gcrook
12/09/2004, 15:45
Παρ'ολο που δεν γραφω πολυ συχνα, επισκεπτομαι το forum
καθημερινα λογω συνηθειας κυριως, και εχω δει και καποιες φωτογραφιες μελων παρεπιπτοντως....
Και ετσι οπως επινα το καφεδακι μου λοιπον προ ολιγου στο Wild
Thing, βλεπω μια γνωστη φατσα.
Διπλα αραγμενο ενα KTM.
Για να μην τα πολυλογω μιλησα στο παιδι και εμαθα οτι ειναι
ο Adventure-r ο οποιος με παροτρυνε να γραψω και εγω το
κατιτις μου.
Δεν εγραφα τοσο καιρο ( αν εξαιρεσουμε το post με το ατυχημα που ειχα το Πασχα με το SV μου..πολυ δραμα.. ουτε ο Καιλας
να ημουνα) γιατι το κλιμα ειναι καπως παρεϊστικο και οσο να'ναι καπου κολλας.
Επειδη μπορει να υπαρχουν και αλλοι σαν εμενα παιζει καμια
συναντηση η βολτα να μαζευτουν και τιποτα νεοι γιατι ειναι κριμα να κινεισαι τοσο καιρο σ'ενα forum που συμμετεχουν τοσοι ανθρωποι και να μην νιωθεις οτι εχεις κατι να πεις.
Για να μην παρεξηγηθω επαναλαμβανω οτι το κολλημα ηταν δικο μου και σε καμμια περιπτωση δεν υπονοω οτι εχουν δημιουργηθει κλικες η οτι το forum ανηκει μονο σε καποιους.
Αντε να κερασω και :beer: αλλα φοβαμαι οτι θα δημιουργηθει συνωστισμος, οποτε χυμος βρυσης :yuck: και βλεπουμε και για
κατι πιο σκληροπυρηνικο..
Βαρεθηκα καθε βραδυ Αθηνα-Σουνιο μονος μου ρε γαμωτο...
καθημερινα λογω συνηθειας κυριως, και εχω δει και καποιες φωτογραφιες μελων παρεπιπτοντως....
Και ετσι οπως επινα το καφεδακι μου λοιπον προ ολιγου στο Wild
Thing, βλεπω μια γνωστη φατσα.
Διπλα αραγμενο ενα KTM.
Για να μην τα πολυλογω μιλησα στο παιδι και εμαθα οτι ειναι
ο Adventure-r ο οποιος με παροτρυνε να γραψω και εγω το
κατιτις μου.
Δεν εγραφα τοσο καιρο ( αν εξαιρεσουμε το post με το ατυχημα που ειχα το Πασχα με το SV μου..πολυ δραμα.. ουτε ο Καιλας
να ημουνα) γιατι το κλιμα ειναι καπως παρεϊστικο και οσο να'ναι καπου κολλας.
Επειδη μπορει να υπαρχουν και αλλοι σαν εμενα παιζει καμια
συναντηση η βολτα να μαζευτουν και τιποτα νεοι γιατι ειναι κριμα να κινεισαι τοσο καιρο σ'ενα forum που συμμετεχουν τοσοι ανθρωποι και να μην νιωθεις οτι εχεις κατι να πεις.
Για να μην παρεξηγηθω επαναλαμβανω οτι το κολλημα ηταν δικο μου και σε καμμια περιπτωση δεν υπονοω οτι εχουν δημιουργηθει κλικες η οτι το forum ανηκει μονο σε καποιους.
Αντε να κερασω και :beer: αλλα φοβαμαι οτι θα δημιουργηθει συνωστισμος, οποτε χυμος βρυσης :yuck: και βλεπουμε και για
κατι πιο σκληροπυρηνικο..
Βαρεθηκα καθε βραδυ Αθηνα-Σουνιο μονος μου ρε γαμωτο...