PDA

View Full Version : Ε να μην αγοράσουμε κι εμεις...

npat
17/06/2007, 00:20
Ε να μην αγοράσουμε κι εμεις...

... ένα μικρό οικοπεδάκι!

Ευάερο, ευήλιο, με θέα το πέλαγος, λίγο έξω από την Κάρυστο.

(Εγώ είμαι μια χαρά, το CBF ψιλά: Πλαϊνό φέρινγκ γρατζουνισμένο, μανιτάρι σπασμένο, καπάκι κινητήρα γραζσουνισμένο, λεβιές ταχυτήτων λίγο στραβωμένος, αντίβαρο τιμονιού γρατσουνισμένο. Όλα από αριστερά)

Αν ξέρει κανείς τιμές ανταλακτικών....)

:bigcry: :bigcry: :a018: :a47:

OzZzZzY
17/06/2007, 00:53
πως εγινε!
περαστικα...στη μηχανη σου :p

vangelis 64
17/06/2007, 01:03
Φτάνει που είσαι εσύ καλά ρε Νίκο.Το μηχανάκι θα ξαναγίνει όπως ήταν.

Κουράγια και υπομονή!:wave2: :wave2:

npat
17/06/2007, 09:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
πως εγινε!
περαστικα...στη μηχανη σου :p

Λίγο πριν απο αριστερή. Μηχανή ελαφρώς πλαγιασμένη. Δρόμος κυριολεκτικά "βομβαρδισμένος", μπροστινό πέφτει σε λακούβα που έδειχνε μικρή, αλλά ήταν μεγάλη. Μηχανή αναπηδά. "Ρε πούστη μου, την κάτσαμε!". Και μετά εγώ κάτω και η μηχανή παραδίπλα, λίγο έξω από το δρόμο, στα χώματα. Αναμμένη ακόμη, με τον πίσω τροχό να γυρίζει.

Κράνος γρατσουνισμένο αρκετά ΜΠΡΟΣΤΑ (ζελατίνα και υποσιάγωνο), γάντι αρκετά γδαρμένο επάνω στο προστατευτικό. Μπουφάν λίγο γδαρμένο. Εξ αιτίας του εξοπλισμού μπορέσαμε να σηκώσουμε τη μηχανή, να σιχτιρίσουμε για λίγο, και να πάμε να κάνουμε το μπανάκι μας. Χωρίς αυτόν---βέβαια δεν θα σκοτωνόμουν---αλλά σίγουρα θα είχαμε τρεξίματα.

ΓΙΑΤΙ: Μα προφανώς γιατί έκανα μαλακίες και πήγαινα γρηγορότερα απ όσο έπρεπε σ' αυτόν τον κωλόδρομο. (Πήγαινα δηλαδή με ταχύτητα που η στροφή "έβγαινε άνετα", αλλά όχι με ταχύτητα που "δεν υπάρχει περίπτωση να μη βγεί, ότι και να γίνει"---όπως θα έπρεπε).

Η ψυχολογία μου γενικώς καλή, εκτός από κάθε φορά που βλέπω τη μηχανή και κάτι με πιάνει...

odt
17/06/2007, 11:13
Ωραία περιοχή, βλέπει και θάλασσα, κελεπούρι, μπράβο!!!!

Πάλι καλά που πήγαινες με λίγα και πάθατε μόνο κάτι ψηλά :wave2:

odt
17/06/2007, 11:14
διπλοποστιά...:blush:

npat
17/06/2007, 14:22
Και μερικές φωτό...

1

93449

npat
17/06/2007, 14:23
2

93450

npat
17/06/2007, 14:24
3

93451

npat
17/06/2007, 14:24
4

93452

npat
17/06/2007, 14:25
5

93453

npat
17/06/2007, 14:29
Εντάξει, το φέρινγκ δεν νομίζω να γλιτώσει το άλλαγμα. Το αντίβαρο, φτηνό είναι θα το αλλάζω. Τον λεβιέ, αν δεν ισιώνει σωστά θα τον αλλάξω, αν και απ' ότι είδα δεν είναι και πολύ φθηνός.

Το καπάκι του κινητήρα? Μήπως βάφεται? Αν το αλλάξω ξέρει κανείς αν είναι ακριβό?

Οποιεσδήποτε γνώμες σχετικά με την αποκατάσταση ευπρόσδεκτες

Λεωνίδας
17/06/2007, 14:30
ωωωωχ :sick: :sick: :sick:
τουλάχιστον δε χτύπησες :smilea:
το μανιτάρι δυστυχώς δεν την έκανε τη δουλειά του ρε γαμώτο :alien:

Respect
17/06/2007, 14:30
Το καπάκι επισκευάζεται τώρα έτσι όπως έχει γίνει; :confused:

npat
17/06/2007, 14:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Το καπάκι επισκευάζεται τώρα έτσι όπως έχει γίνει; :confused:

Το καπάκι πάντως δεν έχει τρυπήσει ή στραβώσει ή κάτι τέτοιο. Απλά έχει γδαρθεί / γρατσουνιστεί. Πιστεύεις ότι δεν φτιάχνει?

Respect
17/06/2007, 14:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Το καπάκι πάντως δεν έχει τρυπήσει ή στραβώσει ή κάτι τέτοιο. Απλά έχει γδαρθεί / γρατσουνιστεί. Πιστεύεις ότι δεν φτιάχνει? Πραγματικά δεν έχω ιδέα. Ακόμα και αν φτιάχνεται έχω την εντύπωση πως τα ανάγλυφα γράμματα δε θα συνέλθουν.

Μήπως σε μεταχειρισμένο υπάρχει περίπτωση να βρεις κανένα σε άριστη κατάσταση; Δε ξέρω και για τι κόστος μιλάμε.

Το μεγάλο μου πρόβλημα με τη σκέψη μιας πτώσης είναι: εννοείτε πως θα σηκωθώ!!.. και τι γίνεται μετά.. πως το ξαναφέρνεις στην αρχική κατάσταση χωρίς να χρειαστεί να πάθεις εγκεφαλικό.. (και θα ξαναγίνει όπως ήταν; :confused: :sick: )

93459

TROOPER
17/06/2007, 15:02
περαστικα ρε νικο....

:wave2:

npat
17/06/2007, 15:10
Να 'σαι καλά, ευχαριστώ.

Nik0s
17/06/2007, 15:59
Περαστικά κι αγύριστα Νίκο.. μην ανησυχείς και τα μηχανάκια φτιάχνονται (κλισέ το ξέρω αλλά....)

Tropeas
17/06/2007, 17:08
Πω ρε φίλε δεν σου σώνει τίποτα το μανιτάρι.,..
περαστικά να είναι όλα και φτιάχνονται...
να σου πω... ενοικιάζεις το οικόπεδο για τοποθέτηση τροχόσπιτου ? και αν ναι πόσο???
(το πιο σημαντικό είναι ότι σηκώθηκες έκανες το μπανάκι σου και γύρισες κιόλας οπότε...) :winka:

pissaman
17/06/2007, 17:24

Αν ξέρει κανείς τιμές ανταλακτικών....)

Θα σου στείλω πμ αύριο!
:beer:

npat
17/06/2007, 22:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από pissaman
Θα σου στείλω πμ αύριο!
:beer:

Να 'σαι καλά, ευχαριστώ. Αναμένω...

npat
17/06/2007, 22:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Πω ρε φίλε δεν σου σώνει τίποτα το μανιτάρι.,..
περαστικά να είναι όλα και φτιάχνονται...
να σου πω... ενοικιάζεις το οικόπεδο για τοποθέτηση τροχόσπιτου ? και αν ναι πόσο???
(το πιο σημαντικό είναι ότι σηκώθηκες έκανες το μπανάκι σου και γύρισες κιόλας οπότε...) :winka:

Δίκιο έχεις, το μανητάρι στην περίπτωσή μου δεν έσωσε σχεδόν τίποτα. Βέβαια εκεί που έπεσε η μηχανή ήταν ανώμαλο έδαφος με χώμα και πέτρες, οπότε μπορεί να σκάλωσε κάπου και να έσπασε πολύ γρήγορα οπότε μετά... (λέω τώρα...)

Το οικοπεδάκι χαλαρά ενοικιάζεται και πωλείται κιόλας, αν θέλεις. Τελικά δεν μου άρεσε πολύ και λέω να το δώσω. :lol: :lol:

Ταξιδευτής
17/06/2007, 23:25
Ναι, το οικοπεδακι ξερεις να το δωκεις χαμενο κορμι, αλλα για εμενα που με κοψοχολιασες που σε ειδα στον καθρεφτη μου να μπαινεις στην στροφη κανοντας τσουληθρα δεν λες τιποτα!!! :mad:

10 χρονια απο τη ζωη μου εχασα ρεεεεεεεε! :eek: :bigcry:

Αλλα αφου εισαι εσυ καλα Νικολη μου τιποτα αλλο δεν εχει σημασια! Και σου ειπα: θα την φτιαξουμε την κουκλα σου καλυτερη απο καινουργια! :wave2:

ΥΓ1. ΕΧΑΣΕΣ που δεν εκατσες το βραδυ φιλε!) :p :p

ΥΓ2. Παρε ενα τηλ να σε δωκω το νουμερακι που σε ελεγα!

jasondakar
18/06/2007, 02:18
περαστικα ρε φιλε. τελικα αυτα τα μανηταρια μηπως ειναι για σουπες?

δεν γμτ εσυ να εισαι καλα και τα αλλα φτιαχνονται

Ταξιδευτής
18/06/2007, 09:31
[spam mode]Μμμμμμ! Μανιταροσουπα! Να ειχαμε μια τωρα.... :a07: :a32: :a32: [/spam mode]

93510

kalesin
18/06/2007, 09:40
μακαρι ολα τα ατυχηματα [μικρα-μεγαλα] να τα συζηταμε ετσι εδω μεσα κ να σχολιαζουμε το μερος του οικοπεδου κ την προσβασιμοτητα του...

εσυ να εισαι καλα κ ολα τα αλλα φτιαχνονται

:beer: :beer: :beer:

npat
18/06/2007, 16:04
Ρώτησα για τιμές ανταλλακτικών. Έχουμε και λέμε:

- Αριστερό Φέρινγκ, 215
- Καπάκι κινητήρα, 45
- Λεβιές ταχυτήτων, 47
- Λάστιχάκι λεβιέ ταχυτήτων, 2.50
- Αντίβαρο τιμονιού, 15
- Μανέτα συμπλέκτη, 15 (ελάχιστο γδάρσιμο, μπορεί να τον αφήσω)
- Μανιτάρια, 90 (τα δύο)
- Τιμόνι 86 (δυστυχώς έχει πάρει ΛΙΓΟ, σχεδόν δεν φαίνεται με το μάτι)

Επιπλέον έχει γρατσουνιστεί λίγο και η μπροστινή μάσκα, και ίσως να έχουν πάρει ελαφρώς οι βάσεις στις οποίες στηρίζεται. Δεν φαίνεται πολύ και σκέφτομαι να μην την αλλάξω. Αν πάμε πάντως για "πλήρη" επισκευή και
αλλάξω και την μάσκα, και τις βάσεις της:

- Βάση οργάνων, 82
- Πανελ οργάνων, 10
- Μάσκα 260 (ΑΟΥΤΣ!)

Ακριβό σπορ λοιπόν η αγορά οικοπέδων... εγώ λέω να μην το ξανακάνω...

Respect
18/06/2007, 16:14
Το να το ξανακάνεις όπως πριν μας λες δηλ. ούτε λίγο ούτε πολύ ό,τι κοστίζει 867.5€! :dizzy:

Nostra
18/06/2007, 16:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Το να το ξανακάνεις όπως πριν μας λες δηλ. ούτε λίγο ούτε πολύ ό,τι κοστίζει 867.5€! :dizzy:
εργασία έβαλες?

Νίκο...

δε πειράζει ρε φίλε... από τη στιγμή που δεν χτύπησες 'ολα τα άλλα φτιάχνονται...

Respect
18/06/2007, 16:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
εργασία έβαλες?

:eyepop: :eyepop: :eyepop: :look:

npat
18/06/2007, 16:22
Εγώ λέω να πάρω το σετάκι με τα 515 (να μην αλλάξω μάσκα δηλαδή, για την ώρα) και αργοοοότερα,
βλέπουμε.

Εργασία, 70 (πως ακούγεται?)

Ταξιδευτής
18/06/2007, 16:23
ΠΟΟΟΟΟΣΑΑΑΑΑ;;;;; :mad: :mad: :mad:

Να πανε να μαμηθουνε οι αληταραδες οι αντιπροσωποι!!!!:mad: :mad: :mad:

Ακους εκει 800+ ευρω! 800 να ειναι οι ωρες τους!!! ΑΛΗΤΕΣ! :mad: :mad: :mad:

Νικολα, θα σε σενιαρω εγω αγορινα μου!
ΚΑΛΥΤΕΡΗ και απο καινουργια θα γινει! Και ΧΩΡΙΣ να σου κοστισει μια περιουσια! :evil: :evil: :evil:

Ταξιδευτής
18/06/2007, 16:47
Ρώτησα για τιμές ανταλλακτικών. Έχουμε και λέμε:

- Αριστερό Φέρινγκ, 215
- Καπάκι κινητήρα, 45
- Λεβιές ταχυτήτων, 47
- Λάστιχάκι λεβιέ ταχυτήτων, 2.50
- Αντίβαρο τιμονιού, 15
- Μανέτα συμπλέκτη, 15 (ελάχιστο γδάρσιμο, μπορεί να τον αφήσω)
- Μανιτάρια, 90 (τα δύο)
- Τιμόνι 86 (δυστυχώς έχει πάρει ΛΙΓΟ, σχεδόν δεν φαίνεται με το μάτι)

- Βάση οργάνων, 82
- Πανελ οργάνων, 10
- Μάσκα 260 (ΑΟΥΤΣ!)

Λοιπον, με ΕΛΑΧΙΣΤΗ προσωπικη εργασια εχουμε και λεμε:

- Επισκευη και βαψιμο Αριστερου φερινγκ - 100
- Επισκευη και βαψιμο καπακιου κινητηρα - 10
- ΙΣΙΩΜΑ λεβιε ταχυτητων - τσαμπα
- Τριψιμο μπιλιας μανετας συμπλεκτη - τσαμπα
- Τριψιμο της ακρουλας της μασκας που γρατζουνιστηκε - τσαμπα

Τωρα απο εκει και περα:

Τιμονι ΔΕΝ χρειαζεται αλλαγη. Αν δεν φαινεται με το ματι, τοτε ο αετος ο μαστορας ΠΩΣ το καταλαβε;
Εχει κανενα φασον κ το τσεκαρει; Απο οσο ξερω δεν υπαρχει τροπος να ελεγχει η "στραβοτητα" ενος τιμονιου παρα μονο με το ματι.

Αν δεν το νοιωθεις στραβο και δεν το ΒΛΕΠΕΙΣ στραβο, τοτε δεν ειναι. (Εμενα στο ειχε αλλαχθει γιατι ΗΤΑΝ στραβο. Στο τερμα αριστερα ακουμπουσε στο ντεποζιτο...)

Βαση/πανελ οργανων, παρομοιως.

Τα μονα που θα χρειαστεις ενδεχομενως ειναι αντιβαρο τιμονιου και μανιταρια. (105 ευρω).

Οποτε εχουμε 210 ευρω κ τελος. Its your call.
Οπως σου ειπα κ χθες, μετα χαρας να σε βοηθησω με προσωπικη εργασια να φτιαξουμε την κουκλα σου Νικολα! :wave2:

npat
18/06/2007, 16:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
ΠΟΟΟΟΟΣΑΑΑΑΑ;;;;; :mad: :mad: :mad:

Να πανε να μαμηθουνε οι αληταραδες οι αντιπροσωποι!!!!:mad: :mad: :mad:

Ακους εκει 800+ ευρω! 800 να ειναι οι ωρες τους!!! ΑΛΗΤΕΣ! :mad: :mad: :mad:

Νικολα, θα σε σενιαρω εγω αγορινα μου!
ΚΑΛΥΤΕΡΗ και απο καινουργια θα γινει! Και ΧΩΡΙΣ να σου κοστισει μια περιουσια! :evil: :evil: :evil:

Γειά σου ρε Νίκο "όλα τα φτιάχνω", "όλα τα ισιώνω!" :lol: :lol:

Κοίτα για τα πρώτα 515 ευρώπουλα δεν πιστεύω να γίνονται και πολλά, εκτός και αν:

- Δεν αλλάξω μανέτα (-15, 500)
- Δεν αλλάξω αντίβαρο (γυαλοχάρτισμα και βάψιμο) (-15, 485)
- Δεν αλλάξω λεβιέ (ίσιωμα) (-47, 435)
- Καπάκι είναι φθηνό και το κόστος επισκευής μάλλον δεν αξίζει τον κόπο
- Τίμονι.. έ καλό θα ήταν να αλλάξω
- Τώρα το φέρινγκ αν υπάρχει τρόπος να φτιαχτεί... (-215, 270)

Βέβαια σε αυτά πρέπει να προσθέσουμε και το κόστος επισκευής του φέρινγκ. Ας πούμε ότι θα είναι 100 ευρώ, οπότε 370.

Όπως και να έχει πάντως, αυτά τα 515 είμαι διατεθειμένος να τα δώσω, άντε να μην αλλάξω μανέτα, οπότε 500.

Αν τώρα μπορεί να βρεθεί κανένας τρόπος να συμμαζέψουμε τη μάσκα (που φαίνεται να έχει ελάχιστη ζημιά) θα ήμουν πολύ ευχαριστημένος.

Tropeas
18/06/2007, 17:56
Δεν αξίζει αν δεν έχουν σπάσει τα πλαστικά και απλά έχουν γδαρθεί και μπορούν να τοποθετηθούν να τα αλλάξεις...
μπορείς να τα βάψεις...
για να μην σου πω να φτιάξεις πολυεστερικά...
υπομονή φτιάξε όλα τα άλλα αν στριμώχνεσαι και τα πλαστικά αργότερα...
Η ασφάλεια ΠΡΩΤΑ!

taxydromos
18/06/2007, 21:40
περαστικα στο μοτορι..τα σιδερα φτιαχνονται ευκολα!..:)
ευχομαι ναναι η πρωτη και τελευταια σαβουρδα...:wave2:

ενα μικρο βιντεακι με τους δυο Νικολιδες στο δρομο για την Καρυστο και πριν αυτος θυμισει βομβαρδισμενο τοπιο..
ΕΔΩ (http://video.google.com/videoplay?docid=-2130098340996721269&hl=en)

Ταξιδευτής
19/06/2007, 00:23
:lol: :lol: :lol: Γεια σου ρε απιστευτε Ταχυδρομε με τα βιντεακια σου! :D Η υποκρουση μου αρεσε! :lol:

taxydromos
19/06/2007, 12:39
γεια σου Νικολα ντουκαδευτη!!
:lol:

93632

taxydromos
19/06/2007, 12:40
και ο ετερος Νικος...:cool:

93633

aman17-2
19/06/2007, 20:44
δεν έχω διαβάσει με λεπτομερώς όλες τις σελίδες αλλά
πρώτα από όλα μετράει το ότι δεν έπαθες τπτ..

αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι εφόσον η αιτία της πτώσης είναι ότι η εμπρός ρόδα έπεσε σε λακκούβα γιατί δεν κάνεις μια καταγγελία? (δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί νωρίτερα) διεκδίκησε χρήματα επισκευής + ότι άλλο θέλεις (δεν έχεις να χάσεις τπτ)

δεν είμαι κ πολύ σίγουρος αλλά παλαιότερα με αυτοκίνητα είχαν δικαιωθεί άτομα για τις λακκούβες
αν δεν βαριέσαι κάνε μια έρευνα να δεις τι παίζει (αφού έχεις κ φωτό)

gcrook
20/06/2007, 09:31
Νικο δεν ειναι τιποτα μωρε μια αλοιφουλα θα βαλεις και θα ερθει στα ισα του.:D :wave2:

amatsaka
21/06/2007, 15:36
Φιλε περαστικα...

Μηπως θυμασαι που ακριβως εγινε στην Καρυστο?
Ειμαι εκει συχνα οποτε αν μιλας για λακουβα που δεν φαινεται θα με βοηθουσες αρκετα

Οσο για το οικοπεδο αν δεν εχει θεα αστο καλυτερα :-)

Thanx και παλι περαστικα.

npat
21/06/2007, 16:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από amatsaka
Φιλε περαστικα...

Μηπως θυμασαι που ακριβως εγινε στην Καρυστο?
Ειμαι εκει συχνα οποτε αν μιλας για λακουβα που δεν φαινεται θα με βοηθουσες αρκετα

Οσο για το οικοπεδο αν δεν εχει θεα αστο καλυτερα :-)

Thanx και παλι περαστικα.

Πριν την Κάρυστο και μετά τα Στείρα. Ακριβώς που δεν μπορώ να προσδιορίσω τώρα, πάντως ΟΛΟΣ ο δρόμος ήταν γεμάτος λακούβες και κοψίματα. Αυτή ήταν απλά η "τυχερή". Αν πας πολύ χαλαρά, πάντως, δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν ξεθαρέψεις λίγο... έ παίζεις με τις πιθανότητες.

npat
21/06/2007, 16:53
Προχθές πήγα το μηχανάκι μου σε διάφορους μαστόρους. Δύο από αυτούς ήταν αρκετά γνωστοί ενός φίλου μου οπότε τους εμπιστεύομαι περισσότερο στο να μην μου πουν μαλακίες για να βγάλουν ένα ευρώ παραπάνω. Βέβαια 100% σίγουρος δεν μπορείς να είσαι... αλλά τέλος πάντων.

Αυτό που μου είπαν είναι ότι πέρα από τα σπασμένα πλαστικά και το γδαρμένο καπάκι του κινητήρα, μπορεί να έχει πάρει ελαφρώς και το μπροστινό. Να έχουν φύγει δηλαδή λίγο από την ευθυγράμμιση οι τιμονόπλακες (απ' ότι κατάλαβα), οπότε καλό θα ήταν να λυθεί και να ελεγχθεί (στην πρέσα / καλίμπρα). Αυτό μου το είπαν δύο ανεξάρτητοι μάστορες, για τους οποίους από γνωστούς έχω ακούσει καλά λόγια. Οπότε αποφάσισα, αν μη τι
άλλο για να μου φύγει η αμφιβολία, να μπω και σε αυτή την διαδικασία.

Οι πιο έμπειροι στο φορουμ, τι λένε γι' αυτό? Παίζει? Πως ελέγχεται κάτι τέτοιο? Πως διορθώνεται?

Το κουστούμι που βγήκε τελικά είναι γύρω στα 500 ευρά, συμπεριλαμβανομένου και του ελέγχου / επισκευής του μπροστινού.

makis206
22/06/2007, 07:52
Ω ρε Νίκο, τώρα το είδα αυτό..:eyepop:

Γρήγορα και φτηνά ξεμπερδέματα εύχομαι για σένα και τη CBFα σου ρε..:beer: :beer:

amatsaka
22/06/2007, 11:22
Πριν την Κάρυστο και μετά τα Στείρα. Ακριβώς που δεν μπορώ να προσδιορίσω τώρα, πάντως ΟΛΟΣ ο δρόμος ήταν γεμάτος λακούβες και κοψίματα. Αυτή ήταν απλά η "τυχερή".

Οκ καταλαβα που λες. Ειναι ο δρομος που φτιαχνεται και τωρα ειναι σε κατασταση αστα να πανε...

Ο ελεχγος του μπροστινου πρεπει να γινει για να εισαι σιγουρος οτι ειναι ολα ΟΚ.

Η τιμη που λες για την επισκευη ακουγεται καλη και μαλλον πρεπει να πεσει κι αλλο αν δεν εχει παθει τιποτα το μπροστινο γιατι δεν θα χρειαστει να επισκευασεις τιποτα.

npat
22/06/2007, 14:44
CBF επισκευάστηκε, και παραλήφθηκε. Δείχνει ξανά όμορφο και γυαλιστερό.

Το μπροστινό τελικά είχε πάρει λίγο. Το κατάλαβα σχεδόν αμέσως μόλις το οδήγησα. Πριν, αν άφηνα τα χέρια μου από το τιμόνι έπρεπε να γύρω το σώμα που ΛΙΙΙΓΟ αριστερά για να πάει ευθεία. Ηταν τόσο λίγο που νόμιζα ότι ήταν ιδέα μου. Τώρα καμία σχέση. Πάει ολόισια χωρίς να κάνω το παραμικρό. ΔΕΝ ήταν ιδέα μου. Ο μηχανικός μου είπε ότι είχαν φύγει οι τιμονόπλακες μια ιδέα από τη θέση τους.

Μανιτάρια δεν έβαλα, και ΔΕΝ θα βάλω. Νομίζω μεγαλύτερη ζημιά κάνουν παρά προστατεύουν. Το σκέφτομαι για καγκελάκια.

Αυτά.

amatsaka
25/06/2007, 09:51
CBF επισκευάστηκε, και παραλήφθηκε. Δείχνει ξανά όμορφο και γυαλιστερό.

Καλοριζικο λοιπον.....

Μετα απ ολα αυτα εισαι λιγο "σοφοτερος"

PanVas
25/06/2007, 18:04
Νικολάκη, τώρα το πήρα και γω χαμπάρι...
Την προηγούμενη εβδομάδα με τις διαμάχες τους, προφανώς χάθηκε το όλο θέμα...

Κουράγιο, περαστικά και ψάξε να βρεις και να κρατήσεις μόνο αυτά που αξίζουν από την όλη ιστορία!

Δεν θα πω τέλος καλό όλα καλά, μιας και δεν είναι, αλλά ποτέ μην ξεχνάμε τα χειρότερα!

Καλά χιλιόμετρα!!!!

:beer: :beer: :beer:

npat
25/06/2007, 21:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas

Κουράγιο, περαστικά και ψάξε να βρεις και να κρατήσεις μόνο αυτά που αξίζουν από την όλη ιστορία!

Δεν θα πω τέλος καλό όλα καλά, μιας και δεν είναι, αλλά ποτέ μην ξεχνάμε τα χειρότερα!

Καλά χιλιόμετρα!!!!

Να 'σαι καλά Παναγιώτη.

Ευτυχώς η κατάληξη ήταν αίσια τόσο για μένα (το σημαντικότερο) που δεν έπαθα σχεδόν ούτε γρατζουνιά, όσο και για την μοτοσυκλέτα μου που την έβγαλε με ελάχιστα. Επισκευάστηκε και ξαναέγινε πλέον---από την Πέμπτη---"καινούρια".

Το όλο περιστατικό πόνεσε λίγο βέβαια την... τσέπη, αλλά τι να κάνουμε, αυτό είναι το λιγότερο.