View Full Version : Επαγγελματίας ναι... προδότης οχι... για ποιόν χτυπά η καμπάνα;
Gandalf dr685sm
13/06/2007, 08:55
Ο Λυμπερόπουλος φαίνεται οτι μάλλον του αρέσει μια επιλογή του να ταξιδέψει στην Γερμανία αλλά αν μη τι άλλο, μόνο και μόνο η στάση του με αυτή την δήλωση , για εμένα , δείχνει τι θα χάσει η ΑΕΚ αν τον δώσει.
Πέρα απο ποδοσφαιρική αξία και ταλέντο... άνθρωπο που έχει ήθος... είναι αρχηγός και μετράει στα αποδυτήρια.
ίδωμεν πάντως.
Σχετικό Link:
http://www.sportime.gr/football_inside.asp?article_id=51673
Gandalf
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Ο Λυμπερόπουλος φαίνεται οτι μάλλον του αρέσει μια επιλογή του να ταξιδέψει στην Γερμανία αλλά αν μη τι άλλο, μόνο και μόνο η στάση του με αυτή την δήλωση , για εμένα , δείχνει τι θα χάσει η ΑΕΚ αν τον δώσει.
Πέρα απο ποδοσφαιρική αξία και ταλέντο... άνθρωπο που έχει ήθος... είναι αρχηγός και μετράει στα αποδυτήρια.
ίδωμεν πάντως.
Σχετικό Link:
Gandalf
το οτι εχει ηθος ο λυμπεροπουλος το ειχε αποδειξει φευγοντας απο τον παναθηναικο και ερχομενος σε εσας.δεν νομιζω οτι τιθεται θεμα ηθους του συγκεκριμενου ποδοσφαιριστη.ειναι δεδομενο κατα την γνωμη μου !
:wave2:
Gandalf dr685sm
13/06/2007, 09:22
Γιώργο παίκτες σαν τον Λύμπε, είναι κόσμημα για όποια ομάδα τους έχει.
Όπως είπα πέρα απο την ποδοσφαιρική αξία... το σημαντικότερο είναι πως έχουν και ειδικό βάρος στα αποδυτήρια και στο σύνολο της ομάδος. Κάτι που προσμετράει πολύ σε νέους που έρχονται απο πίσω και μπαίνουν σε τέτοιο κλίμα.
Ειδικά φέτος για μένα αν τελικά μείνει ο Λύμπε (μόνο αυτός και η ΑΕΚ το ξέρουν) και με Ρίμπο Ζήκο Δέλλα μέσα, έχουμε μια πάστα παικτών που με την συμπεριφορά τους και μόνο δίνουν ωραία ερεθίσματα στους μικρούς για εξέλιξη σαν ποδοσφαρικές προσωπικότητες.
Γενικά στην ΑΕΚ είμαστε τυχεροί , μιας και έχει παίκτες σαν τον Σορεντίνο και τους παραπάνω που είναι ναι μεν επαγγελματίες , αλλά είναι και σωστές προσωπικότητες μέσα σε όλα. Για τον Ριβάλντο ξέρω οτι μπορεί να φέρει κάποιος και αντιρρήσεις, αλλά στην ουσία, η ποδοσφαιρική του πορεία στην Ευρώπη άλλα λέει.
Για την ομάδα σου ρε Γιώργη.... έχεις ακούσει κάτι;... γιατί αυτά που μαθαίνω και έμαθα χθες σε ενα bachelor party που ήμουν απο κάποιο μέσα στο Δ.Σ. του ΟΣΦΠ, μόνο ρόδινα δεν ακούγονται.
Διαρκείας υπό του μηδενός, δυσαρέσκεια τεράστια, αβεβαιότητα σε όλα τα επίπεδα και φήμες που μεγαλώνουν και αναφέρουν πως μπορεί να δοθεί ο ΟΣΦΠ απο τον Κόκκαλη. Δεν ξέρω πόσο αληθεύουν αυτά, αλλά σίγουρα όπου υπάρχει καπνός και μια μικρή σπίθα κάπου θα βρίσκεται.
Κανείς γαύρος να μας διαφωτίσει πιο πολύ υπάρχει;
Gandalf
ΕΓΩ ΛΕΩ ΠΩΣ ΑΜΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ 2,ΚΑΤΙ ΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΥΜΠΕ ΣΤΑ 32 ΤΟΥ...
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΠΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΠΑΠΑ...
:eek:
αλλον ενα χρόνο μπαλα σε τετοιο επίπεδο ο Λυμπ μαξ νομίζω.
και γω λέω ότι με τα 2 που θα πάρει η αεκ , λυμπε δεν βρίσκει
αλλά με το ζόρι δεν μένει κανένας
Gandalf dr685sm
13/06/2007, 10:06
Γιατί νομίζετε οτι αν ο Λυμπερόπουλος έπαιζε ας πούμε στην Μονακό , στην PSG ή σε κάποια ομάδα της Primera Division θα τον έπαιρναν με 2 μύρια;...
Θέλετε να γελάσω τώρα ή μετά;
Ο Λυμπερόπουλος αν τελικά πάει εξωτερικό , θα δείτε το κασέ του να φτάνει απο 4-6 μύρια για πλάκα. Η διαφορά είναι στην ποιότητα πρωταθλήματος.
Εξού και όταν σκόραρε με την Εθνική μας, εκείνο το goal του 94+ , ο πρόεδρος της Νυρεμβέργης είπε πως "το σκοράρισμα του με την Εθνική Ελλάδος δεν βοηθάει στην απόκτηση του".
Γιατί έτσι γίνεται γνωστός, εν αντιθέσει με την αφάνεια του Ελληνικού πρωταθλήματος και επαγωγικά αυξάνει και το κασέ του.
Σίγουρα λοιπόν ουδείς αναντικατάσταστος... εδώ μας έφυγε ο Κατσουράνης στα 28-29 με αυτά τα χρήματα. Το θέμα είναι όμως οτι ο Λυμπερόπουλος είναι φύσιν ηγέτης... και αυτό είναι απο μόνο του το πρόσθετο που με 2 μύρια η ΑΕΚ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.
Gandalf
καλα ρε παιδια μη τρελε με τους ποδοσφαιριστας λεμε...
σιγα τα αυγα.
εχουν φυγει αλλοι και αλλοι στο Λυμπε τωρα θα κολλήσουμε???
εγω λέω 2.5 μυρια και να τον δωσει.
Λυμπε μπορει να μη βρει αμεσως..αλλα μπορει να κανει κατι καλύτερο.
2.2 + 300,000 απο ενα φιλικο
Δευτερα ανακοινωση
ΑΛΛΑ
Δευτερα ανακοινωνεται και ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ σημερα κλενει ο Φερερ (ειναι στην ισπανια) που λενε στη ΠΑΕ οτι "ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ" :)
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
Δευτερα ανακοινωση
ΑΛΛΑ
Δευτερα ανακοινωνεται και ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ σημερα κλενει ο Φερερ (ειναι στην ισπανια) που λενε στη ΠΑΕ οτι "ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ" :) για να το λες εσυ παει να πει οτι ο Λυμπε δε φευγει..(μου λεγες και τον ιανουαριο κατι τετοια παλαβα..και δε πηραμε τιποτα..)
+οτι επιθετικο θα παρει σιγουρα.
Δευτερα ανακοινωση
ΑΛΛΑ
Δευτερα ανακοινωνεται και ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ σημερα κλενει ο Φερερ (ειναι στην ισπανια) που λενε στη ΠΑΕ οτι "ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ" :)
απο σιγουρη πηγη
ΕΤΟ η ΜΕΣΙ, ρε αντε τραβα απο εδω
μπας καιτετοια σας λεγανε καιπηγατε και γκρεμισατε τη ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ:rotflmao: :rotflmao:
:beer: :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από x-rider
απο σιγουρη πηγη
ΕΤΟ η ΜΕΣΙ, ρε αντε τραβα απο εδω
μπας καιτετοια σας λεγανε καιπηγατε και γκρεμισατε τη ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ:rotflmao: :rotflmao:
:beer: :smokin:
οχι θα παρουμε τον Ζε ΝτουΝτουντσαι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ετσι ετσι:beer: :beer: :wave2:
Gandalf dr685sm
13/06/2007, 11:45
χθες όπως είπα και σε αλλο μήνυμα ήμουν σε ενα bachelor με 8 ΑΕΚτσήδες και 1 γαύρο. Κάποια στιγμή στράφηκε και η συζήτηση στην μπάλα (ταβερνάκι γαρ και αρκετή μπύρα προ των υπολοίπων)...
Εκείνο που έμαθα και απο τα παιδιά είναι πως το σίγουρο είναι οτι..
Για να φύγει ο Λύμπε, πρέπει ΠΡΩΤΑ να κλείσει ο νέος επιθετικός όποιος και αν είναι αυτός.
Τα λεφτά μετά του Λύμπε (ποσό μεταγραφής και μισθός + κάτι παραπάνω) θα πάνε εκεί.
Αν δεν έρθει επιθετικός, ο Λύμπε δεν φεύγει.
Αυτή είναι η εντύπωση που έχω.
Για τους γαύρους περιμένω ακόμα απάντηση... πάντως απο όσο ακούω, μόνο καλά δεν είναι εκεί τα πράγματα.
Gandalf
βασικα χαλιεμαι που θα φυγει (ΣΙΓΟΥΡΑ) ο Λυμπε αλλα αμα ερθει το ονομα που περιμενω..... παω να παρω φανελα 2 λεπτα μετα την ανακοινωση λεμε.....
δε λεω ονομα να σκασει ο DUKAS :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
χθες όπως είπα και σε αλλο μήνυμα ήμουν σε ενα bachelor με 8 ΑΕΚτσήδες και 1 γαύρο. Κάποια στιγμή στράφηκε και η συζήτηση στην μπάλα (ταβερνάκι γαρ και αρκετή μπύρα προ των υπολοίπων)...
Εκείνο που έμαθα και απο τα παιδιά είναι πως το σίγουρο είναι οτι..
Για να φύγει ο Λύμπε, πρέπει ΠΡΩΤΑ να κλείσει ο νέος επιθετικός όποιος και αν είναι αυτός.
Τα λεφτά μετά του Λύμπε (ποσό μεταγραφής και μισθός + κάτι παραπάνω) θα πάνε εκεί.
Αν δεν έρθει επιθετικός, ο Λύμπε δεν φεύγει.
Αυτή είναι η εντύπωση που έχω.
Για τους γαύρους περιμένω ακόμα απάντηση... πάντως απο όσο ακούω, μόνο καλά δεν είναι εκεί τα πράγματα.
Gandalf
τι κανει ο Φερερ στη Ισπανια???? το πρωταθλημα ποτε τελιωνει??? απλα πραματακια μαγε....
tip τι αγοραζεις με 2.5 εκ (μεταγραφη λυμπε) + 700,000 (συμβολαιο Λυμπε) + 1,000,000 (μεταγραφη Σορεντινο) + 800,000 (τοσα θα πληρωναμε τον Τσιριλο φετος!!!!) + μεταγραφη και συμβολαιο Ivic (το μπουλο και αυτος) + οσα γλυτωσαμε απο Εμο, Μορα, Τζωρτζοπουλο,Καπανταη + οσα γλυτωσαμε απο αποδεσμευσεις ιανουαριου???
καλα εγω απο πηγες δικές μου σας λεω πως ο Λυμπε θα μεινει και θα κανει και νεα συνεργασια με τη παε αεκ.
θα ανακοινωθει εντος των ημερων.
αντε γεια ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
καλα εγω απο πηγες δικές μου σας λεω πως ο Λυμπε θα μεινει και θα κανει και νεα συνεργασια με τη παε αεκ.
θα ανακοινωθει εντος των ημερων.
αντε γεια ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ
μακαρι... :sad:
+ξεχασα να πω οτι τα διαρκειας εφτασαν 8,400 χθες.... μιλαμε για πολυ φραγκο στη παε...
tip τι αγοραζεις με 2.5 εκ (μεταγραφη λυμπε) + 700,000 (συμβολαιο Λυμπε) + 1,000,000 (μεταγραφη Σορεντινο) + 800,000 (τοσα θα πληρωναμε τον Τσιριλο φετος!!!!) + μεταγραφη και συμβολαιο Ivic (το μπουλο και αυτος) + οσα γλυτωσαμε απο Εμο, Μορα, Τζωρτζοπουλο,Καπανταη + οσα γλυτωσαμε απο αποδεσμευσεις ιανουαριου???
....
ΡΟΝΑΛΤΙΝΙΟ??:uplate: :D :lol: :rotflmao: :bawl:
τον αλγερινό
Ουτετσούλου Ουτουέφα
ποιος θα τον πάρει ? :confused: :confused:
:evil:
giobazolias
13/06/2007, 12:00
τα λεφτα της μεταγραφης του λυμπε σιγουρα θα πιασουν τοπο!
ειναι και 32..............και εχει κορεστει στην ελλαδα
το κενο του λυμπε εν μερη, μπορει να καλυφθει μιας και ο ριβαλντο παιζει το ιδιο στυλ παιχνιδιου.
Ο ΛΥΜΠΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ!
εδω και καιρο, πιστευω πως η νυρεμβεργη τα εχει βρει με την αεκ, αλλα το κανουν σιριαλ για να μην χτυπησει ασχημα στους φιλαθλους................(και καλα κανουν)
Gandalf dr685sm
13/06/2007, 12:01
idi...
Ξεχνάς οτι
1) Ο Φερέρ μένει Ισπανία.. οπότε άκυρος ο συνειρμός σου.
2) Ο Σορεντίνο δεν έχει φύγει ακόμα... αλλά και αν φύγει , θέλουμε "1" επειγόντως. Μόνο με Αραμπατζή;
3) Μεταγραφές που έγιναν σε ονόματα αλλά και σε μικρότερες ηλικίες κοστίζουν.
Οι μεταγραφές που λες έχουν καλυφθεί. Το ποσό του Λύμπε , μόνο αν βρεθεί επιθετικός που θέλει η ΑΕΚ... αλλιώς θα γίνει αυτό που λέει ο Duka.
Ρε γαύροι θα αρθρώσετε κουβέντα σήμερα;
Gandalf
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
τον αλγερινό
Ουτετσούλου Ουτουέφα
ποιος θα τον πάρει ? :confused: :confused:
:evil:
ρε μη ξυνεις πληγες....
ΑΧ ΡΕ ΟΚΟΥΝΣΟΤΟ..... :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:
http://www.sport.be/fotospecial/3065/OgunsotoFS.jpg
idi...
Ξεχνάς οτι
1) Ο Φερέρ μένει Ισπανία.. οπότε άκυρος ο συνειρμός σου.
2) Ο Σορεντίνο δεν έχει φύγει ακόμα... αλλά και αν φύγει , θέλουμε "1" επειγόντως. Μόνο με Αραμπατζή;
3) Μεταγραφές που έγιναν σε ονόματα αλλά και σε μικρότερες ηλικίες κοστίζουν.
Οι μεταγραφές που λες έχουν καλυφθεί. Το ποσό του Λύμπε , μόνο αν βρεθεί επιθετικός που θέλει η ΑΕΚ... αλλιώς θα γίνει αυτό που λέει ο Duka.
Ρε γαύροι θα αρθρώσετε κουβέντα σήμερα;
Gandalf
εσυ ξεχνας οτι ολο το χειμωνα ρωταγες που ειναι τα λεφτα του CL :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
+puma ....
Gandalf dr685sm
13/06/2007, 12:14
idi... λεφτά ch.l. ήταν 13 μύρια αν θυμάσαι περίπου.
ΑΠο αυτά να πούμε οτι 6-7 έμειναν στην ΑΕΚ σαν ενεργητικό μετά απο τα περισινά έξοδα.
θεωρείς οτι είναι αρκετά για προπονητικό , μεταγραφές κτλ, που λέμε εδώ;
Gandalf
idi... λεφτά ch.l. ήταν 13 μύρια αν θυμάσαι περίπου.
ΑΠο αυτά να πούμε οτι 6-7 έμειναν στην ΑΕΚ σαν ενεργητικό μετά απο τα περισινά έξοδα.
θεωρείς οτι είναι αρκετά για προπονητικό , μεταγραφές κτλ, που λέμε εδώ;
Gandalf
για προπονητικο ακουσα οτι θα αυξηθει το μετοχικο κεφαλαιο... θα τα βαλουν οι μετοχοι!
ρε λαλακες..
Ο ΤΟΥΝΖΑΙ ΠΗΡΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΗ ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ???
τι λενε τα σπορ σαιτ να πουμε??μας δουλευουν΄΄??:D
Gandalf dr685sm
13/06/2007, 13:30
απο όσο φαίνεται...
Τη συμφωνία του Τουντσάι με τη Μίντλεσμπρο ανακοίνωσε ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Ερντίνς Σεχίτ, ενώ η μετεγγραφή θα ολοκληρωθεί τυπικά την επόμενη εβδομάδα, όταν και ο 25χρονος μεσοεπιθετικός θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Όταν ολοκληρωθεί αυτό το σκέλος, ο Σανλί θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με την "Μπόρο" έναντι 3,3 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως (δεν έχει επιβεβαιωθεί, πάντως, το συγκεκριμένο ποσό).
Πήρε τα ίδια , ίσως και παραπάνω χρήματα για να παίξει στην Premier League. Γιατί να πάει στους Γαύρους;;;
Πάντως νομίζω οτι είναι παραστατικότατο το Paparazzi στο contra.gr ... δείτε το ,... έχει πλάκα αλλά είναι και μέρος της αλήθειας..
Τους "φτύνουν" απο παντού και νομίζουν οτι βρέχει.
Y.Γ. κάτι άκουσα και για αντιδράσεις του Sir-Takis για την έλευση του Ίβιτς. Σου λέει , άλλος διατάζει μεταγραφές και κάνει σχεδιασμούς... εγώ μάλλον στην πρώτη στραβή... είμαι στο ψάξιμο πάλι. Και δεν έχει και πολύ άδικο.
Gandalf
lampros_fazer
13/06/2007, 14:00
Ο Λυμπερόπουλος αν τελικά πάει εξωτερικό , θα δείτε το κασέ του να φτάνει απο 4-6 μύρια για πλάκα.
Σοβαρέψου λίγο..
Gandalf dr685sm
13/06/2007, 14:17
Λάμπρο... γιατί οχι;
Έχει καλή τεχνική... έχει αίσθηση του goal ...είναι παίκτης με εμπειρίες... γιατί οχι; Γιατί σου κάνει εντύπωση;
Τα ίδια δεν λέγαμε και για τον Γκέκα; Πρώτος σκόρερ και εκείνος στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Ειδικός σε ανοιχτό γήπεδο εκείνος... σε κλειστό ο Λύμπε... μην σου προκαλεί καθόλου έκπληξη αν δείς να πωλείται κανά 4αρι τον επόμενο χρόνο στην Γερμανία.
Gandalf
lampros_fazer
13/06/2007, 14:29
Λάμπρο... γιατί οχι;
Eίναι πολύ καλός παίχτης ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...της σειράς για εξωτερικό..τίποτα το φοβερό..
Ο Γκέκας είναι γατόνι..Δλδ το κασέ του Λύμπε θα φτάσε όσο του Γκέκα,όταν ο ένας είναι πρώτος σκόρερ και ο άλλος τίποτα..;
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Eίναι πολύ καλός παίχτης ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...της σειράς για εξωτερικό..τίποτα το φοβερό..
Ο Γκέκας είναι γατόνι..Δλδ το κασέ του Λύμπε θα φτάσε όσο του Γκέκα,όταν ο ένας είναι πρώτος σκόρερ και ο άλλος τίποτα..;
δηλ οσο επαιζε ο γκεκας στην ελλαδα εισουν σιγουρος οτι ηταν παικτης για εξω ε?
ρε τι γινεται... ακομα ενας πικραμενος βαζελος ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Gandalf dr685sm
13/06/2007, 14:55
idi... χαχαχαχααχ... έτσι... έτσι...
Με την διαφορά οτι πέρα απο τον Γκέκα , έδωσαν και τον Λύμπε (τον έδιωξαν μάλλον)που πλέον αποτελεί και το μήλον της έριδος στην συζήτηση μας.
Όπως λέει και ο φίλτατος idi>.. κανείς δεν μπορούσε να πέι οτι ο Γκέκας θα έπιανε έξω.. και είδες τι έγινε. Με ποιό κριτήριο λοιπόν προδικάζεις την τύχη του Λύμπε, (αν πάει) που αν μη τι άλλο έχει δείξει και ψήγματα παίκτη που κουβαλάει και όλη την ομάδα στην πλάτη του αν χρειαστεί;
Gandalf
lampros_fazer
13/06/2007, 15:47
Ο Γκέκας έχει ταχύτητα & έκρηξη σπάνια για επιθετικό..Για πείτε μου 1-2-3 άλλους στην Ελλάδα με τέτοια προσόντα..
Και γιατί πικραμένος ρε idi..;
Ναι μεγάλος παίχτης ο Λύμπε,αλλά στην τελική χέστηκα για το που θα πάει..
Είναι κρίμα τέτοιος ποδοσφαιριστής να μην έχει πάρει τίτλο..(κι αφού εδώ δεν πρόκειται να δει ας πάει έξω..)
Gandalf dr685sm
13/06/2007, 15:52
xaxaxaxaxa... Πληρωμένη απάντηση θες ρε Λάμπρο...
Πως το ξέρεις οτι εδώ δεν θα πάρει; Τόσο απόλυτος πια;.. και αν μείνει και πάρει (λέμε αν) τότε τι θα λέμε;
Αν πάει στην Γερμανία και εδώ πάρει τίτλο η ΑΕΚ αλλά εκεί δεν πάρει;
Με αυτό θέλω να πω , πως για μένα ο Λυμπερόπουλος είναι σε ενα μεγάλο δίλημα που σε εμάς τουλάχιστον δεν φαίνεται.
Φεύγεις και παρατάς κόπους απο το 2004 και δεδομένη αγάπη και υποστηρίξη απο κόσμο και ομάδα , με πιθανότητα μάλιστα να κάνει κάτι καλό φέτος;
Ή μένεις και μάλλον χάνεις την ευκαιρία να παίξεις έξω , να αποκτήσεις εμπειρίες και να κάνεις και μια καλή μπάζα αν μη τι άλλο;
Για κάθε αθλητή αυτό είναι ενα δίλημμα... θα δούμε πως θα αντιδράσει και ο Λύμπε.
Gandalf
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Ο Γκέκας έχει ταχύτητα & έκρηξη σπάνια για επιθετικό..Για πείτε μου 1-2-3 άλλους στην Ελλάδα με τέτοια προσόντα..
.........................................................
1) Σαλπιγγίδης
2) Κωνσταντινίδης
Και μή πεί κανείς για την ταχύτητα και την εκρηκτικότητα τους στη φετινή σεζόν.
Ξέρουμε πολύ καλά ότι και οι δύο είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ επιθετικοί για την Ελλάδα.
Απλά φέτος αμφότεροι :rolleyes:
lampros_fazer
13/06/2007, 16:04
Αν πάει στην Γερμανία και εδώ πάρει τίτλο η ΑΕΚ αλλά εκεί δεν πάρει;
Πολύ πιθανό..Όπως έγινε και με τον ΠΑΟ..Ο Λύμπε πάντως με την Αεκ τίτλο ΔΕΝ παίρνει..
:rotflmao: :rotflmao:
Μου φαίνεται οτι δίνουμε (δίνεις) πολύ βάρος στο πόσο σημασία δίνουν οι παίχτες στην αγάπη και την υποστήριξη που έχουν..
lampros_fazer
13/06/2007, 16:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από miraze
1) Σαλπιγγίδης
2) Κωνσταντινίδης
1)Αυτό ακριβώς θα πω..Αν δεν αντέχει 'πρωταθλιτισμό' να πάει πάλι να κηνυγάει καμια 4-5 θέση..
2) Εδώ απλά :rotflmao:
Akefalos
13/06/2007, 17:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από miraze
1) Σαλπιγγίδης
2) Κωνσταντινίδης
Ποιός Κωνσταντινίδης?Ο Σωτήρης ή ο Παντελής?Ρε είσαι σοβαρός?Ξεχάσαμε και τον Καπετάνο...
:lol: :rotflmao: :lol: :lol:
Όσο για τον Λύμπε ελπίζω να μη φύγει.Για μένα θα είναι τεράστιο επικοινωνιακό λάθος.Σε μια χρονιά που έχεις όλα τα φόντα να χτυπήσεις πρωτάθλημα μετά απο 13 χρόνια,έχεις ένα δύσκολο προκριματικό,έχεις κάνει καλές μεταγραφές,ο κόσμος έχει φτιαχτεί και παίρνει διαρκείας σαν τρελός...δεν πουλάς όλη τη βασική σου ραχοκοκαλιά ξενερώνοντας τον κόσμο και κάνοντας μια τρύπα στο νερό.
Και εξηγώ.Πέρυσι μείναμε 9 βαθμούς πίσω,άρα φέτος θέλαμε ενίσχυση.Και όντως μέχρι στιγμή έχουμε κάνει καλές μεταγραφές,οι οποίες κινδυνεύουν να ακυρωθουν μεταξύ τους.Για παράδειγμα θες ενίσχυση στην άμυνα.Και παίρνεις τον Άλβες.Διώχνεις όμως τον βασικό Τσιρίλο οπότε πάλι στα ίδια είσαι.Παίρνεις Ριβάλντο και διώχνεις Καμπάνταη και Λυμπερόπουλο οπότε όχι απλά στα ίδια αλλά αποδυναμώνεται η ομάδα.Το θέμα ειναι να κρατήσεις τους καλούς που έχεις και να φέρεις κανα 2 ακόμα για να δυναμώσεις.Διώχνοντας κάθε χρόνο βασικούς δε γίνεται δουλειά.
Την πρωτη χρονιά δε μπορούσαμε να κρατήσουμε Μπρούνο Αλβες και Ασουνσάο,τη δεύτερη χρονιά πουλήσαμε τον Κατσουράνη γιατι είχαμε ανάγκη τα χρήματα....
Ε τώρα τι θα γίνει?Διώξαμε Τσιρίλο,θα φύγει και Λυμπε και Σορεντινο?Πάλι για τα λεφτά?
Κάθε χρόνο θα διώχνουμε και κάποιον?(Όχι καποιον που δεν απέδωσε τα αναμενόμενα,αλλά κάποιον που ήταν βασικότατος και με καλή απόδοση)Δε χτιζεται ομάδα έτσι.
Με απλά μαθηματικά.Έχεις 5 αστεράτους παίχτες και χρειάζεσαι 8 για την κούπα.
ΛΥΣΗ:Παίρνεις άλλους 3 αστεράτους.Έχεις 8 και παίρνεις την κούπα.
ΛΥΣΗ ΑΕΚ(μεχρι τώρα): Παίρνεις 3 αστεράτους αλλά πουλάς 2-3 απο αυτούς που ήδη είχες.Αποτέλεσμα?Έχεις ξανά 5 αστεράτους και βγαίνεις ξανά δεύτερος...
ΥΓ:Έρχεται ο δύσκολος προκριμάτικός τον Αύγουστο.Πως θα ΄χει στρώσει η ομάδα αν έχει δώσει όλο το περσινο κεντρικό άξονα?(Σορεντίνο,Τσιρίλο,Λυμπερόπουλος).
blackbusa
13/06/2007, 20:37
ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ.....
ZE CARLOS DUDUNTSAI....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Απο οτι καταλαβα,δεν ειναι τοσο πολυ οτι Ντεμης θελει να τον πουλησει,οσο το ποσο πολυ θελει να δοκιμασει το κατι αλλο ο Λυμπε.Αν τελικα φυγει να ειναι παντα καλα,και σιγουρα ξερει οτι θα ειναι για παντα μεσα στην ΚΑΡΔΙΑ μας....
ΛΥΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΛΥΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΛΥΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
:a23: :a23: :a23: :a23: :a23: :a23:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akefalos
Ποιός Κωνσταντινίδης?Ο Σωτήρης ή ο Παντελής?Ρε είσαι σοβαρός?Ξεχάσαμε και τον Καπετάνο...
:lol: :rotflmao: :lol: :lol:
Όσο για τον Λύμπε ελπίζω να μη φύγει.Για μένα θα είναι τεράστιο επικοινωνιακό λάθος.Σε μια χρονιά που έχεις όλα τα φόντα να χτυπήσεις πρωτάθλημα μετά απο 13 χρόνια,έχεις ένα δύσκολο προκριματικό,έχεις κάνει καλές μεταγραφές,ο κόσμος έχει φτιαχτεί και παίρνει διαρκείας σαν τρελός...δεν πουλάς όλη τη βασική σου ραχοκοκαλιά ξενερώνοντας τον κόσμο και κάνοντας μια τρύπα στο νερό.
Και εξηγώ.Πέρυσι μείναμε 9 βαθμούς πίσω,άρα φέτος θέλαμε ενίσχυση.Και όντως μέχρι στιγμή έχουμε κάνει καλές μεταγραφές,οι οποίες κινδυνεύουν να ακυρωθουν μεταξύ τους.Για παράδειγμα θες ενίσχυση στην άμυνα.Και παίρνεις τον Άλβες.Διώχνεις όμως τον βασικό Τσιρίλο οπότε πάλι στα ίδια είσαι.Παίρνεις Ριβάλντο και διώχνεις Καμπάνταη και Λυμπερόπουλο οπότε όχι απλά στα ίδια αλλά αποδυναμώνεται η ομάδα.Το θέμα ειναι να κρατήσεις τους καλούς που έχεις και να φέρεις κανα 2 ακόμα για να δυναμώσεις.Διώχνοντας κάθε χρόνο βασικούς δε γίνεται δουλειά.
Την πρωτη χρονιά δε μπορούσαμε να κρατήσουμε Μπρούνο Αλβες και Ασουνσάο,τη δεύτερη χρονιά πουλήσαμε τον Κατσουράνη γιατι είχαμε ανάγκη τα χρήματα....
Ε τώρα τι θα γίνει?Διώξαμε Τσιρίλο,θα φύγει και Λυμπε και Σορεντινο?Πάλι για τα λεφτά?
Κάθε χρόνο θα διώχνουμε και κάποιον?(Όχι καποιον που δεν απέδωσε τα αναμενόμενα,αλλά κάποιον που ήταν βασικότατος και με καλή απόδοση)Δε χτιζεται ομάδα έτσι.
Με απλά μαθηματικά.Έχεις 5 αστεράτους παίχτες και χρειάζεσαι 8 για την κούπα.
ΛΥΣΗ:Παίρνεις άλλους 3 αστεράτους.Έχεις 8 και παίρνεις την κούπα.
ΛΥΣΗ ΑΕΚ(μεχρι τώρα): Παίρνεις 3 αστεράτους αλλά πουλάς 2-3 απο αυτούς που ήδη είχες.Αποτέλεσμα?Έχεις ξανά 5 αστεράτους και βγαίνεις ξανά δεύτερος...
ΥΓ:Έρχεται ο δύσκολος προκριμάτικός τον Αύγουστο.Πως θα ΄χει στρώσει η ομάδα αν έχει δώσει όλο το περσινο κεντρικό άξονα?(Σορεντίνο,Τσιρίλο,Λυμπερόπουλος).
ωπα μαν ενα ενα...
Ασουνσαο, Αλβες δεν υπηρχε περιπτωση ποτε να παρει ελληνικη ομαδα με μεταγραφη! μιλαμε για αξια 7 εκ εκαστος στο ποδοσφαιρικο χρηματιστιριο... για παιχτες αυτης της ηλικιας ειναι απιθανο να σκασουμε τοσα λεφτα
ο Κατσου εκατσε στην ΑΕΚ οταν μπορουσε να παει σε οποιοδηποτε συλλογο γουσταρε... ελευθερος.... ηταν ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ της ΑΕΚ να τον αφησει να φυγει μετα απο τοση προσφορα στην ομαδα... και θα ξαναγυρισει ο αρχηγος ... και πηραμε και καποια λεφτα (2εκ ειναι αστεια λεφτα για την αξια του Κατσου αλλα ηταν μεγαλη βοηθεια περσυ... )
ο Λυμπεροπουλος αμα πουληθει τωρα θα παρουμε τρελλα λεφτα ... 2,5εκ για 32ργ παιχτη? εχει ακομα 2 χρονια μπαλα μπροστα του και ναι ειναι παιχτουρα... αλλα αν θελει να φυγει να κανει το μεγαλο συμβολαιο ... δε μπορουμε να ειμαστε αχαριστοι.. ΚΑΙ προσφερε... ΚΑΙ θα αφησει καλο μετριτο για να παρουμε αλλον....
ο Σορε δε θα εφευγε με την καμια! σπανιο να εχουμε καλο τερμα... ηταν λαχειο και δε τον πουλαμε για λεφτα! αλλα εχει φαει παντοφλα!... μεγαλο σκαλομα η γυναικα του... δεν αντεχει στην αθηνα η μαλακω! και τον κανει οτι θελει... τι να κανει η ΑΕΚ?????? παρε τα φραγκα τωρα και ηρεμισε... τσαμπα τον πηραμε και θα βγαλουμε μυριακι μινιμουμ
ο Τσιριλο υπηρχε ορος αν ανανεωσει για φετος... να παρει αυξηση ο ιδιος και 200,000 ακομα ο μανατζερ του! συνολο 800,000 γαι ενα χρονο! κατσε να παιξει λιγο και ο Παπασταθο μαστορα... ερχεται και ο Αλεξοπουλος στην ιδια θεση... (ασε που ευχομαι να τον παρει ο γαυρος! 1μυριο δωρακι θα μας κανει
οσο για τον Lampro.... ναι δε θα παρει η ΑΕΚ το πρωταυλημα... ο βαζελος θα το παρει περιπατο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol: )
blueblack
13/06/2007, 23:26
EIΣΤΕ...............ΟΛΟΙ ΑΜΠΑΛΛΟΙ..........!!!!!!!!!!!
Πού νά παίξει ό Λύμπε....???????
Μήπως άκριβώς στήν ίδια θέση μέ τόν Ριβάλντο....?????
Καλά έπιτρέπεται νά σάς τά λέει ένας βάζελος,ό Γιαμπατζολιάς...???.......
Σοβαρά τώρα ,μόνο άν έχεις 2 τέτοιους παίκτες σέ αύτή τή θέση καί άλλες
πολλές..........έλπίζεις σέ κάτι καλό στήν Εύρώπη.....!!!!!!
Γιά Έλλάδα δέν τό συζητάω......
Πρώτη ή έθνική μαύρων κορακιών........μαζί μέ τήν παράγκα.......!!!!!!!!!
Έκτός άν τά παιδιά κουράστηκαν καί είπαν νά κάνουν ένα διάλλειμα νά φάμε
καί έμείς κανά κοκκαλάκι......!!!!!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
EIΣΤΕ...............ΟΛΟΙ ΑΜΠΑΛΛΟΙ..........!!!!!!!!!!!
Γιά Έλλάδα δέν τό συζητάω......
Πρώτη ή έθνική μαύρων κορακιών........μαζί μέ τήν παράγκα.......!!!!!!!!!
Έκτός άν τά παιδιά κουράστηκαν καί είπαν νά κάνουν ένα διάλλειμα νά φάμε
καί έμείς κανά κοκκαλάκι......!!!!!!!!!
Με -11 φετος αυτα σου ειπαν να λες ???? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
blackbusa
13/06/2007, 23:48
ίδωμεν πάντως.
Σχετικό Link:
Gandalf
Και για να μην ξεχνιομαστε.........ο αλλος δεν ειναι προδοτης........απλα ειναι..........
ΒΑΤΡΑΧΟΣ
απο όσο φαίνεται...
Πάντως νομίζω οτι είναι παραστατικότατο το Paparazzi στο contra.gr ... δείτε το ,... έχει πλάκα αλλά είναι και μέρος της αλήθειας..
Τους "φτύνουν" απο παντού και νομίζουν οτι βρέχει.
Y.Γ. κάτι άκουσα και για αντιδράσεις του Sir-Takis για την έλευση του Ίβιτς. Σου λέει , άλλος διατάζει μεταγραφές και κάνει σχεδιασμούς... εγώ μάλλον στην πρώτη στραβή... είμαι στο ψάξιμο πάλι. Και δεν έχει και πολύ άδικο.
Gandalf
Εχουμε την αεκ και τον παο που τους εχουν σε υποληψη και φετος και τοσα χρονια πριν βρε Gandalf και μας βγαζουν ασπροπροσωπους στην πιατσα.... :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Και για να μην ξεχνιομαστε.........ο αλλος δεν ειναι προδοτης........απλα ειναι..........
[COLOR=green]ΒΑΤΡΑΧΟΣ
Μονο που για να δωσει ο καθε Λυμπε οτι εδωσε ο βατραχος στην ΑΕΚ πρεπει να βαζουν τρεις τεσσερις φορες την προσφορα τους σε ριπλευ.... :rolleyes:
Θα τρελαθουμε..... Τους εγινε και ο Λυμπεροπουλος ηγετης.... :hypnotize
giobazolias
14/06/2007, 03:45
για οσους δεν γνωριζουν, πριν 6 χρονια μεχρι και οι μιλαν/γουβεντους εδειξαν ενδιαφερον για το ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ!!!
οταν η αεκ παραλιγο να παρει την κατω βολτα και καποιοι αλλοι την καναν με ελαφρα πηδηματακια (πχ τσιαρτας, μαλαδενης κτλ)...............
Ο ΛΥΜΠΕ παρολο που ηταν μολις 28 χρονων και θα μπορουσε να παει σε καλη ομαδα του εξωτερικου, προτιμησε να στηριξει την αεκ!!!
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ!!!
οσο για το οτι δεν πηρε τιτλο...............σιγα τα ωα!
μην ξεχναμε αλλωστε οτι καποιοι του κλεψαν τους τιτλους που δικαιουταν!
ο Λυμπε ακομα και να φυγει απ την αεκ...............
ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΣΑΝ ΠΡΟΔΟΤΗΣ!!!!!!!
ο ΛΥΜΠΕ ειναι ο μεγαλυτερος ελληνας μπαλλαδορος τουλαχιστον της τελευταιας δεκαετιας, και ειναι και μαγκας!!!
blueblack
14/06/2007, 07:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Με -11 φετος αυτα σου ειπαν να λες ???? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
MΕΤΡΑ ΤΑ ΚΥΠΕΛΛΑ ΕΣΥ...........ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΘΟΣ.....!!!!!!!!
Μέλος έγινες.......????????
Visa πήρες.........????????
Γιατί νά έχεις δεύτερη κάρτα.........?????????
Έχεις δεύτερη όμάδα..........???????????????
Ό Πρόεδρος τό πήρε είδηση ,ότι καί 20 νά σάς τά κάνει ....ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.............
Έσείς ..........ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ..........???????????????
Ξέρεις τί είναι νά παίρνεις τόν τίτλο γιά δέκατη φορά συνέχεια.................καί τή μέρα
τής Ρωμαικής φιέστας..............
ΝΑ ΤΡΩΣ..............ΚΡΑΞΙΜΟ..........????????????
Ή τελείωσε τό χόρτο ή..........
ΔΕ ΣΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΠΙΑ...........:rotflmao: :rotflmao:
Gandalf dr685sm
14/06/2007, 11:34
contra.gr
Ο Μάρτιν Μπάντερ, επιστρέφοντας από τις ολιγοήμερες διακοπές του, τόνισε στην εφημερίδα της Νυρεμβέργης ότι "στις επόμενες μέρες πρώτη προτεραιότητα αποτελεί να δούμε μαζί με τον προπονητή, Χανς Μέγερ, και το συμβούλιο αν μπορούμε να καλύψουμε την εκδηλωμένη πλέον οικονομική απαίτηση της ΑΕΚ". Οπως είχαμε τονίσει την Τρίτη (12/6), από την ΑΕΚ το απαιτούμενο ποσό για τον Μεσσήνιο επιθετικό ανέρχεται στα 2,9 εκατομμύρια ευρώ.
Έλα;... τι είπατε;... 3 μύρια! και μετά μου λέγατε οτι δεν μπορεί να πιάσει 4 έξω.. εδώ στην Ελλάδα ζητάμε 3 και μάλλον απο όσο φαίνεται θα τα πάρουμε κιόλας. Τουλάχιστον έτσι δηλώνουν οι Γερμανοί.
Για να δούμε... γιατί αν Ελληνας παίκτης φύγει με τόσα (κοντά 1 δις μόνο αγορά υπενθυμίζω) συν όσα θα πάρει εκεί ...νομίζω 1 μύριο για κάθε χρόνο... πάμε στα 4-5 συνολικά!!!
Είπατε τίποτα;
Gandalf
H ΠΑΕ ΑΕΚ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ 1.3...ΤΑ 2.9 ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
H ΠΑΕ ΑΕΚ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ 1.3...ΤΑ 2.9 ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ. Μας είπαν ότι δεν πωλείται, αλλά…»
Ο αντιπρόεδρος και αθλητικός διευθυντής της Νυρεμβέργης, Μάρτιν Μπάντερ, επιβεβαίωσε μιλώντας στη «SportDay» πως η ΠΑΕ ΑΕΚ του διεμήνυσε πως ο Νίκος Λυμπερόπουλος δεν πωλείται, ωστόσο τόνισε πως η ομάδα του δεν θα καταθέσει τα όπλα στην προσπάθεια απόκτησης του 32χρονου επιθετικού και τόνισε πως κάτι τέτοιο αποτελεί επιθυμία και του ίδιου του ποδοσφαιριστή. Πάντως αυτή τη φορά, σε αντίθεση με όσα είχε δηλώσει στον Τύπο της Γερμανίας, το στέλεχος των Κυπελλούχων Γερμανίας δεν έκανε λόγο για συμφωνία με τον παίκτη. Ακολουθεί αναλυτικά η συνέντευξή του:
• Κύριε Μπάντερ, μπορείτε να μας πείτε ποια ήταν η απάντηση που σας έδωσε η διοίκηση της ΑΕΚ στην πρόταση που υποβάλλατε για την απόκτηση του Λυμπερόπουλου;
«Ο κ. Νικολαΐδης, απαντώντας στην πρότασή μας, μας ξεκαθάρισε ότι πρόθεσή του είναι να μην πουλήσει τον Λυμπερόπουλο. Η στάση του ήταν ξεκάθαρη».
• Η πρόταση που υποβάλλατε στην ΑΕΚ για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή ήταν ύψους 1,3 εκατ. ευρώ και απορρίφθηκε, όπως ενημέρωσε η ΑΕΚ. Εχετε αποφασίσει να κάνετε νέα, βελτιωμένη πρόταση;
«Στην πρόταση που αναφέρετε είχαμε πράγματι αρνητική απάντηση. Δεν μπορώ να σας πω με βεβαιότητα ότι θα γίνει νέα πρόταση. Θα εξετάσουμε το συγκεκριμένο ενδεχόμενο».
• Αυτό σημαίνει ότι εξακολουθείτε να θέλετε να αποκτήσετε τον Λυμπερόπουλο;
«Ναι, συνεχίζουμε να μιλάμε για τον Λυμπερόπουλο και να θέλουμε να βρούμε μία λύση με την ΑΕΚ, διότι εμείς πιστεύουμε ότι ο παίκτης θέλει να έρθει σε εμάς. Από την πλευρά μας, φυσικά, συνεχίζουμε να ενδιαφερόμαστε για τον Λυμπερόπουλο. Όμως, σεβόμαστε και το γεγονός ότι ο παίκτης έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα του».
• Ποιος είναι ο λόγος για τον οποίο θεωρείτε ότι η απάντηση της ΑΕΚ είναι αρνητική; Είναι οικονομικός ή αγωνιστικός;
«Εμείς προσπαθούμε να πείσουμε την ΑΕΚ να μας δώσει τον παίκτη, γιατί όπως σας εξήγησα, μάς ενδιαφέρει αρκετά η περίπτωσή του. Από εκεί και πέρα, δεν γνωρίζουμε τον λόγο για τον οποίον η ΑΕΚ δεν θέλει να τον παραχωρήσει».
Gandalf dr685sm
14/06/2007, 11:52
Duca ... δεν διαφωνούμε...
Αυτά που λες ήταν τα δεδομένα μέχρι χθες το βράδυ. Σήμερα το πρωί (το είπε και στον SportFM νομίζω) η ΑΕΚ δήλωσε πως ζητά 2,9 για να τον δώσει. Όπως καταλαβαίνεις και πάλι δημοσιογραφικές πηγές είναι , καθώς η επίσημη ΑΕΚ , δηλώνει πως δεν δίνει τον Λυμπε εκτός αν...
Και στο "εκτός αν" μπαίνουν μετά πολλά σενάρια. Άλλα πραγματικά και άλλα υποθετικά.
Gandalf
Duca ... δεν διαφωνούμε...
Αυτά που λες ήταν τα δεδομένα μέχρι χθες το βράδυ. Σήμερα το πρωί (το είπε και στον SportFM νομίζω) η ΑΕΚ δήλωσε πως ζητά 2,9 για να τον δώσει. Όπως καταλαβαίνεις και πάλι δημοσιογραφικές πηγές είναι , καθώς η επίσημη ΑΕΚ , δηλώνει πως δεν δίνει τον Λυμπε εκτός αν...
Και στο "εκτός αν" μπαίνουν μετά πολλά σενάρια. Άλλα πραγματικά και άλλα υποθετικά.
Gandalf ΓΙΑ ΒΡΕΣ ΜΟΥ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ "ΕΚΤΟΣ ΑΝ" .
ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΔΕ ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΞΕΡΩ.
ΚΑΙ ΟΚ Η ΑΕΚ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΖΗΤΑ 2.9...
ΚΑΙ 5 ΞΚΑΙ 10
ΛΕΣ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ??
και που σε..ασε με τωρα διαβαζω τις παπαριες που λεει ο Κοκκαλης στα προβατα.
ΣΤΟ ΡΙΒΑΛΤΟΝ ΛΕΕΙ ΔΙΝΑΜΕ ΤΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ...ΑΠΟ ΟΣΑ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΤΗΝ ΑΕΚ.
δηλαδη του δινε 8 μυρια για 2 χρονια παιδια...μπΕΕΕΕΕΕ ...
ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΧΙ.. Ο ριΜΠΟΣ... μπεεεεεεεεΕΕΕΕ
Gandalf dr685sm
14/06/2007, 12:51
Κάπου διάβασα ένα ωραίο για τον Κόκκαλη τώρα που το λές...
Κάτι περί ...
τον κούρασαν 12 χρόνια απολυταρχικής εξουσίας στον ΟΣΦΠ και τώρα θέλει να κάνει πίσω; Γιατί με την κίνηση του να δώσει εξουσίες στον Π.Κόκκαλη (αυτός δεν ήταν που έλεγε περί τελικών CH.L. και UEFA; ... ε ρε τι έχουμε να ακούσουμε) , Ίβιτς ώς τεχνικό διευθυντή (οχι που δεν θα πήγαινε...) και λοιπούς (ο Λούβαρης εκτός, καθώς μάλλον την "μυρίστηκε")
Μετά άρχισαν τα ωραία περί χτισίματος θεμελίων για τον ΟΣΦΠ (περίμενε 12 χρόνια;.. τι στο διάολο , το γεφύρι της άρτας κάνει; )... και άλλα ωραία.
Φυσικά περί μεταγραφών το έριξε στο Championship manager video game. Δεν μας λέει όμως πως άλλες ομάδες όπως η ΑΕΚ φέτος, κάνουν τόσο εύκολα μεταγραφές... αλλά μάλλον εννοεί οτι είναι μούφες αυτές.
Για τον Ρίμπο.. έχουμε διαβάσει πολλά. Θα δούμε φέτος στο γήπεδο τι κάνει και πόσο αξίζει.
Α... και κάτι διάβασα λέει για ακαδημίες... ε τι; ποιός ήρθε;:eyepop: :eyepop: :rotflmao:
Πότε έγινε αυτό ρε παιδιά; Γιατί απο όσο θυμάμαι παίκτης απο ακαδημίες του ΟΣΦΠ έχει να βγεί καμιά 20αετια πάνω κάτω. Εκτός βέβαια και αν εννοεί τις ακαδημίες άλλων. Οπότε πάσο...
Gandalf
Α... και κάτι διάβασα λέει για ακαδημίες... ε τι; ποιός ήρθε;:eyepop: :eyepop: :rotflmao:
Πότε έγινε αυτό ρε παιδιά; Γιατί απο όσο θυμάμαι παίκτης απο ακαδημίες του ΟΣΦΠ έχει να βγεί καμιά 20αετια πάνω κάτω. Εκτός βέβαια και αν εννοεί τις ακαδημίες άλλων. Οπότε πάσο...
Gandalf ΘΑ ΛΕΕΙ ΡΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ...ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ..
και λοιπα μεγαλα ταλέντα που θελει να παρει απο τις "ακαδημιες" του...:rotflmao: :lol: :rotflmao:
υ.γ.: πλακίτσα κανω μη αρχισετε να με βριζετε μπαοκια και λοιπα πανθηροειδη....:lol:
Α ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΕΔΩ ΠΩΣ ΜΕ ΖΑΓΟΡ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΛΙΛΙ....ΕΓΙΝΑ ΜΠΑΟΚ ΕΥΚΟΛΑ ΟΜΩΣ..:blush:
Akefalos
14/06/2007, 22:53
ωπα μαν ενα ενα...
Ασουνσαο, Αλβες δεν υπηρχε περιπτωση ποτε να παρει ελληνικη ομαδα με μεταγραφη! μιλαμε για αξια 7 εκ εκαστος στο ποδοσφαιρικο χρηματιστιριο... για παιχτες αυτης της ηλικιας ειναι απιθανο να σκασουμε τοσα λεφτα
ο Κατσου εκατσε στην ΑΕΚ οταν μπορουσε να παει σε οποιοδηποτε συλλογο γουσταρε... ελευθερος.... ηταν ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ της ΑΕΚ να τον αφησει να φυγει μετα απο τοση προσφορα στην ομαδα... και θα ξαναγυρισει ο αρχηγος ... και πηραμε και καποια λεφτα (2εκ ειναι αστεια λεφτα για την αξια του Κατσου αλλα ηταν μεγαλη βοηθεια περσυ... )
ο Λυμπεροπουλος αμα πουληθει τωρα θα παρουμε τρελλα λεφτα ... 2,5εκ για 32ργ παιχτη? εχει ακομα 2 χρονια μπαλα μπροστα του και ναι ειναι παιχτουρα... αλλα αν θελει να φυγει να κανει το μεγαλο συμβολαιο ... δε μπορουμε να ειμαστε αχαριστοι.. ΚΑΙ προσφερε... ΚΑΙ θα αφησει καλο μετριτο για να παρουμε αλλον....
ο Σορε δε θα εφευγε με την καμια! σπανιο να εχουμε καλο τερμα... ηταν λαχειο και δε τον πουλαμε για λεφτα! αλλα εχει φαει παντοφλα!... μεγαλο σκαλομα η γυναικα του... δεν αντεχει στην αθηνα η μαλακω! και τον κανει οτι θελει... τι να κανει η ΑΕΚ?????? παρε τα φραγκα τωρα και ηρεμισε... τσαμπα τον πηραμε και θα βγαλουμε μυριακι μινιμουμ
ο Τσιριλο υπηρχε ορος αν ανανεωσει για φετος... να παρει αυξηση ο ιδιος και 200,000 ακομα ο μανατζερ του! συνολο 800,000 γαι ενα χρονο! κατσε να παιξει λιγο και ο Παπασταθο μαστορα... ερχεται και ο Αλεξοπουλος στην ιδια θεση... (ασε που ευχομαι να τον παρει ο γαυρος! 1μυριο δωρακι θα μας κανει
οσο για τον Lampro.... ναι δε θα παρει η ΑΕΚ το πρωταυλημα... ο βαζελος θα το παρει περιπατο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol: )
1)Ασουνσάο και Άλβες κάνουν τώρα 5 και 7 εκατομμύρια,μετά απο 2 γεμάτες σεζόν με την Πόρτο ως βασικοί.Τότε αν είχε τα λεφτά που εχει τώρα τους κράταγε.Αλλά δεν τα είχε.
2)Ο Κατσουράνης έφυγε λόγω ανάγκης...οπότε δεκτό αν και με λίγα χρήματα.Αν τον πουλάγαμε τώρα δεν υπήρχε περίτωση να φύγει με κάτω απο 5 μύρια.
3)Όσο για τα υπόλοιπα,έφυγε που έφυγε ο Τσιρίλο,μπορεί να φύγει και ο Σόρε ε ας μείνει και κανένας.Και επιμένω οτι ακόμα και με 3 μύρια παίχτη με την αξία,το μυαλό,την προσωπικότητα,και το ειδικό βάρος του Λύμπε στην Ελλάδα και τα αποδυτήρια της ΑΕΚ δε βρίσκεις.Πως να το κάνουμε μερικούς παίχτες αν είσαι μεγάλη ομάδα δεν τους πουλάς αλλά χτίζεις πάνω τους.
Οσο για τον Παπασταθόπουλο και τον Αλεξόπουλο μακάρι να παίξουν(όπως και ο Λαγός και ο Χετεμάι και να μη χρειαζόμαστε ούτε δεξι χαφ) αλλά δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.Ενώ ο Λύμπε έχει δείξει την αξία του.
Και μπορεί να ακουστώ λίγο αχάριστος,(παρότι ευχαριστώ και τον Κατσουράνη και τον Λύμπε που έμειναν σε δύσκολες εποχές ενώ κάτι Τσιάρτες και λοιποί που ήταν και σημαίες λάκισαν) όμως πάνω απ'όλα η ΑΕΚΑΡΑ ρε μαγκες.Ναι δεν είναι προδότες που έφυγαν φυσικά.Οχι δεν ήθελα να φύγουν.Δε με νοιάζει τι θέλει ο κάθε παίχτης ούτε είναι η ΑΕΚ φιλανθρωπικός οργανισμός.Και ο Κατσουράνης και ο Λύμπε είχαν τα μεγαλύτερα συμβόλαια στην ΑΕΚ δεν έπαιζαν τζάπα.Οπότε τους πουλάς μόνο όταν δε θέλουν να μείνουν με τίποτα.Όχι επειδή είναι 32,και σου δίνουν καλά λεφτά ,και δε θα έχουν άλλη ευκαιρία...Και ο Λύμπε απ'ότι έχω καταλάβει δεν έχει πρόβλημα να μείνει.Αλλά θέλει και να φύγει.Και στις 2 περιπτώσεις ευχαριστημένος θα είναι.Οπότε το θέμα είναι τι θέλει η ΑΕΚ.
blackbusa
15/06/2007, 05:43
Tελικα ο Ντεμης παει να παρει τρελλα λεφτα,η εχει σκαλωσει πραγματικα???
Οτι και να αποφασησει εγω,και πιστευω πολλοι αλλοι,ειμαι μαζι του
οχι...οχι...οχι... (http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=89636)
Gandalf dr685sm
15/06/2007, 08:10
Εν αρχή...
Πρώτος είπα εδώ.... ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΛΥΜΠΕ...
νομίζω οτι ο τίτλος της "Ένωσης" αν θυμάμαι καλά... Σιδερένια Κυρία με 3 ΟΧΙ...
Σε Λαριβέι και τα παιχνίδια (εμείς δεν είμαστε γαύροι να παίζουμε με Ζε-Ντουντουντσάι & σια)
ΟΧΙ σε Γερμανούς (..επιτέλους!)
ΟΧΙ σε ΠΑΟΚ... αλλά αυτό δεν ξέρω που απευθύνεται.. πιθανόν στο θέμα Τσιρίλο.. λέω εγώ
Πάντως δεν φαίνεται να είναι και απίθανο το σενάριο που έλεγε για 2,9 μύρια και έφυγε.. .γιατί στα 2,1 απλά ΔΕΝ...
Θα δούμε... πάντως απο όσο φαίνεται κατά 99% ο Λύμπε μένει στην ΑΕΚ και είμαι σίγουρος οτι θα χειροκροτηθεί πολύ έντονα για την αντίδραση του στο θέμα , απο τους φιλάθλους του δικεφάλου.
Gandalf
BUSA MAKIS
15/06/2007, 08:18
Πιστεύω πως ο Λυμπερόπουλος εφ΄ όσων του δίνετε η ευκαιρία να πάει στα 32 του στο εξωτερικό να τον αφήσουν να πάει.
Και η ΑΕΚ 2 εκατομ. δεν θα τα ξαναβρεί του χρόνου και ο ίδιος ο παίκτης δεν θα έχει πλέον την ίδια αξία στα 33 του.
Εγω στην θέση του θα πήγαινα στην Bundesliga.
Gandalf dr685sm
15/06/2007, 08:56
μιλώντας για μεταγραφές... να πικάρω λίγο τους υπόλοιπους φίλους γαύρους και βάζελους;
Τι έγινε ρε παιδιά... κανά παίκτη φέτος;
Ο γαύρος σύμφωνα πάντα με τα ΜΜΕ , διαθέτει λέει 10 μύρια euro για μεταγραφές που θα περικλείουν όμως συμβόλαια-αγορά-μισθούς νέων παικτών. (!!!!)
Ο ΠΑΟ... σιγήν ιχθύος... ούτε ονόματα πάνε και έρχονται.. αλλά δεν υπάρχει και κίνηση. Ο προπονητής σας που είναι ρε παιδιά;... ακόμα διακοπές;
Γαύρος... σύμφωνα με τα ΜΜΕ ο Κόκκαλης διαθέτει μέχρι και 10 μύρια ευρώ για το σύνολο των μεταγραφών για φέτος. Απορίας άξιο για μένα είναι πως θα έπαιρνε παίκτη σαν τον Μακελελέ με 9 μύρια;
Η τον Τούρκο με περίπου τόσα;
Κάτι μου λέει οτι τα πράγματα στον Πειραιά , μουνταίνουν... όπως και η διάθεση των φιλάθλων του ΟΣΦΠ που δεν κινούνται όπως άλλες χρονιές για τις κάρτες διαρκείας. Αν κάποιος ακούσει και ραδιόφωνο τους ίδιους τους φιλάθλους του ΟΣΦΠ... μαύρο δαγκωτό στον Μαυρογιαλούρο.
Χαλεπές ημέρες προβλέπονται τουλάχιστον απο τα πεπραγμένα στο τεχνικό τμήμα. Αν τα καταφέρει ο Ivic τώρα και βρεί καλές ευκαιρίες με δανεικούς και ταλέντα (όπως στον πρώτο χρόνο με ΑΕΚ) τότε θα δούμε και τι υπομονή θα έχει ο κόσμος του ΟΣΦΠ.
ΠΑΟ... ερημιά... Για διαρκείας δύσκολα περισσότερο ακόμα τα πράγματα. Λ.Αλεξάνδρας επιστροφή για καλύτερες λέει ημέρες. Εμένα προσωπικά μου κάνει σαν εσωτερική διαμάχη.
Με λίγα λόγια... αν τα όσα βλέπουμε σε κινήσεις το καλοκαίρι μεταφραστούν και σε πραγματικότητα στον αγωνιστικό τομέα.. νομίζω οτι η ΑΕΚ θα έχει τον πρώτο λόγο για την εσωτερική κούπα. Πάντα όπως είπα αν ΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.
Gandalf
lampros_fazer
15/06/2007, 12:42
Γαύρος... σύμφωνα με τα ΜΜΕ ο Κόκκαλης διαθέτει μέχρι και 10 μύρια ευρώ για το σύνολο των μεταγραφών για φέτος. Απορίας άξιο για μένα είναι πως θα έπαιρνε παίκτη σαν τον Μακελελέ με 9 μύρια;
Η τον Τούρκο με περίπου τόσα;
Tα 10 μύρια είναι για τον πρώτο χρόνο ('07-'08) συμβολαίων των παιχτών που θα αποκτηθούν συν οτι πληρωθεί σε ομάδες..
Πχ ο Μακελελέ θα κόστιζε 3 από τα 10..
1)Ασουνσάο και Άλβες κάνουν τώρα 5 και 7 εκατομμύρια,μετά απο 2 γεμάτες σεζόν με την Πόρτο ως βασικοί.Τότε αν είχε τα λεφτά που εχει τώρα τους κράταγε.Αλλά δεν τα είχε.
υπηρχε ρητρα για τα ποσα που σου ειπα το θυμαμαι σα χθες δεν ειπα υποθετικα το νουμερο
δηλ η Πορτο ΔΕΝ ηθελε να τους πουλησει απλα να παρουν παιχνιδια...
blackbusa
15/06/2007, 19:01
ΛΥΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΛΥΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΛΥΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
:a23: :a23: :a23: :a23: :a23: :a23:
ΛΥΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ (http://www.aekfc.gr/index.asp?a_id=74&n_id=3208&cpage=1)
Πιστευω οτι μετα απο αυτο θα κλεισουν πολλα στοματα.Που ειναι το διαρκεια σας???
Τα σχόλια, η διάθεση, η μνήμη, η ιστορία του ολυμπιακού, οι εγγραφές μελών, οι αγορές των διαρκείας δείχνουν ξεκάθαρα το τι πιστεύουν οι περισσότεροι ολυμπιακοί. Το ότι ο κόσμος οδηγείται προς το ΣΕΦ δεν είναι άσχετο με το προηγούμενο. Νομίζω ότι από του χρόνου ο ζωτικός χώρος θα είναι μεγαλύτερος για αυτούς που φιλοδοξούν για το πρωτάθλημα.
Αυτό μάλιστα κάποιοι το καταλάβανε και πράτουν αναλόγως.
Akefalos
16/06/2007, 13:50
υπηρχε ρητρα για τα ποσα που σου ειπα το θυμαμαι σα χθες δεν ειπα υποθετικα το νουμερο
δηλ η Πορτο ΔΕΝ ηθελε να τους πουλησει απλα να παρουν παιχνιδια...
Α οκ τότε.Δεν το θυμόμουν.
Πάντως ευτυχώς ο Λύμπε έμεινε.
Έλα ν'ανεβαίνουν και τα διαρκείας σιγά σιγά...ούτε τα 10000 δεν πιάσαμε ακόμα...
Αφού ο Ντέμης για να διευκολύνει και τις άλλες ομάδες και να μην είναι όσο εμφανής η διαφορά έκλεισε τα μισα σημεία διάθεσης εισιτηρίων(κάτι red com arts,στο οακα και στο μαρούσι στο aek shop1)
blackbusa
16/06/2007, 15:35
Α οκ τότε.Δεν το θυμόμουν.
Πάντως ευτυχώς ο Λύμπε έμεινε.
Έλα ν'ανεβαίνουν και τα διαρκείας σιγά σιγά...ούτε τα 10000 δεν πιάσαμε ακόμα...
Αφού ο Ντέμης για να διευκολύνει και τις άλλες ομάδες και να μην είναι όσο εμφανής η διαφορά έκλεισε τα μισα σημεία διάθεσης εισιτηρίων(κάτι red com arts,στο οακα και στο μαρούσι στο aek shop1)
Δεν τα εκλεισε.Απλα απο σημερα και μετα θα ειναι ανοιχτα οπως ολα τα καταστηματα.Απλα αλλαξε τα ωραρια λειτουργειας.Οι ανεπισημες πληροφοριες μιλανε για 10000+ και δεν εχουν ανανεωσει ακομα πολλοι περσινοι.
Akefalos
17/06/2007, 15:50
Σωστός.Απλά δε θα είναι μέχρι τις 9 το βράδυ.Και ήδη περάσαμε τα 11000...