PDA

View Full Version : νεος ΚΟΚ.....καλα να παθουμε....

makocer
14/06/2007, 22:31
(δεν ειδα να εχει σχολιαστει οποτε)
το πρωι λιγο πριν φυγω για τη δουλεια επεσε το ματι μου σε πρωινη εκπομπη (μαλλον Αλτερ)
οπου καποια δημοσιογραφος επαιρνε συνεντευξη απο γαλονα αστυνομικο (δεν προλαβα ονομα-βαθμο-θεση) και....''...πειτε μου ,ειναι αληθεια οτι στο σωμα σας θεωρουν αυστηρο και σκληρο απεναντι στις παραβασεις? ...(κατι τετοιο) - απ.''ναι, και βεβαια , σε καθε ευκαιρια υπενθυμιζω στα οργανα ,να μην κανουν συστασεις απλα, αλλα να κοβουν επιτοπου κληση,να αφαιρουν διπλωμα ή οτι τελως παντων προβλεπει ο κοκ στη αναλογη παραβαση μπλα,μπλα...''

εκεινη τη στιγμη ακουγεται ενας θορυβος και ο αστυνομικος πεταγεται λες και τον χτυπησε ρευμα ! ! ''ΝΑ,ΝΑ ΟΡΙΣΤΕ, ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΑΙ !! ΜΕΤΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΣΤΗΡΟΙ...''
η καμερα γυρνα αριστερα στη διασταυρωση ,οπου δυο παπια εχουν συγκρουστει εκεινη τη στιγμη, και οι οδηγοι σηκωνονται ακρανωτοι και ριχνουν ψιλομπινελικια ο ενας στον αλλον.... ο ενας κοιτα λιγο τα δακτυλα του - δεν δειχνουν να εχουν χτυπησει..

''ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ ,ΠΡΟΣΤΙΜΟ,ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ,ΠΙΝΑΚΙΔΟΣ.....'' η αντιδραση του ΤΥΠΑΡΑ ! !ενω την ιδια στιγμη ενα οργανο κινειτε προς τα κει......

1ον) μου κακοφανηκε ,γιατι το μονο που ακουστηκε κατ ,αρχην ηταν να τους παρουν το σκαλπ κι οχι ΑΝ ειναι καλα....
2ον) καλα ρε ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ,ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ ΚΑΙ ΓΕΛΙΟΙ...τι πρεπει να γινει επιτελους για να βαλετε κρανος στην κεφαλα σας?? γιατι δινεται τροφη στον καθενα ,να συνεχιζει να μας χαρακτηριζει οπως μας χαρακτηριζει ως τωρα?

δεν εκατσα να δω τη συνεχεια (λαχειο τραβηξαν οι τυποι!) αλλα ....καλα να παθουν!

υγ. πριν λιγες μερες γνωστος μου (στα μερη μου) ειχε ατυχημα με τη μηχανη του....
καθε πρωι σχεδον συναντιομασταν στη διαδρομη προς τις δουλειες μας (ειχε ενα ΧΤ600)
ΠΑΝΤΑ ακρανωτος ,με τη φορμα εργασιας, χειμωνα -καλοκαιρι...
...τελικα ενας Αλβανος με παπι ,φορτωμενος ψωνια ,ενω εκανε προσπεραση εχασε τον ελεγχο κι επεσε πανω του...αυτος με σορτσακι,φανελα,σαγιοναρα μετα το μπανιο....

τωρα ειναι Αθηνα και προσπαθουν να σωσουν το ποδι του που πιαστηκε κατω απο τη μηχανη κατα την πτωση και ελπιζουν ν αποφυγουν και χειροτερα....
(ο Αλβανος,ανασφαλιστος-καταζητουμενος , συνεληφθη ...αλλα ...)

:sad: :mad:

ειλικρινα ,μπορει τη ζωνη στο αυτοκινητο να τη βαζω λιγο βαριεστημενα, χωρις κρανος δεν μπορω να παω ουτε 100 μετρα....

blackbusa
15/06/2007, 00:22
Περαστικα στο παλλικαρι......

kiriakost
15/06/2007, 00:38
H κάμερα είναι ο λόγος , που επηρέασε το γόητρο του ανθρώπου, και φάνηκε παράλογος στο γυαλί.

H κάμερα είναι ο λόγος , που επηρέασε την συμπεριφορά των ανθρώπων και στο ατύχημα .

Το σωστό είναι να τα μετράμε όλα, πριν αρχίσουμε τις κλάψες .

Τελος , ο καθένας είναι υπεύθυνος για το κεφάλι του , δεν μας πέφτει κανένας λόγος , στο να υποδεικνύουμε στους άλλους, πως να πράττουν , και πως να σκέφτονται .

makocer
15/06/2007, 01:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
H κάμερα είναι ο λόγος , που επηρέασε το γόητρο του ανθρώπου, και φάνηκε παράλογος στο γυαλί.

H κάμερα είναι ο λόγος , που επηρέασε την συμπεριφορά των ανθρώπων και στο ατύχημα .

Τελος , ο καθένας είναι υπεύθυνος για το κεφάλι του , δεν μας πέφτει κανένας λόγος , στο να υποδεικνύουμε στους άλλους, πως να πράττουν , και πως να σκέφτονται .

οσες φορες κι αν το διαβασα αγαπητε , νοημα δεν εβγαλα.........

:beer: :rolleyes:

the who
20/06/2007, 21:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost

Tι εννοεί ο ποιητής?:confused:

Da.Vintage
21/06/2007, 12:46
Και εγώ το έπαιζα Γόης πιτσιρηκάς χωρίς κράνος και απέκτησα μία ουλή στο μέτωπο για μετάλιο μαλακίας να το θυμάμαι...

Αφού ένοιωσα όπως νοιώθει ο Superman για καμια 10αριά μέτρα!

Το 98% φοράω κράνος!
Το 2% οταν το ξεχνάω τουλάχιστον κάνω τη κότα!

EVI
21/06/2007, 12:52
ε αμα ειχαν σηκωθει και βριζοντουσαν καλα θα ηταν :smokin:

θυμαμαι καποτε εναν στην ακαδημιας βραδυ δε ξερω πως στο καλο τα καταφερε και επεσε με το παπι (ξεκρανωτος) και εφυγε το παπι καμμα 200 μετρα πιο κατω και ο τυπος σηκωθηκε ακαριαια και ετρεξε απο πισω απο το παπι (το οποιο σερνοταν ) και εβριζε οταν το εφτασε αρχισε να το κλοτσα και να βριζει (πως εκανε περσυ στα τζιπια ο οδηγος της σουζουκι?:lol: )

ε τι να πας να του πεις? καλα εισαι? θα με εδερνε κιολας :lol: :lol: :lol: