View Full Version : <<ΣΩΣΤΟΙ>> Vs ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ
ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩΝΤΑΣ ΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ <<ΔΙΑΜΑΧΕΣ>>
ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΤΑΙ Ο <<ΚΑΛΟΣ>> ΑΠΟ ΤΟΝ <<ΚΑΚΟ>>
ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗ Ο ΣΩΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΘΟΣ.
ΜΗΠΩΣ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΝ Κ.Ο.Κ ?
ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΓΡΑΦΟΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ <<ΓΡΑΨΕΙ>> ΚΑΙ
ΜΕ ΤΙ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ??
ΜΗΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ??
ΜΗΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΟΝ
ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΜΕ??
τηρησε τον ΚΟΚ και σεβασου τον διπλανό σου
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
σεβασου τον διπλανό σου
Αυτό.-
:wave2:
H.A.Balafoutre
09/06/2007, 18:58
Έτσι. Απλά πράγματα. Σωστά και όλα θα πάνε καλά.
ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ, έτσιιιιιιιιιιιι.:wave2:
H.A.Balafoutre
Lupo
CARP
KaTaNaS
giasas apenanti:
:a30: :a30: :a30: :a30: :a30: :wave2: :wave2:
file min to psaxneis giati to orio anamasa se gagouriliki to otidipote simeni ayto apo ton kok tin ka8e souza h mpanta hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh einai toso leptO poy tis pio poles fore den to katalabeneis oti to exeis perasi...ase poy h diaforetiki odigisei poy exei o ka8enas mas mpori na simenei anar8oxo gia kapion alo kai to anti8eto
TO 8EMA EINAI NA EXOYME KALA KAI POLA XILIOMETRA KAI ASFALI GIA NA MPOROYME NA TA GOYSTAROYME :wave2: :wave2:
Ναι καλο...Διηθηση κανείς?:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από mystik
TO KATALABES:confused:
Ποιος τι?
MI MOY PEIS HR8E???????????
Οχι ακομα...:bawl: :bawl: :bawl:
mob rules
09/06/2007, 20:03
ελα μου... ποιον κοκ.....:D :D
92268
[Politically correct bullshit mode on]
Φοραμε full εξοπλισμο ακομα και στο WC (Τill death tear us apart)
τηρουμε τον ΚOK ακομα και στην στροφη της κρεβατοκαμαρας (προτεραιοτητα παντα στις κυριες)
δεν κανουμε ποτε μα ποτε Καγκουριες (Αυτοι που βλεπουμε εξω να κανουν σουζες ειναι Δασκαλοι και Παπαδες)
[Politically correct bullshit mode off]
Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
ελα μου... ποιον κοκ.....:D :D
+1000
δεν πρεπει να γινεται διαχωρισμος "σωστοι" κ καγκουροι......
ΟΛΟΙ ειμαστε καγκουροι σε συγκεκριμενες φασεις!!
OrEsTiS82
09/06/2007, 20:06
LOOOOOOOOOOOOL!
:rotflmao: :rotflmao:
ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ:
- ΕΓΝΑΤΙΑ ΠΑΣ ΜΕ 120
- ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΕ 40-50
- ΔΕΝ ΠΑΡΚΑΡΕΙΣ ΣΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΤΛ
- ΚΙΝΗΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
- ΑΝ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΟΤΟΡΙ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ
ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΜΕ ΤΑΞΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΡΑΝΟΣ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ???
NA ENAS APO AYTOYS TOYS KAGOYRES TOYS ALITES
+++++++++++++++++++++++++++++++++++:smokin: :smokin:
92269
Αυτος ειναι Traitor στην πυρα λεμε :smokin:
αυτος ο καγκουρας τρεχει σε περιβαλον με ιδανικες συνθηκες :smokin: :smokin: και εγω θα ηθελα :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από CARP
- ΕΓΝΑΤΙΑ ΠΑΣ ΜΕ 120
- ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΕ 40-50
ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΜΕ ΤΑΞΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΡΑΝΟΣ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ???
εχεις δικιο αλλα αυτος ο συγκεκριμενος που στα λεει δε κανει δηθενιλικια ηταν μετρημενος οδηγος στην ασφαλτο και καννιβαλος στο χωμα :lol: :beer:
και παρολα αυτα εσπασε την λεκανη του καταλαβες?(στην ασφλατο) γιατι καποιοι δεν τηρουν τον ΚΟΚ
lampros_fazer
09/06/2007, 20:52
Η συντριπτική πλειοψηφία πιστεύω πως ναι..
(δεν εξαιρώ τον εαυτό μου..ο κοκ δεν είναι μόνο να φοράμε κράνος)..
mob rules
09/06/2007, 21:10
:hypnotize :look: :hypnotize :sick: :look: :hypnotize :a7: :a7: :a7: :a7:
vassilis88
09/06/2007, 21:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
Αυτος ειναι Traitor στην πυρα λεμε :smokin:
Valentino Rossi:
"In Honda you are only a number....and it's not important who wins.The important is the bike wins, Honda wins"
traitor??
HONDA SUCKS!:yuck:
το εχω πει κ θα το ξαναπω......
ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΩΣΤΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ Κ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ
ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΩΣΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!!!
ας σταματησουμε επιτελους να ριχνουμε ευθυνες στους "αλλους" κ να βγαζουμε την ουρα μας
εξω απο καθε κακο που συμβαινει σ'αυτο τον πλανητη....:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
Valentino Rossi:
"In Honda you are only a number....and it's not important who wins.The important is the bike wins, Honda wins"
traitor??
HONDA SUCKS!:yuck:
:a43:
Δεν ξερω για εσας αλλα εγω φοραω κρανος και στο WC
εχει μια φουρκετα γαματα :lol: :smokin:
fantacid
09/06/2007, 21:23
μαλλον αναποδα!!!
πρωτα ο ανθρωπος και μετα οι κανονες!
mob rules
09/06/2007, 21:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
Δεν ξερω για εσας αλλα εγω φοραω κρανος και στο WC
εχει μια φουρκετα γαματα :lol: :smokin:
περα απο το κρανος σου πρεπει ΠΑΝΤΑ να υπακοους στον κοκ......:rolleyes: οπως ακριβως κανουν οι περισσοτεροι που γραφουν εδω....:evil: ....:rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol:
fantacid
09/06/2007, 21:53
περα απο το κρανος σου πρεπει ΠΑΝΤΑ να υπακοους στον κοκ......:rolleyes: οπως ακριβως κανουν οι περισσοτεροι που γραφουν εδω....:evil: ....:rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol:
ε τους μλκες!!!
vangelis 64
09/06/2007, 21:56
:lol: :lol: :lol:
92280
Μίλησα εγώ για Κ.Ο.Κ???:a018: :a37:
Έκανα παράθεση σ'ένα απ'τα δύο κομμάτια της πρότασης του ΚΑΤΑΝΑ.
Δηλαδή στην Γερμανία, που κινούνται στην γρήγορη λωρίδα με 240 , και πλησιάζουν να περάσουν δίπλα από όχημα που πηγαίνει με 120-130, γιατί πέφτουν στα 140-150 όταν τον προσπερνάνε και μετά αναπτύσσουν και πάλι στα 240???
Λόγω Κ.Ο.Κ το κάνουν? Ούτε Κ.Ο.Κ , ούτε "σου", ούτε "εκλέρ"
Ξανα-παραθέτω τα λόγια του ΚΑΤΑΝΑ στα οποία είπα "Αυτό.-"
σεβασου τον διπλανό σου
Όταν δεν σεβόμαστε τον διπλανό οδηγό μας, ούτε η θανατική ποινή δεν αποτρέπει την ηλίθια οδήγηση.
- ΕΓΝΑΤΙΑ ΠΑΣ ΜΕ 120
- ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΕ 40-50
-εγνατια δεν εχω πατησει
-μεσα σε κατοικησιμες περιοχες ναι...
-ποτε
-διεισδύω για την δικια μου ασφαλεια και την εξυπηρετηση ολων
-εχω κουβαλησει ενίοτε ξεκράνωτα κορίτσια με την διπλή προσοχή και πολύ αργά!
τελος πάντων τιποτα απο οσα ρωτησες δεν προκαλει ατυχηματα οσο άλλες παρασπονδίες!
όπως παραβιάσεις σημανσης, προσπεράσεις απο τα δεξιλά με όσα και λοιπά...
fantacid
09/06/2007, 22:31
μονο κοριτσια ανεβαζεις στο ατι??
:lol: :lol: :lol:
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
-εγνατια δεν εχω πατησει
-ποτε
τελος πάντων τιποτα απο οσα ρωτησες δεν προκαλει ατυχηματα οσο άλλες παρασπονδίες!
όπως παραβιάσεις σημανσης, προσπεράσεις απο τα δεξιλά με όσα και λοιπά... [/QUOTE
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΣ ΕΣΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ....... ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ. ΤΟ ΘΕΜΑ
ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΣΑΙ ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ ΕΠΕΙΔΗ Π.Χ ΠΑΣ ΕΓΝΑΤΙΑ ΜΕ 150 ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΚ
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΚ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ
ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΓΚΟΥΡΙΑ.
ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ.......ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ..........
:beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
εχεις δικιο αλλα αυτος ο συγκεκριμενος που στα λεει δε κανει δηθενιλικια ηταν μετρημενος οδηγος στην ασφαλτο και καννιβαλος στο χωμα :lol: :beer:
και παρολα αυτα εσπασε την λεκανη του καταλαβες?(στην ασφλατο) γιατι καποιοι δεν τηρουν τον ΚΟΚ
ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ.
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ...........ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ.
ΟΛΟΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΗ.
ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΥΡΑΣ Ή ΜΟΤΟΚΡΟΣ
project.breeze
09/06/2007, 23:41
Εντελώς σωστός δεν είναι κανείς,απλά προσπάθησε να είσαι όσο το δυνατόν λιγότερο κάγκουρας και φρόντισε να τηρείς τουλάχιστον τους κανόνες που διασφαλίζουν τους άλλους.Δηλαδή αν είναι να πάθεις κάτι από κάποια μ@λ@κία σου φρόντισε ώστε να το πάθεις μόνο εσύ χωρίς να πάρεις κάποιον αθώο στον λαιμό σου...
-εγνατια δεν εχω πατησει
-ποτε
Ρε man ποτε γιορταζεις?
Να σου αναβουμε κανα κερι :lol: :lol: :lol:
Οδηγώντας πολλά χρόνια (25) πρωτίστως μηχανη αλλά και αυτοκίνητο θα έλεγα ότι δεν έχω βρεί οδηγό που να τηρεί συνειδητά τον ΚΟΚ, είτε γιατι ο ΚΟΚ δεν είναι εφαρμόσιμος είτε γιατί ο καθένας βάζει τα δικά του ορία τα οποία είναι διαφορετικά από αυτά που υπολογίζει ο ΚΟΚ (αν τα υπολογίζει) για το μέσο οδηγό. Η διαφορά είναι ότι όποτε κάποιος αποφασίζει να παραβιάσει τον ΚΟΚ πρέπει να το κάνει αναλαμβάνοντας το πλήρες ρίσκο ΧΩΡΙΣ να βάζει άλλους οδηγούς ή πεζούς σε κίνδυνο. Για παράδειγμα αν κάποιος αποφάσισει να πάει με 200++ σε κάποιο τμήμα της εθνικής που κινείται χωρίς άλλη παρουσία οχημάτων είναι δικαίωμα του και αναλαμβάνει το ρίσκο, αν κάνει το ίδιο ανάμεσα στις ουρές των χαζοχαρούμενων εκδρομέων της Παρασκευής που κινούνται με 80 περνώντας ανάμεσα τους είναι ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ και ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ. Με την ίδια λογική πολλοί από μας περιφρονούν προκλητικά το κόκκινο, και ενώ οι υπολοιποι οδηγοί περιμένουν να ανάψει πράσινο αυτοί όταν κρίνουν ότι μπορούν να περάσουν ξεκινούν με κόκκινο και συνήθως με σούζα, αυτή η προκλητική συμπεριφορά-οδήγηση χαρακτηρίζει τον Καγκουρα.
Επειδή κάποιος έθεσε και το θέμα του χαιρετισμού θέλω να πω ότι πριν από μερικά χρόνια ο χαιρετισμός μεταξύ μηχανόβιων ήταν δεδομένος, τώρα πια σπάνια συμβαίνει. Η δικαιολογία ότι έχουμε γίνει πολλοί κατά την άποψη μου δεν ισχύει. Έχοντας ζήσει μερικά χρόνια στο εξωτερικό (πρόσφατα) σας διαβεβαιώ ότι ο χαιρετισμός εξακολουθεί να γίνεται είτε μεταξύ άναβατών είτε από αναβάτες προς αυτοκινητιστές όταν οι τελευταίοι ανοίγουν χώρο για να περασεί μηχανή. Sorry για το μακροσκελές post αλλά έτσι μου βγήκε:beer:
mob rules
10/06/2007, 12:09
-εγνατια δεν εχω πατησει
-ποτε
η απαντηση αυτη ειναι ολα τα λεφτα...:lol: :rotflmao: :lol:
ειδικα το''διεισδύω για την δικια μου ασφαλεια και την εξυπηρετηση ολων''
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
Μίλησα εγώ για Κ.Ο.Κ???:a018: :a37:
Έκανα παράθεση σ'ένα απ'τα δύο κομμάτια της πρότασης του ΚΑΤΑΝΑ.
Δηλαδή στην Γερμανία, που κινούνται στην γρήγορη λωρίδα με 240 , και πλησιάζουν να περάσουν δίπλα από όχημα που πηγαίνει με 120-130, γιατί πέφτουν στα 140-150 όταν τον προσπερνάνε και μετά αναπτύσσουν και πάλι στα 240???
Λόγω Κ.Ο.Κ το κάνουν? Ούτε Κ.Ο.Κ , ούτε "σου", ούτε "εκλέρ"
Ξανα-παραθέτω τα λόγια του ΚΑΤΑΝΑ στα οποία είπα "Αυτό.-"
Όταν δεν σεβόμαστε τον διπλανό οδηγό μας, ούτε η θανατική ποινή δεν αποτρέπει την ηλίθια οδήγηση.
:look: :look:
ΓΙΑ ΓΛΥΚΑ ΜΙΛΑΤΕ ΒΡΕ ????:confused:
ΕΓΩ ΓΟΥΣΤΑΡΩ "ΤΙΡΑΜΥΣΣΟΥ" :D :D :D
vasilli88 ena pragma aporw..giati pires cbr125 afou misis tin honda???????????????:confused:
na epernes kanena allo, vlakas den eisai. an s aresei alli marka poula tin kai pare ena rs pou s aresei.poula tin 2000 kai vale akomi 1000 kai par tin me dosis allios doukou.sto lew epeidi exw zalisti na se akouw pou thes to aprilia.parto na min exeis alla provlimata sto mialo sou kai anisixies.
filika panta :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vlassos
Οδηγώντας πολλά χρόνια (25) πρωτίστως μηχανη αλλά και αυτοκίνητο θα έλεγα ότι δεν έχω βρεί οδηγό που να τηρεί συνειδητά τον ΚΟΚ, είτε γιατι ο ΚΟΚ δεν είναι εφαρμόσιμος είτε γιατί ο καθένας βάζει τα δικά του ορία τα οποία είναι διαφορετικά από αυτά που υπολογίζει ο ΚΟΚ (αν τα υπολογίζει) για το μέσο οδηγό. Η διαφορά είναι ότι όποτε κάποιος αποφασίζει να παραβιάσει τον ΚΟΚ πρέπει να το κάνει αναλαμβάνοντας το πλήρες ρίσκο ΧΩΡΙΣ να βάζει άλλους οδηγούς ή πεζούς σε κίνδυνο. Για παράδειγμα αν κάποιος αποφάσισει να πάει με 200++ σε κάποιο τμήμα της εθνικής που κινείται χωρίς άλλη παρουσία οχημάτων είναι δικαίωμα του και αναλαμβάνει το ρίσκο, αν κάνει το ίδιο ανάμεσα στις ουρές των χαζοχαρούμενων εκδρομέων της Παρασκευής που κινούνται με 80 περνώντας ανάμεσα τους είναι ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ και ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ. Με την ίδια λογική πολλοί από μας περιφρονούν προκλητικά το κόκκινο, και ενώ οι υπολοιποι οδηγοί περιμένουν να ανάψει πράσινο αυτοί όταν κρίνουν ότι μπορούν να περάσουν ξεκινούν με κόκκινο και συνήθως με σούζα, αυτή η προκλητική συμπεριφορά-οδήγηση χαρακτηρίζει τον Καγκουρα.
Επειδή κάποιος έθεσε και το θέμα του χαιρετισμού θέλω να πω ότι πριν από μερικά χρόνια ο χαιρετισμός μεταξύ μηχανόβιων ήταν δεδομένος, τώρα πια σπάνια συμβαίνει. Η δικαιολογία ότι έχουμε γίνει πολλοί κατά την άποψη μου δεν ισχύει. Έχοντας ζήσει μερικά χρόνια στο εξωτερικό (πρόσφατα) σας διαβεβαιώ ότι ο χαιρετισμός εξακολουθεί να γίνεται είτε μεταξύ άναβατών είτε από αναβάτες προς αυτοκινητιστές όταν οι τελευταίοι ανοίγουν χώρο για να περασεί μηχανή. Sorry για το μακροσκελές post αλλά έτσι μου βγήκε:beer:
:a10: :a10: :a013:
liakaros
10/06/2007, 15:00
ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩΝΤΑΣ ΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ <<ΔΙΑΜΑΧΕΣ>>
ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΤΑΙ Ο <<ΚΑΛΟΣ>> ΑΠΟ ΤΟΝ <<ΚΑΚΟ>>
ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗ Ο ΣΩΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΘΟΣ.
ΜΗΠΩΣ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΝ Κ.Ο.Κ ?
ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΓΡΑΦΟΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ <<ΓΡΑΨΕΙ>> ΚΑΙ
ΜΕ ΤΙ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ??
ΜΗΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΟΝ
ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΜΕ??
ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ FORUM ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΙΔΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΕΔΩ...
Ο ΚΑΛΟΣ Η ΚΑΚΟΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ Κ.Ο.Κ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΤΕΤΟΙΟ ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΠΡΑΓΜΑ...
ΚΑΚΟΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ=ΚΑΤΟΧΟΣ VARADERO ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ DAINESE
ΚΑΛΟΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ=ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΚΤΩΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΟΥ ΠΟΥΝ,ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ,ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ
:wave2: :wave2:
Εντελως deathwish λεμε :lol: :lol: :lol:
lets get rocked :lol: :lol: :lol:
mob rules
10/06/2007, 16:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ FORUM ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΙΔΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΕΔΩ...
Ο ΚΑΛΟΣ Η ΚΑΚΟΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ Κ.Ο.Κ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΤΕΤΟΙΟ ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΠΡΑΓΜΑ...
ΚΑΚΟΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ=ΚΑΤΟΧΟΣ VARADERO ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ DAINESE
ΚΑΛΟΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ=ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΚΤΩΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΟΥ ΠΟΥΝ,ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ,ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ
:wave2: :wave2:
:a18: :a18: :a18:
μια και δεν εχετε καταλαβει τον ορο του καγκουρα...........για ψαξτε το στο google...
liakaros
10/06/2007, 17:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
μια και δεν εχετε καταλαβει τον ορο του καγκουρα...........για ψαξτε το στο google...
ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ, Ο
Η ΛΕΞΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΟΜΙΛΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΓΡΑΦΗΣ ΤΗΣ.
ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΥΝΑΝΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΩΣ ΚΑΓΓΟΥΡΑΣ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΤΕΡΟΥ ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ.
ΣΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΣΥΓΓΡΑΜΑΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΡΟΣ KAGOURAS.
ΠΑΡΑΛΑΓΕΣ:
ΚΑΓΚΟΥΡΙ (ΤΟ), ΚΑΓΚΟΥΡΩ (Η -ΣΥΝΗΘΩΣ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΑΓΟΥΡΑ), ΚΑΓΟΥΡΙΑΡΗΣ, ΚΤΛ
ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΧΛΟΣ ΕΠΙΔΕΙΞΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, Ο ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΑΣ ΦΛΩΡΑΚΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΤΡΕΝΤΥ ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΚΤΛ, ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΓΚΟΜΕΝΑ.
Ο ΣΤΑΡΧΙΔΙΣΤΗΣ ΚΑΦΡΟΣ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟ ΑΡΑΛΙΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΡΑΠΕ
(ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ: ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, Ο ΚΑΦΕΣ ΦΙΛΤΡΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ? ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΜΟΝΟ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΣΤΟ SUPER DOUPER GLX ΜΟΥ!!!)
ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑ ΚΑΛΑ -ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΙΣΧΡΟΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ.... ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ.
Πάμε, λοιπόν, μετά από αυτή τη σύντομη εισαγωγή στό συγκεκριμένο είδος μαρσιποφόρου να αναλύσουμε τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της συμεριφοράς και του τρόπου ζωής του.
Περί νεαρού, λοιπόν, ο λόγος, ευρισκομένου σε ηλικιακό φάσμα που ξεκινάει από την εφηβεία, και καταλήγει ....στον γάμο. Ο έφηβος κάγκουρας... Οπωσδήποτε κάτοχος παπιού.
Προσοχή, ποτέ δεν οδηγεί σκουτεράκι, καθ΄ότι το αυτόματο κιβώτιο του τελευταίου είναι μόνο για τις "γκόμενες", και δεν ενδείκνυται για κόντρες. Πίσω στα 80's το παπί ήταν στρογγυλοφάναρο. Μετά ήρθαν τα yamaha, και σήμερα το ελάχιστο είναι το honda astrea. Μπορείτε να τα ακούσετε να έρχονται από μακριά, αφού φέρουν είτε βελτιωμένη εξάτμιση ανοικτού τύπου, είτε βελτιωμένη εξάτμιση "τρύπιου" τύπου, είτε βελτιωμένη εξάτμιση "ανύπαρκτου" τύπου.
Μπορείτε επίσης να τα αναγνωρίσετε και σταματημένα, από κάτι φτερά και ποδιές που λείπουν, κάτι ζάντες που γυαλίζουν από την επινικέλωση, κάτι αλλαγμένα φώτα που αντί για λευκό φωτίζουν μπλε και αντί για κόκκινο, μωβ....όλα αυτά δεν αφήνουν περιθώρια να γίνει λάθος.
Επίσης, συχνά συναντώνται και αερογραφίες πάνω στην πάπια, συνηθέστατα απεικονίζουσες κλισέ θέματα (η "γκόμενα" στην παραλία, το ηλιοβασίλεμα....). Ο κάγκουρας, συχνά κοντεύει να γίνει ένα με το μηχανάκι. Θα τον έχετε δει σίγουρα να οδηγεί σκυφτός εως καμπουριασμένος... ενώ είναι τέτοια η εξοικείωσή του με το όχημα, που οδηγεί ακόμα και ΣΤΑΥΡΟΠΟΔΙ...
Τα βράδια, οι άσπρες (abibas) κάλτσες του λάμπουν στο σκοτάδι, συντελώντας με αυτόν τον τρόπο στη μείωση των ατυχημάτων.
Να όμως που το σχολείο τελείωσε (πολλες φορές το γυμνάσιο μόνο), και ο καγκουράκος μας πάτησε τα 18, έπιασε δουλειά, πήρε δίπλωμα, μπορεί να ψηφίσει (μπορεί και να μην το ξέρει, όμως), παράτησε το παπί, και αγόρασε ΑΜΑΞΙ....Σήμα κατατεθέν, λοιπον, των απανταχού κάγκουρων της μετεφηβικής ηλικίας, το αμάξι. Peugeot rallye λοιπόν, ή citroen saxo vts. Τα δύο αυτοκίνητα που αντιπροσωπεύουν το 85% των κάγκουρων. Φυσικά και αυτά τα αυτοκίνητα δεν έχουν πολλή σχέση με το εργοστασιακό μοντέλο. Πρώτα απ' όλα, ξεχωρίζουν από τα μπλε λεντάκια στα πιτσιλιστίρια και τις λάμπες νέον κάτω από το σασί (για τα πιό τρελά μωράκια).
Στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, μπορείτε να δείτε μια ακριβή απομίμηση του φουγάρου του Τιτανικού, επονομαζόμενη και ως "εξάτμιση". Στα πιο μετριοπαθή αυτοκίνητα, θυμίζει απλά το πουρί της σόμπας. Στο πίσω τζάμι, απαραίτητη προσθήκη είναι το αυτοκόλλητο "NO FEAR". Και σε αυτά τα αυτοκίνητα (όντως) "έχουν αλλάξει τα φώτα", με συνηθεια προς τα εμπρός να φωτίζουν 4 εως 6 φώτα και προβολείς, ενώ διόλου σπάνια τα φρένα έχουν.... άλλο χρώμα.
Η μηχανή του αυτοκινήτου συχνότατα είναι πειραγμένη και φέρει βελτιωμένο εγκέφαλο (μόνο η μηχανή ομως - για τον οδηγό ούτε κουβέντα). Τέλος, το ανυπέρβλητο χαρακτηριστικό του αυτοκινήτου είναι το ηχοσύστημα. Στο πίσω μέρος είναι απαραίτητα τοποθετημένο subwoofer, το μέγεθος του οποίου κάνει ακόμα και τα death metal συγκροτήματα να κιτρινίζουν από φόβο και πανικό...
Το αυτοκίνητο ταξιδεύει με ανοικτά παράθυρα χειμώνα καλοκαίρι, και ο οδηγός (και συνοδηγός) φοράει μαύρα γυαλιά μέρα νύχτα (φάση μεταξύ Αννας Βίσση και Matrix). Το ρεπερτόριο έχει συνηθέστατα...ζωοφιλικές τάσεις, με αδυναμία στους καλύτερους φίλους του ανθρώπου (γαβ). Υπάρχει και η θεωρία που θέλει το αυτοκίνητο έμψυχο ον, και μάλιστα με ψυχή κόμπρας. Μοιραία, λοιπόν, για να προχωρήσει το αμάξι αυτό, πρέπει οπωσδήποτε να προϋπάρξει μουσική υπόκρουση κλαρίνου, σε ικανή ένταση και ρυθμό. Τέλος, υπάρχει και η άλλη περίπτωση, κατά την οποία απο τα μεγάφωνα ξεχύνεται ένα απροσδιόριστο ξερόμπιτο (ντ -τς, ντ -τς, ντ -τς).
project.breeze
10/06/2007, 21:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ, Ο
Η ΛΕΞΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΟΜΙΛΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΓΡΑΦΗΣ ΤΗΣ.
ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΥΝΑΝΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΩΣ ΚΑΓΓΟΥΡΑΣ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΤΕΡΟΥ ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ.
ΣΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΣΥΓΓΡΑΜΑΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΡΟΣ KAGOURAS.
ΠΑΡΑΛΑΓΕΣ:
ΚΑΓΚΟΥΡΙ (ΤΟ), ΚΑΓΚΟΥΡΩ (Η -ΣΥΝΗΘΩΣ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΑΓΟΥΡΑ), ΚΑΓΟΥΡΙΑΡΗΣ, ΚΤΛ
ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΧΛΟΣ ΕΠΙΔΕΙΞΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, Ο ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΑΣ ΦΛΩΡΑΚΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΤΡΕΝΤΥ ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΚΤΛ, ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΓΚΟΜΕΝΑ.
Ο ΣΤΑΡΧΙΔΙΣΤΗΣ ΚΑΦΡΟΣ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟ ΑΡΑΛΙΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΡΑΠΕ
(ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ: ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, Ο ΚΑΦΕΣ ΦΙΛΤΡΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ? ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΜΟΝΟ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΣΤΟ SUPER DOUPER GLX ΜΟΥ!!!)
ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑ ΚΑΛΑ -ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΙΣΧΡΟΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ.... ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ.
Πάμε, λοιπόν, μετά από αυτή τη σύντομη εισαγωγή στό συγκεκριμένο είδος μαρσιποφόρου να αναλύσουμε τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της συμεριφοράς και του τρόπου ζωής του.
Περί νεαρού, λοιπόν, ο λόγος, ευρισκομένου σε ηλικιακό φάσμα που ξεκινάει από την εφηβεία, και καταλήγει ....στον γάμο. Ο έφηβος κάγκουρας... Οπωσδήποτε κάτοχος παπιού.
Προσοχή, ποτέ δεν οδηγεί σκουτεράκι, καθ΄ότι το αυτόματο κιβώτιο του τελευταίου είναι μόνο για τις "γκόμενες", και δεν ενδείκνυται για κόντρες. Πίσω στα 80's το παπί ήταν στρογγυλοφάναρο. Μετά ήρθαν τα yamaha, και σήμερα το ελάχιστο είναι το honda astrea. Μπορείτε να τα ακούσετε να έρχονται από μακριά, αφού φέρουν είτε βελτιωμένη εξάτμιση ανοικτού τύπου, είτε βελτιωμένη εξάτμιση "τρύπιου" τύπου, είτε βελτιωμένη εξάτμιση "ανύπαρκτου" τύπου.
Μπορείτε επίσης να τα αναγνωρίσετε και σταματημένα, από κάτι φτερά και ποδιές που λείπουν, κάτι ζάντες που γυαλίζουν από την επινικέλωση, κάτι αλλαγμένα φώτα που αντί για λευκό φωτίζουν μπλε και αντί για κόκκινο, μωβ....όλα αυτά δεν αφήνουν περιθώρια να γίνει λάθος.
Επίσης, συχνά συναντώνται και αερογραφίες πάνω στην πάπια, συνηθέστατα απεικονίζουσες κλισέ θέματα (η "γκόμενα" στην παραλία, το ηλιοβασίλεμα....). Ο κάγκουρας, συχνά κοντεύει να γίνει ένα με το μηχανάκι. Θα τον έχετε δει σίγουρα να οδηγεί σκυφτός εως καμπουριασμένος... ενώ είναι τέτοια η εξοικείωσή του με το όχημα, που οδηγεί ακόμα και ΣΤΑΥΡΟΠΟΔΙ...
Τα βράδια, οι άσπρες (abibas) κάλτσες του λάμπουν στο σκοτάδι, συντελώντας με αυτόν τον τρόπο στη μείωση των ατυχημάτων.
Να όμως που το σχολείο τελείωσε (πολλες φορές το γυμνάσιο μόνο), και ο καγκουράκος μας πάτησε τα 18, έπιασε δουλειά, πήρε δίπλωμα, μπορεί να ψηφίσει (μπορεί και να μην το ξέρει, όμως), παράτησε το παπί, και αγόρασε ΑΜΑΞΙ....Σήμα κατατεθέν, λοιπον, των απανταχού κάγκουρων της μετεφηβικής ηλικίας, το αμάξι. Peugeot rallye λοιπόν, ή citroen saxo vts. Τα δύο αυτοκίνητα που αντιπροσωπεύουν το 85% των κάγκουρων. Φυσικά και αυτά τα αυτοκίνητα δεν έχουν πολλή σχέση με το εργοστασιακό μοντέλο. Πρώτα απ' όλα, ξεχωρίζουν από τα μπλε λεντάκια στα πιτσιλιστίρια και τις λάμπες νέον κάτω από το σασί (για τα πιό τρελά μωράκια).
Στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, μπορείτε να δείτε μια ακριβή απομίμηση του φουγάρου του Τιτανικού, επονομαζόμενη και ως "εξάτμιση". Στα πιο μετριοπαθή αυτοκίνητα, θυμίζει απλά το πουρί της σόμπας. Στο πίσω τζάμι, απαραίτητη προσθήκη είναι το αυτοκόλλητο "NO FEAR". Και σε αυτά τα αυτοκίνητα (όντως) "έχουν αλλάξει τα φώτα", με συνηθεια προς τα εμπρός να φωτίζουν 4 εως 6 φώτα και προβολείς, ενώ διόλου σπάνια τα φρένα έχουν.... άλλο χρώμα.
Η μηχανή του αυτοκινήτου συχνότατα είναι πειραγμένη και φέρει βελτιωμένο εγκέφαλο (μόνο η μηχανή ομως - για τον οδηγό ούτε κουβέντα). Τέλος, το ανυπέρβλητο χαρακτηριστικό του αυτοκινήτου είναι το ηχοσύστημα. Στο πίσω μέρος είναι απαραίτητα τοποθετημένο subwoofer, το μέγεθος του οποίου κάνει ακόμα και τα death metal συγκροτήματα να κιτρινίζουν από φόβο και πανικό...
Το αυτοκίνητο ταξιδεύει με ανοικτά παράθυρα χειμώνα καλοκαίρι, και ο οδηγός (και συνοδηγός) φοράει μαύρα γυαλιά μέρα νύχτα (φάση μεταξύ Αννας Βίσση και Matrix). Το ρεπερτόριο έχει συνηθέστατα...ζωοφιλικές τάσεις, με αδυναμία στους καλύτερους φίλους του ανθρώπου (γαβ). Υπάρχει και η θεωρία που θέλει το αυτοκίνητο έμψυχο ον, και μάλιστα με ψυχή κόμπρας. Μοιραία, λοιπόν, για να προχωρήσει το αμάξι αυτό, πρέπει οπωσδήποτε να προϋπάρξει μουσική υπόκρουση κλαρίνου, σε ικανή ένταση και ρυθμό. Τέλος, υπάρχει και η άλλη περίπτωση, κατά την οποία απο τα μεγάφωνα ξεχύνεται ένα απροσδιόριστο ξερόμπιτο (ντ -τς, ντ -τς, ντ -τς).
Liakaros > Μπαμπινιώτης :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Da.Vintage
11/06/2007, 08:06
Ούτε με τα πόδια δεν το έχω καταφέρει αυτό ακόμα!
Da.Vintage
11/06/2007, 08:09
Eγώ γιατί θέλω να του μοιάσω?:D :lol:
Da.Vintage
11/06/2007, 08:18
Σωστός οδηγός ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! Και όταν δούμε κάποιον να πλησιάζει προς αυτό του ρίχνουμε μπινελίκια γιατί πάει με 50 μέσα στη πόλη, γιατί σταμάτησε με φλάς και όχι με αλάρμ, Γιατί αρχίζει να κόβει μόλις δεί πορτικαλί και άλλα τέτοιου είδους!
Άρα και να θέλει κάποιος δεν τον αφήνουν οι άλλοι!
ΟΛΟΙ κρύβουμε έναν μικρό ΚΆΓΚΟΥΡΑ μέσα μας! Το θέμα είναι πόσο τον αφήνουμε να βγαίνει προς τα έξω!
Εμένα μου έχουν πει οτι έχω ενα μικρό σωστό οδηγό μέσα μου αλλά τον έχω αμπαρομένο!:lol:
Ταξιδευτής
11/06/2007, 08:31
σεβασου τον διπλανό σου
Οπως τα λεει ο Σταυρος! Τιποτα αλλο.
Τιταν, δεν σεβεσαι τον διπλανο σου ακομα και πεζος οπως λες, δεν εχω τιποτα αλλο να σου πω -με τα σκουπιδια δεν ανοιγεις συζητηση. :mad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Τιταν, δεν σεβεσαι τον διπλανο σου ακομα και πεζος οπως λες, δεν εχω τιποτα αλλο να σου πω -με τα σκουπιδια δεν ανοιγεις συζητηση. :mad:
Ρε man εχω την αισθηση οτι εχεις πολλα περισσοτερα να πεις
απο το να αναμασας τις μλκες που λενε συνεχεια εδω μεσα για το θεαθηναι
αν σε προσβαλει αυτο που λεω αγνοησε το :wave2:
mob rules
11/06/2007, 09:25
:hypnotize δηλ.για να καταλαβω,εσυ ΠΑΝΤΑ σεβεσαι τον διπλανο σου,εστω και αν σου πεταχτει απο ενα σταυροδρομι που εχει στοπ;η εστω και αν κανε ικαποια μλκια;
τελος παντων καλο ειναι να λεμε πραγματα το οποια κανουμε,και οχι για να εχουμε κατι να λεμε......:winka:
liakaros
11/06/2007, 10:09
:hypnotize δηλ.για να καταλαβω,εσυ ΠΑΝΤΑ σεβεσαι τον διπλανο σου,εστω και αν σου πεταχτει απο ενα σταυροδρομι που εχει στοπ;η εστω και αν κανε ικαποια μλκια;
τελος παντων καλο ειναι να λεμε πραγματα το οποια κανουμε,και οχι για να εχουμε κατι να λεμε......:winka:
Εγω παντως τον σεβομαι...
Δλδ ουτε χριστοπαναγιες του ριχνω ουτε μουτζες ουτε ετσι:a31: του κανω ουτε τιποτα...
Του λεω ευχαριστω πολυ κυριε που δεν με σκοτωσατε...
Οπως περισυ που ενας παπους 87 ετων εστειλε εμενα στο νοσοκομειο 2 βδομαδες(και δεν ηρθε ουτε 1 φορα να δει τι σκατα κανω,ζω...πεθανα) και την μηχανη(suzuki sv650 τοτε) στα σκουπιδια...
Οταν βγηκα λοιπον απο το νοσοκομειο σκεφτηκα να του στειλω ενα μεγαλο μπουκετο με λουλουδια με ενα καρτελακι που να λεει ευχαριστω και μπραβο σου παλιομαλακα σκατογερε που στην ηλικια σου απο την στραβομαρα ενω δεν μπορεις να πετυχεις ουτε την λεκανη οταν κατουρας,εμενα με κεντραρες κανονικοτατα....(γαμω το σπιτι σου οπου και να εισαι αυτη τη στιγμη)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Σωστός οδηγός ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! Και όταν δούμε κάποιον να πλησιάζει προς αυτό του ρίχνουμε μπινελίκια γιατί πάει με 50 μέσα στη πόλη, γιατί σταμάτησε με φλάς και όχι με αλάρμ, Γιατί αρχίζει να κόβει μόλις δεί πορτικαλί και άλλα τέτοιου είδους!
ΟΛΟΙ κρύβουμε έναν μικρό ΚΆΓΚΟΥΡΑ μέσα μας! Το θέμα είναι πόσο τον αφήνουμε να βγαίνει προς τα έξω!
Εμένα μου έχουν πει οτι έχω ενα μικρό σωστό οδηγό μέσα μου αλλά τον έχω αμπαρομένο!:lol:
ΜΕΣΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ :beer:
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΦΑΝΑΡΙ ΠΟΥ ΛΕΣ......ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΑ ΚΑΤΙ ΦΡΕΝΑΡΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ (ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ)
ΩΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΛΕΩ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΕΙ....
ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΟΨΑ ΠΕΡΝΑΩ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ...
ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΤΑΜΑΤΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
ΑΝΤΕ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΕΓΩ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΩ ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΤΗΣΟΥΝ Ή Ο ΚΟΚ
ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ :dizzy: :dizzy: :dizzy:
Da.Vintage
11/06/2007, 11:38
Καλά είσαι ΒΛΑΚΑΣ?
Για το ΚΟΚ μιλούσα!:a57: :a52:
Με ξέρεις και απο χτές και έχεις και το θάρος να με πείς σκουπίδι?
paidia einai ligo psiloapatilo ayto pou lete eimai sigouros oti kai aytoi pou grafoun edw na akolouthoun ton kok pista an exoun piasei pote sta xeria tous mia dinati mixani eimai sigouros oti tha theloun kai na trexoun kai na rixoun mia souzitsa kai mia mpanta kai ola ta sxetika makari ola ayta ma ginontan se kapia pista kai oxi sto dromo (gia mouri )pou kanoune polloi gia mena tithete mono thema sebasmou kai prosoxis katalabainw ta palikaria pou paizoun souzes giati einai gliko to gazi (egw as poume den ematha pote na paizw souza de kserw giati fobos isws)anyway apla prosoxi kai sebasmos gia mena kagouras den iparxei eiparxoun kompleksika atoma telos :)
Da.Vintage
11/06/2007, 12:34
Ναι μάλλον είναι ο μόνος σωστός ανάμεσά μας!
Έχει πάρει το 999
και πάει στη πόλη με 50
στην εθνικη με 120... (λές και πάει και παραπάνω)
Δεν έχει περάσει ποτέ κόκκινο
Κινείται πισω απο τα αυτοκίνητα!
Απο εκεί καταλαβαίνεις και την επιλογή του...
Da.Vintage
11/06/2007, 12:38
Ηθελα να γράψω οτι εννοώ μόνο τον ΚΟΚ και...
Φαντάστηκα οτι δε θα υπάρχει κάποιος ηλίθιος να μη το καταλάβει έκανα λάθος!
Α! και όσο γα το σεβασμό στον διπλανό σου...Τί ξέρεις εσύ που προσβάλεις κάποιον χωρίς λόγο και χωρίς να το ξέρεις!
Εγώ σέβομαι ΜΟΝΟ όσους με ΣΕΒΟΝΤΑΙ όλους τους άλλους που πάνε να με σκοτώσουν!
Θα τους Γ@... αυτό που τους πέταγε!
Ταρίφες
Γυναίκες
Ηλίθιους
Καυλόγκαζα
κτλ!
Περιμένω μία συγνώμη!
+1
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ :beer:
:confused: ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ "ΚΑΓΚΟΥΡΑ" :confused:
mob rules
11/06/2007, 16:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από maniak.
+1
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ :beer:
:rolleyes: μικρε καγκουρα...:rolleyes:
:rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
grigorisr1
11/06/2007, 17:48
Φτου σας καγκουρια ολοι :rotflmao: :rotflmao:
Κανετε επικινδινη οδηγηση και ελιγμους περνατε με κοκκινα δε ντρεπεστε λεω εγω... :rotflmao: :rotflmao:
SPORAKIAS
11/06/2007, 19:15
οτι δεν θελετε να σας κανουν να μην τα κανετε στους αλλους....
αυτος ειναι σεβασμος για εμενα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
αυτος ειναι σεβασμος για εμενα... :beer: :a3: :a18: :a013:
σωστόοοοος...
απλά άμα κάποιος είναι μαλάκας...και δεν χαμπαριάζει και είναι ζώο... έτσι θα συμπεριφέρεται κιόλας....:rolleyes: :p :cool:
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Φτου σας καγκουρια ολοι :rotflmao: :rotflmao:
Κανετε επικινδινη οδηγηση και ελιγμους περνατε με κοκκινα δε ντρεπεστε λεω εγω... :rotflmao: :rotflmao:
:nono: ΚΟΚΚΙΝΑ ΠΟΤΕ :nono:
:nono: ΣΟΥΖΕΣ ΠΟΤΕ :nono:
:nono: ΕΝΤΟ ΠΟΤΕ :nono:
:look: ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ ΕΓΩ ???????????:smokin:
grigorisr1
11/06/2007, 19:40
:nono: ΚΟΚΚΙΝΑ ΠΟΤΕ :nono:
:nono: ΣΟΥΖΕΣ ΠΟΤΕ :nono:
:nono: ΕΝΤΟ ΠΟΤΕ :nono:
:look: ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ ΕΓΩ ???????????:smokin:
Εσυ ειπαμε το αρχαιο R1 σου δε τα κανει αυτα :D
Εσυ ειπαμε το αρχαιο R1 σου δε τα κανει αυτα :D
:a4: :a4: :a4: :a029: :a029:
grigorisr1
11/06/2007, 19:44
:a4: :a4: :a4: :a029: :a029:
Να σε βοηθησω γιατι οχι
Πετα το στα σιδερα το ρ1 γιατι να το πουλησεις πιος θα το αγορασει... να του το κανεις δωρο παλι θα σκεφτει τα λεφτα για μεταβιβασι ασφαλεια..
Παρε ενα κ5 κ6 κ7 να βρεις τι χαρα σου :rotflmao: :rotflmao:
Να σε βοηθησω γιατι οχι
Πετα το στα σιδερα το ρ1 γιατι να το πουλησεις πιος θα το αγορασει... να του το κανεις δωρο παλι θα σκεφτει τα λεφτα για μεταβιβασι ασφαλεια..
Παρε ενα κ5 κ6 κ7 να βρεις τι χαρα σου :rotflmao: :rotflmao:
:nono: EΓΩ ΚΑΙ ΤΟ R ΕΙΜΑΣΤΕ 1 .:beer: :beer: :winka:
:cool: ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΛΛΑΖΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ Κ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ :winka:
Da.Vintage
12/06/2007, 06:56
αυτος ειναι σεβασμος για εμενα...
+1000
Εγώ όταν οδηγώ το αυτοκίνητο πίο πολύ κοιτάω τους κρθρέυτες για τα μηχανάκια παρά μπροστά μου.
Κοιτάω επίσης να τους αφήνω χώρο πλάγια και μπροστά για να περνάνε, γιατί όταν είμαι εγώ στη θέση τους και με κλείνουν πέφτει πολύ μπινελίκι!
Οι μόνοι που δε σέβομαι για ΚΑΝΕΝΑ λόγο είναι οι Ταρίφες...
Είναι τα πιό αλλαζονικά πλάσματα του κόσμου μαζί με τους λεωφοριατζίδες που επειδή έχουν όγκο μπορούν και να βγούν με το έτσι θέλω! Αυτές οι 2 κατηγορίες δεν κερδίζουν τον σεβασμό μου για κανένα λόγο... άρα δεν αντιδρώ και σαν σωστός οδήγος αλλά σαν κάγκουρας θα πάω δίπλα του θα τον βρίσω μετά θα τον κλείσω και μετά αν πεί και κουβέντα σταματάω μπροστά του και κατεβαίνω και απο εκεί και πέρα αρχίζεις με μπινελίκια και μπορεί να τελειώσεις και με μπουνίδια!
Ά και όσο για τους πεζούς! Μου την δίνουν κάτι ΓΌΗΔΕΣ που περπατάνε με το πάσο τους καμαρωτοί καμαρωτοί εκτός διάβασης πάντα και αν σε δούν δεν αναπτυσουν ταχύτητα!
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΕΙΔΗ ΠΕΖΟΙ:
ΟΙ ΓΡΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ Κ.Α.Τ.
Μία λύση γαι παραδειγματισμό όταν δείς ένα τέτοιο είναι... κόβεις λίγο περνάς ξυστά πίσω του και όταν βρίσκεσαι ακριβώς πίσω του τραβάς ένα γερό ξερόγκαζο!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΓΚΡΙΜΑΤΣΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΛΑ ΜΠΡΕΪΚ ΝΤΑΝΣ ΚΑΙ ΑΛΜΑΤΑ ΕΙΣ ΥΨΟΣ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Την επόμενη φορά που θα θέλει να περάσει έτσι θα το σκεφτεί 2 φορές!
mob rules
12/06/2007, 06:58
:look: :look: :look: :look:
......καγκουρες......
:look: :look: :look: :look:
mob rules
12/06/2007, 07:04
+1000
Εγώ όταν οδηγώ το αυτοκίνητο πίο πολύ κοιτάω τους κρθρέυτες για τα μηχανάκια παρά μπροστά μου.
Ά και όσο για τους πεζούς! Μου την δίνουν κάτι ΓΌΗΔΕΣ που περπατάνε με το πάσο τους καμαρωτοί καμαρωτοί εκτός διάβασης πάντα και αν σε δούν δεν αναπτυσουν ταχύτητα!
Μία λύση γαι παραδειγματισμό όταν δείς ένα τέτοιο είναι... κόβεις λίγο περνάς ξυστά πίσω του και όταν βρίσκεσαι ακριβώς πίσω του τραβάς ένα γερό ξερόγκαζο!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΓΚΡΙΜΑΤΣΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΛΑ ΜΠΡΕΪΚ ΝΤΑΝΣ ΚΑΙ ΑΛΜΑΤΑ ΕΙΣ ΥΨΟΣ! :lol: :lol:
1)γιατι εχεις μηχανακι,γιαυτο κοιτας...αν δεν ειχες δεν θα σε ενδιεφερε... :winka:
2)και σε κοιτανε και στα ματια,να δουν,σου σπασανε τα νευρα η οχι...:a37:
3):look: :look: :lol: :lol:
4)καγκουρα....:evil:
5)και αν τον πατησεις...:look: ...:lol: ...:sad:
Da.Vintage
12/06/2007, 07:49
1)γιατι εχεις μηχανακι,γιαυτο κοιτας...αν δεν ειχες δεν θα σε ενδιεφερε... :winka:
2)και σε κοιτανε και στα ματια,να δουν,σου σπασανε τα νευρα η οχι...:a37:
3):look: :look: :lol: :lol:
4)καγκουρα....:evil:
5)και αν τον πατησεις...:look: ...:lol: ...:sad:
1)Aυτοί που δεν έχουν δεν ξέρουν τι τραβάμε! Και που έχω και προσέχω τα μηχανάκια καμία μαλακία θα την κάνω... ξεχνιέσαι καμιά φορά άνθρωποι είμαστε! Για να λέμε και αλήθειες.
2)Σταματάς τους τραβάς 3 κλωτσιές και οκ
3):rotflmao:
4)είμαι :smilea:
5)Θα κάνω και άλμα!
grigorisr1
12/06/2007, 08:51
+1000
Κοιτάω επίσης να τους αφήνω χώρο πλάγια και μπροστά για να περνάνε, γιατί όταν είμαι εγώ στη θέση τους και με κλείνουν πέφτει πολύ μπινελίκι!
Οι μόνοι που δε σέβομαι για ΚΑΝΕΝΑ λόγο είναι οι Ταρίφες...
Είναι τα πιό αλλαζονικά πλάσματα του κόσμου μαζί με τους λεωφοριατζίδες που επειδή έχουν όγκο μπορούν και να βγούν με το έτσι θέλω! Αυτές οι 2 κατηγορίες δεν κερδίζουν τον σεβασμό μου για κανένα λόγο... άρα δεν αντιδρώ και σαν σωστός οδήγος αλλά σαν κάγκουρας θα πάω δίπλα του θα τον βρίσω μετά θα τον κλείσω και μετά αν πεί και κουβέντα σταματάω μπροστά του και κατεβαίνω και απο εκεί και πέρα αρχίζεις με μπινελίκια και μπορεί να τελειώσεις και με μπουνίδια!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΓΚΡΙΜΑΤΣΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΛΑ ΜΠΡΕΪΚ ΝΤΑΝΣ ΚΑΙ ΑΛΜΑΤΑ ΕΙΣ ΥΨΟΣ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Και εγω καπως ετσι κανω.. μονο που τους πεζουν τους βριζω οταν πεταγονται μου κοβουν τι φορα :)
Μια φορα ειχε γινει ενα σκηνικο με εναν γερο ασε...... τον πατισα αφου φοναζα μια ωρα και τον κορναρα αυτος με εγραφε στα @@ του ε δε γαμις τον πατισα και εγω παλι καλα που εζησε :rotflmao: :rotflmao:
Και εγω καπως ετσι κανω.. μονο που τους πεζουν τους βριζω οταν πεταγονται μου κοβουν τι φορα :)
Μια φορα ειχε γινει ενα σκηνικο με εναν γερο ασε...... τον πατισα αφου φοναζα μια ωρα και τον κορναρα αυτος με εγραφε στα @@ του ε δε γαμις τον πατισα και εγω παλι καλα που εζησε :rotflmao: :rotflmao: εσυ τελικα εκτος απο μαλακας εισαι και για κλωτσες δηλαδη ε??
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
εσυ τελικα εκτος απο μαλακας εισαι και για κλωτσες δηλαδη ε??
ΕΠΙΕΙΚΗ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ...
grigorisr1
12/06/2007, 09:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
εσυ τελικα εκτος απο μαλακας εισαι και για κλωτσες δηλαδη ε??
Θα σου λεγα τπτ τωρα..... αλλα εχει χαρη σκατοβλακα
Da.Vintage
12/06/2007, 09:13
Eλάτε ρε αν δεν έχει προσωπικό χαρακτήρα έχει μία δόση γέλιου το όλο θέμα!
...
Εγώ πάλι περιμένω ακόμα τον Ταξιριάρη!:mad:
Θα σου λεγα τπτ τωρα..... αλλα εχει χαρη σκατοβλακα
ας ενημερωσει καποιος τον δουκα οτι τον ζητανε...:lol: :lol: :lol:
grigorisr1
12/06/2007, 09:22
ας ενημερωσει καποιος τον δουκα οτι τον ζητανε...:lol: :lol: :lol:
Και αλλος αστειος...
Παντε μαζι με τον μανιακ να ανοιξετε αστειοπωλειο θα βγαλετε πολλα λεφτα :a029:
Και αλλος αστειος...
αστειος ειμαι φιλε........δεν ειμαι και πουστης gregori :lol: :lol: :lol:
LsKostas
12/06/2007, 09:35
ΚΟΚΚΙΝΑ ΠΟΤΕ
ΣΟΥΖΕΣ ΠΟΤΕ
ΕΝΤΟ ΠΟΤΕ
Συγνωμη ρε φιλε για να καταλαβω...το να κανεις σουζες,και εντο μαγκια σου
το να σταματας με endo στο κοκκινο ακομα μεγαλυτερη μαγκια σου...
αλλα το κοκκινο ΣΚΕΤΟ...(σαν τον καφε ενα πραγμα)
δεν μας το εξηγεις λιιιιιγο παραπανω???
τι ρωταω ε?:look:
Και αλλος αστειος...
και για να γνωριστουμε και λιγο καλυτερα...ειμαι εξυπνος με τους εξυπνους, μαλακας με τους μαλακες, αστειος με τους αστειους κ.λ.π
:cool:
Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
ΚΟΚΚΙΝΑ ΠΟΤΕ
ΣΟΥΖΕΣ ΠΟΤΕ
ΕΝΤΟ ΠΟΤΕ
αστο....μετα τους φταινε οι μπατσοι.:wave2:
grigorisr1
12/06/2007, 09:41
και για να γνωριστουμε και λιγο καλυτερα...ειμαι εξυπνος με τους εξυπνους, μαλακας με τους μαλακες, αστειος με τους αστειους κ.λ.π
:cool:
Καλα εσυ εισαι και πολυ :a31:
Da.Vintage
12/06/2007, 10:47
EΛΑ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...
Μεχρι να έρθει και ο Ταξιδιάρης!
Καλα εσυ εισαι και πολυ :a31:
για αυτο κανε στην ακρη μη σε παρουν τα σκαγια κοπελια.:winka:
SPORAKIAS
12/06/2007, 15:17
τις τελευταιες μερες μιλαμε για πολυ ποπ-κορν....
:a014: :a014: :a014:
:a29:
τις τελευταιες μερες μιλαμε για πολυ ποπ-κορν....
:a014: :a014: :a014:
:a29:
θα στουμπωσεις ρε.:wave2:
SPORAKIAS
12/06/2007, 16:13
θα στουμπωσεις ρε.:wave2:
γαματα....:lol:
αστο....μετα τους φταινε οι μπατσοι.:wave2:
:confused: trooper ???? βιαζεσε :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
ΚΟΚΚΙΝΑ ΠΟΤΕ
ΣΟΥΖΕΣ ΠΟΤΕ
ΕΝΤΟ ΠΟΤΕ
:look: αν καταλαβα καλα αυτο ειναι για μενα ????????
για να το γραψω πιο καλα να το καταλαβης:
ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΩ ΠΟΤΕ :nono:
ΕΝΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΩ :nono:
ΣΟΥΖΕΣ ΟΥΤΕ :nono:
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ??? ΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΠΟΤΕ ΤΟΝ Κ.Ο.Κ.
ΣΕ ΤΑΞΙΔΙΑ Η ΒΟΛΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΤΟΙΚΙΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ .
ΕΠΛΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΥΨΑ :D Η ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΛΙΑΝΑ :confused:
:lol:
mob rules
12/06/2007, 16:49
Και αλλος αστειος...
αστειοπωλειο....:rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :lol: :bigcry: :bawl: :lol:
grigorisr1
12/06/2007, 16:57
αστειοπωλειο....:rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :lol: :bigcry: :bawl: :lol:
Θες να μπεις και εσυ συνεργατης μαζι με τους αλλους 2?
lampros_fazer
12/06/2007, 17:24
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ??? ΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΠΟΤΕ ΤΟΝ Κ.Ο.Κ.
ΣΕ ΤΑΞΙΔΙΑ Η ΒΟΛΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΤΟΙΚΙΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ .
Πάρε κανα gps γιατί έτσι κι αλλιώς τις πινακίδες δεν τις βλέπεις..
:rotflmao: :bigcry: :bigcry: :rotflmao:
mob rules
12/06/2007, 20:02
Θες να μπεις και εσυ συνεργατης μαζι με τους αλλους 2?
οχι ρε.....:lol: :lol: :lol: ...λεω κρυα αστεια...:lol: :lol:
ανεκδοτα λεω ομως....:winka:
να σου πω ενα...:look: ....το R1 καθε μηνα θελει δισκους.....καλο ε?:evil:
:rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
Da.Vintage
13/06/2007, 07:27
MHΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ????