελικα δουλευει!!!!

:bigcry: :bigcry:

Respect
05/06/2007, 15:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
το πήρανε ζεστά... για να δούμε! Κάπως πρέπει να βρεθούν τα λεφτά των εκλογών!

vangelis 64
05/06/2007, 16:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Κάπως πρέπει να βρεθούν τα λεφτά των εκλογών!

Ά γειά σου!Πάντως εχθές,στα 100 μηχανάκια που συνάντησα,ένας μόνο δεν φορούσε κράνος.

Είναι οι πρώτες μέρες βλέπετε.Για να δούμε και τη συνέχεια....:rolleyes:

AFROPANTELOS
05/06/2007, 16:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Κάπως πρέπει να βρεθούν τα λεφτά των εκλογών!

Και με τον νεο εισπρακτοκοκ το χρημα ειναι ζεστο και συγουρο.

Ποιος θα τολμηση να παει την υποθεση στο δικαστηριο αφου οι εθνοπατερες του κανουν εκπτωση 50% αν πληρωσει σε 10 μερες.

Το ειπαμε ξανα ΚΑΛΑ ΕΣΟΔΑ.

FestoNero
05/06/2007, 17:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFROPANTELOS
Και με τον νεο εισπρακτοκοκ το χρημα ειναι ζεστο και συγουρο.

Ποιος θα τολμηση να παει την υποθεση στο δικαστηριο αφου οι εθνοπατερες του κανουν εκπτωση 50% αν πληρωσει σε 10 μερες.

Το ειπαμε ξανα ΚΑΛΑ ΕΣΟΔΑ.
Μα, στις περισσοτερες περιπτωσεις, ποιος ο λογος να πας την υποθεση στο δικαστηριο;
Πχ εμενα που με γραψανε τον Μαρτιο ( ποτε ηταν μωρε η εκλειψη σεληνης; ) δεν μου δωσανε κληση αλλα μου ειπαν οτι θα μου ερθει χαρτι για δικαστηριο.
3 μηνες μετα δεν εχει ερθει τιποτα.
Αφου αναγνωριζω οτι ετρεχα, αρα θελω να πληρωσω και να δωσω το διπλωμα μου, ποιος ο λογος να καθομαι να περιμενω το χαρτι;
Ασε που το προστιμο μετα το δικαστηριο διπλασιαζεται λογω εξοδων-ξερω-γω-τι..

Το οτι -λογω του νεου κοκ- η υποθεση μπηκε στο αρχειο και δεν πληρωνω ουτε προστιμο αλλα ουτε και διπλωμα δινω, δεν εχει καμια μα καμια σημασια.. :a2: Παλι καλα που αργησαν.
Βεβαια για τις πινακιδες δε ξερω τι παιζει, δε μου'χουν στειλει χαρτι ακομη να τις παραδωσω :sick:

AFROPANTELOS
05/06/2007, 17:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
Μα, στις περισσοτερες περιπτωσεις, ποιος ο λογος να πας την υποθεση στο δικαστηριο;
Πχ εμενα που με γραψανε τον Μαρτιο ( ποτε ηταν μωρε η εκλειψη σεληνης; ) δεν μου δωσανε κληση αλλα μου ειπαν οτι θα μου ερθει χαρτι για δικαστηριο.
3 μηνες μετα δεν εχει ερθει τιποτα.
Αφου αναγνωριζω οτι ετρεχα, αρα θελω να πληρωσω και να δωσω το διπλωμα μου, ποιος ο λογος να καθομαι να περιμενω το χαρτι;
Ασε που το προστιμο μετα το δικαστηριο διπλασιαζεται λογω εξοδων-ξερω-γω-τι..

Το οτι -λογω του νεου κοκ- η υποθεση μπηκε στο αρχειο και δεν πληρωνω ουτε προστιμο αλλα ουτε και διπλωμα δινω, δεν εχει καμια μα καμια σημασια.. :a2: Παλι καλα που αργησαν.
Βεβαια για τις πινακιδες δε ξερω τι παιζει, δε μου'χουν στειλει χαρτι ακομη να τις παραδωσω :sick:

Αν διαβασεις το φυλαδιο του υπουργειου θα το βρεις γραμενο μεσα οτι θα απεμπλακουν τα δικαστηρια απο τετοιες υποθεσεις .

Οχι γιατι σκεφτηκαν τους δικαστες αλλα γιατι παρα μα παρα πολες κλησεις επεφταν στο κενο στα δικαστηρια αλλα ακομα και εαν επιδικαζονταν εις βαρος του οδηγου το χρημα καθηστερουσε να μπει στα ταμεια τους.

Και ρωτω ετσι .

Περναω με κοκινο αρα φονιας αρα σωστα 700 .

Εαν πληρωσω σε 10 μερες ειμαι μισοφονιας και παει στο μισο.

Η τροχαια εχει προληπτικο λογο υπαρξης η κατασταλτικο.

Οταν γυρναγαμε απο καμενα βουρλα αντι να ειναι τα περιπολικα απλωμενα στο δρομο ετσι ωστε να υπαρχει ο φοβος που λεμε πιασανε ακριβως μετα τα διοδια των τεμπων παρακαλω ΕΦΤΑ μαζεμενα μετρησα που επιασαν το δρομο και κατα τα αλλα ελεγχαν την κινηση.

Και δεν καταλαβα δηλαδη η τροχαια συγκροτιθηκε μαζι με τον νεο κοκ και πριν δεν υπηρχε οποτε μιλαμε σαν να ξεφυτρωσε ενα πραγμα απο το πουθενα.

Νεος τιμοκαταλογος βουρ στη δουλεια να γεμισουν οι τσεπες ( τα ταμεια ηθελα να πω)

ydraylikos
05/06/2007, 21:03
σημερα παλι τα ιδια στο ανεβασμα ομωσ πρωι κατα τις 8:00 δυο τρεια περιπολικα μπλοκο και στα διακοσια μετρα τρεισ ζηταδεσ για να μην χασουν κανεναν

ydraylikos
05/06/2007, 21:07
αυτη ειναι η αστηνομια για την επιβολη του ΚΟΚ στην στηνουν λεσ και εισαι κλεφτρονι δολοφονος και αλλα τετια ομορφα πραγματα

δεν πανε ομωσ νακινιγισουν και να ελεξουν καπιουσ αλουσ (((( ΝΟΜΙΜΟΥΣ))))
καταλαβατε ολοι για πιουος λεω μην γινομαστε κουραστηκοι