View Full Version : V-strom + afoi terzi
Καλημερα παιδια
ψαχνομαι να αγορασω μηχανη.μετα απο forums και κουβεντες με φιλους καταληγω στο κλασικο v-strom 650 που τοσα και τοσα υπαρχουν. Το βασικο μου ερωτημα ειναι αν το παρω απο αφοι Τερζη θεσσαλονικη θα ειμαι καλημενοσ οτι περνω την κανονικη με τα 70 αλογα ι καμια εισαγωγης με τα 45-49. Πως μπορω να το τσεκαρω??????? απο την εν λογο αντιπροσωπεια εχει κανεισ παραπονα η ολα καλα????
αν μπορειτε να μοθ προτεινετε κιολας τι εξοπλισμο α παρω με τα 800 ευρω δωροεπιταγη που δινει.(ααα σε εξοπλισμο στυλ καγκελα καρινα κλπ εχει διαφορετικες ποιοτητες που θα πρεπει να προσεξω???) Ευχαριστω ρε μαγκες. Καλη μερα σε ολους σας..
v-STROM 45-49 ιππων;:eyepop: Υπαρχει τετοιο πραγμα. Κοιτα αν το μηχανακι εχει τα χαρτια του δεν νομιζω πως μπορει να σε κοροιδεψει. Ψαξε και σε αλλους για να συγκρινεις!!! Οσο για τα 800 ευρω νομιζω πως καγκελα-μπαγκαζιερα-καλο κρανος-συναγερμος πρεπει να ειναι στις επιλογες σου.(Η σειρα ειναι τυχαια ε!). Ψαξτο καλα αλλα να ξερεις τον Αυγουστο νεκρωνουν ολα, υπουργεια, καταστηματα κλπ:beer:
εχει κι με αυτα τα αλογα τα γνωστα περιεισαγωγης. για αυτο θελω να ξερω τι να τσεκαρω στη μηχανη για να ειμαι σηγουρος
stavrobeis
15/06/2007, 11:36
Φιλε, ο Τερζης αν δεν κανω λαθος, δεν ειναι επισημος αντιπροσωπος Suzuki....
Ειναι ολα τα σφαζω - ολα τα μαχαιρωνω....
Ειχα παει πριν 2-3 χρονια και μου αφησε οχι και τοσο καλες εντυπωσεις.....
Βεβαια μπορει να εχει αλλαξει τωρα.
Παντως για να εισαι 100% σιγουρος, καλυτερα να πας σε μια επισημη αντιπροσωπεια.
:wave2:
Tsakalaki
15/06/2007, 13:00
Να πω μια γνώμη;;;;
Πήρα το Στρομάκι μου απο το Μακινα (Τσακατσώνης) στην Εγνατία....κανένα πρόβλημα...βέβαια εγω το πήρα το 2005 αλλά αυτό δεν αλλάζει τπτ...
low__rider
15/06/2007, 15:02
...Πολυ απλα παιρνεις τον αροιθμο πλαισιου κανεις ενα τηλεφωνο στον Σφακιανακη και σου λεει αν ειναι δικια του.
Ετσι εκανα εγω... α! και ηταν και πολυ εξυπηρετικη η τηλεφωνητρια:winka:
kalamaria
15/06/2007, 17:28
υπαρχει τετοια περιπτωση για παραεισαγωγης με 45-49 αλογα? γιατι εγω που το παραγγειλα πως θα ξερω ακριβως τι θα παρω? αν ξερει καποιος ας μας πει
Καλημέρα σας,
Είμαι νέος στο forum και πρόσφατα αγόρασα την v-strom 650. Την μηχανή την πήρα από τον Τερζή στην Θεσσαλονίκη. Το κατάστημα στην Μοναστηρίου δίνει δώρα αξίας 800 ευρώ όπως γράφεις παραπάνω αλλά το άλλο κατάστημα στον κόμβο Ν.εγνατίας με περιφεριακό δίνει 1000 ευρώ δωροεπιταγή.
pira tilefono sti suzuki kai einai episimos antiprosopos kai eksousiodotimeno service.Aplos thelo na matho an genika einai sostosd stis synalages kai sta service
οκ απο οτι καταλαβα τιλεφονο στον Σφακιανακι πριν να [πλιρωσεις και να υπογραψεις...Γενικοτερα απο Τερζη ευχαριστιημενοι απο εξυπηρετιση και απο προιον??????
Γιατι ενα αλλο παιδι μου προτεινε και Τσακατσωνη.
angels_gr
19/06/2007, 09:11
η αγορα μηχανης ειναι το ευκολο κοματι, το δυσκολο ειναι η συντηρηση. Αγορασε την μηχανη σου απο εκει που θα την κανεις και συντηρηση. Αυτο που εχω να σου προτεινω ειναι να πας σε μια τραπεζα, να παρεις δανειο τα λεφτα που χρειαζεσαι και να πας μετα σε ολους τους αντιπροσωπους και να ζητησεις προσφορες. Τα μοτομαγαζα κανουν δοσεις με 12% το οποιο ειναι αρκετα μεγαλο. Πριν 3 μηνες που πηρα την δικια μου μοτο, πηγα στην τραπεζα Κυπρου και πηρα τα χρηματα που χρειαζομουν με επιτοκιο 9% που καθε χρονο πεφτει μια μοναδα και φτανει νομιζω μεχρι 4%. Με αυτο τον τροπο γλιτωσα 1000Ε και πετυχα καλυτερη τιμη αγορας.
Για εξοπλισμο προτεινω να βαλεις καγκελα για προστασια και μπαγκαζιερα που ειναι πολυ βολικη για να μεταφερεις πραγματα.
Καλη αγορα να εχεις.
:sun:
Dodok edessa
19/06/2007, 11:11
Aμαν καλα που δεν ειναι ο svs-greek να διαβασει για τον τερζη .....:lol: :rotflmao:
Φιλε προσεχε στο συγκεκριμενο γιατι ειναι τσακαλακος ..Τωρα μη ρωτας τι και πως ..δεν λεγονται ετσι αυτα ...στον αερα ..
γνωμη μου ειναι να πας σε επισημο Suzuki ..
:wave2:
Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις αλλα δυστηχως τοσο για τερζη οσο και για μακινα ολοι εχουν να πουν κατι. Ειμαι λιγακι μπερδεμενος με την αγορα και κατα επεκταση συντηρηση. Τα λεφτα τα εχω και θα την αγορασω μετρητα. Δεν ξερω ρε μαγκες αν εχετε να προτεινετε καποιον αντιπροσωπο καλυτερο απο αυτους η να μου στειλετε εμαιλ εκτος forum για να μην παραβουμε κανονες πειτε μου.
Παντως βρε παιδια οσο πιο πολυ διαβαζω στο forum τοσο πιο πολυ επιφυλασομαι για την μηχανη για την πιοτητα.Σπασμενα μοτερ,στραβα πλαισια..............
Τι να πω δεν ξερω.
Ευχαριστω και παλι
υ.γ ο τερζης μου ειπαν απο σφακιανακη οτι ειναι επισημος αντιπρωσοπος
angels_gr
21/06/2007, 09:01
ειμαι γιαμαχακιας και ετσι δεν εχω προσωπικη αποψη για να σου προτεινω καποιον. Αλλα απο αυτους τους δυο που αναφερεις, δεν θα αγοραζα. Οσο για την ποιοτητα του VStrom, δεν νομιζω πως υπαρχει λογος περι ποιοτητας!!! Στην παρεα μας εχουμε πολλα VStrom και κανενα προβλημα δεν εχει υπαρξη μεχρι στιγμης.
Stergios69
21/06/2007, 09:03
Tράβα ρε φίλε στον Πρεβεδουράκη που είναι επίσημος...
Πήρα το DRZ από κει...
Μια χαρά κύριος και η κοπέλα στην διεκπεραιωση... :a07:
stergios για να καταλαβω δηλαδη, στον πρεβεδοθραι δινοθν και την κοπελα δωρο(αντι για καγκελα πχ)............:beer:
Stergios69
22/06/2007, 10:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από ak2
stergios για να καταλαβω δηλαδη, στον πρεβεδοθραι δινοθν και την κοπελα δωρο(αντι για καγκελα πχ)............:beer:
Οχι ρε.. :a26:
Αλλά την ώρα που ρίχνεις τις υπογραφές δεν σου κακοφαίνεται και ξεχνιέσαι κιόλας λίγο :a07:
από αυτούς τους εμπόρους που αναφέρεις εγώ θα πήγαινα Μακίνα.
παιδια τελικα μακινα με βλεπω ..τα περισσοτερα καλα λογια τα ακουσα για αυτον. Για τερζη ακουσα τα χιλια μιρια. Λοιπον θα τσεκαρω για διαθεσιμοτιτα και θα σας ενημρωσω για το μωρο ...Ελπιζω μονο το μηχανακι να βγει καλο και να μην εχω προβληματα(οπως διαβασα για αλλα παιδια στο φορουμ) διοτι ειμαι και καινουθργιος οδηγος... Ευχαριστω πολυ παιδες:sun:
Αρχικά δημιουργήθηκε από georgek
Καλημέρα σας,
Είμαι νέος στο forum και πρόσφατα αγόρασα την v-strom 650. Την μηχανή την πήρα από τον Τερζή στην Θεσσαλονίκη. Το κατάστημα στην Μοναστηρίου δίνει δώρα αξίας 800 ευρώ όπως γράφεις παραπάνω αλλά το άλλο κατάστημα στον κόμβο Ν.εγνατίας με περιφεριακό δίνει 1000 ευρώ δωροεπιταγή.
εισαι στημενος ..........οξω απ την παραγκα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε..........
λοιπον και γω ειχα παρει πιτσιρικας και ασχετος παπακι απο τον Τερζη και ηταν τρακαρισμενο...........και μια βιραγκο ειχε προβλημα στα αμορτισερ αλλα αντι μηχανικου ειχε κατι αλλο μαλλον...........ελα μωρε τον τσιρικιτζη .............τζαμπα μαγκας εγινε απο ποδηλατα ............μακρια απο τα μεταχειρισμενα ............:evil:
V-PAKETAS
04/07/2007, 17:56
ΟΣΑ ΑΣΧΗΜΑ ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΚΙΝΑ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΡΖΗ.
ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ Η ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΓΑΛΛΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΛΟΓΑ ΚΑΠΟΥ 1000 ΜΕ 1200 ΕΥΡΩ ΠΙΟ ΦΘΗΝΑ.
ΑΝ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΤΕΡΖΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΚΟΛΟΝΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗΣ V-STROM.
ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ SUZUKI ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΤΟΝ ΜΑΚΙΝΑ ΣΑΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ..
ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΡΖΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΤΙΣΤΗΜΕΝΟΣ.
V-Paketas για πες γιατι δεν εισαι τοσο πολυ ευχαριστημενος??????
να ξερω τι να προσεξω
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Tράβα ρε φίλε στον Πρεβεδουράκη που είναι επίσημος...
Πήρα το DRZ από κει...
Μια χαρά κύριος και η κοπέλα στην διεκπεραιωση... :a07:
+1 στον Πρεβεδουράκη...
:wave2: :wave2: :wave2:
V-PAKETAS
10/07/2007, 17:29
ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΡΖΗ ΕΙΧΑ ΝΕΥΡΙΑΣΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ SERVICE ΤΩΝ 1000 ΧΛΜ.
ΜΕ ΠΗΡΕ 60 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΝΑ ΕΙΔΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ.
ΕΧΘΕΣ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΤΟ SERVICE ΤΩΝ 6000.
ΕΔΩΣΑ 80 ΕΥΡΩ
ΛΑΔΙ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ 100% 15-50 15,42ΕΥΡΩ ΤΟ ΛΙΤΡΟ ΕΠΙ 3 =46,26
ΦΙΛΤΡΟ ΛΑΔΙΟΥ 11,71
ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΥΝΑΡΓΕΙΟΥ 21,42
ΣΥΝΟΛΟ 79,39
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΜΟΥ ΤΕΝΤΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ
ΕΚΑΝΑΝ ΠΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΚΟΙΤΑΞΑΝ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ.
ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΔΩΡΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ.
ΕΓΩ ΕΙΧΑ 1000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΤΕΡΖΗ ΑΛΛΑ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΜΟΥ ΤΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ.
ωραια φιλος .θα το εχω υποψην.Αντε να αποφασισω γιατι δεν παλευεται η κατασταση με το αυτοκινητο:smokin:
steliosioa
23/07/2007, 23:01
Εγώ έχω κάνει 1 ανταλλαγή στον Τερζή και 2 αγορές v strom.Παράπονο όσον αφορά παράδοση,μοτό κτλ δεν έχω.Τα δώρα που παίρνεις με την δωροεπιταγή,θα σε γλυτώσουν από έξοδα.Στο Μακινα πήγα και τις 2 φορές πριν τον Τερζή,αλλά στναγερμό με το ζόρι μου έδινε δώρο.Έτσι κατέληξα Τερζή.Ο άλλος στη Βίλκα δεν πρέπει να υπήρχε μάλλον.Μου έκανε και κάτι τράμπες αξεσουάρ από τη μία μηχανή στην άλλη χωρίς χρέωση.Για το σέρβις δεν έιχα ακούσει ιδιαίτερα θετικά,οπότε πάω Προ μπάικ Θαλασσούδη από το Τρανσάλπ ακόμη.
kalo mou akougetai.alla αν πας αλλου για service ισχυει η εγγυηση?????
V-PAKETAS
26/07/2007, 23:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από ak2
kalo mou akougetai.alla αν πας αλλου για service ισχυει η εγγυηση?????
ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΙΣΧΥΕΙ.
ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΦΟΒΟ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ
ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ ΤΩΝ 1000 ΕΥΡΩ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΤΟΝ ΤΕΡΖΗ.
ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΤΟ BUGSTER ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ SPYBALL
ΜΠΑΓΚΑΖΙΕΡΑ KAPPA (ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΡΟΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΟΡΑΕΙ ΟΛΗ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΣΚΟΦΡΕΝΟ.
ΤΣΙΜΠΙΜΕΝΑ ΓΙΑ 1000 ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙ ΜΟΥ ΤΟ ΧΡΕΩΣΕ 45 ΕΥΡΩ ΕΝΩ ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙ ΜΕ 25 ΕΥΡΩ. ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΕΝΤΑΞΕΙ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ
V-PAKETAS
26/07/2007, 23:01
ΑΑΑ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΝΑΠΤΗΡΑ ΜΕ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ
ΑΦΟΙ ΤΕΡΖΗ
ΑΣΧΕΤΟ ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ URL ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΕΓΩ
steliosioa
26/07/2007, 23:38
Πράγματι στα δώρα είναι ότι καλύτερο μπορείς να βρεις αυτή τη στιγμή.Ακόμη και τσιμπημένα που είναι,αν δεν έχεις τίποτα αγορασμένο(αλλά και να έχεις από παλιά όπως εγώ)θα βρεις να πάρεις κάτι,που έτσι κι αλλιώς κάπου θα το πλήρωνες,ενώ τώρα θα το πάρεις δωρεάν.Είναι ο μόνος που δίνει τόσα στη Θεσσαλονίκη.Ρίξτε μια ματιά σε καταχωρήσεις απ΄Αθήνα,πόσα δώρα δίνουν με την αγορά...Απίστευτα πολλά...
ΑΚ2 ΘΑ ΗΘΕΛΑ Ν ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ!
ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ STROM ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΑΠΟ ΓΑΛΛΙΑ ΜΕ 49 ΑΛΟΓΑ.ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΡΙΘΜΟ ΠΛΑΙΣΙΟΥ(ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΑΚΙ ΤΗΛ ΣΤΟΝ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ)
ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ!ΤΟ ΕΧΩ ΤΣΕΚΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΤΕΡΖΗ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ STROM!
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΙΝΟΥΝ.ΕΓΩ ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΠΡΕΒΕΔΟΥΡΑΚΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ!ΜΠΑΓΚΑΖΙΕΡΑ KAPPA Κ48,ΚΑΓΚΕΛΑ,ΓΝΗΣΙΑ SUZUKI ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΑΡΙΝΑ,ΓΝΗΣΙΟ SUZUKI ΚΕΝΤΡΙΚΟ STAND ΚΑΙ ΧΟΥΦΤΕΣ(ΣΥΝΟΛΟ 800 ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΠΟΥ).
ΣΤΟ SERVICE ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ:
1)Ο ΡΑΚΚΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΣΩΠΟΥ
2)Ο ΤΕΡΖΗΣ
3)Ο ΘΑΛΑΣΣΟΥΔΗΣ(PRO BIKE) ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΙΜΙΔΗ
ποια η διαφορα το εισαγωγης απο τον παραεισαγωγης; μονο τα vstrom απο την γαλλια ειναι φιμωμενα;
δηλαδη φιλε snatch ο ΜΑΚΙΝΑΣ και ο ΠΡΕΒΕΔΟυρακησς δεν εχουν service? χμ αυτο αλλαζει πολλα πραγματα.Μια ερωτηση ακομα ενασ φιλοσ αγορασε απο Πρεβεδουρακη τωρα τελευταια την μηχανη και στη θεση P τα φωτα του ειναι συνεχεια αναμενα.....συνηθειο απο ευρωπη .....μηπωσ λεω μηπως ειναι κατα λαθος περεισαγωγης....Ευχαριστω και παλι φιλε μου....ελπιζω μονο να καταλειξω γιατι ετσι πως παω δεν θα μεινουν στο τελος V-strom για να αγορασω.......
File mou ak2 o Makina synergazetai me ton Thalassoudi gia to service an agoraseis tin moto apo afton kai o Prevedourakis me ton Rakka antistoixa.
Twra gia thn thesi P sti miza, menoun anammena mono ta 2 mikra lampakia panw apo toys kentrikoys proboleis mprosta kai to stop light pisw.Den tythetai thema na einai paraeisagwgis!
Opws soy eipa o monos tropos na to katalaveis einai me vasi ton arithmo plaisiou.
Elpizw na se voithisa!
φιλε snatch ευχαριστω για ακομη μια φορα .
λοιπον παιδια μετα απο αρκετων μηνων ερευνα αποφασισα Μακινα....
Παω για αγορα.....
Συμβουλη τελευταιας στιγμης????????
angels_gr
12/09/2007, 08:40
καλοταξιδο να ειναι και να εχεις ομορφα χιλιομετρα. Αντε μη το καθυστερεις κι αλλο.... :sun:
thnax δευτερα θα το εχω........
επιτελους τρελο τελος χεχεχεχε
ολο την σκεφτομαιχεχεχεχεχε
angels_gr
14/09/2007, 08:59
αντε κανονισε να σε δουμε και απο κοντα με την κουκλα σου, να στην ασημοσουμε κιολας....
:beer:
να σαι καλα angel.συντομα - συντομα:cool: