View Full Version : ΚΑΙ ΣΤΡΑΒΟ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΟ !!!!!!!!!
ΣΥΝΕΒΕΙ ΕΧΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ !!!!
παιδια μιλαμε ο τοπος ητανε σαν να περασε η λουφτβαφε και να αδειασε ολες τις βομβες της στη σαχτουρη !!!!!
http://www.alphatv.gr/index.asp?a_id=91&news_id=23798
sergiosm
10/06/2007, 15:24
Ευτυχώς όμως χωρίς τραυματισμούς.
Εκτός βέβαια από τον οδηγό που έπαθε έμφραγμα...
Καλά ήθελα να ήξερα. Τί σόι εξετάσεις (υγείας) τους περνάμε τους ανθρώπους;;;
Ειναι να μη πάθει ο άνθρωπος έμφραγμα με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω του και με όλα όσα ακούει να του σέρνει το κάθε κουτσαβάκι και πορδόμαγκας μέσα στο λεωφορείο όταν εκείνος προσπαθεί να βγάλει μεροκάματο ;:rolleyes:
LsKostas
11/06/2007, 12:49
Ειναι να μη πάθει ο άνθρωπος έμφραγμα με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω του και με όλα όσα ακούει να του σέρνει το κάθε κουτσαβάκι και πορδόμαγκας μέσα στο λεωφορείο όταν εκείνος προσπαθεί να βγάλει μεροκάματο ;
+1
και να μεταφερει και τοσες ψυχες (που συνηθως του βγαζουν την ψυχη θα ελεγα)
το ειδα ασε :sad:
συν 10000 στους απο πανω
fantacid
11/06/2007, 13:41
που ειναι ο κιανου ριβς οταν τον χρειαζομαστε???
σε τι λεοφωρεια θα φερουμε τα παιδια μας κ.ευαγγελατε?!?!?
:D
Για να πάθεις έμφραγμα πρέπει να έχεις κάποιο ιστορικο?
Ελπίζω να γίνει ο οδηγός καλά και να αποζημιωθούν όλοι
Αρχικά δημιουργήθηκε από kaps
Ειναι να μη πάθει ο άνθρωπος έμφραγμα με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω του και με όλα όσα ακούει να του σέρνει το κάθε κουτσαβάκι και πορδόμαγκας μέσα στο λεωφορείο όταν εκείνος προσπαθεί να βγάλει μεροκάματο ;:rolleyes:
Και μέσα και έξω απ`το λεωφορειο.Δυστυχώς ο περισσοτερος κοσμος θεωρει τους οδηγούς λεωφ δημόσιους υπάλληλους που σκωτονουν την ώρα τους παίζοντας τάβλι.Μακάρι να ήταν έτσι,γιατί δυστυχώς μέσα στο 8ωρο ή 12ωρο(όταν έχουμε διακεκομμένη βάρδια )φλερτάρεις με έμφραγμα και εγκεφαλικό συνέχεια.Με ολα αυτα που αντιμετωπίζεις μες τους δρομους της Αθήνας πρέπει να έχεις γεννηθεί πολύ μα πάρα πολύ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ ή να παίρνεις τίποτα για να μην σου ανεβαίνει η πίεση + 1000 .Άνθρωποι τα οδηγάνε τα λεωφορεία ,όχι ρομποτ.απλως άνθρωποι με όλα τους τα προτερήματα και τα ελαττώματα .Δυστυχώς οι περισσότεροι όταν βλέπουν λεωφορείο νομίζουν ότι βλέπουν απλά ένα μεγάλο σιδερένιο κουτί που τους εμποδίζει την κυκλοφορία και όχι ένα όχημα που μεταφέρει συνανθρώπους τους (η πλειονότητα ,παππούδες γιαγιάδες ,μαθητες,που δεν μπορούν ή δεν γουστάρουν στη τελική να κυκλοφορούν με αυτοκίνητο).
Υ.Γ.1.ειπαμε Άνθρωποι τα οδηγανε έτσι (καλοι,κακοι,εξυπνοι,χαζοι,αξιολογοι,λαλακες κλπ)
2.σιγουρα δεν είναι η μοναδική κατηγορία εργαζομένων με τέτοιες συνθήκες εργασίας.
3.μακάρι να είναι το τελευταίο αλλα δεν το βλέπω(δυστυχώς)
4.δεν έχω μάθει νέα για την πορεια της υγειας του οδηγου,ΜΑΚΑΡΙκαι ΕΛΠΙΖΩ να τα καταφέρει , αλλά που να ξέρατε τι προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει όταν με το καλό γυρίσει,(τέρμα το τιμόνι Σίγουρα ,ευκολονόητο έτσι?)(και από οδηγός με χψ μισθό ,στην καλύτερη φύλακας βοηθητικό προσωπικό με πολλά μείον σε μισθό και συνταξιοδοτικά μέχρι και απόλυση που προβλέπει ο κανονισμός που μέχρι τώρα δεν έχει εφαρμοστή μέχρι σήμερα αλλά αύριο;
Σορυ αν κούρασα αλλά όλοι οι οδηγοί είμαστε υποψήφιοι για κάτι τέτοιο , και χωρίς πλάκα ,πάντα είμαι ψιλιασμενος σε περίπτωση που μόλις δω ότι κάτι δεν πάει καλά Τουλάχιστον να προλάβω να ακινητοποιήσω το θεριο(δεν ξέρω βέβαια αν σου δίνη σημάδια ή κακαρώνεις κατευθείαν)
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
που ειναι ο κιανου ριβς οταν τον χρειαζομαστε???
σε τι λεοφωρεια θα φερουμε τα παιδια μας κ.ευαγγελατε?!?!?
:D
Αυτό με τον ευαγγελατο ,να ξέρετε είναι μεγάλη μουφα, βρωμάει μίζα η δουλειά για συστήματα ασφαλείας υποτιθέμενος ρεπόρτερ που έβγαλε το λεωφορείο και έκοβε βόλτες ανενόχλητος ,μόνο δημοσιογράφος δεν ήτανε και σίγουρα μόνος του δεν ήτανε .
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaiosp
Σορυ αν κούρασα αλλά όλοι οι οδηγοί είμαστε υποψήφιοι για κάτι τέτοιο , και χωρίς πλάκα ,πάντα είμαι ψιλιασμενος σε περίπτωση που μόλις δω ότι κάτι δεν πάει καλά Τουλάχιστον να προλάβω να ακινητοποιήσω το θεριο(δεν ξέρω βέβαια αν σου δίνη σημάδια ή κακαρώνεις κατευθείαν)
Κάποια σημάδια τα δίνει, το θέμα είναι το κατά πόσο αξιολογούνται σωστά από τον καθένα... Συνήθως εκδηλώνονται σαν απλές δυσφορίες-αδιαθεσίες και..."νευρόπονοι" και τα προσπερνάμε χωρίς να δώσουμε σημασία. Και συνήθως δικαιωνόμαστε γιατί έτσι είναι, αλλά υπάρχουν και κάποιες (λίγες) φορές που τελικά (δυστυχώς μετά εορτής) αποδυκνείεται ότι ήταν τα πρώτα σημάδια αρχόμενου εμφράγματος...
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Κάποια σημάδια τα δίνει, το θέμα είναι το κατά πόσο αξιολογούνται σωστά από τον καθένα... Συνήθως εκδηλώνονται σαν απλές δυσφορίες-αδιαθεσίες και..."νευρόπονοι" και τα προσπερνάμε χωρίς να δώσουμε σημασία. Και συνήθως δικαιωνόμαστε γιατί έτσι είναι, αλλά υπάρχουν και κάποιες (λίγες) φορές που τελικά (δυστυχώς μετά εορτής) αποδυκνείεται ότι ήταν τα πρώτα σημάδια αρχόμενου εμφράγματος...
100% τις 100% συμφωνώ μαζι σου.
paramedic
11/06/2007, 14:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Αν μιλάμε για ψιλοέμφραγμα θα σου κάποια στοιχεία όπως αυτά που αναφέρθηκαν αλλά δεν νομίζω οτι θα τα αξιολογήσει ο οποιοσδήποτε. Οπισθοστερνικός πόνος και σφίξιμο στο στήθος είναι τα κυριότερα χωρίς όμως να αποκλείουμε άλλα συμπτώματα. Ξαφνικές εφιδρώσεις ενώ δεν κάνουμε τίποτα πχ καθόμαστε επίσης θα πρέπει να μας ανυσηχούνε γιατί σημαίνει οτι η καρδιά μας δουλεύει υπερωρίες(16-180 σφύξεις) και κάνει κολπική μαρμαρυγή που έαν δεν σπάσει σε φυσιολογικό ρυθμό(φλεβόκομβο) μπορεί να οδηγήσει μια ασθενή καρδιά σε ανακοπή(εάν είσαι πιτσιρικάς μπορεί να την γλυτώσεις πιστέψτε έχω δεί 32άρη να δουλεύει με 200 σφύξεις σε κατάσταση ηρεμίας και μιλάγαμε για μηχανές λες και δεν συναίβαινε τίποτα).
Εαν μιλάμε για βαρβάτο εμφραγμα άστα να πάνε δεν προλαβαίνεις να κάνεις τίποτα εκτός εάν είσαι σε νοσοκομείο και σε παρακολουθούνε με τηλεμετρία και σε προλάβουνε με φάρμακα ή απινίδωση(ενώ είσαι ζωντανός ε) για να σπασουνε την μαρμαρυγή.
Η λύση είναι ετήσιες προληπτικές εξετάσεις(+τέστ κοπώσεως με holter) και υγιεινή διατροφή και ζωή..δηλαδή άστα βράστα.
Τεσπα είναι πολλά και δεν μπορούμε να τα εξηγήσουμε τώρα αλλά οι προληπτικές εξετάσεις ειδικά σε ηλικίες άνω των 40 είναι ότι καλύτερο μπορεί να κάποιος για τον εαυτό του.
paramedic
11/06/2007, 14:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από paramedic
Αν μιλάμε για ψιλοέμφραγμα θα σου δώσει κάποια στοιχεία όπως αυτά που αναφέρθηκαν αλλά δεν νομίζω οτι θα τα αξιολογήσει ο οποιοσδήποτε. Οπισθοστερνικός πόνος και σφίξιμο στο στήθος είναι τα κυριότερα χωρίς όμως να αποκλείουμε άλλα συμπτώματα. Ξαφνικές εφιδρώσεις ενώ δεν κάνουμε τίποτα πχ καθόμαστε επίσης θα πρέπει να μας ανυσηχούνε γιατί σημαίνει οτι η καρδιά μας δουλεύει υπερωρίες(16-180 σφύξεις) και κάνει κολπική μαρμαρυγή που έαν δεν σπάσει σε φυσιολογικό ρυθμό(φλεβόκομβο) μπορεί να οδηγήσει μια ασθενή καρδιά σε ανακοπή(εάν είσαι πιτσιρικάς μπορεί να την γλυτώσεις πιστέψτε έχω δεί 32άρη να δουλεύει με 200 σφύξεις σε κατάσταση ηρεμίας και μιλάγαμε για μηχανές λες και δεν συναίβαινε τίποτα).
Εαν μιλάμε για βαρβάτο εμφραγμα άστα να πάνε δεν προλαβαίνεις να κάνεις τίποτα εκτός εάν είσαι σε νοσοκομείο και σε παρακολουθούνε με τηλεμετρία και σε προλάβουνε με φάρμακα ή απινίδωση(ενώ είσαι ζωντανός ε) για να σπασουνε την μαρμαρυγή.
Η λύση είναι ετήσιες προληπτικές εξετάσεις(+τέστ κοπώσεως με holter) και υγιεινή διατροφή και ζωή..δηλαδή άστα βράστα.
Τεσπα είναι πολλά και δεν μπορούμε να τα εξηγήσουμε τώρα αλλά οι προληπτικές εξετάσεις ειδικά σε ηλικίες άνω των 40 είναι ότι καλύτερο μπορεί να κάποιος για τον εαυτό του.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Καλά ήθελα να ήξερα. Τί σόι εξετάσεις (υγείας) τους περνάμε τους ανθρώπους;;;
Μεγάλε τι λές...Εδώ βλέπεις αθλητές να σωριάζονται στη διάρκεια των αγώνων και θα προβλέπει το δημόσιο "τσεκ απ" για τους οδηγούς λεωφορείων;;;
Αυτά απλά δεν υπάρχουν (στην Ελλάδα)
paramedic
11/06/2007, 15:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από odt
Μεγάλε τι λές...Εδώ βλέπεις αθλητές να σωριάζονται στη διάρκεια των αγώνων και θα προβλέπει το δημόσιο "τσεκ απ" για τους οδηγούς λεωφορείων;;;
Αυτά απλά δεν υπάρχουν (στην Ελλάδα)
Ναι καλά είδαμε και τους Αμερικάνους αθλητές που έρχονται στις διοργανώσεις τίγκα στην ντόπα πόσο ελεγμένοι είναι...
Ας μην είμαστε υπερβολικοί με το κράτος στην Ελλάδα. Αν δεν ενδιαφερθούμε εμείς για την υγεία μας γιατί να ενδιαφερθεί ο οποιοσδήποτε για να εμάς? Εάν είμαι άρρωστος θα σκεφτώ να γίνω καλά πρώτα γιατι ενδιαφέρομαι για τον ευατό μου και μετά γιατί μπορεί να κολλήσω και άλλους.
Αν μιλάμε για ψιλοέμφραγμα θα σου κάποια στοιχεία όπως αυτά που αναφέρθηκαν αλλά δεν νομίζω οτι θα τα αξιολογήσει ο οποιοσδήποτε. Οπισθοστερνικός πόνος και σφίξιμο στο στήθος είναι τα κυριότερα χωρίς όμως να αποκλείουμε άλλα συμπτώματα. Ξαφνικές εφιδρώσεις ενώ δεν κάνουμε τίποτα πχ καθόμαστε επίσης θα πρέπει να μας ανυσηχούνε γιατί σημαίνει οτι η καρδιά μας δουλεύει υπερωρίες(16-180 σφύξεις) και κάνει κολπική μαρμαρυγή που έαν δεν σπάσει σε φυσιολογικό ρυθμό(φλεβόκομβο) μπορεί να οδηγήσει μια ασθενή καρδιά σε ανακοπή(εάν είσαι πιτσιρικάς μπορεί να την γλυτώσεις πιστέψτε έχω δεί 32άρη να δουλεύει με 200 σφύξεις σε κατάσταση ηρεμίας και μιλάγαμε για μηχανές λες και δεν συναίβαινε τίποτα).
:a18: ΑΨΟΓΟΣ !!!!!!!!
:wave2:
sergiosm
12/06/2007, 14:08
Αν δεν ενδιαφερθούμε εμείς για την υγεία μας γιατί να ενδιαφερθεί ο οποιοσδήποτε για να εμάς? Εάν είμαι άρρωστος θα σκεφτώ να γίνω καλά πρώτα γιατι ενδιαφέρομαι για τον ευατό μου και μετά γιατί μπορεί να κολλήσω και άλλους.
Εάν όμως δεν είμαι άρρωστος ;; ή σωστότερα: αν δεν έχω συμπτώματα της αρρώστιας που κουβαλάω και δεν το έχω καταλάβει ;;;
Συμφωνώ απόλυτα ότι εμείς πρώτοι θα πρέπει να ενδιαφερθούμε για την υγείας μας.
Μία όμως σοβαρή εταιρία που μάλιστα προσφέρει υπηρεσίες (όπως η ΕΘΕΛ) θα πρέπει η ίδια να φροντίζει να εξετάζει τους οδηγούς της για να βεβαιώνεται ότι αυτοί είναι υγιείς.
Βέβαια, πάντα υπάρχουν και οι απρόβλεπτες καταστάσεις (άρα και τα απρόβλεπτα εμφράγματα), καλό όμως είναι να λαμβάνονται προφυλάξεις.
Η πρόληψη σώζει...
paramedic
13/06/2007, 17:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Εάν όμως δεν είμαι άρρωστος ;; ή σωστότερα: αν δεν έχω συμπτώματα της αρρώστιας που κουβαλάω και δεν το έχω καταλάβει ;;;
Συμφωνώ απόλυτα ότι εμείς πρώτοι θα πρέπει να ενδιαφερθούμε για την υγείας μας.
Μία όμως σοβαρή εταιρία που μάλιστα προσφέρει υπηρεσίες (όπως η ΕΘΕΛ) θα πρέπει η ίδια να φροντίζει να εξετάζει τους οδηγούς της για να βεβαιώνεται ότι αυτοί είναι υγιείς.
Βέβαια, πάντα υπάρχουν και οι απρόβλεπτες καταστάσεις (άρα και τα απρόβλεπτα εμφράγματα), καλό όμως είναι να λαμβάνονται προφυλάξεις.
Η πρόληψη σώζει...
Υπαρχουν καταστάσεις όπως είπες όμως που δεν προβλέπονται άρα ότι και να κάνεις δεν θα μπορέσεις να προλάβεις τίποτα. Παράδειγμα : Αυτόματη αιμορραγία στελέχους σε 30 χρονών άτομο....Αιτιολογία ιατρική: Άγχος στην εργασία. Πώς να προβλέψεις οτι θα το πάθει δηλαδή αυτό ένας νέος(σε ηλικία)οδηγός λεωφόρείου? Απλά στην περίπτωσή μάς έτυχε να είναι έμφραγμα,που όμως μόνο ένα ποσοστό μπορείς να το προλάβεις οπότε μπορεί ο ανθρωπάκος αυτός απλά να ήταν ένα αιφνίδιο περιστατικό.
Και για να πούμε και την ωμή αλήθεια καμμία εταιρία στον κόσμο(όσο καλή και σοβαρή να είναι) δεν θα ασχολήθει να κάνει τόσες εξετάσεις στους υπαλλήλους της για να δεί πόσο υγιής είναι γιατί το κόστος είναι πολύ μεγάλο και ανούσιο για αυτούς. Αν πάθεις κάτι απλά θα σε αντικαταστήσουνε και άν παρεις και άλλους μαζί θα πούνε οτι δυστηχώς δεν μπορούσαμε να κάνουμε εμείς κάτι λόγω του αστάθμητου παράγοντα.