PDA

View Full Version : Mitsubishi EVO-8 VS Husqvarna

Σελίδες : 1 [2] 3 4

sergiosm
10/06/2007, 09:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από OrEsTiS82
Δεν γινεται να πω ποτε θα γινει γιατι θα με περιμενουν 2-3 περιπολικα και με τον νεο ΚΟΚ για τις αυτοσχεδιες κοντρες ειναι πολλα $$$ το προστιμο και για αυτο δεν προκειται να σταματησω.

Να σου θυμίσω απλά ότι η τεχνολογία εξελίσσεται, ότι η Αθήνα έχει κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας, ότι επίσης μπορεί κάποιος να σε "δώσει" στην τροχαία ότι έκανες κόντρες, ότι ακόμα μπορεί απλά να βρεθεί τροχαίος στο δρόμο σου.
Και τέλος να σου θυμίσω το περιστατικό στην Αγγλια (αν θυμάμαι καλά) που συνέλαβαν κάποιον μετά από μέρες από το βίντεο που ο ίδιος ανέφασε στο youtube.

Αυτά βέβαια μπορεί να συμβούν ΑΝ -και μονο ΑΝ- ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ η κόντρα σας σύμφωνα με τα σχέδιά σας και όχι με κάποιον άλλο (δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι) τρόπο ...

Γιατί προφανώς δεν θα έχετε κλείσει το δρόμο. Και τόσο εσύ όσο και ο άλλος θα έχετε στην προσοχή σας ο ένας στον άλλο και μπορεί (απλά μπορεί) να μη δείτε τον παπού, την κυρία, τον άπειρο οδηγό ή τον οποιοδήποτε τέλος πάντων:
πάει αργά στην αριστερή,
αλλάξει λωρίδα χωρίς φλασ,
είναι σταματημένος στη μέση του δρόμου (χωρίς τρίγωνο) επειδή απλά χάλασε,
μπει από παράδρομο,
σταματήσει απότομα για να μπει σε παράδρομο
και τόσα άλλα συμβαίνουν κάθε μέρα στο δρόμο ...

Τί θα γίνει τότε ;;;

Πριν το κάνεις, ρώτα έτσι ενημερωτικά όποιον θέλει σου να σου πει αν θυμάται ατυχήματα (θανατηφόρα) που έγιναν (στην Κηφησίας και μόνο) από κόντρες. Εγώ προσωπικά θυμάμαι τουλάχιστον δύο τα τελευταία χρόνια με τουλάχιστον τρεις νεκρούς ...

Πίστεψέ με κανείς τους δεν είχε σκοπό να σκοτωθεί, όλοι για πλάκα το έκαναν, και κανείς τους δεν ήταν σίγουρο ότι ήταν κοντράκιας.

Βέβαια, ελεύθερος άνθρωπος είσαι, δικαιώματα έχεις, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ, όχι γιατί απαγορεύεται, αλλά γιατί απλά και μόνο ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ).

Να σου πώ και κάτι άλλο.
Πάτε σε κανά track day και κάντε στο στην πίστα,
θα είναι απείρως καλύτερο ...

nikos force
10/06/2007, 09:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Tι σου'χω κάνει ρε Νίκο και με βρίζεις? :) de moy xarizeis ayto to kati poy thelw...:cool: :D

OrEsTiS82
10/06/2007, 21:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Πρόσεχε γιατί μερικές φορές τα φαινόμενα απατούν.
Ισως μερικές φορές θα έπρεπε να ακούς κάποιους που έχουν κάνει καποια πράγματα περισσότερα απο σενα.
Αυτό που με πειράζει περισσότερο είναι οτι αφου την πάτησες μια φορά με τον STOUBI (o οποιος είναι κλάσεις ανώτερος απο μένα ) εξακολουθείς να κάνεις τα ίδια λάθη.
Αυτό δεν είναι γνώρισμα σοφού άνδρα.
Ο Κατάνας έχει δίκιο. Το επίπεδο στο site δυστυχώς έχει πέσει πολύ. Και λέω δυστυχώς επειδη σε αυτό το site έχουμε αφιερώσει ένα κομμάτι της ψυχής μας.

Φίλε OrEsTiS82 αυτό είναι για σένα. Αν θές να το πετύχεις ξέχνα την Κηφισίας :wave2:

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=39828&perpage=15&pagenumber=4

Τι πατησα με τον Stoubi και δεν καταλαβα; το οτι μου την ελεγε συνεχεια χωρις να ασχολουμαι μαζι του και εκρινε την μηχανη μου αντι να ασχολειται με την δικη του? και τα ακουσε και μετα ελεγαν οτι κανουμε πλακα και σε πειραζουμε.
Μην το παιζετε οδηγοι αγωνων, και εγω μπορω ευκολα να παρω ενα CR-500 και να το παιζω στους γνωστους μου πρωταθλητης να ανεβασω και 10 φωτογραφιες με το CR στο χωμα,και να πηγαινω σε ενα βουνο να μαλακιζομαι και εσεις εδω στο moto θα με εχετε για Θεο οπως εχετε μερικους,αν ειστε πρωταθλητες Ελλαδος σε καποια κατηγορια να το καταλαβω, το οτι εχετε ενα μηχανακι και κανετε βολτες σε ενα βουνο δε μου λεει κατι,το εκανα στα 16 με φιλους μου.
Το μεσημερι πηγα μια βολτα απο τον περιφερειακο της Πεντελης και βγηκα μεχρι την Νεα Μάκρη,στο βουνο μεσο ορο θα πηγαινα με 100-120 χιλιομετρα στις στροφες, και αλλα αυτοκινητα με περνουσαν με περισσοτερα,αρα ειναι καγκουρες που επρεπε να πηγαινουν με 60 και πηγαιναν με 130-140,αρα και τα αυτοκινητα καγκουρες ειναι... βγηκε το συμπερασμα!

ΥΓ: "Καγκουρας" εαν με διαβαζει ειναι και το παιδι με το XR sm που ηρθε διπλα μου και εκανε μια ξερογκαζια το μεσημερι στη μεσογειων επειδη πιο πριν στα φαναρια καναμε μαλακιες.
Εγω το βλεπω οτι ηταν φτιαγμενος που τρεχαμε, μερικοι απο εσας τον λετε καγκουρα, μαγκας ειναι και ετσι να χαιρεται το μηχανακι του και καλες βολτες του ευχομαι αμα μας διαβαζει.

T.R.E
10/06/2007, 21:54

Τελικα θα τα πατε με το evo η μπα?

OrEsTiS82
10/06/2007, 21:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Τελικα θα τα πατε με το evo η μπα?

Δεν ειναι φιλος μου να τον βρω και να τα παμε και αποψε, δε τον ξερω,αυτοι που τον ξερουν θα μου πουν ωρα να κατεβω,εγω τους ειπα οποτε θελετε καθε μερα τους βλεπω δεν χανομαστε,οταν μπορει και το παιδι θα κατεβω.
Εγω σημερα εκανα "προπονηση" στα φαναρια και ξεκινουσα πολυ καλα, με το που αναβει πρασινο εχω φυγει με την μια looooooooool :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

STOYBI
10/06/2007, 22:02
[B]Τι πατησα με τον Stoubi και δεν καταλαβα; το οτι μου την ελεγε συνεχεια χωρις να ασχολουμαι μαζι του και εκρινε την μηχανη μου αντι να ασχολειται με την δικη του?

Ποτε ασχοληθηκα εγω με το μηχανακι σου αγορακι μου ??? :confused:

Και τι ειπα υποτιμητικο για αυτο που τα εχεις παρει στο κρανιο ????:confused:

OrEsTiS82
10/06/2007, 22:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Ποτε ασχοληθηκα εγω με το μηχανακι σου αγορακι μου ??? :confused:

Και τι ειπα υποτιμητικο για αυτο που τα εχεις παρει στο κρανιο ????:confused:

Νομιζω υπαρχει το θεμα ακομα οποιος εχει αμφιβολιες μπορει να ανατρεξει στο συγκεκριμενο θεμα και να διαβασει,εδω τωρα εχουμε αλλο θεμα,την προκληση καποιων οπαδων του Evo και το εαν θα ερθει ο οδηγος του Evo να ανοιξουμε σε φιλικο επιπεδο για να δουμε απο περιεργεια ποιος θα ειναι ο νικητης.
Και να χασει η μηχανη θα ανεβει βιντεακι στο Youtube δεν ειμαστε εγωιστες.

:beer:

STOYBI
10/06/2007, 22:08
Νομιζω υπαρχει το θεμα ακομα οποιος εχει αμφιβολιες μπορει να ανατρεξει στο συγκεκριμενο θεμα και να διαβασει,εδω τωρα εχουμε αλλο θεμα,την προκληση καποιων οπαδων του Evo και το εαν θα ερθει ο οδηγος του Evo να ανοιξουμε σε φιλικο επιπεδο για να δουμε απο περιεργεια ποιος θα ειναι ο νικητης.
Και να χασει η μηχανη θα ανεβει βιντεακι στο Youtube δεν ειμαστε εγωιστες.

:beer:

Δηλ τωρα τι εισαι ????

Αργοστροφος η ψευτης ???? :mad:

OrEsTiS82
10/06/2007, 22:09
Παλι τσακωμους θελεις; δεν χορτασες στο προηγουμενο θεμα; ξεχασες τι εγραφες στο θεμα με την συναντηση των SM που ειχα θέσει; στις διαμαχες ειναι διαβασε το να τα ξαναθυμηθεις.

T.R.E
10/06/2007, 22:11
Εγω σημερα εκανα "προπονηση" στα φαναρια και ξεκινουσα πολυ καλα, με το που αναβει πρασινο εχω φυγει με την μια looooooooool :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Το θεμα ειναι να φευγεις με το που σβησει το κοκκινο,οχι οταν αναψει πρασινο....Ειπαμε,λεπτομερεια...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :wave2:

STOYBI
10/06/2007, 22:12
Παλι τσακωμους θελεις; δεν χορτασες στο προηγουμενο θεμα;

Στο προυγουμενο θεμα μπορεις να πας μολις στην σελ 1 να δεις ποιος εχει αρχισει τα μπινελικια σε αλλους συνφορουμιστες ( δεν μιλαω για μενα) .... :rolleyes:

STOYBI
10/06/2007, 22:14
Παλι τσακωμους θελεις; δεν χορτασες στο προηγουμενο θεμα; ξεχασες τι εγραφες στο θεμα με την συναντηση των SM που ειχα θέσει; στις διαμαχες ειναι διαβασε το να τα ξαναθυμηθεις.

Μην χωνεις τα αλλα μισα μετα γιατι δεν σε προλαβαινω.....

Τι σχεση εχει η συναντηση με το μηχανακι σου και τις βλακειες που λες παραπανω ????

OrEsTiS82
10/06/2007, 22:15
Στο ιδιο θεμα ηταν ολα, ξαναδιαβασε τα γερασες μου φενεται και ξεχνας ευκολα...

STOYBI
10/06/2007, 22:17
Στο ιδιο θεμα ηταν ολα, ξαναδιαβασε τα γερασες μου φενεται και ξεχνας ευκολα...

Ποσταρε μου τα εσυ ......

η να ξαναρωτησω.........

Δηλ τωρα τι εισαι ????

Αργοστροφος η ψευτης ????

OrEsTiS82
10/06/2007, 22:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Ποσταρε μου τα εσυ ......

η να ξαναρωτησω.........

Δηλ τωρα τι εισαι ????

Αργοστροφος η ψευτης ????

Εχω καμια ορεξη να ασχολουμαι συνεχεια με σενα; θελεις να βρεθουμε απο κοντα να μιλησουμε να λυσουμε τις διαφορες μια και καλη;

STOYBI
10/06/2007, 22:24
Εχω καμια ορεξη να ασχολουμαι συνεχεια με σενα; θελεις να βρεθουμε απο κοντα να μιλησουμε να λυσουμε τις διαφορες μια και καλη;

Οχι ρε ........ :sad:

Ειναι κριμα να τρωω ξυλο στα γεραματα..... :sad:

Μου αρκει το οτι μου αποδειξες οτι εισαι και ψευτης !!!! :rolleyes:

:wave2:

OrEsTiS82
10/06/2007, 22:26
Να μιλησουμε ειπα, οχι να παιξουμε ξυλο, φοβασαι;
Εγω λες οτι ειμαι ψευτης εσυ μηπως εισαι φλωρος;

ΥΓ: και προσεξε πως μιλας για τον Ορεστη γιατι το οτι μιλαμε μεσω Inet δεν σημαινει οτι δεν μπορουμε να βρεθουμε καπου τυχαια,και τοτε θα υπαρχει κοσμος που σε ξερει και θα σε ρεζιλεψω.

marios8
11/06/2007, 00:29
OrEsTiS82 έχεις ΠΜ :wave2:

OzZzZzY
11/06/2007, 03:13
ρε ορεστη παλι μ@υνι τα κανες? :rolleyes: :rolleyes:
:lol: :lol:

dirtbird
11/06/2007, 05:21
μου φενεται ξεχνας ευκολα...

Έκανες μία σημαντική διαπίστωση... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

PS:
γερασες μου φενεται
Θες να σε πάρω μια Κυριακή μαζί μου να δεις πόσο γερασμένος θα νοιώσεις μέσα σε μια ωρίτσα?:winka:

LsKostas
11/06/2007, 09:06
Eλα ρε Ορεστη...Διαβασα μονο το πρωτο σου post εως τωρα...

Πραγματικα το evo ειναι πραγματικα πολυ δυνατο,
αλλα αν εκανες καλη εκκινηση θα πρεπει να του πιες το αιμα!!!:smokin:

Τωρα θα διαβασω τα επομενα post ...ελπιζω να μην διαβασω τιποτα
χαζοκακομοιρες αντιδρασεις αφου η κοντρα ηταν προσυμφωνημενη...

Το χουμε ξαναπει...Αλλο ασφαλη κ γρηγορη οδηγηση οδηγηση...
κι αλλο "δεν ξερω τι μου γινεται και παω χωρις αυριο"...Ιδωμεν...;)

LsKostas
11/06/2007, 11:29
Κηφισιας???...ρε σεις κωλοδρομος...

Gandalf dr685sm
11/06/2007, 11:51
OrEsTiS82

Λοιπόν πάμε λίγο γιατί απο οτι φάινεται είσαι "αρούρι" και δεν ξέρεις τα κατατόπια.

Έχει Husky 610 απο όσο βλέπω σε φωτό και πας να τα βάλεις με EVO8;... μα'ιστα...

Θα του ρίξεις μέχρι να βάλει δευτέρα... μετά... απλά κάνε στην άκρη και τράβα φωτό.

τεχνικά στοιχεία Evo8 0-100=5,7 secs...

xmmm... τώρα που το σκέφτομαι... και στην πρώτη μπορεί να είσαστε μαζί. Η πρώτη του "σπάει" στις 7500rpm και φυσικά κοντά στα 60-70χλμ/ώρα... αν έχει τουρμπίσει και χαμηλά τότε μην το κάνεις ρε φίλε. Άστο... τσάμπα κόπος...

Για το θέμα κόντρας σε δημόσιο δρόμο... όπως είπε και κάποια στιγμή ο Nostra... πες μας πότε, να μην περάσουμε. Α... και που είσαι... στην Κηφησίας να χαμογελάς, γιατί κατά την διάρκεια της έχει καμιά 10αρια κάμερες για πόζα...

Και στην τελική , αίντε και την κέρδισες την κόντρα, γιατί ο άλλος είναι "κουλός" ή γιατί είσαι εσύ "γληγορότερος"....

Ε ΚΑΙ;... ποιόν τον ενδιαφέρει μου λες;... είδες κανένα να κάνει wow, πήρε evo 8; θα πάρεις κανά χρηματικό βραβείο; (εκτός και αν τα χώσετε ο ένας στον άλλον για στοίχημα) δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό ... απλή καύλα;

Οκ.. δεκτό απο καύλα να θες να το βάλεις. Αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι έχει και καμιά αξία για τους άλλους πέρα απο την δική σου ικανοποίηση και εγωισμό. Νομίζω οτι ούτε τον οδηγό του EVO θα τον νοιάξει ιδιαίτερα... αν βέβαια θελήσει να συμμετάσχει. Προσωπικά δεν θα το έκανα, απλά γιατί παίρνοντας EVO ,ξέρεις και τι όχημα έχεις και τι δυνατότητες κουβαλάει... δεν χρειάζονται ανούσιες κόντρες.

Τώρα γιατί στην λένε εδώ και μερικά posts... μυαλό έχεις.. δούλεψε το και δέστο μόνος σου. Ούτε ψυχολόγοι είμαστε , ούτε γονείς κανενός. Το δικό σου κεφάλι ρισκάρεις σε δημόσιο δρόμο.

Gandalf

AFTER
11/06/2007, 19:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
OrEsTiS82

Λοιπόν πάμε λίγο γιατί απο οτι φάινεται είσαι "αρούρι" και δεν ξέρεις τα κατατόπια.

Έχει Husky 610 απο όσο βλέπω σε φωτό και πας να τα βάλεις με EVO8;... μα'ιστα...

Θα του ρίξεις μέχρι να βάλει δευτέρα... μετά... απλά κάνε στην άκρη και τράβα φωτό.

τεχνικά στοιχεία Evo8 0-100=5,7 secs...

xmmm... τώρα που το σκέφτομαι... και στην πρώτη μπορεί να είσαστε μαζί. Η πρώτη του "σπάει" στις 7500rpm και φυσικά κοντά στα 60-70χλμ/ώρα... αν έχει τουρμπίσει και χαμηλά τότε μην το κάνεις ρε φίλε. Άστο... τσάμπα κόπος...

Gandalf

Δεν υπαρχει περιπτωση να καταφερει να ξεκινησει σωστα στο evo(δημοσιος δρομος-κρυα λαστιχα γαρ)
99% το husky θα πεταχτει μπροστα, τοσο μπροστα που το evo θα σπινιαρει ακομα τα 4 λαστιχα πριν ξεκινησει
Αυτο το 5.7'' ειναι τελειως πλασματικο, και δεν υπαρχει περιπτωση να το κανει ποτε
Το husky θα εχει ενα 0-100 το πολυ 4.5'', το οποιο γινεται ευκολα
Οσπου να το μαζεψει το evo θα εχει φυγει τοσο μπροστα που θα εχει τελειωσει η ευθεια
Για αυτο ειπα πριν, για ποσα μετρα θα ειναι η αναμετρηση..

Kαι κατι αλλο
Το παιδι κακως ή καλως ρωτησε κατι
Οποιος δεν γουσταρει το thread μην απαντησει

Αυτο που με εκνευριζει ειναι οτι το παιζουν παναγιες μερικα ατομα που ξερουν πολυ καλα οτι τις κοντριτσες και το ''παω τεζα'' τα εχουν ψομοτυρι

ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτω

OldMan
11/06/2007, 19:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Βγάλε το κράνος Πάτρικ να σου έρθει το μενίρ στο κεφάλι ...!!! :D :mad: :D

Ο Βαλέτος

AFTER
11/06/2007, 19:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Βγάλε το κράνος Πάτρικ να σου έρθει το μενίρ στο κεφάλι ...!!! :D :mad: :D

Ο Βαλέτος

Αφου δεν εισαι ο Βγαλετος :lol: :lol: :lol:

OrEsTiS82
11/06/2007, 22:12

Kαι κατι αλλο
Το παιδι κακως ή καλως ρωτησε κατι
Οποιος δεν γουσταρει το thread μην απαντησει

Αυτο που με εκνευριζει ειναι οτι το παιζουν παναγιες μερικα ατομα που ξερουν πολυ καλα οτι τις κοντριτσες και το ''παω τεζα'' τα εχουν ψομοτυρι

Ετσι ρε After πες τα! ολοι κανουν τις Παναγιες και στα φαναρια πρωτοι εξαφανιζονται...
Επιστρεφω στο θεμα οσο και εαν καποιοι συγκεκριμενοι θελουν να μας το χαλασουν,αμα ειναι ο Solberg η ο Colin Mcrae μπορει να κανει σε 5 δευτερ. τα 0-100 και να μαζεψει την διαφορα που λογικα θα εχει παρει το 610,αμα δε ξεκινησει καλα ο οδηγος του evo δεν νομιζω να μαζεψει την διαφορα στα 300 μετρα.

el_hymador
11/06/2007, 23:08
Κηφισσιας ε;

χμ....

...κατσε να δεις....

ε, standart το ΚΑΤ βολευει..... μια μερα που να εφημερευει γιατι αλλοιως μανουριαζουν και σε πανε στην Βουλα και τετοια πραγματα....

καλη τυχη...
:a31:

σωστα τα ειπε ο Nostra...πες μας ποτε και που ακριβως γιατι δεν φταιω σε τιποτα οκ;

...οτι να ναι...:rolleyes:

vassilis88
11/06/2007, 23:25
δν εχω δει σουπερμοτο να ανοιγουν αλλα σιδερωστρες τυπου εβο κλπ δν με εντυπωσιασαν. ενα σσ600 πχ δν το πιανει με τπτ αμαξι. τωρα τα μονοκυλινδρα δν ξερω αλλα μην ασχολεισαι με αμαξια.

κ δυο γελοιες ερωτησεις

αν εχεις ΣΜ κ πας σε μια πιστα καρτ μια ωρα που δν εχει κοσμο ξερω γω θα μπεις ετσι? με ποσα λεφτα? λιγοτερα υποθετω απ το να μπεις με καρτ?

σε πιστακια ΜΧ μπαινεις παλι ετσι οποτε σου κ@υλωσει, οτι μερα να ναι κλπ ή πλΕρωνεις...?? ισως παρω ενα μοτοκροσσακι μτχ αυστηρα για χωμα κ πιστακια αλλα δν εχω ΙΔΕΑ λεμε. Κατανας στουμπι κλπ για διαφωτιστε πλιιιζ.

OrEsTiS82
11/06/2007, 23:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Κηφισσιας ε;

χμ....

...κατσε να δεις....

ε, standart το ΚΑΤ βολευει..... μια μερα που να εφημερευει γιατι αλλοιως μανουριαζουν και σε πανε στην Βουλα και τετοια πραγματα....

καλη τυχη...
:a31:

σωστα τα ειπε ο Nostra...πες μας ποτε και που ακριβως γιατι δεν φταιω σε τιποτα οκ;

...οτι να ναι...:rolleyes:

Μην φοβασαι θα κοιμασαι εκεινη την ωρα, δεν εχω δει ποτε παντως αυτοκινητο να τρεχει πολυ σε φαναρι της κηφισιας, θα ειναι η πρωτη φορα που θα αναπτυξει μεγαλη ταχυτητα οχημα στην λεωφορο κηφισιας, θα ερθει και το CNN με ελικοπτερα απο πανω να καλυψει αυτο το σημαντικο γεγονος.
Κατι ακουσα οτι θα βγει και ο στρατος με Τανκ και ελικοπτερα Apache ωστε εαν μας εντοπισουν να ανοιξουν πυρ, θα σηκωθουν και 8 F16 και 8 Mirage 2000 με σχηματισμο σε σχημα V ωστε αμα κανουμε παραβιασεις στην Μεσογειων να μας αναχαιτησουν αμεσως και αποτελεσματικα.

OrEsTiS82
11/06/2007, 23:38
.

92719

OrEsTiS82
11/06/2007, 23:50
..

92720

pantsos
12/06/2007, 00:14
καλά πότε θα καταλάβουμε ότι η κόντρα σε οποιονδήποτε δημόσιο δρόμο είναι απόπειρα δολοφονίας;

OrEsTiS82
12/06/2007, 00:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από pantsos
καλά πότε θα καταλάβουμε ότι η κόντρα σε οποιονδήποτε δημόσιο δρόμο είναι απόπειρα δολοφονίας;

Δεν θα το ελεγα αποπειρα δολοφ. αλλα σιγουρα επικινδυνη μηπως δεν παει κατι καλα, στην συγκεκριμενη κοντρα δε θα ανοιξουν 2ιο αδυναμα αυτοκινητα που θα χρειαστουν μεγαλο δρομο και μεγαλη αποσταση για να επιταχυνουν.
Ειναι ενα πολυ δυνατο αυτοκινητο και ενα αρκετα δυνατο μηχανακι σε αριστη μηχανικη κατασταση.
Δεν απαιτουνται πολλα μετρα για να ανοιξουμε,και στο Συνταγμα πχ μπορουμε να ανοιξουμε (για πλακα το λεω), προλαβαινουμε να σταματησουμε, η brembo κανει θαυματα!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

S.T.A.
12/06/2007, 00:36
Δεν μπορώ να φανταστώ πως γίνεται να χτυπήσεις
ή να δημιουργήσεις ατύχημα κάνοντας κόντρα σε ευθεία, στην Κηφισιάς, με enduraki

Μην τρελαθούμε κι ολας ρε παιδιά

Καβουριά να μου πείτε οκ το δέχομαι
Ανωριμότητα να μου πείτε οκ το δέχομαι

Αλλά όχι δεν είναι επικίνδυνο

Για μενα ποιο επικινδυνο είναι να πας να τρεξεις μεσα σε πιστα σε trackday με ολους τους πυρκαυλους καγκουρες

Δειτε ποσοι επεσαν στο td της κυριακης
Ο ορεστης και κάθε βραδυ να τα στήνει με το μονοκύλινδρο του δεν θα παθει τιποτα

Απλά πιστεύω πως κάποιοι θελουν να το δηλώνουν πως είναι ώριμοι μοτοσικλετιστές και γι υτο γράφουν αυτά που γράφουν

Υγ πολύ σωστά τα είπε ο after, πόσοι δεν έχουν ανοίξει την γκαζιέρα σε φανάρι???

pantsos
12/06/2007, 00:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από S.T.A.
Δεν μπορώ να φανταστώ πως γίνεται να χτυπήσεις
ή να δημιουργήσεις ατύχημα κάνοντας κόντρα σε ευθεία, στην Κηφισιάς, με enduraki

Μην τρελαθούμε κι ολας ρε παιδιά

Καβούρια να μου πείτε οκ το δέχομαι
Ανωριμότητα να μου πείτε οκ το δέχομαι

Αλλά όχι δεν είναι επικίνδυνο

Για μενα ποιο επικινδυνο είναι να πας να τρεξεις μεσα σε πιστα σε trackday με ολους τους πυρκαυλους καγκουρες

Δειτε ποσοι επεσαν στο td της κυριακης
Ο ορεστης και κάθε βραδυ να τα στήνει με το μονοκύλινδρο του δεν θα παθει τιποτα

Απλά πιστεύω πως κάποιοι θελουν να το δηλώνουν πως είναι ώριμοι μοτοσικλετιστές και γι υτο γράφουν αυτά που γράφουν

Υγ πολύ σωστά τα είπε ο after, πόσοι δεν έχουν ανοίξει την γκαζιέρα σε φανάρι???

Εγώ προσωπικά δεν είμαι ακόμη μοτοσικλετιστής (ελπίζω όχι για πολύ ακόμη). Δεν ήθελα προς θεού να δείξω την ωριμότητά μου ως οδηγός, απλά είμαι τις λογικής να κάνεις κάτι μέχρι εκεί που σε παίρνει. Στην τελική ο άλλος από απέναντι δε σου φταίει σε τίποτα.

Υ.Γ. Ίσως είμαι οπισθοδρομικός.

marios8
12/06/2007, 00:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από pantsos
Ίσως είμαι οπισθοδρομικός.

Ίσως είσαι λογικός.
Σου ευχομαι σύντομα με Enduro μιας και σου αρέσει. :wave2:

el_hymador
12/06/2007, 06:24
Μην φοβασαι θα κοιμασαι εκεινη την ωρα, δεν εχω δει ποτε παντως αυτοκινητο να τρεχει πολυ σε φαναρι της κηφισιας, θα ειναι η πρωτη φορα που θα αναπτυξει μεγαλη ταχυτητα οχημα στην λεωφορο κηφισιας, θα ερθει και το CNN με ελικοπτερα απο πανω να καλυψει αυτο το σημαντικο γεγονος.
Κατι ακουσα οτι θα βγει και ο στρατος με Τανκ και ελικοπτερα Apache ωστε εαν μας εντοπισουν να ανοιξουν πυρ, θα σηκωθουν και 8 F16 και 8 Mirage 2000 με σχηματισμο σε σχημα V ωστε αμα κανουμε παραβιασεις στην Μεσογειων να μας αναχαιτησουν αμεσως και αποτελεσματικα.

ετσι, ετσι...

το οτι θα εχεις διπλα σου (πισω η μπροστα σου) ενα κ@υλομενο πιτσιρικα με evo δεν σου λεει τιποτα προφανως....το οτι βγαινει -φυσικα- τρελος ανταγωνσιμος στις κοντρες, υπερεκτιμηση των δυνατοτητων (των δικων μας και του οχηματος που οδηγουμε) παλι δεν σου λεει τιποτα... εισαι τοσο χερας και με τρομερη αυτοσυγκρατηση (και εσυ και ο αλλος) που αν χρειαστει ενα ''τσικ'' για να τον περασεις και να καθυστερησεις τα φρενα σου παλι δεν σου λεει τιποτα...αλλα ξεχασα μωρε....τα brembo κανουν θαυματα!....

εχεις δικιο ....δεν θα ειναι η πρωτη φορα που θα αναπτυξει οχημα μεγαλη ταχυτητα σε δημοσιο δρομο και ειδικα στην Κηφισιας...σωστο....ξερεις ποσες φορες εχουμε πει εδω μεσα να ειναι η τελευταια φορα για ''αλλα'' γεγονοτα;.....αυτο το ''ελα μωρε δεν βαριεσαι'' ειναι που μας εχει φαει γενικοτερα.

κανε οτι θες ρε μεγαλε....εγω θα κοιμαμαι μαλλον....τσεκαρε μονο αν εισαι ξυπνιος και εσυ

Gandalf dr685sm
12/06/2007, 08:37
διαβάζω ΜΑΛΑΚΙΕΣ περί κόντρες και το οτι είναι ΟΚ και δεν το πιστεύω οτι μιλώ με ενήλικες ...

EVO 8 καταρχάς σημαίνει 300 αλογάκια στην ξεφτίλα... Ποιός καυλωμένος πιτσιρικάς ξέρει να το κρατήσει αν του φύγει επειδή ...

- Θα περάσει πεζός επειδή του καύλωσε ή σκύλος ή γάτα (Δημόσιος δρόμος είπαμε)
- Θα έχει λάδια (δημόσιος δρόμος είπαμε)
- Δεν θα ξέρει οτι οι αναρτήσεις τερματισμένες σε λακκούβα και με γεμάτη ροπή ταχύτητα μπορεί να το πετάξει πολλά μέτρα απο την πορεία του.
κτλ...

για το SM.... και το EVO σαν εκκίνηση... εμ... συγνώμη το EBS το έχετε ακουστά;... μήπως το anti-spin; ΡΕ ΑΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ και δεν μπορώ να διαβάζω μαλακίες. Όσο για το σπινάρισμα... μήπως το ΚΤΜ θα τα δώσει όλα και θα κολλήσει κάτω στην εκκίνηση;

Πηγαίντε σε καμιά πίστα και δείτε πως πάνε σε εκκίνησεις τα EVO και μετά μου λέτε. Εδώ με SS πάνε κόντρες και είναι στα εκατοστά οι διαφορές τους... και εσείς μου λέτε για μονοκύλινδρα...

4,9 το sm;.... σιγά μην κάνει και 3,4 που κάνει το R1....θα πεθάνω στα γέλια μαζί σας.

Τέλος πάντων... κάντε οτι νομίζετε.. ενήλικες είσαστε (????) και πιστεύω οτι είσαστε και υπεύθυνοι των πράξεων σας. Απλά ενημερώστε μας πότε θα γίνει , για να ξέρουμε να αποφύγουμε ώρα και δρόμο... Αρκούνε τόσοι και τόσοι μαλάκες που κυνηγούν να μας ρίξουν κάθε μέρα...

Gandalf

crs-k
12/06/2007, 08:42
διαβάζω ΜΑΛΑΚΙΕΣ περί κόντρες και το οτι είναι ΟΚ και δεν το πιστεύω οτι μιλώ με ενήλικες ...
.........................

Γιατι ρε Μαγε? :look:

Δεν ειναι ωραιο να κυνηγαμε (εντρομες) γριουλες στις διαβασεις? :( :dizzy: :hypnotize

LsKostas
12/06/2007, 08:55
Θα πω την γνωμη μου...

καποιοις ειπε για μικρα και αργα αυτοκινητα που χρειαζονται πολυ ωρα ν ανοιξουν,
και αντιστοιχη π-ο-λ-υ ω-ρ-α να σταματησουν...saxo,206,pundo και λοιπα χρεπια και ας μην συνεχισω...

Αν εχω μια ενσταση αυτη ειναι για τον δρομο...ελπιζω να γινει η κοντρα απο φαναρι σε φαναρι
και κατα τις 3 το βραδυ με μηδενικη κινηση...το τονιζω μηδενικη ωστε καθε οχημα ν ανοιξει
ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ χωρις πολλα ρισκα...

4,9 το sm...Δεν μου ακουγεται καθολου περιεργο...

Gandalf dr685sm
12/06/2007, 08:59
γιατί ρε Χρήστο;

Μόνο στις διαβάσεις;...

Εδώ μπορεί να περνάμε και σφαίρα πάνω απο τα πεζοδρόμια, ανάμεσα απο τις καρέκλες των κοντινών cafe.

A ρε φίλε... μην ξεχάσω επίσης οτι για όλα φταίνε ύστερα τα ΜΜΕ όπως το STAR που προβάλει το τι γίνεται σε λιμανάκια, καβούρι κτλ... γιατί στην Κηφησίας ας πούμε είναι ασφαλέστερο το μέρος για κόντρες...

:eek: :eek: :eek: :(

Είπαμε... είμαστε δίκαια στην θέση που μας έχουν βάλει!

Για το θέμα σταματώ - ξεκινώ και δεν συμμαζεύεται. Το όχημα μπορεί και να το κάνει σε miliseconds.... o οδηγός όμως θα μπορεί;

Gandalf

super_toto
12/06/2007, 09:01

Πες τα ρε μάγε, είχα αρχίσει να πιστεύω ότι το forum το έχουν καταλάβει τα ork

BUSA MAKIS
12/06/2007, 09:13
Για την ιστορία θα σας πω πως στο Ελληνικό πρωτάθλημα Dragster στην κατηγορία

Μοτο 2.2 (Μοτοσυκλέτες ως 600 cc) ,εχουμε:

YAMAHA R6 best time 2007 10,168 sec

Auto BT2 (Βόλτας Τούρμπο 4χ4):

SIERRA COSWORTH best time 9,949

Πηγή:greekdragster.com

Νομίζω πως δεν υπάρχει πλέον αμφιβολία τι θα κάνει ενα μονοκύλινδρο 600 κυβικων.

Ταξιδευτής
12/06/2007, 09:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Πες τα ρε μάγε, είχα αρχίσει να πιστεύω ότι το forum το έχουν καταλάβει τα ork

+1 :(

(ORK = OReksatoi Kagkoures)

Gandalf dr685sm
12/06/2007, 09:40
BUSA.. οι αριθμοί που βάζεις είναι για 0-400 και οχι για 0-100... αν θυμάμαι καλά έτσι μετράνε στα dragster.

Gandalf

S.T.A.
12/06/2007, 09:44
καλα σε 400αρι δεν εχει ελπιδα ΚΑΜΙΑ το HUSKY

BUSA MAKIS
12/06/2007, 09:46
BUSA.. οι αριθμοί που βάζεις είναι για 0-400 και οχι για 0-100... αν θυμάμαι καλά έτσι μετράνε στα dragster.

Gandalf

Ναι σωστά δεν το διευκρίνησα. :wave2:

Στα Dragster μετράνε 18 μ. , 200 μ και 400 μ.

T.R.E
12/06/2007, 09:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από BUSA MAKIS
Για την ιστορία θα σας πω πως στο Ελληνικό πρωτάθλημα Dragster στην κατηγορία

Μοτο 2.2 (Μοτοσυκλέτες ως 600 cc) ,εχουμε:

YAMAHA R6 best time 2007 10,168 sec

Auto BT2 (Βόλτας Τούρμπο 4χ4):

SIERRA COSWORTH best time 9,949

Πηγή:greekdragster.com

Νομίζω πως δεν υπάρχει πλέον αμφιβολία τι θα κάνει ενα μονοκύλινδρο 600 κυβικων.

http://www.youtube.com/watch?v=Y_p6WASnDkY

Rιξε μια ματια εδω...Το EVO αυτο ειναι πολυ δυνατο 400+ HP και το R6 εντελως νορμαλ με ενα τελικο και ο οδηγος του απεχει πολυ απ'το να χαρακτηριστει dragsteras...

Στο dragster και συγκεκριμενα τα BT2 ειναι πολυ πολυ πιο δυνατα,με μπαλονια η σλικ λαστιχα,στημενα αποκλειστικα για αυτο το σκοπο...Το βολταδικο αμαξι θα ιδρωσει πολυ για να κανει 13 sec στο 400αρι...

nikos force
12/06/2007, 10:01
...

EVO 8 καταρχάς σημαίνει 300 αλογάκια στην ξεφτίλα... Ποιός καυλωμένος πιτσιρικάς ξέρει να το κρατήσει αν του φύγει επειδή ...

- Θα περάσει πεζός επειδή του καύλωσε ή σκύλος ή γάτα (Δημόσιος δρόμος είπαμε)
- Θα έχει λάδια (δημόσιος δρόμος είπαμε)
- Δεν θα ξέρει οτι οι αναρτήσεις τερματισμένες σε λακκούβα και με γεμάτη ροπή ταχύτητα μπορεί να το πετάξει πολλά μέτρα απο την πορεία του.
κτλ...

επειδη πιθανολογητε ολοι πανω σε ολα τα ακραια και μη ενδεχομενα ας περασουμε λιγο σε μια ακραια αντιπερα οχθη, ας πουμε οτι η κοντρα γινεται στις γεφυρες τις βουλιαγμενης , οπου δεν υπαρχει περιπτωση να περασει ουτε σκυλος ,ουτε γατα ,ουτε γιαγια ουτε μυγα ,ο δρομος εχει περαστει με ενα παπακι δεκα φορες πανω κατω και εχει ελεγθει για λαδια , η κοντρα στηνεται κατα τις τρεις το βραδυ οπου η κινηση ειναι αραιη και εχουν στηθει τσιλιαδοροι σε αποσταση 2 χιλ προς τα πανω και 2 χιλιομετρα προς τα κατω ωστε να δωσουν το σημα οτι δεν ερχεται κανενας(εχετε ειδοποιηθει και ολοι εσεις που μπορει τυχαια να περασετε απο κει) και με αυτες τις προοπτικες ξεκινησει η κοντρα οπου δεν προκειται να παει τιποτα στραβα εξαιτιας εξωγενων παραγωντων, τοτε πιο προβλημα σας ???????????? το να παιζει καποιος το κεφαλι του εν γνωση του δικο του το προβλημα...και τελος οποιοι εχετε προβλημα μην διαβαζετε η αν διαβαζεται μην απαντατε σε αυτα τα θρεντ

T.R.E
12/06/2007, 10:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
το να παιζει καποιος το κεφαλι του εν γνωση του δικο του το προβλημα...και τελος οποιοι εχετε προβλημα μην διαβαζετε η αν διαβαζεται μην απαντατε σε αυτα τα θρεντ

Δεν γινεται αυτο που λες...:nono: :nono:

Θα σωθεις ΘΕΣ ΔΕΝ ΘΕΣ,θα μπεις στον ισιο δρομο αλλιως θα εξοστρακιστεις στο πυρ το εξωτερον...:cry: :cry:

BUSA MAKIS
12/06/2007, 10:35
http://www.youtube.com/watch?v=Y_p6WASnDkY

Rιξε μια ματια εδω...Το EVO αυτο ειναι πολυ δυνατο 400+ HP και το R6 εντελως νορμαλ με ενα τελικο και ο οδηγος του απεχει πολυ απ'το να χαρακτηριστει dragsteras...

Στο dragster και συγκεκριμενα τα BT2 ειναι πολυ πολυ πιο δυνατα,με μπαλονια η σλικ λαστιχα,στημενα αποκλειστικα για αυτο το σκοπο...Το βολταδικο αμαξι θα ιδρωσει πολυ για να κανει 13 sec στο 400αρι...

Έχεις δίκιο για την ΒΤ.

Αλλά και η ΝΤ (νορμαλ τουρμπο) έχει καλύτερο χρόνο στο 400αρι - 11,50sec.
δηλ. 1,5 sec αργότερα από ένα R6 των 120+ ίππων.

Gandalf dr685sm
12/06/2007, 11:02
nikos force... μετά λες οτι εμείς λέμε ακραία... διάβασε τι έγραψες και μετά ξαναέλα.

Επίσης στην "Βούτα" είναι γνωστό επίσης πως αριστερά η λωρίδα κάνει νερά και μπορεί πολύ εύκολα να πιάσει το τιμόνι ενα τρέμουλο και να πετάξεις προς το αεροδρόμιο που είναι κοντά.

Για το θέμα κόντρας είπα και πριν. Δεν πάνε να κάνουν οτι θέλουν;... το δικό τους τομάρι παίζουν... απλά να μας πούν το πως και πότε...

Α και μετά να μην ακούσω για δήθεν "απρεπείς" συμπεριφορές απο ΜΜΕ... ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ...:alien::sick:

Gandalf

ktm640lc4
12/06/2007, 11:56

Επίσης στην "Βούτα" είναι γνωστό επίσης πως αριστερά η λωρίδα κάνει νερά και μπορεί πολύ εύκολα να πιάσει το τιμόνι ενα τρέμουλο και να πετάξεις προς το αεροδρόμιο που είναι κοντά.
Gandalf

To ixa pathi me to 640. Pos den to exasa den ksero.

sergiosm
12/06/2007, 12:06
Για το θέμα κόντρας είπα και πριν. Δεν πάνε να κάνουν οτι θέλουν;... το δικό τους τομάρι παίζουν... απλά να μας πούν το πως και πότε...

Το θέμα είναι ότι δεν παίζουν μόνο το δικό τους τομάρι.
Σε δημόσιο δρόμο, ό,τι ώρα και να γίνει, δεν μπορεί κανείς να είναι σίγουρος ότι θα είναι άδειος και ασφαλής.

Άλλο τίποτα δεν έχω να πω, εξάλλου τα έγγραψα σε προηγούμενο post μου.

Αυτό όμως που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί δέχονται "επίθεση" όσοι είναι ενάντια στην κόντρα και λένε του φίλου μας να μην την κάνει. Επειδή δηλαδή ζήτησε την άποψή μας για τις λεπτομέρειες της κόντρας, όσοι του λέμε να μην την κάνει είμαστε ... "εκτός θέματος";;; Δεν το καταλαβαίνω αυτό.

Δήλαδή αν μας ρώταγε πώς να φτιάξει μία βόμβα θα του λέγαμε (αν ξέραμε) και δεν θα του λέγαμε γιατί θέλει να τη φτιάξει;;;
Και μην μου πείτε ότι το παράδειγμα είναι άσχετο, διότι αν κάτι πάει στραβά με την κόντρα, οι συνέπειες θα είναι ανάλογες ...

vassilis88
12/06/2007, 12:07
Πηγαίντε σε καμιά πίστα και δείτε πως πάνε σε εκκίνησεις τα EVO και μετά μου λέτε. Εδώ με SS πάνε κόντρες και είναι στα εκατοστά οι διαφορές τους...

δν παιζει σε καμια περιπτωση να πιασει οποιοδηποτε σσ, πως ανοιγουν δλδ σιγα το πραμα. αμα ξερει να κανει εκκινηση ο σσ δν τον πιανει τπτ.

Gandalf dr685sm
12/06/2007, 12:10
vassilis88,

καθόλου δεν διαφωνώ φίλε μου μαζί σου... αλλά και πάλι το οτι έχει απο κοντά μια μηχανή των 100+ ίππων που σίγουρα κάνει σε πολύ λιγότερο χρόνο απο ενα SM τα 0-100 , είναι πιστεύω μια ένδειξη του τι μπορεί να κάνει αυτο το όχημα.

Μην το πάμε εκεί όμως... άλλο είναι το θέμα μας.

Gandalf

OzZzZzY
12/06/2007, 18:20
βασιλη ακομα κ 1000αρια τουμπανα χανουν απο αυτοκινητα..αν ψαχτεις λιγο θα δεις αυτοκινητα που κανουν το 400αρι σε 10 δευτερολεπτα.. στην Ελλαδα παραδειγμα υπαρχουν 5 evo κοντα στα 1000 αλογα που συχναζουν καποια απ αυτα στη βουτα..ασε..δεν υπαρχει πια παντοδυναμια των μηχανων..

γνωστος μου "χερας" απο τους λιγους με καραφτιαγμενο cbr 1000 εχασε απο ford escort cosworth 850+ αλογα στη βουτα..μιλαμε για οδηγο που στα 200+ πηγαινει σουζα και ειναι αναγνωρισμενα γαματος οδηγος.. (ο ορεστης82 ξερει σε ποιον αναφερομαι)

AFTER
12/06/2007, 21:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από BUSA MAKIS
Έχεις δίκιο για την ΒΤ.

Αλλά και η ΝΤ (νορμαλ τουρμπο) έχει καλύτερο χρόνο στο 400αρι - 11,50sec.
δηλ. 1,5 sec αργότερα από ένα R6 των 120+ ίππων.

Εγω βλεπω οτι σε λιγο ανοιγει καφετερια με τοσο τσαι που μαζεψε :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=MhY68YlxUXc&NR=1

vassilis88
12/06/2007, 21:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
βασιλη ακομα κ 1000αρια τουμπανα χανουν απο αυτοκινητα..αν ψαχτεις λιγο θα δεις αυτοκινητα που κανουν το 400αρι σε 10 δευτερολεπτα.. στην Ελλαδα παραδειγμα υπαρχουν 5 evo κοντα στα 1000 αλογα που συχναζουν καποια απ αυτα στη βουτα..ασε..δεν υπαρχει πια παντοδυναμια των μηχανων..

γνωστος μου "χερας" απο τους λιγους με καραφτιαγμενο cbr 1000 εχασε απο ford escort cosworth 850+ αλογα στη βουτα..μιλαμε για οδηγο που στα 200+ πηγαινει σουζα και ειναι αναγνωρισμενα γαματος οδηγος.. (ο ορεστης82 ξερει σε ποιον αναφερομαι)

ναι το θεμα ειναι ομως οτι με 8000 ευρω γαμας το 99% των οχηματων ενω για να βγαλεις τοσα αλογα απο τα αμαξια θες κατιτις παραπανω ρε πιδι μ..ασε που μετα θα πηγαινουν τα σερβις με ωρες λειτουργιας!:lol:

ktm640lc4
12/06/2007, 21:27
Τελικα η κοντρα θα γινει η τσαμπα γραφουμε;;;;;;:lol: :lol:

ktm640lc4
12/06/2007, 21:30
Εγω βλεπω οτι σε λιγο ανοιγει καφετερια με τοσο τσαι που μαζεψε :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=MhY68YlxUXc&NR=1

Eχει και αλλα βιντεο διπλα σε αυτο. Τελικα αυτο το εβο στην σαντορινι πινει τσαγι απο ολους;;;;:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:

Aντε αφου πλακωσαμε τα βιντεο με εβο δειτε και αυτο. Μολις βγαινουν στις ευθεια η μηχανη απλα εξαφανιζεται. (μπροστα).

http://www.youtube.com/watch?v=N7tE1xGpPNk&mode=related&search=

AFTER
12/06/2007, 21:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
ναι το θεμα ειναι ομως οτι με 8000 ευρω γαμας το 99% των οχηματων ενω για να βγαλεις τοσα αλογα απο τα αμαξια θες κατιτις παραπανω ρε πιδι μ..ασε που μετα θα πηγαινουν τα σερβις με ωρες λειτουργιας!:lol:

Ασε που δεν ειναι παντα το αποτελεσμα εγγυημενο
Μπορει δηλαδη να εχει δωσει ενα σκασμο λεφτα, και τελικα να μην συνεργαζονται τα αντικειμενα
Αλλα οπως και να'χει, ειναι ''ανοιγμα'' και ξανα συνεργειο

Ουτε το μηχανακι του badboy να ητανε :lol: :lol: :lol: :lol:

OrEsTiS82
12/06/2007, 21:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
Eχει και αλλα βιντεο διπλα σε αυτο. Τελικα αυτο το εβο στην σαντορινι πινει τσαγι απο ολους;;;;:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:

Aντε αφου πλακωσαμε τα βιντεο με εβο δειτε και αυτο. Μολις βγαινουν στις ευθεια η μηχανη απλα εξαφανιζεται. (μπροστα).

http://www.youtube.com/watch?v=N7tE1xGpPNk&mode=related&search=

Θα πιει Lipton Ice Tea και αλλο ενα απο Αθηνα looooool,αμα κατεβει, αλλιως θα κανω βολτες μονος μου. :beer:

OrEsTiS82
12/06/2007, 22:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY

Ειναι πολυ καλος οδηγος και κανει καλες σουζες αλλα δεν τον εχω δει να πηγαινει με 200 km/h σουζα, αυτο ειναι υπερβολη εκτος εαν τον ειδατε εσεις οποτε το πιστευω.

fantacid
12/06/2007, 22:59
telika pios kerdise???

:confused:

OrEsTiS82
13/06/2007, 01:49
Πριν λιγο περασε απο το μερος που συχναζω,δεν εχουμε κανονισει μερα,εγω οποτε μου πει κατεβαινω ειναι ετοιμο το μηχανακι.

T.R.E
13/06/2007, 02:02

Οχι σε καμια περιπτωση...αλλα επισης και σε καμια περιπτωση δεν εχει 800 ή 1000 HP...

ktm640lc4
13/06/2007, 07:41
Οχι σε καμια περιπτωση...αλλα επισης και σε καμια περιπτωση δεν εχει 800 ή 1000 HP...

Καλα αυτο εννοειται. Φιλαρακι σου ειναι;

Παντως ετσι και ειχα 50.000 να δωκω θα επαιρνα ενα εβο. Το Χ το καινουργιο.
Nα και μια φωτο.............

92968

crs-k
13/06/2007, 08:00

Ενω τα 300 ειναι λιγα ε? :( :dizzy: :hypnotize

nikos force
13/06/2007, 11:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Ενω τα 300 ειναι λιγα ε? :( :dizzy: :hypnotize liga pros theou den einai...alla den einai arketa...:smokin:

T.R.E
13/06/2007, 12:17
Καλα αυτο εννοειται. Φιλαρακι σου ειναι;

Παντως ετσι και ειχα 50.000 να δωκω θα επαιρνα ενα εβο. Το Χ το καινουργιο.
Nα και μια φωτο.............

Oχι απλα μενω χρονια Σαντορινη και τον ξερω φατσικα...Και η αληθεια να λεγεται,το αμαξι ειναι πολυ δυνατο αλλα θελει κατι παραπανω για να παιζει στα ισα με μηχανακια...

marios8
13/06/2007, 12:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k

Ωχ πλάκωσε και ο αρχηκάγκουρας :lol: :rotflmao: :lol:

ktm640lc4
13/06/2007, 13:21
Oχι απλα μενω χρονια Σαντορινη και τον ξερω φατσικα...Και η αληθεια να λεγεται,το αμαξι ειναι πολυ δυνατο αλλα θελει κατι παραπανω για να παιζει στα ισα με μηχανακια...

Παντως σε εμενα θα τα εριχνε. Κουλατζα γαρ...:smokin:

Αλλα σιγουρα θελει κατιτις παραπανω γιατι απο οτι ειδα τα εφαγε σε ολα εκτος απο το τελευταιο. Ενα r1 αν δεν κανω λαθος. (μην πεσετε να με φατε).

DUKASII
13/06/2007, 13:24
ANTALASETE

MITSUBISHI EVO-8 ...

ME Husqvarna 610

dekth prosfora kai se xrimata...:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

Aggelos_SV
13/06/2007, 14:37
12 σελίδες μαλακίες

βαρέθηκα ...πάω να πλύνω τη μηχανή:lol:

Nostra
13/06/2007, 14:38
ειναι ετοιμο το μηχανακι.

ψυχολογικά?

T.R.E
13/06/2007, 14:46
Παντως σε εμενα θα τα εριχνε. Κουλατζα γαρ...:smokin:

Αλλα σιγουρα θελει κατιτις παραπανω γιατι απο οτι ειδα τα εφαγε σε ολα εκτος απο το τελευταιο. Ενα r1 αν δεν κανω λαθος. (μην πεσετε να με φατε).

Κουλαντζες με R1,τι να πεις...:rotflmao: :rotflmao:

zireous
13/06/2007, 22:13
Εγώ 9 σελίδες τις έβγαλα, που είναι ρε οι υπόλοιπες μαλακίες; :lol:

Ορέστη, καλώς σου την έλεγαν τα παιδιά δηλαδής, τα θέλει το κωλαράκι σου. :lol:

TRE, ξέρεις τί είναι η Κηφισίας, μπας έχεις βγάλει καμμιά 350άρα χαω και εκεί; :rotflmao:
(μπας και δεν έχεις ακούσει πόσοι έχουνε φάει τα μούτρα τους σε κόντρες ακόμα και τέτοιου χαζού τύπου ρε μλκ; μπας μπάζει λίγο η γκλάβα σου, τί τρέχει με σένα τελικά; )

Εγώ άμα είχα φράγκα, χεσμένο θα τον είχα το δημόσιο δρόμο (παρόλο που μόνος μου το ανοίγω πάντα, σε άδειους δρόμους), μόνο πίστες -και πάλι για πάρτη μου θα πήγαινα, δε πα να με πέρναγαν και οι κριτές με τα πόδια... :lol:

OzZzZzY
13/06/2007, 23:24
ορεστη εχει παει τον κολλητο μου στη καραθοδωρη με 170 και εμενα με 130-140 κ εκανα προυτς προυτς.. ενα παιδι το χει παει με 230..που ταν κολλητοι για μια περιοδο..

ορεστη το χουσκ ποσα sec εχει το 400αρι?

OrEsTiS82
14/06/2007, 21:21
Άλλο σας πηγε βολτα με 180 και αλλο σουζα με 200 χιλιομετρα, οτι ειναι καλος οδηγος ισχυει,σουζα με τοσα χιλιομετρα ειναι υπερβολικο εαν το ειπε.
Στα 400 μετρα το Evo θα εχει μαζεψει λογικα την διαφορα που θα παρει το 610,εμεις θα στηθουμε σε συγκεκριμενο σημειο μικροτερο των 400 μετρων.
Τα 100 χιλιομετρα τα εχει παντως σε 5 sec το 610 σιγουρα.
Την κυριακη εμαθα οτι ειχε πει να τα βαζαμε 22:00 το βραδι, τετοια ωρα ολοι η Αθηνα ειναι εξω δεν ειμαι μαλακας να τα παω τετοια ωρα.

BUSA MAKIS
15/06/2007, 08:10
Άλλο σας πηγε βολτα με 180 και αλλο σουζα με 200 χιλιομετρα, οτι ειναι καλος οδηγος ισχυει,σουζα με τοσα χιλιομετρα ειναι υπερβολικο εαν το ειπε.
Στα 400 μετρα το Evo θα εχει μαζεψει λογικα την διαφορα που θα παρει το 610,εμεις θα στηθουμε σε συγκεκριμενο σημειο μικροτερο των 400 μετρων.
Την κυριακη εμαθα οτι ειχε πει να τα βαζαμε 22:00 το βραδι, τετοια ωρα ολοι η Αθηνα ειναι εξω δεν ειμαι μαλακας να τα παω τετοια ωρα.

Αυτή την διαμάχη θέλω να την δω.

Πες μας που και πότε. :wave2:

dirtbird
15/06/2007, 08:37
....και αλλο σουζα με 200 χιλιομετρα,.....με τοσα χιλιομετρα ειναι υπερβολικο
:nono: :nono: :winka: :wave2:

LsKostas
15/06/2007, 08:53
Την κυριακη εμαθα οτι ειχε πει να τα βαζαμε 22:00 το βραδι

Α)Ειναι 18 χρονος με evo

Β)προτεινει Κηφισσιας

Γ)22:00 TO BΡΑΔΥ???????

Ορεστη κοψε του τις μαλακιες ...Συνηθιζω να λεω οτι ο καλος οδηγος ειναι και εξυπνος.

μην φας τα λαστιχα σου για ενα μαλακισ%^*% που ο μπαμπακας του πηρε evo.:a06:

Αιντε πρωινιατικα τι διαβαζουμε

T.R.E
15/06/2007, 09:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous

TRE, ξέρεις τί είναι η Κηφισίας, μπας έχεις βγάλει καμμιά 350άρα χαω και εκεί; :rotflmao:
(μπας και δεν έχεις ακούσει πόσοι έχουνε φάει τα μούτρα τους σε κόντρες ακόμα και τέτοιου χαζού τύπου ρε μλκ; μπας μπάζει λίγο η γκλάβα σου, τί τρέχει με σένα τελικά; )

Κατσε να βρω καμια καλη φωτογραφια μπας και ηρεμησεις για κανα μηνακι ακομα...:lol: :lol: :wave2:

zireous
15/06/2007, 12:34
Κατσε να βρω καμια καλη φωτογραφια μπας και ηρεμησεις για κανα μηνακι ακομα...:lol: :lol: :wave2:

Κάποιο λάθος κάνεις, εγώ ήρεμος είμαι... ίσως δεν είσαι σε θέση να καταλάβεις τί λέμε, και κυρίως γιατί (φταίνε οι τούμπες που μετράμε, και δε θέλουμε να μετρήσουν κι άλλοι ίσως).

Άλλοι νομίζουν (είναι και θέμα ηλικίας) ότι καλός οδηγός είναι αυτός που περνάει ένα κουτί -σάμθινγκ ις σπίντινγκ ατ δε τζίπσις πλέις άφτερ ολ...

Συνήθως καλός οδηγός είναι αυτός που οδηγάει αρκετά χρόνια χωρίς να προκαλεί δυστυχήματα -και ταυτόχρονα φροντίζει να μην να τον ρίχνουν οι άλλοι που τα προκαλούν (είναι αρκετοί).

Θα μπορούσα να προτείνω να τη κάνετε μακριά από κατοικημένη περιοχή τουλάχιστον, αλλά και αυτό δεν λέει και πολλά.
Είναι μέγιστη μαλακία να νομίζεις ότι είσαι γρήγορος στο δημόσιο δρόμο, είτε περνάς κάμποσους στο φανάρι (σου έχω πεί γιατί φεύγω τελευταίος; ), είτε κάνεις κόντρες.

Άσε που άμα προκαλείς τη τύχη σου για αρκετό καιρό σε κατοικημένες περιοχές αποδεδειγμένα χαλάς το κάρμα σου (μη πω τίποτα χειρότερο). :lol:

Όλοι στο δημόσιο δρόμο (και γώ μαζί) είτε νομίζετε ότι πάτε γρήγορα είτε όχι είστε κουλομαρίες, για την ακρίβεια θεόχαζες κουλομαρίες.

Πάτε λέμε σε κάνα trackday, κάνα CSS, κάμμια πίστα, και άμα έχετε ανοιχτές κεραίες και διάθεση για να μάθετε, μπορεί και να είστε και γρήγοροι (και ασφαλείς) εκεί -στο δρόμο, το μόνο που κάνετε είναι να εκνευρίζετε τους άλλους με την άτσαλη οδήγησή σας.

Da.Vintage
15/06/2007, 13:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akefalos
To θέμα είναι και τι απόσταση θα κάνετε φίλε μου.Γιατί στο ξεκίνημα μπορεί να φύγεις πιο γρήγορα.Αλλά όταν ανεβάσει το evo στροφές...κλάφτα...Δεν έχεις και κανα τούμπανο ss...

Σωστά... αν είναι φανάρι φανάρι έχεις λίγες πιθανότητες... Για μεγαλύτερη απόσταση άστο...

Είχα ένα CB 400 Version S παλιά και είχα ανοίξει με SUBARU IMPREZA Sti 330hp μέχρι τα 110-120 ήμουν μπροστά... μετά ούτε που τον έβλεπα...

Οπότε...

ΥΓ. Ποιό HUSQY έχεις?

Da.Vintage
15/06/2007, 13:13

Για πες ώρα και πού να στείλω τους μπάτσους?

Αρτέμης :smokin:

T.R.E
15/06/2007, 13:41
Κάποιο λάθος κάνεις, εγώ ήρεμος είμαι... ίσως δεν είσαι σε θέση να καταλάβεις τί λέμε, και κυρίως γιατί (φταίνε οι τούμπες που μετράμε, και δε θέλουμε να μετρήσουν κι άλλοι ίσως).

Άλλοι νομίζουν (είναι και θέμα ηλικίας) ότι καλός οδηγός είναι αυτός που περνάει ένα κουτί -σάμθινγκ ις σπίντινγκ ατ δε τζίπσις πλέις άφτερ ολ...
Συνήθως καλός οδηγός είναι αυτός που οδηγάει αρκετά χρόνια χωρίς να προκαλεί δυστυχήματα -και ταυτόχρονα φροντίζει να μην να τον ρίχνουν οι άλλοι που τα προκαλούν (είναι αρκετοί).
Θα μπορούσα να προτείνω να τη κάνετε μακριά από κατοικημένη περιοχή τουλάχιστον, αλλά και αυτό δεν λέει και πολλά.

Εχω βαρεθει να μου διαφωνω με 5-6 ατομα απι του ιδιου θεματος καθε φορα,και γι'αυτο το ριχνω λιγο στο χαβαλε...

Αν διαβασεις το πρωτο ποστ θα δεις οτι το παιδι το λεει καθαρα...

"Δεν ειμαι γρηγορος ουτε κοντρακιας,απλα επεσε μια προκληση και δεχτηκα"...απλα πραγματα...

Ισως η Κηφισιας να ειναι ακαταλληλος δρομος,συμφωνω...Ας πανε στην Κερατεα που δεν υπαρχει ψυχη και εχει και ατελειωτη ευθεια,ή οπου αλλου νομιζουν αυτοι καλυτερα...

BUSA MAKIS
15/06/2007, 14:45
Ισως η Κηφισιας να ειναι ακαταλληλος δρομος,συμφωνω...Ας πανε στην Κερατεα που δεν υπαρχει ψυχη και εχει και ατελειωτη ευθεια,ή οπου αλλου νομιζουν αυτοι καλυτερα... [/B]

Σ' αυτό θα συμφωνίσω κι εγώ.

zireous
15/06/2007, 19:16
Εχω βαρεθει να μου διαφωνω με 5-6 ατομα απι του ιδιου θεματος καθε φορα,και γι'αυτο το ριχνω λιγο στο χαβαλε...

Αν διαβασεις το πρωτο ποστ θα δεις οτι το παιδι το λεει καθαρα...

"Δεν ειμαι γρηγορος ουτε κοντρακιας,απλα επεσε μια προκληση και δεχτηκα"...απλα πραγματα...

Ισως η Κηφισιας να ειναι ακαταλληλος δρομος,συμφωνω...Ας πανε στην Κερατεα που δεν υπαρχει ψυχη και εχει και ατελειωτη ευθεια,ή οπου αλλου νομιζουν αυτοι καλυτερα...

Εγώ έχω βαρεθεί πριν απο σένα, γι' αυτό και γω το ρίχνω στο χαβαλέ.
Η αλήθεια όμως πονάει, και όποιος λέει σε έναν 25άχρονο τόσο εύκολα (που μπορεί να μήν το έχει ξανακάνει) να τα πάει με έναν 18άχρονο με EVO σε δημόσιο δρόμο αξίζει τουλάχιστον ένα εμότικον.

:a12:

Έλα όμως που άμα δε κάνεις αντίλογο σε τέτοια θέματα, μόνο οι απόψεις του πώλου μένουν.

Τί σκατά νόημα έχει να έχεις φίλους μηχανόβιους, άμα πριν καν το ανοίξουν τους ενθαρρύνεις να κάνουν λαλακίες και μάλιστα σε κατοικημένη περιοχή και πρόσφυση παγοδρομίου;

Επειδή ακριβώς δεν είναι γρήγορος, ούτε κοντράκιας, έχει περισσότερες πιθανότητες να πάει στραβά κάτι -το ότι ο άλλος είναι 18άχρονος δεν είναι καθόλου παρήγορο επίσης.

Υπάρχει και χάσμα γενεών στη μέση, και ενώ καταλαβαίνω και τον Ορέστη, και τα κολλήματα του TRE (ποιός σου λέει ότι εγώ δεν είχα τέτοια κολλήματα; ), δεν μπορώ να σας βάλω με το ζόρι στο κεφάλι πως νιώθει κανείς όταν ξέρει ότι θα το χάσει και περιμένει τη προσγείωση για κάποια δέκατα του δευτερολέπτου -άσε τα μετά στο κτίριο με τους ασπροντυμένους κανίβαλους.
Άσε που το γιατί και το πως να μη πέσεις στην Ελλάδα το αφήνουμε για μετά τις πρώτες τούμπες.

Γιατί θα μου λέγατε άλλα μετά άμα είχατε τέτοιες εμπειρίες, και μάλλον δεν θα ποστάρατε καν τέτοια τόπικ μερικοί.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι πιθανότητες αυξάνονται όταν τη ψάχνεις.
(και θυμίζω ότι εσείς οι κουλομαρίες έχετε κακά ξεμπερδέμματα όταν τη ψάχνετε χωρίς γνώσεις και εμπειρία στο αντικείμενο)

Εγώ νίπτω τας γαντοφορεμένας χείρας μου, χ?στηκα άμα τη πάτε τη κόντρα, και ειδικότερα χ?στηκα για το αποτέλεσμα, άμα το βάζατε σε πίστα, και είσασταν και οι δύο έμπειροι, θα το έψαχνα σε άλλο φόρουμ το βίντεο -άν και προτιμώ να βλέπω μηχανές επί ίσοις όροις αντί για σουργελέ τέτοιες αηδίες.

OrEsTiS82
15/06/2007, 22:30
Ολες οι αποψεις ειναι σεβαστές, δεν ειναι επικινδυνο απο την πλευρα μου να αναπτυξω ταχυτητα σε ενα φαναρι γιατι καθημερινα ετσι οδηγαω, παιζω και τρεχω (οσο πρεπει και οσο μπορω σαν οδηγος και εγω, δεν ειμαι Val.Rossi),και εκεινη την φορα θα επιταχυνω οπως και τις προηγουμενες φορες απλα διπλα μου θα ειναι ενα γρηγορο αυτοκινητο.
Σημερα το απογευμα 2 φορες πηγαν να με ριξουν (δεν εχω πεσει ευτυχως ποτε), την μια σε ανυποπτο χρονο στην μιχαλακοπουλου ενα Translap ηρθε πολυ κοντα μου και παραλιγο να βρουμε με μικρη ταχυτητα, και στην κηφισιας 2 ασθενοφορα πηγαιναν κομματια και αμα δεν εκανα αριστερα να γλυτωσω δε θα εγραφα τωρα, θα με μαζευαν και εμενα οπως τον ασθενη που μετεφεραν.
Οποτε δεν ειναι επικινδυνο να ανοιγεις αργα το βραδυ σε ενα φαναρι οταν εχεις ενα μηχανακι που μπορει να αναπτυξει γρηγορα ταχυτητα,με ολοκαινουρια λαστιχα MT-60 και με φρενα Brembo που αντικειμενικα ειναι πολυ καλα.

Da.Vintage
18/06/2007, 12:38
Tελικά η κόντρα έγινε?:evil:

T.R.E
18/06/2007, 13:06

1)Εγώ έχω βαρεθεί πριν απο σένα, γι' αυτό και γω το ρίχνω στο χαβαλέ.
Η αλήθεια όμως πονάει, και όποιος λέει σε έναν 25άχρονο τόσο εύκολα (που μπορεί να μήν το έχει ξανακάνει) να τα πάει με έναν 18άχρονο με EVO σε δημόσιο δρόμο αξίζει τουλάχιστον ένα εμότικον.

:a12:

2)Υπάρχει και χάσμα γενεών στη μέση, και ενώ καταλαβαίνω και τον Ορέστη, και τα κολλήματα του TRE (ποιός σου λέει ότι εγώ δεν είχα τέτοια κολλήματα; ), δεν μπορώ να σας βάλω με το ζόρι στο κεφάλι πως νιώθει κανείς όταν ξέρει ότι θα το χάσει και περιμένει τη προσγείωση για κάποια δέκατα του δευτερολέπτου -άσε τα μετά στο κτίριο με τους ασπροντυμένους κανίβαλους.
Γιατί θα μου λέγατε άλλα μετά άμα είχατε τέτοιες εμπειρίες, και μάλλον δεν θα ποστάρατε καν τέτοια τόπικ μερικοί.

3)Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι πιθανότητες αυξάνονται όταν τη ψάχνεις.
(και θυμίζω ότι εσείς οι κουλομαρίες έχετε κακά ξεμπερδέμματα όταν τη ψάχνετε χωρίς γνώσεις και εμπειρία στο αντικείμενο)

1) Ευχαριστω για το εμοτικον,σου υπενθυμιζω οτι δεν ειπα εγω του Ορεστη να τα στησει με το ΕVO,την αποφαση την πηρε μονος του...Εγω απλα του ειπα 5 πραγματα που ισως τον βγαλουν μπροστα στην κοντρα...

2)Χαιρομαι που αντιλαμβανεσαι οτι οι αποψεις σου πλεον ειναι αποτελεσμα του γηρατος...Σε πληροφορω λοιπον οτι εχω βρεθει σ'αυτην την θεση,που περιμενεις να ακουσεις το μπαμ...Τωρα πλεον ειναι πιο ανωδυνο γιατι ξερω τι να περιμενω,τοτε πεταξα προς το αγνωστο...:rotflmao: :rotflmao: (παλι καλα που φορουσα κρανος και μπουφαν,αλλιως θα εβλεπα απο ψηλα τωρα)...

3) Αυτο ειναι το μονο σιγουρο...:beer: :beer: :wave2:

zireous
19/06/2007, 13:48
1) Ευχαριστω για το εμοτικον,σου υπενθυμιζω οτι δεν ειπα εγω του Ορεστη να τα στησει με το ΕVO,την αποφαση την πηρε μονος του...Εγω απλα του ειπα 5 πραγματα που ισως τον βγαλουν μπροστα στην κοντρα...

2)Χαιρομαι που αντιλαμβανεσαι οτι οι αποψεις σου πλεον ειναι αποτελεσμα του γηρατος...Σε πληροφορω λοιπον οτι εχω βρεθει σ'αυτην την θεση,που περιμενεις να ακουσεις το μπαμ...Τωρα πλεον ειναι πιο ανωδυνο γιατι ξερω τι να περιμενω,τοτε πεταξα προς το αγνωστο...:rotflmao: :rotflmao: (παλι καλα που φορουσα κρανος και μπουφαν,αλλιως θα εβλεπα απο ψηλα τωρα)...

3) Αυτο ειναι το μονο σιγουρο...:beer: :beer: :wave2:

Σε περίπτωση που δεν έχεις καταλάβει που ζείς, κάθε χρόνο 2 με 3.000 άνθρωποι σκοτώνονται στους δρόμους και αρκετές παραπάνω χιλιάδες μένουν ανάπηροι από αυτοκινητιστικά -και συνήθως από συνηθισμένες απροσεξίες και πολύ λίγοι από αυτούς καί σε κόντρες (για δες αυτή τη βδομάδα πόσοι πεθάνανε).

Οι απόψεις σου είναι για το πούτσο, πες τις σε κάποιον που ενδιαφέρεται. :mad:

Orlox
21/06/2007, 17:20
Σενάριο 1ο)

Κανονίζετε τρίτη, 3ης το βράδυ κηφισίας. Μόλις έχουν σχολάσει τα παιδιά απο τον κινιματογράφο που τυγχάνει να έχει νυχτερινή παράσταση σε παράπλευρο δρόμο. Ενας τυπάκος με μια συνάδερφό του κοιτάνε τον μή καλα φωτισμένο δρόμο για να περάσουν απέναντι. Βλέπουν 3α φώτα μακρια και τρέχουν γρήγορα να περάσουν μην μπορόντας να φανταστούν οτι πάτε και οι 2 160+.
Το EVO κάνει splatter bonus....

Σενάριο 2ο)

Κανονίζετε τρίτη, 3ης το βράδυ κηφισίας. Όλη μέρα κανει τρομερή ζέστη. Ένας συνταξιούχος γεροπαράξενος που κοιμόταν όλη μέρα και έχει αποφασίζει να βγεί βόλτα βραδινή - πρωινή τώρα που δεν κάνει ζέστη. Κοιτόντας την κηφισίας να περάσει απέναντη βλέπει 2 ή 3α φωτα μακρια. Αποφασίζει να δώσει μια λίγο πιο γρήγορα να περάσει απέναντι ωστε να μην περιμένει.
Εσυ απλα θα νιώσεις την μηχανή σου λές και χτύπησε σε τοιχο με τοση ταχύτητα.

Σενάριο 3ο)

Κανονίζετε τρίτη, 3ης το βράδυ κηφισίας. Ένας τύπος περιμένει να περάσει καποιο ταξί για να πάει σπίτι του να ξεκουραστεί αφου έκανε σχεδόν όλο το βράδυ έρωτα με την κοπέλα που αγαπάει. Περνάει την ώρα του χαζεύοντας 2 σκυλιά που γαβγίζουνε στα διερχόμενα αυτοκίνητα. Εσυ το μονο που βλεπεις ειναι μια σκιά στην μπροστινή σου ροδα και ξαφνικά νιώθεις να χάνεις τον έλεγχο. Όταν συνήλθες είδες σηκώνουν την αγαπημενη σου μηχανή κόκκινη απο πάνω απο ένα τύπο.

Σενάριο 4ο)

Κανονίζετε τρίτη, 3ης το βράδυ σε ερημικό μέρος στην παραλιακή, έχετε βάλει τσιλιαδόρους για διερχόμενα αυτοκίνιτα, έχετε ελένξει για λάδια 10 φορές με ένα παπί. Εν το μεταξύ κανέις δεν έχει κοιτάξει στην παραλία τις κοπελίτσες που κάνουν βραδινό μπάνιο. Έχουν ραντεβού με τον αδερφό τους στις 4 ακριβώς στον απέναντη της παραλίας ρεύμα να τις πάρει με το αυτοκίνητο. 4 παρα δεκά ξεκινάνε να πάνε στο ραντεβού τους. 4 παρα πέντε τις κοματιάζει ένα EVO που ούτε κάν προλαβαν να δουν...

STOYBI
21/06/2007, 17:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από Orlox
[B]Σενάριο

Ελεος.... :sick:

Αλλες 200.000 σεναρια υπαρχουν ..... :sick:

Θα τα γραψεις και αυτα ????? :uplate:

el_hymador
21/06/2007, 17:50
Σενάριο 1ο)

Κανονίζετε τρίτη, 3ης το βράδυ κηφισίας. Μόλις έχουν σχολάσει τα παιδιά απο τον κινιματογράφο που τυγχάνει να έχει νυχτερινή παράσταση σε παράπλευρο δρόμο. Ενας τυπάκος με μια συνάδερφό του κοιτάνε τον μή καλα φωτισμένο δρόμο για να περάσουν απέναντι. Βλέπουν 3α φώτα μακρια και τρέχουν γρήγορα να περάσουν μην μπορόντας να φανταστούν οτι πάτε και οι 2 160+.
Το EVO κάνει splatter bonus....

Σενάριο 2ο)

Κανονίζετε τρίτη, 3ης το βράδυ κηφισίας. Όλη μέρα κανει τρομερή ζέστη. Ένας συνταξιούχος γεροπαράξενος που κοιμόταν όλη μέρα και έχει αποφασίζει να βγεί βόλτα βραδινή - πρωινή τώρα που δεν κάνει ζέστη. Κοιτόντας την κηφισίας να περάσει απέναντη βλέπει 2 ή 3α φωτα μακρια. Αποφασίζει να δώσει μια λίγο πιο γρήγορα να περάσει απέναντι ωστε να μην περιμένει.
Εσυ απλα θα νιώσεις την μηχανή σου λές και χτύπησε σε τοιχο με τοση ταχύτητα.

Σενάριο 3ο)

Κανονίζετε τρίτη, 3ης το βράδυ κηφισίας. Ένας τύπος περιμένει να περάσει καποιο ταξί για να πάει σπίτι του να ξεκουραστεί αφου έκανε σχεδόν όλο το βράδυ έρωτα με την κοπέλα που αγαπάει. Περνάει την ώρα του χαζεύοντας 2 σκυλιά που γαβγίζουνε στα διερχόμενα αυτοκίνητα. Εσυ το μονο που βλεπεις ειναι μια σκιά στην μπροστινή σου ροδα και ξαφνικά νιώθεις να χάνεις τον έλεγχο. Όταν συνήλθες είδες σηκώνουν την αγαπημενη σου μηχανή κόκκινη απο πάνω απο ένα τύπο.

Σενάριο 4ο)

Κανονίζετε τρίτη, 3ης το βράδυ σε ερημικό μέρος στην παραλιακή, έχετε βάλει τσιλιαδόρους για διερχόμενα αυτοκίνιτα, έχετε ελένξει για λάδια 10 φορές με ένα παπί. Εν το μεταξύ κανέις δεν έχει κοιτάξει στην παραλία τις κοπελίτσες που κάνουν βραδινό μπάνιο. Έχουν ραντεβού με τον αδερφό τους στις 4 ακριβώς στον απέναντη της παραλίας ρεύμα να τις πάρει με το αυτοκίνητο. 4 παρα δεκά ξεκινάνε να πάνε στο ραντεβού τους. 4 παρα πέντε τις κοματιάζει ένα EVO που ούτε κάν προλαβαν να δουν...

Εγω αυτο που καταλαβα ειναι οτι αλλοι πανε βολτες ,για μπανιο , γ@μ@νε , βλεπουν σινεμα ......

.....και αλλοι κανουν κοντρες.....

Orlox
22/06/2007, 18:52
Η διαφορά είναι ότι αυτός που γαμάει η αυτός που κάνει μπάνιο, όσο συχνά και να τα κάνει αυτά εσύ θα συνεχίσεις να κάνεις κόντρες. Αν εσύ όμως κάνεις κόντρες πάντα υπάρχει η πιθανότητα όσο μικρή και αμελητέα να είναι κάποιος άλλος να μην ξαναγαμίσει ποτέ, η να μην ξαναδεί ποτέ θάλασσα εκτός και αν σκορπίσουν εκεί τις στάχτες του... Η ζωή ποτέ δεν είναι αμελητέα και προπάντων των άλλων ανθρώπων....

T.R.E
22/06/2007, 19:17
Η διαφορά είναι ότι αυτός που γαμάει η αυτός που κάνει μπάνιο, όσο συχνά και να τα κάνει αυτά εσύ θα συνεχίσεις να κάνεις κόντρες. Αν εσύ όμως κάνεις κόντρες πάντα υπάρχει η πιθανότητα όσο μικρή και αμελητέα να είναι κάποιος άλλος να μην ξαναγαμίσει ποτέ, η να μην ξαναδεί ποτέ θάλασσα εκτός και αν σκορπίσουν εκεί τις στάχτες του... Η ζωή ποτέ δεν είναι αμελητέα και προπάντων των άλλων ανθρώπων....

Ναι επισης,αυτος που γαμαει μπορει απ'το θορυβο που θα κανει το EVO οταν περασει απο διπλα να φοβηθει και να κολλησει με την παρτενερ οπως τα σκυλια..:rotflmao: :bigcry: