View Full Version : Hayabusa 2008
Αρχικά δημιουργήθηκε από Γκαζοφωνιξ JR
Κατι μου λεει πως με λιγη προσπαθεια ακομη απ'τη suzuki το Κ8 θα το εκαναν ακομα πιο ασχημο...
Τι μου θυμιζει τι μου θυμιζει...????
Αααααα!!!!!!
Αυτο μου θυμιζει!!!
101691
Κατι μου λεει πως με λιγη προσπαθεια ακομη απ'τη suzuki το Κ8 θα το εκαναν ακομα πιο ασχημο...
Τι μου θυμιζει τι μου θυμιζει...????
Αααααα!!!!!!
Αυτο μου θυμιζει!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
101692
blackbusa
05/09/2007, 13:00
Αααααα!!!!!!
Αυτο μου θυμιζει!!!
Γιατι ομως εγω το βλεπω ετσι.......:smokin: :smokin: :smokin:
http://www.youtube.com/watch?v=vt50-DnqCho
Στο 00:47sec ειναι ολα τα λεφτα....:smokin: :smokin: :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Γιατι ομως εγω το βλεπω ετσι.......:smokin: :smokin: :smokin:
http://www.youtube.com/watch?v=vt50-DnqCho
Στο 00:47sec ειναι ολα τα λεφτα....:smokin: :smokin: :smokin:
Γμτ δεν εχω ADSL
Αλλα σε αυτη την κατηγορια στοχος δεν ειναι οι επιδοσεις αλλα τα γρηγορα ταξιδια...
Νομιζω πως η BMW με την K1200S ειναι πολυ μπροστα απ'της αλλες κι ας ειναι πιο αδυναμη...
Μονο καφε δε φτιαχνει και απο εμφανιση εινα απιστευτα ομορφη...
101698
vangelis 64
05/09/2007, 22:34
Γμτ δεν εχω ADSL
Αλλα σε αυτη την κατηγορια στοχος δεν ειναι οι επιδοσεις αλλα τα γρηγορα ταξιδια...
Νομιζω πως η BMW με την K1200S ειναι πολυ μπροστα απ'της αλλες κι ας ειναι πιο αδυναμη...
Μονο καφε δε φτιαχνει και απο εμφανιση εινα απιστευτα ομορφη... Αχαχαχαχαχαχ καλό..:lol: :lol: :lol:
Κάτσε να το δει ο iriniaa αυτό,να σπάσουμε πλάκα.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Αχαχαχαχαχαχ καλό..:lol: :lol: :lol:
Κάτσε να το δει ο iriniaa αυτό,να σπάσουμε πλάκα.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Του αρεσουν οι BMW εεεε...????
blueblack
05/09/2007, 23:01
Του αρεσουν οι BMW εεεε...????
A........ΠΑ.....ΠΑ.......ΠΑ.......ΠΑ........ΠΑ........ΠΑ.........!!!!!!!!!!!
Μέ μπαταρία δουλεύει αύτό ......??????
Ήλεκτρικό είναι........????????????????
:wave2:
blackbusa
05/09/2007, 23:05
Γμτ δεν εχω ADSL
Παρε triumph που ειναι παρομοιο και φτιαχνει και τσαγακι.......:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
Nαι αλλα τι μπαταρια...???
Λιθιου επαναφορτιζομενη...
vangelis 64
06/09/2007, 02:00
:wave2: Έλα τώρα,μη μού το χαλάς!Δεν σε προσπέρασε ένα BMW στα Μουδανιά;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
blueblack
06/09/2007, 06:05
Έλα τώρα,μη μού το χαλάς!Δεν σε προσπέρασε ένα BMW στα Μουδανιά;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
NAI EKEI ΠΟΥ ΕΠΙΝΑ ΚΑΦΕ.........
Πέρασε ένα......!!!!!!!
:wave2: :rotflmao:
BILL VUZAS
06/09/2007, 09:08
Γμτ δεν εχω ADSL
Το εκανα τεστ.Στις χαμηλες ταχυτητες μεχρι 70-80 χιλιομετρα ειναι επιεικως απαραδεκτο.Το μπρστινο συστημα ειναι Θεοβαρο,σαν εχεις χασει τον αερα απο τον μπροστινο τροχο.Σφικτο,δεν μπορεις να στριψεις.Ανεβαζοντας ταχυτητα αλλαζει και γινεται πολυ καλο.
Αρκετα καλη προστασια,καλιτερη απο το Χαγια στο πανω μερος του σωματος(κεφαλι),χειροτερη στο υπολοιπο σωμα(παντα συγκριτικα με το Χαγια).Πολλη δυναμι μεχρι τα 270 χιλιομετρα λογω κοντου σασμαν.Βασικα δεν καταλαβαινεις διαφορα στο γκαζι.
Χρονια μπροστα το ESA,αυτοματη ρυθμιση αναρτησις.Αυτο το συστημα δεν παιζεται με τιποτε,μακαρι να εμπαινε και σε ολες τις μοτο.
Υπερβολικα ακριβο,15500,00 μεταχειρο 05 μοντελο 13000 χιλιομετρα.Εγω πηρα το Χαγια 9500,00 Κ5 με 6600 χιλιομετρα.
Το βασικοτερο προβλημα του ειναι η ΤΙΜΗ,κατα τα αλλα ειναι μια καλη μοτοσυκλετα,κακα τα ψεματα.
Ανταγωνιζεται στα ισια τα ΧΑΓΙΑ,ΧΖ12,ΖΖΡ1400,ΧΧ1100.
Αρχικά δημιουργήθηκε από BILL VUZAS
Υπερβολικα ακριβο,15500,00 μεταχειρο 05 μοντελο 13000 χιλιομετρα.Εγω πηρα το Χαγια 9500,00 Κ5 με 6600 χιλιομετρα.
Το βασικοτερο προβλημα του ειναι η ΤΙΜΗ,κατα τα αλλα ειναι μια καλη μοτοσυκλετα,κακα τα ψεματα.
Ανταγωνιζεται στα ισια τα ΧΑΓΙΑ,ΧΖ12,ΖΖΡ1400,ΧΧ1100.
Βασικα σκασιλα τους αν δεν συμπεριφερεται σε ταχυτητες πολης καλα για τι δεν προοριζεται για πολη αλλα για ταξιδι...
Το μονο προβλημα με τα ευρωπαικα ειναι η τιμη τους...
Και μην τρελαθουμε οτι βγαζουν προβληματα,καποτε οι μηχανες βαραγαν πειρους,ραγιζαν κεφαλες,καιγονταν τα μοτερ απο ανεπαρκη ψυξη...
Αν τα ευρωπαικα ερθουν στις ιδιες τιμες με τα japan, οι ιαπωνες πεθαναν...:evil:
vangelis 64
07/09/2007, 00:44
Αν τα ευρωπαικα ερθουν στις ιδιες τιμες με τα japan, οι ιαπωνες πεθαναν...:evil: Αν τα περιφερειακά τους κοστίζουν τόσο ώστε να έρθουν στην ίδια τιμή με τα japan,θα τα φορέσουν και τα japan και τότε...καληνύχτα σας!:smokin:
blackbusa
07/09/2007, 00:46
Βασικα σκασιλα τους αν δεν συμπεριφερεται σε ταχυτητες πολης καλα για τι δεν προοριζεται για πολη αλλα για ταξιδι...
Και μην τρελαθουμε οτι βγαζουν προβληματα,καποτε οι μηχανες βαραγαν πειρους,ραγιζαν κεφαλες,καιγονταν τα μοτερ απο ανεπαρκη ψυξη...
Αν τα ευρωπαικα ερθουν στις ιδιες τιμες με τα japan, οι ιαπωνες πεθαναν...:evil:
πειρακια.....οχι πειρους.......
Βαγγελη αν την κυρικη την παλεψω κερνας καφεδακι????
vangelis 64
07/09/2007, 00:48
Βαγγελη αν την κυρικη την παλεψω κερνας καφεδακι???? :a30: :a30: :a30: :a30: :a30: :a25: :a25: :a25: :a25:
Βαγγελη αν την κυρικη την παλεψω κερνας καφεδακι????
ΠΕΙΡΟΥΣ λεμε...(συνδεση μπιελας-στροφαλου)
Τωρα για την ορθογραφεια δεν ειμαι απολυτα σιγουρος...
Πειρακια βαρανε και τα καινουρια...:wacko:
vangelis 64
07/09/2007, 02:09
Το σίγουρο είναι πως το "καινούργιο" γράφεται με "γ".
Ο πείρος με "ει" είναι αυτός που,όταν τον βγάζουμε από τη βάρκα,βουλιάζει.:lol: :lol: :lol:
Α!Και η ορθογραφία με "ι".Αυτά.:lol: :lol: :lol: :wave2: :wave2:
Το σίγουρο είναι πως το "καινούργιο" γράφεται με "γ".
Ο πείρος με "ει" είναι αυτός που,όταν τον βγάζουμε από τη βάρκα,βουλιάζει.:lol: :lol: :lol:
Α!Και η ορθογραφία με "ι".Αυτά.:lol: :lol: :lol: :wave2: :wave2:
Ναι ναι ναι...
μου τη σπαει ρε οταν μου τη λενε για την ορθογραφια μου ρε εξυπνακια αλλα δε θα σε πετυχω σε καμμια γωνια, θα δεις ρε...
:beer:
vangelis 64
07/09/2007, 02:24
Ναι ναι ναι...
μου τη σπαει ρε οταν μου τη λενε για την ορθογραφια μου ρε εξυπνακια αλλα δε θα σε πετυχω σε καμμια γωνια, θα δεις ρε...
:beer: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Ωραίος....:beer: :beer: :wave2:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Ωραίος....:beer: :beer: :wave2:
:rotflmao:
:beer: :beer: :beer:
BILL VUZAS
07/09/2007, 14:04
Δεν ειναι καθολου σκασιλα τους,τους περιοριζει το ιδιομορφο μπροστινο συστημα.
Επισης το θεμα τιμης ειναι θεμα γνωσις,ερευνας,εξελιξις,τεχνογνωσιας που για να τα αποκτησεις πρεπει να πληρωσεις,αλλιως ο καθενας θα εβγαζε αυτο ακριβως που εχει ο αλλος.
Οταν οι Ευρωπαιοι ερθουν στις τιμες Ιαπωνιας(που υπ'οψιν,ειναι ακριβοτερη χωρα απο την Ευρωπη)
οι Ιαπωνες θα εχουν τιμες....Ινδιας.
Ποτε στην βιομηχανια, δεν ειναι καποιος εκει που ειναι,τυχαια.
Και η διαφορα στις τιμες δεν ακριβως αυτη που φαινεται στην Ελλαδα.Οπου ειναι υπερτιμημενα τα Ιαπωνικα προιοντα.Στην Αμερικη που οι τιμες ειναι πραγματικες χωρις φορους και υπερβολικα κερδη εταιριων,οι διαφορες μεταξυ Ευρωπαικων-Ιαπωνικων ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ.
Αγοραζουμε Ευρωπαικα προιοντα γιατι πιστευω εχουν κατι διαφορετικο,πληρωνοντας καπελο σε ,εν μερει,υποδιεστερα προιοντα.
Δεν ειναι καθολου σκασιλα τους,τους περιοριζει το ιδιομορφο μπροστινο συστημα.
Επισης το θεμα τιμης ειναι θεμα γνωσις,ερευνας,εξελιξις,τεχνογνωσιας που για να τα αποκτησεις πρεπει να πληρωσεις,αλλιως ο καθενας θα εβγαζε αυτο ακριβως που εχει ο αλλος.
Οταν οι Ευρωπαιοι ερθουν στις τιμες Ιαπωνιας(που υπ'οψιν,ειναι ακριβοτερη χωρα απο την Ευρωπη)
οι Ιαπωνες θα εχουν τιμες....Ινδιας.
Ποτε στην βιομηχανια, δεν ειναι καποιος εκει που ειναι,τυχαια.
Και η διαφορα στις τιμες δεν ακριβως αυτη που φαινεται στην Ελλαδα.Οπου ειναι υπερτιμημενα τα Ιαπωνικα προιοντα.Στην Αμερικη που οι τιμες ειναι πραγματικες χωρις φορους και υπερβολικα κερδη εταιριων,οι διαφορες μεταξυ Ευρωπαικων-Ιαπωνικων ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ.
Αγοραζουμε Ευρωπαικα προιοντα γιατι πιστευω εχουν κατι διαφορετικο,πληρωνοντας καπελο σε ,εν μερει,υποδιεστερα προιοντα.
Η BMW παντως σκαει τρελα λεφτα στην ερευνα και αναπτυξη,γι'αυτο εχει και τοσες καινοτομιες,ηλεκτρονικα συστηματα που αλλοι τοα ονειρευονται...
Αλλα αυτο που λες οτι τα japan ειναι υπερεκτημημενα ισχυει...
Στην αμερικη νομιζω τα 1000SS πωλουνται γυρω στα 10k...
blackbusa
07/09/2007, 17:18
Eιστε και οι δυο και σωστοι και λαθος....στην Αμερικη ολα τα μηχανακια (japan-europe) ειναι πιο φτηνα απο την Ευρωπη γενικα...ειναι θεμα δασμων και φορολογιας οπως ειπατε.....εδω υπαρχουν διαφορες μεταξυ Ελλαδας και ΕΕ που το κοστος εισαγωγης απο Japan λογο του ελληνικου κολοκρατους που μας τα παιρνει απο παντου....και βεβαια απο τους εμπορους-αντιπροσωπους που κυριολεχτικα μας πηδανε.....
BILL VUZAS
07/09/2007, 17:40
Eιστε και οι δυο και σωστοι και λαθος....στην Αμερικη ολα τα μηχανακια (japan-europe) ειναι πιο φτηνα απο την Ευρωπη γενικα...ειναι θεμα δασμων και φορολογιας οπως ειπατε.....εδω υπαρχουν διαφορες μεταξυ Ελλαδας και ΕΕ που το κοστος εισαγωγης απο Japan λογο του ελληνικου κολοκρατους που μας τα παιρνει απο παντου....και βεβαια απο τους εμπορους-αντιπροσωπους που κυριολεχτικα μας πηδανε.....
Αναφερα την Αμερικη γιατι εκει ειναι ποιο ρεαλιστικες απο οπουδηποτε στον κοσμο.
Εκει λοιπον μπορεις να δεις ποια ειναι πραγματικα η διαφορα τιμης Ευρωπαικων-ιαπωνικων,χωρις φορολογικα-εμπορικα τερτιπια.
:winka:
vangelis 64
07/09/2007, 17:43
Eιστε και οι δυο και σωστοι και λαθος....στην Αμερικη ολα τα μηχανακια (japan-europe) ειναι πιο φτηνα απο την Ευρωπη γενικα...ειναι θεμα δασμων και φορολογιας οπως ειπατε.....εδω υπαρχουν διαφορες μεταξυ Ελλαδας και ΕΕ που το κοστος εισαγωγης απο Japan λογο του ελληνικου κολοκρατους που μας τα παιρνει απο παντου....και βεβαια απο τους εμπορους-αντιπροσωπους που κυριολεχτικα μας πηδανε..... Εσύ πώς το βλέπεις....θα το πηδήξεις το αυλάκι μεθαύριο;
102107
blackbusa
07/09/2007, 17:46
Εσύ πώς το βλέπεις....θα το πηδήξεις το αυλάκι μεθαύριο;
99% yes.....περιπου μεσημερακι με κοβω.....για να γυρναμε σιγα σιγα το βραδακυ......:D :D :D
Να τσεκαρω και καιρο βεβαια,αλλα δεν μασαει το βαπορι.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
blackbusa
07/09/2007, 17:55
Αναφερα την Αμερικη γιατι εκει ειναι ποιο ρεαλιστικες απο οπουδηποτε στον κοσμο.
Εκει λοιπον μπορεις να δεις ποια ειναι πραγματικα η διαφορα τιμης Ευρωπαικων-ιαπωνικων,χωρις φορολογικα-εμπορικα τερτιπια.
:winka:
Οση διαφορα εχουν στην Ευρωπη....τοση και λιγοτερη εχουν στο Αμερικα......
Ducati 1098 usa
The 1098 will be available in three versions starting in February. The 1098 Biposto will carry a manufacturers suggested retail price of $14,995. The 1098 S will be priced at $19,995, while the limited edition 1098 S Tri-Colore will be $24,995. The 1098 S Tri-Colore will feature a evocative red, white and green racing livery and a Termignoni performance exhaust system, among other performance enhancements.
gixxer k7 usa
There's not much else we can tell you about this evolution of one of the most popular sportbikes on the market. Expect them to cause a commotion when they hit dealers in February for a suggested price of $11,399 in your choice of Blue/White, Black/Orange, or Yellow/Silver.
:wave2: :wave2: :wave2:
reinmeister
19/09/2007, 13:36
χεχε...ακομη δεν κυκλοφορησε και ειναι σχεδον ετοιμο το turbo...εδωσαν καποια μηχανακια στην velocity racing να ετοιμασει για το προσεχες dyno shootout...
για vα δουμε τι θα βγαλει το νεο τερας...:beer: :beer:
http://i175.photobucket.com/albums/w154/reinmeister_2007/Dsc01919.jpg
http://i175.photobucket.com/albums/w154/reinmeister_2007/Dsc01916.jpg
http://i175.photobucket.com/albums/w154/reinmeister_2007/Dsc01914.jpg
http://i175.photobucket.com/albums/w154/reinmeister_2007/Dsc01912.jpg
http://i175.photobucket.com/albums/w154/reinmeister_2007/Dsc01911.jpg
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
Θα πεθάνω ρε πούστη μου ....!!!
Ταινία στο ψαλίδι για να μην χαραχτεί ...:lol: :rotflmao: :lol:
BILL VUZAS
19/09/2007, 13:46
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!
ΦΩΤΙΑ ΘΑ ΡΙΞΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΨΕΙ!!!!
ΠΤΟΥ-ΠΤΟΥ-ΠΤΟΥ (πτυνω στον κορφο μου)
ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΒΟΗΘΑ ΜΑΣ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΛΟΥΣ....
:a024:
dirtbird
25/09/2007, 06:24
Τουλάχιστον εντυπωσιακό.
Προσέξτε (στο κάτω γράφημα αναλογίας αέρα-καυσίμου) πως γίνεται πλούσιο γύρω στις 5600 (προφανώς για να περάσει προδιαγραφές θορύβου) και μετά τις 6000 που καθαρίζει, πως αλλάζει η κλίση του γραφήματος ιπποδύναμης.
Και πάλι η -σχεδόν επίπεδη- καμπύλη ροπής είναι εντυπωσιακή
:)
105957
blueblack
26/09/2007, 16:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Τουλάχιστον εντυπωσιακό.
Προσέξτε (στο κάτω γράφημα αναλογίας αέρα-καυσίμου) πως γίνεται πλούσιο γύρω στις 5600 (προφανώς για να περάσει προδιαγραφές θορύβου) και μετά τις 6000 που καθαρίζει, πως αλλάζει η κλίση του γραφήματος ιπποδύναμης.
Και πάλι η -σχεδόν επίπεδη- καμπύλη ροπής είναι εντυπωσιακή
:)
ΠΕΡΙΜΕΝΕ...............ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΑΙ..........
Έτσι λέγαμε καί γιά τό Καβασάκι..........
Άν δέν τό πάρουν Άμερικάνοι ,Αύστραλοί ,Έγγλέζοι νά τό σκίσουν.......????
costas81
26/09/2007, 16:42
χεχε...ακομη δεν κυκλοφορησε και ειναι σχεδον ετοιμο το turbo...εδωσαν καποια μηχανακια στην velocity racing να ετοιμασει για το προσεχες dyno shootout...
:a19: :a19: :a19: :a19: :a19: :a19:
costas81
26/09/2007, 16:50
Γμτ δεν εχω ADSL
ναι αλλά και τα 20,000 ειναι πολυ ωραια!
Tony Montana
26/09/2007, 21:50
Παιδιά μπορεί να το έχετε αναφέρει ποιό πριν και να μην το έχω δει αλλά μήπως ξέρει κανείς πότε έρχεται στην Ελλάδα???
blueblack
27/09/2007, 07:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tony Montana
Παιδιά μπορεί να το έχετε αναφέρει ποιό πριν και να μην το έχω δει αλλά μήπως ξέρει κανείς πότε έρχεται στην Ελλάδα???
MAΛΛΟΝ.........ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ
Άπό ότι λένε.....!!!!!!
vangelis 64
27/09/2007, 10:12
MAΛΛΟΝ.........ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ
Άπό ότι λένε.....!!!!!!
:wave2: Άντε ντε!!!Ήδη ένα B King βρίσκεται στη βιτρίνα τού Σαρακάκη.:D :D
makis206
27/09/2007, 10:14
Άντε ντε!!!Ήδη ένα B King βρίσκεται στη βιτρίνα τού Σαρακάκη.:D :D
Του ποιανού ;:D
:lol: :lol:
costas81
27/09/2007, 10:18
Άντε ντε!!!Ήδη ένα B King βρίσκεται στη βιτρίνα τού Σαρακάκη.:D :D
και ειναι και ο δρομος μου!
παω να σας φερω φωτογραφια!
makis206
27/09/2007, 10:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
και ειναι και ο δρομος μου!
παω να σας φερω φωτογραφια!
Ρε'σεις ;
Ο Σαρακάκης ή ο Σφακιανάκης τό'χει στη βιτρίνα του ;:lol:
Μπλέξαμε με τους -άκηδες :a21: :lol:
vangelis 64
27/09/2007, 11:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ρε'σεις ;
Μπλέξαμε με τους -άκηδες :a21: :lol: Μάτσο τά'χω κάνει με τούς Κρητικούς.:lol: :lol:
Καλά ντε μη βαράς.....τον τραγουδιστή εννοούσα.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
dirtbird
27/09/2007, 11:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ρε'σεις ;
Μπλέξαμε με τους -άκηδες :a21: :lol:
Tώρα εάν σου βάλω 3η παράμετρο σε -άκης, θα μπερδευτείς? :D :D
reinmeister
27/09/2007, 11:37
.........στο δυναμομετρο του brock davidson ενος απο τους πλεον επωνυμους βελτιωτες στο αμερικα...
στο ιδιο δυναμομετρο ειχε δυναμομετρηθει ZX-14 ιδιας μορφης στα 169...
για να δουμε για να δουμε... :D
http://www.dragbike.com/dbnews/anmviewer.asp?a=3392&z=18
υ.γ...χμ...αν κρινω απο το στροφομετρο ,πρεπει να ανεβαζει καμια 500αρα παραπανω απο το προηγουμενο...δηλαδη γυρω στις 11.300 πραγματικες...
makis206
27/09/2007, 11:56
Tώρα εάν σου βάλω 3η παράμετρο σε -άκης, θα μπερδευτείς? :D :D
Α τον ξέρουμε κι αυτόνανε !:o
:lol: :lol: :beer:
vangelis 64
02/10/2007, 19:40
Οι πρώτες φωτιές άναψαν.Το Hayabusa πωλείται(το είδα σε διαφήμιση σε περιοδικό)ήδη σε δύο μαγαζιά,προς 13,500 και 13,300 ?,:eyepop: :eyepop: :eyepop: :uplate: :uplate:
107042
blackbusa
02/10/2007, 20:15
Οι πρώτες φωτιές άναψαν.Το Hayabusa πωλείται(το είδα σε διαφήμιση σε περιοδικό)ήδη σε δύο μαγαζιά,προς 13,500 και 13,300 ?,:eyepop: :eyepop: :eyepop: :uplate: :uplate:
δεν μπορει να ειναι το καινουργιο ρε Βαγγελη.......μαλακιες πρεπει να γραφουνε η να κανουν λιστα αναμονης.......:wave2:
vangelis 64
02/10/2007, 20:24
δεν μπορει να ειναι το καινουργιο ρε Βαγγελη.......μαλακιες πρεπει να γραφουνε η να κανουν λιστα αναμονης.......:wave2: Αμ δε,το είδα στη φωτογραφία και το διασταύρωσα με την πιο έγκυρη πηγή.Pap!!!:D :D
blackbusa
02/10/2007, 20:32
Αμ δε,το είδα στη φωτογραφία και το διασταύρωσα με την πιο έγκυρη πηγή.Pap!!!:D :D
Tι?????το αγορασε κιολας????και το aprilia το εδωσε????ρε τον μπαγασα.....
:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol:
costas81
02/10/2007, 20:49
Tι?????το αγορασε κιολας????και το aprilia το εδωσε????ρε τον μπαγασα.....
:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol:
ουτε με τα ποστ δεν τον προλαβαινουμε πια!!
μεχρι να γραψουμε τα καλοριζικα στο ένα ποστ έχει ανήξει κι άλλο!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vangelis 64
06/10/2007, 00:55
Ένα Κ8 λοιπόν,χρώματος μαύρου,εθεάθη χθες στούς δρόμους τής Αθήνας....:sun: :sun:
Δεν το είδα εγώ(ευτυχώς)μού το είπαν.:p
Και όχι,δεν το οδηγούσε ο pap..:lol: :lol:
poy to mpanise i pigi soy vre thyrio?? den nomizo oti to ehei kanenas se magazi akoma
vangelis 64
19/10/2007, 09:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από john74
poy to mpanise i pigi soy vre thyrio?? den nomizo oti to ehei kanenas se magazi akoma Υπάρχει σε διαφήμιση τού ΜΟΤΟ μαζί με το B King στο imported bikes,αν θυμάμαι καλά.:wave2:
Αναγκαστικα υπομονη μεχρι τον σεπτ 08..δεν βγαινω νωριτερα με τιποτε..και φυσικα σε μαυρο. Μονο.
blackbusa
20/10/2007, 17:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
και φυσικα σε μαυρο. Μονο.
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
vangelis 64
21/10/2007, 01:19
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: Άσε τίς μπύρες εσύ!Τό'χ κι σι μπλιδάκ' μι χρυσαφί ζάντις.:lol: :beer:
blackbusa
21/10/2007, 01:51
Άσε τίς μπύρες εσύ!Τό'χ κι σι μπλιδάκ' μι χρυσαφί ζάντις.:lol: :beer:
ουχι μπλιδακ',αλλα μαυρακ'....γιαυτο και οι μπυρες.......αιντε να παρς κι σι ενα να ανοιξουμ μπυραρια.....:D :D :D
reinmeister
25/10/2007, 09:35
http://www.dragbike.com/dbnews/anmviewer.asp?a=3489&z=2
και μια δυναμομετρηση με ολοκληρη εξατμιση...
110099
bad to the bone...
αν και τα διαγραμματα ποτε δεν λεγαν ολη την αληθεια..ειναι ΛΙΓΟ δυνατο.
Τα 98,11lbft ειναι 13,44kgm ροπης, και ολα αυτα στον πισω τροχο.
Το θεμα ειναι αν βρωμισει παλι τοπος με δαυτο..θα ειναι βλακεια..
yannis27
28/10/2007, 13:06
ημερομηνια 21 -10 -07 τεστ τελικης....αποσταση 1 μιλι.....
τελικη ταχυτητα (2 περασματα)...334,250 χαω:sun: :sun: :sun:
μετατροπες.....1.εξατμηση..2.φιλτρο...3.pcIIIusb.........
Ειναι λεει τρελλαμενοι γιατι αρχιζουν απο τετοια βαση, αρχιζουν τωρα να μπαινουν,
στα ενδοτερα...ιδωμεν:smokin: :smokin:
110298
makis206
29/10/2007, 07:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis27
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:
Ω ρε μάγκα μου !:eek:
reinmeister
30/10/2007, 11:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis27
Ειναι λεει τρελλαμενοι γιατι αρχιζουν απο τετοια βαση, αρχιζουν τωρα να μπαινουν,
στα ενδοτερα...ιδωμεν:smokin: :smokin:
νταξ...εχει και 0-30 λαδακι και οξυγονομενα καυσιμα(ΜR9)...αλλα οκ...και χωρις αυτα θα ηταν 190+ κατω...
ομολογουμενως καθολου ασχημα...:beer:
dirtbird
30/10/2007, 12:08
νταξ...εχει και 0-30 λαδακι και οξυγονομενα καυσιμα(ΜR9)...αλλα οκ...και χωρις αυτα θα ηταν 190+ κατω...
ομολογουμενως καθολου ασχημα...:beer:
Για το ότι είναι ερπύστρια (σαύρα, κάβουρας κτλ) και τροποποιημένο για ένα και μόνο σκοπό, το κάνουμε γαργάρα?:confused: :D
reinmeister
30/10/2007, 14:02
Για το ότι είναι ερπύστρια (σαύρα, κάβουρας κτλ) και τροποποιημένο για ένα και μόνο σκοπό, το κάνουμε γαργάρα?:confused: :D
για λιγο χαμηλωμα κανεις ετσι?:rolleyes:
yannis27
30/10/2007, 20:47
Brock’s Performance tuned 2008 Suzuki Hayabusa cracks 200 mph
Maxton, NC-–The 2008 Suzuki ripped across the one mile concrete runway at an incredible 202.57591 mph becoming the first and only official Generation-II Hayabusa to venture into 200 mph territory. On Sunday, October 21st, at the final day of the final ECTA land speed meet of the 2007 season, the Brock Davidson prepared Dragbike.com project Hayabusa was cleared for competition as rider, Lee Shierts, left the starting line on the course known as the “Monster Mile”. Seconds later the bike was screaming down the runway on its way to making history. Then ECTA president, Joe Timney, who personally oversaw the computerized timing of the run, came across the radio to announce the happening. Brock also took his turn as rider and got in on the action with a solid back-up pass of 201.31526 mph, showing that Lee’s 202 mph run was not a stroke of luck. Brock later commented that, “No matter what anyone tells you, 200 mph is damn fast on a motorcycle!”
“Of course, we are very pleased to be the first '08 'Busa to go over 200 mph, but to be honest the bike has a lot more left in it. With more time and tuning, I feel like it will go even faster” said owner and tuner, Brock Davidson. “We only had a few days to prepare the bike, and its performance is proof that the new Hayabusa is an incredible motorcycle right out of the crate.”
In order to prepare the bike for the ECTA sanctioned event, Brock completed minor modifications to comply with the ECTA safety requirements such as an Ohlins steering damper and a Tiger Racing metal chain guard. Then he also added his own Brock’s Performance Alien Head exhaust system for maximum power. The bike was also set-up with a Dynojet Power Commander III USB with his “Maxton Mapping” to handle the fueling. Dave Owen also installed an Innovate LM-1 basic and a LMA-3 data acquisition system to aid with track-side tuning.
Then Brock fitted the bike with his own “Ultra clutch” modification kit and a front and rear suspension lowering package. World Wide Bearings provided ceramic bearings and Richie’s Tires was the supplier for the high-speed rated Michelin Pilot Power Race tires. The bike was also outfitted with Vortex aluminum sprockets (stock gearing) as well as Spiegler brake lines. The team also used Chicken Hawk tire warmers and a special “Brock modified” Regina 530 chain. The engine was lubricated with Alisyn engine oil and VP-MR9 fuel was used through out the event. Internally the engine was 100% stock and everything used on the bike is available right off the BrocksPerformance.com website which makes 200 mph a reality for anyone with enough guts and talent to ride it.......
ΥΓ.πηγη....ROADRACINGWORLD MAGAZINE:wave2: :wave2:
yannis27
30/10/2007, 22:31
:sun: :sun: :sun: :sun:
110598
anangelos
27/12/2007, 16:54
ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ
115627
anangelos
27/12/2007, 16:56
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΩΡΑΙΟ ΚΟΛΟ
115628
elmariacci
27/12/2007, 17:59
Με γεια φιλαρακι,καλοταξιδο πολλα και καλα χιλιομετρα!
(Ε,οχι ομως και ωραιος κωλος τρισαθλιο ειναι...:yuck: :yuck: :yuck: )
:beer:
yannis27
27/12/2007, 20:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από anangelos
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΩΡΑΙΟ ΚΟΛΟ
καλοριζικο αρχοντα.....
Tony Montana
28/12/2007, 00:36
Πανέμορφο απ'όποια μεριά και να το κοιτάξεις...
Καλορίζικο.:beer:
BILL VUZAS
28/12/2007, 12:34
Υπαρχει κονε αντιπροσωπειας,επισημα,γυρω στα 13200,00.:smokin: