View Full Version : Αγγελίες @#Χ!%&
Γεια χαρά,
έψαχνα χτες με ένα φιλαράκι αγγελίες στο διαδίκτυο και σε εφημερίδες/περιοδικά αγγελίες για ενοικίαση διαμερίσματος και αγοράς μοτοσυκλέτας...
αγανάκτησα! 9/10 αγγελίες θεωρούν οτι αφενός πουλάνε/νοικιάζουν κάτι το εξωπραγματικό για τα ελληνικά δεδομένα αφετέρου θεωρούν οτι ο ενδιαφερόμενος έχει μαντικές ιδιότητες ή ξεχειλίζει απο διάθεση να παίρνει τηλέφωνο για να μάθει τα χαρακτηριστικά που θα έπρεπε ούτως ή άλλως να υπάρχουν στην αγγελία!
έλεος πια!
- Μηχανή τάδε σε πάρα πολύ καλή κατάσταση!
ή
- Ευρύχωρο 2άρι στη κεντρική Μακεδονία
ε, α στα δι@λ@, προσωπικά δεν ξανασχολούμαι με ελλειπή αγγελία, με κουράζει και θεωρώ οτι με υποτιμάει κι απο πάνω...
αυτό, απλώς ήθελα να τα πω παρα έξω...
Gandalf dr685sm
11/06/2007, 15:48
Δεν έχεις καθόλου άδικο... αλλά βλέπεις είσαι εσύ που ζητάς στην ουσία και οχι εκείνοι.
Για το διαμέρισμα , τι να σου πω;... καλή τύχη.. γιατί ακόμα και αν βρείς θα πρέπει να πετύχεις και τον "σωστό" άνθρωπο που δεν σε εκνευρίζει κάθε λίγο και λιγάκι με παράλογες απαιτήσεις.
Υπόψη οτι προσωπικά όταν έμενα σε διαμέρισμα , επεδίωκα ο νοικοκύρης να μένει τουλάχιστον 10-20 χλμ μακριά για να μην τον έχω μέσα στα πόδια μου , κάθε λίγο και λιγάκι.
Για την μηχανή... τι σκάς;... κάνε μια βόλτα απο Καλλιρόης και Μιχαλακοπούλου να δείς όσες θες.
Gandalf
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
είσαι εσύ που ζητάς στην ουσία και οχι εκείνοι.
κατ'αρχήν και οι 2 ενδιαφερόμενοι επιθυμούν την αγοραπωλησία ή ενοικίαση, μάλιστα
τεχνικά, αυτός κάνει την προσφορά, η αγγελία είναι "ενοικιάζεται"/"πωλείται", όχι ενδιαφέρομαι να νοικιάσω/αγοράσω...
το σπάσιμο για μένα είναι οτι η αγγελία υποτίθεται οτι βοηθά και επιταχύνει την όλη διαδικασία,
όχι να σου τρώει χρόνο και τηλεφωνήματα, θέλω να πω οτι απο τη στιγμή που ρε άνθρωπε κάνεις τον κόπο να βάλεις την αγγελία, περιέγραψε καθαρά το "πρωτογενές προϊόν"!
τέλος πάντων...
paramedic
11/06/2007, 16:08
Πριν λίγο καιρό που έψαχνα για οικόπεδο να αγοράσω πέτυχα σε δύο άτομα που δεν ήξεραν κάν που βρίσκεται το οικόπεδο που πουλούσαν και πόσα τετραγωνικά είναι. Και οι άλλοι βέβαια όταν τους έλεγες πόσο το πουλάτε σου έλεγαν ότι τιμή τους κατέβαινε εκείνη την στιγμή χωρίς κάν να ξέρουν πόσο πάει το μέτρο στην περιοχή. Εναν μάλιστα τον έπεισα να μην το πουλήσει το οικόπεδο τελικά γιατί σε λίγα χρόνια θα μπορεί να το πουλήσει διπλάσια τιμή στο μέρος που είναι και καθόμασταν μετά και μιλάγαμε για ποδόσφαιρο :uplate: :uplate:
Η πλάκα ξέρεις πια είναι? Οτι εγώ δεν σκαμπάζω μία απο ποδόσφαιρο και του έλεγα οτι μου κατέβαινε χχεεχεχε...
Πάντως δίκιο έχεις ότι να ναι γράφουν και έχουν το σκεπτικό "οτι κάτσει ρε αδερφέ"!!!
mourgakos
12/06/2007, 19:01
ενοικιαζω σπιτι και πουλαω μηχανη.πληροφοριες στον θυρωρο μου.7-9μμ αυστηρα,,,,,!:lol:
Μέσα στα πλαίσια της σύγχρονης παρακμιακής αντίληψης του στυλ πουλάω αέρα σε προσιτή τιμή είναι και αυτό το φαινόμενο που περιγράφετε. Το κακό είναι πως έχει εισβάλλει στην νεοελληνική κουλτούρα τόσο πολύ που και να τους πεις πως λένε λαλακίες δεν καταλαβαίνουν τίποτα . Στηρίζονται στο ότι στην Ελλάδα κατοικούν 9.000.000 λαλάκες (κατα αυτούς ) δεν θα υπάρξουν και 10.000 κορόιδα να την οικονομήσουν και αυτοί . :mad: :evil: