Σύνδεση

View Full Version : Καφές Vfr;

ermisVFR
11/06/2007, 15:50
Απ΄ ότι βλέπω στην Καταμέτρηση VFR είμαστε τουλάχιστον 12 μηχανές :smokin: από το λεκανοπέδιο. Στην πανελλήνια ήμασταν 6.

Προτείνω συνάντηση για καφέ :beer: μέσα στον Ιούνιο καθημερινή βραδάκι να τα πούμε.

Γράψτε προτάσεις για μέρος και ημερομηνία. :wave2:

sotokan
11/06/2007, 18:35
Μέσα φίλε όποτε κανονίσετε...Ας μιλήσουν και οι υπόλοιποι για το πότε τους βολεύει :wave2:
:smokin:

gregorgeous89
11/06/2007, 21:45
THESSALONIKI:D :D :D :rotflmao:

ermisVFR
12/06/2007, 09:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από gregorgeous89

εννοείς φυσικά γνωστό πατσατζίδικο στην Αθήνα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Οι θεσσαλονικείς ας έρθουν με αεροπλάνο και τους φιλοξενώ όλους:smokin:

ruyjin
12/06/2007, 16:36

να σου πω δε με χαλαγε καμια Αθωνος για φαγητο και κρηνη για καφε!!!

πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ

χρειαζομαι διακοπες μαλλον

:D :D

sotokan
12/06/2007, 17:15
Ρεεεε ένα γκαιφέ είπαμε να πιούμε ,όχι να ξενιτευτούμε.....:eek:
Επι του θέματος τίποτα ????:confused:

kostasdirt
12/06/2007, 22:53
Δεν έχετε βαρεθεί το λεκανοπέδιο? ΕΛΑΤΕ ΧΑΛΚΙΔΑ!!:beer:

sotokan
13/06/2007, 00:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasdirt

Μέσα...ευκαιρία να τα πούμε και από κοντά ....:D

ermisVFR
13/06/2007, 10:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasdirt

:beer: Μέσα

gregorgeous89
13/06/2007, 15:34
Α ρε ταξιδιάρες ψυχές...από καφέ στο μοναστηράκι έτυμοι για Θεσσαλονίκη ήσαστε και τελικά Χαλκίδα.Τέτοια άτομα οδηγάνε vfr ρε. :a18:

kostasdirt
13/06/2007, 15:55
Α ρε ταξιδιάρες ψυχές...από καφέ στο μοναστηράκι έτυμοι για Θεσσαλονίκη ήσαστε και τελικά Χαλκίδα.Τέτοια άτομα οδηγάνε vfr ρε. :a18: Ετσι έτσι.. άντε κανονίστε

ermisVFR
13/06/2007, 15:57
Α ρε ταξιδιάρες ψυχές...από καφέ στο μοναστηράκι έτυμοι για Θεσσαλονίκη ήσαστε και τελικά Χαλκίδα.Τέτοια άτομα οδηγάνε vfr ρε. :a18:

:lol: εσύ και ο zolotas έχετε χιούμορ:rotflmao:
:wave2:

ruyjin
13/06/2007, 17:11

ρε δε τη μοιραζουμε την αποσταση .............
κανα Βόλο ας πούμε ;)

δε ξερω αν με πιανετε???????

:D

sotokan
14/06/2007, 09:56
panellinia again....???:sun: :sun: :sun:

ermisVFR
14/06/2007, 10:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin

δε ξερω αν με πιανετε???????

Στις στροφές δεν σε πιάνουμε με τίποτα........:a23:

.... μόνο τα ραντάρ...:rotflmao:

ruyjin
15/06/2007, 08:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από ermisVFR
Στις στροφές δεν σε πιάνουμε με τίποτα........:a23:

.... μόνο τα ραντάρ...:rotflmao:

:blush: :blush:

:rotflmao: :rotflmao:

gregorgeous89
18/06/2007, 19:31
ρε δε τη μοιραζουμε την αποσταση .............

Εγώ Κυριακή μπορώ. Μου λήψαται ρε!
Τι λέτε για την άλλη Κυριακή?

ruyjin
19/06/2007, 09:31
μεσα στον Ιουλιο θα με βολευε καλυτερα αν κανονιστει κατι παντως

ermisVFR
20/06/2007, 15:45
Τι λέτε για μια καθημερινή βραδάκι για καφέ στην Χαλκίδα; Πχ Πέμπτη 28/6, 9 ή 10μμ.

Για τον Γρηγόρη και τον Νάσο που ξύνονται για πανελλήνια θα τα πούμε σύντομα.
:smokin:

kostasdirt
21/06/2007, 15:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από ermisVFR
Τι λέτε για μια καθημερινή βραδάκι για καφέ στην Χαλκίδα; Πχ Πέμπτη 28/6, 9 ή 10μμ.

Για τον Γρηγόρη και τον Νάσο που ξύνονται για πανελλήνια θα τα πούμε σύντομα.
:smokin: Αντε αφού ψήνεστε για Χαλκίδα...ελάτε να σας περπατήσω

gregorgeous89
31/08/2007, 18:27
Τελικά κατεβαίνω Τρίτη στις 4 Σεπτ. οπότε Τετάρτη θα ήθελα πολύ (δεν θέλω συγκινήσεις) να σας δω. Θα κατέβω με την μηχανή φυσικά και ακούω προτάσεις για το που να συναντηθούμε το απόγευμα. Άντε γιατί πολύ μούχλα έχει πέσει στο vfr club. Τηλ. 6936645471. Πάρτε γιατί δεν ξέρω εάν έχω ακόμη τα δικά σας.

ermisVFR
31/08/2007, 18:43
Τελικά κατεβαίνω Τρίτη στις 4 Σεπτ. οπότε Τετάρτη θα ήθελα πολύ (δεν θέλω συγκινήσεις) να σας δω. Θα κατέβω με την μηχανή φυσικά και ακούω προτάσεις για το που να συναντηθούμε το απόγευμα. Άντε γιατί πολύ μούχλα έχει πέσει στο vfr club. Τηλ. 6936645471. Πάρτε γιατί δεν ξέρω εάν έχω ακόμη τα δικά σας.

Άντε ρε Γρηγόρη. Ανυπομονώ να τα πούμε:beer:

gregorgeous89
31/08/2007, 22:06
Στους άλλους δεν έλειψα ρε κωλόπαιδα? :bawl:

sotokan
01/09/2007, 00:55
Στους άλλους δεν έλειψα ρε κωλόπαιδα? :bawl:

:a9: :a9: :a9:

χαχαχα είσαι περίπτωση ρε Γρηγόρη......Θα τα πούμε όταν κατέβεις..
:beer: :beer: :beer:

ruyjin
03/09/2007, 10:09
εγω λέω καποιοα στιγμη να κανονισουμε εκεινο το Βολο απο την Πανελληνια νο1, ξερετε εσεις!!!

αντε και καλο χειμωνα παιδες ......(σημερα επεστρεψα)

kyriakosVFR
04/09/2007, 12:57
εγω λέω καποιοα στιγμη να κανονισουμε εκεινο το Βολο απο την Πανελληνια νο1, ξερετε εσεις!!!

Βολο...!!!!! ναι γιατι οχι μια και το εχω ακομη ...το vfr εννοω :D :D

gregorgeous89
05/09/2007, 23:14
αρχίσαμεεεε....

Tropeas
06/09/2007, 00:15
πότε?

ruyjin
06/09/2007, 12:58
αρχίσαμεεεε....

δε σταματησαμε ποτε

απλα μια διακοπη καναμε

:D :D

ermisVFR
06/09/2007, 13:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
πότε?

Εχουμε έναν ιδιαίτερο τρόπο να κάνουμε πανελλήνιες, τον πραγματικό και τον φαντασιακό

1η: φαντασιακή
2η: πραγματική
3η: φαντασιακή;;;;;;

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ruyjin
07/09/2007, 08:27
ποιος μιλαει για φαντασιακη ρε συ Τασο......................

πειτε Βολο και εγω θα σας περιμενω με ελληνικο καφε στη Μακρυνιτσα..... :wave2:

ermisVFR
07/09/2007, 15:04
ποιος μιλαει για φαντασιακη ρε συ Τασο......................

πειτε Βολο και εγω θα σας περιμενω με ελληνικο καφε στη Μακρυνιτσα..... :wave2:

1. Κατ΄αρχάς, Νάσο, πρέπει να βγάλεις μιά ωραία λίστα συμμετοχής όπως την άλλη φορά.

2. Πρέπει να είναι διήμερη γιατί η κούραση την προηγούμενη φορά ήταν ανυπόφορη όπως έμαθα.

3. Να ορίσουμε, καλύτερα ο Στάθης ως αρχαιότερος (χρόνια πολλά Στάθη :wave2: ), μια ημερομηνία ένα μήνα μετά για να κανονίσει καθένας το πρόγραμμά του. Άρα μέσα στον Οκτώβριο

Ο Βόλος δεν ακούγεται πολύ καλά γιατί ο δρόμος τουλάχιστον μέχρι την Πορταριά είναι άθλιος. Χθες που συζητούσα με Sotokan και SOL λέγανε για Καρπενήσι ή Μπράλο. Και μένα μ'αρέσει. Οι υπόλοιποι τι λένε;

sniper
07/09/2007, 15:11
Mεταφορά στις " Συναντήσεις - Βόλτες"

ruyjin
07/09/2007, 17:52
βασικα αν συμφωνουνε και παλι ΟΛΟΙ θα ειναι καλο να επιλεγει προορισμος για να μπορουνε και οι βορειοι, γι αυτο ειπα για Βολο
Ο Κυριακος απο Σερρες δε ξερω αν θα μπορει για Καρπενησι, οποτε καλο θα ειναι να μας προτινει και ο Κυριακος μια διαδρομη βολικη γι αυτον

Εγω ριχνω την ιδεα και περιμενω απο ΟΛΟΥΣ να δηλωσουν μια λογικη και βολικη για ολους τοποθεσια ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ

αναμενουμε

αντε και καλο ΣΚ παιδες

υγ: Νικο και Σταθη σας χαιρετω μιας και εχουμε καιρο να τα πουμε....
...
ισως να υπαρχει και στα VFR το ποστ για το ''καφε Vfr'' ... αν μπορειτε για οσους κατοχους VFR δε το προσεξουν εδω

Tropeas
07/09/2007, 18:13
αντε ρε να πάμε μια Βόλο....:rolleyes:

DimChios
08/09/2007, 17:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
αντε ρε να πάμε μια Βόλο....:rolleyes:

ΕΣΥ που πας? Αφου ΔΕΝ εχεις VFR!? :confused:

:rolleyes:

Sniper, αν και λιγο αργα.. :winka:

Γιατι ημουν "ετοιμος"!

:beer: :beer: :beer: :wave2:

ermisVFR
10/09/2007, 10:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Mεταφορά στις " Συναντήσεις - Βόλτες"

Νομίζω ότι είναι υπερβολική η μεταφορά στις συναντήσεις βόλτες. Αν δεν μπορούμε εδώ να συζητήσουμε το πώς θα συναντηθούμε 20 μηχανάκια τότε τι χρειάζεται η κατηγορία VFR;

Με την ίδια λογική θα έπρεπε εξ’ αρχής να μεταφερθεί και το θέμα «Πανελλήνια VFR». Αντ΄ αυτού αφού οριστικοποιήσαμε την συνάντηση κάναμε link στις συναντήσεις βόλτες, γιατί ο κανόνας του site είναι νομίζω ότι δεν επιτρέπονται κλειστές συναντήσεις.

Επιπρόσθετα υπάρχουν αρκετοί κάτοχοι VFR οι οποίοι κοιτάνε μόνον τον κατάλογο των VFR. Πολλές φορές και εγώ. Αυτούς πρέπει να τους χάσουμε;;;

ruyjin
11/09/2007, 16:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ΕΣΥ που πας? Αφου ΔΕΝ εχεις VFR!? :confused:

:rolleyes:

Sniper, αν και λιγο αργα.. :winka:

Γιατι ημουν "ετοιμος"!

:beer: :beer: :beer: :wave2:

ρε συ Δημητρη (προτημω να απανταω στο όνομα και οχι στο nick-name)

ειχα απαντησει γι αυτο σε αλλο ποστ, αλλα θα το κανω κι εδω

ο λογος που η προηγουμενη συναντηση VFR ειχε κανονιστει πρωτα στα VFR και μετα εδω ειναι απλος και πολυ λογικος

και εξηγουμε

ειμασταν 10-15 μηχανακι απο ΟΛΟΚΛΗΡΗ την Ελλαδα και για να μπορεσουμε να κανονισουμε προορισμο και ημερομηνια που να βολευουν ΟΛΟΥΣ μας πηρε 2-3-4 μηνες, δε θυμαμαι
και ειχαμε και 1-2 απωλειες στο τελος
ΟΤΑΝ αποφασιστηκε ΟΡΙΣΤΙΚΑ μεταφερθηκε και στις Συναντησεις

πιστευετε οτι αν παραμεινει εδω θα μπορεσουμε να κανονισουμε ΟΛΟ το φορουμ μια εκδρομη που θα εχει ως συναντηση ΟΛΟΥΣ απο ΟΛΑ τα μερη της Ελλαδας????
αν ναι τοτε δεν εχετε παρα να κανονιστει μια συναντηση που να απευθυνεται σε ΟΛΟΥΣ

αλλα αυτη τη συναντηση την κανονισαμε για πρωτη φορα ως VFR κατοχοι επειδη μας προκαλεσανε για τα τουρισταδικα μηχανακια μας και για το αν κανουμε χλμ και θα μας αρεσε να τη διατηρησουμε, ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ
ετσι ξεκινησε η μαζωξη των VFR, ως μια προκληση... οσοι θυμουνται-θυμουνται!

αλλα για να κονονιστει ΣΩΣΤΑ θα πρεπει πρωτα να ειμαστε σιγουροι για τις συμμετοχες μας και τον προορισμο ΚΑΙ ΜΕΤΑ να κοινωποιηθει και να παει στις συναντησεις οπου θα συμμετεχει ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ

αν εχω καπου λαθος, διορθωστε με

φιλικα

kyriakosVFR
11/09/2007, 19:48
:a55: :a55:

:a46: :a46:

Mαλλον μας ζηλευουν!!!!!!

γιαυτο και ασχολουνται μαζι μας :lol: :lol:

gregorgeous89
11/09/2007, 21:15
Είπαμε όσοι έχουν v4 είναι καλοδεχούμενοι. . . Πλάκα κάνω, θυμάμαι και εγώ ότι η συνάντηση ήταν ανοιχτοί προς όλους.Δεν πολυκαταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημα εάν κάποια μοντέλα θέλουν να κάνουν special συναντήσεις αφού υπάρχουν πολλές μικτές, αλλά δεν με πειράζει καθόλου να έρθουν και παιδιά με υποδεέστ... εεε διαφορετικές :rolleyes: μηχανές.

gregorgeous89
11/09/2007, 21:17
Mαλλον μας ζηλευουν!!!!!! Εσύ θα φας πόρτα αν πάρεις KTM :a5:

hornet
12/09/2007, 08:20
βασικα λογω εκλογων εγω εχω θεμα για τις επομενες μερες...ασε που θα παω βολτα στην καλαματα για να ψηφισω:sun: οποτε μιλαμε για τον επομενο μηνα αμα θετε...ο λαμπρος θελει για ειναι κρυφοvfrakias τι κρυφο ,το εχει δηλωσει ο ανθρωπος

ruyjin
12/09/2007, 09:17
Εσύ θα φας πόρτα αν πάρεις KTM :a5:

+100000000000000000000000

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ruyjin
12/09/2007, 09:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
βασικα λογω εκλογων εγω εχω θεμα για τις επομενες μερες...ασε που θα παω βολτα στην καλαματα για να ψηφισω:sun: οποτε μιλαμε για τον επομενο μηνα αμα θετε...ο λαμπρος θελει για ειναι κρυφοvfrakias τι κρυφο ,το εχει δηλωσει ο ανθρωπος

κοιτα Σταθη,
με βαση την προηγουμενη και το χρονο που θα παρει για να οργανωθουμε μας βλεπω για Νοεμβριο, οποτε μαλλον δε χρειαζεται να αγχωνομαστε :)

ειναι καλα πιστευω Νοεμβριο..... ;)

ruyjin
20/09/2007, 16:25
ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝΕΝΑ απο αυτους που δυσανασχετησαν για τη διατηρηση του ποστ αρχικα στο VFR section, να περνει πρωτοβουλια για ΟΡΓΑΝΩΣΗ συναντησης απο ΟΛΑ τα μελη του φορουμ.

Αν δεν εχετε λοιπον ΣΟΒΑΡΟ ΣΚΟΠΟ για οργανωση μιας τετοιας εκδρομης καλα θα κανετε την επομενη φορα να αφηνεται ΟΣΟΥΣ θελουν να το κανουν, μιας και το εχουν κανει παλιοτερα και μαλιστα με επιτυχια.

Γιατι μαλλον το ΜΟΝΟ που επιθυμειτε εδω μεσα, ειναι απλα να δημιουργειται θεμα και εντυπωσεις.

DimChios
20/09/2007, 16:58
ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝΕΝΑ απο αυτους που δυσανασχετησαν για τη διατηρηση του ποστ αρχικα στο VFR section, να περνει πρωτοβουλια για ΟΡΓΑΝΩΣΗ συναντησης απο ΟΛΑ τα μελη του φορουμ.

Αν δεν εχετε λοιπον ΣΟΒΑΡΟ ΣΚΟΠΟ για οργανωση μιας τετοιας εκδρομης καλα θα κανετε την επομενη φορα να αφηνεται ΟΣΟΥΣ θελουν να το κανουν, μιας και το εχουν κανει παλιοτερα και μαλιστα με επιτυχια.

Γιατι μαλλον το ΜΟΝΟ που επιθυμειτε εδω μεσα, ειναι απλα να δημιουργειται θεμα και εντυπωσεις.

Επειδή η "σπόντα" πηγαινε για μενα...

Να πώ 2 τελευταία πράγματα μιας και οσα εγραψα δεν τα καταλάβατε και επιπλέον δεν "πιάσατε" ότι στοχος μου δεν ηταν και δεν ειναι διαμάχη!

Ειχα πεί λοιπόν στον εαυτό μου, οτι θα κανω ότι κανουν ολοι! Δε θα μπω ξανα σε section το οποίο δεν με αφορά!
Μπήκα ξανα γιατι μου είπαν οτι γράφτηκε το συγκεκριμένο ποστάκι!
Όσοι έπρεπε να καταλάβουν το λόγο που αντέδρασα, τον κατάλαβαν νομίζω!
Μη ξύνετε πληγές! Λυπάμαι που δεν πιάσατε το σκεπτικό μου! Μη γινεστε εριστηκοί! Κάποια στιγμη θα τύχουμε στο ίδιο τραπέζι για καφέ, μπύρα ή φαγητό! Στους ίδιους δρόμους θα είμαστε πάντα και θα σταματήσω ή θα σταματησετε να βοηθήσετε αν έχω πάθει ή έχετε πάθει κάτι πράγμα που απεύχομαι!

Εγω δε ξαναμπαίνω, δε σας ξαναενοχλώ, όμως σκεφτείτε!

ΚΑΛΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΝ ΝΑ ΕΧΕΤΕ!

EDIT:

ΥΓ, Εγω τυγχαίνει οταν κανονίζω καφε ή κατι άλλο, να μην εξαιρώ κανένα!

Tropeas
20/09/2007, 17:13
εγω είχα πει ότι ήθελα να έρθω αν ακανονίζατε...
ο Στάθης το είχε πιάσει γιατί ξέρει ότι γουστάρω να χαζεύω VFR,
οι άλλοι παρεξηγήσαν για το αν είναι και άλλες μηχανές..
και τελικά έγινε κώλος....
αν κανονίσετε πάρε ενα τηλ, βρε! θα χαρώ να τα πούμε εχουμε καιρό...

kyriakosVFR
20/09/2007, 19:19
Μια και θα φτασουμε πρωτοι ......πως τον πινεται παρακαλω??????:a55: :a55:

:a10: :a10:

hornet
21/09/2007, 08:04
παιδια μην τσακωνεσται για αστεια πραγματα....τα χουμε ξαναπει ,προτασεις για βολτες καφεδες κλπ μονο στις συναντησεις κλπ αιντε να μπει ενα λινκακι στο section για να μην χανεται το συμπαν και οποιος θελει ας ακολουθησει προς θεου δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα.Το προβλημα ειναι με τον εντροπεα που θα λαχανιασει να μας φτασει αλλα επειδη καπνιζουμε κιολας θα τον περιμενουμε

ruyjin
21/09/2007, 09:23
λοιπον DimChios δε εχω κατι μαζι σου μιας και δε σε ξερω προσωπικα, αλλα θα χαιρομουνα αν τα λεγαμε και απο κοντα

κλεινω τη κουβεντα που πειρε καποια ενταση, και αν και δε το ηθελα ευθυνομαι κι εγω

αλλα δεν υπηρχε διαθεση να αποκλεισουμε κανενα, αυτο ειναι το μονο σιγουρο

εγω παντως επειδη μια βολτα μακρινη θα τη γουσταρα, μεσα στον Οκτωβριο να περιμενετε προταση μου

και ελπιζω να τα πουμε ΟΛΟΙ απο κοντα !!!!!!!!!!!

Tropeas
21/09/2007, 16:40
ΚΑλα χαλαρώστε οι καπνίζοντες...
μην λαχανιάσετε πολύ...:bawl: :bigcry: :wave2:

zolotas
21/09/2007, 22:48
ρε π$%57 Χιο πειραζεις τα παιδια ??:mad: αντε γα#&%& ρε μα^%$&%$ .........παλιοκα&%$*:mad: .....αν ειναι να ερθεις στην συναντηση φερε το πρα-πρα σου για να ψησουμε σουβλακια :lol: