View Full Version : Mitsubishi EVO-8 VS Husqvarna
OrEsTiS82
12/09/2007, 14:40
LoooooooooooooooL !
Εγω παιδια τα εμπιστευομαι τα Brembo, παιζει να σταματησει οτι και αν βαλει ο καλος φιλος πανω.
:beer: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από OrEsTiS82
Julius ολεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!
Oldman ολεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!
Καλά ο Jul (είναι γνωστός "χεράς"...) !!!
Εγώ που μπλέκω στην υπόθεση ??? :confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Καλά ο Jul (είναι γνωστός "χεράς"...) !!!
Εγώ που μπλέκω στην υπόθεση ??? :confused:
Για την παρέα ρε συ.... σαν συνάδελφος ΚΤΜας.... :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Για την παρέα ρε συ.... σαν συνάδελφος ΚΤΜας.... :D
Είχα και Husqvarna μικρός ....:winka:
(αλλά ας μην τα θυμόμαστε αυτά..) :sad:
Τελικά δεν κατάλαβα θα γίνει η κόντρα ;
Μήπως έγινε :confused:
Πολύ στο μπλα μπλα είσαστε και με ξενερώσατε :mad:
Πάνο που άρχισα να θυμάμαι την τη βούτα με χαλάσατε με περιττά μπλα μπλα
Μήπως κάποιος το παίζει κότα
Εγώ θυμάμαι σε τέτοιες περιπτώσεις η όλη συζήτηση διαρκούσε από 1 λεπτό έως και 1- 2 μέρες το πολύ ανάλογα με την σοβαρότητα του αντιπάλου μετά έπεφτε άγριο κράξιμο :lol:
Και κάτι για τους λάτρεις της ασφαλούς οδήγησης
Αν κάποιος έχει πάρει την απόφαση να ρισκάρει όσο και να προσπαθείς να τον μεταπείσεις χάνεις το χρόνο σου :sick:
Εδώ δεν σκέφτεται για την δική του ζωή τους άλλους θα σκεφτεί
Ελπίζω να αλλάξει τρόπο σκέψεις κάποια στιγμή
Μέχρι τότε πάντως καλή τύχη
Υγ : ο σωστός ο καγκουρας ( έτσι το λέτε τώρα νομίζω ε ) πρέπει να είναι πάντα σε ετοιμότητα
κάτι βελτιωτικά βενζίνης παίζουν ακόμα νομίζω ( Aldon)
LsKostas
12/09/2007, 15:53
Δινε τους τροφη Τουλι ...λεγε κι αλλα...:rolleyes:
Είχα και Husqvarna μικρός ....:winka:
(αλλά ας μην τα θυμόμαστε αυτά..) :sad:
Ποναει ακομα ε? :(
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Ποναει ακομα ε? :(
Ειδικά όταν αλλάζει ο καιρός...
(η αριστερή γάμπα !!!) :lol:
devil's animal
12/09/2007, 19:29
:a014: :a014: :a014: :a014: :a014:
koyrsaross
12/09/2007, 19:46
oresti apo oti katalaba aytoiu pou krazoun tha synexisoun na krazoun oti kai na poume opote mhn dineis shmasia!eisai aytos pou eisai kaneis ayto pou kaneis kalo h kako den me endiaferei kai egw ta idia kano opote kane san na mhn yparxoun aytoi pou krazoun.basika oloi kanoume tis malakies mas kai oloi krybomaste pisw apo to daxtylo mas kai meta mpenoume sto forum kai leme ares mares koukounares! :P
devil's animal
12/09/2007, 19:56
orestis82, koyrsaross...
...γιατι δεν ερχεστε Δελεαρ?? (καθε Δευτερα βραδυ 19-19:30 με 01:00 ολο και καποιον θα βρειτε εκει)
να γνωριστουμε και να ληξουν αυτες οι αντιπαραθεσεις...
μπορει οντως ολο "αυτο" να ειναι προϊον παρεξηγησεως και μονο.
:beer: :beer: :beer:
:wave2:
OrEsTiS82
12/09/2007, 23:21
Παρεξηγησεις εχουμε αλλα ολα ΟΚ, λεμε διαφορα καμια φορα αλλα ειναι πανω στα νευρα,ολοι εδω εχουν ενα κοινο,αγαπανε πολυ την μοτοσυκλετα.
ΥΓ: Δεν ξερω που βρισκεται το μαγαζι.
koyrsaross
13/09/2007, 10:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
orestis82, koyrsaross...
...γιατι δεν ερχεστε Δελεαρ?? (καθε Δευτερα βραδυ 19-19:30 με 01:00 ολο και καποιον θα βρειτε εκει)
να γνωριστουμε και να ληξουν αυτες οι αντιπαραθεσεις...
μπορει οντως ολο "αυτο" να ειναι προϊον παρεξηγησεως και μονο.
:) egw den exw tpt na xwriso opote den tha erthw giana lysw thn pareksigish tha erthw gia na gnwristoume kai na poumekamiam@l@ki@ na perasei h wra!
koyrsaross
13/09/2007, 11:19
kai gia na deite oti den exw na xwriso tpt me kanenan stis synanthshs boltes prospathw na kanoniso mia boltitsa alla epidh eimai kainourios den kserw tis synhtheies sas opote mpeite na organwthoume an endiafereste
OrEsTiS82
13/09/2007, 13:26
Αντε να κανονιστει τιποτα, θα ερθω και εγω, Koursare απο Γαλατσι εισαι; που αραζετε στα καφέ στην Βείκου; εχω δει κατι στεκια μηχανοβιων εκει αμα ειναι να περασω να τα πουμε.
;)
koyrsaross
13/09/2007, 13:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από OrEsTiS82
Αντε να κανονιστει τιποτα, θα ερθω και εγω, Koursare απο Γαλατσι εισαι; που αραζετε στα καφέ στην Βείκου; εχω δει κατι στεκια μηχανοβιων εκει αμα ειναι να περασω να τα πουμε.
;)
katarxhn anoikse to gamhmeno msn kai kaneme add nektarios83@hotmail.com
kai ekei tha sou pw ta mystika ths epityxias :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από koyrsaross
katarxhn anoikse to gamhmeno msn kai kaneme add nektarios83@hotmail.com
kai ekei tha sou pw ta mystika ths epityxias :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Κουρσαρε Γαλατσιωτης εισαι???
Τι μηχανη εχεις???
koyrsaross
13/09/2007, 16:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από Γκαζοφωνιξ JR
Κουρσαρε Γαλατσιωτης εισαι???
Τι μηχανη εχεις???
den eimai galatsiwths neo hrakleio meno.
:beer:
koyrsaross
13/09/2007, 16:05
ena xraki 650 exw
Αρχικά δημιουργήθηκε από koyrsaross
den eimai galatsiwths neo hrakleio meno.
:beer: \
Και στο νεο Ηρακλειο εχω κονε λαμογιο...
Πεθανες...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πλακα κανω...:smilea:
Απ'οτι καταλαβα συχναζεις Γαλατσι εεε????
OrEsTiS82
14/09/2007, 03:08
Δεν συχναζει εκει ο XRακιας... απλως περναει απο εκει και τα σκαει καμια φορα...
Αλλου ειναι το στεκι της συμμοριας!
LoooooL
:beer:
koyrsaross
14/09/2007, 11:40
xaxaaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxxaaa
Vourkoufales
25/09/2007, 10:45
Έχουμε κανα νέο :rolleyes:
OrEsTiS82
26/09/2007, 04:17
Ολο και κατι ετοιμαζουμε... (videaki) ;)
106214
μολις ειδα το θεμα σου...
τι εγινε την κανατε τη κοντρα??:wacko:
Vourkoufales
26/09/2007, 14:15
ποιος θα τραβάει βίντεο το EVO το Husky ή κανας 3ος! :rolleyes:
OrEsTiS82
26/09/2007, 16:34
Εχεις P.m
oresti na prosexeis giati yparxoun kati evo pou mporoun na se tsagiazoun poly asxima kai apo tin ekkinisi malista,
merika aftokinita panw opws den fadazomaste oi mihanovioi...
mesa safta kai orismena "swsta" veltiwmena evo
Efoson einai paradigmatos xarh 500+ aloga sou feugei apo tin arxh.
nikos force
02/10/2007, 08:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από ktmboy
Efoson einai paradigmatos xarh 500+ aloga sou feugei apo tin arxh. kai 300 na einai isws na sou fygei...
Ορέστη σου ξαναγράφω, θα σε ενδιέφερε κόντρα Husqvarna VS Lockheed Martin (originally General Dynamics) F-16 ? Eίναι το Block C και είναι "μαμά"
Αν ναι πες το να το κανονίσω!!! Θα υπάρξει και βίντεο.
:wave2: :wave2: :wave2:
:a014: :a014: :a014:
:a31: :a31: :a31:
Vourkoufales
07/10/2007, 11:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
kai 300 na einai isws na sou fygei...
Και μετα τα 150 δεν υπάρχει περίπτωση να τον μαζέψει με τπτ! :rolleyes:
1. ποσο ηλιθιος ειναι καποιος που στηνει κοντρες σε δημοσιους (και τοσο πολυσυχναστους δρομους 24/7) και μαλιστα μηχανοβιος????
--θα επρεπε ως αναβατης να εκτιμαει διαφορετικα την αξια της ανθρωπινης ζωης σε σχεση με εναν αυτοκινηστη--
2. ποσο ηλιθιος ειναι καποιος ωστε να επικροτει και να συμβουλευει πιτσιρικια για κατι τετοιο????
3. ποσο ηλιθιος ειναι καποιος που θα παει να στηθει να δει απο κοντα???
---σαν τα βλαμμενα που πανε και στηνονται στα λιμανακια η στην βουτα και αλλου...---
4. ποσο ηλιθιος ειναι καποιος ωστε να το τραβηξει και βιντεο και να το ανεβασει κιολας...????
---μηπως και χασει κανεις μας καμια οξεια...---
στο ΦΙΞ εκει που ειναι τα goody's τωρα, πριν απο 7-8 χρονια δυο κοντρακηδες αμαξι/μηχανη τραυματησαν και εγκατελειψαν μπροστα στα ματια μας (ημουν πεζος) μια γιαγουλα...
ΠΩΣ?? εκλεισε το μηχανακι λιγο το αμαξι κ εκεινο με την σειρα του χτυπησε με το δεξι του φτερο την γιαγια που μολις ειχε πατησει ασφαλτο...την συνεχεια την ξερετε..
τοσες σελιδες για κατι τετοιο..κριμα
βλακες. βλακες, βλακες.....απομακρυνετε τους γιατι ειναι επικινδυνοι πρωτα για τον εαυτο τους κ επειτα για τους αλλους.
DimChios
18/10/2007, 03:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
1. ποσο ηλιθιος ειναι καποιος που στηνει κοντρες σε δημοσιους (και τοσο πολυσυχναστους δρομους 24/7) και μαλιστα μηχανοβιος????
--θα επρεπε ως αναβατης να εκτιμαει διαφορετικα την αξια της ανθρωπινης ζωης σε σχεση με εναν αυτοκινηστη--
2. ποσο ηλιθιος ειναι καποιος ωστε να επικροτει και να συμβουλευει πιτσιρικια για κατι τετοιο????
3. ποσο ηλιθιος ειναι καποιος που θα παει να στηθει να δει απο κοντα???
---σαν τα βλαμμενα που πανε και στηνονται στα λιμανακια η στην βουτα και αλλου...---
4. ποσο ηλιθιος ειναι καποιος ωστε να το τραβηξει και βιντεο και να το ανεβασει κιολας...????
---μηπως και χασει κανεις μας καμια οξεια...---
στο ΦΙΞ εκει που ειναι τα goody's τωρα, πριν απο 7-8 χρονια δυο κοντρακηδες αμαξι/μηχανη τραυματησαν και εγκατελειψαν μπροστα στα ματια μας (ημουν πεζος) μια γιαγουλα...
ΠΩΣ?? εκλεισε το μηχανακι λιγο το αμαξι κ εκεινο με την σειρα του χτυπησε με το δεξι του φτερο την γιαγια που μολις ειχε πατησει ασφαλτο...την συνεχεια την ξερετε..
τοσες σελιδες για κατι τετοιο..κριμα
βλακες. βλακες, βλακες.....απομακρυνετε τους γιατι ειναι επικινδυνοι πρωτα για τον εαυτο τους κ επειτα για τους αλλους.
Αχ φιλτατε, νομιζεις πως δεν προσπαθησαμε να τα πουμε?
Δε λενε να τα χωνεψουν μερικοι!
:rolleyes:
pedia iremiste oloi exoyme kani kontres sti zoi mas,de simboyleyv ton kosmo na kani kontres alimono alla exo kani me to LC4 moy
tzimakos13
23/10/2007, 04:26
Mολις διαβασα ολη την συζητηση.
Θα πω μονο αυτο:
Φιλικα,αλλωστε δεν σε ξερω,για να εχω διαφορες μαζι σου Ορεστη αλλα ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ....
Θελεις να τα στησεις με EVO?θελεις να τα στησεις με αεροπλανο?ΣΤΗΣΤΑ,δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα,αλλα φροντισε να κανεις κρατηση νωρις στην πιστα του Χοκενχαιμ....
Γιατι ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ,δηλ σε πιστα,μπορεις να πας να ξεκαυλωσεις εσυ και ο ποιοσδηποτε αλλος θεωρει μαγκια τις κοντρες σε δημοσιους δρομους...
Τι θα πει θα το κανεις ωρα που ολοι κοιμουνται?Εισαι 1000% σιγουρος οτι σε ΔΗΜΟΣΙΟ δρομο ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ωρα της μερας δεν θα κυκλοφορει κανεις???????????
Αυτο βεβαια που δεν μπορω να διανοηθω ειναι οτι ολα αυτα (κοντρες κλπ) θα τα κανεις για να αποδειξεις σε μερικους πιτσιρικαδες οτι δεν εισαι κοτα......ΗΜΑΡΤΟΝ
ΜΑΓΚΑΣ θα ησουν αν μπορουσες αυτους τους πιτσιρικαδες να τους πεισεις οτι αυτο που γραφεις στην υπογραφη σου για το κρανος ΠΡΕΠΕΙ να το κανουν βιωμα..και να το βαλουν μια για παντα στο μυαλο τους οτι:ΚΡΑΝΟΣ=ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ και ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ=ΚΡΑΝΟΣ
Ευχομαι αυτην σου τη λογικη να μην την ''πληρωσεις'' με κανενα τροπο
ΥΓ:Δεν με πειραζει αν αληθεια εγινε η θα γινει αυτη η ανοητη κοντρα,με πειραζει η κακη νοοτροπια ορισμενων,και ειδικα μοτοσυκλετιστων.
Φιλικα παντα
Baggelhs20
24/10/2007, 03:54
τον ειχα γνορισει στο σεφ και ειχε παιξει με τον χαρο μερικεσ φορες,κατευθυνομασταν στα λιμανακια στη γνωστη στροφη κι ηταν πισω απο αμαξι και ξαφνικα πολυ γρηγορα χωρις να περιμενι να υπολογισει οπως θα επρεπε βγηκε στα αριστερα του αμαξιου προσπερασε και σηκονοντας το χασκι σουζα ενω απο την αλλη ερχοταν κομματια αυτοκινιτο και περασε διπλα και απο τους δυο.
παντος ειναι καλος οδηγος φοραει κρανος δε ελεγε ψεμα για το κρανος, αλλα εγω ειμαι πολυ καλυτερος οδηγος. :)
εχει ηρεμισει λιγο γιατι εχει μεγαλοσει πια παλια εκανε πολλες επικινδινες προσπερασεις,σε αλλα φορουμ διαβασα οτι ξεφιγε απο περιπολικο πριν λιγες μερες στη κιφισιας
:winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Baggelhs20
τον ειχα γνορισει στο σεφ και ειχε παιξει με τον χαρο μερικεσ φορες,κατευθυνομασταν στα λιμανακια στη γνωστη στροφη κι ηταν πισω απο αμαξι και ξαφνικα πολυ γρηγορα χωρις να περιμενι να υπολογισει οπως θα επρεπε βγηκε στα αριστερα του αμαξιου προσπερασε και σηκονοντας το χασκι σουζα ενω απο την αλλη ερχοταν κομματια αυτοκινιτο και περασε διπλα και απο τους δυο.
παντος ειναι καλος οδηγος φοραει κρανος δε ελεγε ψεμα για το κρανος, αλλα εγω ειμαι πολυ καλυτερος οδηγος. :)
εχει ηρεμισει λιγο γιατι εχει μεγαλοσει πια παλια εκανε πολλες επικινδινες προσπερασεις,σε αλλα φορουμ διαβασα οτι ξεφιγε απο περιπολικο πριν λιγες μερες στη κιφισιας
:winka: ο Χάρος το ξερε οτι απλά παίζατε μαζί του και δε το κανατε στα σοβαρά?
:confused:
o_gavros
24/10/2007, 09:42
:winka:
μην πτοείστε παληκάρια...
η δημοσιότητα είναι κοντά.αφού αυτό κυνηγάτε ρε.την παραδοχή!ε λοιπόν σας παραδεχόμαστε!
δεν το παίζετε,είστε...
όπου να'ναι θα λάβετε και κλήση απο τα περιοδικά "γαμάω & δέρνω"
και "at the corners,βγάλε σπίθες απο το σκουλαρίκι σου" για αποκλειστική φωτογράφηση.
keep up the :a31: work...
Φάτε μάτια ψάρια και dog eat dog έτσι?
και μετά μ'αρέσει που αναρωτιόμαστε...
εχει ηρεμισει λιγο γιατι εχει μεγαλοσει
Δόξασι ο θεός, δόξασι ....!!! :alien:
nikos force
24/10/2007, 10:46
Δόξασι ο θεός, δόξασι ....!!! :alien: polli thriskios exeis ginei teleytaia...olo doksasies rixneis
orangefactor
05/11/2007, 17:41
παιδια λιγο ηρεμια.γραφω τωρα εστω κ ππππππππππποοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολλλλλλλλλλλλλλλλλυ υυυυυυυυυυ καθυστερημενα γιατι κ δεν ημουν μελος τοτε αλλα κ τοτε να εγραφα την ιδια γνωμη θα ειχα.παιδια σαν τον ορεστη(βαζω αυτον μπροστα γιατι αυτον χεκινησατε να κραζετε κ καγκουρα να τον ανεβαζετε κ δολοφονο να τον κατεβαζετε)ειμαστε πολυ.μπορει να μην ειμαστε "φτασμενοι"30ρηδες η να εχουμε μια υσηχη ζωη στα προαστια αλλα τι να κανουμε?
απλως κανουμε αυτα που καποιοι ντρεπονται να παραδεχτουν οτι τα εχουν κανει!τελος!
ωραιες οι πιστες κ μακαρι να γινουν περισσοτερες,αλλα ειλικρινα πιστευετε οτι αμα τις φτιαξουν(που αποκλειετε)θα σταματησουν οι κοντρες στα φαναρια??ΗΕLLLOOO??
γιατι δεν μπορω να πιστεψω οτι οσοι κραζουν δεν εχουν κανει κοντρα!μην τρελαθουμε κιολας!
δεν αντιλεγω παντως στο οτι ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ επικυνδυνα ολα αυτα.πριν απο καποιες μερες κ ενω ημασταν γυρω στα 15μηχανακια στην βουλιαγμενης κ βολταραμε ενα TT-R εκανε σουζα με το ενα ποδι στην σελα δεν προλαβε να φρεναρει επεσε πανω σε αμαξι κ πανω στην πεσμενη μηχανη ενα lc4 με αποτελεσμα να πεσουν κ οι δυο βεβαια κ παροτι δεν φοραγε κανεις απο τους δυο κρανος (ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ)να την βγαλουν με εκδορες κ μωλοπες.ειμαι σιγουρος οτι την επομενη μερα παλι τα ιδια θα εκαναν.καταλαβατε το ηθικο διδαγμα??
για αυτο ας αφησουμε τους εμφυλιους κ τα στρατοπεδα με τους "καγκουρες" κ τους "κυριλε"
ενηλικοι ειμαστε ολοι μας κ ειμαστε υπευθυνοι των πραξεων μας.
Αρχικά δημιουργήθηκε από orangefactor
μπλα μπλα μπλα
σε εχω ... όλα τα αλλα ειναι λόγια! :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από orangefactor
μπλα μπλα μπλα
Συμφωνω.
Ωραια υπογραφη.
veletzas
29/11/2007, 22:46
an exeis xeria k antera pigene se mia pista k liose re vgale 15 girous k isiose, pare ena enduro k pigene sth varibopi k orgose k ase tis kontres stous dromous
Baggelhs20
01/12/2007, 23:34
χθες κατα τις 00:00 ειχα βγει για ποτο και στην κιφισίας στο υψος της κατεχακη ειδα κοντρα. ενα XT πειραγμενο benetton παλιο εναντιον ενος μαυρου 610 husky και εφυγαν κομματια χωρις κρανος,δε προλαβα να δω ποιος κερδισε.
απο τα φαναρια τους ειδα να μιλανε και εφυγαν ξαφνικα,παιζει να ηταν και ο ορεστης82
χθες κατα τις 00:00 ειχα βγει για ποτο και στην κιφισίας στο υψος της κατεχακη ειδα κοντρα. ενα XT πειραγμενο benetton παλιο εναντιον ενος μαυρου 610 husky και εφυγαν κομματια χωρις κρανος,δε προλαβα να δω ποιος κερδισε.
απο τα φαναρια τους ειδα να μιλανε και εφυγαν ξαφνικα,παιζει να ηταν και ο ορεστης82
παίζει να είναι και το πρώτο ποστ σου που γράφεις πάνω από 3 λέξεις! :lol:
τέσπα...μαύρο χάσκυ δεν οδηγάει μόνο ο ορέστης και καλό θα ήτο να είμεθα σίγουροι πριν το αναφέρουμε δημοσίως!
ειδικά τώρα που ο Ορέστης έχει αποκλειστεί από το moto.gr...
blackbusa
03/12/2007, 01:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
ειδικά τώρα που ο Ορέστης έχει αποκλειστεί από το moto.gr...
μπααααααααααα....ακομα εδω ειναι αλλα χαρα στο κουραγιο του.....να τρεχεις τωρα σε netcafe (φανταζομαι) για να.......
:look:
ξέρεις κάτι που δεν ξέρω?
blackbusa
03/12/2007, 01:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
:look:
ξέρεις κάτι που δεν ξέρω?
Οχι....αλλα στατιστικα τα κομπλεξακια δεν φευγουν ποτε......και αν προσεχεις καποια γραφομενα καλυτερα.........σε καποια θρεντακια.......γκουχουγκουχου:smokin: (καταραμενο τσιγαρο):lol:
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Baggelhs20
03/12/2007, 11:09
εφοσον δε βαζει μιαλο και συνεχιζι τις μαλακιες προβλεπω να τον κλαινε η ρεγγες