View Full Version : αντιπαθητικότεροι παίκτες
spyrakos35
06/06/2007, 04:47
ετσι για να περνάει η ώρα.....
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ Ο ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ (ΣΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΞΙΑ) ΤΟΥ
Α. ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
Β. ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
Απαντηση
α. Καστίγιο
β. Σκοουλς
nickmonstro
06/06/2007, 08:50
Δεν μου εχει κανει κατι αλλα μου την σπαει ο Ρομπινιο!!!!Οταν τον βλεπω θελω να τον αρχισω στις μαπες!!!!Τωρα γιατι? Δεν ξερω!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ρε παιδια ρε παιδια. Με διαφορα πιο αντιπαθητικός-κωλόπαιδο-αντιαθλητής στην Ευρώπη ειναι ο Materazzi.
Τώρα στην Ελλάδα πιστεύω είναι ο Γεωργάτος (με διαφορά)
Ο ΜΕΞΙΚΑΝΟΣ-ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!
91656
el_hymador
06/06/2007, 09:52
Kαστιγιο-Ανατολακης-Γεωργατος
το τριο μουτζες...(κατα το στουτζες...)
vangelis 64
06/06/2007, 10:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Kαστιγιο-Ανατολακης-Γεωργατος
το τριο μουτζες...(κατα το στουτζες...)
Τι άλλο να πει κανείς.....ο Ανατολάκης είναι κορυφή πάντως.
Τουλάχιστον ο Καστίγιο ξέρει μπάλα ενώ ο μπάρμπα Γιώργος,εκτός από θρασύπουστας είναι και άσχετος.:bawl:
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
κάπως έτσι έπνιγε τα κοτόπουλα η θεια μου στο χωριό...:lol: :lol: :lol:
σφίξε λίγο ακόμα το χέρι σου χριστιανέ μου...:lol:
Γιαννακόπουλος - Γεωργάτος - Καστίγιο :yuck: :yuck: :yuck: και ο Μπούσσι :yuck: :yuck: :yuck:
lampros_fazer
06/06/2007, 13:15
Κυριακίδης - Ανατολάκης
Αντιπαθώ και αρκετούς άλλους αλλά δε μου'ρχονται.. :lol:
Αντιπαθέστατοι όπου και να παίζουν..Χαριστέας :yuck: - Μπασινάς :yuck:
:yuck: :yuck:
ΜΠΟΥΣΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝΡΙ ( ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ )
el_hymador
06/06/2007, 13:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από DARK749
ΜΠΟΥΣΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝΡΙ ( ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ )
+1000
ναι!! και ο Ανρι...παιχταρα αλλα εντελως βλαμμενος....νομιζει οτι τρωει γιουχα λογβ του χρωματος του, αλλα απλα φταει το υπεροπτικο υφακι που εχει μεσα στο γηπεδο...ουστ απο δω ρε!!! μια ζωη στην arsenal θα παιζεις...
ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
06/06/2007, 15:14
Γκουμας ο γλυφτης κοψε φατσα βγαλε συμπερασμα Γεωργεας, Γκονζαλες του παο και Βecham
giobazolias
06/06/2007, 15:20
ο μπουσι ο μπινες, ο ανατολακης, ο πουστιγιο αλλα να μην ξεχναμε και τον οκκα!
ααααααααα και ο βυντρα....πολυ βλακας ο ατιμος!
απο ευρωπη μακραν ο ματερατσι,το μαλακισμενο ο ιντζαγκι με το βλακα τον γκατουζο, αλλα και ο τοτι το αρχ΅δι........αντε να βαλουμε και τον γκραβεσεν!
Καστιγιο απο εδω και Ανρι Ροναλντο της ΜU ΕΞΩ.Για κλωτσιες λεμε και οι τρεις..:a26: :a26: :a26:
yannis27
06/06/2007, 15:33
ΚΑΣΤΙΓΙΟ....:smokin:
blackbusa
06/06/2007, 16:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
[
απο ευρωπη μακραν ο ματερατσι,το μαλακισμενο ο ιντζαγκι με το βλακα τον γκατουζο, αλλα και ο τοτι το αρχ΅δι........αντε να βαλουμε και τον γκραβεσεν! [/B]
Τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσοοοοοοοοοο πολυ σε πειραξε που το πηρε η ΙΤΑΛΙΑ????:confused: :confused:
Δεν πειραζει,το κοντερ εγραψε 4 αστερακια:a25: :a25: :a25: :a25: και παμε να πιασοουμε τους αχωνευτους.....:a29: :a29: :a29:
blackbusa
06/06/2007, 16:30
Και για το θεμα μας.......στην Ελλαδα μακρανννννννννννν ο Τζωρτζεβιτς (ο Καστιγιο ειναι ακομα μικρος και εχει μελλον)
Στην Ευρωπη...........ο Σκοουλς,η παλιοπουστρα δηλωμενη αδερφη.......ΟΥΣΤ (Ο Κριστιανο Ροναλντο ειναι και αυτος μικρος και εχει μελλον)
Και απο προπονητες δεν υπαρχει αλλος.......Ο ΒΑΤΡΑΧΟΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ.....ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
Κανενας παιχτης του γαυρου ρε παιδια δεν σας ειναι αντιπαθητικος ???
Ολους πια τους συμπαθειτε ???? :confused:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
Ιανουάριος 1997 ΑΕΚ - Ολυμπιακός 2-0
Μανωλάς Vs Νινιάδη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Idi το θυμασαι?
Ιδια περίπου εικόνα μόνο που ο Μανωλάς τον είχε σηκώσει τελείως τον Νινιάδη.
Και να φανταστείς ότι είμαι και ΠΑΟΚτσης :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Για εμένα μακράν ο πιο αντιπαθητικός ήταν ο Ελευθερόπουλος!!!
yannis27
06/06/2007, 18:40
Ολυμπιακο σταδιο,οσφπ-ΑΕΚ Ο NAVAS μπροστα σε χιλιαδες ολυμπιακους
91707
HEATSEEKER750
06/06/2007, 18:40
Ο Τζολε...και γαμω τις καραφλοπουστρες,σιχαμενος... Ε.Τ. GO HOME....:yuck: :yuck: :yuck:
yannis27
06/06/2007, 18:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από HEATSEEKER750
Ο Τζολε...και γαμω τις καραφλοπουστρες,σιχαμενος... Ε.Τ. GO HOME....:yuck: :yuck: :yuck:
ΣΩΣΤΟΣ:a18: :a18: :a18:
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσοοοοοοοοοο πολυ σε πειραξε που το πηρε η ΙΤΑΛΙΑ????:confused: :confused:
Δεν πειραζει,το κοντερ εγραψε 4 αστερακια:a25: :a25: :a25: :a25: και παμε να πιασοουμε τους αχωνευτους.....:a29: :a29: :a29:
Ποιους εννοεις αχωνευτους;;;;;;
giobazolias
06/06/2007, 20:10
λαθος καταλαβες φιλε blackbusa
αλλα δεν πειραζει μιας και υπαρχουν πραγματα που δεν γνωριζεις.
ο γκατουζο ολο το σκληρο αντρακι κανει, αλλα ποτε του δεν τσαμπουλαευτικε σε παικτες τυπου εσσιεν, γκραβεσεν, ροι κιν, νεντβεντ, καναβαρο .........τυπους δηλαδη που αν τους πολυτσαντισει ο αντιπαλος, στην επομενη φαση μπορει να τον δολοφονισουν με 1 τακλιν!
για το ματερατσι φυσικα ουδεν σχολιον! http://www.youtube.com/watch?v=EpG4AHlZrL4
για τον τοτι δεν το λεω μονο εγω αλλα ολοι οι ιταλοι εκτος απ τους ρομανους!!!
για τον ιντζαγκι θα σου φερω ΜΟΝΟ 1 παραδειγμα για να καταλαβεις τι παλικαρι ειναι!
πριν μερικα χρονια σε 1 ΑΔΙΑΦΟΡΟ αγωνα μιλαν-πιατσενζα και ενω το σκορ ηταν 5-0 υπερ της μιλαν, ο ινζαγκι εβαλε το εκτο γκολ και πανηγυριζε ουρλιαζοντας και χειρονομοντας σαν τρελος προς τους παικτες της πιατσενζα, χωρις να τον εχει προκαλεσει ΚΑΝΕΙΣ σε ολο τον αγωνα!!!!!!
η ιταλια εχει και πολυ καλα παλικαρια πχ. μαλντινι, νεστα, ζαμπροτα, μπουφον κτλ...........ακομα και ο καναβαρο αν και υπουλος στο μαρκαρισμα ειναι πολυ ενταξει σαν ανθρωπος!
οσο για τα 4 παγκοσμια που εχετε παρει μπραβο (αν και εδω υπαρχει ενσταση για τον τροπο που πηρατε τα 2 πρωπολεμικα)!
αντιθετα με ΕΣΑΣ, εμεις οι ελληνες εχουμε μολις 1 ευρωπαικο και μας φτανει αυτο!:winka:
[i]Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa [/i
Δεν πειραζει,το κοντερ εγραψε 4 αστερακια:a25: :a25: :a25: :a25: και παμε να πιασοουμε τους αχωνευτους.....:a29: :a29: :a29: [/B]
Για ποιο Ιταλικο ποδοσφαιρο μιλατε ρε παιδια;Αν εξεραισεις την Milan των Ολλανδων
οι ανθρωποι ενδιαφερονται για το πως θα κλεψουν ενα παιχνιδι οχι πως θα το κερδισουν...
Κακες συνηθιες:lol: :lol:
Εμένα με εκνευρίζουν πολύ ο C. Ronaldo της Manchester U. και ο Guti της Real!
Τώρα απο Ελλάδα Καστίγιο & Μπούσι με διαφορά!
(ο δεύτερος προηγείται του πρώτου)
blackbusa
07/06/2007, 16:46
λαθος καταλαβες φιλε blackbusa
αλλα δεν πειραζει μιας και υπαρχουν πραγματα που δεν γνωριζεις.
ο γκατουζο ολο το σκληρο αντρακι κανει, αλλα ποτε του δεν τσαμπουλαευτικε σε παικτες τυπου εσσιεν, γκραβεσεν, ροι κιν, νεντβεντ, καναβαρο .........τυπους δηλαδη που αν τους πολυτσαντισει ο αντιπαλος, στην επομενη φαση μπορει να τον δολοφονισουν με 1 τακλιν!
για το ματερατσι φυσικα ουδεν σχολιον! http://www.youtube.com/watch?v=EpG4AHlZrL4
για τον τοτι δεν το λεω μονο εγω αλλα ολοι οι ιταλοι εκτος απ τους ρομανους!!!
για τον ιντζαγκι θα σου φερω ΜΟΝΟ 1 παραδειγμα για να καταλαβεις τι παλικαρι ειναι!
πριν μερικα χρονια σε 1 ΑΔΙΑΦΟΡΟ αγωνα μιλαν-πιατσενζα και ενω το σκορ ηταν 5-0 υπερ της μιλαν, ο ινζαγκι εβαλε το εκτο γκολ και πανηγυριζε ουρλιαζοντας και χειρονομοντας σαν τρελος προς τους παικτες της πιατσενζα, χωρις να τον εχει προκαλεσει ΚΑΝΕΙΣ σε ολο τον αγωνα!!!!!!
η ιταλια εχει και πολυ καλα παλικαρια πχ. μαλντινι, νεστα, ζαμπροτα, μπουφον κτλ...........ακομα και ο καναβαρο αν και υπουλος στο μαρκαρισμα ειναι πολυ ενταξει σαν ανθρωπος!
οσο για τα 4 παγκοσμια που εχετε παρει μπραβο (αν και εδω υπαρχει ενσταση για τον τροπο που πηρατε τα 2 πρωπολεμικα)!
αντιθετα με ΕΣΑΣ, εμεις οι ελληνες εχουμε μολις 1 ευρωπαικο και μας φτανει αυτο!:winka:
1. Ο Gattuso ποτε δεν ειπε οτι ειναι παιχταρας,και ξερει μπαλλα.Το αντιθετο μαλιστα.Τωρα τι σχεση εχει ο τσαμπουκας με το σκληρο τακλιν(πολλες φορες και αντιαθλητικο) δεν μπορω να καταλαβω.Και επειδη με ολους αυτους εχει παιξει αντιπαλος,αν χρειαζοταν να κανει το φαουλ θα το κανει....
2. Ο Materazzi ειναι απλα ενας σκληρος αμυντικος,και πολυ μαλιστα,οπως και πολλοι αλλοι βεβαια που οταν χασει τον ελεγχο,παει τον εχασε.Απλα εγινε ντορος με το ονομα του μετα το περιστατικο με τον Zidane.Που και αυτος οσο παιχταρας και να ηταν οταν τα εχανε,εχανε και την μπαλλα.Δεν ειναι τυχαιο οτι στην καριερα του ειχε 5 αποβολες με κοκκινη για κουτουλια η κλωτσια εκτος φασης.
3. Οσον αφορα τον Totti να ξερεις οσο αφορα την Εθνικη Ομαδα ολοι τον περιμεναν σαν Μεσσια για το ΠΚ του 2006.Τωρα τα εχει ψιλοσκατωσει οσο αφορα το EURO08.Στην Ιταλια σιγουρα ολοι οι αντιπαλοι θα τον κραξουνε.Δηλαδη τον Rooney τον χειροκροτανε ολοι οι οπαδοι???Δεν το νομιζω.Μηπως τον Cristiano Ronaldo???
4. O Inzaghi συμφωνω οτι ειναι αντιπαθεστατος σε πολλα,αλλα αν εχεις ποτε,οταν βαζει γκολ παντα μα παντα πανυγυριζει ετσι.Σαν σπαστικο.Ετσι του βγαινει,ετσι γουσταρει.Τι να κανουμε τωρα.
Οσο αφορα τα παγκοσμια κυππελα η ιστορια γραφει και δεν ξεγραφει.Τι σημαινει υπαρχει ενσταση???Τοτε ετσι παιζοταν το ποδοσφαιρο,και το πηραν οι καλυτεροι.Τοσο απλο.Δηλαδη πριν τον πολεμο δεν υπηρχε ποδοσφαιρο???Αν ψαχνεις για ενστασης κοιτα καλυτερα το ''ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΒΕΡΝΗΣ'' και το ''ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ (ΜΑΛΛΟΝ)ΠΟΤΕ''.θα μπορουσα να γραψω και αλλα παραδειγματα αλλα θα μου την πεσουν πολλοι φανταζομαι.
Οσο αφορα το ευρωπαικο της Ελλαδας,σαν μισος (περιπου) Ελληνας,το ΠΑΝΥΓΗΡΙΣΑ ΔΕΟΝΤΩΣ....
:beer: :beer: :beer: :beer:
blackbusa
07/06/2007, 16:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΠΛΑΝΙ
Για ποιο Ιταλικο ποδοσφαιρο μιλατε ρε παιδια;Αν εξεραισεις την Milan των Ολλανδων
οι ανθρωποι ενδιαφερονται για το πως θα κλεψουν ενα παιχνιδι οχι πως θα το κερδισουν...
Κακες συνηθιες:lol: :lol:
Σε σενα θα απαντησω σε λιγο με αριθμους και οχι με λογια.
Αν μιλας βεβαια γαι τα 2 προσφατα ΠΚ (82,06) τα πηραμε με τον τσαμπουκα μας,και οχι οπως καποιοι αλλοι που ειχαν το αναλογο αβανταριζμα.....ΠΚ 2002........ρε γαμωτο δεν θυμαμαι ποιες ομαδες σφαξανε για να φτασουν τελικο οι 2 αχωνευτες,απο ρις οποιες η μια ειναι και ΠΕΛΑΤΕΣ μας...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δυστηχως με τους αλλους ειμαστε λιγο απο κατω....:( :( :(
ο νάβας απλά έδειχνε το σκορ της στιγμής, 1-1
:D
ψηφίζω
γκούμας, τάσος μητρόπουλος, φαμπιάτος, γκοικοιτσέα ο πρώην αρχηγός της λάτσιο (δεν γράφω το όνομά του)
spyrakos35
07/06/2007, 17:38
2. Ο Materazzi ειναι απλα ενας σκληρος αμυντικος,και πολυ μαλιστα,οπως και πολλοι αλλοι βεβαια που οταν χασει τον ελεγχο,παει τον εχασε.Απλα εγινε ντορος με το ονομα του μετα το περιστατικο με τον Zidane.Που και αυτος οσο παιχταρας και να ηταν οταν τα εχανε,εχανε και την μπαλλα.Δεν ειναι τυχαιο οτι στην καριερα του ειχε 5 αποβολες με κοκκινη για κουτουλια η κλωτσια εκτος φασης.
δεν θα μπω ανάμεσά σας στην κόντρα που ανοιξατε..... αλλά δεν μπορώ παρά να υπερασπιστώ τον ζινταν....
επειδή ακριβώς ήταν παικταράς και δεν μπορούσαν πάντα να τον μαρκάρουν, είχαν βρει το αδυνατό του σημείο στα μπινελίκια και του τα χώνανε συνέχεια.....
φαντάσου τον εαυτό σου στην θέση του..... αντ μην αρχίσω να λέω για τα μπούσα που τα μαμαω συνέχεια φιλαράκο..... έχω και φτηνώ βαφέα να το βάψεις μπλε και να το φουντάρεις στην αδριατική μαμώ τους φλώρους τους ιταλούς....
πέντε αποβολές σε πόσα παιχνίδια είπαμε????? πόσο τοις εκατο μας κάνει??? ποοοοσσσσσοοοοοοο??????
giobazolias
07/06/2007, 17:41
ρε μαγκα!!!!!!!!!!
με εστειλες αδιαβαστο τωρα!
που τον θυμηθηκες το φαμπιατο???
αυτον του απολλων αθηνων δεν λες??? :beer: :beer: :beer:
:a18: :a19:
οντως ηταν πολυ κακος..............
δεν θυμαμαι σε ποιον αγωνα ηταν, που χτυπησε αντιπαλο στο διαφραγμα και παραλιγο να τον αφησει στον τοπο!!!!!!!!
να προσθεσω και εγω καποιον παπαδοπουλο του ηρακλη που ειχε δωσει το ποδι στο χερι του ζαετς..........πολυ κακος και αυτος
εσφαζε κατα βουληση!
:beer: :beer: :beer:
vangelis 64
07/06/2007, 17:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
ο νάβας απλά έδειχνε το σκορ της στιγμής, 1-1
:D
ψηφίζω
γκούμας, τάσος μητρόπουλος, φαμπιάτος, γκοικοιτσέα ο πρώην αρχηγός της λάτσιο (δεν γράφω το όνομά του)
Απα παααα....που τον θυμήθηκες αυτόνε ρε;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Η φάση είναι πως τον ξέρω από τον Πήγασο.Μια παλιά συνοικιακή ομάδα στα Πατήσια όπου παίζαμε μαζί.Μετά πήγε στον Απόλλωνα.
Ρε τι θυμήθηκε ο άνθρωπος!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
:wave2:
giobazolias
07/06/2007, 18:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Απα παααα....που τον θυμήθηκες αυτόνε ρε;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Η φάση είναι πως τον ξέρω από τον Πήγασο.Μια παλιά συνοικιακή ομάδα στα Πατήσια όπου παίζαμε μαζί.Μετά πήγε στον Απόλλωνα.
Ρε τι θυμήθηκε ο άνθρωπος!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
ρε βαγγελη!!!
στον πηγασο επαιζες???
μηπως παιζατε αγωνες στο 8ο γυμνασιο στα κατω πατησια???
πη-πη-πηγασοοοοοος!!...........καπως μου χτυπαει στ αυτια το συνθημα αυτο!
πρεπει να εχω παιξει στο παιδικο........... δεν ημουν ουτε 10 χρονων μιας και το 82 εφυγα απ την περιοχη!:confused: :confused: :confused:
κατι μου θυμηζει ο πηγασος!!!!!! :confused: :confused:
υπηρχε και διας??..........σε μια απ τις 2 επαιξα!
vangelis 64
07/06/2007, 18:15
ρε βαγγελη!!!
στον πηγασο επαιζες???
μηπως παιζατε αγωνες στο 8ο γυμνασιο στα κατω πατησια???
πη-πη-πηγασοοοοοος!!
πρεπει να εχω παιξει στο παιδικο........... δεν ημουν ουτε 10 χρονων μιας και το 82 εφυγα απ την περιοχη!:confused: :confused: :confused:
κατι μου θυμηζει ο πηγασος!!!!!! :confused: :confused:
Και στο 8ο πήγαινα και στον Πήγασο έπαιξα.....πω πωωω θα με πάρουν τα ζουμιά!
Έσπερος,Πήγασος,Ειδυλλιακός,Long Life....κι εσύ εκεί ε;ρε μικρός που είναι ο κόσμος!!!!
Στον Πήγασο έπαιζε και ο Γιάννης ο Σαμαράς,φίλοι με τον Αλέξη το Φαμπιάτο.
Ρε τι πάθαμε σήμερα.!:bawl: :bawl:
Θα έχουμε πολλά να πούμε την επόμενη Δευτέρα.:beer: :beer:
vangelis 64
07/06/2007, 18:16
υπηρχε και ομαδα Διας?.
Δίας...όχι,δεν θυμάμαι.:wave2: :wave2:
giobazolias
07/06/2007, 18:23
Και στο 8ο πήγαινα και στον Πήγασο έπαιξα.....πω πωωω θα με πάρουν τα ζουμιά!
Έσπερος,Πήγασος,Ειδυλλιακός,Long Life....κι εσύ εκεί ε;ρε μικρός που είναι ο κόσμος!!!!
Στον Πήγασο έπαιζε και ο Γιάννης ο Σαμαράς,φίλοι με τον Αλέξη το Φαμπιάτο.
Ρε τι πάθαμε σήμερα.!:bawl: :bawl:
Θα έχουμε πολλά να πούμε την επόμενη Δευτέρα.:beer: :beer:
ναι ναι!!!
:beer: :beer:
blackbusa
07/06/2007, 20:14
Δίας...όχι,δεν θυμάμαι.:wave2: :wave2:
Πηγασος???Κατω Πατησια???Ρε Βαγγελαρα η λεξη ''ΦΥΤΕΥΤΗ'' σου λει τιποτις???:confused: :confused: :confused:
Το ''ΧΑΤΖΗΔΑΚΙ" μηπως???
vangelis 64
07/06/2007, 20:31
Πηγασος???Κατω Πατησια???Ρε Βαγγελαρα η λεξη ''ΦΥΤΕΥΤΗ'' σου λει τιποτις???:confused: :confused: :confused:
Το ''ΧΑΤΖΗΔΑΚΙ" μηπως??? Όχι,δεν θυμάμαι ρε γαμώτο...Για πότε μιλάς;
Γιατί εγώ ήμουν εκεί μέχρι το 83 που μετακόμισα στην Καλλιθέα.
blackbusa
07/06/2007, 20:48
Όχι,δεν θυμάμαι ρε γαμώτο...Για πότε μιλάς;
Γιατί εγώ ήμουν εκεί μέχρι το 83 που μετακόμισα στην Καλλιθέα.
