Σύνδεση

View Full Version : θα τον μαμισωωωωωωωωωωω

ydraylikos
04/06/2007, 21:09
θα τον μαμισω τον πουστη:mad: :mad: :mad: δεν φτανει οτι μου πεταξε την την μηχανη κατω αλλα συκοθικε και εφυγε κιολας θα τον ξυσωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

GIXXERAKIAS
04/06/2007, 22:13
Στην πλατη??:D :D

Περα απο την πλακα εγω δεν θα τον εξυνα,θα εξυνα το κεφαλι του στην ασφαλτο οπως ακριβως επεφτε η μηχανη μου κατω αν το ειχα κανει σε εμενα να δει πως ειναι το καθικι του κερατα!!:evil: :evil: :mad: :mad: Δεν μπορουσε να κανει δηλωση?Θα του επεφταν εξω τα καραβια μαμω το μο@νι της μαμας που τον πεταγε!!:evil: :evil:

mob rules
04/06/2007, 23:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Στην πλατη??:D :D

Περα απο την πλακα εγω δεν θα τον εξυνα,θα εξυνα το κεφαλι του στην ασφαλτο οπως ακριβως επεφτε η μηχανη μου κατω αν το ειχα κανει σε εμενα να δει πως ειναι το καθικι του κερατα!!:evil: :evil: :mad: :mad: Δεν μπορουσε να κανει δηλωση?Θα του επεφταν εξω τα καραβια μαμω το μο@νι της μαμας που τον πεταγε!!:evil: :evil:

γιατι να του το εξυνες,μπορει και να τον ετρωγε,και να του αρεσε,εγω θα του το εσπαγα...:mad:

GATHAN
05/06/2007, 09:09
αν ήταν έτσι ο τύπος ρε παιδιά....... τι ακριβώς θα του ξύνατε?

91461

cityfly
05/06/2007, 09:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από GATHAN

τη μασχάλη

πού ξέρεις μπορεί να γαργαλιέται

GATHAN
05/06/2007, 09:29
αμφιβάλω αν γαργαλιέται...

:rolleyes:

GIXXERAKIAS
05/06/2007, 11:48
αν ήταν έτσι ο τύπος ρε παιδιά....... τι ακριβώς θα του ξύνατε? Επειδη ειμαι και γω καπως ετσι απλα θα παιζαμε χοντρες μπουνιες και οποιος βγει νοκ αουτ πρωτος φιλε μου:D :D Δεν κολλαω σε τετοιους τυπους.μαλιστα εχω πλακωθει (πιο παλια) γιατι απλα δεν εκανα χωρο να περασει η μερσεντες του μαγκα,ηθελε να βγω πανω στην διαβαση πεζων για να κανει αναστροφη σε μερος που απαγορευταν και δεν το ζητησε ευγενικα:winka: (παρτο μπουρδελο σου να περασω,ετσι ακριβως μου ειχε πει)

GATHAN
05/06/2007, 11:50
μάαααστα...

EVI
05/06/2007, 11:52
και δεν το ζητησε ευγενικα:winka: (παρτο μπουρδελο σου να περασω,ετσι ακριβως μου ειχε πει) [/B]

ε καλα σου ειπε ρε

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol:

ωχ ωχ παω να φυγω :look: :lol:

πλακα πλακα τωρα πως την εχουν δει ρε οι τυποι ? ασε που μπορει να ειναι κανας οδηγος ουτε καν ο ιδιωκτητης πως την ακουει ο ανθρωπος απο το χρημα ομως ε?.............:sad:

GIXXERAKIAS
05/06/2007, 12:00
Βασικα Ευη μπουρδελο ηταν ενα chaly 50cc αλλα με χαλασε γιατι αυτο ηταν το πρωτο μου μηχανακι και το ειχα πληρωσει στην κυριολεξια με το σκ@το μου παξιμαδι!:lol: :lol:

Ειναι ο τροπος που μου το ζητησε αν ηταν πιο ευγενικος θα του ελεγα περνα και θα τελειωνε εκει.Αλλα τα θελε ο κ@λος του:D :D

EVI
05/06/2007, 12:08

Ειναι ο τροπος που μου το ζητησε αν ηταν πιο ευγενικος θα του ελεγα περνα και θα τελειωνε εκει.Αλλα τα θελε ο κ@λος του:D :D [/B]

+750:beer:

mob rules
05/06/2007, 12:10

θα εβλεπε...:D

ydraylikos
05/06/2007, 21:13
ΤΟ ωραιο τωρα η πινακιδα που μου δωσανε ειναι λαθος
ΤΕΛΙΑ ΕΕΕΕΕ:( :( :( :mad: :mad: :mad: :mad: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
sick: :sick: :bawl: :bawl:
ειρθε και δεσε το γλυκο

mob rules
06/06/2007, 00:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από ydraylikos
ΤΟ ωραιο τωρα η πινακιδα που μου δωσανε ειναι λαθος
ΤΕΛΙΑ ΕΕΕΕΕ:( :( :( :mad: :mad: :mad: :mad: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
sick: :sick: :bawl: :bawl:
ειρθε και δεσε το γλυκο

φιλε,τραβα κανε κανα ευχελαιο...:D

TROOPER
06/06/2007, 07:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από ydraylikos
θα τον μαμισω τον πουστη:mad: :mad: :mad: δεν φτανει οτι μου πεταξε την την μηχανη κατω αλλα συκοθικε και εφυγε κιολας θα τον ξυσωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

σιγα τα νεα...:sick: