PDA

View Full Version : episkevi HP laptop

afrotwin
11/06/2007, 13:54
exoume kamia akri na episkevasoume ena laptop HP pavilion pou me ena tsaf emine anavdo
den anavdi me tipota ke to trofodotiko tou exi revma....

e?

stilte PM mpas ke to ftiaksoume giati ine anagki
:wave2:

kalesin
11/06/2007, 13:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
exoume kamia akri na episkevasoume ena laptop HP pavilion pou me ena tsaf emine anavdo
den anavdi me tipota ke to trofodotiko tou exi revma....

e?

stilte PM mpas ke to ftiaksoume giati ine anagki

επαθα ακριβως το ιδιο με ενα HP την προηγουμενη εβδομαδα..

διαγνωση..

καμμενο motherboard

:bawl:

afrotwin
11/06/2007, 14:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
επαθα ακριβως το ιδιο με ενα HP την προηγουμενη εβδομαδα..

διαγνωση..

καμμενο motherboard

:bawl:

afto to psiloxontrokatalava
poso to mali?:uplate:

X_NR750
11/06/2007, 14:02
Για πεταμα αν μιλαμε για κεντρικη πλακετα

Eaglos
11/06/2007, 14:03
Αρκετά τα λεφτά. Πάρε στην HP και δώσε part number να σου πουν τιμή αλλά να κρατίεσαι από κάπου.

kalesin
11/06/2007, 14:08
Πηρα στην ΗΡ κ ο βλακας δεν καθομουν στην καρεκλιτσα μου κ πηγα να σπασω το χερι μου οπως επεσα

Βεβαια η τιμη ειναι στο εξωτερικο [Κυπρος] αλλα φανταζομαι οτι καποια αντιστοιχια θα πρεπει να υπαρχει

430 ευρωπουλα....:eyepop: :eyepop: :eyepop:

:bawl: :bawl:

λεω να ριξω καμια ματια ebay μηπως βρω κανενα mobo σε συμφερουσα τιμη, αλλιως θα κρατησω οτι κρατιεται να κανω τουμπανο το αλλο

afrotwin
11/06/2007, 14:09
elate ksefourniste ta ola min ntrepeste 8a pouliso kana ikopedaki?

Eaglos
11/06/2007, 14:13
Όπως τα λεει ο φίλος παραπάνω είναι. 300-400 ευρώ για μητρική, καμιά 150άρα για dvd και τέτοια. Πήγαινε και πάρε ένα καινούργιο αν το καίγεσαι.

kalesin
11/06/2007, 14:14
elate ksefourniste ta ola min ntrepeste 8a pouliso kana ikopedaki?

αν το οικοπεδακι ειναι παραθαλασσιο κατι γινεται

ρθξε μια ματια στην αποπανω μου απαντηση

Tropeas
11/06/2007, 15:16
αν είναι HP και είναι τελικά Motherboard...
πέτα το... πιο λίγο θα σου κοστίσει...

McGyver
11/06/2007, 15:45
Αν συνυπολογίσουμε και την ποιότητα εξυπηρέτησης :a04: του service της HP, τότε :wave2: laptop...

valam
11/06/2007, 17:34
τι μοντελο ειναι ? εγγύση τέλιωσε ?

tifoefs
11/06/2007, 18:54
Βγαλε το σκληρο δισκο (για να μη χασεις αρχεια) ενωσε τον με ενα laptop disk interface στη μητρικη σαν σκλαβο δισκο σε ενα πισι !!

Το υπολοιπο καντο ανταλλακτικα και πετα το !

:uplate:

ashton
11/06/2007, 19:25
Μόλις ανακαλύψατε το βασικό λόγο που στα φορητά η επέκταση εγγύησης είναι must...

makocer
11/06/2007, 21:10
1) ειναι στην εγγυηση ακομα? - αν ναι, προσπαθησε (επιτακτικα) να στο επισκευασουν δωρεαν
τα τροφοδοτικα των λαπτοπ παιζουν και το ρολο του ups υπ'οψιν, εσυ να ισχυριστεις οτι το ειχες συνδεσει και σε εξωτερικο ups!
2) αν ειναι εκτος εγγυησης ,τοτε καλυτερα να στραφεις προς ebay (.com .de .uk ψαξε παντου)
θα μπλεξεις λιγο αλλα ισως τη γλυτωσεις φτηνα*....

*φτηνα = πχ. μνημη για εκτυπωτη laser A3 postscript 512mb η ΗΡ εδω ζηταγε 600+ευρα ! ! !
τα εφερα απο Καναδα 150 ευρω ΜΕ τα μεταφορικα.....ψαχτο!

zephyr1
11/06/2007, 21:14

ke min katariese ton computer mou

Τελικα επιασε.:eyepop:

CIRUS
15/06/2007, 12:09
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΤΟ MOTHERBOARD ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ PC ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΡΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ!!!! ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ MOTHERBOARD
ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΙΑΣΟΥΝ ΤΟΝ Κ@ΛΟ!!! ΚΡΙΜΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ :(

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΟΡΑ LAPTOP ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ EXTRA 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ

stef_26
16/06/2007, 09:02
τα HP Pavilion έχουν ένα χρόνο εγγυηση, οπότε αν έχει περάσει ο χρόνος λυπάμαι εισαι ο πιο αδύναμος κρίκος και όπως είπαν και πιο πάνω κράτα ότι μπορείς και πάρε καινούργιο. Η αλήθεια πάντως είναι ότι τα Pavilion που κυκλωφήσαν πριν περίπου 1,5 με 2 χρόνια παρουσίασαν τέτοια προβλήματα. Υπήρχαν κι άλλα με καμένη μητρική, σε αντίθεση με αυτά που κυκλωφορούν τον τελευταίο χρόνο και δεν έχουν παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα ακόμα τουλάχιστον.
Πάντως από τη μικρή μου εμπειρία στον χώρο των υπολογιστών (έχω μαγαζί με υπολογιστές) σου λέω ότι όπου μπορείς και υπάρχει επέκταση εγγύησης καλό είναι να την αγοράζεις και να ξέρεις επίσης ότι στις περισσότερες περιπτώσεις καμένων μητρικών και ειδικά σε laptop το πρόβλημα υπάρχει εξ' αρχης απλά παρουσιάζεται κάποια στιγμή μετά από πολύ ή λίγο καιρό. Δηλαδή θεωρώ πολύ δύσκολο να κατάφερες να κάψεις τη μητρική.

MikeG
16/06/2007, 10:13
Να βάλω & εγώ το λιθαράκι μου στη συζήτηση. Από όσο ξέρω ο νόμος για τη προστασία του καταναλωτή αναφέρει ότι όλα τα προϊόντα έχουν 2 χρόνια εγύηση. Με ένα search εδώ μέσα θα τον βρεις. Αν τελικά πάντως δε καταφέρεις να το περάσεις σε εγγύηση απλά κράτα το σκληρό & κάποια ανταλλακτικά & το υπόλοιπο πέτατο...& μη ξαναπάρεις HP!

CIRUS
17/06/2007, 11:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Να βάλω & εγώ το λιθαράκι μου στη συζήτηση. Από όσο ξέρω ο νόμος για τη προστασία του καταναλωτή αναφέρει ότι όλα τα προϊόντα έχουν 2 χρόνια εγύηση. Με ένα search εδώ μέσα θα τον βρεις. Αν τελικά πάντως δε καταφέρεις να το περάσεις σε εγγύηση απλά κράτα το σκληρό & κάποια ανταλλακτικά & το υπόλοιπο πέτατο...& μη ξαναπάρεις HP!

ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΔΗΣΤΥΧΩΣ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ!!!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!