View Full Version : Προσοχή Προσοχή
Σας μεταφέρω σχόλιο από messageboard αναφορικά με κλοπές
"
είπα "απο σίγουρη πηγή έχει πέσει σύρμα οτι θα γίνουν συνεχόμενες κλοπές μηχανών. Κοιτάνε να βγάλουν την χασούρα απο την αστυνόμευση της Ολυμπιάδας τα καθίκια"....
Προσοχή που την αφήνετε και πως την αφήνετε...."
Ας έχουμε όλοι τα μάτια μας και τα αυτιά μας ανοιχτά .....
εχει γινει θεμα πλεον το τελευταιο καιρο αν και νομιζω οτι δεν ειχε παψει ποτε να υπαρχει ..........πιστευω οτι ειναι θεμα τυχησ η ατυχιασ αλλα δυστηχωσ οσα μετρα και να παρεισ αν ειναι να σου κατσει ..........τουλαχιστον ασ προσεχουμε λιγο παραπανω χωρισ να μασ γινεται και κομποσ στο λαιμο....παντωσ το ασφαλεστερο ειναι να την βλεπεισ.......αντε φτου φτου και μακρια απο εμασ:D
Αρχικά δημιουργήθηκε από UPEI
Σας μεταφέρω σχόλιο από messageboard αναφορικά με κλοπές
"
είπα "απο σίγουρη πηγή έχει πέσει σύρμα οτι θα γίνουν συνεχόμενες κλοπές μηχανών. Κοιτάνε να βγάλουν την χασούρα απο την αστυνόμευση της Ολυμπιάδας τα καθίκια"....
Προσοχή που την αφήνετε και πως την αφήνετε...."
Ας έχουμε όλοι τα μάτια μας και τα αυτιά μας ανοιχτά .....
Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΑ ΤΑ ΚΛΕΨΕΙ????
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
oχι ρε γιωργο απλα λογω τησ υπερμετρησ αστυνομευσησ για την ολυμπιαδα και του βλεπελειν οριζμενοι δεν μπορουσαν να κινηθουν με ασφαλεια
παιδια σορυ αλλα αυτο ειναι η μεγαλυτερη μαλακια που εχω ακουσει!!!!!
κατα τη διαρκεια τηα ολυμπιαδας ΑΡΧΙΔΙΑ αστυνομευση ειχαμε...
ολοι οι μπατσοι ηταν στημενοι σε φαναρια και παιζαν με τα κινητα τους... να σε βιαζαν στα 10 μετρα.. χαμπαρι...
ΟΥΤΕ ΕΝΑ μπλοκο δεν ειδα 1 σε διαστημα μηνα+...
ως γνωστον τα μπλοκα ειναι ο φοβος και τρομος του κλεφτη!
κλεφτες υπηρχαν και θα υπαρχουν, ασχετα με τις εποχες και τις ολυμπιαδες.
παντα προσοχη!
petridist
14/09/2004, 11:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ολοι οι μπατσοι ηταν στημενοι σε φαναρια και παιζαν με τα κινητα τους... να σε βιαζαν στα 10 μετρα.. χαμπαρι...
παντα προσοχη!
θα διαφωνήσω φίλε Γιώργο... εγώ που είμαι ξένος και έτυχε να είμαι Αθήνα για 2-3 μέρες κατα τη διάρκεια των Ολυμπιακών ένιωθα ασφαλής και με το παραπάνω βλέποντας σε κάθε γωνιά και απο δυο στρουμφάκια!
μπορεί να παίζαν και με τα κινητά αλλά τουλάχιστον ήταν εκεί και όχι σε κάνα γραφείο χαλαρά να βάζουν σφραγίδες...
τεο trust me ... μονο ...ηταν εκει... τιποτα δε κανανε...
εγω παντα νιωθω ασφαλης, ζουμε σε μια απο τις ασφαλεστερες χωρες του κοσμου!
καρατσεκαρισμενο... οι μπατσοι στην ολυμπιαδα τους ειχαν χεσμενους του κλεφτες μηχανων... το μονο που κοιταγαν ηταν να βοηθησουν στο κυκλοφοριακο και να δινουν οδηγιες στους τουριστες...
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
[B]παιδια σορυ αλλα αυτο ειναι η μεγαλυτερη μαλακια που εχω ακουσει!!!!!
POION ΝΑ ΒΙΑΖΑΝ ? ΕΣΕΝΑ ?:lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
:sun: :beer: :sun:
Αρχικά δημιουργήθηκε από x-rider
POION ΝΑ ΒΙΑΖΑΝ ? ΕΣΕΝΑ ?:lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
τόσες λυσσασμένες τουρίστριες ήταν εδώ... πως να μη κινδυνέψω
:lol: :lol: :lol:
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
[B]:lol: :lol: :lol: :lol:
τόσες λυσσασμένες τουρίστριες ήταν εδώ... πως να μη κινδυνέψω
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ:lol: :lol:
ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ,ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ:beer:
Υ.Γ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ:ninja:
monstermind
14/09/2004, 12:58
θα έλεγα οτι το συγκεκριμένο θέμα δεν σηκώνει και πολύ πλάκα...
μέσα στον μήνα που μας πέρασε φάγαν τα μηχανάκια 2 γνωστών μου... ο ένας το είχε μόλις 5 μέρες ένα new XT-X και ο άλλος ενα τουμπανιασμένο KTM, με αγωνιστικές whitepower ...
το πιστεύω και εγώ οτι θα έχουμε παραπάνω κλοπές μέσα στο χειμώνα, να έχετε το νού σας... δεν λέει καθόλου να σας φάνε το μηχανάκι... καλύτερα να σας φάνε την γκόμενα δια παντώς παρά το εργαλείο...
adam_tsouk
14/09/2004, 13:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
παντα προσοχη!
Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσα καθώς το ίδιο διαπίστωσα και εγώ.
Αν δεν υπάρχουν πλόκα ο μόνος τρόπος να σε πιάσουν είναι αν τρακάρεις ή αν σε δουν! Να σε δουν και να ασχοληθούν παραπάνω από το να σε ρωτήσουν τι κάνεις εκεί και να απαντήσεις χάλασε η κλειδαριά δεν υπάρχει περίπτωση (η τάξη των δημοσίων!!)
Ίσως να είχαν πάει εθελοντές τα κλεφτρόνια και να μην είχανε μπάζα!!!
Εκτός βέβαια και αν τα κλέβει η..... Γιάννα!!:lol:
Πάω στον Σταυρό να ανάψω κεράκι.... μακριά από μας.......
ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ ΠΑΝΤΩΣ ΗΞΕΡΑΝ .ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΛΕΥΚΟ
ΦΟΡΤΗΓΑΚΙ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΓΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΩΡΑ, & ΜΑΖΕΥΕ
ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ.,
ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΠΑΙΖΑΝ "ΜΑΓΚΕΣ"(ΤΖΑΜΠΑ) ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ
ΤΑ ΕΚΛΕΨΑΝ
de ginete tipota?ta paidia pou tis exasan eixan synagiarmo?Sketo agxos einai ayto pantos!!!Na exeis parei ena mixanaki na to xrostas kai na sto klepsoun!!Na to plironeis kai na mi to exeis!!!DRAMA KATASTASI!!!!!!
adam_tsouk
14/09/2004, 21:37
Δεν θέλω να το παίζω έξυπνος γιατί πολλές φορές το παρατάω έξω αλλά αν έχεις ένα καινούριο μηχανάκι ό,τι και αν είναι αυτό δεν αξίζει να πληρώνεις κάτι παραπάνω ώστε να το βάζεις σε κάποιο γκαράζ; Εγώ αφήνω έξω το αυτοκίνητο αλλά ξέρω ότι δύσκολα θα κλέψουν το δικό μου που κάνει 5000 ευρώ (λέμε τώρα) παρά κάποιο πιο ακριβό και πιο πολύ φοβάμαι να μην μου το τρακάρουν, αλλά η μηχανή ότι κλειδαριά και να έχεις ότι συναγερμό άμα θέλουν στη βουτάνε (και από γκαράζ αλλά πιο δύσκολα). Σιγά να μην ακούς μέσα στο ροχαλητό όταν βλέπεις το όνειρο με εκείνη τη 2μετρη από το μετρό :uplate: το συναγερμό.
Συγκεκριμένα τυχαίνει να έχω το αυτοκίνητο ακριβώς κάτω από το σπίτι μου 1 βδομάδα περίπου (μένω στον 1ο) έχει χτυπήσει τουλάχιστον 3 φορές από τα χαρτάκια στο παρμπριζ και δεν έχω πάρει χαμπάρι.
Καλός ο συναγερμός αλλά..... το νου σας!-μας!
:beer: