Σύνδεση

View Full Version : ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ

orizontas
12/06/2007, 21:27
Είμαι αγανακτισμένος ρε μάγκες ….

Όλες αυτές τις μέρες με τον ήλιο και την ζεστή είμαι μέσα στην καλή χαρά που κάνω τις διαδρομές μου με την μηχανή και ξεμπλέκω από την δουλεία μια ώρα αρχύτερα και χωρίς άγχος και προλαβαίνω κιόλας και τα έξτρα και ανάποδα ραντεβού μου …..

Όμως αυτή η χαρά χάνεται αρκετές φόρες στην διάρκεια της ημέρας λόγο κάτι αυτοκινητιστών αλλά και μοτοσικλετών (δυστυχώς) που δεν οδηγούν αλλά παίζουν ΤΕΤΡΙΣ στην άσφαλτο ….

Τρία συμβάντα σήμερα και η χαρά μου χάνεται κόβοντας μου τα ήπατα ο φόβος ότι θα γίνω και εγώ ένα έξτρα μπόνους της ασφάλτου …. (αφού φυσικά ξεφεύγω από τις έξτρα παγίδες και επιβιώνω η χαρά μου γίνετε μεγαλύτερη που αναπνέω ακόμη και είμαι όρθιος )….

Πρώτο συμβάν πηγαίνοντας για αγία παρασκευή μεσογείων ένας cbr me poll rrrrrrr
Τρέχει σα μαλακας (εγώ γύρω στα 80 ) αυτός μια τον άκουσα μια τον έχασα με προσπέρνα την ώρα που προσπερνώ πούλμαν και είμαι μετάξι αριστερής και μεσαίας λωρίδας και στην τρίχα δεν ακουμπήσαμε …..χεστικα μιλάμε ναι . .. το πώς δεν έπεσα πάνω στο πούλμαν που φρέναρε και έκανε χειρότερη την κατάσταση …

Δεύτερο συμβάν ….. Πατησίων στρίβω για Αλεξάνδρας και το πρώτο φανάρι πράσινο περιέργως …… γκαζώνω να προλάβω να μην με πιάσουν όλα τα κόκκινα και μετά το ξενοδοχείο που έχει εκεί ……. Ένα κουτί κόκα κόλα στον αέρα από το αλφαρομεο που προσπερνούσα …….λέω ρε κερατα θα την πληρώσεις εσύ και για τον rrrrrrrrr
Τον σταμπάρω πινακίδες και τουτου .. του την λέω ευγενικά στην αρχή ….ρε μεγάλε έτσι πετάς και τα σκουπίδια στο σπίτι σου ??? από το παράθυρο

Απάντηση άντε γαμίκου ρε μαλακα …….
Είμαι στην τσίτα και βριζόμαστε και ιδέα ξαφνική βλέποντας την κίνηση μπροστά την ώρα που μου έλεγε κατέβα κάτω ρε αλητη που θα μου πεις για το σπίτι μου …..

Φεύγω στάση στο πρώτο περίπτερο μια κόκα κόλα ……. Δεν είχα πάρει χαμπάρι πόσο κίνηση είχε και πίστεψα ότι την είχε κάνει …. Νατος όμως ιδρωμένος να έχει φτάσει πλέον λίγο πριν το γήπεδο …

Φανταστείτε σκηνικό κουνημένη κόκα κόλα να είμαι από το παράθυρο του συνοδηγού την ανοίγω την πέτα μέσα και ……. Βεβαία έγινα και εγώ σκατα αλλά άξιζε το ρίσκο …..

Τρίτο και καλύτερο …. Κατεχακη πλέον χαρούμενος μετά από τόση ζεστή που έφαγα στο κέντρο και άντε να το ανοίξω λίγο να πάρει αέρα το κράνος μου …. Μετά το φανάρι Παπάγου και πριν την αττική …. Προσπερνώ ένα σαξο ο όποιος όταν είμαι δίπλα του θυμάται να κάνει δεξιά για αττική και ο δεξιός μου θυμάται ότι δεν θέλει να πάει αττική οδό …. Γαμω τους συγχρονισμένους ….. και εγώ στην μέση ….. τι κόρνες τι γκάζια τι βρισιδια ………
Αυτή την φορά δεν φοβήθηκα διότι δεν πρόλαβα ….. απλά είχα δυο επανωτούς οργασμούς που γλίτωσα από τους δυο χάρους …..

Και καταλήγω λοιπόν …. Πόλεμος είναι εκεί έξω και εμείς τα θύματα …

Τόσο για αυτούς που είναι άτυχοι (διότι είναι θέμα τύχης πλέον ) όσο και για τους τυχερούς που ξεκινάς μια ημέρα γεμάτη χαρά και γυρνάς σπίτι με λαμπάδες ταγμένες σε όλους τους αγίους ……

anf125
12/06/2007, 22:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas

Φανταστείτε σκηνικό κουνημένη κόκα κόλα να είμαι από το παράθυρο του συνοδηγού την ανοίγω την πέτα μέσα και ……. Βεβαία έγινα και εγώ σκατα αλλά άξιζε το ρίσκο …..

Αν και... τεντυμπόϊς άξιος... :rotflmao: :beer:

pissaman
12/06/2007, 23:04

Φεύγω στάση στο πρώτο περίπτερο μια κόκα κόλα ……. Δεν είχα πάρει χαμπάρι πόσο κίνηση είχε και πίστεψα ότι την είχε κάνει …. Νατος όμως ιδρωμένος να έχει φτάσει πλέον λίγο πριν το γήπεδο …

Σωστός!
:beer: :beer: :beer: :beer:

Ταξιδευτής
12/06/2007, 23:13

Είμαι αγανακτισμένος ρε μάγκες ….

Όλες αυτές τις μέρες με τον ήλιο και την ζεστή είμαι μέσα στην καλή χαρά που κάνω τις διαδρομές μου με την μηχανή και ξεμπλέκω από την δουλεία μια ώρα αρχύτερα και χωρίς άγχος και προλαβαίνω κιόλας και τα έξτρα και ανάποδα ραντεβού μου …..

Όμως αυτή η χαρά χάνεται αρκετές φόρες στην διάρκεια της ημέρας λόγο κάτι αυτοκινητιστών αλλά και μοτοσικλετών (δυστυχώς) που δεν οδηγούν αλλά παίζουν ΤΕΤΡΙΣ στην άσφαλτο ….

Τρία συμβάντα σήμερα και η χαρά μου χάνεται κόβοντας μου τα ήπατα ο φόβος ότι θα γίνω και εγώ ένα έξτρα μπόνους της ασφάλτου …. (αφού φυσικά ξεφεύγω από τις έξτρα παγίδες και επιβιώνω η χαρά μου γίνετε μεγαλύτερη που αναπνέω ακόμη και είμαι όρθιος )….

Πρώτο συμβάν πηγαίνοντας για αγία παρασκευή μεσογείων ένας cbr me poll rrrrrrr
Τρέχει σα μαλακας (εγώ γύρω στα 80 ) αυτός μια τον άκουσα μια τον έχασα με προσπέρνα την ώρα που προσπερνώ πούλμαν και είμαι μετάξι αριστερής και μεσαίας λωρίδας και στην τρίχα δεν ακουμπήσαμε …..χεστικα μιλάμε ναι . .. το πώς δεν έπεσα πάνω στο πούλμαν που φρέναρε και έκανε χειρότερη την κατάσταση …

Δεύτερο συμβάν ….. Πατησίων στρίβω για Αλεξάνδρας και το πρώτο φανάρι πράσινο περιέργως …… γκαζώνω να προλάβω να μην με πιάσουν όλα τα κόκκινα και μετά το ξενοδοχείο που έχει εκεί ……. Ένα κουτί κόκα κόλα στον αέρα από το αλφαρομεο που προσπερνούσα …….λέω ρε κερατα θα την πληρώσεις εσύ και για τον rrrrrrrrr
Τον σταμπάρω πινακίδες και τουτου .. του την λέω ευγενικά στην αρχή ….ρε μεγάλε έτσι πετάς και τα σκουπίδια στο σπίτι σου ??? από το παράθυρο

Απάντηση άντε γαμίκου ρε μαλακα …….
Είμαι στην τσίτα και βριζόμαστε και ιδέα ξαφνική βλέποντας την κίνηση μπροστά την ώρα που μου έλεγε κατέβα κάτω ρε αλητη που θα μου πεις για το σπίτι μου …..

Τρίτο και καλύτερο …. Κατεχακη πλέον χαρούμενος μετά από τόση ζεστή που έφαγα στο κέντρο και άντε να το ανοίξω λίγο να πάρει αέρα το κράνος μου …. Μετά το φανάρι Παπάγου και πριν την αττική …. Προσπερνώ ένα σαξο ο όποιος όταν είμαι δίπλα του θυμάται να κάνει δεξιά για αττική και ο δεξιός μου θυμάται ότι δεν θέλει να πάει αττική οδό …. Γαμω τους συγχρονισμένους ….. και εγώ στην μέση ….. τι κόρνες τι γκάζια τι βρισιδια ………
Αυτή την φορά δεν φοβήθηκα διότι δεν πρόλαβα ….. απλά είχα δυο επανωτούς οργασμούς που γλίτωσα από τους δυο χάρους …..

Τόσο για αυτούς που είναι άτυχοι (διότι είναι θέμα τύχης πλέον ) όσο και για τους τυχερούς που ξεκινάς μια ημέρα γεμάτη χαρά και γυρνάς σπίτι με λαμπάδες ταγμένες σε όλους τους αγίους ……

[/SIZE]

:(

Kαι μετα που λεω εγω να μην προκαλουμε την τυχη μας ειμαι αδικος... :(

Κουραγιο Οριζοντακοοοοοο! Ολοι στο ιδιο καζανι βραζουμε! :wave2:

ronin1
12/06/2007, 23:14
xa xa:rotflmao: :lol: :rotflmao:

και γαρδένιες ηθελε το @ρχιδ@...:lol: :rotflmao:

καλά του έκανες του π@π@ρ@

:beer:

στην υγεια του..!

FestoNero
12/06/2007, 23:16
Mais quel kangour!!
:lol: :rotflmao: :rotflmao:

Καλλιγραφια του το'κανες το αμαξι ε..
:beer: <-κοκα κολα ειναι..:lol:

dimzab
12/06/2007, 23:54

:lol: :lol: :rotflmao: Έγραψες πάλι!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

vangelis 64
13/06/2007, 00:01
Γεια σου ρε Γιώργο γίγαντα.:beer: :beer: :beer: :beer:

Το Bacardi ξέχασες να τού πετάξεις τού μαλάκα.:lol: :lol: :lol:

FestoNero
13/06/2007, 01:12
Και το λεμονακι παρακαλω!
:lol: :rotflmao:

jasondakar
13/06/2007, 02:08
ελπιζω να μην ηταν zero που δεν εχει ζαχαρη:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf dr685sm
13/06/2007, 08:46
και πολύ καλά του έκανες...

Πέρισυ τέτοια εποχή , είχε γράψει ένας παλιός του Μ/Β το ίδιο σκηνικό με σκουπίδια (sorry φίλε που δεν θυμάμαι το nick σου).

Του πέταξαν γόπα τσιγάρου και έσκασε στην ζελατίνα. Σταματά σε κάδο , παίρνει σακούλα και την πετάει απο το παράθυρο του οδηγού μέσα.

Αμά είναι ζώα , μόνο έτσι καταλαβαίνουν.

Gandalf

Aggelos_SV
13/06/2007, 13:47
Άκου τη δίψα σου...:lol: :lol: :lol: :rotflmao:

VegasKitty
13/06/2007, 14:05
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:

Πω, πω ελιωσα στα γελια λεμε!!!!! :rotflmao:

Παντως, περα απο τι πλακα, εχεις δικιο για ολα τα αλλα, γιατι
ημουν σε ενα ταξι χτες και οδηγουσε λες και ηταν ο Σουμαχερ
(καταλαβατε πως αλλαζες λωριδες και πως ετρεχε!!! :eyepop: )
και μεσα σε κινηση της παραλιακης!!!!

Και σε καποια φαση δεν ειχε παρει πρεφα οτι ερχοταν μηχανακι,
και του βαλα φωνη και με λεει "καλα δεν εγινε και τπτ, θα τον εβλεπα...." :eyepop:

sober
13/06/2007, 14:36
+ 100000000000000000000000 κι απο μενα για την κοκα !!!! Αν και παρακινδυνευμενο .... γενικως σε ολα οσα εγραψες εχεις δικιο...:smilea:

mourgakos
13/06/2007, 17:06
ελα ρε ταλαιπωρε απο το σπιτι ...να παρουμε και το καινουριο σκαφακι που πηρα να παμε
για ψαρεμα..:beer:

orizontas
13/06/2007, 20:25
σημερα αλλα σκινικα ... καθε μερα και κατι αλλο

δεν χρειαζεται να λεμε τα ιδια και τα ιδια γιατι μονο εμεις τα ακουμε

οσο για την κοκα κολα ....... δεν εχω ξανακανει κατι τετοιο σε αντιποινα ......

αλλα το φχαειστιθικα ρε ποαιδια ......

αμαρτια μεν αλλα ..... :rotflmao: :rotflmao:

κατι για ψαρεμα ακουσα ......

νομιζω οτι ειναι καιρος να παω για ψαρεμα ... αρμωζει σε αυτη την εβδομαδα .....

ρε δεν παμε για κανα ψαρεμα μιας που δεν...........................

zolotas
13/06/2007, 21:10
καλα τον εκανες τον παλιοπουσταρα .........ετσι ........με ζαχαρη ελπιζω να ηταν η κοκα ,να μην μπορει να κατσει η σκυλα-γκομενα .......:beer:

gunner
13/06/2007, 21:28
:wave2: ela re file imastan kai sto idio group stin etisia ekdromi!kaala tou ekanes tou tipou:winka: !!!kala xamos ginetai ekei eksw eimaste akrovates!:smokin: ta leme na sai kala kai panta orthios:smilea:

gian_nykt
14/06/2007, 07:14
πόλεμος δε λες τπτ!!!
Λέω να δέσω σε μια θήκη πάνω στο μηχανάκη μια ΚΟΡΝΑ γηπεδου να την πατάω στα μούτρα του κάθε μαμάκα που δεν προσέχει!!!
Αϊ σιχτίρι πιά!

argpap
15/06/2007, 22:40

Είμαι αγανακτισμένος ρε μάγκες …...............
Φανταστείτε σκηνικό κουνημένη κόκα κόλα να είμαι από το παράθυρο του συνοδηγού την ανοίγω την πέτα μέσα και ……. Βεβαία έγινα και εγώ σκατα αλλά άξιζε το ρίσκο …..............

Απίθανο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΑΛΛΑ +10000000000000000014 τα μάτια εκει έξω

symvoulos
16/06/2007, 08:27
ΑΞΙΟΣ :beer:
για τους δρομους απλα τα ματια 10024
μου αρεσε πολυ η ιδεα για την κορνα λες να την εφαρμοσουμε;
σκεφτιτε κατι σαν το αυτ-το του moto.gr :rotflmao:

tifoefs
18/06/2007, 01:46
Οριζοντακοοο !!

Παρε ενα σκαφακι απο μενα !!

:D

93498

Ζεύκας
18/06/2007, 02:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Οριζοντακοοο !!

Παρε ενα σκαφακι απο μενα !!

:D

Καλά άμα αρχίσει να γράφει ιστορίες ο καθένας από μας που κινούμαστε στο χάος της Αθήνας δεν θα χουμε τελειωμό!

Πάντως είμαι σίγουρος πως δεν θα θέλατε να μένατε στο Καϊρο,Μπουένος Αϊρες η Μπανγκονγκ...

Αλλά μια ζωή κοιτάμε και συγκρίνουμε με το καλύτερο κ όχι με το χειρότερο...

ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
18/06/2007, 04:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από gian_nykt
πόλεμος δε λες τπτ!!!
Λέω να δέσω σε μια θήκη πάνω στο μηχανάκη μια ΚΟΡΝΑ γηπεδου να την πατάω στα μούτρα του κάθε μαμάκα που δεν προσέχει!!!
Αϊ σιχτίρι πιά!

Ειχα βαλει για τρεις μερες στο παπι πολυ γελιο ητανε βεβαια η κορνα που δεν κανει τοσο θορυβο αλλα γενικα ειχε πολυ φαση!!:rotflmao: :rotflmao:

aman17-2
19/06/2007, 21:03
τα αυτοκίνητα 8 στα 10 είναι με κλειστούς τους πλαϊνούς καθρέπτες
9/10 δεν κοιτάνε καν τον μέσα καθρέπτη
τα σκουτεράκια κάνουν σφήνες εκτός από τα αυτοκίνητα και στις μηχανές!!!!
το φλάς (ΑΝ ΠΟΤΕ ΑΝΑΨΕΙ) σημαίνει βγήκα αν προλαβαίνεις σταμάτα....
τι άλλο να κάνεις εκτός από τον ΣΤΑΥΡΌ ΣΟΥ !!!!!

δεν μπορείτε να φανταστείτε τι γίνεται
οι σκουτεράδες μάλλον όταν ξεκινάνε σταυροφιλιούνται κ φεύγουν για αποστολή αυτοκτονίας.
ίσως μια μέρα να στερεώσω την κάμερα κ να τα γράψω
να τα δείτε αλλά κ για να τα θυμάμαι κ εγώ αργότερα
(ΝΑΠΟΛΗ - ΙΤΑΛΙΑ)

reptile4
20/06/2007, 10:00
ΠΩ ΠΩ, σας ακουω να λετε κατι τετοιες ιστοριες και ευχαριστω το πατερα μου που εχτισε σπιτι στα βουνα!!!! Παντως οτν κατεβαινω θεσσαλονικη με το τουτου δεν ξρερω γιατι αλλα με πιανει μια μ@λ@κινση στο τιμονι και εχω φαει κραξιμο απο μηχανοβιους!!!!:uplate:

symvoulos
20/06/2007, 10:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από reptile4
ΠΩ ΠΩ, σας ακουω να λετε κατι τετοιες ιστοριες και ευχαριστω το πατερα μου που εχτισε σπιτι στα βουνα!!!! Παντως οτν κατεβαινω θεσσαλονικη με το τουτου δεν ξρερω γιατι αλλα με πιανει μια μ@λ@κινση στο τιμονι και εχω φαει κραξιμο απο μηχανοβιους!!!!:uplate:
να κατεβενεις μη μηχανη:beer: :wave2:

reptile4
20/06/2007, 12:13
Aκομα περιμενω με τη τραπεζα να εγκρινει τις δοσεις της :cry: :mad: , μεχρι τοτε μονο τον περιφεριακο χρησιμοποιω για να πηγαινω στο cosmos!!!;) :cool:

LINA
20/06/2007, 12:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από aman17-2
τα αυτοκίνητα 8 στα 10 είναι με κλειστούς τους πλαϊνούς καθρέπτες
9/10 δεν κοιτάνε καν τον μέσα καθρέπτη
τα σκουτεράκια κάνουν σφήνες εκτός από τα αυτοκίνητα και στις μηχανές!!!!
το φλάς (ΑΝ ΠΟΤΕ ΑΝΑΨΕΙ) σημαίνει βγήκα αν προλαβαίνεις σταμάτα....
τι άλλο να κάνεις εκτός από τον ΣΤΑΥΡΌ ΣΟΥ !!!!!

δεν μπορείτε να φανταστείτε τι γίνεται
οι σκουτεράδες μάλλον όταν ξεκινάνε σταυροφιλιούνται κ φεύγουν για αποστολή αυτοκτονίας.
ίσως μια μέρα να στερεώσω την κάμερα κ να τα γράψω
να τα δείτε αλλά κ για να τα θυμάμαι κ εγώ αργότερα
(ΝΑΠΟΛΗ - ΙΤΑΛΙΑ)

Α ωραια στην Ιταλια δλδ ειναι χειροτεροι απ τους δικους μας?? :eyepop: :eyepop: :eyepop:

φτου γμτ μας πηραν την πρωτια

ΠΑΝΤΑ .... COCA COLAAAAAAA :a13: :a13: :a13:

Alx 84
20/06/2007, 14:42
το ότι είναι μια συνεχόμενη μάχη έξω το ξέρουμε όλοι...

η κίνηση με την coca cola ήταν όλα τα φράγγα!!! σωστόοοοοοοοοοοοοοοος!:beer: :beer: