View Full Version : ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΚΥΛΟΥ
symvoulos
16/06/2007, 08:54
ΣΤΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΟΔΥΓΑΩ ΜΗΧΑΝΗ ΕΙΧΑ 2 ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ .
ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΙΝ ΚΑΤΙ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ 8ΧΡΟΝΟ ΓΙΟ ΜΟΥ
Ο ΣΚΥΛΟς ΔΑΓΚΩΣΕ ΕΥΤΗΧΟς ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΕΔΟΣΑ ΓΚΑΖΙ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ
ΦΩΒΙΘΙΚΑ ΚΥΡΙΟς ΜΗΝ ΔΑΓΚΟΣΗ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ (ΤΑ ΧΡΕΙΑΣΤΙΚΑ ΛΕΜΕ)
ΜΕΤΑ ΕΙΠΑ ΣΤΟΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΟ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΕΠΕΖΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ
ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΦΩΒΑΤΑΙ.
ουπς σορυ για τα κεφαλαια μου ξεφυγαν....:nono:
τι θα κανατε εσεις ;;;
πητε και δικα σας περιστατικα:wave2:
αδελφέ εγώ μόλις βλέπω σκύλο κλείνω το γκάζι (πατάω συμπλέκτη) και αφήνω την μηχανη να τσουλήση μερικά μέτρα σπάνια το σκυλί θα σε κυνηγήση άμα δέν κάνει θόρυβο (αν δεν έχεις ανοιχτο γκάζι)
Akefalos
16/06/2007, 13:28
Μωρε καλά να το'χεις δει το σκυλί και να περάσεις έτσι χωρίς θόρυβο.
Τι γίνεται άμα είσαι σε κανα δρομάκι στην πόλη και σου πεταχτεί ξαφνικά ανάμεσα απο τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα γαβγίζοντας?Εγώ μια δυο φορές τρόμαξα και παραλίγο να μου φύγει η μηχανή.Ευτυχώς πήγαινα σιγά(με καμιά 40άρα-50)...
Εγώ πάντως, όταν αρχίζουν το κυνήγι και με πλησιάζουν γαυγίζοντας, πατάω συμπλέκτη και γκαζώνω. Πιάνει κάθε φορά.
Εγώ κατεβαίνω ένα δρομάκι και βλέπω τον Σκύλο, από μακριά να ορμάει σε όλα τα οχήματα που περνούσαν, και την ώρα που τον πλησιάζω τον βλέπω έτοιμο να μου ορμίξει, απλώνω μια το πόδι μου και τρώει μια κλωτσιά και την κοπανάει κλαμμένος.
Υ.Γ. Οδηγούσα Τownmate 50 τότε!
tsoukas77
17/06/2007, 18:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από symvoulos
[/B]
Εξαιρετικη αντιμετωπιση.Πολλα μπραβο σου αξιζουν...
Αρχικά δημιουργήθηκε από megatim
Εγώ πάντως, όταν αρχίζουν το κυνήγι και με πλησιάζουν γαυγίζοντας, πατάω συμπλέκτη και γκαζώνω. Πιάνει κάθε φορά.
ετσι μαζευω και τα προβατα ... καλα κανεις
Πρίν απο τρία χρόνια πέρνω τον γιό μου (3,5 χρονών τότε ) να τον κάνω μια βόλτα με τη Shadow ενός φίλου (η συγκεκριμένη μηχανή του άρεσε λόγω ήχου...) .
Τον βάζω μπροστά μου και ξεκινάμε ...
Ρολλάρωντας αργά , βλέπω στα 5 μέτρα ,ανάμεσα απο αυτοκίνητα ένα σκυλί να ορμάει .
Ενστικτωδώς καλύπτω τα πόδια του μικρού με τα δικά μου .....
Μόλις τον κατέβασα (τον πιτσιρίκο) στο σπίτι , του είπα τη γνωστή μαλακία , ότι το σκυλάκι έπαιζε , κοίταξα το τρύπιο μου τζήν , την ΕΝΤΟΝΑ σημαδεμένη μου δερμάτινη μπότα (που ΕΥΤΥΧΩΣ φορούσα εκείνη τη μέρα ) αναλογίστικα τι θα συνέβαινε αν δέν φορούσα μπότα , αν δεν κράταγα την ψυχραιμία μου να οδηγώ με το σκυλί στο πόδι μου , ή ακόμα χειρότερα αν έπεφτα ( που δεν ήθελε και πολύ αν δεν είχα την δερμάτινη από μεσα του τζήν...) , πήρα ένα σιδηρολοστό και γύρισα πίσω .
Γίνεται το ίδιο ακριβώς σκηνικό , με τη διαφορά ότι σταματάω τη μηχανή βάζω σταντ , και ΜΟΛΙΣ πάω να κατέβω το σκυλί γίνεται Μπουχός... (Έχουν φοβερό ένστικτο αυτοσυντήρησης τα ζώα...)
Το περιστατικό συνέβει στην Άνω Γλυφάδα , με μια πολύ ήσυχη μηχανή , που ίσα -ίσα τσούλαγε.
Θα έχει πάντως πολύ ενδιαφέρον να μας πούν οι Χωματεροί της παρέας τι κάνουν με τα σκυλιά πάνω στα βουνά ...
Nikoskazer2000
18/06/2007, 01:57
Εμένα ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που θα περάσω απο βενζινάδικο που είναι 2 τετράγωνα μακριά απ' το σπίτι μου παίρνει φόρα γαυγίζοντας το κωλόσκυλο (του βενζινά). Μια φορά με 10χ.α.ω που πήγαινα μου άρπαξε τα κορδόνια απο τα άρβυλα που φορούσα τότε και δεν τα άφηνε λέμε!!! Παρολίγο να με ρίξει το @@. Αλλη μια φορά πάλι έφευγα απ' το βενζινάδικο (είχα βάλει βενζίνη) και με πήρε κυνήγι και μου δάγκωσε λίγο τη γάμπα. Δεν ξέρω τι σκατά τρέχει μ' αυτό το κωλόσκυλο αφου και με σβηστό κινητήρα να ρολάρω (σε ανηφόρα είναι) πάλι τα ίδια κάνει.
Να επισημάνω πως ΠΟΤΕ δεν το προκάλεσα, ούτε το είχα χτυπήσει πιο πριν...
...εως τώρα πια που με το που ξεκινάει γκαζώνω και παω κατα πάνω του! Αυτό φρενάρει αλλα την κλωτσιά του την έχει φάει 2 φορές και μάλιστα με έχει δει το αφεντικό του και δεν έχει βγάλει και άχνα γιατί το ξέρει πως "δεν τον παίρνει" απο τη στιγμή που έχουν συμβεί τα παραπάνω.
Τον τελευταίο καιρό με το που ακούει το θόρυβο του κινητήρα μου, τον κρατάει απο το λουρί για να μην της φύγει και έχουμε διάφορα. :mad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akefalos
Μωρε καλά να το'χεις δει το σκυλί και να περάσεις έτσι χωρίς θόρυβο.
Τι γίνεται άμα είσαι σε κανα δρομάκι στην πόλη και σου πεταχτεί ξαφνικά ανάμεσα απο τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα γαβγίζοντας?Εγώ μια δυο φορές τρόμαξα και παραλίγο να μου φύγει η μηχανή.Ευτυχώς πήγαινα σιγά(με καμιά 40άρα-50)...
Σε νιώθω... :mad:
ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
18/06/2007, 04:39
Το καλυτερο που εχω βρει οταν βεβαια ο σκυλος ειναι εμφανης,
ειναι να σταματησω τελειως,
μου ειχανε πει καποτε οτι κυνηγανε τις ροδες και οταν σταματας διπλα τους δεν δαγκωνουν.
Βεβαια σιγουρα θα υπαρχουν και εξαιρεσεις, αλλα οσες φορες εγω εχω κινηθει ετσι οντως δεν ειχα προβλημα!
Τωρα τελευταια στην Φιλοθεη, ενω πριν δεν ειχα δει σκυλο, σε συγκεκριμενο δρομο που περναω, εμφανιστηκε κανα μηνα και επειδη περναω συνηθως βραδυ, λογω δουλειας πεταγετε ο πουστης σε συγκεκριμενο κομματι δρομου, κρυμμενος πισω απο αμαξια και την πρωτη φορα χεστηκα κατουρηθηκα και εκλασα πανω μου
:lol: :lol:
low__rider
18/06/2007, 10:13
...Noμιζω αυτο ειναι το καλυτερο αν μπορεις και ειναι δυνατον να σταματησεις...αυτο κανω και γω οποτε μου τυχαινει... απλωνω και καμια φορα σιγα σιγα το χερι μου να το χαιδεψω αλλα τα πιο πολλα την κανουν με ελαφρα αν κατσει το πολυ πολυ θα αρχισει να μου κουναει την ουρα...
Τα σκυλια εχουν την δυνατοτητα να μπορουν να μυρισουν τα επιπεδα αδεναλινης στο αιμα μας ετσι τους ειναι πολυ ευκολο να καταλαβουν ποτε φοβομαστε και να το εκμεταλευτουν...
... Να και μερικοι κανονες που βρηκα στο net
1. Αν τρέχατε, σταματήστε. Το τρέξιμο ενισχύει την επιθετική συμπεριφορά του ζώου.
2. Προσπαθήστε να μη δείξετε σημάδια πανικού. Αποφύγετε τις ξαφνικές και απότομες κινήσεις.
3. Aποφύγετε να κοιτάξετε το ζώο κατευθείαν στα μάτια. Ο σκύλος μπορεί να το εκλάβει σαν πρόκληση.
4. Απομακρυνθείτε αργά, φροντίζοντας να έχετε πάντα οπτική επαφή με το σκυλί.
5. Αν το σκυλί ορμήσει εναντίον σας, μείνετε ακίνητοι και φωνάξτε του δυνατά «Κάτω!» μερικές φορές. Πολλά σκυλιά γνωρίζουν την εντολή αυτή και πάντα υπάρχει η πιθανότητα να υπακούσει στην εντολή σας και να σταματήσει. Μη σηκώσετε πρόωρα τα χέρια σε αμυντική στάση, γιατί αυτή η κίνηση μπορεί να εξαγριώσει το σκυλί.
6. Βγάλτε ένα ρούχο σας και τυλίξτε με αυτό το αριστερό σας χέρι (αν είστε δεξιόχειρας) από τον αγκώνα μέχρι και τον καρπό.
7. Αν το σκυλί που σας έχει ορμήσει, είναι μεγαλόσωμο, φροντίστε να προστατέψετε το λαιμό σας με το καλυμμένο χέρι λυγισμένο μπροστά του. ...(αμα θελει να στην κανει την δουλεια ξερει που να σε δαγκωσει:p )
8. Να έχετε πάντα μαζί σας ένα χοντρό ραβδί. Προσπαθήστε να απομακρύνετε το ζώο με το ραβδί, στην ανάγκη χτυπήστε το, χωρίς να το τραυματίσετε ή να το σκοτώσετε. Προσέξτε να μη χάσετε την ισορροπία σας και πέσετε, γιατί τότε είστε περισσότερο ευάλωτοι.
el_hymador
18/06/2007, 10:19
Το επικινδυνο ειδος κοπριτη ειναι το mulochtus - mulochtus που παραφυλαει αναμεσα σε αυτοκινητα, πισω απο παρτερια , καδους κ.τ.λ. και στην πεφτει τελευταια στιγμη ενω δεν τον εχεις δει....απο το ξαφνιασμα μπορει να σε ξαπλωσει ο αληταμπουρας ειτε απο φρενα ειτε απο καμια ματσολια με το τιμονι....
λογω της ''καμικαζι'' τακτικης τους, δυτυχως οι mulochtus-mulochtus δεν ζουν πολυ αφου αργα η γρηγορα βρισκονται κατω απο τις ροδες καποιου τριαξονικου...
το αλλο ειδος κοπρου που σε κεντραρει απο μακρια και σου γαβγιζει τσαμπουκαλεμενα εχει μονο ενα ειδος αντιμετωπισης ....σταματας σχεδον την μηχανη και περνας με μικρη ταχυτητα ....του κοβεται η μαγκια αμεσως και στριβει απο την αλλη...
Ταξιδευτής
18/06/2007, 10:32
Τα ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ αυτα τα κοπροσκυλα! :mad:
Δεν θα κεντραρω ποτε να φαει καμια κλωτσια κανενα; Ααααααχχχχχ! Θα ειναι ΟΛΗ δικη του! :mad: :evil:
blueblack
19/06/2007, 07:33
ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ..........ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΟ........
Είμαι στήν όρεινή Χαλκιδική............Βάβδο γιά τούς ντόπιους,λίγο πρίν τό χωριό
Καί ξαφνικά σέ μιά στροφή τού όρεινού δρόμου μπροστά μου ένα τεράστιο κοπάδι....
Πολύ κατσίκι ρέ παιδιά,μεγάλο κοπάδι,ό δρόμος στενός τόν έχουν καταλάβει όλο.
Περνάει ό τσομπάνης...........
Τά σκυλιά δαγκώνουν...????Ρωτάω χωρίς νά τά έχω δεί άκόμα........
Άπαντάει γελαστός ό πούστης..........μπά μή φοβάσαι....
Πίσω μου έρχεται καί σταματάει αύτοκίνητο.....
Περιμένουμε,περιμένουμε...........περνάει τό κοπάδι καί νά πίσω τά παλικάρια.....
Μετράω καί βλέπω πού είναι ...........1.....2...........3..........
Ό ένας ό πούστης καφέ χρώμα ,έρχεται άπέναντι μου στά 6-7 μέτρα καί μέ κόβει,τά άλλα
άδιάφορα ......
Ό δρόμος ψιλοαδειάζει τό μηχανάκι στό ρελαντί.......μέ κόβει τόν κόβω καί περιμένω νά
άδειάσει τελείως γιά νά περάσω γρήγορα μέ γκάζι.........
Νιώθω τόν πίσω μέ τό αύτοκίνητο νά άνυπομονεί καί ξεκινάω πρίν άδειάσει καλά -καλά ό δρόμος μέ πολύ λίγα ζώα.........
Τρία μού φάνηκαν πολύ λίγα τά σκυλιά γιά αύτό τό κοπάδι......!!!!!!!!!
Μέ τό πού ξεκινάω καί άκούει τό γκάζι ό πούστης ό καφέ ζωντανέυει καί όρμάει......άλλά μάλλον
έπαγγελματικά γιά τήν τιμή τών όπλων.....τόν περνάω γρήγορα καί ένώ έχω κλειστή στροφή μπροστά μου........
όρμάει ό τέταρτος τό κρυφό χαρτί άπό τήν πλαγιά ,ή όπισθοφυλακή πού έψαχνα.........
Μαύρος καί τεράστιος,τσομπανόσκυλο..........
Εύτυχώς πού τόν είδα έγκαιρα παρότι στροφή ,μούρθε κάθετα ό κόπανος,άφησα όμως τήν πρώτη ταχύτητα.......έκανα θόρυβο,όρμηξα έπάνω του καί όταν παραμέρισε πρόλαβα καί
άπομακρύνθηκα.........
Αύτά τά ζώα δέ φεύγουν άπό τό κοπάδι,ούτε 20 μέτρα δέ μέ κυνήγησε.........!!!!!!!!!!
ΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΑΓΚΩΝΑΝ..................ΓΑΜΩ ΤΟ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟ ΤΟΥΣ............!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σέ τέτοια φάση παιδιά,μόνο ό αίφνιδιασμός τού ζώου μάς γλυτώνει.........άντί νά μάς τρομάξει
νά προλάβουμε έμείς............
ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΔΙΑ ΠΑΙΔΙΑ..............όλα ένα σώμα μέ τή μηχανή........
Άν άπλώσεις πόδι τό βλέπουν σά λουκούμι............
Ή γυναίκα μου χέστηκε...........έγώ τό έχω ξαναζήσει........άν όρμήσεις πάνω του τό ζώο πάντα
κάνει στήν άκρη..........
Έκεί προλαβαίνεις νά περάσεις.........!!!!!!!!!!!!!
ΚΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ...........
:wave2:
Sferopetadhn
19/06/2007, 09:09
Ιστορία από τα νιάτα μου που δούλευα στα βουνά και στα λαγγάδια (τοπογράφος)...
Είμαστε σε μία κορφή κάπου στον Όλυμπο για τοπογραφικό κεραίας της εταιρείας vodafone του αγαπητού θείου Σωκράτη!
Τρία άτομα συνεργείο, ο ένας στην κορφή, ο άλλος στον πάτο κι εγώ στη μέση της πλαγιάς. Οι αποστάσεις μεταξύ μας ήταν 200-330 μέτρα αλλά σε βουνό με κλίση δεν παλεύονται...
Απ'το πρωί ακούγαμε γαβγίσματα που σιγά σιγά πλησίαζαν. Την ώρα που πάμε να πάρουμε μέτρηση βλέπω αυτόν που ήταν στη βάση του βουνού να φεύγει τρέχοντας και να μπαίνει σε ένα εκκλησάκι εκεί δίπλα (κωλόφαρδος ο πούστης).
"Μακριά είναι" λέω και περιμένω να φύγει το κοπάδι, να βγει ο άλλος να συνεχίσουμε. Έλα μου όμως που το κοπάδι ήθελε να με δει κι από κοντά! Αρχίζουν κι έρχονται τα πρόβατα και ακολουθούν τα σκυλιά... Τα τσοπανόσκυλα είναι μαθημένα να μπαίνουν ανάμεσα στον "εχθρό" και τα ζώα και -δυστυχώς για μένα- ο εχθρός ήμουν εγώ, ανεξαρτήτως του αν αυτά ήρθαν σε μένα κι όχι εγώ σε αυτά...
Έρχονται λοιπόν 11 (ολογράφως ΕΝΤΕΚΑ) σκυλιά και με κυκλώνουν. Κακάκια, τσισάκια και λοιπές λειτουργίες πήραν μπροστά ενστικτωδώς... θα τα διώξει λέω η μπόχα. Έλα μου ντε που δε μασάν (με τόσα πρόβατα όλη μέρα τί να κάνει μία πορδούλα;)...
Έμεινα όρθιος, δίπλα στο όργανο και έκανα αργούς κύκλους. Όποια σκυλιά ήταν μπροστά μου γάβγιζαν αλλά ψιλο-υποχωρούσαν. Όσα ήταν πίσω μου πλησίαζαν και κάναν δοκιμές να αρπάξουν, απλά δεν προλάβαιναν γιατί έκανα σβούρες συνεχώς... Μόνο ένα, το πιο μικρόσωμο και μάλλον πιο γέρικο, δεν την πολυπάλευε και με κοιτούσε.
Έβγαλα κι ένα απ'τα δυο σάντουιτς που είχα για φαΐ... τίποτα αυτά. Στα @@ τους του φαΐ. Ο κώλος μου είναι μάλλον πιο νόστιμος γι'αυτά.
Με τα πολλά φύγαμε τα πρόβατα και σε λίγο φύγανε και τα σκυλιά. Μόνο ο μικρός έμεινε και φάγαμε μαζί τα σάντουιτς... Σε λίγο την έκανε κι αυτός.
Τέλος πέρασε και ο βοσκός... ΓΥΝΑΙΚΑ!!! Αυτές οι γυναίκες... ούτε κοπάδι δε μπορούν να κουμαντάρουν.
Ειλικρινά τα είδα όλα. Χαλαρά μπορούσαν να με ξεσκίσουν, απλά με τεστάριζαν. Ευτυχώς που κι εγώ δεν έκανα καμία κίνηση επιθετικότητας... Μας είπε άλλος τσοπάνος (αυτός είχε 4-5 σκυλοαρκούδες -δεν έχω ξαναδει πιο μεγάλα και τρελαμμένα σκυλια- καρφιά στο λαιμό, σάλια, γαβγίσματα... μουρλά τελείως) ότι αν κάποιος κάνει το λάθος να σηκώσει πέτρα ή ξύλο τον μάμησαν όλα μαζί... Τρόμος!
reptile4
19/06/2007, 09:25
Εγω εχω ζηση δυο περιστατικα ΚΑΛΑ με σκυλους, το πρωτο ηταν την πρωτη μερα που αγορασα το καινουργιο μου παπι ενα kymco 125 spike, παιρνω μια κοπελα να την παω στο σπιτι, απτο δρομο που επρεπε να περασω ειναι μια κατηφορα περιπου 700-800 μετρα. Οποτε αφηνω το παπι να κατεβει με 4η μεσα χωρις γκαζι με καμια 60χλμ, αριστερα στο δρομο ενα σκυλι καθοταν, το κοβω και σκεφτομαι μην κανει καμια λαλακια τωρα και αρχισει να ορμαει και εκεινη τη στιγμη πεταγεται να περασει απεναντι και δεν ξερω πως χωνει τη μουρη του στη ζαντα κανει ενα θορυβω σαν να σπανε ξυλα εγω εχω κοκκαλοσει τα φρενα και σταματαω καμια δεκαρια μετρα ποιο κατω, το σκυλι μεσα στα αιματα η κοπελα να τσιριζει (ηταν και φιλοζωη παναθεματην) και το στομα του σκυλου να εχει γυρισει αναποδα το κατω σαγονι επανω, μου εσπασε και 5 ακτινες.
Το δευτερο ηταν με το παπι ενος ξαδερφου, εγω καθομουν πισω και φευγουμε απο το σπιτι να παμε για καφε, στο δρομο δυο σκυλια ανεμελα περπατουσαν, πως φτανοντας διπλα τους αρχιζουν να γαυγιζουν και να κανουν κινησεις να μας δαγκοσουν, ο μ@λ@κ@ς ο ξεδερφος να πιγαινει σιγα σιγα ενω εγω εχω αφησει κατι φρεναρισματα στο βρακι μου!!! Ξαφνικα το ενα ορμαει και με δαγκασε τον... πισινο μου!! Παταω μια φωνη και ανοιγω το γκαζι απο πισω να φυγουμε, παω στο Ε.Σ.Υ. μου κατεβαζουν το πανταλονι και εχω τεσσερης τρυπουλες και μια τεραστια μελανια, δεν το συζηταω τη δουλεμα επεσε απο το πρωσοπικο και τους φιλους!!! αφου για κανα μηνα ουτε να κατσω δεν μπορουσα!!!!!!!!
:a57: kwloskyla...
an asxolountan kai ligo i politeia me to thema ton adespotwn tha eixame glytwsei arketes savoures...
O pateras mou prepi na exei mazepsei kai 4-5 logw skyliou...
catmaster
22/06/2007, 17:55
Οι σκύλοι είναι απρόβλεπτοι και δεν ισχύουν κόλπα του στυλ σταματάω και φεύγει .... άμα σε έχει σταμπάρει με κακό σκοπό δύσκολα την γλιτώνεις...
Την Δευτέρα που πέρασε φεύγοντας από το Δέλεαρ αργά το βράδυ ο κατά τα άλλα φιλικότατος κυνός αποφάσισε να δοκιμάσει τη γεύση έχει το πόδι μου.. :mad:
Την ώρα που ήρθε από το πλάι σταμάτησα το XR με την πεποίθηση ότι θα φύγει ... αλλά αυτός μου κατάφερε μια πολύ γερή δαγκωματιά στη γάμπα και έφυγε...
Αποτέλεσμα ... επίσκεψη στα επείγοντα για αντιτετανικό στις 2:30 τα ξημερώματα... :sick:
Tips & Tricks... πάντα φαρμακείο στο μηχανάκι ... εγώ σταμάτησα την αιμορραγία με τον αιμοστατικό επίδεσμο που είχα γιατί δεν την πάλευα...
catmaster
22/06/2007, 18:22
τι θα κανατε εσεις ;;;
Αν και εσύ είσαι ο symvoulos θα σου δώσω εγώ μια συμβουλή σήμερα....
Το ζήτημα δεν είναι τι έκανε ο σκύλος ... υπάρχουν χειρότερα ζώα στο δρόμο ... δίποδα ....
Αν έχεις την δυνατότητα μην ξαναβάλεις το αγγελούδι σου καβάλα στη μηχανή... τους βλέπω στο δρόμο κάποιους γονιούς με τα παιδάκια ξεκράνωτα χύμα πάνω σε μηχανάκια και με πιάνει κρίση λέμε...
φιλικά πάντα :wave2:
ένα σκηνικό που έγινε πριν καμιά 15 χρόνια... είναι ο ξάδερφος με έναν θείο μας, ε περπατούσαν μέσα στη νύχτα στην παραλία και πετάγεται ένα σκυλί αγριεμένο μέσα από ένα χωράφι... ο θείος λέει στον ξάδερφο να μείνει ακίνητος... ε και ξαφνικά ο θείος αρχίζει να τρέχει προς το σκυλί... από όσο ξέρω είναι κάτι που δεν περιμένει ο σκύλος και τρέχει να μην τον δαγκώσει ο άνθρωπος
:eyepop:
τώρα το κατά πόσο λέει να κυνηγάμε εμείς πρώτοι τα σκυλιά με μηχανές δεν ξέρω.. :dizzy:
GhostDog
22/06/2007, 18:45
επειδή κάποιος ρώτησε τι κάνουμε στο βουνό, προσωπικά έχω παρατηρήσει ότι όταν με κυνηγάνε αυτές οι αρκούδες που λένε τσοπανόσκυλα, εντυπωσιάζομαι απ' το πόσο γρήγορα μπορώ να πάω :rotflmao: :rotflmao:
προσωπικά κόβω και περνάω από μπροστά τους σχετικά αργά, αλλά έτοιμος και με την κατάλληλη σχέση στο κιβώτιο ώστε αν πάνε να ορμήξουν γκαζάκι και άγιος ο θεός :rotflmao: :rotflmao:
Τη πρώτη φορά που με κυνήγησαν σκύλοι (2) ήμουνα με ποδήλατο, μαζί με το αδερφάκι μου -νεότατος- έκλασα μέντες.
Αφού τρέχαμε για κάτι δευτερόλεπτα που μας φάνηκαν ώρες, εγώ αποφάσισα να μπλοκάρω τα φρένα και να κάτσω ακίνητος... και αυτά συνέχισαν κυνηγώντας το αδερφάκι μου (για κάνα 5άλεπτο). Έπηξε η ούνα του... :lol:
Κάνεις αυτό που λέει ο GhostDog πάντως (χωρίς να το κλωτσήσεις έ, υποτίθεται ότι κουβαλάς παραπάνω μυαλό).
Λοιπόν μια και το κάναμε reality να πώ και εγώ την ιστορία μου:
Μικρός με ποδήλατο μαζί με τον αδερφό μου, περνώντας από ένα εξοχικό μας χαιρέτησε ένα παιδάκι και μας είπε να μπούμε μέσα.. Με το που πάμε από την πίσω μεριά του δρόμου που ήταν η πόρτα, βλέπουμε 3-4 λυκόσκυλα να τρέχουν καταπάνω μας γαβγίζοντας :cry:
Ο αδερφός μου την έκανε, αλλά εγώ δεν έβρισκα πετάλι απο την τρομάρα μου, και τα σκυλιά πλησίαζαν.:a7:
Οπότε το παίρνω απόφαση ή αυτά ή εγώ. Παρατάω το ποδήλατο, υψώνω το κορμί μου, και χτυπώντας δυνατά το πόδι στον δρόμο φωνάζω, ΚΑΤΩΩΩΩ!!!
Μην τα είδατε τα σκυλιά, φρέναραν όπως στα κόμικ και γύρισαν τρέχοντας στη ζεστασιά της αυλής τους:smokin:
Και το άλλο είχαμε πάει με ένα φιλαράκι πεζοπορία στον Χορτιάτη. Μας έπιασε βράδυ και καθίσαμε να φάμε λίγο και να συνεχίσουμε, έλα όμως που ακούγαμε κουδούνια από πρόβατα να πλησιάζουν :bigcry:
Σε χρόνο dt μας περικύκλωσαν 5 σκυλιά και μας γάβγιζαν κανα δεκάλεπτο στο τέλος είχαμε βαρεθεί :ZZZ: περιττό να πω, πως το κοπάδι δεν πέρασε σε καμία περίπτωση από κοντά μας!!
Και για να κλείσω όμορφα μετά από λίγο που προχωρούσαμε στο σκοτάδι :blush: βρεθήκαμε να κυκλοφορούμε μέσα σε ένα σμήνος πυγολαμπίδες, από τις πιο μαγευτικές εμπειρίες ;)
Με μένα πάντως συμβαίνει (πάντα ) το εξής:
Μόλις σταματήσω τη μηχανή (εντελώς στις δύσκολες περιπτώσεις :a13: ) και κοιτάξω τον κόπρο στα μάτια, κατεβάζει την κεφάλα, ουρά στα σκέλια και την κάνω δειλά δειλά κοιτώντας καθρέφτη. Κάπως σα να ντρέπονται μου κάνει έτσι και σταματήσεις και τα κοιτάξεις επιπληκτικά...:wacko:
Ταξιδευτής
23/06/2007, 17:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από funmoto
Με μένα πάντως συμβαίνει (πάντα ) το εξής:
Μόλις σταματήσω τη μηχανή (εντελώς στις δύσκολες περιπτώσεις :a13: ) και κοιτάξω τον κόπρο στα μάτια, κατεβάζει την κεφάλα, ουρά στα σκέλια και την κάνω δειλά δειλά κοιτώντας καθρέφτη. Κάπως σα να ντρέπονται μου κάνει έτσι και σταματήσεις και τα κοιτάξεις επιπληκτικά...:wacko:
FYI, και απο οσα εχω διαβασει σε εγχειριδια/site που ξερουν περισσοτερα απο εμενα:
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ, γιατι αυτο μπορει να εκληφθει ως προκληση απο τον σκυλο. :wave2:
vangelis 64
23/06/2007, 18:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
FYI, και απο οσα εχω διαβασει σε εγχειριδια/site που ξερουν περισσοτερα απο εμενα:
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ, γιατι αυτο μπορει να εκληφθει ως προκληση απο τον σκυλο. :wave2: Όχι ρε....αυτό γίνεται με τούς χιμπατζήδες.Χαααα χα χα χα χα:lol: :lol: :lol:
:wave2: :wave2:
el_hymador
23/06/2007, 21:06
Καλα στην πολη ειναι και λιγο εκφυλισμενοι οι σκυλοι....
στα βουνα παιζει ο περιβοητος Ελληνικος ποιμενικος ο οποιος δεν χαμπαριαζει αν τον κοιτας στα ματια η οχι , αν κοψεις η επιταχυνεις κτλ-κτλ....για αυτον εισαι απλα εισβολεας στον χωρο του η απειλη για το κοπαδι του....οποτε τον πουλο με οποιον τροπο, ειναι η λυση...
το χειροτερο δε, ειναι να πετυχεις αγελη απο αδεσποτα τετοια...θυμαμαι στο Πισοδερι της Φλωρινας, στην μεση του πουθενα, με μισο μετρο χιονι,μας περικυκλωσαν και δαγκωναν τα λαστιχα του τζιπ!!!
σημειωση: δεν μας γαβγισαν καθολου ....οποτε επιβεβαιωνεται η ρηση ''σκυλος που γαβγιζει μην τον φοβασαι'' ...απλα σκασαν απο το πουθενα και μας την πεσανε...
94152
Τι μου θυμίσατε...
Πριν πολλά (ΠΟΛΛΑ) χρόνια σε εντουροεξόρμηση στην άδεια τότε Πεντέλη με είχε πάρει στο κυνήγι μια αρκούδα που γάβγιζε... :a7:
τέτοιο τεράστιο και αγριεμένο σκύλο δεν έχω ξαναδεί...και μιλάμε ότι ήταν αποφασισμένος... ούτε την μάνα του να είχα απαυτώσει δεν θα έκανε έτσι ο φούστης...:eek:
Ο χρόνος που έκανα στο χιλιόμετρο της συγκεκριμένης διαδρομής πρέπει να είναι ακατάριπτος μέχρι σήμερα... :D
Πάντως η γενικότερη εμπειρία μου από επαφές με σκυλιά λέει ότι τα κοπριτόσκυλα καταλαβαίνουν από ένστικτο αν τα φοβάσαι και τότε γίνονται πιο επιθετικά... αν τα αγνοήσεις και δείξεις ότι δεν τα φοβάσαι συνήθως μένουν να γαβγίζουν από απόσταση... το πρόβλημα είναι κυρίως όταν δεν τα έχεις δει από πρίν και σου ορμάνε ξαφνικά από το πουθενά...από την τρομάρα σου και μόνο μπορεί να σαβουρωθείς...
soundstorm
24/06/2007, 15:30
τι θα κανατε εσεις ;;;
Καθε βραδυ οταν περναω απο ενα σημειο(μουσικο καφενειο,για τους μυτιληνιους)
ενα κοπροσκυλο με παιρνει απο πισω.
Ε ζωω λεω ειναι και δεν εδινα σημασια.
Μια μερα το ζωακι μου αρπαξε το παντελονι και λιγο ποδι μαζι.
Κατεβηκα απο το μηχανακι και το κοπροσκυλο ακομα καθοταν και με γαβγιζε...
Ε δεν αντεξα,του εριξα ενα κλοτσιδι και μαλλον με θυμαται και δεν με ξανακυνηγησε.
Τωρα καποιος θα μου πει:
Καλα βρα μλκ το ζωω χτυπησες?
Και εγω ζωο ειμαι,ασε που εκεινο αρχισε πρωτο!!!:rotflmao:
symvoulos
25/06/2007, 07:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Αν και εσύ είσαι ο symvoulos θα σου δώσω εγώ μια συμβουλή σήμερα....
Το ζήτημα δεν είναι τι έκανε ο σκύλος ... υπάρχουν χειρότερα ζώα στο δρόμο ... δίποδα ....
Αν έχεις την δυνατότητα μην ξαναβάλεις το αγγελούδι σου καβάλα στη μηχανή... τους βλέπω στο δρόμο κάποιους γονιούς με τα παιδάκια ξεκράνωτα χύμα πάνω σε μηχανάκια και με πιάνει κρίση λέμε...
φιλικά πάντα :wave2:
Σε ευχαριστω για την συμβουλη αλλα το ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΝΟΣ ισχυει ανεξαρτιτα ηλικιας.
οπως καταλαβαινεις ο μικρος εχει κρανος και μπουφαν.
παντος και παλι σε ευχαριστω:wave2:
symvoulos
25/06/2007, 07:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από soundstorm
Και εγω ζωο ειμαι,ασε που εκεινο αρχισε πρωτο!!!:rotflmao:
....:lol: :rotflmao: :lol: δεν αντεξα....:lol: :rotflmao: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
ετσι μαζευω και τα προβατα ... καλα κανεις
:lol: :lol: :lol:
Δεν θα κεντραρω ποτε να φαει καμια κλωτσια κανενα; Ααααααχχχχχ! Θα ειναι ΟΛΗ δικη του! :mad: :evil: Χμμ ducatoσκυλα θα είναι... κυνηγάνε τα ducati χεχεχ:rotflmao: :rotflmao:
soundstorm
25/06/2007, 17:59
Δεν θα κεντραρω ποτε να φαει καμια κλωτσια κανενα; Ααααααχχχχχ! Θα ειναι ΟΛΗ δικη του! :mad: :evil:
Εχουν κανει διατριβη τα ατιμα.Ερχονται τοσο κοντα αλλα ποτε δεν τα φτανει το ποδι....:evil:
Κατι τα ενοχλει στον θορυβο αλλα δεν εχω καταλαβει τι ειναι αυτο.
astrea grand (οχι βλακειες :rotflmao: ) σκυλος =>μικρολιμανο=>με βουτηξε απο το τζιν μπαινω στο αντιθετο ρευμα γιατι με τραβαγε -> αυτοκινητο στο αντιθετο ρευμα σταματα κορνανει συνεχεια και φωναζει στο σκυλο τραβω το ποδι μου και φευγω τρεμαμενη.....ορος και τα σχετικα.
τα φοβαμε πολυ :sad: αλλα μερικα εχουν φαει και κλοτσΕς ειναι αναλογα την μερα αν ειμαι χαλαρη τοτε τρομαζω
αν εχω τα νευρα μου κανω και φονο (που λεει ο λογος) :smokin:
παντως στο πειραια ειναι κατι μοτοσκυλα που οταν περνανε αμαξια τρελενοντε πεφτουν πανω τους οταν περνανε μηχανες-ακια τιποτα δε κουνιουντε λεμε :beer:
Στο βουνο σπινιαρισμα της ροδας και πολυβολο πετρας η αεροβολο πιστολι
η κορνα υπερηχων,στην πολη αν φορας μποτα κλωτσο με προσοχη μην αρπαξη παντελονι
αν περισευει η χασεις την ισοροπια σου και μετα και πεσμενος και δαγκωμενος.
αν τα κοιτας ειναι οτι χειροτερο
ego me to poy blepo epi8etiko skilaki..aplono to podi mou...giati sini8os pane gia papoutsia ...kai meto pou erxete mazebo kai ti troi tin klotsia tou..mono se periptoseis opou to skili einai epi8etiko
el_hymador
26/06/2007, 10:06
Ενα μεγαλο μπραβο σε οσους κλωτσανε τους σκυλους....θα προτεινα να βρειτε τεχνικη ωστε να τους πατατε κιολας χωρις ομως να πεφτετε η να λερωνετε με αιματα την μηχανουλα σας...η ακομα καλυτερα οποτε βρειτε αδεσποτο στον δρομο να το αρχιζετε στις κλωτσιες, πρκαταβολικα για μελλοντικα πεσιματα που μπορει να σας κανει...:wave2: περαστικα σας
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Ενα μεγαλο μπραβο σε οσους κλωτσανε τους σκυλους....θα προτεινα να βρειτε τεχνικη ωστε να τους πατατε κιολας χωρις ομως να πεφτετε η να λερωνετε με αιματα την μηχανουλα σας...η ακομα καλυτερα οποτε βρειτε αδεσποτο στον δρομο να το αρχιζετε στις κλωτσιες, πρκαταβολικα για μελλοντικα πεσιματα που μπορει να σας κανει...:wave2: περαστικα σας
+1
Δεν μπορειτε απλα να το αποφυγετε, πρεπει να το κλοτσησετε κιολας;;;
Καλα το ειπε καποιος "ζωο αυτο, ΖΩΟ ΚΑΙ ΕΓΩ".
Για εσας που αγαπατε τα ζωα, ν'αγαπατε και εμας που και ζωα ειμαστε (κυριαρχα πριν μας κατεβασει κατω ο εκαστοτε σκυλος) και δεν φταιμε σε τιποτα να φαμε τα μουτρα μας γιατι ο σκυλος αποφασισε να επιτεθει χωρις λογο η για ψυχαγωγικους λογους.
Tα φιλοζωικα του κωλου πειτε τα στα petshop που κονομανε ,παντε απέξω
και κλειστε τα και σ'αυτους που τ'αγοραζουν για τα κακομαθημενα τους,
για να ξεφορτωθουν την γκρινια τους και οταν τα βαρεθουνε τ'αμολανε στο δρομο.
Η ακομα καλυτερα καντε το σπιτι σας ασυλο για τα αδεσποτα οπως εχουν κανει αρκετοι πραγματικα φιλοζωοι.Οταν κανεται κατι απο τα παραπανω τοτε πειτε τις
εξυπναδες σας και καντε κριτικη.
el_hymador
27/06/2007, 00:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από EKEINOS
Για εσας που αγαπατε τα ζωα, ν'αγαπατε και εμας που και ζωα ειμαστε (κυριαρχα πριν μας κατεβασει κατω ο εκαστοτε σκυλος) και δεν φταιμε σε τιποτα να φαμε τα μουτρα μας γιατι ο σκυλος αποφασισε να επιτεθει χωρις λογο η για ψυχαγωγικους λογους.
Η ακομα καλυτερα καντε το σπιτι σας ασυλο για τα αδεσποτα οπως εχουν κανει αρκετοι πραγματικα φιλοζωοι.Οταν κανεται κατι απο τα παραπανω τοτε πειτε τις
Να υποθεσω οτι δεν αγαπας τα ζωα αφου κανεις τον διαχωρισμο...''Για εσας που αγαπατε τα ζωα''...
το λοιπον, η κυριαρχια σου μεγαλε σταματαει σε αυτα που νομιζεις οτι εισαι ικανος να κανεις στο αποστειρωμενο περιβαλλον που ζεις ....τραβα σε κανα δασος για διανυκτερευση και ελα να μιλησουμε μετα για κυριαρχιες...
αρκει απλα να σταματησεις η να ελατωσεις ταχυτητα για να αποτρεψεις την επιθεση απο σκυλο...δοκιμασε το και θα δεις οτι πιανει...ο σκυλος ποτε δεν επιτιθεται για ψυχαγωγικους λογους η αναιτια, σε αντιθεση με τους ανθρωπους...
Την επομενη φορα που σε κλεισει καποιος στον δρομο κατεβα κατω λοιπον και πλακωσε τον στις κλωτσιες......αλλα βεβαια η υπεροχη και οι τσαμπουκαδες κομπλεξικλων τυπων σαν και εσενα βρισκουν εφαρμογη σε μονο σε αδυναμους...
...παντως εγω ευχαριστως θα σε κλωτσαγα....γιατι με ενοχλεις!
...το ιδιο δεν κανεις και εσυ στους σκυλους;
:yuck:
soundstorm
27/06/2007, 00:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
+1
Δεν μπορειτε απλα να το αποφυγετε, πρεπει να το κλοτσησετε κιολας;;;
Καλα το ειπε καποιος "ζωο αυτο, ΖΩΟ ΚΑΙ ΕΓΩ".
Εγω,Εγω!!
Βλεπεις δεν εχω αναπτυχθει ακομα τοσο πολυ!!
Ψαχνω και τον τροπο να περναω απο πανω τους αλλα ακομα δεν τον βρηκα!
Φιλοζωοι και φιλανθρωποι του γραπτου λογου ενωθειτε!
Ο εχθρος σπικινγκ!
αρκει απλα να σταματησεις η να ελατωσεις ταχυτητα για να αποτρεψεις την επιθεση απο σκυλο...δοκιμασε το και θα δεις οτι πιανει...[/B]
:nono: :nono:
δε γινετε παντα (σου το λεει καποια που θα την εκοβε φετες το αμαξι στο αντιθετο ρευμα)
παντως πρεπει να παραδεχτεις οτι εχουν μια δοση αληθειας αυτα που ειπε ο παραπανω
πριν κρινουμε καποιον ας κρινουμε πρωτα τους εαυτους μας.
το παραδειγμα σου ειναι αστοχο
οι σκυλοι που σε βουτανε οχι αυτοι που απλως γαυγιζουν δε σου κλεινουν το δρομο
ειναι επικυνδινο για σενα μην πεσεις και χτυπησεις
αν ερθει ενας ανθρωπος και με χτυπησει στα φαναρια θα τον χτυπησω και εγω
δε θα πω α κατσε να σε αποφυγω για να μη σε πληγωσω. ετσι τουλαχιστον αντιλαμβανωμε εγω την κουβεντα που γινετε εδω τωρα.
:beer: :beer: :beer: :beer:
Nikoskazer2000
27/06/2007, 00:32
El_hymador εμένα αυτός ο σκύλος που με παίρνει κυνήγι (και έχει δαγκώσει), αυτές τις επιθέσεις τις κάνει οταν είναι λυτός ΜΟΝΟ! Ακόμα και 1 ολόκληρο τετράγωνο μακριά απο το σπίτι του!
Αμα είναι ωστόσο να είναι δεμένος ούτε καν που γυρίζει το κεφάλι να κοιτάξει. Ούτε γαύγισμα, ούτε τεντωμένη αλυσίδα απο τη λύσα του, ούτε τίποτα. Ενω θα έπρεπε να συμβαίνουν ολα τα παραπάνω αν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ είχε λόγο να κάνει οτι κάνει, έτσι δεν είναι;
Άρα η θεωρία του "ο σκύλος επιτίθεται για ψυχαγωγικούς σκοπούς" παίζει στην περίπτωση αυτή! :mad:
Εδω ενας γείτονας με βέσπα της είχε κάνει μύνηση (της αφεντικίνας) γιατί ο εν λόγο σκύλος τον είχε ρίξει κάτω.
Μεγαλε αυτα που λες ειναι επιχειρηματα του κωλου...
Δεν σου ειπα σωσε τα αδεσποτα του πλανητη, ουτε κατσε να σε δαγκωσει, ειπα ΑΠΕΦΥΓΕ ΤΟ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΛΩΤΣΗΣΕΙΣ ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΟ.
Εχει δικιο ο χυμαδορ, μαγκια-κλανια μονο στα ζωακια...
Da.Vintage
27/06/2007, 08:40
Όπως είπε και ένας φίλος πολλά χρόνια επ.οδηγός!
Στο σκύλο κόρναρε έχεις μία πιθανότητα!
Με τη γάτα μην ασχοληθείς κάν! Ό,τι και να κάνεις απο κάτω θα χωθεί!:winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
:nono: :nono:
δε γινετε παντα (σου το λεει καποια που θα την εκοβε φετες το αμαξι στο αντιθετο ρευμα)
παντως πρεπει να παραδεχτεις οτι εχουν μια δοση αληθειας αυτα που ειπε ο παραπανω
πριν κρινουμε καποιον ας κρινουμε πρωτα τους εαυτους μας.
το παραδειγμα σου ειναι αστοχο
οι σκυλοι που σε βουτανε οχι αυτοι που απλως γαυγιζουν δε σου κλεινουν το δρομο
ειναι επικυνδινο για σενα μην πεσεις και χτυπησεις
αν ερθει ενας ανθρωπος και με χτυπησει στα φαναρια θα τον χτυπησω και εγω
δε θα πω α κατσε να σε αποφυγω για να μη σε πληγωσω. ετσι τουλαχιστον αντιλαμβανωμε εγω την κουβεντα που γινετε εδω τωρα.
:beer: :beer: :beer: :beer:
Εχεις επιλογη απλα να μην το χτυπησεις το ζωο και απλα να το αποφυγεις;
Δεν ειπε κανεις οτι προκειμενου να μην χτυπησει ο σκυλος, ας πεσει να χτυπησει ο ανθρωπος...
Αλλα πεσμου, ειναι ωραιο οταν τον βλεπεις οτι ερχεται κατα πανω σου και εσυ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ απλα να τον αποφυγεις, να σκεφτεσαι πως θα τον κεντραρεις να τον κλωτσησεις;;;
εξυπναδες σας και καντε κριτικη. :dizzy: :dizzy: Βάλε λίγο το air condition και άραξε απο κάτω :wave2:
«Να υποθεσω οτι δεν αγαπας τα ζωα αφου κανεις τον διαχωρισμο...''Για εσας που αγαπατε τα ζωα''...
Oι υποθεσεις σου είναι λαθος
"το λοιπον, η κυριαρχια σου μεγαλε σταματαει σε αυτα που νομιζεις οτι εισαι ικανος να κανεις στο αποστειρωμενο περιβαλλον που ζεις ....τραβα σε κανα δασος για διανυκτερευση και ελα να μιλησουμε μετα για κυριαρχιες...
αρκει απλα να σταματησεις η να ελατωσεις ταχυτητα για να αποτρεψεις την επιθεση απο σκυλο...δοκιμασε το και θα δεις οτι πιανει...ο σκυλος ποτε δεν επιτιθεται για ψυχαγωγικους λογους η αναιτια, σε αντιθεση με τους ανθρωπους...»
Mια που ξερεις την ψυχολογια του εκαστοτε σκυλου αυτά που κυνηγανε τις ροδες το κανουν για να φανε? Η κινδυνευει η κυριαρχια της περιοχης του αδεσποτου?
«Μεγαλε αυτα που λες ειναι επιχειρηματα του κωλου...
Δεν σου ειπα σωσε τα αδεσποτα του πλανητη, ουτε κατσε να σε δαγκωσει, ειπα ΑΠΕΦΥΓΕ ΤΟ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΛΩΤΣΗΣΕΙΣ ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΟ."
Με ειδες πουθενα να κυνηγαω κανενα ζωο για να το κλωτσησω? Μια φορα με δαγκωσαν και
μια με ριξανε κατω, τριτη φορα την βλεπω από μακρια και δεν με προλαβαινει,αλλα δεν ηξερα
να μπω στο αντιθετο η να φαω τα μουτρα μου.
Συνήθως σε τυπακια σαν εσας δεν απαντάω και ειδικά τώρα που σε αυτό το φόρουμ έχει μαζευτεί κάθε πεοπαικτης σε μεγαλύτερη αναλογία από οτι στην κανονική ζωή.
Η κουβέντα γίνεται για τον σκύλο που σου επιτίθεται, δεν ειπα πουθενά ότι θα πείραξω το οποιοδήποτε ζώο χωρίς λόγο.Απάντησα στο τι κάνουμε κατα την άποψή μου όταν ένας σκυλος
επιτίθεται.Αλλά η μαγκιά εδώ περισσεύει απ' ό,τι φαίνεται.Απάντηση φυσικά πού να είστε ικανοι να δώσεετε, αλλά μαγκιά έχετε μπολικη.Οπότε η ειστε ανοητοι απειλωντας κάποιον που δεν ξέρετε η απλα ειστε μαγκες του πληκτρολογιου.
«Την επομενη φορα που σε κλεισει καποιος στον δρομο κατεβα κατω λοιπον και πλακωσε τον στις κλωτσιες......αλλα βεβαια η υπεροχη και οι τσαμπουκαδες κομπλεξικλων τυπων σαν και εσενα βρισκουν εφαρμογη σε μονο σε αδυναμους...
...παντως εγω ευχαριστως θα σε κλωτσαγα....γιατι με ενοχλεις! «
Το σίγουρο είναι ότι μπορείς να προσπαθήσεις, το αν τα καταφέρεις θα δείξει.
«Εχει δικιο ο χυμαδορ, μαγκια-κλανια μονο στα ζωακια...»
Εδώ τελειωνουν οι κουβεντες μου τα υπολοιπα όταν βρεθουμε από κοντα.
[B....
...
Δεν σου ειπα σωσε τα αδεσποτα του πλανητη, ουτε κατσε να σε δαγκωσει, ειπα ΑΠΕΦΥΓΕ ΤΟ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΛΩΤΣΗΣΕΙΣ ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΟ."
Με ειδες πουθενα να κυνηγαω κανενα ζωο για να το κλωτσησω? Μια φορα με δαγκωσαν και
μια με ριξανε κατω, τριτη φορα την βλεπω από μακρια και δεν με προλαβαινει,αλλα δεν ηξερα
Συνήθως σε τυπακια σαν εσας δεν απαντάω και ειδικά τώρα που σε αυτό το φόρουμ έχει μαζευτεί κάθε πεοπαικτης σε μεγαλύτερη αναλογία από οτι στην κανονική ζωή.
Η κουβέντα γίνεται για τον σκύλο που σου επιτίθεται, δεν ειπα πουθενά ότι θα πείραξω το οποιοδήποτε ζώο χωρίς λόγο.Απάντησα στο τι κάνουμε κατα την άποψή μου όταν ένας σκυλος
επιτίθεται.Αλλά η μαγκιά εδώ περισσεύει απ' ό,τι φαίνεται.Απάντηση φυσικά πού να είστε ικανοι να δώσεετε, αλλά μαγκιά έχετε μπολικη.Οπότε η ειστε ανοητοι απειλωντας κάποιον που δεν ξέρετε η απλα ειστε μαγκες του πληκτρολογιου.
«Την επομενη φορα που σε κλεισει καποιος στον δρομο κατεβα κατω λοιπον και πλακωσε τον στις κλωτσιες......αλλα βεβαια η υπεροχη και οι τσαμπουκαδες κομπλεξικλων τυπων σαν και εσενα βρισκουν εφαρμογη σε μονο σε αδυναμους...
Εδώ τελειωνουν οι κουβεντες μου τα υπολοιπα όταν βρεθουμε από κοντα. [/B]
Προσπερναω τα περι "πεοπαικτων", "τα υπολοιπα θα τα πουμε απο κοντα" κλπ. γιατι πολυ καλα το ειπες "δεν ξερεις με ποιον μιλας".
Εσυ δεν ησουνα που εγραψες αυτα:
"Στο βουνο σπινιαρισμα της ροδας και πολυβολο πετρας η αεροβολο πιστολι
η κορνα υπερηχων,στην πολη αν φορας μποτα κλωτσο με προσοχη μην αρπαξη παντελονι
αν περισευει η χασεις την ισοροπια σου και μετα και πεσμενος και δαγκωμενος.
αν τα κοιτας ειναι οτι χειροτερο"
Τι να υποθεσει καποιος δλδ;;;
Μα ΕΣΥ τα ειπες, απλα οταν σου την λενε ενοχλησε ε;;;
el_hymador
27/06/2007, 17:19
«Να υποθεσω οτι δεν αγαπας τα ζωα αφου κανεις τον διαχωρισμο...''Για εσας που αγαπατε τα ζωα''...
Oι υποθεσεις σου είναι λαθος
"το λοιπον, η κυριαρχια σου μεγαλε σταματαει σε αυτα που νομιζεις οτι εισαι ικανος να κανεις στο αποστειρωμενο περιβαλλον που ζεις ....τραβα σε κανα δασος για διανυκτερευση και ελα να μιλησουμε μετα για κυριαρχιες...
αρκει απλα να σταματησεις η να ελατωσεις ταχυτητα για να αποτρεψεις την επιθεση απο σκυλο...δοκιμασε το και θα δεις οτι πιανει...ο σκυλος ποτε δεν επιτιθεται για ψυχαγωγικους λογους η αναιτια, σε αντιθεση με τους ανθρωπους...»
Mια που ξερεις την ψυχολογια του εκαστοτε σκυλου αυτά που κυνηγανε τις ροδες το κανουν για να φανε? Η κινδυνευει η κυριαρχια της περιοχης του αδεσποτου?
Εδώ τελειωνουν οι κουβεντες μου τα υπολοιπα όταν βρεθουμε από κοντα.
1ον
μαθε να κανεις quote
2ον
Δεν μπορεις να κανεις το ψυχογραφημα ενος σκυλου η οποιουδηποτε ζωου γιατι πολυ απλα δεν μοιαζουν σε τιποτα με τα μουτρα μας....λειτουργουν βαση ενστικτου και ειναι σιγουρο πως οταν κυνηγανε μηχανες και αυτοκινητα κατι τα ενοχλει...μπορει να ειναι ορισμενοι υψισυχνοι ηχοι, μπορει να ειναι οντως το γεγονος οτι αισθανονται εισβολη στον χωρο τους, οπως και να εχει ο σκυλος και οποιοδηποτε ζωντανο δεν εχει ορεξη να τρεχει αναιτια....και μην ξεχνας οτι δεν ηταν δικη τους επιλογη το να ζουν σε πολεις...
3ον
Πεοπαικτες εχει πολλους στην πραγματικη ζωη ...δεν χρειαζεται να ψαχνεις σε forums για παρεα
4ον
Αν βρεθουμε απο κοντα οπως επιθυμεις(anytime ...) θα σου φερω την Κριντα, το πιο μικροσωμο απο τα τεσσερα σκυλια της οικογενειας....χαλαρα σε εχει, εγω δεν χρειαζεται να εμπλακω....πολυ θα ηθελα να απλωσεις το ποδαρακι σου για κλωτσια, διατρημενο και θεωρημενο απο εφορια θα γινει...
περαστικα σου
Δτην φωτο ειναι η Κριντα
...ριξε καμια κλωτσια στην οθονη τωρα....
94610
Strada εφόσον αλλάξe το ύφος θα σου πω τα εξής. το post ξεκίνησε από προβλήματα και εμπειρίες που είχαν οι διάφοροι μηχανοβιοι με τους σκυλους. Οταν θα σε κυνηγήσουν 4-5 τσομπανοσκυλα
και ειδικά αν εισαι σε έδαφος παράξενο η δεν μπορείς να ξεφύγεις εύκολα βρες έναν άλλο τρόπο να τα αντιμετώπισης, ούτε το πολυβόλο της ροδας ούτε το αεροβολο μπορούνε να προξενήσουνε
ζημιές στο ζωο μόνο θα το εκφοβίσουν η θα το εκνευρισουν Το ιδιο αποτελεσμα εχει και η κλωτσια.Και ειδικα με την περιπτωση του δημιουργου του τοπικ που κινδυνευε το παιδι του. Μια φορά μονο στη ζωή μου κατόπιν διαταγής αναγκάστικα να κάνω κακό σε ζώο, ένα λυσσασμένο τσοπανοσκυλο το οποίο σταματηθηκε τελικα μετά από τέσσερις σφαίρες, δυο ατομα
στο νοσοκομειο σοβαρα και 6 εγκλοβισμενους.
Οσο για σενα el humador δεν ξερω αν ο σκυλος σου με εχει χαλαρα αν μου κανει ζημια
ομως ένα ζωο το οποιο εχει αφεντικο να ξερεις ότι εκεινος θα πληρωση τις ζημιες.
Εδώ τελειωνω την αντιπαραθεση στην οποια εξ’αρχης δεν επρεπε να μπω αλλα πολλες
φορες δεν μπορω να συγκρατηθω.Τελος για μενα.
el_hymador
27/06/2007, 19:45
ΤΕΛΛΛΟΣ
και για μενα...
Τελος!!!
Να και ο βελγος μου ;)
Τελος!!!
Να και ο βελγος μου ;)
94685
el_hymador
27/06/2007, 22:25
Τελος!!!
Να και ο βελγος μου ;)
φτου -φτου ρε φιλε, κουκλος ειναι ...την παλευει με τον καυσωνα; τα δικα μου αν και κοντοτριχα τα κουρευω και παλι λιωνουν ....
φτου -φτου ρε φιλε, κουκλος ειναι ...την παλευει με τον καυσωνα; τα δικα μου αν και κοντοτριχα τα κουρευω και παλι λιωνουν ....
Ειναι ενα με το πατωμα...:lol:
Τον βρεχω το πρωι πριν φυγω και το απογευμα που γυρναω...απο εκει που δεν γουσταρε καθολου το μπανιο τωρα μου κανει καραγκιοζιλικια για να τον αρχισω με την μανικα...:lol:
el_hymador
27/06/2007, 23:31
Ειναι ενα με το πατωμα...:lol:
Τον βρεχω το πρωι πριν φυγω και το απογευμα που γυρναω...απο εκει που δεν γουσταρε καθολου το μπανιο τωρα μου κανει καραγκιοζιλικια για να τον αρχισω με την μανικα...:lol:
:lol: :lol:
εμενα κανουν το κλασσικο που βουτανε τις πατουσες τους στο δοχειο με το νερο τους ...και τα κανουνε ολα μ**νι γυρω...:lol: για καταβρεγμα ουτε λογος, φευγουν σφαιρα μολις δουν νερο...
καλα να ειναι και να ειμαστε:wave2:
alex-vstrom
30/06/2007, 08:04
1) stradas ωραιος ο βελγος
2) στην ιερα οδο απενατι απο το δημαρχιο του αιγαλαιο εχει ενα στενο διπλο στο νεο σταθμο του μετρο που εχει 1 περιπτερο ε εκει καθε φορα που περναω με την μηχανη εχει δυο κοπρους που αρμανε σε ολα τα οχηματα.
προσοχη λοιπον την επομενη φορα που θα ειμαι με το αυτοκινητο θα φαει σουτ γιατι με την μηχανη θα υπαρξει προβμημα η θα σταματησο με το μοτορι και θα πιαστουμε στις μπονιες.
το νου σασ λοιπον ειναι στεκι τους εκει εδο και 3 περιπου χρονια που περναω
blueblack
30/06/2007, 09:39
ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ...........
Είπαμε νά βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα γιά τό πώς θά άποφύγουμε ένα
σκύλο καί όχι νά μονομαχήσουμε..........
Λοιπόν τό ...ΑΠΛΩΝΩ ΤΟ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΩ ΤΟ ΖΩΟ...........είναι ή
μεγαλύτερη μαλακία πού μπορεί νά κάνει κάποιος ,άν φυσικά θέλει νά άποφύγει
τό ζώο..........!!!!!!!!
Άν θέλει νά βγάλει τό άπvθημένο του τότε άλλάζει τό πράμμα......!!!!!!!!
Δέν δίνεις στόχο στό ζώο............ΚΑΝΕΙΣ ΘΟΡΥΒΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ........
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ..........
Τώρα τά ζώα όπως καί οί άνθρωποι έχουν χαρακτήρες διάφορους..........
Καί δυστυχώς ό χαρακτήρας ένός ζώου πολλές φορές έξαρτάται άπό τούς
άνθρώπους.........ΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΖΩΑ..........
Τυχαίνει νά έχουμε τρία σκυλιά............τό μικρότερο είναι ένα θηλυκό σάν
αύτό τού strada.........όλόμαυρο Βέλγικο..........
Καί τά τρία είναι σάν γατάκια γιατί τά μάθαμε νά άγαπούν τούς άνθρώπους
ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΤΟΥΣ.............ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ.........
Δέ χρειάστηκε νά τά κάνουμε φονιάδες...........
Ό τσομπάνος είναι πάνω άπό 60 κιλά καί τό κεφάλι του διπλό άπό ροτβάιλερ...
τά δέ πόδια του σά χέρια άνθρώπινα............
Δέ θά μισήσω τά σκυλιά έπειδή μέ όρμηξαν πρίν δέκα μέρες στό βουνό γιά νά
φυλάξουν τό κοπάδι......!!!!!!!!!
ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΙΑΦΕΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.................
ΣΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ............!!!!!!!!!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ...........
τό ζώο..........!!!!!!!!
Άν θέλει νά βγάλει τό άποθημένο του τότε άλλάζει τό πράμμα......!!!!!!!!
Τώρα τά ζώα όπως καί οί άνθρωποι έχουν χαρακτήρες διάφορους..........
Καί δυστυχώς ό χαρακτήρας ένός ζώου πολλές φορές έξαρτάται άπό τούς
άνθρώπους.........ΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΖΩΑ..........
Τυχαίνει νά έχουμε τρία σκυλιά............τό μικρότερο είναι ένα θηλυκό σάν
αύτό τού strada.........όλόμαυρο Βέλγικο..........
Καί τά τρία είναι σάν γατάκια γιατί τά μάθαμε νά άγαπούν τούς άνθρώπους
ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΤΟΥΣ.............ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ.........
Δέ χρειάστηκε νά τά κάνουμε φονιάδες...........
Ό τσομπάνος είναι πάνω άπό 60 κιλά καί τό κεφάλι του διπλό άπό ροτβάιλερ...
τά δέ πόδια του σά χέρια άνθρώπινα............
Δέ θά μισήσω τά σκυλιά έπειδή μέ όρμηξαν πρίν δέκα μέρες στό βουνό γιά νά
φυλάξουν τό κοπάδι......!!!!!!!!!
ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΙΑΦΕΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.................
ΣΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ............!!!!!!!!!!!!!
+ 1
Για πρωτη (και ενδεχομενως και για τελευταια :lol: ) φορα θα συμφωνησω με τον iriniaa...
:wave2: :beer:
alex-vstrom
02/07/2007, 17:08
iriniaa
εχεις μπερδευτη δεν μηλαμε για καπιο τσομπανοσκυλο που φυλαει το κοπαδι του και σε τρεπει σε φυγη αλλα για καπιο σκυλι που εχει κεφια να σε κυνηγησει καταλαβες φιλε και εγω απο τοτε που θυμαμε τον εαυτο μου ειχαμε σκυλι ακομα καΙ τωρα οταν σου βγαινει στην στροφη και για να το απογηγεις βγαινεις στο αντιθετο ρευμα και βλεπει εαν οδηγο του οασα αστικικου να παγωνει στην ιδεα να σε βλεπει οπως βεβαια παγωσα και εγω τοτε αλλα να μου πεις εμενα και εσενα και εαν για καπιο λογο επεφτες πανω στο λεοφωριο θα ελεγαν ο μ@λ@κ@ς ο μηχανοβιος μαγκιες θα εκανε η που θα εβρισκες το δικιο σου εαν δεν εσπαγες κανενα κεφαλι. σεβαστες οι αποψεις χερομαι που εισαι φιλοζωος οπως και αλοι εδω μεζα αλλα εκει εξω ειναι ζουγκαλο και ο δυνατοτερος ειναι ο νικητης.:cool:
kalitera na faei ena klotsidi to skilaki para na trexo sta nosokomia pali giati mporei na 3anapeso pali se kanena aytokinito...kai leo pali..kai ayto ftanei..tora to paizetai oli filozoi.alla kaneis den agapaei ta zoa pio poli apo tin zoi tou.
blueblack
02/07/2007, 18:30
+ 1
Για πρωτη (και ενδεχομενως και για τελευταια :lol: ) φορα θα συμφωνησω με τον iriniaa...
:wave2: :beer:
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙΣ..................ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ.............
Γαυρούλη πού θά μού πάς........!!!!!!!!
reptile4
02/07/2007, 19:12
ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΚΥΛΙΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ Η ΠΟΥ "ΠΕΤΑΓΟΝΤΑΙ" ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΜΠΟΓΙΑ. ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΠΟΥ ΜΕ ΔΑΓΚΩΣΕ ΕΙΧΕ ΔΑΓΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ, ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΜΗΧΑΝΗ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΥΚΛΟΦΩΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΔΑΓΚΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΥΜΑ ΤΟΥΣ.
ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΛΩΤΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ.
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ...........ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :evil: :evil: :evil:
:sun: ΒΑΡΑΕΙ Η ΖΕΣΤΗ ΑΣΧΗΜΑ:lol: :lol:
alex-vstrom
02/07/2007, 19:29
ΟΣΟ ΦΙΛΟΖΩΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΤΕ ΚΑΠΙΟ ΖΩΟ ΕΤΣΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΛΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ. ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ iriniaa.
Α ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ ΠΑΝΤΟΣ
Θα συμφωνήσω και εγώ με τον iriniaa παρόλο που τον έχω (αλλά δε το ξέρει).
Σε κάθε περίπτωση άμα επιδιώκεις να κλωτσήσεις ένα σκύλο είσαι άξιος της τούμπας σου (καλό θα ήταν να σου κόψει και κάνα κομμάτι το ζώο για να σου θυμήσει ποιός θα έπρεπε να είναι λογικότερος από τους δυό σας στο μέλλον).
Δεν είναι και τόσο καλή δικαιολογία για να πάρεις πιο γρήγορο μηχανάκι, αλλά δεν είναι άσχημη ιδέα... :lol:
Κατα καιρους τα εχω ξαναπει και ξαναπει (πιθανον σκορπια) αλλα θα τα ξαναπω για αλλη μια φορα...
Εχω αντιμετωπισει επιθεσεις σκυλιων παμπολλες φορες!
Ειτε αυτες ειναι μεσα στην πολη, ειτε στο βουνο...
Ειτε με τα ποδια, ειτε με την μηχανη...
Ειτε απο μεμονομενα, ειτε απο αγελες...
ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝ !!! :nono:
Προσωπικα τα χωριζω σε δυο κατηγοριες.
1) Τα της πολης, που η επιθετικοτητα τους πηγαζει απο κακες "μνημες"
2) Τα του βουνου (τσοπανοσκυλα) που η επιθετικοτητα τους ειναι η "δουλεια" και η διαφυλαξη της περιοχης τους.
Και στις δυο περιπτωσεις τα αντιμετωπιζω με ΣΕΒΑΣΜΟ και ΧΩΡΙΣ φοβο, μιας κι αυτο το διαισθανονται και το εκλαμβανουν ως αδυναμια.
Πρωτ' απ' ολα ΠΑΝΤΑ ΣΤΑΜΑΤΑΩ, εκτος αν ειμαι ΠΟΛΥ μακρυα και μπορω ευκολα να αποφυγω την "επιθεση" και την οποιαδηποτε διενεξη!
Στο βουνο αυτο θελει λιγο παραπανω προσοχη κι υπολογισμο, οσον αφορα στο προς τα που παει ο δρομος και το αν μπορουν να σε προλαβουν ή οχι, κοβοντας καθετα καποια φουρκετα π.χ. ...
Στην συνεχεια "μιλαω" μαζι τους, ΠΑΝΤΑ υποχωρητικα και προσπαθωντας να καταλαβουν οτι ΔΕΝ ειμαι αυτος, ειτε που θα τους προκαλεσει κακο (1η περιπτωση), ειτε που θελει να καταπατησει την περιοχη τους (2η περιπτωση).
Ενω λοιπον συνεχιζουν να με "απειλουν" (περικυκλωμενο συνηθως), αρχιζει η διαδικασια της απομακρυνσης-υποχωρησης, με απαλες κι ΟΧΙ βιαστικες κινησεις, παντα προσπαθωντας να τους κατευνασω τον "εκνευρισμο" τους και να τους δωσω να καταλαβουν οτι "ενταξει εκαναν την δουλεια τους και μ' εδιωξαν" ... :lol:
Στις πιο "βαρβαρες" των (ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΩΝ, ξαναλεω) περιπτωσεων που μου εχουν τυχει (ειτε με τα ποδια, ειτε με την μηχανη) η ολη διαδικασια εξευμενισμου κι απομακρυνσης, ΔΕΝ μου εχει παρει ΠΟΤΕ απανω απο ενα με δυο λεπτα το ΠΟΛΥ! :wacko:
Θα ελεγα λοιπον, εχοντας αυτο το μεγαλο feedback, να κανετε κατι αναλογο και να ΜΗΝ προσπαθειτε να πουλησετε "τσαμπουκα".
Αλλωστε (οπως λενε κι οι δικηγοροι) "ο χειροτερος συμβιβασμος ειναι καλυτερος απ' την, με το καλυτερο αποτελεσμα, διενεξη"... :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ...........
τό ζώο..........!!!!!!!!
Άν θέλει νά βγάλει τό άπvθημένο του τότε άλλάζει τό πράμμα......!!!!!!!!
Ακυρος.
Υπαρχουν και οι στιγμες που ειναι εν κινηση η ολη φαση και μονο η κλωτσια κανει δουλεια.
Πιστεψε με.
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Αλλωστε (οπως λενε κι οι δικηγοροι) "ο χειροτερος συμβιβασμος ειναι καλυτερος απ' την, με το καλυτερο αποτελεσμα, διενεξη"... :smokin:
Ααα την αλλη φορα θα ειμαι με τον δικηγορο μου.:lol:
Cpt. Haddock
03/07/2007, 11:11
Χρήστο, συμφωνούμε εν γένει.
Εσύ και όσοι με ξέρετε, γνωρίζετε οτι είμαι φιλόζωος και δεν πειράζω ποτε ζώο...
Πέρα απο την πλάκα που κάνουμε, τα όπλα που έχω τα έχω για συλλογή και σκοποβολή, και ποτέ για κυνήγι.
Δε φταίνε τα σκυλιά, θα συμφωνήσω. Στο κτήμα στην Πρέβεζα είχα 4 (το ένα δυστυχώς το πάτησε αυτοκίνητο), κοπρίτες όλοι.
Το ένα το είχα βρει δεμένο σε ένα δέντρο, δαρμένο, πεινασμένο το είχαν παρατήσει γύφτοι για μέρες...Ε, αυτό το σκυλί είναι προβληματικό, δυστυχώς. Πάντα φοβισμένο, πάντα απρόβλεπτο και, όσες φορές με αφήνει να το πλησιάσω είναι στην τσίτα...
Και μου είχε ορμήσει ενα βράδυ...
Χθες βράδυ πάντως στο δέλεαρ ο μαύρος μου την έπεσε τόσο γρήγορα που δεν πρόλαβα να σκεφτω τι να κάνω (σταμάτημα κλπ).
Τεσπα...
Πολλοί απο αυτούς τους κόπρους είναι για λύπηση... :sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Χρήστο, συμφωνούμε εν γένει.
Εσύ και όσοι με ξέρετε, γνωρίζετε οτι είμαι φιλόζωος και δεν πειράζω ποτε ζώο...
Πέρα απο την πλάκα που κάνουμε, τα όπλα που έχω τα έχω για συλλογή και σκοποβολή, και ποτέ για κυνήγι.
Δε φταίνε τα σκυλιά, θα συμφωνήσω. Στο κτήμα στην Πρέβεζα είχα 4 (το ένα δυστυχώς το πάτησε αυτοκίνητο), κοπρίτες όλοι.
Το ένα το είχα βρει δεμένο σε ένα δέντρο, δαρμένο, πεινασμένο το είχαν παρατήσει γύφτοι για μέρες...Ε, αυτό το σκυλί είναι προβληματικό, δυστυχώς. Πάντα φοβισμένο, πάντα απρόβλεπτο και, όσες φορές με αφήνει να το πλησιάσω είναι στην τσίτα...
Και μου είχε ορμήσει ενα βράδυ...
Χθες βράδυ πάντως στο δέλεαρ ο μαύρος μου την έπεσε τόσο γρήγορα που δεν πρόλαβα να σκεφτω τι να κάνω (σταμάτημα κλπ).
Τεσπα...
Πολλοί απο αυτούς τους κόπρους είναι για λύπηση... :sad:
Για αυτο ειπα οτι ολες οι περιπτωσεις δεν ειναι ιδιες.
Στη Αγια Παρασκευη στην πλατεια απο την πισω μερια εχει μια σταση.Εκει ηταν καποτε ενας σκυλος στημενος και με το που ακουγε μηχανακι φερμαρε πισω απο την σταση και βουρατα.
Τον βλεπω σταματαω, τα λεμε λιγο του εξηγω καποια πραγματα και μολις φευγω μου παταει μια δαγκανια,ευτυχως ειχα της μποτες.
Την επομενη φορα η κλωτσια που εφαγε τον εκαναν να ριξει μια ζεμπεκια πουδεν το πιστευε.
Δεν με ξαναενοχλησε.
Υποψην σκυλια ειχα τρια, απο ροτβαιλερ μεχρι ακιτα, ολα εκπαιδευμενα.Τωρα εχω ενα big κυριλοκοπροσκυλο.
blueblack
05/07/2007, 16:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από alex-vstrom
iriniaa
εχεις μπερδευτη δεν μηλαμε για καπιο τσομπανοσκυλο που φυλαει το κοπαδι του και σε τρεπει σε φυγη αλλα για καπιο σκυλι που εχει κεφια να σε κυνηγησει καταλαβες φιλε και εγω απο τοτε που θυμαμε τον εαυτο μου ειχαμε σκυλι ακομα καΙ τωρα οταν σου βγαινει στην στροφη και για να το απογηγεις βγαινεις στο αντιθετο ρευμα και βλεπει εαν οδηγο του οασα αστικικου να παγωνει στην ιδεα να σε βλεπει οπως βεβαια παγωσα και εγω τοτε αλλα να μου πεις εμενα και εσενα και εαν για καπιο λογο επεφτες πανω στο λεοφωριο θα ελεγαν ο μ@λ@κ@ς ο μηχανοβιος μαγκιες θα εκανε η που θα εβρισκες το δικιο σου εαν δεν εσπαγες κανενα κεφαλι. σεβαστες οι αποψεις χερομαι που εισαι φιλοζωος οπως και αλοι εδω μεζα αλλα εκει εξω ειναι ζουγκαλο και ο δυνατοτερος ειναι ο νικητης.:cool:
ALEX..........................
Δυστυχώς δέν μέ έπιασες..............καί σύ καί άλλοι πολλοί μαζί.......!!!!!!!!!
Ή άπάντηση μου καί ή πρόταση μου δέν είχε νά κάνει μέ τά φιλόζωα....ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ........
άλλά μέ τήν πραγματικότητα..........
Καί ή άλήθεια είναι πώς ένας σκύλος όταν πάνω άπό ένα μηχανάκι πού κινείται καί τό
όδηγάς, τού άπλώσεις τό πόδι γιά νά τόν κλωτσήσεις.................
ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ ΣΑΝ ΜΠΡΙΖΟΛΑ............
Είναι πολύ πιό γρήγορος.............ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΩΤΣΙΑ ΜΑΣ............!!!!!!!!!!!
Καί τό στόμα του σημαδεύει τέλεια...........
Δέ μιλάμε ούτε γιά ......ΚΑΝΙΣ...............ούτε γιά ...ΠΕΚΙΝΟΥΑ...............!!!!!!!!!!!
Έχεις δεί λυκόσκυλο νά κάνει μασσάζ στά δόντια του μέ άλουμίνιο..???
Αύτοί πού έχουν άλλη άποψη................
Η ΑΣΧΕΤΟΙ ΕΙΝΑΙ..................
Η ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ..............!!!!!!!!!!!!
Αύτή είναι ή γνώμη μου φίλε..............
Προσωπικά θά κλωτσούσα πολύ πιό εύκολα ...ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.............παρά.....ΕΝΑ ΣΚΥΛΟ...........!!!!!!!!!!!!!!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ............μερικοί τό κατάλαβαν λάθος...........
Αύτά πού έγραψα ήταν έμπειρίες γιά νά σώσουμε τόν κώλο μας σέ μιά δύσκολη στιγμή...
καί όχι γιά νά δείξω τά φιλόζωα αίσθήματα μου τά όποία τά κρατάω γιά τόν έαυτό μου...!!!
blueblack
05/07/2007, 16:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
Θα συμφωνήσω και εγώ με τον iriniaa παρόλο που τον έχω (αλλά δε το ξέρει).
Σε κάθε περίπτωση άμα επιδιώκεις να κλωτσήσεις ένα σκύλο είσαι άξιος της τούμπας σου (καλό θα ήταν να σου κόψει και κάνα κομμάτι το ζώο για να σου θυμήσει ποιός θα έπρεπε να είναι λογικότερος από τους δυό σας στο μέλλον).
Δεν είναι και τόσο καλή δικαιολογία για να πάρεις πιο γρήγορο μηχανάκι, αλλά δεν είναι άσχημη ιδέα... :lol:
ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ............
Έμείς είμαστε γιά τά μπάζα.........!!!!!!!!!!!
Καί άκόμα πιό γρήγορα είναι τά σκυλιά άπό τήν κλωτσιά μας......!!!!!!!
symvoulos
06/07/2007, 09:34
εχωντας μεγαλη εμπειρια στα σκυλια απο μικρο παιδι μεχρι πριν απο λιγο καιρο
θα συμφωνουσα απολυτα με τον crk αλλα τωρα ..... δεν ξερω...
σκυλος μου εχει επιτεθει μονο πανω στην μηχανη.Κανω ορειβασια και στο βουνο δεν
ειχα ποτε προβλημα. Ειχα παντα μεγαλα σκυλια και δεν ειχα ποτε προβλημα...
μικρος επεζα με το πιο ¨αγριο¨ ντοπερμαν του χωριου και δεν ηξερα ουτε τους ιδιοκτητες
του....τα σκυλια τα αγαπω και προσπαθω να το μεταδωσω και στα 3 παιδια μου....
αλλα την τελευταια φορα δεν ξερω απλα δεν υπηρχε λογος.....
ειχε κοσμο πολυ γιατι διαλεξε την μηχανη;;; (ηταν στην παρελαση της θεσσαλονικης)
οχηματα πολα.....δεν ξερω...
οταν μου ειχαν επιτεθει παλιοτερα με τη Vespa υπηρχε ισως ο λογος της περιοχης τωρα;;;
Τελος για οσους λενε οτι δεν θα χτιπουσαν σκυλο τους ευχωμαι να μην εχουν το παιδι
τους μαζι.......
αν δεν με αφηνε ο σκυλος .......:wave2:
εχωντας μεγαλη εμπειρια στα σκυλια απο μικρο παιδι μεχρι πριν απο λιγο καιρο
θα συμφωνουσα απολυτα με τον crk αλλα τωρα ..... δεν ξερω...
σκυλος μου εχει επιτεθει μονο πανω στην μηχανη.Κανω ορειβασια και στο βουνο δεν
ειχα ποτε προβλημα. Ειχα παντα μεγαλα σκυλια και δεν ειχα ποτε προβλημα...
μικρος επεζα με το πιο ¨αγριο¨ ντοπερμαν του χωριου και δεν ηξερα ουτε τους ιδιοκτητες
του....τα σκυλια τα αγαπω και προσπαθω να το μεταδωσω και στα 3 παιδια μου....
αλλα την τελευταια φορα δεν ξερω απλα δεν υπηρχε λογος.....
ειχε κοσμο πολυ γιατι διαλεξε την μηχανη;;; (ηταν στην παρελαση της θεσσαλονικης)
οχηματα πολα.....δεν ξερω...
οταν μου ειχαν επιτεθει παλιοτερα με τη Vespa υπηρχε ισως ο λογος της περιοχης τωρα;;;
Τελος για οσους λενε οτι δεν θα χτιπουσαν σκυλο τους ευχωμαι να μην εχουν το παιδι
τους μαζι.......
αν δεν με αφηνε ο σκυλος .......:wave2:
Τελικα οσοι εχουν σκυλια καταλαβαινουν.:winka:
The_TROOPER
06/07/2007, 13:49
Είναι λίγο ζόρι η περίπτωση με τον σκύλο. Μου έχει τύχει να μου την πέσουνε 3 λυσσασμένα σκυλία σε φανάρι και να γυρίσω σπίτι με ένα πατζάκι και να πάω μετα κατευθείαν για αντιτετανικό. Χώρια που κινδύνεψα να πέσω απ'τη μηχανή.
Πιστεύω το καλύτερο είναι να σβήσεις την μηχανή επιτόπου και να την τσουλήσεις μέχρι παραπέρα, απτο να ανοίξεις το γκάζι
alximistis
06/07/2007, 13:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από The_TROOPER
Είναι λίγο ζόρι η περίπτωση με τον σκύλο. Μου έχει τύχει να μου την πέσουνε 3 λυσσασμένα σκυλία σε φανάρι και να γυρίσω σπίτι με ένα πατζάκι και να πάω μετα κατευθείαν για αντιτετανικό. Χώρια που κινδύνεψα να πέσω απ'τη μηχανή.
Πιστεύω το καλύτερο είναι να σβήσεις την μηχανή επιτόπου και να την τσουλήσεις μέχρι παραπέρα, απτο να ανοίξεις το γκάζι
Αυτή πράσγματι είναι η καλύτερη΄λύση. Μάλιστα προτείνεται το εξής:
Σβήστε την μοτοσικλέτα βάλτε στην στο σταντ και βγάλτε το κράνος. Πολλά σκυλιά φοβούνται και εκνευρίζονται με τα κράνη μας.
Αν είναι σχετικά ήρεμος ο σκύλος καιέχει απλώς εκνευριστεί από το θόρυβο την εξάτμιση και τα τοιαύτα θα γαβγίσει και ήξ θα ηρεμήσει και θα φύγει ή θα πλησιάσει να μυρίσει.
Δεν υπάρχει πρόβλημα. Κυλάμε όπως λέει κι ο φίλος τομοτόρι καιτην κάνουμε ευγενικά.
Αν όμως ο σκύλος δεν δείχνει σημάδια ηρεμίας... υπάρχει πρόβλημα. κατά πάσα πιθανότητα θα δοκιμ΄σει να επιτεθεί ακόμα και αν πας να την κάνεις χωρίς την μοτοσικλέτα αναμένη.
Την έχω πατήσει και εγώ. Είχα μάλιστα την ηλίθια ιδέα να του κάνω μούτσου μούτσου. Με δάσγκωσε ευτυχώς βιαστικά στα δάχτυλα στο δεξί χέρι.
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
....................
Είχα μάλιστα την ηλίθια ιδέα να του κάνω μούτσου μούτσου.
...................
Αφου του 'κανες κι εσυ μούτσου μούτσου τι να κανει ο Σκυλαρος? :look: :dizzy: :hypnotize
:lol: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :lol:
alximistis
06/07/2007, 14:20
Αφου του 'κανες κι εσυ μούτσου μούτσου τι να κανει ο Σκυλαρος? :look: :dizzy: :hypnotize
Ούτως ή άλλως δεν τα βάζω με τον σκύλο. Ποτέ. Πάντα ο άνθρωπος είναι το πρόβλημα πιστεύω. :)
Αλλά θα μπορούσε να μην με δαγκώσει ο άτιμος! Πόνεσε. :(
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
........................
Αλλά θα μπορούσε να μην με δαγκώσει ο άτιμος! Πόνεσε. :(
Κι εγω που να 'μουνα, αμα μου 'κανες μούτσου μούτσου, θα τρωγες δαγκωματια που θα την θυμοσουνα χρονια... :dizzy: :hypnotize
Untouchable
07/07/2007, 13:28
Θυμαμαι παιδια, πριν αρκετο καιρο...
Ειχε ενας κολητος την φαεινη ιδεα να παμε για απογευματινο καφε προς το κεντρο της Θεσσαλονικης, δεν εχει σημασια σε ποιο μαγαζι.
Κραταμε ποτε την αριστερη λωριδα, ποτε την δεξια, αναλογα με την κινηση.
Καπου πριν το τελος τς λεωφορου στρατου σε μια σταση αστικου ειχε δυο σκυλαρους μεγαλου μεγεθους!!!
Εγω καθομουνα επιβατης τοτε, και θυμαμαι που μου λει ο φιλος μου, προσεχε τα σκυλια, και μην τα κοιταζεις γιατι το ενα εκνευριζετε πολυ.
Εγω ... εμεινα απαθης σαν να μην υπηρχαν!!!
Το ενα απλος γαυγισε παρατεταμενα, το αλλο ορμηξε αμεσως.
Παρ' ολη την στιγμιαια επιταχυνση, προλαβε και μου αρπαξε μπατζακι και ψηλοδαγκωσε το ατιμο.
Αποτελεσμα? ακυρος ο καφες, και καταληξαμε για ενεσες και ορους.
Αποφευγα να περναω απο εκει γιατι συχνα ειχε πολλα αδεσποτα μαζεμενα κοντα στην σταση.
alximistis
08/07/2007, 01:35
Κι εγω που να 'μουνα, αμα μου 'κανες μούτσου μούτσου, θα τρωγες δαγκωματια που θα την θυμοσουνα χρονια... :dizzy: :hypnotize
Μούτσου μούτσου... κάνω σε ομορφόφατσες μόνο!!! :D
Κατα καιρους τα εχω ξαναπει και ξαναπει (πιθανον σκορπια) αλλα θα τα ξαναπω για αλλη μια φορα...
Εχω αντιμετωπισει επιθεσεις σκυλιων παμπολλες φορες!
Ειτε αυτες ειναι μεσα στην πολη, ειτε στο βουνο...
Ειτε με τα ποδια, ειτε με την μηχανη...
Ειτε απο μεμονομενα, ειτε απο αγελες...
ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝ !!! :nono:
Προσωπικα τα χωριζω σε δυο κατηγοριες.
1) Τα της πολης, που η επιθετικοτητα τους πηγαζει απο κακες "μνημες"
2) Τα του βουνου (τσοπανοσκυλα) που η επιθετικοτητα τους ειναι η "δουλεια" και η διαφυλαξη της περιοχης τους.
Και στις δυο περιπτωσεις τα αντιμετωπιζω με ΣΕΒΑΣΜΟ και ΧΩΡΙΣ φοβο, μιας κι αυτο το διαισθανονται και το εκλαμβανουν ως αδυναμια.
Πρωτ' απ' ολα ΠΑΝΤΑ ΣΤΑΜΑΤΑΩ, εκτος αν ειμαι ΠΟΛΥ μακρυα και μπορω ευκολα να αποφυγω την "επιθεση" και την οποιαδηποτε διενεξη!
Στο βουνο αυτο θελει λιγο παραπανω προσοχη κι υπολογισμο, οσον αφορα στο προς τα που παει ο δρομος και το αν μπορουν να σε προλαβουν ή οχι, κοβοντας καθετα καποια φουρκετα π.χ. ...
Στην συνεχεια "μιλαω" μαζι τους, ΠΑΝΤΑ υποχωρητικα και προσπαθωντας να καταλαβουν οτι ΔΕΝ ειμαι αυτος, ειτε που θα τους προκαλεσει κακο (1η περιπτωση), ειτε που θελει να καταπατησει την περιοχη τους (2η περιπτωση).
Ενω λοιπον συνεχιζουν να με "απειλουν" (περικυκλωμενο συνηθως), αρχιζει η διαδικασια της απομακρυνσης-υποχωρησης, με απαλες κι ΟΧΙ βιαστικες κινησεις, παντα προσπαθωντας να τους κατευνασω τον "εκνευρισμο" τους και να τους δωσω να καταλαβουν οτι "ενταξει εκαναν την δουλεια τους και μ' εδιωξαν" ... :lol:
Στις πιο "βαρβαρες" των (ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΩΝ, ξαναλεω) περιπτωσεων που μου εχουν τυχει (ειτε με τα ποδια, ειτε με την μηχανη) η ολη διαδικασια εξευμενισμου κι απομακρυνσης, ΔΕΝ μου εχει παρει ΠΟΤΕ απανω απο ενα με δυο λεπτα το ΠΟΛΥ! :wacko:
Θα ελεγα λοιπον, εχοντας αυτο το μεγαλο feedback, να κανετε κατι αναλογο και να ΜΗΝ προσπαθειτε να πουλησετε "τσαμπουκα".
+1000 :a013: