Σύνδεση

View Full Version : Προσοχη ΘΕΛΟΥΝ να μας παρουν σβαρνα...

ktm640lc4
16/06/2007, 09:38
Χτες ξεκιναω για χαλκιδα (κλασσικα). Καπου στο υψος της ρενο παω με 140 στην αριστερη. Πισω τιποτα, μπροστα τιποτα, η ωρα 1.30 το πρωι. (τρωω κατι φρικες μερικες φορες)

Ξαφνικα απο πισω ερχεται με οσα ενας μαλακας. Τον βλεπω και κοκκαλωνω γιατι δεν ξερω τι θελει να κανει και καθομαι εκει. Με περναει απο δεξια και ερχεται μπροστα μου και πλακωνεται στα φρενα....!!!!!!!!!!!!!!!!! Εγω εχω ψιλιαστει ποσο μαλακας ειναι και εχω κοψει ηδη. Του παιζω φωτα και παω να περασω απο δεξια (αδεια η εθνικη) και να τον αρχισω στα μπινελικια.

Παιδια το τυπακι μολις παω δεξια και ειμαι στην νοητη ευθεια του κολου του αυτοκινητου κοβει δεξια το τιμονι με προθεση να με χτυπησει......!!!!!!!!!!! Τρελλαθηκα. Εκανα πισω και εμεινα πισω.
Εχω μεινει μαλακας φυσικα.................

Αστον λεω να παει να γαμηθει. Και συνεχισα την πορεια μου. Ο μαλακας χαθηκε στον οριζοντα. Πετωντας πηγαινε.

Ηθελα να ηξερα χωρις το αμαξακι του ειναι τοσο μαγκας; Δεν θα το μαθω ποτε.

Παιδια προσοχη υπαρχουν εκει εξω καποιοι που ΘΕΛΟΥΝ να μας σκοτωσουν. Δεν υπαρχουν ενδιασμοι. Δεν υπαρχει ηθικο φρενο. Δεν καταλαβαινουν τιποτα.

Προσοχη.

CONAN_
16/06/2007, 10:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
........
Αστον λεω να παει να γαμηθει. Και συνεχισα την πορεια μου......
Προσοχη.

Την καλύτερη κίνηση έκανες φίλε μου....Όπως λέει και ο λαός, "του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ" ....

Προσοχή με τέτοιους τύπους που δυστυχώς είναι χιλιάδες...Αφήστε τους να φύγουν...Απολαύστε τις βόλτα χωρίς εντάσεις...

airamhag
16/06/2007, 10:04
η ψαχνοταν για κοντριτσες κ μαλακιες...

η τον προσπερασες πιο πριν κ την ειδε καπως...

Tropeas
16/06/2007, 10:08
κράτησες την πινακίδα???

950dim
16/06/2007, 10:12
ψυχοπαθεια,εχει συμβει σε φιλο,ευτυχως με αυτοκινητο,
να πεσει πανω του απο στενο γερος με παλιο Μερσεντες,σε αδειο δρομο,ενω τον εβλεπε απο μακρυα!!!
Τηλεφωνο αμεσως στην ασφαλιστικη,να μη παραδεχεται ο παππους πως εφταιγε,
οπου τελικα απο τον κοσμο που ειχε μαζευτει απ΄τη φασαρια,μαθαινει ο φιλος πως ο γερος τα ειχε χαμενα και πως το ειχε κανει πολλες φορες αυτο...επεφτε πανω σε αλλα αυτ/τα επιτηδες!!!
Απιστευτο;;;
Κυκλοφορουν πολλοι :a31: :a21: αναμεσα μας...

ktm640lc4
16/06/2007, 10:24
Πινακιδα μεσα στην ταραχη δεν κρατησα. Αλλα μου εκανε εντυπωση. Ηθελε να με χτυπησει ο μαλακας. Ηθελε.

Σου λεει ''εσυ με το μηχανακι θα εισαι μπροστα μου και εγω ο γαμαουα θα ειμαι πισω;'' ''Θα σε παρω σβαρνα και θα κανω οτι χρειαζεται για να ειμαι εγω μπροστα.''

ΜΙλαμε για την απολυτη καφριλα. Ηθελα να σταματησει να δω τι θα εκανε οταν επεφτα πανω του με το κρανος και τον αρχιζα στις κουτουλιες.

Να ειχα ενα τριαξονικο εκεινη την ωρα να του κανω το ιδιο του πουστη να δει την γλυκα.

Δεν χαμπαριαζουν τιποτα παιδια. Εμενα προσωπικα δεν μου ειχε ξανατυχει κατι τετοιο.

:a016:

VanDiemen
16/06/2007, 11:08
Κάτι τέτοιοι σου βάζουν ιδέες για αυτοδικία, επειδή σ' αυτά τα περιστατικά, πολύ σπάνια μπορεί να επιβληθεί ο νόμος.

TROOPER
16/06/2007, 14:55
Εμενα προσωπικα δεν μου ειχε ξανατυχει κατι τετοιο.

εμενα μου ετυχε και μαλιστα με κοιταξε μου χαμογελασε και εκοψε το τιμονι του για να με ριξει με αποτελεσμα να ειμαι σε ανοιχτη αριστερη στροφη με καμια 100στη αναμεσα σε 2 αυτοκινητα....

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!

:a016: :a016: :a016:

Runner Ducati
16/06/2007, 14:58
3 φορες εχει τυχει και σε μενα... ποτε θα παρω κανα Σεβρολετ 2.5 τοννοι και με κανα πιστολι μεσα δεν ξερω... :mad:

:smokin:

AFTER
16/06/2007, 19:24
Πινακιδα αγορι μου

Τον βρισκεις μετα

Απλα πραγματα....

ktm640lc4
16/06/2007, 19:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Πινακιδα αγορι μου

Τον βρισκεις μετα

Απλα πραγματα....

Και μετα τι; Αντε να το αποδειξεις. Γιατι για αυτοδικια δεν ψηνομαι. Τουλαχιστον οχι κατοπιν εορτης.
Εκεινη την ωρα αν σταματαγε θα τα λεγαμε ενα χερι ξυλο.

Αλλα σιγα μην εβγαινε απο την ασφαλεια του αυτοκινητου.

Τι να πεις.

anf125
16/06/2007, 22:45
Και μετα τι; Αντε να το αποδειξεις. Γιατι για αυτοδικια δεν ψηνομαι. Τουλαχιστον οχι κατοπιν εορτης.
Εκεινη την ωρα αν σταματαγε θα τα λεγαμε ενα χερι ξυλο.

Αλλα σιγα μην εβγαινε απο την ασφαλεια του αυτοκινητου.

Τι να πεις.

Δεν είναι αναγκη να φτάσεις στα άκρα ούτε να χειροδικήσεις. Υπάρχει και ο ψυχολογικός πόλεμος... να του σκάσεις τα λάστιχα... να το χαράξεις την πόρτα... να του αδειάσεις ένα κουβά με σκατά πάνω στο καπώ... κλπ κλπ :D :sun: :evil:

SPORAKIAS
16/06/2007, 22:59

επρεπε να του παρεις την πινακιδα και καποιο βραδυ μετα απο 1 μηνα να τον κανεις να μην εχει αμαξι...

αμα θες βοηθαω.... :evil:

OrEsTiS82
17/06/2007, 01:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
επρεπε να του παρεις την πινακιδα και καποιο βραδυ μετα απο 1 μηνα να τον κανεις να μην εχει αμαξι...

αμα θες βοηθαω.... :evil:

LoooL! Ετσι!
:beer:

AFTER
18/06/2007, 00:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από anf125
Δεν είναι αναγκη να φτάσεις στα άκρα ούτε να χειροδικήσεις. Υπάρχει και ο ψυχολογικός πόλεμος... να του σκάσεις τα λάστιχα... να το χαράξεις την πόρτα... να του αδειάσεις ένα κουβά με σκατά πάνω στο καπώ... κλπ κλπ :D :sun: :evil:

You got it

Μα πως το λενε.....
''Μα γιατι να μπλεκουμε ασφαλειες?''

:rolleyes:

Ζεύκας
18/06/2007, 02:52
Χτες ξεκιναω για χαλκιδα (κλασσικα). Καπου στο υψος της ρενο παω με 140 στην αριστερη. Πισω τιποτα, μπροστα τιποτα, η ωρα 1.30 το πρωι. (τρωω κατι φρικες μερικες φορες)

Ξαφνικα απο πισω ερχεται με οσα ενας μαλακας. Τον βλεπω και κοκκαλωνω γιατι δεν ξερω τι θελει να κανει και καθομαι εκει. Με περναει απο δεξια και ερχεται μπροστα μου και πλακωνεται στα φρενα....!!!!!!!!!!!!!!!!! Εγω εχω ψιλιαστει ποσο μαλακας ειναι και εχω κοψει ηδη. Του παιζω φωτα και παω να περασω απο δεξια (αδεια η εθνικη) και να τον αρχισω στα μπινελικια.

Παιδια το τυπακι μολις παω δεξια και ειμαι στην νοητη ευθεια του κολου του αυτοκινητου κοβει δεξια το τιμονι με προθεση να με χτυπησει......!!!!!!!!!!! Τρελλαθηκα. Εκανα πισω και εμεινα πισω.
Εχω μεινει μαλακας φυσικα.................

Αστον λεω να παει να γαμηθει. Και συνεχισα την πορεια μου. Ο μαλακας χαθηκε στον οριζοντα. Πετωντας πηγαινε.

Παιδια προσοχη υπαρχουν εκει εξω καποιοι που ΘΕΛΟΥΝ να μας σκοτωσουν. Δεν υπαρχουν ενδιασμοι. Δεν υπαρχει ηθικο φρενο. Δεν καταλαβαινουν τιποτα.

Προσοχη.

Να το παίξω λίγο δικηγόρος του διαβόλου?

Κατ'άρχας γιατί ήσουν μόνιμα στην αριστερή λωρίδα?

Κατά δεύτερον αφού είδες ότι ερχόταν όχημα με μεγαλύτερη ταχύτητα από σένα γιατί δεν έκανες δεξιά?

Από τη στιγμή όμως που σε προσπέρασε όλο το φταίξιμο για το συμβάν το έχει το αρχίδι ο κουτάκιας! κ ας έκανες κάτι λάθος δεν το έκανες με πρόθεση. Αυτός όμως έκανε απόπειρα δολοφονίας!

Κάτι αντίστοιχο μου είχε συμβεί πέρισυ τέτοια εποχή.
Πήγαινα από πλατεία Καραϊσκάκη προς Κουμουνδούρου.Τότε είχα μια βέσπα και την κοπέλα μου πάνω.Πήγαινα σχετικά σβέλτα,σε καμία περίπτωση επιθετικά και απότομα.Με το που βγαίνω λοιπόν Πειραιώς με προσπερνάει ένας κουτάκιας και μπήκε απότομα στη λωρίδα μου!τον μαλάκα ευτυχώς τον είδα και πήγα στην άκρη της λωρίδας αλλιώς θα μας έριχνε κάτω!Γκάζωσε και έφυγε βρίζοντας ενώ ένας μοτοσυκλετιστής που ήταν κοντά στη φάση τον άρχισε στα γαμωσταυρίδια!...

Κ αναρωτιέμαι ρε παιδιά κ κάτι λάθος να έκανα,οκ,μπορεί να του έκλεισα το δρόμο...αλλά ένα μηχανάκι 100 κιλών είχα,του απείλησα τη ζωη?Αυτός είχε ένα όγκο 1,5 τόνων και πήγε να τον ρίξει σε 2 ανθρώπους...

Gandalf dr685sm
18/06/2007, 09:15
απλό... σταματάς ενώ έχεις συγκρατήσει πινακίδα... τηλέφωνο στην τροχαία...

"Κύριοι, αυτοκίνητο με αρ. πινακίδας , ...., έκανε επικίνδυνους ελιγμούς με αποτέλεσμα να βγώ εκτός δρόμου. (ρίχνεις και λίγο χώμα πάνω στην μηχανή σου). ευτυχώς είμαι σώος , αλλά σας παίρνω τηλέφωνο να σας ειδοποιήσω...."

Η συνέχεια... ειδικά με τον νέο ΚΟΚ.. θα βρεί το εν λόγω λαμόγιο με βαρβάτο πρόστιμο και στην στάση του λεοφωρείου χωρίς δίπλωμα για σημαντικό αριθμό ημερών.

Εσύ θα είσαι καλά... θα εχεις κανει το καθήκον σου.. θα έχει γλυτώσει την φασαρία και άσε αυτόν να παιδεύεται μετά.

Gandalf

sober
18/06/2007, 09:18
:eyepop: :eyepop: :eyepop:

Καλα ρε σοβαρα μιλατε???Σας εχουν τυχει τετοιες περιπτωσεις??????Να 8ΕΛΕΙ ο αλλος να σας ριξει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΛΕΟΣ!!!! Τα ειδα ολα λεμε....:uplate: :hypnotize :sad: :sad: :sad:

alximistis
18/06/2007, 09:22
Ο τύπος ήταν Ο μαλάκας! Αλλά δυστυχώς υπάρχουν και αυτοί. Όπως πολλοί άλλοι μέσα στην ελληνική κοινωνία της ασφάλτου. Για μένα πολύ καλά έκανες και δεν συνέχισες την ιστορία. Σε πληροφορώ ότι και πινακίδα να του έπαιρνες και να πήγαινες νομικά άκρη δεν έβγαζες!
Ωστόσο, όπως λέει ο zefkas λίγο πριν το έκανες και συ το λαθάκι σου. Εκτός του ότι η αριστερή λωρίδα ΔΕΝ είναι για να κινούμστε συνέχεια γιατί στην ευχή κοκάλωσες; Έκοψες; Κάνε αμέσως δεξιότερα για να φύγει. Τεσπα ευτυχώς δεν είχες χειρότερα.

ktm640lc4
18/06/2007, 09:32
Παιδια δεν προλαβα. Δεν τον ειδα γιατι ερχοταν αεροπορια. Κοιταω καθρεφτες οταν ειμαι αριστερα ανα δευτερολεπτα. Φαντασου οτι αυτον τον ειδα στο μισο μετρο. Τοσο κολησε πισω μου.
(Ηταν 1:30 το πρωι. Αδεια η εθνικη.)

Κοκκαλωσα. Λεω με σκοτωσε ο μαλακας. Εμεινα και θα εκανα δεξια στα καπακια ελα ομως που με προλαβε, με περναει απο δεξια μπηκε μπροστα μου και φρεναρε...........με την γνωστη συνεχεια.

Πινακιδα και να κραταγα αντε να αποδειξεις τι.............

Για τον φιλο που απορει πιο πανω. ΝΑΙ υπαρχουν ανθρωποι που δεν εχουν κανενα απολυτως προβλημα να σε σκοτωσουν. Το ειδα απο πρωτο χερι και εγω. Ειχα ακουσει ιστοριες αλλα τωρα το εμαθα και εγω.

Η φαση ειναι οτι οταν ο αλλος βιαζεται (για χιλιους 2 λογους) παντα κανω δεξια αν ειμαι αριστερη. Αλλα οχι και να μου κολλας στο μισο μετρο και να κανεις και μαλακια μετα. Ο τυπος ξαναγραφω εκανε κινηση κοφτη δεξια οταν ημουν διπλα του με προθεση να με χτυπησει. Τυπου ''κατσε γιατι εγω εχω αμαξι και θα σε παρω σβαρνα''

alximistis
18/06/2007, 09:38
Παιδια δεν προλαβα. Δεν τον ειδα γιατι ερχοταν αεροπορια. Κοιταω καθρεφτες οταν ειμαι αριστερα ανα δευτερολεπτα. Φαντασου οτι αυτον τον ειδα στο μισο μετρο. Τοσο κολησε πισω μου.
(Ηταν 1:30 το πρωι. Αδεια η εθνικη.)

Κοκκαλωσα. Λεω με σκοτωσε ο μαλακας. Εμεινα και θα εκανα δεξια στα καπακια ελα ομως που με προλαβε, με περναει απο δεξια μπηκε μπροστα μου και φρεναρε...........με την γνωστη συνεχεια.

Πινακιδα και να κραταγα αντε να αποδειξεις τι.............

Για τον φιλο που απορει πιο πανω. ΝΑΙ υπαρχουν ανθρωποι που δεν εχουν κανενα απολυτως προβλημα να σε σκοτωσουν. Το ειδα απο πρωτο χερι και εγω. Ειχα ακουσει ιστοριες αλλα τωρα το εμαθα και εγω.

Η φαση ειναι οτι οταν ο αλλος βιαζεται (για χιλιους 2 λογους) παντα κανω δεξια αν ειμαι αριστερη. Αλλα οχι και να μου κολλας στο μισο μετρο και να κανεις και μαλακια μετα. Ο τυπος ξαναγραφω εκανε κινηση κοφτη δεξια οταν ημουν διπλα του με προθεση να με χτυπησει. Τυπου ''κατσε γιατι εγω εχω αμαξι και θα σε παρω σβαρνα''

Γι αυτό δεν πιάνουμε ποτέ την αριστερή και πάμε. Τεσπα σόρι κιόλας γιατις μαλακισμένες και καλά συμβουλές. όσοι είμαστε όξω από το χορό... σημασία έχει ότι τελείωσε εκεί. Καλές βόλτες να χεις και ποτέ ξανά τέτοια περιστατικά.

ktm640lc4
18/06/2007, 09:49
Να'σε καλα φιλε μου.

Παιδια προσοχη. Αυτο ειναι το συμπερασμα. Το μεγαλο ψαρι τρωει το μικρο.

Προσοχη. Καλες βολτες να εχουμε.

:wave2:

kalesin
18/06/2007, 09:56
τι να πω ρε συ....

μου εχει τυχει αντιστοιχο σκηνικο με αυτοκινητο..:eyepop: :eyepop:

οικογενειαρχης με "μερτσεντε" δεν δεχτηκε να υπαρχει καποιος πισω του στην εθνικη, στην αριστερη να θελει να παει με ταχυτητα πανω απο τα 80 που πηγαινε αυτος...

οταν λοιπον με ειδε πισω του, με αναμμενο το αριστερο φλας κ την εξωπραγματικη ταχυτητα των 130, στην αρχη μου εκανε χειρονομιες, μετα εκανε λιγακι δεξια για να μπει στην αδεια μεσαια, κ μολις εφτασα διπλα του, εκοψε αποτομα το τιμονι κ μπηκε παλι αριστερα, σχεδον πανω μου. ευτυχως προλαβα κ εκοψα κ μπηκα εγω στην μεσαια. κ συνεχισε να μην με αφηνει να τον περασω κ να με κλεινει για να με χτυπησει.

Με 2 παιδακια μεσα, φορτωμενος μπαγκαζια....

κ με σχετικη κινηση στον δρομο

τι να πω.. τυχερος ησουνα κ καλα εκανες κ την εκανες μακρυα απο το ζωο. Θα επρεπε ομως να κρατησεις την πινακιδα του κ να παρεις την αστυνομια τλφ.
Εγω δεν το εκανα, κ το μετανοιωσα

:beer:

odt
18/06/2007, 11:43
Εμένα μου έχει τύχει παρόμοιο σκηνικό. Τύπος με κάμπριο μερτσεντέ ασημί υπερτούμπανο κάνει αναστροφή με παράνομο τρόπο στη Θηβών μετά την Καβάλας (άσε που γενικά απαγορεύεται η αναστροφή στη Θηβών) εγώ έρχομαι από αριστερά φρεναριστός κάνοντας πατινάζ για να μην πέσω στην αριστερή του πόρτα...

Τον γαμοσταυρίζω και αυτός μου πετάει ένα πιασιάρικο Σάλτα και γ@μίσου και φέρε και την είσπραξη:wacko: :wacko: .

Kάνει την αναστροφή τελικά (με παντιλίκια) και τον ακολουθώ κι εγώ (μετά από τέτοια αποστομωτική απάντηση) για να του σπάσω τα @@, ούτε πινακίδες, ούτε τίποτα...Είχα ανοίξει τη ζελατίνα και τον κορόιδευα: Που πας ρε με το χρέπι σου, έτσι όπως πας θα σκορπίσει και άλλα τέτοια ωραία...

Και το μ0υνi* της λάσπης τι έκανε, έπεφτε απότομα στα φρένα για να πέσω πάνω του. Κάποια στιγμή στο φανάρι της Ιεράς Οδού έβαλε και όπισθεν...Τοοοοοοσο μ@λ@κας...Μ@λ@κια μου που ασχολήθηκα...Σίγουρα υπάρχει Θεία Δίκη, τόσα τροπέτα τούμπανα υπάρχουν στις μάντρες, κάποιο από αυτά, δεν μπορεί, θα είναι το δικό του...

*Εδώ να ζητήσω συγγνώμη από τα αιδία που τα χρησιμοποίησα ως βρισιά. :wave2:

Da.Vintage
18/06/2007, 12:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από CONAN_
Την καλύτερη κίνηση έκανες φίλε μου....Όπως λέει και ο λαός, "του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ" ....
:lol: :lol: :lol:

Ξεράθηκα λέμε!

Όντως καλά έκανες!

Lazio
18/06/2007, 12:34
Να'σε καλα φιλε μου.

Παιδια προσοχη. Αυτο ειναι το συμπερασμα. Το μεγαλο ψαρι τρωει το μικρο.

Προσοχη. Καλες βολτες να εχουμε.

:wave2:

Φιλαρακι εκανες καλα κ εκοψες γιατι δεν ξερεις τι θα ειχε πιει ο σαχλαμαρας για να ενεργει ετσι εγκληματικα. Δεν εχει νοημα μια μηχανη να τα βαλει με 1 κωλοκουτο

Καποια στιγμη ομως θα βρεθει η στιγμη που θα τιμωρηθει γιατι ετσι ειναι αν πας γυρευοντας.

fou-zou-ar
18/06/2007, 18:41
paides...epeidi milame gia egklimatiki energeia den einai asteio. loipon duo einai ta tina
1) ton kunigas kai ton vriskeis se kapoio fanari kai paizeis klulo mazi tou epitopou kai an fovitheis.......i vlepeis oti den ton exeis
2) pairneis pinakida kai pas kai ton vriskeis me ta filarakia sou.

nomika den yparxei thema apozimiosis....

to amaksi tou de leei na tou to peirakseis...dioti de tha kserei ama tou to kanes kai su.

ama tis faei kala tha to skeftei na ti ksanakanei....

auta ta oliga...giati den einai asteio....katholou.

reptile4
19/06/2007, 10:26
Ειμαι στη σερρες με το cbr125 δυο μηνες το ειχα, τοτε εδινα για διπλωμα, φευγοντας στον κεντρικο δρομο, παντου υπαρχουν διασταυροσεις, και πιγαινοντας μα 40 βλεπω εναν που περιμενει απο δεξια διασταυροση να βγει, μπροστα αμαξια απο δεξια αμαξια περιμενε, με το που φτανω μπροστα του εχουν τελειωσει τα αυτοκινητα απο απεναντι και αυτος ΞΕΚΙΝΑΕΙ!!! Εγω μπροστα του!!! Με χτηπαει στο ποδι και με εστειλε στο απεναντι ρευμα εγω σοκαριστικα λιγο αλλα δεν σταματησα γιατι δεν εχω διπλομα, στο φαναρι στο στρατοπεδο ενα παιδι απο θεσ/νικη με μηχανη και αυτος με σταματει με ρωταει αν ειμαι καλα και τη μου λεει; Τον σταματησε το παπαρα και τον αρχισε στα βρισιδια και αυτος του λεει και τη εγινε; ενα τσογλανι με μηχανη ηταν ποιος τον μαμαει!!!!!!!!:mad: :mad: :a26:

ktm640lc4
19/06/2007, 10:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από reptile4
ενα τσογλανι με μηχανη ηταν ποιος τον μαμαει!!!!!!!!:mad: :mad: :a26:

Ακριβως αυτο ειμαστε γι'αυτους. Η ζωη μας δεν εχει καμια αξια για μερικους. ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ, καμια.

Θα ηθελα μια φορα να κατσω να μιλησω με εναν τετοιο μαλακα να δω τι μυαλο εχει. Πως το βλεπει. Τι σκεφτεται εκεινη την ωρα. Γενικα πως σκεφτεται. Δεν κανω πλακα. Ειναι θεμα για συζητηση και ψαξιμο. Ψυχολογικα, κοινωνικα, τα παντα.........

Πως ειναι δυνατον να ΜΗΝ καταλαβαινεις οτι η μηχανη ειναι πιο ευπαθες μεσον απο το αμαξι και μια απλη συγκρουση μπορει να γινει το κακο. Πως;;;;;;;;;;;;;;;;; Πως ειναι δυνατον να ΘΕΣ να σκοτωσεις;;;;;;

Δεν το χωραει το μικρο μυαλο μου, τι να πω και τι να γραψω.....

Να προσεχουμε παιδια γιατι το καλοκαιρι ηρθε και ο μαλακας ειναι στα φορτε του........

carjunkie
19/06/2007, 11:47
Ο τύπος ήταν δολοφόνος και ανόητος.Όμως,δεν είναι μόνο ότι ο κόσμος δεν είναι με τα καλά του...
Για μένα παίζει μεγάλο ρόλο και πως παίρνουν όλο αυτοί το δίπλωμα. Όλοι, μα ΟΛΟΙ οι φίλοι μου-φίλες μου είτε ήταν ικανοί είτε όχι για οδηγοί, απλά πήραν το δίπλωμα με το γνωστό λάδωμα. Αυτό από μόνο του δείχνει ότι όσοι οδηγούν δε σημαίνει ότι ξέρουν και τι τους γίνεται. Επίσης, οι εξεταστές αντί να εξετάζουν στην πορεία πως οδηγεί ο υποψήφιος, δίνουν βάση σε ένα παρκάρισμα και σε μία οπισθογωνία.

Οπότε γενικά υπάρχει πρόβλημα με την παιδεία των οδηγών...Πρώτον, λαδώνουν για να πάρουν δίπλωμα. Δεύτερον, ο τρόπος εξέτασης δεν είναι αυτός που θα εξασφάλιζε στην κοινωνία και στους Ελληνικούς δρόμους ότι όσοι παίρνουν δίπλωμα είναι ικανοί-προσεκτικοί-υπεύθυνοι οδηγοί.

Γενικά, πρέπει να προσέχουμε όλοι και να οδηγούμε αμυντικά και όχι επιθετικά. Είναι γνωστό ότι στην Ελλάδα σε πολλούς τομείς δεν μπορείς να βρεις το δίκιο σου...Άρα υγεία πάνω από όλα και προσοχή!

DimST
19/06/2007, 12:20
Μερικοί άνθρωποι όταν οδηγούν νοιώθουν δυνατοί, νομίζουν οτι μπορούν να κάνουν ότι τους καπνίσει χωρίς επιπτώσεις... λογική της ζούγκλας.
Είμαι υπέρ στο να υπενθυμίζουμε σ'αυτούς τους "τσάμπα" μάγκες οτι το νόμισμα έχει δύο όψεις και οτι η μαλακία που έκανε σήμερα με την λογική του πιο δυνατού, αύριο μπορεί να γυρίσει πάνω του με τρόπο που ούτε το φαντάζεται...

Καλά έκανες, δεν ξέρεις ποιός ήταν μέσα στ'αμάξι.

Προσοχή στους δρόμους παιδιά.

:beer: :beer:

zireous
19/06/2007, 15:43
Τελευταία φορά που μου έτυχε (κάνα 2 βδομάδες πριν) ήταν γυναίκα οδηγός ενώ είχα βγάλει φλας και ψιλοκόρναρα για να την ειδοποιήσω πριν τη προσπέραση.

Έκρινα ότι αφαιρέθηκε, άνοιξα το γκάζι και σταμάτησα παρακάτω όπου κατέβηκα από τη μηχανή και τη στόλισα καταλλήλως.

Στη περίπτωση που έκρινα ότι το είχε κάνει επίτηδες θα φώναζα τα στρουμφάκια ψυχρά επιτόπου, και θα την ακολούθαγα μέχρι να τη βρούν οι μπάτσοι άν την έκανε -δεν το συνιστώ, αλλά θα το έκανα (είμαι και μεγάλος άνθρωπος τί να πεις).

alximistis
19/06/2007, 15:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimST
Μερικοί άνθρωποι όταν οδηγούν νοιώθουν δυνατοί, νομίζουν οτι μπορούν να κάνουν ότι τους καπνίσει χωρίς επιπτώσεις... λογική της ζούγκλας.
Είμαι υπέρ στο να υπενθυμίζουμε σ'αυτούς τους "τσάμπα" μάγκες οτι το νόμισμα έχει δύο όψεις και οτι η μαλακία που έκανε σήμερα με την λογική του πιο δυνατού, αύριο μπορεί να γυρίσει πάνω του με τρόπο που ούτε το φαντάζεται...

Καλά έκανες, δεν ξέρεις ποιός ήταν μέσα στ'αμάξι.

Προσοχή στους δρόμους παιδιά.

:beer: :beer:

Πάλι εσύ; εσύ δεν είσαι; Δεν κάνω λάθος;
Ζεις ρε, τι κάνεις;

tai
19/06/2007, 16:15
1ον κάνεις στην άκρη να περάσει ο γρήγορος.:cool:
2ον. παίρνεις το νούμερο και τηλ στο 100 καταγγέλλοντας το συμβάν.Δεν έχει συνέχεια νομική απο σένα (τρεξίματα κλπ) :D
3ον (προαιρετικά) βρίσκεις το αμάξι και του αφήνεις αναμνηστικά:a39:
4ον μην τον κουτουλήσεις με το κράνος!! θα κουδουνιάσεις!! (έχεις γάντια με προστατευτικά?):a13:

ΙΠΠΕΑΣ
19/06/2007, 18:28
Δεν το συζητώ, εκεί έξω υπάρχουν αρκετοί φονιάδες. Δεν είναι τόσοι πολλοί όσοι φανταζόμαστε γιατί πολύ απλά(ως άνθρωποι) συγκρατούμε και ανακαλούμε τις ψυχοφθόρες εμπειρίες.

Πολλοί από αυτούς δεν είναι φονιάδες εκ προμελέτης απλά είναι "κομματάκι" ψυχοπαθείς και νευροτικοί. Όπως είπε κάποιος άλλος προηγουμένως, στο τιμόνι επάνω νοιώθουν κυρίαρχοι του κόσμου. Εκεί τα προβλήματα τους και τα απωθημένα τους καταργούνται γιατί τις τύχες τους δεν τις καθορίζει κανείς άλλος παρά ο ίδιος τους ο εαυτός που κρατάει το τιμόνι. Ο χάρυ κλυν το είχε πει κάποτε"Μπίλυ the king ο βασιλιάς της Ασφάλτου". Δεν πιστεύω ότι παίζει τόσο ρόλο το ότι το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό.
Οδηγώ κάποιες φορές στον εθνικό δρόμο το αυτοκίνητο και έχω δει αντίστοιχα περιστατικά να μου συμβαίνουν. Λόγου χάρη, σε επαρχιακό δρόμο(Πελλοπόνησο) που χωράει ενάμισι αυτοκίνητο σε κάθε κατεύθυνση κάποιος βγαίνει έξω από την πορεία του βλέπει εμένα να έρχομαι από το αντίθετο ρεύμα και αντί να ξαναμπεί μέσα(όλα αυτά σε μία τεράστια ευθεία και όχι σε στροφή) αρχίζει να έρχεται κατά πάνω μου ενώ εγώ έχω πίσω μου μία φάλαγγα 2 αυτοκινήτων. Επειδή η καλή μέρα από το πρωϊ φαίνεται εγώ με το που τον είδα να βγαίνει ψηλιάστηκα το τι θα γίνει, πλακώθηκα στα φρένα και πήγα στην άκρη δεξιά. Ευτυχώς το ίδιο έκαναν και οι δύο πίσω και γλυτώσαμε. :cry: Αφού βγήκε έπρεπε δηλαδή εμείς να φρενάρουμε για να περάσει αυτός(όλα αυτά με 70-80 χλμ/Ω σε μεγάλη ευθεία σε τριήμερο).

Επίσης το άλλο το κλασσικό(με το αυτοκίνητο πάλι), είναι όταν έχεις βγει τέρμα αριστερά και πηγαίνεις έστω παρανόμως 130-40χλμ/Ω με όριο τα 120, έρχεται από πίσω κάποιος και κορνάροντας και αναβοσβήνοντας τα φώτα σε πανικοβάλει για να αναγκαστείς να μπεις δεξιά(στη μεσαία), ώστε να μην ζαλιστεί η ξανθιά συνοδηγός της κομπρέσορ, από το ζιγκ ζάγκ που θα αναγκαζόταν να κάνει ο κάφρος οδηγός της(με τα 160++).

Ας είχα σπουδάσει νευροψυχολόγος και τίποτε άλλο δεν ήθελα στη ζωή. Θα είχα αποκατασταθεί επαγγελματικά εφ όρου ζωής...:lol:

LINA
20/06/2007, 12:39
Πινακιδα μεσα στην ταραχη δεν κρατησα. Αλλα μου εκανε εντυπωση. Ηθελε να με χτυπησει ο μαλακας. Ηθελε.

Σου λεει ''εσυ με το μηχανακι θα εισαι μπροστα μου και εγω ο γαμαουα θα ειμαι πισω;'' ''Θα σε παρω σβαρνα και θα κανω οτι χρειαζεται για να ειμαι εγω μπροστα.''

ΜΙλαμε για την απολυτη καφριλα. Ηθελα να σταματησει να δω τι θα εκανε οταν επεφτα πανω του με το κρανος και τον αρχιζα στις κουτουλιες.

Να ειχα ενα τριαξονικο εκεινη την ωρα να του κανω το ιδιο του πουστη να δει την γλυκα.

Δεν χαμπαριαζουν τιποτα παιδια. Εμενα προσωπικα δεν μου ειχε ξανατυχει κατι τετοιο.

Εμενα μου εχει τυχει και μαλιστα 2 φορες στην Λ. Βουλιαγμενης ! την μια με το παπι , οπου ευτυχως ειχα μαρτυρες αλλους μοτοσυκλετιστες και για 2 φαναρια προσπαθουσε να με σκοτωσει οπωσδηποτε με τρελες εναλλαγες μεταξυ 3 λωριδων μεχρι που τον επιασε φαναρι και με τους υπολοιπους μοτοσυκλετιστες εκ των οποιων κατεβηκε ενας 2μετρος απ τη μηχανη του και τον βουτηξε απ τη μπλουζα βγαζοντας τον εξω απ το παραθυρο να μου ζητησει συγνωμη .

Ο δευτερος ηταν ενας mercedakias o οποιος επειδη ενω βρισκομουν στην αριστερη λωριδα (φαναρι βασης ελληνικου) με το αυτοκινητο μου και την κορη μου μεσα !!!! και στ αριστερα μου υπηρχε εξτρα λωριδα για αυτους που στριβουνε αριστερα απεναντι δε του επετρεψα να πεσει πανω μου καθως ο μαγκας χρησιμοποιησε την εξτρα για να μπει με 100 προσπερνωντας ολους τους αλλους + εμενα , για ολη την υπολοιπη διαδρομη μεχρι και δαφνη προσπαθουσε να με σκοτωσει και μενα και το παιδι με τις κλασσικες εναλλαγες λωριδων , του πηρα τον αριθμο και αμεσως καλεσα την αμεσο δραση εν κινηση. Στην Δαφνη τον ανελαβε ενα περιπολικο που μολις εβγαινε απο στενο :evil:

symvoulos
21/06/2007, 17:36
ειμαι με το τουτου και παω χαλκιδικη (cinguecento sporting εχει σημασια)
με 130 μπροστα μου ενα alfa 157 με 80 αριστερα. βγαζω αριστερο φλας
και περιμενω....τιποτα. Σκεφτωμαι οτι δεν με ειδε και αναβοσβηνω διακριτικα
τα φωτα...τιποτα! Απο πισω εισαι ενα sl 500 που εχει ψηλιαστει τι συμβαινει
και περιμενει με υπομονη....παω να περασω δεξια παει και αυτος.. παω αριστερα το ιδιο
τοτε μου κανει νοημα το sl και γινετε το εξης σκινικο.
παω δεξια παει και αυτος, ταυτοχρονα το sl (εχει κυβικα το ατιμο) διακτινιζετε και βρισκετε
διπλα του απο αριστερα περιμενοντας εμενα που κολαω απο πισω και τον περναμε τρενακι.
Ο μαγκας πρεπει να το φυσαγε και να μην κριωνε:rotflmao: :wave2:

Ζεύκας
22/06/2007, 03:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από symvoulos
παω δεξια παει και αυτος, ταυτοχρονα το sl (εχει κυβικα το ατιμο) διακτινιζετε και βρισκετε
διπλα του απο αριστερα περιμενοντας εμενα που κολαω απο πισω και τον περναμε τρενακι.
Ο μαγκας πρεπει να το φυσαγε και να μην κριωνε:rotflmao: :wave2: [/B]

:smokin:

cardriver
22/06/2007, 15:11
μηπως σας θυμιζει τιποτα το σκηνικο που περιγραφει ο ktm640lc4; να πω σας το ελεγα εγω; δεν εξεταζω καν τα περι αριστερης λωριδας και βλακας οδηγος. θα μεινω και παλι στο που πας ρε καραμητρο (γενικη εκφραση) διπλα απο αυτοκινητο να αρχισεις τα καντηλια. φυσικα και εχεις δικιο ΑΛΛΑ, να ξαναπω, που ξερεις ποσο χτυπημενος ειναι ο αλλος, ποσο καιρο εχει να του κατσει γυναικα ή εστω ο σκυλος του και ειδικα στην προκειμενη περιπτωση που φανηκε απο την αρχη οτι ο κατοχος της μερτσεντε ειναι βλαμμενο. και τι ενδοιασμο θα ειχε ειδικα απο τη στιγμη που δεν θα σ' επαιρνε χαμπαρι κανεις; δεν το λεω σαν κατοχος αυτοκινητου, το λεω σαν οδηγος. ακουγονται πολλα εκει εξω. μακαρι να μην ακουστει τιποτα για εμας.