View Full Version : Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ!!
για να δουμε ποιος παρκαρει καλυτερα! (http://ebusiness-interactive.forthnet.gr/anytime/battleofsexes/)
:beer:
εξαιρετικό παρκάρισμα
ούτε το μισό δεν εξέχει
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μα άσε με κοπέλα μου να το ισιώσω
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
92815
xmmmmmmmmmm:smokin:
ama perimenete na to isiosete kiolas paei 8a kaei to fagito sto fourno :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
antres ts ts ts
5 seconds only !!!!!:D
92835
Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
xmmmmmmmmmm:smokin:
ama perimenete na to isiosete kiolas paei 8a kaei to fagito sto fourno :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
antres ts ts ts
5 seconds only !!!!!:D
έτσι με το τιμόνι στριμμένο θα το αφήσεις;
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
έτσι με το τιμόνι στριμμένο θα το αφήσεις;
Αμα με αφηνε το προγραμμα θα το ισιωνα αλλα προτιμησε να μου δωσει το συντομοτερο δυνατον τα συγχαρητηρια βλεπεις :D τουλαχιστον το δικο μου αμαξωμα ειναι ισιο, το τιμονι σε πειραξε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια
Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
Αμα με αφηνε το προγραμμα θα το ισιωνα αλλα προτιμησε να μου δωσει το συντομοτερο δυνατον τα συγχαρητηρια βλεπεις :D τουλαχιστον το δικο μου αμαξωμα ειναι ισιο, το ιμονι σε πειραξε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια
δε φταίω εγώ βιαζόταν η κοπελιά που με περίμενε
θα την είχε πιάσει κόψιμο φαίνεται
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
χαμός.... 2 δεύτερα... ελπίζω να μη περάσει η δημοτική αστυνομία... πολύ έξω το άφησα :smokin:
92857