View Full Version : Χίος...
Cpt. Haddock
21/06/2007, 10:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
Έχω μια αίσθηση οτι κάτσαμε κανα μήνα στη Χίο.... :look: , γιατί άραγε ? :D
γιατί έκανα ένα μήνα να το γράψω :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:beer: :wave2:
Μπράβο ρε παιδιά.
Είναι ωραίο εκτός από ένα όμορφο ταξιδιωτικό να βλέπεις ότι περάσατε και ωραία σαν παρέα.
Ισως ήταν και καλύτερα που δεν το κάνατε κατακαλόκαιρο.
Πραγματικά..........
πάντα τέτοια :wave2:
copyright crs-k
Τελικα δεν καταλαβα, ο Καπταιν και ο Μανος ηταν φανταροι στη Χιο?:confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Τελικα δεν καταλαβα, ο Καπταιν και ο Μανος ηταν φανταροι στη Χιο?:confused:
εγω παλι δεν καταλαβα γιατι δεν βγηκε μια πιο κοντινη φωτο στην σκουριασμενη βιδα της κολωνας απο μπετον που καθεται ο Μανος...
:sad:
Ποιος πέρασε καλά....
με τόσες φωτό μας βγήκε το λάδι μες τον καύσωνα...
μόνο ο Καπετάνιος (ποιος ξέρει τι έιχε κάνει στην Χίο) φαίνεται να τα θυμάται ΟΛΑ,
λες και ήταν η πρώτη του φορά...:p :lol: :lol: :lol: :rotflmao:
:a18:
ωραία κίνηση το ταξίδι στο παρελθόν
:beer: :beer: :beer:
o_gavros
21/06/2007, 18:19
Ομορφιές...
δε λέω μπράβο.τι νοήμα έχει?
και εις άλλα...
Kostas NL
21/06/2007, 18:25
Para polu omorfo,
Bravo paidia, thanks kai gia tis polles photografies.
Uriah Heep
21/06/2007, 19:12
Το είδος ταξιδιωτικού που ενδημεί και φύεται στο φόρουμ, περισσότερο κι από την ελιά Καλαμών...
...πλην ορισμένων εξαιρετικών(!)-εξαιρέσεων...
...παραπέμπει περισσότερο σε τουριστικό prospectus...με έκδηλη την αγωνία του συγγραφέα να διαβεβαιώσει ότι τα τοπία είναι ...μαγευτικά και τα κοψίδια νοστιμότατα!
Όταν όμως το "ταξιδιωτικό" γίνεται μια συνεύρεση σωματοψυχών με τόπους και αντικείμενα και απομακρύνεται από την ξύλινη προβολή τουριστικών "σλάιτς" τοπίων και μεζέδων παχείας γαστέρας...
...αποκτά ενδιαφέρον...
...μέ "άγγιξε" και...
...λίγο ακόμα και θα άρχιζα να νοιώθω βετεράνος πολεμιστής...τραυματισθείς, κάποτε, ηρωικώς...στην Κορέα...
makis206
22/06/2007, 07:15
Πολύ όμορφα παίδες, ωραίες φωτό κι εμένα μου θύμησαν πολλά απ'το νησί !
Δεν τα κατάφερα να έρθω αλλά καλύτερα γιατί το CBF θα πετούσε τα πιστόνια πάνω στ'αποτέτοια μου μ'αυτά που θα με βάζατε να του κάνω :lol: :lol:
Χαίρομαι όμως που περάσατε καλά, Ηλία αυτές οι φωτό με το τότε και το τώρα ήταν όλα τα λεφτά !:a18:
Και στην επόμενη με το καλό !
:beer: :beer: :wave2: :beer: :beer:
Λείπει κι ο ΝτιμΧϊος για να τα δει και να χαρεί !:p
Χωμάτινος
22/06/2007, 08:19
Φίλε Ηλία και συνταξιδιώτες, ευχαριστώ γιά το ταξιδι :a10: :smilea:
:wave2:
Πακτεν, έχεις κάνει φωτομοντέλο;
:rotflmao:
DimChios
22/06/2007, 15:44
Ένα π΄ραγμα θα ήθελα!
ΝΑ ΦΙΛΟΥΣΑ ΤΗ ΓΗ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ!
ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ!
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ!!!
ΜΠΡΑΒΟ!
Εχω πολλά να πώ, για κάθε ένα πόστ ξεχωριστά....όμως τα δάκρυα που με έχουν πάρει δε μεταφέρονται με λόγια εδώ!
Μόνο με σούμες παρέα ίσως να βλέπατε στα μάτια μου τί νιώθω και πόσο θα ήθελα να ΜΠΟΡΟΥΣΑ να εχω έρθει!
Χωμάτινος
29/06/2007, 17:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
...
ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ!
...
Κάνε τα κουμάντα σου,
βρες κάποιο κενό στο φορτωμένο πρόγραμμά σου,
πές το μας λίγο καιρό πριν,
... και εδώ είμαστε εμείς :beer:
Άντε ρε καραμπουζουκλή άντρα, βρες εσύ το κενό και θα σΕ σιάξω εγώ emoticon που θα τσουγκρίζουν σούμες :winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Ποιος πέρασε καλά....
με τόσες φωτό μας βγήκε το λάδι μες τον καύσωνα...
μόνο ο Καπετάνιος (ποιος ξέρει τι έιχε κάνει στην Χίο) φαίνεται να τα θυμάται ΟΛΑ,
λες και ήταν η πρώτη του φορά...:p :lol: :lol: :lol: :rotflmao:
Αυτη τη φωτο δεν την εβαλε ομως !!
Σημαδι το τοιχο αν καταφερνε να βαλει μπρος τη μηχανη !!
:lol: :lol: :lol:
96517
Έτσι επειδή το θυμήθηκα και νοστάλγησα... :)
:bawl: :blush:
ποτε??:look:
Cpt. Haddock
21/01/2008, 15:24
Ρε σεις...
Τι λέτε για μια Μυτιλήνη;
Πάνω-κάτω την ίδια εποχή και στα ίδια πλαίσια
:D :smokin: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ρε σεις...
Φέτος να προτιμήσετε την νήσον Ρω ή τους Οθωνούς.... :D
Cpt. Haddock
21/01/2008, 15:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Φέτος να προτιμήσετε την νήσον Ρω ή τους Οθωνούς.... :D
Ή και τα δύο :wacko:
taxydromos
21/01/2008, 16:04
Ρε σεις...
το πας το χωματακι? <|>
Cpt. Haddock
21/01/2008, 16:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
το πας το χωματακι? <|> -
τσου!
Θα κάνουμε δύο γκρουπ, χωμάτινο/ασφάλτινο και θα βρισκόμαστε στα "ΣΕΧ" :lol: :lol: :wave2:
taxydromos
21/01/2008, 16:29
nice..
να βρεθει και ενας γκασμας...
117700
Ρε δεν έρχεστε μια Κρήτη.....:smokin:
Είχα σταμπάρει το ταξιδιωτικό αυτό εδώ και αρκετό καιρό, αλλά μόλις σήμερα βρήκα το χρόνο και το διάβασα. Ρε Κάπτεν με έκανες να γελάσω αλλά και να βουρκώσω. Ζήλεψα την ωραία παρέα και την όλη φάση. Πολλά μπράβο....
:beer: :beer:
DimChios
22/01/2008, 12:24
αν πατε Μυτιληνη να βρειτε τον γνωστο και μη εξαιρετεο....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εξαιρετικό ταξιδιωτικό παιδιά. Πάντα τέτοια σας εύχομαι ;)
Οφείλω να ομολογίσω πως κάτι τέτοιο είχα και 'γώ στο μυαλό μου απο τότε που έφυγα απο τη Μυτιλήνη, 29/12/2000, μετάθεση απο το 265ΤΕ, Μανδαμάδο.
Αν οργανώσετε τέτοιο ταξίδι θα ήταν χαρά μου να σας γνωρίσω και να πάμε όλοι μαζί... απο χώμα εννοείται!!
:beer: :beer: :wave2:
Cpt. Haddock
22/01/2008, 14:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimST
Αν οργανώσετε τέτοιο ταξίδι θα ήταν χαρά μου να σας γνωρίσω και να πάμε όλοι μαζί... απο χώμα εννοείται!!
:beer: :beer: :wave2:
Είπαμε, θα υπάρχουν μεικτές διαδρομές, για όλους
:wave2: :beer: :wave2:
alximistis
22/01/2008, 14:30
ΑΝ επιθυμείτε για Μυτιλήνη σας παρακαλώ πολύ να συμπεριληφθεί και το ηρωϊκό χωριό Μανταμάδος στο οποίο διαπρέψαμε ως φαντάροι του ΕΣ και δη ως λοχίες του ΕΣ, όπου εξελίχθηκαν συγκλονιστικαί στιγμαί....
σας ευχαριστούμε. :)
taxydromos
22/01/2008, 14:34
ωραια βρεθηκαν και οι φανταροι(με διαφορα στις σειρες δεκαετιας αλλα δεν πειραζει.. ) οποτε ΚΑΠτεν προχωρα στο παρασυνθημα...:cool:
Operater
22/01/2008, 14:35
Παρακαλώ η διαδρομή στη Μυτιλήνη-αν γίνει με το καλό- να περιλάβει και το χωριό της μάνας μου Σίγρι...Είναι ακριβώς απέναντι-στην άλλη άκρη δλδ- από τη Μυτιλήνη..... Κορυφαίο μέρος!:wave2:
Operater
22/01/2008, 14:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Παρακαλώ η διαδρομή στη Μυτιλήνη-αν γίνει με το καλό- να περιλάβει και το χωριό της μάνας μου Σίγρι...Είναι ακριβώς απέναντι-στην άλλη άκρη δλδ- από τη Μυτιλήνη..... Κορυφαίο μέρος!:wave2:
Και φυσικά στη διάθεση σας το σπίτι της γιαγιάκας μου διόροφο που μπορεί να περιλάβει αρκετές κλίνες! Τι τα έχουμε τα ράντσα! :lol: :wave2: Δεν κάνω πλάκα, όποτε είναι, πέστε μου να ειδοποιήσω!
Cpt. Haddock
22/01/2008, 14:37
Και φυσικά στη διάθεση σας το σπίτι της γιαγιάκας μου διόροφο που μπορεί να περιλάβει αρκετές κλίνες! Τι τα έχουμε τα ράντσα! :lol: :wave2: Δεν κάνω πλάκα, όποτε είναι, πέστε μου να ειδοποιήσω!
:nono: :nono:
Σκηνάκια θα κάνουμε. όπως φαντάροι
Όπου γης και πατρίς :D
alximistis
22/01/2008, 14:41
Φανταστικό μέρος!!! Έχω πάει και μ άρεσε πολύ.
Γενική η Μυτιλήνη ήταν πανέμορφη. :)
Operater
22/01/2008, 14:41
Θαθελα κι εγω μια τετοια εμπειρια... :)
Φώτη αντε κάνε τα κουμάντα σου ;)
Cpt. Haddock
22/01/2008, 14:46
Εσύ πρόσεχε γιατί ότι "εμπειρία" βλέπεις εδώ τη θές :lol: :lol:
Gentlemen
Εάν καποιος απο εσάς θέλει να ανοίξει θρεντ για Μυτιλήνη, καλώς. Εάν όχι, τότε θα περιμένετε να το κάνω εγώ, αλλα pls μη σπαμάρετε άλλο εδω
dirtbird
22/01/2008, 14:48
Me ton paktain?:confused: :confused: :o
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Φανταστικό μέρος!!! Έχω πάει και μ άρεσε πολύ.
Γενική η Μυτιλήνη ήταν πανέμορφη. :)
Το κορυφαίο μέρος όμως ήταν Πολυχνήτο ετσι δεν είναι Στελάρα? Ο ωραιότερος μήνας ever στον ΕΣ! Μάχημος αλλά με μάσες και φούλ μπάνια!
Παιδιά αν υπάρχει ενδιαφέρον (δεν είναι απαραίτητο να μαζευτεί ένας λόχος ; :D ) είμαι στη διάθεση σας.
:beer: :)
Cpt. Haddock
22/01/2008, 14:50
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Διόρθωση
Εάν όχι, τότε θα περιμένετε και ίσως ανοίξω εγώ σχετικό θρεντ
alximistis
22/01/2008, 15:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimST
Το κορυφαίο μέρος όμως ήταν Πολυχνήτο ετσι δεν είναι Στελάρα? Ο ωραιότερος μήνας ever στον ΕΣ! Μάχημος αλλά με μάσες και φούλ μπάνια!
Παιδιά αν υπάρχει ενδιαφέρον (δεν είναι απαραίτητο να μαζευτεί ένας λόχος ; :D ) είμαι στη διάθεση σας.
:beer: :)
Κρύβε λόγια εσύ... γιατί θα θυμηθώ άλλα... κάτι παρουσίες που επισκεύτηκαν τα μάχιμα φαντάρια κάτι... κιλοτάκια που κυκλοφόρησαν...
και πολλά πολλά άλλα. ;)
Και τέρμα το σπαμ γιατί ο άλλος θα μας φάει ζωντανούς. :)
Cpt. Haddock
10/02/2010, 11:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
Φίλε Ηλία και συνταξιδιώτες, ευχαριστώ γιά το ταξιδι :a10: :smilea:
:sad: :sad: :sad:
:sad: :sad: :sad:
Τι τα σκαλίζεις.... :sad: :sad: :sad:
σκ@τά μας έκανες ρε κάπταιν :( :( :( :(
DimChios
10/02/2010, 13:27
το θυμόσουν το τηλεφωνημα μου ρε Ηλιά ε?
Cpt. Haddock
10/02/2010, 13:31
το θυμόσουν το τηλεφωνημα μου ρε Ηλιά ε?
Το σκεφτόμουν καθώς διάβαζα τα ποστ :(
DimChios
10/02/2010, 13:35
Το σκεφτόμουν καθώς διάβαζα τα ποστ :(
εννοώ προχτές που μου το ανέφερες. μου έκανε εντύπωση...
τεσπα....:(
Georgaras
10/02/2010, 14:32
:(
Εχω διαβασει αυτο το ποστ περιπου 10 φορες απο την προηγουμενη εβδομαδα...Καθε φορα τα ματια μου δακρυζουν και πιο πολυ.. Δυσκολο να καταπιω οτι δεν θα ξανα ζησουμε τετοιες στιγμες με το Μανο, γιατι ο Μανος ηταν γεννημενος για αυτες τις μαγικες στιγμες..
Ηλια..χρωσταμε μια Σουμα στο φιλο μας και καποια στιγμη θα παμε να την πιουμε!
Cpt. Haddock
10/02/2010, 15:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
[...]Ηλια..χρωσταμε μια Σουμα στο φιλο μας και καποια στιγμη θα παμε να την πιουμε!
Θα πάμε!
DimChios
10/02/2010, 15:39
Θα πάμε!
μακαρι!!!!!
και θα ναι και κερασμενη απο μενα εννοειται!!
Ρε Λιάκο, έχω να βγάλω σχέδια, έχω και να μιλήσω με πελάτες...πώς?
Ο κόμπος δε φεύγει ρπμ.
Θυμάμαι όταν είχα διαβάσει το ταξιδιωτικό σας. Αλλά τώρα που το ξαναδιάβασα (3-4 φορές) δεν μου φαίνεται πιά το ίδιο.
devil's animal
10/02/2010, 19:11
δεν το ειχα δει. ημουν φανταρος τοτε...
τι να πω ρπμ τωρα...??
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΩΡΑΙΟ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ, ΝΟΣΤΑΛΓΙΚΟ. ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΑΤΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΧΙΟ. ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ ΤΟ 1998-1999 ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΣΤΑ ΑΡΜΟΛΙΑ ΣΤΟ ΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΟΧΤΩ ΣΤΟ ΦΥΛΑΚΙΟ ΧΡΙΣΤΟΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗ ΒΕΣΑ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΑΤΕ ΠΟΛΛΑ . . . .:wave2:
DimChios
10/02/2010, 19:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
Κάνε τα κουμάντα σου,
βρες κάποιο κενό στο φορτωμένο πρόγραμμά σου,
πές το μας λίγο καιρό πριν,
... και εδώ είμαστε εμείς :beer:
Άντε ρε καραμπουζουκλή άντρα, βρες εσύ το κενό και θα σΕ σιάξω εγώ emoticon που θα τσουγκρίζουν σούμες :winka:
παραθεση του Μάνου στο πόστ μου...
Ένα π΄ραγμα θα ήθελα!
ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ!
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ!!!
ΜΠΡΑΒΟ!
Εχω πολλά να πώ, για κάθε ένα πόστ ξεχωριστά....όμως τα δάκρυα που με έχουν πάρει δε μεταφέρονται με λόγια εδώ!
Μόνο με σούμες παρέα ίσως να βλέπατε στα μάτια μου τί νιώθω και πόσο θα ήθελα να ΜΠΟΡΟΥΣΑ να εχω έρθει!
sorry που το ανεβάζω συνεχως το θρέντ αλλά...:sad:
ducpilot
14/02/2010, 17:32
Πολυ ομορφη ταξιδιωτικη αναδρομη,να εισαι καλα να θυμασε με αυτον τον ωραιο τροπο τον φιλο που εχασες.Να εισαι καλα να τον θυμασε φιλε μου.
Μη με ρωτησετε γιατι, αλλα με ενα ποτηρι στο χερι, διπλα στο τζακι και με τα ματια γεματα δακρυα, διαβασα ξανα μετα απο 4 χρόνια αυτο και αλλα ποστ και μεσα απο εδω ήθελα να πω ενα γεια σε αυτους που ειμαστε ακομα εδω και σε αυτον που μας κοιταει με αυτο το μαγικο χαμογελο απο ψηλα..
spyrakos35
16/03/2015, 08:20
Μη με ρωτησετε γιατι, αλλα με ενα ποτηρι στο χερι, διπλα στο τζακι και με τα ματια γεματα δακρυα, διαβασα ξανα μετα απο 4 χρόνια αυτο και αλλα ποστ και μεσα απο εδω ήθελα να πω ενα γεια σε αυτους που ειμαστε ακομα εδω και σε αυτον που μας κοιταει με αυτο το μαγικο χαμογελο απο ψηλα..
Να εισαι παντα καλα να τον θυμασαι :beer:
Cpt. Haddock
23/03/2015, 09:19
Ρε φιλε... :(
να είστε καλά ρε παιδιά ....
Πρώτο μου post σε παλιό άρθρο , ξεκίνησα να το διαβάζω και λέω δεν είναι δυνατόν ?? ποια είναι τα παιδιά
αυτά ? είναι ένα κομμάτι από την ζωή μου αυτά που γράφουν .... , 93 γ σειρά 218 τε , και όσο διάβαζα τόσο με έσφιγγε το στομάχι , όλες οι
αναμνήσεις μου γραμμένες από εσάς !!!!!!!!! , ίδια ιστορία (μόνο που δεν αξιώθηκα να ξαναπάω ) .
Τι μου θυμίσατε ρε ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ , πλωτά !! σχοινάκια , διάβασα και το περιστατικό με τον ΑΜ όπου σκότωσε το παιδί και τρελάθηκα .
Ανέφερες φίλε ότι ήσουν παρόν !!!! άκου να δεις μικρός που είναι ο κόσμος , έπαιζα μπάσκετ στην μπασκετα , αυτήν δίπλα στην πύλη
και είχα υπηρεσία (οδηγός διοικητή όπου και σημαίνει και οδηγός επιφυλακής , για όσους γνωρίζουν ) , ακούω το μπαμ δίπλα μου , κοιτάζω και είχε περάσει η σφαίρα την παλάμη και κατευθείαν καρδιά , τρέχω να φέρω το ασθενοφόρο , και βρίσκω τον γιατρό στον λόχο μου (λόχο διοικήσεως) , ερχόμαστε κάτω , και είχε χαθεί το παιδί .
Τον πήγα στην ταξιαρχία στο νοσοκομείο . Ο διάολος έτυχε να κάνω και παρέα μετά στο παιδί που τον σκότωσε , μέχρι να ξημερώσει , όπου τον φυλάγαμε στο διοικητήριο, στο ταμείο μέχρι να έρθει στρατονομία.
Τι να πρωτοθυμηθώ από την καλαμωτή ρε παιδιά ??? τον Μάνο Δημητροκάλη όπου κοιμόταν στο από κάτω κρεβάτι ???????
Συγνώμη αν κούρασα αλλά δεν μου ήταν δυνατό να μην γράψω σε αυτό το θέμα .΅Έχω τόσες πολλές αναμνήσεις από εκεί .
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παιδία που το μοιραστήκατε μαζί μας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!