Οχι...........οχι.............αυτα τα μερη που σου λεω εγιναν γνωστα κατα το 90'......:sick:
ναι ο φαμπιάτος είχε χτυπήσει ένα παίχτη της αεκ (μαύρο, νίκο πια? δεν θυμάμαι) στην ριζούπολη
ο φαμπιάτις μαζί με τον γκουλή του όφη-λεβαδειακού ήταν μακράν οι πιο φανατικοι κομμουνιστές (σφυροδρέπανα)
vangelis 64
08/06/2007, 12:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
ναι ο φαμπιάτος είχε χτυπήσει ένα παίχτη της αεκ (μαύρο, νίκο πια? δεν θυμάμαι) στην ριζούπολη
ο φαμπιάτις μαζί με τον γκουλή του όφη-λεβαδειακού ήταν μακράν οι πιο φανατικοι κομμουνιστές (σφυροδρέπανα)
Τού είχε σκάσει μια ντρίπλα ο Θωμάς και ο Φαμπιάτος,αφού τον τράβαγε από την φανέλλα και δεν μπορούσε να τον σταματήσει,γραπώθηκε από το πόδι του και σερνότανε στο χόρτο μέχρι που ο Θωμάς,στην προσπάθειά του να ξεφύγει,τον σηκωσε στον αέρα(!) και πήρε και κόκκινη.
Δεν τού 'χωνε μια κλωτσιά στα μούτρα καλύτερα!!Σ' όλο το ματς τον είχε ταράξει στην κλωτσιά το παπάρι!!
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από spyrakos35
[
δεν θα μπω ανάμεσά σας στην κόντρα που ανοιξατε..... αλλά δεν μπορώ παρά να υπερασπιστώ τον ζινταν....
επειδή ακριβώς ήταν παικταράς και δεν μπορούσαν πάντα να τον μαρκάρουν, είχαν βρει το αδυνατό του σημείο στα μπινελίκια και του τα χώνανε συνέχεια.....
φαντάσου τον εαυτό σου στην θέση του.....
ETSI ΑΛΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΠΕΙς ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΧΤΗ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΝ , ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΟΙ - ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ, - ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ -
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ? Η ΑΜΥΝΤΙΚΟ ?
ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ "ΘΕΑΜΑ" (οποτε μας βολευει χρησιμοποιουμε την λεξη αυτη).
Akefalos
08/06/2007, 15:05
Πρώτος και καλύτερος στην Ελλάδα ο Τζόρτζεβιτς.Μακράν ο πιο βρόμικος παίχτης που έχει περάσει απο τα ελληνικά γήπεδα.Τουλάχιστον οι αλλοι τα κάνουν στα φανερά.Δε μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του ο Καστίγιο,πάει και σκάει την κλωτσιά στον άλλο.Ο Τζόρτζεβιτς μια ζωή παίζει με τον αγκώνα,χτυπώντας ύπουλα τον αμυντικό που τον μαρκάρει.
Τώρα για Ευρώπη δεν ξέρω αλλα ένα είναι σίγουρο...τον Γκατούζο δεν πρόκειται να τον συμπαθήσω ποτέ.Έχει φάτσα κατάδικου,παίζει σκληρά,τσαμπουκαλεύεται αλλά μόνο όταν χάνουν.Αν κερδίζουν πέφτει κάτω σα γυναικούλα κάθε 2 λεπτά.Όλοι κάνουν λίγο θέατρο αλλά αυτός το έχει ξεσκίσει το θέμα.Ειδικά αφού ξέρουν όλοι πόσο γερό σκαρί είναι και οτι δεν χτυπάει εύκολα.
blackbusa
08/06/2007, 16:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akefalos
Τώρα για Ευρώπη δεν ξέρω αλλα ένα είναι σίγουρο...τον Γκατούζο δεν πρόκειται να τον συμπαθήσω ποτέ.Έχει φάτσα κατάδικου,παίζει σκληρά,τσαμπουκαλεύεται αλλά μόνο όταν χάνουν.Αν κερδίζουν πέφτει κάτω σα γυναικούλα κάθε 2 λεπτά.Όλοι κάνουν λίγο θέατρο αλλά αυτός το έχει ξεσκίσει το θέμα.Ειδικά αφού ξέρουν όλοι πόσο γερό σκαρί είναι και οτι δεν χτυπάει εύκολα. [/B]
To να συμπαθεις εναν παικτη η οχι ειναι στο πως το βλεπει ο καθενας.Ολα τα παραπανω (σχεδον ολα περιπου) για την συμπεριφορα δεν θα διαφωνισω.Απλα θα πω οτι γουσταρω τον Gattuso γιατι ενω το παλλικαρι εχει δηλωσει δημοσιος οτι ΔΕΝ ειναι Ο ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ εχει καταφερει να ειναι αναντικαταστατος σε οποια ομαδα παιζει.Και αυτο γιατι εχει τσαμπουκα,γουσταρει τη μπαλλα,και οσο μπορει παιζει.Οχι σαν καποιους αλλους που ειναι ενα τιποτα το παιζουν ΒΕΝΤΕΤΕΣ.Οσο αφορα το θεατρο σε βρισκω λαθος γιατι ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ το ιδιο ακριβως κανουνε.Οπως προσφατα οι Μολδαβοι με την Ελλαδα.Και το τελευταιο ειναι,οτι τωρα τελευταια ουτε τοσο βρωμικος ειναι ουτε τοσο πολυ διαμαρτυρεται,και εχει ψιλοκαλυτερεψει.Αυτα.....:beer: :beer: :beer:
blackbusa
08/06/2007, 16:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από x-rider
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από spyrakos35
[
φαντάσου τον εαυτό σου στην θέση του.....
ETSI ΑΛΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΠΕΙς ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΧΤΗ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΝ , ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΟΙ - ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ, - ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ -
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ? Η ΑΜΥΝΤΙΚΟ ?
ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ "ΘΕΑΜΑ" (οποτε μας βολευει χρησιμοποιουμε την λεξη αυτη).
Θα συμφωνησω μαζι σου,γιατι εως ενα σημειο με καλυψες.Τα μπινελικια ειναι και αυτα μεσα στο παιχνιδι.Σχεδον ολοι οι παιχτες θα ελεγα...
spyrakos35
10/06/2007, 12:15
Θα συμφωνησω μαζι σου,γιατι εως ενα σημειο με καλυψες.Τα μπινελικια ειναι και αυτα μεσα στο παιχνιδι.Σχεδον ολοι οι παιχτες θα ελεγα...
δηλαδη ρε παιδιά.....
επειδή είναι επαγγελματίες και παίρνουν εκατομμύρια (που δεν θα πρεπε, αλλο θέμα αυτό) δεν έχουν δικαίωμα να αντιδράσουν στα μπινελίκια???? και αν αντιδράσουν να τους πούμε και μαλάκες???
δεν θυμάμαι και κανέναν κανονισμό που να λέει "χωστε μπινελικια αφοβα προκειμένου να επιτύχετε τον εκνευρισμό και την αποβολή του αλλου"... εδώ στον δρόμο πας, ο αλλος κάνει μαλακία, στα χώνει κιόλας και κατεβαίνεις να τον μαμησεις από τον εκνευρισμό σου.... φαντάστείτε επί 90 λεπτά το ίδιο πράγμα....
δεν νομίζω οτι το fair play θεσμοθετήθηκε για να έχει εφαρμογή μόνο οσον αφορά τα μαρκαρίσματα και τους τραυματισμούς.....
όσον αφορά τον διαιτητή και την προστασία που πρέπει να παρέχει και σε ποιόν, ενα μέτρο του στυλ "τιμωρώ όποιον άκουσα να βρίζει" όσο παράλογο και αν ακούγεται (και πονηρό συνάμα, βλεπε φαινόμενο επιλεκτικής ακοής) μου φαίνεται δίκαιο.... ίσως ο φόβος του να ακουστεί το μπινελίκι μειώσει τα φαινόμενα αυτά....
βέβαια για να μην μου πείτε "καλά μαλάκας είσαι? που ζεις?", κουβέντα κάνουμε και δεν πιστεύω ποτέ οτι θα αλλάξει κάτι. όλα αυτά που λέμε είναι θεωρίες που ως γνωστόν δεν μπορούν να εφαρμοστούν απόλυτα
blackbusa
10/06/2007, 18:53
.
blackbusa
10/06/2007, 19:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: