PDA

View Full Version : Το πρασινο ταξιδι...

menos
10/06/2007, 13:26
:nono: Οχι, δεν θα αναφερθω στις επιπτωσεις οποιασδηποτε ναρκωτικης ουσιας αλλα στο ταξιδακι που εταξα στον εαυτο μου και εκανα απο Ηρακλειο (Κρητης) στην Σητεια:) . Μου εκανε φοβερη εντυπωση στα τελευταια 40 χιλιομετρα της διαδρομης προς Σητεια η βλαστηση της σχετικα παρθενας περιοχης... Και εξηγουμαι, Εχοντας γυρισει ολη την Κρητη ηταν ο μοναδικος δρομος με τοση "υπερβολικη" βλαστηση που ειχα συναντησει ποτε!!:eek: Να φανταστειτε κοντεψε να με πιασει πρασινοφοβια μιας και δεν εβλεπα ιχνος τοπιου λογω της βλαστησης που ειχε αγκαλιασει το δρομο (και ειναι και Ιουνιος), ασε ωστοσο που ειχε τρελλο στροφιλικι ολη η διαδρομη και η ορατοτητα ηταν αρκετα περιορισμενη. Στροφη στην στροφη στην στροφη... :uplate: Παρολο το στροφιλικι ομως ο δρομος ηταν σε αψογη κατασταση και η κινηση των αυτοκινητων μηδαμινη:a18: Προτεινω τον προορισμο στους λατρεις της φυσης και της ησυχης βολτας. :wave2:

Tropeas
10/06/2007, 13:45
θα το χουμε υπόψην το καλοκαιράκι, να περάσουμε να σε πάρουμε παρέα και να την κάνουμε την βόλτα απο εκεί...
είναι απο τις λίγες ανεξερεύνητες περιοχές για μένα στην Κρήτη αυτές...;) :wave2:

makis206
11/06/2007, 07:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
θα το χουμε υπόψην το καλοκαιράκι, να περάσουμε να σε πάρουμε παρέα και να την κάνουμε την βόλτα απο εκεί...
είναι απο τις λίγες ανεξερεύνητες περιοχές για μένα στην Κρήτη αυτές...;) :wave2:

+1 !

Είχα πάει πιτσιρικάς παρόλο που πάω συχνά Λασίθι, το χωριό της μάνας μου είναι η Παχειά Άμμος κι ενώ κατηφορίζω συνέχεια προς τα νότια για την Ιεράπετρα δεν έχω ακόμα κάνει τη βόλτα προς τη Σητεία να την ξαναδώ.

Άντε με το καλό να πάμε παρέα, να κάνουμε μια επίσκεψη απ'το φοινικόδασος στο Βάϊ, να φάμε και τα μπριτζολίκια μας, να πιούμε και τα ρακάκια μας κι άντε μετά να γυρίσουμε πίσω :lol:

:beer: :beer:

sober
11/06/2007, 09:37
Αααααχχ.....Κρητη....:rolleyes: :a07: :a07:

Tropeas
11/06/2007, 15:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
Αααααχχ.....Κρητη....:rolleyes: :a07: :a07:
Μάκη το κορίτσι αγαπά την Κρήτη αλλά έκλεισε Υδρα....
:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

sober
11/06/2007, 15:14
:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

......... καααατσε να δουμε τι 8α γινει μεχρι τον Αυγουστο.....:rolleyes: :beer:

Tropeas
11/06/2007, 15:30
......... καααατσε να δουμε τι 8α γινει μεχρι τον Αυγουστο.....:rolleyes: :beer:
...άμα περιμένεις να βρεις τώρα εκεί που έλεγες... :a13: :a13: :a13: σφύρα μου....

Λεωνίδας
11/06/2007, 15:32
όλο λέω να το βολτάρω το νησί γιατί πάνε χρόνια από τότε που το γυρίζαμε με τους γονείς μου και όλο δεν έχω παρέα ή σαπίζουμε μεταξύ φραπέ και τσικουδιάς...
για να δούμε τι θα βγάλει το 2007 ΛΑΜΠΡΟ

Tropeas
11/06/2007, 15:40
(update 18/06/07)
Να ενημερώσουμε λοιπόν και σε αυτό το ποστ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=792348#post792348)ότι υπάρχει κουβέντα για βολτούλα στο Μπαλί φέτος το καλοκαιράκι και για γενικότερο μάζεμα των κατα τόπους moto.gr που θα βρίσκονται στην Κρήτη...
μέχρι τώρα οι συμμετοχές που φαίνονται...

Ελα να μαζευόμαστε...
άλλος Κρητικός που θα ναι κάτω απο 18/08-03/09 ???
ή έστω άλλος "I like Crete"???[list=1]
menos :a46: (Ηράκλειο? CBF-600S)
Tropeas :a09: (Χανιά SV-650S)
makis206 :a51: (Χανιά CBF-600S στις τσικουδιές δεν σε έχω συντεκνάκι...)
sober ??? :confused: :rolleyes: (Χανιά KLR-650)
Λεωνίδας :a25: (Χανιά αμάξι μάλλον...ουυυυυυυυ)
NikosKazer2000 (Χανιά KazeRρεεεε κάντο τούρμπο!!!) :a8:
SPORAKIAS (έως 15/08????)
akisem (Χανιά χωρίς μοτό...ελπίζω να έχεις κράνος και λοιπά σχετικά αν θες να πας με κάποιον όταν και όποτε κανονίσουμε, αλλιώς προφανώς με αμάξι...) :winka:
mikeG (Ηράκλειο F650GS)
vassilis88 (Ηράκλειο CBR125R Μισάνο???)
arxaios (Ηράκλειο FZ6 26/08 και μετά...)
gian_nykt (Ηράκλειο SV-1000S ναι???)
k_pappous (Ηράκλειο ZX-6R NINJA ναι???)
7-cubed (Ηράκλειο CBR-600RR ΒΡΝΟ ή Μισάνο? θα έρθεις λέμε! )
[/list=1]

marulis... περαστικά... θα βρεθούμε και άλλη στιγμή... αν είσαι κάτω Κρήτη έτσι και αλλιώς στείλε πμ να έρθουμε να σε βρούμε για καμιά τσικουδιά...:wave2:

προτείνω όσοι θέλετε να μου στείλετε και με ένα πμ το τηλέφωνό σας ώστε να μπορέσουμε να συνενοηθούμε όταν πλέον θα είμαστε κάτω και να δούμε να κανονίσουμε επικοινωνία τουλάχιστον με ένα άτομο ανα νομό που θα συνενοηθεί με τους τριγύρω του...
Χανιά θα έχουμε επικοινωνία,
Ρέθυμνο κάποιος?
Ηράκλειο ποιος?
και Λασίθι?

Λεωνίδας
11/06/2007, 15:42
Ελα να μαζευόμαστε...
ή έστω άλλος "I like Crete"??? Δεν εγγυώμαι ότι θα είμαστε κάτω τις ίδιες μέρες :sick: :sick: :sick:

Tropeas
11/06/2007, 15:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Δεν εγγυώμαι ότι θα είμαστε κάτω τις ίδιες μέρες :sick: :sick: :sick: μπορείς να το προσπαθήσεις....:beer:

sober
11/06/2007, 17:02
Εγω 8α ξερω σιγουρα αυριο η με8αυριο ... οι ημερομηνιες με βολευουν αλλωστε το πολυ για καμια βδομαδουλα με βλεπω να μενω....:rolleyes: :wave2:

VegasKitty
11/06/2007, 17:18
Αμηχανοι, που θα κατεβουν πρωτη φορα κρητη ειναι ευπροσδεκτοι... :look:

makis206
11/06/2007, 21:37
:lol: :lol: :lol: :rotflmao:

Γιατί ρε Λάμπρο τ'αποπαίρνεις το κορίτσι ;

Κι εγώ την αγαπάω την Κρήτη αλλά στις διακοπές μου θα προτιμούσα την Ύδρα ! :hypnotize

:lol: :lol:

MikeG
11/06/2007, 21:42
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
[B]Ελα να μαζευόμαστε...
menos :a46:
Tropeas :a09:
makis206 :a51:
sober ??? :confused: :rolleyes:
Λεωνίδας :a25:
NikosKazer2000 (ρεεεε κάντο τούρμπο!!!) :a8:
MikeG

Κοιτάξτε & το post :
Σύναντηση στη Κρήτη (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=33691)

Tropeas
12/06/2007, 15:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Γιατί ρε Λάμπρο τ'αποπαίρνεις το κορίτσι ;

Κι εγώ την αγαπάω την Κρήτη αλλά στις διακοπές μου θα προτιμούσα την Ύδρα ! :hypnotize

:lol: :lol:
εσύ θα αγόραζες ποδήλατο αντί να πας διακοπές ...
αλλά να μην το πιάσουμε αυτό το θέμα γιατί διαβάζει νομίζω ο Σφακιανάκης.... :p :p :p :lol: :lol: :lol: :bawl: :bigcry:

road spirit
13/06/2007, 09:32
κάθε χρόνο κατεβαίνω Κρητη εκεινες τις μέρες, ή περίππου εκεινες τις μέρες. Φέτος όμως παίζουν τα εξής ενδεχόμενα (...χεχεχε να σας κανω να ζηλεψτ :D )

1. μοτοτζιπι ΒΡΝΟ Τσεχια 18-19/8, το συζηταω με ενα φίλο για να παμε οδικώς
2. αν δε κατσει Τσεχια, παιζει μοτοζτιπι Μιζανο στις 3/9

Είναι 50-50 να παω σε ενα απο τα δυο (θα δω και σε τι κατασταση θα ειναι μεχρι τοτε η αποκατασταση του σπασμένου πόδα μου), ΑΝ όμως δεν, ε τοτες θα ειμαι σίγουρα στο νησί...
και αφήστε τα Μπαλιά και τσι μ@λ@κίες, σας εχω διαδρομες μ@μ@τες! :D

:beer:

sober
13/06/2007, 09:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από 7-cubed
κάθε χρόνο κατεβαίνω Κρητη εκεινες τις μέρες, ή περίππου εκεινες τις μέρες. Φέτος όμως παίζουν τα εξής ενδεχόμενα (...χεχεχε να σας κανω να ζηλεψτ :D )

1. μοτοτζιπι ΒΡΝΟ Τσεχια 18-19/8, το συζηταω με ενα φίλο για να παμε οδικώς
2. αν δε κατσει Τσεχια, παιζει μοτοζτιπι Μιζανο στις 3/9

Είναι 50-50 να παω σε ενα απο τα δυο (θα δω και σε τι κατασταση θα ειναι μεχρι τοτε η αποκατασταση του σπασμένου πόδα μου), ΑΝ όμως δεν, ε τοτες θα ειμαι σίγουρα στο νησί...
και αφήστε τα Μπαλιά και τσι μ@λ@κίες, σας εχω διαδρομες μ@μ@τες! :D

:beer:

Exουμε πηξει στους Κρητικαρους η μΕ φαινεται???Αντε μη μου βγει το Μακεδονιτικο ....

@ 7 : ...Μπρνο ε???Μιζανο ε??? ΔΕΝ σημαινει ''at'' το παπακι μπροστα....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wave2:

bartlal
13/06/2007, 09:49
Exουμε πηξει στους Κρητικαρους η μΕ φαινεται???Αντε μη μου βγει το Μακεδονιτικο ....

ελα βρε! θα βγαλεις και μπουκαλακι κρασι? :winka:

:rolleyes:

:lol: :lol: :lol:

sober
13/06/2007, 09:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
ελα βρε! θα βγαλεις και μπουκαλακι κρασι? :winka:

:rolleyes:

Αφου ειναι η ειδικοτητα μου!!!!!..εεεε??????

:p :p :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

VegasKitty
13/06/2007, 09:54
Αμα ειναι να φερουμε οινοπνευματοδη απο τους τοπους μας, να περασω μια
απο το χωριο να φερω και σπιτικο τσιπουρο :D

road spirit
13/06/2007, 09:55
@ 7 : ....... ΔΕΝ σημαινει ''at'' το παπακι μπροστα....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wave2:

τι δηλδ??? υπονοΑς κάτι??

:rotflmao:
εκεί εσυ, επιμένεις! βρε "ΑΤ" σημαινει σου λεωωωωωωωωω........ :rotflmao: :rotflmao:

bartlal
13/06/2007, 09:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
Αμα ειναι να φερουμε οινοπνευματοδη απο τους τοπους μας, να περασω μια
απο το χωριο να φερω και σπιτικο τσιπουρο :D

που να τρεχεις τωρα στο Vegas βρε συ... :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:

bartlal
13/06/2007, 09:57
"ΑΤ" σημαινει σου λεωωωωωωωωω........ :rotflmao: :rotflmao:

που την θυμηθηκες την εντολη για τα modems!!!!

:uplate: :uplate: :hypnotize :hypnotize :hypnotize

VegasKitty
13/06/2007, 10:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
που να τρεχεις τωρα στο Vegas βρε συ... :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:

Τα Γιαννενα ομως ειναι πολυ ποιο κοντα... :winka:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

απο το Vegas σιγα μην σας εφερνα τσιπουρο...... :a13:

Tropeas
18/06/2007, 17:47
(update 18/06/07)
Να ενημερώσουμε λοιπόν και σε αυτό το ποστ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=792348#post792348)ότι υπάρχει κουβέντα για βολτούλα στο Μπαλί φέτος το καλοκαιράκι και για γενικότερο μάζεμα των κατα τόπους moto.gr που θα βρίσκονται στην Κρήτη...
μέχρι τώρα οι συμμετοχές που φαίνονται...

Ελα να μαζευόμαστε...
menos :a46: (Ηράκλειο? CBF-600S)
Tropeas :a09: (Χανιά SV-650S)
makis206 :a51: (Χανιά CBF-600S στις τσικουδιές δεν σε έχω συντεκνάκι...)
sober ??? :confused: :rolleyes: (Χανιά KLR-650)
Λεωνίδας :a25: (Χανιά αμάξι μάλλον...ουυυυυυυυ)
NikosKazer2000 (Χανιά KazeRρεεεε κάντο τούρμπο!!!) :a8:
SPORAKIAS (έως 15/08????)
akisem (Χανιά χωρίς μοτό...ελπίζω να έχεις κράνος και λοιπά σχετικά αν θες να πας με κάποιον όταν και όποτε κανονίσουμε, αλλιώς προφανώς με αμάξι...) :winka:
mikeG (Ηράκλειο F650GS)
vassilis88 (Ηράκλειο CBR125R Μισάνο???)
arxaios (Ηράκλειο FZ6 26/08 και μετά...)
gian_nykt (Ηράκλειο SV-1000S ναι???)
k_pappous (Ηράκλειο ZX-6R NINJA ναι???)
[/list=1]
για κοιτάξτε και εδώ... (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=33691)

marulis... περαστικά... θα βρεθούμε και άλλη στιγμή... αν είσαι κάτω Κρήτη έτσι και αλλιώς στείλε πμ να έρθουμε να σε βρούμε για καμιά τσικουδιά...:wave2:

προτείνω όσοι θέλετε να μου στείλετε και με ένα πμ το τηλέφωνό σας ώστε να μπορέσουμε να συνενοηθούμε όταν πλέον θα είμαστε κάτω και να δούμε να κανονίσουμε επικοινωνία τουλάχιστον με ένα άτομο ανα νομό που θα συνενοηθεί με τους τριγύρω του...
Χανιά θα έχουμε επικοινωνία,
Ρέθυμνο κάποιος?
Ηράκλειο ποιος?
και Λασίθι?

road spirit
19/06/2007, 12:41
...

καλά καλά, θα έρθω και πάω μετά Μισάνο :D :D

Να γράφουμε σε ένα απο τα δυο threads απο δω και περα? μην γίνει κανενα μπέρδεμα...

@ vassilis88: και συ Μισανο? πμ για τα περαιτέρω, μπας και βολέψει για παρέα :beer:

sober
19/06/2007, 12:47
Εγω μπορω τελικα σιγουρα αλλα το σκεφτομαι για το αν 8α κατεβασω το μοτο ....
Αμα ειναι να πηγαινετε με πατηληκια επειδη ειστε και γρηγορα παιδακια εγω δεν μπορω να ακολου8ησω ...καμια 150αρα 160αρα ευχαριστως...παραπανω μαλλον 8α πρεπει να με δεσετε πανω στο μοτο για να μη φυγω...:lol: :lol: :lol:

road spirit
19/06/2007, 13:23
αύγουστο μήνα, που γίνεται της τρελής στους δρόμους του νησιού απο καθε λογής τουρίστα, τα 150 ίσως και να είναι υπερβολικά, οπότε μια χαρά θα είσαι

Λεωνίδας
19/06/2007, 13:29
τα 150 ίσως και να είναι υπερβολικά λες ε :rolleyes:

sober
19/06/2007, 13:29
Μακαρι ..... στην τελικη εκτοξευτειτε οπου 8ελετε αλλα εγω 8α πηγαινω σαν κλωσσιτσα μονη μου...:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

makis206
19/06/2007, 13:31
Εγω μπορω τελικα σιγουρα αλλα το σκεφτομαι για το αν 8α κατεβασω το μοτο ....
Αμα ειναι να πηγαινετε με πατηληκια επειδη ειστε και γρηγορα παιδακια εγω δεν μπορω να ακολου8ησω ...καμια 150αρα 160αρα ευχαριστως...παραπανω μαλλον 8α πρεπει να με δεσετε πανω στο μοτο για να μη φυγω...:lol: :lol: :lol:

Το μοτό:hypnotize να το κατεβάσεις οπως-και-δήποτε !

Και μη μασάς, θα είμαστε κύριοι. 110-130 στο περίπου να υπολογίζεις, σε αρκετά σημεία πέφτουμε και κάτω απ'τα 80-90 λόγω τρομάρας τροχαίων φωτορεπόρτερ της Λαμπίρης, μια χαρά θα είσαι με το KLR :lol:

Λεωνίδας
19/06/2007, 13:32
Το μοτό:hypnotize να το κατεβάσεις οπως-και-δήποτε !

Και μη μασάς, θα είμαστε κύριοι. 110-130 στο περίπου να υπολογίζεις, σε αρκετά σημεία πέφτουμε και κάτω απ'τα 90 λόγω τρομάρας τροχαίων φωτορεπόρτερ της Λαμπίρης, μια χαρά θα είσαι με το KLR :lol:

:beer: :beer: Εσύ ποιες ακριβώς μέρες θα βγεις μοτοβόλτες :alien: :alien: :confused:

makis206
19/06/2007, 13:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Εσύ ποιες ακριβώς μέρες θα βγεις μοτοβόλτες :alien: :alien: :confused:

Εγώ ; Τό'χω λιώσει το μηχανάκι δεν σου λέω τίποτ'άλλο !

Κάθε απόγευμα δεν την παλεύω και πιάνω εθνικές κι επαρχίες σαν την καλαμιά στον κάμπο, με βλέπεις ν'αλωνίζω στο φόρουμ τ'απογεύματα ;:winka: :lol:

Έχω τάσεις φυγής λέμε, γονείς και φίλοι λένε "πάει το παιδί μας τό'χασε κι ακόμα δε σφίξανε οι βαρβάτες οι ζέστες":lol:

Άσ'τα σύντεκνε, πιο πολύ δροσίζομαι με το δερμάτινο πάνω στη μηχανή με 30 βαθμούς υπό σκιάν παρά να πα'να πέφτω στο γυαλό τ'απογεύματα :a21:

Μια μέρα την έβαλα για σέρβις και παραλίγο να δείρω το μηχανικό που με καθυστέρησε σου λέω :lol: :lol:

Tropeas
19/06/2007, 15:05
Παιδιά , ότι βόλτες θα κανονιστούν και θα συμμετέχω και εγώ,
δεσμεύομαι να είναι τουριστικού ρυθμού....
ούτε χελώνας ούτε λαγού...
οπότε μην κωλύεται κάποιος...

arxaios
19/06/2007, 18:48
Μακαρι ..... στην τελικη εκτοξευτειτε οπου 8ελετε αλλα εγω 8α πηγαινω σαν κλωσσιτσα μονη μου...:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ακόμα και να έχω αλλάξει μοτό, μην ανησυχείς και εγώ μαζί σου :wave2: :wave2: :wave2:

Λεωνίδας
19/06/2007, 18:51
ούτε χελώνας φτου :(

paTman_the
30/07/2007, 14:00
Καλησπέρα σας!

Μόλις είδα ότι αυτή η βόλτα στην Κρήτη θα γίνει τελικά και ήθελα να ενημερώσω ότι εγώ γενικά είμαι είτε Χανιά ή Ηράκλειο, οπότε αν κανονιστεί τίποτα ή αν θέλετε κάτι να βοηθήσω πείτε!

Επίσης επειδή βλέπω να αναφέρεται πολύ και το Μπαλί...
Γιατί τέτοιο κόλλημα με αυτό; Τώρα το καλοκαίρι ειδικά δε λέει μια... Υπάρχουν ΠΟΛΥ καλύτερες διαδρομες από αυτή. Αφήστε που έχει σκοτωθεί πολύς κόσμος σε αυτό το δρόμο που βγαίνουν και νομίζουν ότι είναι πίστα...
Είναι οι γνωστοί Μπαλίστες...

Τώρα το καλοκαίρι αυτός ο δρομος ( η εθνική από ηράκλειο για χανια δηλαδή) εκτός από τις κατσίκες και τους μπαρμπάδες με τα αγροτικά και τους γρήγορους με τα VTS-RS-GTi κτλ έχει και τουρίστες και ΠΟΛΛΑ λεοφωρεία και ότι μαλακία ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ να σκεφτεί ο νους σας... Για αυτό σας λέω, πιάστε ορεινά στροφιλίκια για νότια μέρη ή καμία Ιεράπτερα να βγάλετε γουστα...

makis206
30/07/2007, 14:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από paTman_the
Τώρα το καλοκαίρι αυτός ο δρομος ( η εθνική από ηράκλειο για χανια δηλαδή) εκτός από τις κατσίκες και τους μπαρμπάδες με τα αγροτικά και τους γρήγορους με τα VTS-RS-GTi κτλ έχει και τουρίστες και ΠΟΛΛΑ λεοφωρεία και ότι μαλακία ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ να σκεφτεί ο νους σας... Για αυτό σας λέω, πιάστε ορεινά στροφιλίκια για νότια μέρη ή καμία Ιεράπτερα να βγάλετε γουστα...

Φίλε έχεις απόλυτο δίκιο για το ότι γίνεται της ....... στην "εθνική οδό" τώρα το καλοκαίρι αλλά σκέψου ότι για να βρεθούμε Ηρακλειώτες, Λασιθιώτες, Ρεθυμνιώτες και Χανιώτες σε ένα σημείο θα πρέπει να διαννύσουμε αυτό τον δρόμο !

Το Μπαλί δεν το εκθειάζουμε λόγω ομορφιάς (αν και προσωπικά το βρίσκω πολύ όμορφο) αλλά γιατί βρίσκεται περίπου στη μέση του νησιού κι έτσι μοιράζονται οι αποστάσεις για τους δυτικούς και τους ανατολικούς. Ηρακλειώτες και Ρεθυμνιώτες βρίσκονται πολύ κοντά κι είναι πιο τυχεροί θα μπορούσαμε να πούμε, απ'την άλλη όμως εμείς απολαμβάνουμε μεγαλύτερη βόλτα !:evil: :lol:
Αυτό είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημά του, είναι ο χώρος που θα μαζέψει κόσμο απ'όλη την Κρήτη για να συζητήσει, να πιει καφέ, να δει κανα μπασιματάκι στη στροφή:D και γιατί όχι, να γίνει το σημείο εκκίνησης για μια μαζική βόλτα ! :winka:

Άσε που αυτή την εποχή μυρίζει Σκανδιναβία :a49:

Με το καλό να τα πούμε κι εκεί !

MikeG
30/07/2007, 14:29

Άσε που αυτή την εποχή μυρίζει Σκανδιναβία :a49:

Εσένα το έταιρον ήμιση δεν έχει επίγνωση του moto.gr ε?

:smokin: :smokin: :wave2:

makis206
30/07/2007, 14:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Εσένα το έταιρον ήμιση δεν έχει επίγνωση του moto.gr ε?
:smokin: :smokin: :wave2:

Καλά που μου θύμησες να κρύψω τα μπλουζάκια !:eyepop: :eyepop: :uplate:

MikeG
30/07/2007, 14:33
Καλά που μου θύμησες να κρύψω τα μπλουζάκια !:eyepop: :eyepop: :uplate:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :wave2:

p.s Βλέπω τύπο με cbf στη παγκρήτια & αρχίζω και φωνάζω Μάκη Μάκη (φορούσε & το γνωστό καπέλο). Του λέω είμαστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλο,τέλος!
& ο τύπος λέει : Μα δε με λένε Μάκη!

:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :wave2:

makis206
30/07/2007, 14:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Του λέω είμαστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλο,τέλος!
& ο τύπος λέει : Μα δε με λένε Μάκη!

:rotflmao: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :rotflmao:

Ετελειώσα σύντεκνε !!:rotflmao:

Κόπηκα στα τέσσερα τίποτ'άλλο δεν σου λέω !:rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Tip: Αν σου ξανατύχει παρόμοιο σκηνικό παρατήρησε πρώτα τον όγκο μου κι ύστερα μπες στο παρασύνθημα

:rotflmao: :beer: :rotflmao:

Nikoskazer2000
31/07/2007, 01:28
:rotflmao: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :rotflmao:

Ετελειώσα σύντεκνε !!:rotflmao:

Κόπηκα στα τέσσερα τίποτ'άλλο δεν σου λέω !:rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Tip: Αν σου ξανατύχει παρόμοιο σκηνικό παρατήρησε πρώτα τον όγκο μου κι ύστερα μπες στο παρασύνθημα

:rotflmao: :beer: :rotflmao:

Τι καμμένος Θέεεεε μου........:bigcry: