View Full Version : Mitsubishi EVO-8 VS Husqvarna
sergiosm
28/06/2007, 13:06
Νομίζω ότι πολύ το κουράσαμε το θέμα.
Τα πράγματα είναι πολύ απλά:
Πρέπει να καταλάβουμε ότι:
Ο καθένας είναι υπεύθυνος των πράξεών του,
αλλά επίσης
Είναι υπεύθυνος και των συνεπειών των πράξεών του
Αν θέλουν να κάνουν την κόντρα θα την κάνουν και κανείς δεν θα μπορέσει να τους εμποδίσει.
Αν όμως τους πιάσουν και φάνε ό,τι προβλέπεται για τις κόντρες μην αρχίσουν να γκρινιάζουν για τον ΚΟΚ και τις ποινές τους. κλπ κλπ κλπ
ase to paidi na kanei oti thelei.exei paraginei to kako me ta aytokinita. den lew oti den mou aresoun alla kamia fora katantaei spastiko
:bigcry: etsi opos to paizoun merikoi. kali epitixia kai anamenw na dw to video tis nikis sou.:sun:
ironbum2
04/07/2007, 10:14
:a014: :a014: :a014:
Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
ουστ παλιοκαγκουρα.....:yuck:
:lol: :smokin: :lol:
mazi sou man alla mhn to karazeis to palikari.lol: :smokin: :lol: [/B][/QUOTE]
Εγινε η κοντρα βρε παιδια ??? :confused: :confused:
Ποιος νικησε ?? :confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Aυτός με το μαύρο σορτς . Με νοκ αουτ στον 8ο γύρο :beer: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Ο Mohamed Ali
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\
mia kodra se mia eftheia mporei na ginei me megalh asfaleia
oso kai periergo an fenetai se merikous edwmesa
apla eseis pou to pezete master tis asfalous odigishs
den skefteste oti arketes fores sto dromo ehete kanei pramata kai synehizete na kanete
pou pithanon na eihan poly pio dysaresta apotelesmata apo mia kodra
den mporeitai omws na to syniditopoiisete afto giati poly apla
KANENAS ADRAS DEN PARADEXETAI OTI DEN EINAI KALOS ODIGOS KAI KALOS ERASTHS
yparhoun atoma pou kanoun kodres se efthies kai den ehoun gratzounistei edw kai pola xronia
mono kai mono epeidi kseroun ti kanoun kai pou to kanoun.........
opws yparhoun kai poloi vlakes pou ehoun prokalesei megalo kako apo kodres epeidi itan asxetoi
elpizw oi sovaroi odigoi tou forum pou tha diavasoun afto to post
na ehoun tin adilipsi na katalavoun afta pou lew
sergiosm
15/07/2007, 21:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από ino-ktm
mia kodra se mia eftheia mporei na ginei me megalh asfaleia
Ασφαλώς και μία κόντρα σε μία ευθεία μπορεί να γίνει με μεγάλη ασφάλεια.
Κανείς δεν είπε το αντίθετο.
Σε μια ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ευθεία όμως ;;;
Αν πρόσεξες η αντίδραση δεν ήταν για την κόντρα, ήταν για τον ΤΟΠΟ της κόντρας.
Αλήθεια, ποιά θεωρείς ότι είναι τα απαιτούμενα μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν για να είναι ασφαλής μία κόντρα ;;;
den skefteste oti arketes fores sto dromo ehete kanei pramata kai synehizete na kanete
pou pithanon na eihan poly pio dysaresta apotelesmata apo mia kodra
:nono: :nono:
Τί σχέση έχει αυτό ;;;
Δηλαδή επειδή κάποιοι άλλοι κάνουν μεγαλύτερες μ@λ@κιες αυτό σου δίνει δικαίωμα να κάνεις μία μικρότερη;;;
yparhoun atoma pou kanoun kodres se efthies kai den ehoun gratzounistei edw kai pola xronia
mono kai mono epeidi kseroun ti kanoun kai pou to kanoun.........
opws yparhoun kai poloi vlakes pou ehoun prokalesei megalo kako apo kodres epeidi itan asxetoi
Αλήθεια ο "σοβαρός" και ο "βλάκας" κρίνονται μόνο απο το αποτέλεσμα ;;;
Δηλαδή μόνο από το αν γρατζούνισαν ή όχι το αμάξι τους ;;
Δηλαδή οι οδηγοί στα dragster που φεύγουν απο το δρόμο και διαλύουν τα οχήματά τους είναι βλάκες ;;;
Δηλαδή οι οδηγοί στο WRC και στη φόρμουλα 1 που έχουν χάσει κατά καιρούς τον έλεγχο και έχουν βγει από το δρόμο είναι βλάκες και άσχετοι οδηγοί ;;;
Έλεος πια ....
DimChios
15/07/2007, 23:03
ΠΕΙΤΕ ΡΕ ΚΟΥΛΑΔΙΑ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η "ΜΑΣ ΓΙΝΑΝΕ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ" ΚΟΝΤΡΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΜΕ ΤΟ GS ΝΑ ΣΑΣ ΠΙΩ ΤΟ ΑΙΜΑ!
ΑΣΧΕΤΟΙ!
:smokin:
Τοσες μαλακίες που διάβασα εδώ μέσα, ο μαλάκας, να μη πώ κι εγώ τη δικιά μου? :rolleyes:
ΡΕ ΒΑΛ' ΤΕ ΜΥΑΛΟ ΡΕ! :mad:
Και ας πάει κάποιος αυτο το θρέντ στις διαμάχες να ξεμπερδεύουμε!
Ένα-ένα μου έρχονται γμτ και είπα ότι δε θα γράψω...
ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΥΘΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ Η ΚΟΝΤΡΑ, ΡΕ??? Ε???
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΤΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΟΛΩΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ,Ε?
ΟΧΙ Ε?
ΡΕ ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ!
:mad:
"ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ" ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ "ΠΟΣΟ" ΕΙΜΑΣΤΕ, ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΟΡΙΑ ΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΙΑΣΕΙ!
ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ, ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΝΟΙΓΩ ΕΝΑ ΘΡΕΝΤ ΓΙΑ ΜΙΑ Μ@Λ@ΚΙ@ ΠΟΥ ΘΑ KANΩ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ 2 ΜΗΝΕΣ, ΔΕ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ...ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΕΝΑΣ ΜΟΝΙΜΩΣ ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ ΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΤΗΛΙΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!
ΔΙΑΛΕΧΤΕ!
Καλά τα λέει ο DimChios, κάθε κόντρα που βλέπω μου θυμίζει τη φάση που με έκανε να μη πάρω "μεγάλη μηχανή" πριν από εικόσι χρόνια (καλά πήρα μικρότερες στην αρχή).
Δικάβαλο σε άδειο δρόμο στη Τσούντα και Πατησίων, ανεβαίνοντας πεζός, σε χρόνια που ούτε κράνη ούτε οδήγηση σήμαινε τίποτα, κάτι έκανε τον οδηγό να στραβώσει και να το ανοίξει...
Ήταν ένα άλλο πραπρά που έφυγε μπροστά, ο ενθουσιασμός της στιγμής... Δε ξέρω, άκουσα για το πρώτο.
Αποτέλεσμα, μία άτυπη κόντρα, ο ένας αγκάλιασε δέντρο δεξιά του δρόμου, ο άλλος το φανάρι, τα μυαλά τους στο δρόμο, και οι μπάτσοι να λένε στο πυροσβέστη:"Μη τα σκουπίζετε για παραδειγματισμό."
Εγώ προτιμώ άμα με παραζορίσει ο iriniaaa (ακόμα πλάκα του κάνω για τη κόντρα), να μπούμε τίποτα Μέγαρα ή Σέρρες, τουλάχιστον να τη φχαριστηθώ τη τούμπα, να γλιτώσω και κάνα χοντρό κουσούρι -έχω κι άλλα.
Κατά τα άλλα, το παλουκάρι με το EVO το έχω (ξέρετε τι).
Η τελευταία μου κόντρα ήταν κάτι δεκαετίες πριν με ποδήλατα (σούζα), νόμιζε ο άτυχος αντίπαλος ότι ένα δεκατάχυτο με πρώτη δεν κάνει καλή σούζα σε σχέση με το δικό του το bmx... (είχαμε και σοβαρό στοίχημα, παγωτά)
Θες το μικρόβιο της κόντρας μάστορα, βάλε το κώλο σου κάτω παίζε μουσική για κάνα δυο δεκαετίες και έλα να τα πάμε μια ψιλή να δούμε τί λεγκάτα βγάζει η γκλάβα σου, εκεί να σε δω όχι σε μια κωλοευθεία με πρόσφυση του πώλου και άμαχους παραδίπλα...
Και το χειρότερο...
Για το ΜΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΠΟΥΛ ΜΟΥΡ ΡΕ θα τη πάτε τη κόντρα... Ξεφτίλες.
:lol:
Τώρα ίσως πάει στις διαμάχες.
den mporeitai omws na to syniditopoiisete afto giati poly apla
KANENAS ADRAS DEN PARADEXETAI OTI DEN EINAI KALOS ODIGOS KAI KALOS ERASTHS
Οχι αδερφε μας παρεξηγησες...
Εδω μεσα σχεδον κανενας μας δεν μαμαει...
Οποτε το μονο που μας εχει μεινει ειναι να οδηγουμε..και δοξα σοι ο Θεος οσο φουτσο δε ριχνουμε
τοση οδηγηση κανουμε.
Οποτε οπως καταλαβαινεις το κατεχουμε εδω μεσα το αθλημα της οδηγησης..:wave2:
ktm640lc4
21/07/2007, 14:59
Eχω την εντυπωση οτι πρωτα επρεπε να γινει η κοντρα και μετα να γινει το ποστ.
Επισης εχω την εντυπωση οτι αυτη η κοντρα δεν θα γινει ποτε....
Παω να βαλω καμια κοντρα τωρα...........
Giorgos19
21/07/2007, 15:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
Eχω την εντυπωση οτι πρωτα επρεπε να γινει η κοντρα και μετα να γινει το ποστ.
Επισης εχω την εντυπωση οτι αυτη η κοντρα δεν θα γινει ποτε....
Παω να βαλω καμια κοντρα τωρα...........
Perimene reeeeeeeeeee.erxomai kai go.:lol:
ktm640lc4
21/07/2007, 19:26
Aντε μαζεψου γιατι πρεπει να μπει μια κοντρα, δεν γινεται...........
πορωθηκα τωρα...... :lol:
Θα βαλω μια κοντα με την γιαγια μου με το cbr 1000 που εχει............
dodos 900
22/07/2007, 00:20
Τώρα πορώθηκα και εγώ!Πάω να κάνω κόντρα ξύρισμα,να περπατήσω κόντρα στόν άνεμο,να κοντραριστώ με τον εργοδότη μου και να χτυπήσω το κεφάλι μου σε κόντρα-πλακέ:uplate: !Κι ο πρώτος κοντράκιας να ούμε:smokin:
Band(age)it
22/07/2007, 01:52
Μια παρατηρηση ισως πανω στην ηδη μεγαλη αυτη συζητηση...ερχεσαι στο forum που για τα ελληνικα δεδομενα ειναι συνωνυμο της οδικης ασφαλειας και της ασφαλους οδηγησης και postareis κατι αντιθετο με την νοοτροπια του...
Θα σου πω κατι αληθινο...και η γιαγια μου οπως και καποιου αλλου εδω μπορει να κοντραρει το evo με το μηχανακι σου...θα χασει ομως για τους ιδιους λογους που θα χασεις και συ...
- Απο το πρωτο σου κιολας post φαινεται πως το παιδι δεν το ξερεις προσωπικα αφου υπαρχουν μεσαζοντες για την κοντρα...
- Δεν ξερεις καν αν το evo ειναι μαμα η πειραγμενο αλλα μας λες με σιγουρια πως η κοντρα ειναι μεταξυ δυο καλοσυντηρημενων οχηματων...(να υποθεσω πως ειδες το service book του?)
-Δεν ξερεις τον χαρακτηρα του παιδιου και πως θα αντιδρασει σε ενδεχομενο κινδυνο (προσφατα φιλος μου κουτακιας κοντεψε να γινει δολοφονος οταν 4 !!! κοπελες πηδηξαν το κιγκλιδωμα για να περασουν την Κιφησιας γρηγοροτερα)
-Στην τελευταια περιπτωση οπου ο αλλος μαγκας αντιληφθει κινδυνο απο δεξια του και εσυ εισαι εστω αριστερα και οριακα διπλα του μαντεψε ποια θα ειναι η ενστικτωδης αντιδραση του..
-Απο ποτε τα sm σταματανε το ιδιο με ενα evo?(Στην κηφισιας γαρ....)
-Ξερεις αν το παλικαρι πινει κανα μπαφο στο που και που?Και αν θα πιει πριν τρεξετε?
Για ολους αυτους και αλλους λογους εσυ και η γιαγια μου θα πρεπε να οδηγειτε μονο Vespa...
OrEsTiS82
05/09/2007, 07:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από Band(age)it
Μια παρατηρηση ισως πανω στην ηδη μεγαλη αυτη συζητηση...ερχεσαι στο forum που για τα ελληνικα δεδομενα ειναι συνωνυμο της οδικης ασφαλειας και της ασφαλους οδηγησης και postareis κατι αντιθετο με την νοοτροπια του...
Για ολους αυτους και αλλους λογους εσυ και η γιαγια μου θα πρεπε να οδηγειτε μονο Vespa...
Το Site πιστευω ειναι Δημοκρατικο οποτε Postαρω οτι θελω εφοσον δεν προσβαλω κανεναν,δεν θα μου πεις εσυ τι θα γραφω, αμα δε γουσταρεις διαβασε αλλο θεμα, αλλα το συγκεκριμενο θεμα πλησιαζει τις 8.000 αναγνωσεις οποτε καποιοι ενδιαφερθηκαν και διαβασαν τι γραφαμε.
Σαν νεος που ειμαι μου αρεσει η ταχυτητα,απο οτι ειδες ενα θεμα με μια "κοντρα" ειχε ισως και 8 φορες περισσοτερες αναγνωσεις απο οτι ενα αλλο θεμα του ΜΟΤΟ,οποτε αυτο ισως σημαινει οτι ο κοσμος θελει να διαβαζει και τετοια θεματα.
Αυτο δεν σημαινει οτι θα γεμισουμε το ΜΟΤΟ γεματο θεματα με κοντρες, ξερω οτι διαβαζουν και 16χρονοι και 17χρονοι και πρεπει να προσεχουμε τι γραφουμε,αλλα μην νομιζεις οτι θα σταματησουν την επικινδυνη οδηγηση εαν τους λεμε εμεις οτι παμε σαν Παναγίες.
Κοντρακιας ειναι αυτος που εχει αγορασει και εχει βελτιωσει το οχημα του ειδικα για να τα στηνει,δεν ειναι αυτος που τεστάρει τις επιδοσεις του οχηματος του μιά στο τοσο σε καποιον δρομο.
devil's animal
05/09/2007, 16:04
Θα σου πω κατι αληθινο...και η γιαγια μου οπως και καποιου αλλου εδω μπορει να κοντραρει το evo με το μηχανακι σου...θα χασει ομως για τους ιδιους λογους που θα χασεις και συ...
- Απο το πρωτο σου κιολας post φαινεται πως το παιδι δεν το ξερεις προσωπικα αφου υπαρχουν μεσαζοντες για την κοντρα...
- Δεν ξερεις καν αν το evo ειναι μαμα η πειραγμενο αλλα μας λες με σιγουρια πως η κοντρα ειναι μεταξυ δυο καλοσυντηρημενων οχηματων...(να υποθεσω πως ειδες το service book του?)
-Δεν ξερεις τον χαρακτηρα του παιδιου και πως θα αντιδρασει σε ενδεχομενο κινδυνο (προσφατα φιλος μου κουτακιας κοντεψε να γινει δολοφονος οταν 4 !!! κοπελες πηδηξαν το κιγκλιδωμα για να περασουν την Κιφησιας γρηγοροτερα)
-Στην τελευταια περιπτωση οπου ο αλλος μαγκας αντιληφθει κινδυνο απο δεξια του και εσυ εισαι εστω αριστερα και οριακα διπλα του μαντεψε ποια θα ειναι η ενστικτωδης αντιδραση του..
-Απο ποτε τα sm σταματανε το ιδιο με ενα evo?(Στην κηφισιας γαρ....)
-Ξερεις αν το παλικαρι πινει κανα μπαφο στο που και που?Και αν θα πιει πριν τρεξετε?
λιγα με τις βεσπες...:a45:
....
-"ειπε το τερας και βουτηξε στον βουρκο".
OrEsTiS82
05/09/2007, 16:10
Σωστοοος!
:rotflmao:
Rezeguet
05/09/2007, 19:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από OrEsTiS82
Το Site πιστευω ειναι Δημοκρατικο οποτε Postαρω οτι θελω εφοσον δεν προσβαλω κανεναν,δεν θα μου πεις εσυ τι θα γραφω, αμα δε γουσταρεις διαβασε αλλο θεμα, αλλα το συγκεκριμενο θεμα πλησιαζει τις 8.000 αναγνωσεις οποτε καποιοι ενδιαφερθηκαν και διαβασαν τι γραφαμε.
Σαν νεος που ειμαι μου αρεσει η ταχυτητα,απο οτι ειδες ενα θεμα με μια "κοντρα" ειχε ισως και 8 φορες περισσοτερες αναγνωσεις απο οτι ενα αλλο θεμα του ΜΟΤΟ,οποτε αυτο ισως σημαινει οτι ο κοσμος θελει να διαβαζει και τετοια θεματα.
Αυτο δεν σημαινει οτι θα γεμισουμε το ΜΟΤΟ γεματο θεματα με κοντρες, ξερω οτι διαβαζουν και 16χρονοι και 17χρονοι και πρεπει να προσεχουμε τι γραφουμε,αλλα μην νομιζεις οτι θα σταματησουν την επικινδυνη οδηγηση εαν τους λεμε εμεις οτι παμε σαν Παναγίες.
Κοντρακιας ειναι αυτος που εχει αγορασει και εχει βελτιωσει το οχημα του ειδικα για να τα στηνει,δεν ειναι αυτος που τεστάρει τις επιδοσεις του οχηματος του μιά στο τοσο σε καποιον δρομο.
Μπορει ο Δαρβινος να ειπε οτι επιζουν οι πιο προσαρμοσιμοι και οχι οι πιο εξυπνοι η δυνατοι, εδω ομως θα επιμεινω στην φυσικη επιλογη των ανθρωπων, στο οτι οι ελλειπους νοημοσυνης εχουν περισσοτερες πιθανοτητες να πεθανουν προωρα.
:beer: :beer:
fantacid
05/09/2007, 20:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από Rezeguet
Μπορει ο Δαρβινος να ειπε οτι επιζουν οι πιο προσαρμοσιμοι και οχι οι πιο εξυπνοι η δυνατοι, εδω ομως θα επιμεινω στην φυσικη επιλογη των ανθρωπων, στο οτι οι ελλειπους νοημοσυνης εχουν περισσοτερες πιθανοτητες να πεθανουν προωρα.
:beer: :beer:
ποιος ειναι αυτος ο δεαρβινος?
δεν εχω πετυχει κανα ποστ του.......
:look:
liakaros
05/09/2007, 20:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
ποιος ειναι αυτος ο δεαρβινος?
δεν εχω πετυχει κανα ποστ του.......
:look:
ΤΙ ΑΣΧΕΤΟΣ:bigcry: :bigcry: :bigcry:
Ειναι αυτος που του επεσε το μηλο στο κεφαλι και φωναξε ''ΕΥΡΗΚΑ''
Γνωστέ Άγνωστε OrEsTiS82
Απο ότι φαίνεται το έχεις αποφασίσει να το στήσεις το μοτόρι σου με το Evo
Το μόνο που έχω να πω είναι:
ΑΝ γίνει πράγμα που απεύχομαι όλα να πάνε καλά
Αλλά θέλω να σκεφτείς
Τι θα γίνει ΑΝ τελικά χάσεις?????
Τι θα γίνει ΑΝ κερδίσεις ????????
Τι θα γίνει ΑΝ ΔΕΝ τελειώσει η κόντρα για έναν απο τους δυο?????????????
Σκέψου ΑΝ????
el_hymador
05/09/2007, 22:13
Απο τον Ιουνιο κανονιζεται η κοντρα και καβατζωσαμε Σεπτεμβριο.....
να δεις που θα ειναι μαπα το καρπουζι ...σαν τα promo των ταινιων
Draculas-GR
06/09/2007, 05:00
Να μου στείλει κάποιος ΠΜ για τον τόπο και την ώρα, ωστε την ώρα που είσαστε στα μισα, να πεταχτώ με το φορτηγό απο ενα παράδρομο..
Να δείς μετά, πως η πλάκα γίνεται κηδεία.
(και νόμιμος θα είμαι...)
Εξήγησέ μου κάτι.. στην παρέα σου, μάγκας είναι όποιος έχει πιο γρήγορο μηχανάκι απο τον άλλο? ή όποιος τα βάζει με 300άλογα?
σκέψου να είχες R1 ή καμια busa τι θα γινότανε... με τι θα τα έβαζες? με το μονοθέσιο του σουμάχερ?
OrEsTiS82
06/09/2007, 16:15
Ουτε κηδειες δεν θα γινουν ουτε τιποτα,σε ενα φαναρι λεγαμε να ανοιξουμε με ενα αυτοκινητο και το κανατε θεμα, σιγα ρε, παμε μια βολτα πεζοι στην κηφισιας ενα βραδυ να δεις τι γινεται, κατεβα στα λιμανακια πηγαινε πηγαινε μια βολτα απο το ΣΕΦ να δεις ποσοι κανουν μαλακιες στο δρομο, ολοι η Αθηνα.
Κανε μια εθελοντικη ομαδα και αρχιστε να τους κραζετε σαν την Λουκά που κραζει απο τα καναλια.
Εγω χαιρομαι οταν πηγαινει γρηγορα μια μοτοσυκλετα στον δρομο,οταν το σηκωνει λαμπαδα,ξερω ποσο ομορφα νιωθει ο οδηγος εκεινη την ωρα ειτε οδηγαει R1 ειτε παπακι.
Φιλικα
Orestis82
Draculas-GR
06/09/2007, 19:30
Δεν σε ξέρω, δεν πρόκειται να ανοίξω καυγά, ούτε στο λέω επειδή γουστάρω να κράζω τον κόσμο..
απλά πρέπει να σκέφτεσαι και τους άλλους..
και εγω (είμαι σίγουρος πως και εσυ..) όταν είμαι πεζός και πάω να περάσω τον δρόμο, και ξαφνικά μου έρχεται ενας τυπάς με 80-90, σούζα, και με περνάει στα 50εκατοστά, τι νομίζεις οτι νιώθω? ευχαρίστηση και ικανοποίηση που ο τύπος την βρίσκει? χαίρομαι, που πάω πάλι προς το πεζοδρόμιο, έτοιμος να πηδήξω σαν το βατράχι, έτσι και του φύγει?
Και εγω έχω κάνει μαλακίες με την μηχανή μέσα στην πόλη, ειδικά όταν την είχα ψιλομάθει, αλλα μετά το σκέφτηκα κι έτσι.. οτι κυκλοφορώ στον δρόμο, σε βάρος κάποιων άλλων.. είτε αυτοί είναι πεζοί, είτε οδηγοί, κτλ..
ελπίζω να κατάλαβες τι θέλω να πω..
Φιλικά Παναγιώτης.
...σε ενα φαναρι λεγαμε να ανοιξουμε με ενα αυτοκινητο και το κανατε θεμα, σιγα ρε, παμε μια βολτα πεζοι στην κηφισιας ενα βραδυ να δεις τι γινεται, κατεβα στα λιμανακια πηγαινε πηγαινε μια βολτα απο το ΣΕΦ να δεις ποσοι κανουν μαλακιες στο δρομο, ολοι η Αθηνα.
Εεεε αφου τις κανουν οι αλλοι φοβασαι κι εσυ μη χασεις την αποκλιστηκοτητα...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αμαν ρε φιλε να 'ουμ ανοιγεις κουβεντα οτι <<θα κανονισεις κοντρα...>> και τι περιμενεις να γινει...
Ολοι μας εχουμε ανοιξει σε φαναρι αλλα για χαβαλε,με το που υποψιαζομαστε οτι ζοριζει η κατασταση(πχ αυτοκινητο στα 50μετρα) κλεινει το γκαζι και ειναι ολοι ευχαριστημενοι...
Αφου εισαι τοσο της κοντρας(δε το λεω αυτο για να παρεξηγηθεις) πηγαινε παρε ενα μηχανακι και πηγαινε καθε βδομαδα στην πιστα να κοντραριζεσαι πραγματικα και οχι να μαλακιζεσαι στο δρομο...
Η πιστα ποναει,ο δρομος ομως...:(
Band(age)it
06/09/2007, 23:36
Το Site πιστευω ειναι Δημοκρατικο οποτε Postαρω οτι θελω εφοσον δεν προσβαλω κανεναν
Προσβαλλεις την κοινη λογικη και την εννομη ταξη που σου υπαγορευουν ρητα να μην κανεις την κοντρα σε δημοσιο δρομο...
το συγκεκριμενο θεμα πλησιαζει τις 8.000 αναγνωσεις οποτε καποιοι ενδιαφερθηκαν και διαβασαν τι γραφαμε.
Και ο Αγων του Hitler να δεις ποσους αναγνωστες και οπαδους εχει...εχεις γινει γραφικος με τις αναγνωσεις των ποστ σου...που οφειλεται κατα κυριο λογο στην περιεργεια αφου εισαι πρωτοπορος στις επιλογες των "κοντραριζομενων" οχηματων...αν το ονομα σου δε γραφτει συντομα σε μαρμαρο τοτε σιγουρα θα γραφτει στο βιβλιο Γκινες..
ξερω οτι διαβαζουν και 16χρονοι και 17χρονοι και πρεπει να προσεχουμε τι γραφουμε
Αλλα δε γ@μιεται ας πουλησεις εσυ τη μουρη σου κι ας ειναι να πεθανουν 2-3 ακολουθωντας το φωτεινο παραδειγμα σου...
μην νομιζεις οτι θα σταματησουν την επικινδυνη οδηγηση εαν τους λεμε εμεις οτι παμε σαν Παναγίες.
Το να λες οτι πας σαν παναγια ειναι ενα θεμα...εσυ βρισκεσαι στον αντιποδα αυτου...
Κοντρακιδες υπαρχουν καθε ειδους και οι πιο επικινδυνοι ειναι οι ημιμαθεις σαν του λογου σου που κοκορευτονται για 2 (!!!) διαφορετικες κοντρες...εισαι μια ακομη στατιστικη παλικαρι...
Καλη τυχη , καλα μυαλα και μακρια απο μας...
DimChios
07/09/2007, 06:13
...
Band(age)it :a10: :a10:
αυτό γίνεται όταν απαντάς σε ένα post που από τον τίτλο και μόνο φαίνεται ηλίθιο..
Τι να του πεις του άλλου τώρα που πήραν τα μυαλά του αέρα?
Ξεκολλήστε και αφήστε τον να γράφει μόνος του :mad:
OrEsTiS82
08/09/2007, 06:50
Και εσυ τοτε γιατι απαντας στο θεμα; πηγαινε διαβασε κανενα θεμα οπως το καλημερες-καληνυχτες αφου δεν σε ενδιαφερει αυτο,αλλα ολο σε αυτο το θεμα καποιοι γνωστοι "μαϊντανοί" του φορουμ ειστε.
Το συγκεκριμενο "ηλιθιο" κατα την αποψη σου θεμα πλησιαζει τις 9.000 αναγνωσεις, τα δικα σου "εξυπνα" θεματα πες μας ποσες αναγνωσεις εχουν.
Δεν θα απαντησω ξανα σε καποιους συγκεκριμενους που προσπαθουν να χαλασουν το θεμα με μηνυματα που ειναι εντελως εκτος θεματος που μοναδικο στοχο εχουν να υπαρξει διαμαχη.
Οποιος θελει να γραψει κατι για το θεμα ας γραψει, αν δεν σ'αρεσει το θεμα μην το διαβαζεις.
Και εσυ τοτε γιατι απαντας στο θεμα; πηγαινε διαβασε κανενα θεμα οπως το καλημερες-καληνυχτες αφου δεν σε ενδιαφερει αυτο,αλλα ολο σε αυτο το θεμα καποιοι γνωστοι "μαϊντανοί" του φορουμ ειστε.
Το συγκεκριμενο "ηλιθιο" κατα την αποψη σου θεμα πλησιαζει τις 9.000 αναγνωσεις, τα δικα σου "εξυπνα" θεματα πες μας ποσες αναγνωσεις εχουν.
Δεν θα απαντησω ξανα σε καποιους συγκεκριμενους που προσπαθουν να χαλασουν το θεμα με μηνυματα που ειναι εντελως εκτος θεματος που μοναδικο στοχο εχουν να υπαρξει διαμαχη.
Οποιος θελει να γραψει κατι για το θεμα ας γραψει, αν δεν σ'αρεσει το θεμα μην το διαβαζεις.
Ρε φιλε τι κολλημα εχεις με τις αναγνωσεις???
Αν ανοιξω thread με τιτλο γ@μιεται ο Παναθηναικος η ο Ολυμπιακος ξερεις ποσες αναγνωσεις θα'χει?
Το θεμα σου εχει πολλες αναγνωσεις γιατι ειναι για το ΠΕΟΣ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Η Αννιτα Πανια ξερεις τι τηλεθεαση εχει?
:lol:
devil's animal
08/09/2007, 11:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από Γκαζοφωνιξ JR
Ρε φιλε τι κολλημα εχεις με τις αναγνωσεις???
περνει ποσοστα....
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:
ανεβαινει το ego της :a31:
:wave2:
sergiosm
08/09/2007, 12:44
Το συγκεκριμενο "ηλιθιο" κατα την αποψη σου θεμα πλησιαζει τις 9.000 αναγνωσεις
όπως θα έλεγαν κάποτε:
ΟΥΚ ΕΝ ΤΩ ΠΟΛΛΩ ΤΟ ΕΥ
ADVENTURAZ
08/09/2007, 13:16
Ρε Ορεστη γιατι καθε φορα που καποιος διαφωνει μαζι σου τον προκαλεις γραφωντας" ελα να τα πουμε απο κοντα και θα σου δειξω εγω" και αλλες τετοιες μαλακιες?ξερεις κικ μποξ ,τζουντο,καρατε ,κουνγκ φου ? Γιατι αν δεν ξερεις θα μας κλασεις τα φρυδια!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΜΑΛΑΚΟΚΑΓΚΟΥΡΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:a26: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a04:
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
περνει ποσοστα....
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:
ανεβαινει το ego της :a31:
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:
Τι ειπαε ο ατομος...
OrEsTiS82 γεια σου
Ξαναματαπαλι μπήκα στο θρέντ μόνο και μόνο για να δω αν τελικά έγινε η κόντρα και ποιος κέρδισε.
Πιστεύω ότι οι περισσότεροι "μικροί' έχουν μπει γι’ αυτό το λόγω
Λέγοντας μικροί εννοώ τους νέους που αγωνιούν να μάθουν αν μπορούν να "κερδίσουν ένα αυτοκίνητο σε εκκίνηση.
Μετά σκέψου τι έχει να γίνει απλά ΣΚΕΨΟΥ βάλε το μυαλό σου να δουλέψει για να δει τι επιπτώσεις θα έχει σε άλλους νέους οδηγούς με φιλοδοξίες
Σκέψου ΠΟΣΟΥΣ θα πάρεις στο λαιμό σου
Αν και πιστεύω ότι το κάνεις μόνο και μόνο για εντύπωση και τπτ άλλο
Ένα EVO με 300+ άλογα το μόνο που έχει να κάνει είναι να πατήσει το γκάζι μέχρι το πάτωμα, να αφήσει τον συμπλέκτη στο πράσινο και να κάνει τις αλαγές λίγο γρηγορότερα από το συνηθισμένο.
Όσο για σένα ...........................................
απλά σκέψου,
ΩΡΙΜΑΣΕ
Τώρα από τις 8682 επισκέψεις που έχεις μόνο οι 240 απάντησαν και σου είπαν να ΜΗΝ το κάνεις αλλά εσύ το χαβά σου
Όταν με το καλό βάλεις αυτή την γαμημένη κόντρα στείλε μου πμ ΑΝ υπάρχει video γιατί...
Ότι και να λες χωρίς αποδείξεις είμαι μαμακίες
Δεν πρόκειται να ξαναμπώ εδώ αν δεν έχω ΠΜ σου ΜΕ video
Αρχικά δημιουργήθηκε από ADVENTURAZ
Ρε Ορεστη γιατι καθε φορα που καποιος διαφωνει μαζι σου τον προκαλεις γραφωντας" ελα να τα πουμε απο κοντα και θα σου δειξω εγω"
Γιατι ειναι τουμπανο και οδηγαει Husqvarna...
Γιατι ο Ορεστης κυκλοφορει με το husqvarna και φοραει κρανος???
Με το husq γαμαει οτι κινειτε στο δρομο και με το κρανος δερνει οποιον του μιλαει...
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
OrEsTiS82
08/09/2007, 16:22
LoooooooooooooL
Πως κανετε ρε παιδια μερικοι το μαυρο ασπρο δεν μπορω να καταλαβω,ειπα εγω οτι δερνω κοσμο; οταν με βριζει καποιος του λεω να ερθει να μου το πει απο κοντα και οχι απο πληκτρολογια.
Ενας αλλος παραπανω εγραψε αμα γραψω λεει θεμα και βριζω τον Παναθηναικο η τον ολυμπιακο ποσες επισκεψεις θα εχει,τωρα ειναι λογικη αυτη; ειναι παραδειγμα αυτο; εδω ειχαμε 17 σελιδες συζητηση για κοντρες,συνεπειες,και μιλησαν πολλα σοβαρα ατομα και βγαλαμε σημαντικα συμπερασματα.
Οδηγω μοτοσυκλετα 10 χρονια περιπου, δεν εχω δει μεγαλου κυβισμου μοτοσυκλετα να πηγαινει ηρεμα στην κηφισιας,δεν ξερω εσεις πως ειστε το καλο παραδειγμα και οι υπολοιποι ειμαστε αλητες,ηλιθιοι,κοροιδα που μας αρεσει η ταχυτητα.
Καποιος αλλος παραπανω πολυ σωστα εγραψε οτι δεν δινω το σωστο παραδειγμα,και εχει δικιο,αλλα τι να κανουμε εγω λεω την αληθεια οτι οσο μπορω τρεχω και οσο περναει απο το χερι μου προσπαθω να προσεχω.
Ενας αλλος εγραψε οτι περναω με σουζα κοντα σε πεζους και τετοια, οχι δεν το κανω,την μηχανη δεν την εχω για να "φανώ" την εχω γιατι ετυχε και την αγαπω απο μικρο παιδι.
Φιλικα, Ορεστης
:a10:
LoooooooooooooL
Πως κανετε ρε παιδια μερικοι το μαυρο ασπρο δεν μπορω να καταλαβω,ειπα εγω οτι δερνω κοσμο; οταν με βριζει καποιος του λεω να ερθει να μου το πει απο κοντα και οχι απο πληκτρολογια.
Ενας αλλος παραπανω εγραψε αμα γραψω λεει θεμα και βριζω τον Παναθηναικο η τον ολυμπιακο ποσες επισκεψεις θα εχει,τωρα ειναι λογικη αυτη; ειναι παραδειγμα αυτο; εδω ειχαμε 17 σελιδες συζητηση για κοντρες,συνεπειες,και μιλησαν πολλα σοβαρα ατομα και βγαλαμε σημαντικα συμπερασματα.
Οδηγω μοτοσυκλετα 10 χρονια περιπου, δεν εχω δει μεγαλου κυβισμου μοτοσυκλετα να πηγαινει ηρεμα στην κηφισιας,δεν ξερω εσεις πως ειστε το καλο παραδειγμα και οι υπολοιποι ειμαστε αλητες,ηλιθιοι,κοροιδα που μας αρεσει η ταχυτητα.
Καποιος αλλος παραπανω πολυ σωστα εγραψε οτι δεν δινω το σωστο παραδειγμα,και εχει δικιο,αλλα τι να κανουμε εγω λεω την αληθεια οτι οσο μπορω τρεχω και οσο περναει απο το χερι μου προσπαθω να προσεχω.
Ενας αλλος εγραψε οτι περναω με σουζα κοντα σε πεζους και τετοια, οχι δεν το κανω,την μηχανη δεν την εχω για να "φανώ" την εχω γιατι ετυχε και την αγαπω απο μικρο παιδι.
Φιλικα, Ορεστης
:a10:
Σα να coolαρες λιγακι...
:beer: :beer: :beer:
OrEsTiS82
08/09/2007, 17:34
;)
koyrsaross
10/09/2007, 08:39
re mages eseis pou den trexete pou exete ta thyria kai phgainete me 50 kai kala eleos.ti tou lete tou oresti?goustarei na trexeieseis eseis pou kolate?eleos pia oloi krazete pou trexoume kai oloi ta idia kanete kai lete egw oxi den trexw! barethika tous pseytes!se ligo tha mas peite oti otan exei kinhsh katheste pisw apo ta amaksia me thn mhxanh kai den prospernate axaxaxxaxa!goustaroume na trexoume na kanoume souzes etsi epidh apla mporoume kai mas aresei.emeis krazoume esas pou den trexete?e tote eseis giati mas krazete?basika den me peirazei na mekrazete alla eipa na ta pw ligaky epidh pesate oloi panw ston oresti kai to pezete panagies!an den goustarete mhn diabazete tetoies syzhthshs.oresti kernaw mpures :beer:
ride to live
koyrsaross
10/09/2007, 08:41
kai an tha ginei h kontra pes to moukai emena oresti na erthw kai egw sthn khfisias na tou riksoume kai oi 2 tsagaki tou amaksakia kai na trexoume sthn khfisias me 180+ kai na mhn mas endiaferei!etsi epidh apla mporoume kai den mporoun na mas stamathsoune!
kati mou leei oti tha faei psolia kai apo tous 3 mas,,,,
koyrsaross
10/09/2007, 14:38
oresti eimaste 3 den eisai monos sou!
εμένα κάτι μου λέει ότι θα φάνε ψωλιά καναδυό από δω μέσα...
Για κανονίστε λίγο μαγκες, που τις βγάλατε χύμα και τις πατάμε ...:D :smokin: :D
Λεωνίδας
10/09/2007, 17:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Για κανονίστε λίγο μαγκες, που τις βγάλατε χύμα και τις πατάμε ...:D :smokin: :D :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μην γελάς, γιατί έπεσα...!!! :lol:
Λεωνίδας
10/09/2007, 17:37
Μην γελάς, γιατί έπεσα...!!! :lol: αφού τη γλίτωσες από το πέσιμο, το νου σου στο χέσιμο τώρα :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
αφού τη γλίτωσες από το πέσιμο, το νου σου στο χέσιμο τώρα :wave2:
τι του ειπες τωρα του χεστη? περιμενεις να σε ακουσει? :sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
τι του ειπες τωρα του χεστη? περιμενεις να σε ακουσει? :sad:
Μυρίστηκες ψωλές απλωμένες και χύμηξες, καλή μου ??? :winka:
Μυρίστηκες ψωλές απλωμένες και χύμηξες, καλή μου ??? :winka:
εσυ που εψαχνες ευκαρια να πεσεις στα τεσσερα λεγοντας οτι τις πατησες "κατα λαθος" τι να πεις? :mad: :D :D :D :D
pwpw panagia m kai xriste mou ti diabazw simera ena paidaki prpei na perasei oposdipote to evo gia na parei pontous stin parea file ksekola to myalo s ligaki dil an sou legan ta paidarelia oti kolwneis na peseis apo ton gkremo tha epeftes ?????
makari na se magwsoune kai esena kai ton allo
Αρχικά δημιουργήθηκε από bajas
ksekola
Ξεκόλα ή ξέκωλα ??? :confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από koyrsaross
re mages eseis pou den trexete pou exete ta thyria kai phgainete me 50 kai kala eleos.ti tou lete tou oresti?goustarei na trexeieseis eseis pou kolate?eleos pia oloi krazete pou trexoume kai oloi ta idia kanete kai lete egw oxi den trexw! barethika tous pseytes!se ligo tha mas peite oti otan exei kinhsh katheste pisw apo ta amaksia me thn mhxanh kai den prospernate axaxaxxaxa!goustaroume na trexoume na kanoume souzes etsi epidh apla mporoume kai mas aresei.emeis krazoume esas pou den trexete?e tote eseis giati mas krazete?basika den me peirazei na mekrazete alla eipa na ta pw ligaky epidh pesate oloi panw ston oresti kai to pezete panagies!an den goustarete mhn diabazete tetoies syzhthshs.oresti kernaw mpures :beer:
ride to live
1) Συγνωμη ρε φιλε οταν λες "εσεις" και "εμεις" με ποια ακριβως κριτηρια εχεις κανει αυτον τον διαχωρισμο στα μυαλο σου;
2) Για να απαντας εδω παει να πει οτι διαβασες οχι μονο αυτο το θρεντ αλλα και ενα πολυ μεγαλο μερος του φορουμ και καταλαβες τι καπνο φουμαρουμε.
3) Εισαι φιλος του Ορεστη και μπηκες εδω μεσα για συμπαρασταση;
4) Αν ναι, οταν θα βρεθουμε καπου για να με "εξαφανισει" θα εισαι και εσυ παρων;
Για να ξερω....
OrEsTiS82
11/09/2007, 11:32
Οχι Crook δεν εχω "κολλητους" στο φορουμ,δεν το ξερω το παιδι.
ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΤΟΜΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΜΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΑΠΕΙΝΟ 610 ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ PORSCHE ΦΙΛΟΥ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΑ 500 ΑΛΟΓΑ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ,ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΡΑΖΕΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕ ΞΕΝΕΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΧΑΛΑΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ,ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ.
ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΕΧΕΙ ΦΟΒΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ,ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΟΛΛΑΣ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΚΑΘΗΣΜΑ ΣΑ ΜΑΛΑΚΑΣ.
θα βάλεις κόντρα το χάσκι με πόρσε 500 αλόγων?
όσο για τα βιντεάκια μου θυμίζεις κάποιο παλικάρι από Θεσσαλονίκη μεριά που όλο βιντεάκια έλεγε ότι θα έβαζε...
OrEsTiS82
11/09/2007, 11:41
Για αυτο σου λεω, επειδη κραζουν μερικοι δε θα το δειτε ποτε, θα το κανω για την παρτι μου, ετσι για πλακα να δω πως ανοιγει αυτο το θηριο διπλα μου.
Θεμα με αυτη την κοντρα δεν θα γραψω γιατι θα εχουμε μια απο τα ιδια, για την πλακα μου θα γινει θα κανω και ενα βιντεακι και θα το δουν φιλοι μου η θα το βρεις απο κανενα youtube.
Ο αλλος ο τρομπας με το Evo δεν ηρθε, αυτο το αυτοκινητο που σου λεω το βλεπω σχεδον καθε μερα οποτε ειναι ευκολο να βγει βιντεακι.
ΥΓ1: εχω βιντεακια με μενα αμα θες σου στελνω με msn
ΥΓ2: ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΟΥ ΑΛΟΙΜΟΝΟ, ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΩΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ.
ΕΝΑ PORSCHE ΦΙΛΟΥ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΑ 500 ΑΛΟΓΑ.
Να χαίρεσαι το φιλαράκι σου, αλλά δύσκολο το κόβω για την 500άρα ...:wave2:
jasondakar
11/09/2007, 12:46
Να χαίρεσαι το φιλαράκι σου, αλλά δύσκολο το κόβω για την 500άρα ...:wave2:
εχει και αλογα στον ιπποδρομο οποτε παιζει να φτανεθ τα 500:lol:
OrEsTiS82
11/09/2007, 12:51
loooooooooooooool Καλο !
OrEsTiS82
11/09/2007, 12:53
Λοιπον οποιος ξεπερασει τα 60km/h θα του γ...... την ........ , εδω στο ΜΟΤΟ εμεις δεν τρεχουμε, οποιος τρεχει να φυγει αμεσως απο το φορουμ.
Διαβαζει και η Αστυνομια,δεν θα γινει στεκι απο κοντρακηδες και τσαντακηδες το φορουμ, ΕΞΩ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ απο την σελιδα μας,εδω ειμαστε ησυχοι μοτοσυκλετιστες δεν κανουμε τις αλητειες σας ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΟΝ Κ.Ο.Κ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΥΓ: ΣΤΟ ΚΟΝΤΕΡ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ "60", ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΕΙΣΤΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ,ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΣ.
103012
thePrince
11/09/2007, 13:08
Διασκεδαστικά δεν είναι τα κοντέρ των μονοκύλινδρων που έχουν ένδειξη 200 km/h ?
jasondakar
11/09/2007, 13:11
νομιζω θες βενζινη εχει αναψει λαμπακι:rotflmao:
koyrsaross
11/09/2007, 13:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από thePrince
Διασκεδαστικά δεν είναι τα κοντέρ των μονοκύλινδρων που έχουν ένδειξη 200 km/h ?
enw esena pou leei parapano apo 200 kai den ta exeis dei pote sou...xaxaxa!
OrEsTiS82
11/09/2007, 14:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από jasondakar
νομιζω θες βενζινη εχει αναψει λαμπακι:rotflmao:
LoooooooooooooooL!
:beer:
Καιει πολυ το γ@μημενο!
;)
thePrince
11/09/2007, 16:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από koyrsaross
enw esena pou leei parapano apo 200 kai den ta exeis dei pote sou...xaxaxa!
Ωχχχ, δεν φτάνει που είμαι κουλός, με κατάλαβαν κιόλας... :bigcry: Τουλάχιστον, έχω ελπίδες να τα δω κάποτε :a13:
LsKostas
11/09/2007, 17:07
και..."διασκεδαστικα" ανεβαζουν ξερεις...:smokin:
μες στην διασκεδαση ενα πραμα...:rotflmao: :rotflmao: :lol: μονο αν τα καβαλας ομως:D
oresti82 καταρχας καλησπερα , ηθελα να ρωτησω , καλα αφου σ' αρεσει το " στισιμο "
τοσο πολυ & το " πιστολιασμα " γιατι δεν μπαιρνεις κανα ss να τιγκαρεις σε καμμια
πιστα με τα ρουχαλακια σου , τα ετσι σου τα αλλιως σου ? παρε κανα αεροθουμενο
να στα σκανε τα G να γουσταρεις ?
η παρε κανα γυμνο ντουμπανιασε το & κατεβα σε κανα οfficial αγωνα tragster ?
δηλαδη δες το κι αλλιως :
γυρνα το στο sporiliki το θεμα να νοιωθεις & οτι παραγεις & εργο !
παντως δε λεει με την καμμια να στηθεις διπλα σε πορσιλικι , γιατι θα επρεπε να
σου ειναι αδιαφορο , αυτο ειναι ενα αυτοκινητο με την ιστορια του , τις δυνατοτητες
του , τον χαρακτηρα του κ.τ.λ.
ποιο το νοημα ?
αν θες πραγματικα να δεις τα ορια της μηχανης σου & τις ικανοτητες σου φροντισε
να το κανεις το λεω & παλι ως μια αθλητικη ενασχοληση :winka:
εχει πιο πολυ ενδιαφερον πιστεψε με :winka: :)
να εισαι παντα καλα & παντα ορθιος
:beer: :wave2: :wave2: :beer:
LsKostas
11/09/2007, 17:21
Οπως καταλαβες Ορεστη ΠΛΕΡΩΝΕΙΣ το θαρρος σου να ερχεσαι να λες
αυτο που ΟΥΟΥΛΟΙΙΙΙΙΙ Κανουμε με φιλους μας ...(Φιλους και μονο ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ γι αυτους που θα πεταχτουν)
μα ενα σοβαρο forum (βεβαιως βεβαιως...:lol: :lol: :lol: ) δεν κανει να τα λεμε...
Να προσεχεις φιλαρακο και ιδιαιτερα οταν εχεις δικαβαλο(δωστης-του το κρανος σου)
Ειναι το μονο πραγμα που ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙΣ ΠΟΤΕ!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
αυτο που ΟΥΟΥΛΟΙΙΙΙΙΙ Κανουμε με φιλους μας ...(Φιλους και μονο ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ γι αυτους που θα πεταχτουν)
μα ενα σοβαρο forum (βεβαιως βεβαιως...:lol: :lol: :lol: ) δεν κανει να τα λεμε...
(χειροκροτημα) ....Μπραβο φιλε τα ειπες σταρατα...
Συγκινηθηκα....
Μην πεις τιποτα αλλο...προσλαμβανεσαι.....:hypnotize
Υ.Γ Τα μελη του φορουμ τουτουνου επιδιδονται συχνα σε παιχνιδια, κοντρες, και γενικα ατασθαλιες με τις μοτοσυκλετες τους, ειτε το παραδεχονται ειτε οχι.
Ο μονος λογος που δεν το κανουμε θεμα, ειναι διοτι το θεμα μας δεν ειναι τα ψιλα γραμματα, τα σκουπιδια, και τα αποφαγια του μοτοσυκλετισμου, αλλα ενα εκατομμυριο αλλα πραγματα που απορρεουν απο την συνειδητη αποφαση μας να τιθασευσουμε τους εαυτους μας και τα μηχανηματα που χειριζομαστε καθημερινα.
Ειναι σαν να ερχεσαι εδω μεσα και να βριζεις εναν μαθηματικο που δεν συμμεριζεται την αποψη σου οτι το πιο σπουδαιο πραγμα στα μαθηματικα ειναι η προσθεση 1+1.
Μπας και το καταλαβει καποτε ο καθε Ορεστης, οτι δεν ειμαστε εδω για να παιζουμε το πουλακι μας (παντα) .
OrEsTiS82
11/09/2007, 23:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
Να προσεχεις φιλαρακο και ιδιαιτερα οταν εχεις δικαβαλο(δωστης-του το κρανος σου)
Ειναι το μονο πραγμα που ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙΣ ΠΟΤΕ!!!
Να εισαι καλα φιλε μου! επιτελους καποιοι εχουν την μαγκια και παραδεχονται,ενω αλλοι κρυβονται πισω απο το δαχτυλο τους.
Θα παρω συντομα 2ο κρανος,καλες γρηγορες βολτες και σε σενα!
καλα να περνας!
ΥΓ: Οσο για το παιδι παραπανω που εγραψε για Supersport μπορει να παρω,εχω μαζεψει $$$ και σκεφτομαι μελλοντικα να παρω η CBR 600/η 1000, η R6-R1, αυτα μ'αρεσουν απο Street.
YΓ2:Gcrook εχω βαρεθει να ασχολουμαι μαζι σου, σε καθε θεμα που γραφω τρεχεις για να κραξεις,δεν το συνεχιζω δεν βγαζει πουθενα,οσο για το πουλακι που λες μου το παιζει η γκομενα μου,βρες και εσυ καμια να στο παιξει μηπως ηρεμησεις και δεν ασχολεισαι με τον 82 συνεχεια.
Οποιος γραψει θεμα τρεχεις να γραψεις αμεσως να φανεις,πρεπει να αποκτησεις ενδιαφεροντα,φιλους,γκομενες,δεν ειναι το παν να κανεις Spam στο www.moto.gr , ζεις σε μια εικονικη πραγματικοτητα.
YΓ2:Gcrook εχω βαρεθει να ασχολουμαι μαζι σου, σε καθε θεμα που γραφω τρεχεις για να κραξεις,δεν το συνεχιζω δεν βγαζει πουθενα,οσο για το πουλακι που λες μου το παιζει η γκομενα μου,βρες και εσυ καμια να στο παιξει μηπως ηρεμησεις και δεν ασχολεισαι με τον 82 συνεχεια.
Οποιος γραψει θεμα τρεχεις να γραψεις αμεσως να φανεις,πρεπει να αποκτησεις ενδιαφεροντα,φιλους,γκομενες,δεν ειναι το παν να κανεις Spam στο www.moto.gr , ζεις σε μια εικονικη πραγματικοτητα.
μόνο αν έχεις καταναλωσει αλκοόλ δικαιολογείσαι για το γραπτό σου αυτό!
OrEsTiS82
11/09/2007, 23:44
Γεια σου Katana μεγαλε! :beer:
Εχω πιει 2 Heineken!
Ειμαι σιγουρος οτι εαν κανουν τον Crook moderator Θα κανει παρτυ σπιτι του.
Εγω εαν εχεις προσεξει δεν τρεχω στα θεματα που γραφουν καποιοι "ΘΕΟΙ" του ΜΟΤΟ να τους κραξω,δεν ασχολουμαι με τον διπλανο μου,σεβομαι την αποψη του (οταν δεν μιλαει ασχημα).
Πρεπει να εισαι κομπλεξικος εαν τρεχεις να κραξεις τον αλλον που γραφει ενα θεμα, διαφωνεις; πες του σε προσωπικο μηνυμα "ρε μ@λ@κ@ μη λες για κοντρες μας διαβαζουν πιτσιρικαδες ειναι μαλακια" πχ, οχι ομως να λες σε αλλα θεματα οτι εισαι γρηγορος, τους εχεις ολους, και στα θεματα του 82 να λες τι μαλακας εισαι oresti που τρεχεις.
Εχω πιει 2 Heineken!
βαρελακια; :confused:
ορεστη son γιατί εισαι επιθετικος;
:sad:
OrEsTiS82
11/09/2007, 23:51
Katana σε συμπαθω, ακου λιγο, ποσα θεματα εχεις διαβασει του GCrook οτι τους εχει ολους, θα δανειστει μονοκυλινδρο να μας ξεκωλιασει,η μηχανη του ειναι τουμπανο,γαμαει και δερνει,και οταν τα λεει εκεινος οσοι τον ξερετε δεν λετε τιποτα,αμα λεει ο Ορεστης82 οτι ετρεξε εκανε μαλακιες που οντως μαλακιες ηταν δεν λεω οτι πρεπει να παρω μεταλιο,τοτε με κραζετε.
Καλα κανετε και με κραζετε μου αρεσει ακομα στα 25 η ταχυτητα και οσο μπορω τρεχω και προσπαθω να μην ειμαι Χαρος,αλλα και αλλοι εδω μεσα τα ιδια κανουν και δεν τους την λετε...
ΥΓ: Ειμαι επιθετικος; εκεινος δεν μου ειπε παραπανω το εξης; "παιζει το πουλακι του",ασχοληθηκα εγω μαζι του;
Να μου βρει ενα μηνυμα σε ολο το Moto.gr που εγω τον ειρωνευτηκα, και μαλακια να γραψει δεν θα πω τιποτα γιατι σεβομαι την αποψη του,εκεινος αμεσως να κραξει.
ρε πως μου χε ξεφυγει τουτο δω ???????
OrEsTiS82
12/09/2007, 00:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ρε πως μου χε ξεφυγει τουτο δω ???????
LoooooooooL!
:)
...
κι εγω σε συμπαθώ αγόρι μου, και οι περισσότεροι εδω μεσα πιστεύω για αυτό και σου την λένε...
για το καλό σου!
μαλακίες κάνουμε όλοι μας , στην τελική τα λέμε να τα ακούμε κι εμεις οι ίδιοι...
τον κρούκι επειδη τον ξέρουμε τον δικαιολογούμε!
πότε θα περασεις να γνωρίσουμε κι εσενα;
εβγαλα βολτα κυριακατικη για ΣΜ και εσυ ουτε φωνη ουτε ακροαση...
OrEsTiS82
12/09/2007, 00:09
Δεν το προσεξα το θεμα για την βολτα, αλλη εικονα εχουν σχηματισει καποιοι συγκεκριμενοι για μενα, αμα με δουν απο κοντα θα δουν οτι δεν ειμαι ο καυλωμενος κοντρακιας,καμια σχεση.
Βολτες κανω καθημερινα εγω,θα σου πω αμα θες να βρεθουμε να παμε βολτα και μετα πες τους αλλους εαν ηταν κοντρακιας ο Orestis82.
Tην κυριακη το μεσημερι θα λειπω μεχρι 00:00-1:00 το βραδι,αλλα γενικοτερα κανω βολτες και τις κυριακες που δεν εχει τοσα αυτοκινητα και ειναι ο δρομος "δικος μας".
Αν θες παμε καποια αλλη μερα βολτα μαζι.
ΥΓ: Ουτε απολαμβανω το να βριζω και εγω (οταν με βριζουν) καποια ατομα εδω μεσα,δεν εχω να χωρισω τιποτα με κανεναν ολοι καλα παιδια πιστευω οτι ειναι.
Γεια σου Katana μεγαλε! :beer:
Εχω πιει 2 Heineken!
Ειμαι σιγουρος οτι εαν κανουν τον Crook moderator Θα κανει παρτυ σπιτι του.
Εγω εαν εχεις προσεξει δεν τρεχω στα θεματα που γραφουν καποιοι "ΘΕΟΙ" του ΜΟΤΟ να τους κραξω,δεν ασχολουμαι με τον διπλανο μου,σεβομαι την αποψη του (οταν δεν μιλαει ασχημα).
Πρεπει να εισαι κομπλεξικος εαν τρεχεις να κραξεις τον αλλον που γραφει ενα θεμα, διαφωνεις; πες του σε προσωπικο μηνυμα "ρε μ@λ@κ@ μη λες για κοντρες μας διαβαζουν πιτσιρικαδες ειναι μαλακια" πχ, οχι ομως να λες σε αλλα θεματα οτι εισαι γρηγορος, τους εχεις ολους, και στα θεματα του 82 να λες τι μαλακας εισαι oresti που τρεχεις.
...
(ρε πουστη μου)
Ρε φιλε νομιζα οτι τα γραφεις επειδη ειναι ο χαρακτηρας σου τετοιος και στριμωχτηκες, αλλα τελικα μας κανεις την τρελη.
Πρωτα απ'ολα παιρνεις τωρα το υφος του αδικημενου και του θιγμενου και δεν σου παει καθολου αυτο το δηθεν προσωπειο που πας να φορεσεις τωρα.
Επισης δεν ξερεις τιποτα για κανεναν εδω μεσα.
Ασχολεισαι με τα ψιλοπραγματα του φορουμ γιατι δεν εισαι αξιος τελικα να ασχοληθεις με κατι αλλο αυτο συμπεραινω,...και δεν μου αρεσει καθολου οπως και εσενα δεν σου αρεσει να σε κραζουν.
Και επειδη εχω σπαταλησει και δυο γραμμες τις οποιες δεν αντεκρουσες εχω καθε λογο να πιστευω οτι εισαι εντελει προβληματικος.
Οι αποψεις σου και η νοοτροπια σου σαν μοτοσυκλετιστης και σαν ανθρωπος μου φερνουν αηδια.
Σε θεωρω εσενα και τους ομοιους σου την αιτια που ειμαστε τοσο πισω σαν μοτοσυκλετιστες, σαν οδηγοι, σαν ανθρωποι.
Στον δρομο θα σε προσπερνουσα αλλα εδω μεσα το θεωρω χρεος μου να σε αντικρουσω με οποιον τροπο θεωρω εγω σωστο.
Οσο για το αν με κανουν μοντερειτορ, σε πληροφορω οτι ημουν και εφυγα.
Και ενας λογος ειναι οτι δεν μπορεσα να χανεψω την συνυπαρξη με ατομα σαν εσενα εδω μεσα, και γουσταρα να τα γραφω οπως μου ερχοντουσαν.
Οποτε ας φανω ενας χρηστης που πεφτει στο επιπεδο ανθρωπων σαν και σενα, παρα σαν ενας μοντερειτορ που ασχολειται με μαλακιες.
Αν αποκτησεις ποτε την διαθεση να γινεις ανθρωπος που προσφερει και συμβαλλει εστω και ελαχιστα εδω μεσα μπορεις να με βρεις.
Εγω δεν κρυβομαι φιλε αυτο ειναι γνωστο στην πλειψηφια τωνμελων.
Φορα παρτιδα τα λεω και απο κοντα και απο μακρυα.
Υ.Γ Το πουλακι μου τωρα τελευταια δεν λειτουργει σωστα, δουλευω και πολλες ωρες και εχω αγχος.
Εχεις να μου στειλεις καμια καλη φωτο σου μπας και παω για υπνο επιτελους;
Band(age)it
12/09/2007, 00:37
αμα με δουν απο κοντα θα δουν οτι δεν ειμαι ο καυλωμενος κοντρακιας,καμια σχεση.
Φυσικα και δεν εισαι κοντρακιας...ενας κοντρακιας θα ανοιγε thread του τυπου
Husky vs Bmw 1200
Husky vs Mitsubishi evo
Husky vs Porsche κλπ κλπ
να πεις στην κοπελια που περιφανευεσαι οτι σου παιζει το πουλακι να σου κοψει την πρωινη γιατι σε χαλαει...
ζεις σε μια εικονικη πραγματικοτητα.
Πραγματικα φιλε μου πραγματικα..
Ευτυχως που διαβαζω εσενα και προσγειωνομαι αποτομα.
DimChios
12/09/2007, 01:01
Κουραστηκα! :sick: :sad:
nikos force
12/09/2007, 07:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
εβγαλα βολτα κυριακατικη για ΣΜ και εσυ ουτε φωνη ουτε ακροαση... pou einai ayti i bolta re paidia?????
OrEsTiS82
12/09/2007, 10:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
...
(ρε πουστη μου)
Ρε φιλε νομιζα οτι τα γραφεις επειδη ειναι ο χαρακτηρας σου τετοιος και στριμωχτηκες, αλλα τελικα μας κανεις την τρελη.
Πρωτα απ'ολα παιρνεις τωρα το υφος του αδικημενου και του θιγμενου και δεν σου παει καθολου αυτο το δηθεν προσωπειο που πας να φορεσεις τωρα.
Επισης δεν ξερεις τιποτα για κανεναν εδω μεσα.
Ασχολεισαι με τα ψιλοπραγματα του φορουμ γιατι δεν εισαι αξιος τελικα να ασχοληθεις με κατι αλλο αυτο συμπεραινω,...και δεν μου αρεσει καθολου οπως και εσενα δεν σου αρεσει να σε κραζουν.
Και επειδη εχω σπαταλησει και δυο γραμμες τις οποιες δεν αντεκρουσες εχω καθε λογο να πιστευω οτι εισαι εντελει προβληματικος.
Οι αποψεις σου και η νοοτροπια σου σαν μοτοσυκλετιστης και σαν ανθρωπος μου φερνουν αηδια.
Σε θεωρω εσενα και τους ομοιους σου την αιτια που ειμαστε τοσο πισω σαν μοτοσυκλετιστες, σαν οδηγοι, σαν ανθρωποι.
Στον δρομο θα σε προσπερνουσα αλλα εδω μεσα το θεωρω χρεος μου να σε αντικρουσω με οποιον τροπο θεωρω εγω σωστο.
Οσο για το αν με κανουν μοντερειτορ, σε πληροφορω οτι ημουν και εφυγα.
Και ενας λογος ειναι οτι δεν μπορεσα να χανεψω την συνυπαρξη με ατομα σαν εσενα εδω μεσα, και γουσταρα να τα γραφω οπως μου ερχοντουσαν.
Οποτε ας φανω ενας χρηστης που πεφτει στο επιπεδο ανθρωπων σαν και σενα, παρα σαν ενας μοντερειτορ που ασχολειται με μαλακιες.
Αν αποκτησεις ποτε την διαθεση να γινεις ανθρωπος που προσφερει και συμβαλλει εστω και ελαχιστα εδω μεσα μπορεις να με βρεις.
Εγω δεν κρυβομαι φιλε αυτο ειναι γνωστο στην πλειψηφια τωνμελων.
Φορα παρτιδα τα λεω και απο κοντα και απο μακρυα.
Υ.Γ Το πουλακι μου τωρα τελευταια δεν λειτουργει σωστα, δουλευω και πολλες ωρες και εχω αγχος.
Εχεις να μου στειλεις καμια καλη φωτο σου μπας και παω για υπνο επιτελους;
Στο ειπα σε προηγουμενο μηνυμα και στο ξαναλεω, βρες μια γκομενα και θα συνελθεις,ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΓΡΑΦΕΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΤΑ, ΟΠΟΤΕ "ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΤΑΣ" Η ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ Πηγαινε σε καμια αννιτα πανια και θα στρωσεις.
ΥΓ: ΑΧχχαΑΧΑΧΑΧχαχαχααχ σε ειχαν και Moderator Και εφυγες, μονο αμα θες να καταστρεψεις το site βαζεις moderator εναν "Βασιλια της βουτας" σαν εσενα.
OrEsTiS82
12/09/2007, 10:45
να πεις στην κοπελια που περιφανευεσαι οτι σου παιζει το πουλακι να σου κοψει την πρωινη γιατι σε χαλαει...
Παρε τον φιλαρακο σου τον Μαϊντανο του ΜΟΤΟ.GR CROOK ΚΑΙ τραβηξτε μια ομαδικη,πρωινη,απογευματινη η και 24ωρη καλο θα κανει στην περιπτωση σας.
OrEsTiS82
12/09/2007, 10:51
ΡΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ; ΤΟΣΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΟΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ; ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ.
ΥΓ: Αχαχαχαχαχα σε εβαλε ο φιλος σου ο Sniper και photo!
ΡΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ; ΤΟΣΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΟΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ; ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ.
ΥΓ: Αχαχαχαχαχα σε εβαλε ο φιλος σου ο Sniper και photo!
Είσαι στο τέρμα του δρόμου.....
Πας με 200+ και έφτασες στον τοίχο....
Ξαφνικά ανακαλύπτεις ότι κάποιος φίλος σου για πλάκα σου έβαλε γράσσο στις δισκόπλακες και δεν έχεις φρένα...
Φωνάζεις στην Ανώτερη δύναμη που πιστεύεις για βοήθεια... Και σε κοιτάει απο ψηλά και το σκέφτεται.... Συνέχισε να γράφεις με αυτό τον τρόπο και η βοήθεια δεν θα έρθει.... Αντίθετα, ο χρόνος θα συμπιεστεί....
OrEsTiS82
12/09/2007, 11:01
Υπαρχει και η λυση των Flinstoones,που σταματας και με τα ποδια :)
Δεν το κλειδωνουμε και αυτο, αφου το κατεστρεψαν το θεμα...
Julius ολεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!
Oldman ολεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ξαφνικά ανακαλύπτεις ότι κάποιος φίλος σου για πλάκα σου έβαλε γράσσο στις δισκόπλακες και δεν έχεις φρένα...
Φωνάζεις στην Ανώτερη δύναμη που πιστεύεις για βοήθεια... Και σε κοιτάει απο ψηλά και το σκέφτεται.... Συνέχισε να γράφεις με αυτό τον τρόπο και η βοήθεια δεν θα έρθει.... Αντίθετα, ο χρόνος θα συμπιεστεί....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:a01:
103239
OrEsTiS82
12/09/2007, 11:06
H Τεχνικη που θα σταματησω ειναι των παρακατω... :)
Λοοοοοοοοοοολ!
103240
εκτος αν ειναι γρασσο χαλκου! :winka:
Ε ρε φιλος να σου πετυχει...