View Full Version : Δέσποινα με λένε....
ManosMoto
21/06/2008, 10:34
φίλε μου... τί να πω. Τα περισσότερα τα είπαν ήδη οι άλλοι. Κι εγώ δεν διάβαζα ποτέ μεγάλα κείμενα, και τώρα το μετανοιώνω... Δεν ξέρω τί να κάνω, να σου δώσω συγχαρητήρια ή μπουνιά :D
sakisdani750
21/06/2008, 11:06
πολυ καλο περιμενω πως και πως να το βαλω να το διαβασει η κοπελα μου!
:cry:
Νέος στο site, τα πρώτα posts που διάβασα αφορούσαν το fazer που ήθελα να πουλήσω. Αμέσως μετά άρχισα να διαβάζω για το Adventure (που έχω ήδη παραγγείλει :sun: ) και στη συνέχεια πέφτω σε αυτό το κείμενο.
Εξαιρετικό γράψιμο.
zimouras
29/06/2008, 01:25
Αυτοί οι στίχοι είναι από linkin' park και τους αφιερώνω στην αγαπημένη μου.
I've put my trust in you
Pushed as far as I can go
For all this
There’s only one thing you should know
I tried so hard
And got so far
But in the end
It doesn’t even matter
I had to fall
To lose it all
But in the end
It doesn’t even matter
καλύτερα να ζεις μια μέρα σα λύκος παρά 100 χρόνια σαν πρόβατο...
zimouras
29/06/2008, 01:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από Z-rider
MEGALO_erotima_afto........
Alla_egw_pistevw_pws_NAI_aksizei.
Alla_re_gamoto_den_eimaste_monh_mas_se_afth_
th_zwh.Iparxoun_k_aloi_giro_mas_pou_noizonte_
gia_mas_K_isos_se_aftous_na_mhn_aksizei_
na_tous_kername_stenaxories.
Rwtiste_k_thn_oikogenia_tou_Sotiri(eton_23)_
pou_skotothike_mprosta_sta_matia_mou_me_KTM.
Pane_6_mhnes_apo_tote_kai_oloi_tous_einai_akoma_
skata.
kai_an_rwtouses_kai_ton_sotiri_to_idio_tha_
sou_elege,__aksizei.
Αξίζει κάθε ανάσα και κάθε στιγμή μαζί της.
Αξίζει να της δώσεις όσες ζωές σου ζητήσει...
Το έχω διαβάσει αρκετές φορές τον τελευταίο χρόνο... Είναι απο τα λίγα κείμενα σε Ελληνικά φόρουμ που σου βγάζουν τόσα συναισθήματα...
Κατάθεση εμπειρίας με τον πιο όμορφο τρόπο!
Να σαι καλά ρε φιλαράκι!
Μετα απο καιρο επεσα στο τοπικ
τα σεβη μου
Βαγγελας
29/08/2008, 21:08
αφου καταφερνεις και συγκινεις εμας τους σκληρους μηχανοβιους :D
εισαι φοβερος :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Αν ποτέ ο δρόμος σας βγάλει προς την Ηλιούπολη κοντά στην πρώτη πλατεία σε ένα μικρό δρομάκι θα δείτε μέσα σε κήπο μια γριούλα να στέκεται ... μαυροβαμμένη με χρυσό σιρίτι στο ντεπόζιτο της ... μην την φοβηθείτε.... πλησιάστε και μιλήστε της ....
Αν δεν με γελά η μνήμη μου ...
Δέσποινα την λένε.
Να είστε όλοι πάντα καλά συνοδοιπόροι και φίλοι μου...
Γιασεμί την λένε
Όταν άρχισε η βόλτα και άνοιξες την μηχανή, έχω βουρκώσει τόσο πολύ (από τον αέρα), που τα δάκρυα ανεβαίνουν προς τα πάνω και έχουν γεμίσει τα γυαλιά μου, μια ανατριχίλα με έχει διαπεράσει και μια κοιτάζω εμπροστά και μια κοιτάζω πίσω σου, να δω αν η κοπελιά, είναι ακόμα εκεί και δεν είναι οπτασία
:wave2:
volioths
29/09/2008, 20:36
Ρε Ακη δεν σε ξερω και μακαρι καποτε να σε μαθω! αλλα εχω διαβασει τυχαια 2 - 3 ιστοριες σου και με περνουν τα ζουμια. παλι καλα που στο πσ ειμαι παντα μονος. απλα τελειος!!!!
nice one φιλε...:a19: :a19:
δυνατο και συγκινητικο,αληθινο και ζωντανο
νασαι καλα φιλε
gvardakis
01/10/2008, 19:02
:a19: :a19: :a19: :a19:
Zireus :a28:
Θα κόβονται όλα τα σχόλια που ξεφεύγουν. Ας κρατήσουμε το thread του Άκη σε κάποιο επίπεδο.
Μόνο το γεγονός ότι με έκανες να αισθάνομαι ότι ήμουν στην γωνία έξω απο το μαγαζί και σας κοίταγα αρκεί.
Όλα τα άλλα τα είπαν και οι άλλοι...
makis206
03/10/2008, 09:34
Είμαι κι εγώ απ'αυτούς που δύσκολα θα κάτσουν να διαβάσουν ένα μεγάλο κείμενο, πόσο μάλλον όταν βρίσκομαι στη δουλειά και ξέρω μέσα μου ότι πρόκειται να με γεμίσει συναισθήματα κι όλο και κάποιος θα βρεθεί μπροστά μου να με ξενερώνει σε κάθε μου γέμισμα.. στο σπίτι δεν το θυμήθηκα ποτέ να κάτσω να το διαβάσω. Ακόμα κι όταν με έσπρωξε ο Λεωνίδας με τον Ντιμ τον Αύγουστο που μας πέρασε.
Σήμερα βρήκα την ευκαιρία όμως, άναψα τσιγάρο και το πήρα ζεστά.. και δεν με ενόχλησε κανείς.
Άκη, ευχαριστώ :) :beer:
DimChios
03/10/2008, 16:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Είμαι κι εγώ απ'αυτούς που δύσκολα θα κάτσουν να διαβάσουν ένα μεγάλο κείμενο, πόσο μάλλον όταν βρίσκομαι στη δουλειά και ξέρω μέσα μου ότι πρόκειται να με γεμίσει συναισθήματα κι όλο και κάποιος θα βρεθεί μπροστά μου να με ξενερώνει σε κάθε μου γέμισμα.. στο σπίτι δεν το θυμήθηκα ποτέ να κάτσω να το διαβάσω. Ακόμα κι όταν με έσπρωξε ο Λεωνίδας με τον Ντιμ τον Αύγουστο που μας πέρασε.
Σήμερα βρήκα την ευκαιρία όμως, άναψα τσιγάρο και το πήρα ζεστά.. και δεν με ενόχλησε κανείς.
Άκη, ευχαριστώ :) :beer:
κατα βαθος εισαι ευαισθητο αγορι! :blush:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μη σπαμμαρεις, μη σπαμμαρεις, μη σπαμμαρεις!!!!!! :evil:
Πολύ όμορφα γράφεις και εξιστορείς... Μας συγκίνησες ενώ δεν είσαι καθόλου μελό...
Για τα μάτια που βούρκωσαν.
Για την ψυχή που πετάρισε.
Κ για άλλα πολλά,
σ'ευχαριστώ
Themis_81
06/11/2008, 23:36
Εχω ηδη γραψει και σβησει αρκετες φορες αυτη την προταση και δεν βρισκω κατι που να περιεχει
ολα οσα με εκανε να αισθανθω αυτο το κειμενο ...
Catmaster το μονο που μπορω να σου πω ειναι πως ολα γινονται για καποιο λογο ... Λιγο η τυχαια
δουλεια , λιγο η επιλογη της γριας με τα ηθελημενα "κολληματα" , λιγο η γλυκια αναμνηση που
εχεις συγκρατησει πολυ εντονα , λιγο το ταλεντο σου στην γραφη ... καποιες φορες χαιρομαι
που γινομαι εστω και νοητα συμμετοχος σε τετοιες συγκηριες ...
:beer:
makis206
07/11/2008, 07:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
κατα βαθος εισαι ευαισθητο αγορι! :blush:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μη σπαμμαρεις, μη σπαμμαρεις, μη σπαμμαρεις!!!!!! :evil:
Τώρα το είδα κ@ργιόλη άντρα :lol:
Δεν λέγεται σπαμ αυτό :o
John Steed
02/11/2010, 20:14
Συγγνώμη......
Σκατά.....
Συγκινήθηκα..........
.......
webassasin
02/11/2010, 20:33
ανατριχιλα το πρωτο,βουρκωμα το δευτερο.
μου άρεσε..... αν και...αλλά δεν γίνεται κάτι...
Allst@rf
02/11/2010, 21:05
πολύ ωραία ιστορία πράγματι...
Αυτός ο γάτοαφέντης έχει ταλέντο στο γράψιμο...
Τελικά καμία φορά χρειάζονται και οι νεκρόθαφτες να ξεθαβουν κάνα τέτοιο διαμάντι...
Η απορία μου όμως εμένα είναι η εξής...
Ο Catmaster που έχει χαθεί;
:look:
John Steed
02/11/2010, 21:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
Τελικά καμία φορά χρειάζονται και οι νεκρόθαφτες να ξεθαβουν κάνα τέτοιο διαμάντι...
:blush:
(...)
Ο ήλιος έκανε περίεργα σκαριφήματα με ομόκεντρους κύκλους πάνω της . Στέγνωνε σιγά – σιγά την υγρασία και της ξαναέδινε ζωντανά χρώματα… όπως προχωρούσε φώτιζε την παλιά ονομασία που πλέον είχε αποκτήσει άλλο νόημα στην ζωή μου…Δέσποινα την έλεγαν …CB την έλεγαν….
δεν θυμάμαι πως την έλεγαν… αυτό που θυμάμαι είναι πως....
.......μύριζε γιασεμί.
Catmaster
Επειδή μυρίζει γιασεμιά... http://www.youtube.com/watch?v=EOkRfKMmVPI
:beer: :beer:
κοντεψαν να με παρουν τα ζουμια ρε φιλε,ευχαριστω για το ταξιδι ,μου θυμισες το δικο μου γιασεμι:wave2:
costas81
03/11/2010, 06:46
κόλησα.....
μπράβο ρε cat!!
miscelano
03/11/2010, 06:53
:( :( :(
DimChios
03/11/2010, 08:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
.......
:beer: :beer: :beer:
Αν και το εχω ξαναδιαβασει, πρωι πρωι... με πηραν παλι τα ζουμια!
Που εισαι ρε Ακη γαμω το?
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :wave2:
LiakosVstrom
03/11/2010, 12:03
:( :( :(
:a23: :a23: :a23: :a23: :a23:
emiliano
03/11/2010, 14:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Συγγνώμη......
.......
που το ξέθαψες ρε πτμ.........
ρέ τι πάθαμε μεσημεριάτικο.......
XJR_Billy
03/11/2010, 14:18
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :a013:
blueangel
03/11/2010, 14:50
Είναι πολύ ωραίο αν και πλέον σπάνιο εδώ μέσα να διαβάζεις χειρόγραφα που πραγματικά στάζουν συναίσθημα,ευαισθησία και αποπνέουν αρώματα εποχών παράταιρων με τη σημερινή πεζή που ζούμε...
Νασαι πάντα καλά Ακή:smilea:
Δεν υπάρχει πιο ωραίο ταξίδι από αυτό που σε ταξιδεύει ένα καλό γραπτό!!!Και συ το πετυχαίνεις μέσα από κάθε αράδα!Νασαι καλά ρε φίλε:beer: :beer: :beer: :beer:
τι να βαλω απο φατσουλες? μπυρες? ηλιο? ρεσπεκτ?
καμια δεν μου βγαινει ακριβως. ηθελα μια να εχει πολλα μαζι, για να ειναι σωστη.
να εισαι καλα ρε φιλε.
alexxxcbr
03/11/2010, 15:36
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
ανατρίχιασα.....................
:look: :look: :look:
Γιγαντας...................... κ εσυ κ η κοπελα!!!!!!
:a18: :a19: :a23: :a23: :a23: :a012: :a012: :a012:
Fireball400
09/11/2010, 02:02
Ok...πολύ όμορφο
:sun:
Amplified
16/11/2010, 21:30
Τελικά, όλοι οι αποτυχημένοι κιθαρίστες στο ρεμπέτικο το γυρνάνε.
Δεν το είχα διαβάσει τότε...........Απίστευτη ιστορία, συγκλονιστική αφήγηση φίλε Άκη......
είδα και σχόλια από παλιά καλά φιλαράκια......ωραίες εποχές για το moto.gr τότε......
ουφφφφφ πρωι πρωι.........
motomaniac
23/11/2010, 00:22
εφτασα μεχρι την 8 σελιδα και δεν διαβαζω αλλα μπραβο... πολυ ωραια η ιστορια κι οτι διαβαζεται ακομα και 3 μετα που την εγραψες εδω μεσα κατι λεει... ειμαι μικρος στα 25 μου αλλα πεθαινω να καθομαι και να ακουω η να διαβαζω για τετοιες ιστοριεσ απο τους παλιους κι οχι ξερολισμους και καυχησιολογιες... μπραβο σου που το εζησες.. κι ακομα εισαι κοντα μας.. (μηχανη εννοω) για ολους εσας που το διαβασατε και σας αρεσε ειχα διαβασει ενα βιβλιο καπως ετσι.. μπαρουτι και μελι λεγοταν. το εγρψε ο γιωργος πολιτης αν θυμαμαι καλα... κι εκει εχει πολυ ζουμι και κρεμμυδι.. κι ειναι κι εκει με μηχανες.. (αν θεωρειται διαφημιση σβηστε αυτο το κομματι) εγω παλι χωρις την αδεια σου το εστειλα με λινκ σε μια φιλη μου και στην πρωην μου την πιο μηχανοταξιδεμενη απ'ολες μου.. ευχαριστω που με συγκινησες ετσι οπως θελω..
υγ. η συγκεκριμενη πρωην ειχε το ακριβως αντιθετο προβλημα με την Fη (εφη). οποτε ανεβαινε εσβηνε, η πεταγε αμετρητες ακαυτες και τα εκανε ολα μαυρα... ακομα θυμαμαι το χερι της... και δεν ειχε πλακα γιατι εζμπρωχνα να την βαλω μπρος..
Μπορει να μου πηρε 3 ολοκληρα χρονια για να πεσω πανω του και να το διαβασω αλλα ρε Ακη μεσα απο την καρδια μου :a18: :a18: :a18: :a18: :a18:
Νothing more nothing less:beer: :wave2:
blackrose
26/11/2010, 17:27
Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια ..... και επίσης για τα φιλικά "μπινελίκια" που εισέπραξα από κάποιους .... :beer: :beer:
Όπως ήδη είπε κάποιος η μικρή αυτή ιστορία είναι πέρα για πέρα αληθινή ... μου συνέβη μια εποχή που ακόμη έψαχνα μια θεσούλα κάπου μέσα σε αυτό τον χαοτικό καμβά της ζωής ... (και όπως αρκετοί από εμάς .... ακόμη την ψάχνω ... :rolleyes: )
Για κάποιον άλλο μπορεί να είναι ένα γεγονός που απλώς συνέβη ... εμένα όμως με επηρέασε πάρα πολύ στη μετέπειτα ζωή μου και στη σχέση μου με την μοτοσυκλέτα που πλέον την είδα σαν κάτι εντελώς διαφορετικό από πλαστικά και πλαίσια και σίδερα και τροχούς ... :smilea:
Και για να κλείσει αυτή η μικρή μου ιστορία ....
Μετά από την περίεργη εκείνη νύχτα που η μηχανή μου αρνήθηκε να πάρει μπροστά , ουδέποτε παρουσίασε το παραμικρό πρόβλημα ... όσο και αν έψαξα να δώσω κάποια λογική τεχνική εξήγηση στο "σκάλωμα" που την έπιασε δεν τα κατάφερα ....
.... κατέληξα στο συμπέρασμα πως μερικά πράγματα τα ψάχνεις σε λάθος αιτίες και για λάθος λόγους ... ενώ το προφανές μπορεί να είναι το σωστό , όσο και αν φαίνεται πρακτικώς αδύνατο ...
Με την Δέσποινα μείναμε μαζί και κάναμε καλή παρέα σαν κάτι περισσότερο από καλοί φίλοι για λίγο καιρό .... περάσαμε υπέροχες στιγμές και ταξίδια καβάλα στο CB και δακρύζαμε παρέα κάθε φορά που μετά από μια τυφλή στροφή η γέρικη μοτοσυκλέτα μας πήγαινε σε διαφορετικό ηλιοβασίλεμα...
Μετά από καιρό οι δρόμοι μας αναπόφευκτα έπρεπε να χωρίσουν ... εγώ τελείωσα τις σπουδές στην Ελλάδα και ήθελα να συνεχίσω έξω .... η Δέσποινα δεν μπορούσε να ακολουθήσει .... μείναμε όμως πολύ καλοί φίλοι .... μετά από λίγα χρόνια παντρεύτηκε και έχει μια υπέροχη οικογένεια με ένα πολύ καλό σύντροφο στη ζωή της και δύο αγγελούδια ... στο πρώτο της παιδί έδωσε το όνομα του αδερφού της ....
Την γέρικη μοτοσυκλέτα μου την άφησα στη Δέσποινα να την φροντίζει όταν έφυγα στο εξωτερικό .... σε τελική ανάλυση αυτό που κατάλαβα ήταν πως ποτέ δεν μου ανήκε ... ήταν σε άλλον "ταμένη" ... και εκεί έμεινε τελικά ...
Αν ποτέ ο δρόμος σας βγάλει προς την Ηλιούπολη κοντά στην πρώτη πλατεία σε ένα μικρό δρομάκι θα δείτε μέσα σε κήπο μια γριούλα να στέκεται ... μαυροβαμμένη με χρυσό σιρίτι στο ντεπόζιτο της ... μην την φοβηθείτε.... πλησιάστε και μιλήστε της ....
Αν δεν με γελά η μνήμη μου ...
Δέσποινα την λένε.
Να είστε όλοι πάντα καλά συνοδοιπόροι και φίλοι μου...
+ οσα θελεις εσυ catmaster, να εισαι παντα καλα!:beer:
dimidomo
11/01/2011, 14:34
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ.ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!
Leopsomo
11/01/2011, 15:17
πολύ δυνατό!!!
BLACKGAS
11/01/2011, 15:17
Είναι χάρισμα να μπορείς να εγείρεις ευαισθησίες σε όλους μας!
:sun:
webassasin
10/02/2011, 00:22
Oταν δεν εχω αρκετη δυναμη για να ξεσπασω...
Διαβαζω αυτο το κειμενο...
Δεν ξερω πως να το χαρακτηρισω...
Δε μπορω να πω καλα λογια,γιατι ειναι τοσο θλιμμενο...
Αλλα δε μπορω σιγουρα να πω και ασχημα...
Τοσα αναμεικτα συναισθηματα...
Και παντα βουρκωνω...
Εξαιρετικό...Μπορεί να μη βρούρκωσα,αλλά θαρρώ πως κάτι τέτοιες ιστορίες ρομαντικού τύπου(με την ευρύτερη έννοια) είναι πραγματικά αναγκαίες στις μέρες μας.Εσύ το έχεις γράψει ή το 'χεις βρει κάπου;
κυριακατικο πρωινο με καφε και τσιγαρο....
με εκανες να δακρυσω φιλε μου....
να σαι παντα καλα και ορθιος!
desmokon
22/05/2011, 14:36
Οταν το πρωτοδιαβασα βρισκομουν σε μια πολυ περιεργη φαση τις ζωη μου...
Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο καλο μου εκανε η ιστορια σου,μολις βρισκω τα δυσκολα την
ξαναδιαβαζω κια κρυφοχαμογελαω:sun:
Να σαι παντα καλα:wave2:
kostasmms
22/05/2011, 14:47
Σχεδόν 4 χρόνια στο forum δεν ετυχε να την διαβάσω την ιστορία αυτή.Είναι τόσο καλογραμένη και συγκινητική που θέλω απλά να ευχαριστήσω τον catmaster που την μοιραστηκε μαζί μας.Να σαι πάντα καλά φίλε μου
......κι όμως τώρα την διάβασα.
Ακη :beer:
Θυμήθηκα τότε που διάβασα την ιστορία...click ==> :a07: (http://www.youtube.com/watch?v=iobhUhZqtto)
micro_fresh
26/05/2011, 15:32
Πολύ ωραία κ συγκινητική :beer:
Άνετα... το πιο ευχάριστο πόστ της χρονιάς.. :beer:
desdichado
11/06/2011, 20:21
ε. καλά...
με έστειλε βραδιάτικα
ΕΥΓΕ !
SOTIRIS CBR600F
14/08/2011, 23:52
τώρα εγώ τι να πω..? πάνε και 4 χρόνια αλλά.. αλλάζει κάτι..?
να 'σαι καλά ρε άκη..
Χρόνια πολλά Δέσποινα !!!! :beer:
Υ.Γ. Οσοι δεν εχουν διαβασει το πρωτο ποστ (οπως κι εγω μεχρι πριν λιγο) ας κανουν τον κοπο , μονο κερδισμενοι θα βγουν .:a013:
CBF- stratis
15/08/2011, 09:28
Το διαβασα.......τι να πω;;;;;
Βγαλμενη απ την ζωη η ιστορια!!!!!!!!!!!!!!!!!
dimis cbf600
04/09/2011, 07:47
Respect,
πολύ καλό...
John Steed
04/09/2011, 12:50
Συγκίνηση....
nassosxlvbros
04/09/2011, 14:29
......
Ασχέτως αν είναι αληθινή ή όχι,υπάρχουν στιγμές που λες:Δεν υπήρχε Θεός εκείνη τη μέρα ρε πούστη μου; :( :(
Πράγματι,μερικές στιγμές δεν υπάρχει ούτε θεός ούτε διάολος....
webassasin
18/11/2011, 02:52
Μου κανει καλο να την ξαναδιαβαζω κατι μυστηριες νυχτες..
Ευχαριστω Ακη..
transalpblack
18/11/2011, 09:03
Ρε catmaster.... respect.
Δεν ξέρω, πρέπει να την έχω διαβάσει πάνω από 20 φορές την ιστορία και έχω συγκινηθεί άλλες τόσες φορές.
Μπράβο!!!!!!!!!!
schumifer
23/11/2011, 12:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από transalpblack
Ρε catmaster.... respect.
Δεν ξέρω, πρέπει να την έχω διαβάσει πάνω από 20 φορές την ιστορία και έχω συγκινηθεί άλλες τόσες φορές.
Μπράβο!!!!!!!!!!
Λόγω νεότητας στο φόρουμ δεν την έχω διαβάσει πάνω από 10. Αλλά ανεβαίνω!!!
:sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sad: :sad: :sad: :sad:
Την εχω διαβασει 5-6 φορες αλλα καθε φορα ηταν σαν να την διαβαζα πρωτη φορα!Απλα :a18:
john the son@
20/12/2011, 20:52
Δεν εχω λογια..
teaser trailer :smokin:
244437
catmaster
15/01/2012, 00:13
Μπάμπη ... με συγκίνησες απόψε ρε κάθαρμα ....
Ρε συ Μπάμπη, είναι πολύ καλό! :beer:
Άκη, το κείμενο το είχα διαβάσει παλιότερα! Τις χρωστάω...
ZataraFR
15/01/2012, 00:30
Πάρα πολύ όμορφη ιστορία που δυστυχώς ξεκίνησε με μια απώλεια ...
"Γλυκιά" η "πένα" σου φίλε catmaster ... Αν και αρκετά χρόνια μετά, σ' ευχαριστώ που το μοιράστηκες ..
Το δάχτυλο μου ακόμη πάνω στο μπουτόν της μίζας και την στιγμή που σκέφτομαι να ανάψω ένα τσιγάρο και κοιτάζω προς το μαγαζί να πάω να φωνάξω το Γιώργο να την σπρώξουμε μπας και πάρει, εκείνη με ακουμπά στο χέρι απαλά σχεδόν αέρινα. Γυρίζω απότομα το κεφάλι μου ξαφνιασμένος. Την κοιτώ στα μάτια. Και η μηχανή παίρνει μπροστά.
Ναι, η γριά μοτοσικλέτα παίρνει μπροστά βγάζοντας ένα δυνατό ξερό θόρυβο που σκίζει το στενό δρομάκι και κάνει την παρέα που περιμένει το φίλο μου να πεταχτεί απότομα ξαφνιασμένη. Έχω μείνει άναυδος δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα μόνο την κοιτάζω. Μια κοιτάζω την μηχανή και μια εκείνη .Τι έγινε τώρα;
Ανατριχιαστικό ....
Να είσαι πάντα καλά, όπου και να βρίσκεσαι! :beer:
Μπάμπη ... με συγκίνησες απόψε ρε κάθαρμα ....
Ακούλη δεν κατάλαβες.... αυτό είναι απλά το teaser trailer.......;)
xristos x
15/01/2012, 02:57
Οσες φορες και να την διαβαζω μου δημιουργει το ιδιο συναισθημα και παντα λυγιζω... Ειναι η ιστορια που ειναι, αλλα κ ο τροπος γραφεις σε φορτιζει μεχρι να ερθει η λυτρωση... απλα πολλα respect!!
DimChios
16/01/2012, 09:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
teaser trailer :smokin:
Γ@ΜΗΣΕΣ!!!!!!
:a23: :a23: :a23: :a23:
astypaliotis
28/01/2012, 21:14
να σαι καλα φιλε
srxakias junior
27/11/2012, 22:37
φοβερο!ταξιδεψα!
hlektronio
27/11/2012, 23:16
έχυσα
ένα δάκρυ
πλακίτσα!
αλήθεια ήταν συγκινητικό!μπράβο!!
blackbusa
22/01/2013, 07:09
.... κατέληξα στο συμπέρασμα πως μερικά πράγματα τα ψάχνεις σε λάθος αιτίες και για λάθος λόγους ... ενώ το προφανές μπορεί να είναι το σωστό , όσο και αν φαίνεται πρακτικώς αδύνατο ...
se efxaristw re gatouli...
υποκλιση σε εναν καπετανιο της σκεψης των συναισθηματων, σε εναν ταξιδευτη στο χρονο..
να σαι καλα
air
ΦΕΓΓΑΡΟΠΛΗΚΤΟΣ
23/01/2013, 09:08
Καλά λέω ότι εδώ μέσα υπάρχουν θαμμένη θησαυροί (με την ευρύτερη εύνοια). Πολύ συγκινητικό αφήγημα με δεμένη ροή. Άψογος συγχαρητήρια.:a18:
ilikeyourbike
12/03/2013, 06:01
υπεροχο...
Vagelis26b
13/03/2013, 16:03
Εισαι ωραια πενα φιλε..........
nikos0104
27/03/2013, 16:23
υπεροχο!!!!
Ευχαριστω που το μοιραστικες μαζι μας
spyrakos35
29/03/2013, 18:10
αφιερωμένο σε όλες τις "Δέσποινες" του κόσμου.....
άκη, να είσαι πάντα καλά... την ιστορία την διαβαζω εδώ και χρόνια και συγκινούμαι το ίδιο πολύ....
μπάμπη, υπέροχη δουλειά....
βάλτε το στην μεγάλη οθόνη, τσίτα τα ηχεία και αφεθείτε στην μαγεία της πένας του άκη και της δημιουργικότητας του μπάμπη....
http://www.youtube.com/watch?v=MW5w2UGF59o&feature=youtu.be
theofilos888
30/03/2013, 19:07
Πολύ καλή προσπάθεια!!!!!
Μπράβο Σπυράκο, με συγκίνησες :)
spyrakos35
31/03/2013, 06:43
Μπάμπη,
τα μπράβο είναι για τον άκη που έγραψε ενα κείμενο που εξι χρόνια μετά το διαβάζω και πρέπει να κάνω τσιγάρο για να συνέλθω....
η δε δουλειά σου, η έμπνευση και η δημιουργικότητα που κρύβεται από πίσω, απλά τα σπάει....
εγώ απλά κόλησα δύο τραγουδάκια......
xristos x
31/03/2013, 10:34
Εχω ξανασχολιασει.... συγκλονιστικη ιστορια και ακομα περισσοτερο το γραψιμο, και η εικονογραφιση φοβερη αλλα στο βιντεακι στο youtube μου ηταν αδυνατο να διαβασω το κειμενο αν διορθωνοταν καπως ή εστω αν μπορουσε να επικοληθει στην περιγραφη το κειμενο νομιζω οτι θα ηταν καλυτερα...