View Full Version : καταναλωση λαδιου
θα ηθελα να ρωτησω αν συμπληρωνετε λαδια στο strom ενδιαμεσα στα servise? εχω 3.500χλμ και η σταθμη ειναι περιπου στη μεση , να ανησυχω ?
costas81
07/06/2007, 10:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από gelo
θα ηθελα να ρωτησω αν συμπληρωνετε λαδια στο strom ενδιαμεσα στα servise? εχω 3.500χλμ και η σταθμη ειναι περιπου στη μεση , να ανησυχω ?
τα χιλιόμετρα σου είναι κυρίως εθνική και αν ναι με τί ταχύτητες?
Αν όταν κινείσαι κοιτάς τους καθρέφτες σου και βλέπεις ασπρα νέφη..... να ανυσηχείς....
Διαφορετικά.....
α. Μετά το σερβις ήταν στο άνω μέγιστο επιτρεπτό όριο;
β. Κινείσαι μέσα στην πόλη συχνά;
γ. Πόσα χλμ έχει το μηχανάκι;
δ. Τι ιξώδες λάδια και τι είδους λάδια (synth/semi-synth) έχει;
τα χλμ ειναι 3.500 περιπου , αρχικα στην Αθηνα και με 2 ταξιδακια (1500χλμ) με ταχυτητα 160+. Καπνο δεν εχω δει ποτε να βγαζει ουτε καποιος που ερχονταν πισω μου στο ταξιδι.
Αυτο που δεν εκανα μετα το σερβις ηταν να δω την σταθμη
Μην αγχώνεσαι..... με καινουργιο μοτέρ λογικό είναι να τσιμπάει λιγο μέχρι να στρώσει....
Κοίτα τα όμως κι εσυ..... Suzuki είναι.... :lol:
costas81
07/06/2007, 10:32
τα χλμ ειναι 3.500 περιπου , αρχικα στην Αθηνα και με 2 ταξιδακια (1500χλμ) με ταχυτητα 160+. Καπνο δεν εχω δει ποτε να βγαζει ουτε καποιος που ερχονταν πισω μου στο ταξιδι.
ακόμα έχεις λίγα χιλιόμετρα και είναι λογικό να δεις μια μικρή κατανάλωση στο λάδι. Επίσης κατανάλωση θα δεις και αν κάνεις ταξίδια με ταχύτητες 170-180 λογικό αν σκεφτείς ότι οι στροφές του κινητήρα ειναι 8,000 - 8,500! Μην ανησυχείς.
costas81
07/06/2007, 10:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Μην αγχώνεσαι..... με καινουργιο μοτέρ λογικό είναι να τσιμπάει λιγο μέχρι να στρώσει....
Κοίτα τα όμως κι εσυ..... Suzuki είναι.... :lol:
και να λες πάλι καλά που δεν είναι honda!!
:lol: :lol: :lol:
ωχ ! οχι ρε παιδια για λαδι ειπα ... αλλα μου μυριζει μπαρουτι :smilea:
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
και να λες πάλι καλά που δεν είναι honda!!
:lol: :lol: :lol:
Έεεετσι, να τα λέμε αυτά.... :a46:
Έχουμε κι εμείς :a015:
:beer:
karamoto
07/06/2007, 15:24
Εμένα με πολύ περισσότερα χιλιόμετρα (56000) με καθαρά συνθετικό τσιμπάει λίγο ανάλογα την χρήση (κυρίως σε γρήγορα ταξίδι με ζέστη) με ημισυνθετικό δεν έχω δει μεταβολή.
Πάντα να ελέγχεις πάντως.
συμπληρωσα 100ml περιπου, πιο πολυ η παραξενια μου παρα το λαδι που εβαλα.Συνηθες φαινομενο για τα πρωτα ανοιγματα του κινητηρα ( γνωματευση γιατρου suzuki)
Παντος ευχαριστω για τις συμβουλες. Οντος με μερικες μηχανες μαθαινεις πολλα.....