View Full Version : ΠΑΟ-ΟΣΦΠ
vangelis 64
13/06/2007, 20:01
Ρε τι έγινε στο μπάσκετ;:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eek: :eek: :eek:
Μπω μπωωωωωωω!!!!!
Για βάλτε να πάνε.:a014: :a014: :a014:
alximistis
13/06/2007, 20:04
Μόλις τελείωσε. Το πήρε ο βάζελος. Πολύ ωραίο παιχνίδι. Πάρα πολύ καλό. Στις λεπτομέρειες κρίθηκε. Ωραίο θέαμα.
el_hymador
13/06/2007, 20:22
Ποιο μπασκετ ρε παιδια; που; ....για το πρωταθλημα Ελλαδος;......α:a55: ....τι να σας πω δεν το
ειδα...
Με αγαπη
Πρωταθλητης Ευρωπης 06-07
Eπιασαν τοπο τα παρακαλια του Θανασακη σχετικα με την διαιτησια...... :sick:
el_hymador
13/06/2007, 20:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Eπιασαν τοπο τα παρακαλια του Θανασακη σχετικα με την διαιτησια...... :sick:
:bawl: :cry: :bawl: :cry: :bawl:
blackbusa
13/06/2007, 20:27
Τι παλλικαρι ειναι αυτος ο Διαμαντιδης ρε????
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ.....
Μακραν για εμενα ο πιο καλος παιχτης στην Ευρωπη.....
Αυτο το κοψιμο που εκανε...:hypnotize :uplate: :eyepop: :ninja:
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
:bawl: :cry: :bawl: :cry: :bawl:
Γιατι γελας ???
Ψεματα λεω ??? :confused:
( τα αρχεια μου μεσα... ) :mad:
:D
Giorgos19
13/06/2007, 23:06
Ο αγωνας ηταν σουπερ.Ειχα καιρο να ευχαριστηθω τοσο πολυ.Δεν με πειραξε καθολου που χασαμε,και σε ολη την διαρκεια του αγωνα ειχα στο μυαλο μου τα ποστακια του Gandalf που συγκρινει το ποδοσφαιρο με το μπασκετ!Ποσο δικιο εχεις φιλαρακι! :beer: :beer:
Καλη ηταν η διαιτησια.Νταξ η μονη ενσταση που εχω ειναι για το αν ηταν η δεν ηταν φαουλ εκεινη η τελευταια φαση με τον Πεν.Οπως το ειδα στην κανονικη ροη μου φανηκε για φαουλ αλλα δεν ειδα replay για να μπορεσω να σιγουρευτω!
Γαμωτα παιχνιδια ηταν παντως!
:wave2:
ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
14/06/2007, 00:22
ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Η ΒΑΖΕΛΑΚΟΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ??
ΠΑΛΙ ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ,
ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΣΤΕ ΒΑΖΕΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΑ ΣΤΗ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΣΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟ Η ΙΣΤΟΡΙΑ
ΑΝΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ !!!
ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΣΕ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΥΠΕΡ ΜΑΣ ΘΑ ΓΡΑΦΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΑΣ 10 ΧΡΟΝΙΑ
χαλαρωστε λιγο με το κλωτσομπαλο κ το πετομπαλο :rolleyes:
giobazolias
14/06/2007, 02:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Η ΒΑΖΕΛΑΚΟΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ??
ΠΑΛΙ ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ,
ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΣΤΕ ΒΑΖΕΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΑ ΣΤΗ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΣΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟ Η ΙΣΤΟΡΙΑ
ΑΝΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ !!!
ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΣΕ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΥΠΕΡ ΜΑΣ ΘΑ ΓΡΑΦΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΑΣ 10 ΧΡΟΝΙΑ
ΠΟΙΑ ΓΑΡΓΑΡΑ????
Ολα τα ΜΜΕ και εσεις μαζι τους.............εχετε κανει σημαια, το φαουλ του διαμαντιδη στον πεν στο τελος της παρατασης!
ομως.............
στο τελος της κανονικης διαρκειας , ο μπετσιροβιτς εκλεψε πεντακαθαρα τη μπαλλα απο τον πεν και εφευγε μονος για να κανει 4 ποντους τη διαφορα και να τελειωσει τον αγωνα, αλλα ο διαιτητης εδωσε φαουλ και βολες στον πεν!!!!!!!!!!
.......ο πεν ισοφαρισε, μετα ο ακερ εκλεψε τη μπαλλα απ το σισκαουσκας και ο διαμαντιδης του εριξε την ταπα!
Για τη φαση αυτη που εστειλε τον αγωνα στην παραταση δεν μιλησε κανεις!!!!!!
Αυτη ηταν η πραγματικη γαργαρα ΓΑΡΓΑΡΑ φιλε μητσαρα!
η μαλακια μας ειναι αστειρευτη........
φαουλ στον πεν ο ενας...
φαουλ που δωθηκε αναποδα ο αλλος........
ρε ξεκοληστε.ηταν ενα πολυ ωραιο παιχνιδι με σασπενς και αυτα για τα οποια μιλαμε ειναι για μενα τπτ !
μεχρι στιγμης η διαιτησια στη σειρα των τελικων δεν εχει δωσει δικαιωματα.λαθη γινονται αλλα δεν θεωρω οτι γινονται επιτηδες.
βαζελακια σφιγγεστε λιγακι πλεον ε ???:D
blackbusa
14/06/2007, 10:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
φαουλ στον πεν ο ενας...
ρε ξεκοληστε.ηταν ενα πολυ ωραιο παιχνιδι με σασπενς και αυτα για τα οποια μιλαμε ειναι για μενα τπτ !
μεχρι στιγμης η διαιτησια στη σειρα των τελικων δεν εχει δωσει δικαιωματα.λαθη γινονται αλλα δεν θεωρω οτι γινονται επιτηδες.
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
Απιστευτο.....:uplate:
Γιωργο φιλε μου εισαι καλα?Ολα ενταξει?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:beer: :beer:
Gandalf dr685sm
14/06/2007, 11:19
Γιώργη.. για αυτό σε πάω με χίλια... και ας είσαι γαύρος ..:lol:
To παιχνίδι ήταν απίστευτο αλλά για μένα κρίθηκε στο run n gun στύλ που έπνιξε στο τέλος τον ΟΣΦΠ όταν χρειάστηκε να παίξει με εμπειρία ενώ είναι μπροστά στο σκορ και ο ΠΑΟ πνίγεται στην επίθεση.
Απίστευτοι Διαμαντίδης και.... ΜΑΤΣΙΓΙΑΟΥΣΚΑΣ... τον πρώτο τον γνωρίζουμε τι μπορεί να κάνει. Ο δεύτερος όμως ρε παιδιά... έβγαλε μάτια.
off balance 3-points? ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ και με παίκτη επάνω του πεσμένο. Χώρια το εκρηκτικό cross-drible που έχει. Σε δύο κινήσεις έσπαζε τις μέσεις των αντιπάλων και τους έφερνε εκτός ισορροπίας αμυντικά.
Διαιτησία;... σοβαρευτείτε! Λάθη έγιναν αλλά οχι σκόπιμα. Έγιναν και απο τις δύο πλευρές.
Φάσεις φοβερές η τάπα του Διαμαντίδη (έπεσαν προβολείς, σπάσανε βάζα και κατεγράφη σεισμική δόνηση 6 ρίχτερ!!!)
Τα τρίποντα του Ματσιγιάουσκας (ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟΣ ΡΕ;;;;;;;; )
Σημείο κλειδί οχι το τελικό καλάθι του Διαμαντίδη που είναι σημαντικό... αλλά το τρίποντο του Μπατίστ :eyepop: με σούτ δύο χέρια μαζί σε στύλ. Ξεσηκωμός στον ΠΑΟ την ώρα που έχανε το παιχνίδι με εκείνη την διαφορά.
Καταπληκτικός ο ΟΣΦΠ , το ίδιο πεισματάρης ο ΠΑΟ (αν και δεν έπαιξε όπως μπορεί... θυμίζω οτι αρκετοί δεν τράβηξαν)...
Φυσικά και επιμένω στο θέμα basket vs ποδοσφαίρου σε ποιότητα και θέαμα για τους Έλληνες παίκτες.
Αρκεί να δείτε τον Παπαλουκά που πολιορκείται απο 11 (!!!!!) ομάδες του ΝΒΑ και άλλες τόσες στην γηραία ήπειρο. Δείξτε μου εναν Έλληνα ποδοσφαιριστή να έχει τέτοιο σουξέ με ομάδες ας πούμε απο την Premier League.
Α... και πρόβλεψη για το ΣΕΦ... αν παίξει ο ΟΣΦΠ...με κόσμο στο πλάι του... χαλαρά το 2-2 και πάμε να δούμε φοβερό τελικό στο ΟΑΚΑ.
Α.. και μην ξεχνιόμαστε.. σαν σήμερα 14/6/1987 η πρώτη Ευρωπαϊκή κούπα της Ελλάδος...
Όσοι το ζήσαμε , σίγουρα το θυμόμαστε με τα πιο έντονα χρώματα. Όσοι δεν το ζήσατε... βρείτε τα videos απο το youtube ... απίστευτες στιγμές όταν 22.000 κόσμος μέσα στο ΣΕΦ να τραντάζει τις κερκίδες με τα ποδοβολητά του.
Χώρια ο ημιτελικός με Γιουγκοσλαβία που θεωρούταν το φαβορί της διοργάνωσης.
Ευχαριστούμε παιδιά ...
Gandalf
vangelis 64
14/06/2007, 11:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Χώρια ο ημιτελικός με Γιουγκοσλαβία που θεωρούταν το φαβορί της διοργάνωσης.
Ευχαριστούμε παιδιά ...
Gandalf
Η μεγάλη μαγκιά τής μεγάλης αυτής ομάδας τού '87 ήταν που κέρδισε δύο φορές τούς Γιουγκοσλάβους.
:a23: :a23: :a23: :a23: :a23: :a23: :a23:
.....
To παιχνίδι ήταν απίστευτο ........
Α... και πρόβλεψη για το ΣΕΦ... αν παίξει ο ΟΣΦΠ...με κόσμο στο πλάι του... χαλαρά το 2-2 και πάμε να δούμε φοβερό τελικό στο ΟΑΚΑ.
........
Gandalf
Αν παμε σε 5 τελικο, δεν νομιζω οτι θα δουμε αντιστοιχο παιχνιδι.
Αυτη ηταν η ευκαιρια του ολυμπιακου να σπασει την εδρα.
Και για να μην παρεξηγηθω, ειμαι ολυμπιακος!
Οσο για τον Ματσε, οχι και δεν τον ξεραμε ρε αδερφε, δεν τον εχεις δει με εθνικη Λιθουανιας, οπου επαιζε ακομα καλυτερο μπασκετ (λογω "ενιαιου" στυλ παιχνιδιου).
:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
φαουλ στον πεν ο ενας...
+1 :wave2:
Gandalf dr685sm
14/06/2007, 14:36
η προσαρμογή ενός παίκτη που πέρασε απο το ΝΒΑ και μάλιστα με μεγάλη διακοπή (τραυματισμός) είναι πάντα ενα σημείο που αναδιαμορφώνει τον παίκτη.
Στην Εθν. Λιθουανίας έπαιζε όπως πάρα πολύ σωστά είπες , σαν μέρος συνόλου. Εδώ τράβαγε τον ΟΣΦΠ μαζί με τον Βασιλόπουλο πρώτα και με τους Ντόμερκατ, Άκερ στην συνέχεια.
Ο Μπουρούσης να είναι σκυλιασμένος κτλ.
Πίστεψε με, αν παίξει έτσι μέσα στο ΣΕΦ, ο ΠΑΟ δεν περνάει απο εκεί μέσα. Και στον τελικό... όλα μπορούν να γίνουν... Ένα παιχνίδι 40 λεπτών είναι και είναι και πως θα σου κάτσει η μέρα. Χώρια που στο 5ο παιχνίδι , ο ΠΑΟ θα έχει το άγχος σαν φαβορί , και οχι ο ΟΣΦΠ που θα πάει να παίξει και οτι του κάτσει.. αν με καταλαβαίνεις.
Gandalf
athandim
14/06/2007, 14:45
20 χρόνια μετά. Ολόκληρος ο τελικός του 1987:
http://video.google.com/videoplay?docid=4980556953323258167
Giorgos19
14/06/2007, 14:50
Να ριξω εδω την ιδεα που γυροβολαει εδω και ποοοοοοοοοοοοοοοοοοολυ καιρο στο μυαλο μου???
Μαζευομαστε μια μερα να παιξουμε μπασκετακι??:D
η προσαρμογή ενός παίκτη που πέρασε απο το ΝΒΑ και μάλιστα με μεγάλη διακοπή (τραυματισμός) είναι πάντα ενα σημείο που αναδιαμορφώνει τον παίκτη.
Στην Εθν. Λιθουανίας έπαιζε όπως πάρα πολύ σωστά είπες , σαν μέρος συνόλου. Εδώ τράβαγε τον ΟΣΦΠ μαζί με τον Βασιλόπουλο πρώτα και με τους Ντόμερκατ, Άκερ στην συνέχεια.
Ο Μπουρούσης να είναι σκυλιασμένος κτλ.
Πίστεψε με, αν παίξει έτσι μέσα στο ΣΕΦ, ο ΠΑΟ δεν περνάει απο εκεί μέσα. Και στον τελικό... όλα μπορούν να γίνουν... Ένα παιχνίδι 40 λεπτών είναι και είναι και πως θα σου κάτσει η μέρα. Χώρια που στο 5ο παιχνίδι , ο ΠΑΟ θα έχει το άγχος σαν φαβορί , και οχι ο ΟΣΦΠ που θα πάει να παίξει και οτι του κάτσει.. αν με καταλαβαίνεις.
Gandalf
Νομιζω οτι στο ΣΕΦ θα κερδισει, η ομαδα ειναι ανεβασμενη ψυχολογικα και με το "σπρωξιμο" απο τον κοσμο θεωρω οτι θα κερδισει.
Αλλα στον 5ο, θα δουμε πολυ κλειστο παιχνιδι, λογω αγχους, και νομιζω οτι ο βαζελος (δυστυχως) εχει πολυ σοβαρο πλεονεκτημα, λογω ποιοτητας ομαδας, κοντρολαρισμενου παιχνιδιου αλλα και ομοιογενειας.
Ειμαι σιγουρος οτι εσυ καταλαβαινεις τι εννοω.
Το σιγουρο ειναι οτι με αυτη την σειρα των τελικων (και την σειρα ΟΣΦΠ-Αρης) το πρωταθλημα μας ανεβηκε πολυ σε ποιοτητα (ενα πραμα σαν το ποδοσφαιρο μας :rotflmao: )
Gandalf dr685sm
14/06/2007, 14:53
Την τελευταία φορά που το προσπαθήσαμε , άνοιξαν οι ουρανοί και έριχνε νερό για 2 μέρες μέσα στο κατακαλόκαιρο..
Τώρα με το που το είπες, έχει μαζέψει κάτι συννεφάρες απίστευτες.
Προσωπικά πάω συχνά πυκνά... όταν κανονιστεί κάτι είμαι μέσα ... χωρίς περικοκλάδες.. μετά τις 17.30 είμαι πάντα εύκαιρος καθημερινές. Γήπεδο για να μην ψάχνεστε κάτι για Αγ. Ανδρέα Λαμπρινή είχαμε πεί την άλλη φορά.
Όποτε νομίζετε οτι είσαστε έτοιμοι.. απλά ρίξτε ανακοίνωση.
Gandalf
Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
Να ριξω εδω την ιδεα που γυροβολαει εδω και ποοοοοοοοοοοοοοοοοοολυ καιρο στο μυαλο μου???
Μαζευομαστε μια μερα να παιξουμε μπασκετακι??:D
Ναι ναι, να παιξουμε ομαδες Ευρωπη vs Τζαπαν...:lol: :D :a021:
Gandalf dr685sm
14/06/2007, 14:58
για ΟΣΦΠ-ΠΑΟ.. πάμε μακριά...
το θέμα είναι να περάσετε τον 4 τελικό. Παιχνίδι-παιχνίδι είναι καλύτερα να κρίνεις. Εδώ το άγχος είναι σε εσάς και οχι στον ΠΑΟ που θα έρθει για να τελειώνει το θέμα.
Είναι καθαρά θέμα αγωνιστικής μέρας και διάθεσης. Αν κατέβει όπως στον 3ο τελικό ο ΟΣΦΠ , θα το πάρει... αλλιώς , για άλλη μια χρονιά θα έχει πράσινο χρώμα ο τίτλος συμπληρώνοντας την εικόνα του triple crown , κάτι που ελάχιστες ομάδες στον κόσμο έχουν καταφέρει.
Gandalf
... αλλιώς , για άλλη μια χρονιά θα έχει πράσινο χρώμα ο τίτλος συμπληρώνοντας την εικόνα του triple crown , κάτι που ελάχιστες ομάδες στον κόσμο έχουν καταφέρει.
Gandalf
Να πω μια, να πω???
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ του Ιβκοβιτς ... :D
Giorgos19
14/06/2007, 15:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ του Ιβκοβιτς ... :D
Αχ εποχες.....:beer: :beer: :beer: :beer:
Ντειβιντ Ριβερς.Μονος του το ειχε παρει το Ευρωπαικο! :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
Αχ εποχες.....:beer: :beer: :beer: :beer:
Ντειβιντ Ριβερς.Μονος του το ειχε παρει το Ευρωπαικο! :lol:
Το σκεφτομαι και ανατριχιαζω....ημουνα στο γηπεδο, στο πεταλο, πρωτη σειρα διαγωνια απο τον παγκο...τρελα!!!
Giorgos19
14/06/2007, 15:15
Το σκεφτομαι και ανατριχιαζω....ημουνα στο γηπεδο, στο πεταλο, πρωτη σειρα διαγωνια απο τον παγκο...τρελα!!!
Εγω ημουν πιτσιρικι τοτες.10,11 χρονων και ακομα θυμαμαι καποιες φασεις απο τον αγωνα!
Ριβερς,Ταρλατς,Σιγαλας,Τομιτς και ολοι οι υπολοιποι
:beer: :beer:
Gandalf dr685sm
14/06/2007, 15:23
10 - 11 ετών;... πωπω.. γεράσαμε.. γάματα...
πρέπει να ήμουν κοντά στα 20+ τότε...χαχαχαχα
Ο Rivers ήταν ο μοναδικός point guard που έκανε coast to coast σε αγώνα μέσα σε 4 secs!!!!! Το είχε κάνει μάλιστα σε αγώνα Ελληνικού πρωταθλήματος μετά απο reebound που είχε πάρει ο ίδιος... στο τελείωμα μπάσιμο και καλάθι.
Έκανε την μπάλα τετράγωνη απο τις ντρίμπλες. Με την διαφορά οτι για μένα η καλύτερη χρονιά του συγκεκριμένου Play maker ήταν επι Ιωαννίδη. Θυμάμαι χαρακτηριστικά οτι την δεύτερη χρονιά που τους είχε , μπήκαν στο γήπεδο (με την ΑΕΚ) και νόμιζες οτι είχαν καταπιεί σακκούλα με στεροειδή απο τα βάρη που είχαν κάνει όλοι τους. Ήταν και η χρονιά που ο Παπανικολάου κάρφωνε σε στύλ τόμαχωκ πάνω απο κεφάλια αντιπάλων.
Όντως απίστευτη ομάδα και με ποιοτικό παιχνίδι...
Gandalf
[B]off balance 3-points? ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ και με παίκτη επάνω του πεσμένο.
+1
Μου θύμισε λίγο τον Εντυ Τζονσον από τα παλιά. Εκείνος δεν έκανε βέβαια σουτ εκτός ισορροπίας αλλά αρκετές φορές ενώ δεν είχε πρόσωπο με το καλάθι έκανε περιστρεφόμενο άλμα και εξαπόλυε Έξοσετ !
Α και κάτι άλλο. Καλό παιχνίδι :eyepop: . Αυτό το παλικάρι ο "3 D" πιστεύω ότι είναι μοναδικής αξίας παίχτης, ακόμα και για τις ΗΠΑ.
lampros_fazer
14/06/2007, 15:24
Στο επόμενο ματς στο ΣΕΦ ο γαύρος θα έχει το αγχος..Παίζει με την πλάτη στο τοίχο,ματς ζωης και θανάτου..Και τα δύο αποτελέσματα είναι ισοπίθανα (νταξ εγώ δίνω λίγο παραπάνω στο παο.. :D )..
Giorgos19
14/06/2007, 15:30
Μακαρι να δουμε και στο ΣΕΦ τετοιο ματσακι.Καραγουσταρα λεμε.
Και να πω την αληθεια μου,το χαρηκα πιο πολυ απο τα παιχνιδια playoff του NBA που εχω δει
(Cleveland-San Antonio) :D
spam:Clevelanδ=Κλεβελαντ??Πολυ κλεψιμο θα πεφτει εκει για να ονομασουν την πολη τους ετσι :lol: :lol: :lol: :lol:
el_hymador
14/06/2007, 15:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Στο επόμενο ματς στο ΣΕΦ ο γαύρος θα έχει το αγχος..Παίζει με την πλάτη στο τοίχο,ματς ζωης και θανάτου..Και τα δύο αποτελέσματα είναι ισοπίθανα (νταξ εγώ δίνω λίγο παραπάνω στο παο.. :D )..
ε οχι και με την πλατη στον τοιχο... αντιθετως θα ελεγα....αλλη σταση εχει ο γαυρος οταν παιζουμε μεσα στο ΣΕΦ ...το κεφαλι στον τοιχο και σκυφτα......εκτος και αν παιζει το τοιχο-τοιχο μην σε πετυχω :lol: :lol: :rotflmao:
ε οχι και με την πλατη στον τοιχο... αντιθετως θα ελεγα....αλλη σταση εχει ο γαυρος οταν παιζουμε μεσα στο ΣΕΦ ...το κεφαλι στον τοιχο και σκυφτα......εκτος και αν παιζει το τοιχο-τοιχο μην σε πετυχω :lol: :lol: :rotflmao:
Αν μιλαμε για μεμονωμενα παιχνιδια, μαλλον μπερδευτηκες...
ΟΑΚΑ +35
:D :D :D
Καλα.....:sick:
Στο τελος....... :evil:
Ξυριζουν το ευρωπαικο !!!!!
:smokin:
lampros_fazer
14/06/2007, 15:58
:rotflmao: :bigcry: :bigcry: :rotflmao:
:a01:
el_hymador
14/06/2007, 16:43
Αν μιλαμε για μεμονωμενα παιχνιδια, μαλλον μπερδευτηκες...
ΟΑΚΑ +35
:D :D :D
μην φας εχει γλαροσουπα....αυτα θυμασαι μονο;
οταν σας καναμε το(α) 3-2 μεσα στο ΣΕΦ που ησουν;
και εμεις σας εχουμε ριξει +34... για ενα ποντο βρε αδερφε κανεις ετσι;
και εν πασει περιπτωση τι καθομαι και λεω......παω να χαζεψω τον εναστρο ουανο...
93160
θα διαφωνήσω λίγο ως προς το θέμα της ποιότητας....
τρομερό παιχνίδι λόγω της εξέλιξής του όχι ομως της ποιότητας του μπάσκετ που παίχτηκε....
το πρώτο ημίχρονο του 2ου τελικού στο ΣΕΦ ήταν τρομερό....απίστευτος ρυθμός με καταπλητκικές επιθέσεις...τον ΠΑΟ να ξεφεύγει δύο φορές και να επανέρχεται ο Ολυμπιακός σε χρόνο ρεκόρ....
εκεί δούλεψε η επίθεση του Παναθηναικού και άν είχαν μπει τα ελέυθερα τρίποτα που έχασε τότε θα το είχε πάρει το παιχνίδι....
γενικά οι δύο ομάδες έπαιζαν με πίστη στον ευατό τους και έβγαζαν ωραίο θέαμα
αντίθετα χτες τους είδα νευρικούς και τους δύο...με λιγότερη πίστη και περισσότερο άγχος...χαρακτηριστικό τα πολλά αστοχα σουτ απο την περιφέρεια....και γενικά ο δισταγμός για σουτ....στο τέλος όλοι προσπαθούσαν να πάρουν φάουλ ή να δώσουν την μπάλα στους άλλους....
για αυτό και ο Παναθηναικός έμεινε 2-3 φορές με την μπάλα στο χέρι....
giobazolias
14/06/2007, 18:15
Την τελευταία φορά που το προσπαθήσαμε , άνοιξαν οι ουρανοί και έριχνε νερό για 2 μέρες μέσα στο κατακαλόκαιρο..
Τώρα με το που το είπες, έχει μαζέψει κάτι συννεφάρες απίστευτες.
Προσωπικά πάω συχνά πυκνά... όταν κανονιστεί κάτι είμαι μέσα ... χωρίς περικοκλάδες.. μετά τις 17.30 είμαι πάντα εύκαιρος καθημερινές. Γήπεδο για να μην ψάχνεστε κάτι για Αγ. Ανδρέα Λαμπρινή είχαμε πεί την άλλη φορά.
Όποτε νομίζετε οτι είσαστε έτοιμοι.. απλά ρίξτε ανακοίνωση.
Gandalf
και γω μεσα, για πεμπτη η παρασκευη απογευμα, η τεταρτη μετα τις 8.
Gandalf dr685sm
15/06/2007, 08:05
zzr2005..
δεν έχεις άδικο... αλλά και πάλι το πάθος, η ένταση και η τρομερή ευστοχία κάποιων παικτών έφεραν τα πάνω κάτω στο παιχνίδι.
Run 'n Gun και το φυσικό στοιχείο του basket... full επιθέση. Για αυτό άλλωστε και έμοιαζε με παιχνίδι που βγήκε απο τις δεκαετίες 80-90 του ΝΒΑ που βλέπαμε απίστευτα πράγματα.
Ειδικά το φυστίκι του Διαμαντίδη και το τρίποντο εκτός ισορροπίας του Ματσιγιάουσκας, σε εμένα προσωπικά μου θύμισαν , Pippen (Bulls) και Bird (Celtics) αντίστοιχα. Γνώμη μου...
Gandalf
μην φας εχει γλαροσουπα....αυτα θυμασαι μονο;
οταν σας καναμε το(α) 3-2 μεσα στο ΣΕΦ που ησουν;
και εμεις σας εχουμε ριξει +34... για ενα ποντο βρε αδερφε κανεις ετσι;
και εν πασει περιπτωση τι καθομαι και λεω......παω να χαζεψω τον εναστρο ουανο...
οσο ναναι, ενας ποντος ειναι ενας ποντος...:lol: :beer: