View Full Version : o χουντογκεσταπίτης Nostra
VanDiemen
14/06/2007, 16:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ελα μωρε τα αντιβραχια του ειναι ενωμενα.:smokin:
Νομίζω ότι εννοεί κάτι τέτοιο!
VanDiemen
14/06/2007, 16:50
Το παραπάνω κατά λάθος το έστειλα χωρίς τη φωτογραφία και δε μπόρεσα να το σβήσω μετά! Ο χουντογκεσταπίτης Nostra θα φταίει πάλι! :mad:
Αυτό, αλλά εγώ τον έκανα πιο όμορφο από ότι είναι στην πραγματικότητα! (τον FestoNero εννοώ! O Nostra εννοείται ότι είναι πιο άσχημος.)
Α ναι.. και τώρα που σας έλυσα την απορία.. Stop trashing my discussion! :mad:
Το θέμα είναι ο Αρτέμ.. οο Nostra και πως θα τον γδικηθούμε, όταν θα μας δίνει στεγνά σε Γερμανούς, Τούρκους κ.λπ. σε πιθανή μελλοντική κατοχή!
93161
blackbusa
14/06/2007, 23:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
Το παραπάνω κατά λάθος το έστειλα χωρίς τη φωτογραφία και δε μπόρεσα να το σβήσω μετά! Ο χουντογκεσταπίτης Nostra θα φταίει πάλι! :mad:
Αυτό, αλλά εγώ τον έκανα πιο όμορφο από ότι είναι στην πραγματικότητα! (τον FestoNero εννοώ! O Nostra εννοείται ότι είναι πιο άσχημος.)
Α ναι.. και τώρα που σας έλυσα την απορία.. Stop trashing my discussion! :mad:
Το θέμα είναι ο Αρτέμ.. οο Nostra και πως θα τον γδικηθούμε, όταν θα μας δίνει στεγνά σε Γερμανούς, Τούρκους κ.λπ. σε πιθανή μελλοντική κατοχή!
Προσεχε τα λογια σου,γιατι θα σε κλεισουμε σε κανα δωματιο μαζι του,θα σε δεσουμε σε μια καρεκλα και θα τον βαλουμε να σου ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ για 10 μερες συνεχομενα...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εκει να δεις βασανιστηρια......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Ορίστε,το επεξεργάστηκα.
Τι έχεις να πείς;
:rotflmao: :rotflmao:
εχω να πω οτι προοδευεις στις κομπιουτεριστικες προσπαθειες σου! :winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
τι λες καλε! εχεις δει τον φεστονερο? ουτε τη μιση μυτη του νοστρα δεν φτανει!!!
:lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Προσεχε τα λογια σου,γιατι θα σε κλεισουμε σε κανα δωματιο μαζι του,θα σε δεσουμε σε μια καρεκλα και θα τον βαλουμε να σου ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ για 10 μερες συνεχομενα...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εκει να δεις βασανιστηρια......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
+1000...
τυφλα να εχουν τα κινεζικα βασανιστηρια με τις σταγονες. ξεκινας με παρακρουση, και τελειωνεις αναζητωντας απο μονος σου να μπεις σε τρελλαδικο..
δραμα σου λεω... :sad:
FestoNero
15/06/2007, 09:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
τι λες καλε! εχεις δει τον φεστονερο? ουτε τη μιση μυτη του νοστρα δεν φτανει!!!
:lol: :lol: :lol: :mad: :mad: :mad:
Τη Δευτερα θα φερω χαρακα να τις μετρησουμε ρε!
:mad: :mad: :mad:
:lol: :rotflmao: :bigcry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
:mad: :mad: :mad:
Τη Δευτερα θα φερω χαρακα να τις μετρησουμε ρε!
να φέρεις μεζούρα...
ο χάρακας είναι πεπερασμένου μήκους.... :smokin: :smokin: :smokin:
FestoNero
15/06/2007, 12:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
να φέρεις μεζούρα...
ο χάρακας είναι πεπερασμένου μήκους.... :smokin: :smokin: :smokin:
Σ'εχω..
:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
Σ'εχω..
:smokin:
ναι , ε ? (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=797067#post797067) :smokin:
FestoNero
15/06/2007, 12:43
ναι , ε ? (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=797067#post797067) :smokin:
93297
symvoulos
19/06/2007, 12:34
διαβασα ολη τη συζητηση και κατεληξα στα εξης συμπερασματα....
1. ο nostra την εχει πραγματικα μεγαλη........
.....την μυτη!!
2. ο afro αλαζει αντερα αναλογα με την διαθεση του.
Επισης εχει γνωστους αγνωστους σε ολοι την ελλαδα αν και δεν τους
γνωριζει γιατι δεν ασχολειται πια!
3. τα περιπτερα ξεπουλισαν ποπκορν και κοκα κολες.
το μονο που θα ηθελα να πω σοβαρα ειναι οτι βριζοντας τα πιστευω καπιου
(οποια και αν ειναι αυτα) προσβαλουμε και καποιους αλλους ανθρωπους
καλο θα ηταν να το αποφευγουμε κατα την γνωμη μου:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από symvoulos
διαβασα ολη τη συζητηση και κατεληξα στα εξης συμπερασματα....
1. ο nostra την εχει πραγματικα μεγαλη........
.....την μητη!!
2. ο afro αλαζει αντερα αναλογα με την διαθεση του.
Επισης εχει γνωστους αγνωστους σε ολοι την ελλαδα αν και δεν τους
γνωριζει γιατι δεν ασχολειται πια!
3. τα περιπτερα ξεπουλισαν ποπκορν και κοκα κολες.
το μονο που θα ηθελα να πω σοβαρα ειναι οτι βριζοντας τα πιστευω καπιου
(οποια και αν ειναι αυτα) προσβαλουμε και καποιους αλλους ανθρωπους
καλο θα ηταν να το αποφευγουμε κατα την γνωμη μου:wave2:
3. ποιος έβρισε ποιου τα πιστεύω?
2. ο αφρομαν (aka indy στριμμένο άντερο) έχει γνωστούς... πολλούς... αυτοί δε το ξέρουν :D
1. ..... μΥτη.... :mad:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
symvoulos
19/06/2007, 16:14
3. ποιος έβρισε ποιου τα πιστεύω?
2. ο αφρομαν (aka indy στριμμένο άντερο) έχει γνωστούς... πολλούς... αυτοί δε το ξέρουν :D
1. ..... μΥτη.... :mad:
καταρχην ως τελειος ειμαι και ανορθογραφος επομενος η
διορθοση ειναι ατοπη:rotflmao:
στην ερωτηση σου θα απαντησω με παρομοια ...
ποιος ΔΕΝ εβρισε τα πιστευω του αλλου εστο και για πλακα;
και τελος παντον ποιοι ειμαστε εμεις που θα κρινουμε ποιος ειναι πιο σωστος;
ποιος ειμαι;;;
που παω;;;
γιατι υπαρχω;;;
ΟΥΠΣ παρασηρθηκα συγγνωμη:lol: :wave2:
welcome back άφρε...
VanDiemen σε καμμία περίπτωση μην τον πάρεις στα σοβαρά, πάρτον καλύτερα τηλέφωνο.
Καλώς η κακώς...οι admins ή όπως τους αποκαλώ εγώ οι JeronimoGrooviδες...γιατί κάπως έτσι τους φαντάζομαι έχουνε το δικαίωμα να κάνουν τέτοια πράγματα και εξασκούν το δικαίωμα τους.:wacko:
Όπως είπε και ο Spiderman with great power comes great ρεσπονσιμπίλιτη (το γράφω στα ελληνικά γιατί θα κάνω λάθος στα Αγγλικά...).
Και φυσικά το great power του να σβήνεις posts πολλές φορές καταχράται.
Την δε δύναμη...την παρέξαμε εμείς οι ίδιοι στους admins καθότι περιμένουμε να νιώσουμε κάποια ασφάλεια απο αυτό.
Και έτσι είναι, άλλες φορές θα μας προστατεύσει, άλλες φορές θα μας αδικήσει.
Δεν έχω γνωρίσει ακόμα κανέναν που να το κάνει για προσωπικούς λόγους και όσες φορές έχω δει να γίνεται ban ή και να σβήνονται posts ο admin το έκανε θεωρώντας ότι είναι για το κοινό καλό.
Τώρα όσο για κάποιον admin που διάλεξε το ψευδώνυμο Nostra για πάρτη του...μπορώ να πω ότι φοβάμαι.:eek:
Πάντως καλό είναι να μην σβήνονται γενικότερα posts καθότι είναι ο κόπος και οι ιδέες καποιανού. Μπορεί να διορθωθεί κανά βρισίδι άμα έχει πρόβλημα ο admin, μπορεί κάποιος να ζητήσει να κρατήσουν ένα θέμα καθαρό απο spam, μπορεί ακόμα να το λύσουν μέσω PM. Άνθρωποι ήμαστε όλοι εδώ μέσα θα καταλάβουμε. Λίγο κολλημένοι μεν αλλά μπορούμε να καταλάβουμε.
Τώρα άμα νομίζεις ότι ο χουντογκεσταπίτης τραβάει ζόρι και έχει πρόβλημα μαζί σου σε προσωπικό επίπεδο...με 100 ευρώ μπορώ να σου βρω που μένει...
Και άμα είναι big guy με άλλα 250 σε βοηθάω να τον δείρεις...:a66:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
Τώρα όσο για κάποιον admin που διάλεξε το ψευδώνυμο Nostra για πάρτη του...μπορώ να πω ότι φοβάμαι.:eek:
και καλα κανεις να τον φοβασαι, γιατι δεν ξερεις απο που του εχουμε βγαλει το παρατσουκλι: οποτε τον ταίζουμε φασολαδα γινεται klanostras... :sad: :sad: :sad:
:(
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
:
Μη μασάς φιλαράκι. Ένας σαλταρισμένος είναι που νομίζει ότι είναι ο Nostraδαμος.
makis206
17/08/2007, 14:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Μη μασάς φιλαράκι. Ένας σαλταρισμένος είναι που νομίζει ότι είναι ο Nostraδαμος.
Δεν είναι ;:confused:
Εμένα μου βρήκε λευκά φλας πριν από την αντιπροσωπεία :confused: