Σύνδεση

View Full Version : Service και radio arvyla

Σελίδες : 1 [2]

nickmonstro
11/06/2007, 21:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
ΥΓ. Νικολα, η 999 ειναι μαυρη... :smokin: Μπραβο ρε φιλαρακο γιατι ειχαμε πηξει στις κοκκινες!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:wave2:

anco
11/06/2007, 21:59
αστα διαλο ρε......

Οτι και να λετε Japan.....

Τι παπαριες Italy και μοτο, μονο για αναβατες για το Π.Πρωταθλημα ειναι.

Ακου εκει 140 πρωτο σερβις.

GSXR 1000 θελει μονο 3 λιττρα λαδι. 35 ευρω.

Στα 30.000 μπορεις να αρχισεις να λες μηπως θελει καμια βαλβιδα ρυθμιση, μεχρι τοτε λαδια.

6 φορες χ 35= 210 ευρω.

Δεν βαζουμε στα σερβις τακακια,δισκους συμπλεκτη και αλλα γιατι αλαζουν απο οδηγο σε οδηγο.

Τωρα γιατι συγκρινετε το Ζ με το 999 ?????

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

dessert
12/06/2007, 07:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από anco
....Ακου εκει 140 πρωτο σερβις.

GSXR 1000 θελει μονο 3 λιττρα λαδι. 35 ευρω......

Και κανένα πλαίσιο σε φρενάρισμα πανικού.... :rotflmao: :rotflmao:

Τωρα γιατι συγκρινετε το Ζ με το 999 ?????

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αφού ήρθε ο Ιντις στην παρέα μας... :rotflmao: :rotflmao:

KaTaNaS
12/06/2007, 11:04
αστα διαλο ρε......

Οτι και να λετε Japan.....

Τι παπαριες Italy και μοτο, μονο για αναβατες για το Π.Πρωταθλημα ειναι.

Ακου εκει 140 πρωτο σερβις.

GSXR 1000 θελει μονο 3 λιττρα λαδι. 35 ευρω.

Στα 30.000 μπορεις να αρχισεις να λες μηπως θελει καμια βαλβιδα ρυθμιση, μεχρι τοτε λαδια.

ναι ρε Ανδρεα...

πάρε καινουργιο 1000αρι και μη το πηγαίνεις στα προγραμματισμένα σέρβις σε εξουσιοδοτημενα, να δω πως θα διατηρησεις την εγγυηση!

και 35/4=8.75 ευρο το λιτρο

τι λάδια βάζεις με αυτη την τιμη; ορυκτελαια;

12 ευρω το λιτρο τουλαχιστον κοστιζουν τα φουλ συνθετικα..

και άλλα 10 ευρω το φιλτρο που οπως παρατηρησα δεν σε απασχολει ιδιαιτερα

εχεις ενα 60 αρι!

βαλε και τα εργατικά...

μη μας τρελενετε τωρα!

ntinlanden
12/06/2007, 14:05
ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΑ JAPΑN ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ Η ΑΛΛΗ-ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ SERVICE ΣΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΛΑ.ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΑΡΑΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΟΙΤΑΓΜΑ ΑΛΑΓΜΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΤΙΠ/ΠΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΕΥΡΟ

anco
12/06/2007, 16:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
ναι ρε Ανδρεα...

πάρε καινουργιο 1000αρι και μη το πηγαίνεις στα προγραμματισμένα σέρβις σε εξουσιοδοτημενα, να δω πως θα διατηρησεις την εγγυηση!

και 35/4=8.75 ευρο το λιτρο

τι λάδια βάζεις με αυτη την τιμη; ορυκτελαια;

12 ευρω το λιτρο τουλαχιστον κοστιζουν τα φουλ συνθετικα..

και άλλα 10 ευρω το φιλτρο που οπως παρατηρησα δεν σε απασχολει ιδιαιτερα

εχεις ενα 60 αρι!

βαλε και τα εργατικά...

μη μας τρελενετε τωρα!

Τι εγγυηση να παρεις?

Εδω σπαει το πλαισιο και το ψαχνουν, και μιλας για κινητηρα.....

Με 9 ευρω το λιτρο βαζεις Motul 5100 απο μαγαζι, τι εργατικα να παρει για την ταπα?

Το πολυ 50 με το φιλτρο.

Παντως εκει που παω δεν μου παιρνει εργατικα.

Το πλαισιο ναι ειναι το μειον στα Κ5-Κ6.

Για τα Ducati ειναι το οτι εδωσαν και αδεια κυκλοφοριας.......

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

anco
12/06/2007, 16:11
Στους 2 Τροχους καποτε ειχε την μετατροπη του 916 του Σταυρουλακη σε 996 Corse σαν του Fogarty.

Περιτο να πω οτι οι φθορες ηταν οπως εγραφαν συνεχεις και ακριβες.

Τωρα οποιος παρει για το Π.Πρωταθλημα ενα 1000 η 600 μπορει να τρεξει 2 χρονιες και να εχει προβλιματισμο για λαστιχα τακακια και καμια πτωση.

idi
12/06/2007, 16:11
TA TAKAKIA ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΣΟ ΕΧΟΥΝ? ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ.....:smokin:

gtheof
12/06/2007, 16:14
Να πω και γω την εξυπνάδα μου:

Έχω ένα z750s. Το πήγα πριν κανα μήνα στην ΤΕΟΜΟΤΟ για το μεγάλο σερβις των 24.000 κμ. Πλήρωσα συνολικά 460 ευρώ. Και δεν μου άλλαξαν ούτε τακάκια, ούτε φίλτρο αέρα. Ακόμα πονάει ο κ@λος μου...

Και θα μου πείτε, γιατί ΤΕΟΜΟΤΟ και όχι κάπου αλλού? Γιατί σκέφτηκα (ο αδαής) ότι στην επίσημη αντιπροσωπεία, μπορεί να γίνεται καλύτερη δουλειά από κάτι χαροκαμένα "εξουσιοδοτημένα" συνεργεία.. Ίσως και να γίνεται, ίσως και όχι.. Στο σερβις των 12.000 κμ, είχα πληρώσει κάτι σε 150 ευρώ (επίσης ΤΕΟΜΟΤΟ), δε θυμάμαι τι ακριβώς είχε αλλαχθεί..

Δε θεωρώ τα ποσά αυτά μικρά...

Τέλοσπάντων, αν συγκρίνουμε επίσημες αντιπροσωπείες, πιστεύω ότι οι διαφορές δε θα είναι τόσο μεγάλες.. Τώρα, αν ένα japan μπορεί να συντηρηθεί εύκολα από τον κάτοχό του με προσωπική εργασία, ή από ένα οποιοδήποτε μη εξειδικευμένο συνεργείο, ενώ μια ducati όχι, αυτό δεν το ξέρω... Αν ισχύει, ίσως αυτό ρίχνει την τιμή..

anco
12/06/2007, 16:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi

εγω οχι.

Αλλα βαζω μια μαρκα εδω και χρονια Ferodo CP911, αυτα εχουν 40 ευρω η δαγκανα.

idi
12/06/2007, 16:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από gtheof

δεν εχω ξανακουσει τετοιο ποσο ! καπου 300-350 δινουν ολοι στο "μεγαλο" στα 24,000 (επομενο μεγαλο στα 48,000)

καλα δε ρωτησες?

anco
12/06/2007, 16:39

Έχω ένα z750s. Το πήγα πριν κανα μήνα στην ΤΕΟΜΟΤΟ για το μεγάλο σερβις των 24.000 κμ. Πλήρωσα συνολικά 460 ευρώ. Και δεν μου άλλαξαν ούτε τακάκια, ούτε φίλτρο αέρα. Ακόμα πονάει ο κ@λος μου...

Και θα μου πείτε, γιατί ΤΕΟΜΟΤΟ και όχι κάπου αλλού? Γιατί σκέφτηκα (ο αδαής) ότι στην επίσημη αντιπροσωπεία, μπορεί να γίνεται καλύτερη δουλειά από κάτι χαροκαμένα "εξουσιοδοτημένα" συνεργεία.. Ίσως και να γίνεται, ίσως και όχι.. Στο σερβις των 12.000 κμ, είχα πληρώσει κάτι σε 150 ευρώ (επίσης ΤΕΟΜΟΤΟ), δε θυμάμαι τι ακριβώς είχε αλλαχθεί..

Δε θεωρώ τα ποσά αυτά μικρά...

Τέλοσπάντων, αν συγκρίνουμε επίσημες αντιπροσωπείες, πιστεύω ότι οι διαφορές δε θα είναι τόσο μεγάλες.. Τώρα, αν ένα japan μπορεί να συντηρηθεί εύκολα από τον κάτοχό του με προσωπική εργασία, ή από ένα οποιοδήποτε μη εξειδικευμένο συνεργείο, ενώ μια ducati όχι, αυτό δεν το ξέρω... Αν ισχύει, ίσως αυτό ρίχνει την τιμή..

Ρε συ δες την Suzuki 24.000 βαλβιδες check.

Σε αυτα τα χλμ θα σου πουν να κανουν σερβις στις μπουκαλες....παπαριες μονο το K-SHOCK αφηνω.

Θα αλαξουν μπουζι και κανα φιλτρο.

Δηλαδη τι αλλο θα κανει....???

Δεν νομιζω να σου αλλαζει κανεις ελλατηρια στα πιστονια (αυτα πανε σε γενικη επισκευη)

Απλα σας λεω

Μπουζι 40 ευρω.

Λαδια+φιλτρο 50 ευρω

Φιλτρο αερα 12 ευρω

Λαδια-τσιμουχες+εργασια K-SHOCK ολα μαζι 180 ευρω.

ΕΡΓΑΣΙΑ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΔΙΑ=ΜΠΟΥΖΙ=ΦΙΛΤΡΟ 102+30ευρω=132

στις αναρτησεις ειναι μεσα τα εργατικα.

Ολα μαζι 312 ευρω.

Τα 460 φιλε αν δεν στα εκανε αυτα ειναι πολλα.

gtheof
12/06/2007, 16:40
Nai, mou ekane ta parapanw..

anco
12/06/2007, 16:47
Nai, mou ekane ta parapanw..

ειναι ακριβα.

αλλα τι να κανεις, θα σου πουν τοσο χρεωνουμε.

Υπ'οψην οτι σερβις τις αναρτησεις τις παω εκει γιατι τα παιδια ξερουν τι κανουν καλα.

Οχι η ΤΕΟΜΟΤΟ δεν ειναι ΟΚ, αλλα 150+ ευρω ειναι τα μισα χρηματα απο καποια μελοντικα λαστιχα σχεδον.

Απλα εχουν λανσαρει το ποιημα Εξουσιοδοτιμενο....

Ο φιλος Λαμπρος Tropeas κοντεψε να χασει την ζωη, το SV σε εξουσιοδοτημενο το πηγενε.

Ασε τι τραβηξε για να το φτιαξει η εγγυηση, οι ωρες που εφαγε για να βρει ανταποκριση ειναι δραματικες.

Ταξιδευτής
12/06/2007, 16:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi

Παλι τα ιδια;
Η μηπως συγκρινονται παλι τα τακακια των Ducati με του Ζ ρε Γιωργο; Τελευταια φορα που κοιταξα εγραφαν Brembo... Και ΔΕΝ ειναι για μοστρα εκει! :evil:

ΥΓ. Το 999 φοραει 4 τακακια .............................στην καθε δαγκανα. :smokin:
Ειπαμε: Τα μεταξωτα κλπ κλπ κλπ....

anco
12/06/2007, 16:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Παλι τα ιδια;
Η μηπως συγκρινονται παλι τα τακακια των Ducati με του Ζ ρε Γιωργο; Τελευταια φορα που κοιταξα εγραφαν Brembo... Και ΔΕΝ ειναι για μοστρα εκει! :evil:

ΥΓ. Το 999 φοραει 4 τακακια .............................στην καθε δαγκανα. :smokin:
Ειπαμε: Τα μεταξωτα κλπ κλπ κλπ....

εδω εχεις απολυτο δικιο.

:)