PDA

View Full Version : Οδήγηση και αλκοόλ



vangelis 64
17/06/2007, 15:51
Χθες το μεσημέρι κι ενώ ήμουν στο σπίτι μετά από καφεδάκι με τον Ανδρέα και τη Μαρία(Daemon-Mystique),ήρθαν τα μαντάτα με τη φωνή τής κάτωχρης συζύγου που πέρασε μπροστά από τον τόπο τού ατυχήματος.

Ο Άρης είχε χτυπήσει....Ο Άρης είναι γύρω στα 45,πατέρας ενός παιδιού και φίλος.Είναι μια παρέα που τούς αρέσει πολύ το καλαμπούρι-χοντροκομμένο πολλές φορές-η καλή και απλή ζωή και,δυστυχώς το ποτό.

Όταν έφυγα από την παραλία για να έρθω στο σπίτι,τούς είδα εκεί ήδη φτιαγμένους να παραγγέλνουν μπύρες και σφηνάκια.:sick:

Το ατύχημα έγινε κάτω από το σπίτι μου και,ευτυχώς για μένα,όταν πήγα να δω τον είχε πάρει το ασθενοφόρο.Τον είδε όμως η Μαρία και αν έχει το κουράγιο θα σάς πει κι αυτή δυο λόγια από αύριο.
Λοιπόν...στουκάρησε πάνω σε λεωφορείο με το παπί του.Ω τού θαύματος δεν σκοτώθηκε επί τόπου,αφού κοπάνησε με το κεφάλι στο παρμπρίζ.Από κει και πέρα όμως....

Πρέπει να τού καρφώθηκε το τιμόνι στα σωθικά γιατί απ' ό,τι έμαθα κταστράφηκε η σπλήνα του,το συκώτι το γλύτωσαν οι γιατροί στο παραπέντε και στα έντερα....αυτό που υπέστη στο νοσοκομείο ο Afro,είναι παιδική χαρά.Ράμματα και ξανά μανά ράμματα.

Το πιο φρικαλέο στην υπόθεση είναι ότι μάλλον θα χάσει το πόδι του,αφού διαλύθηκε και κόπηκε(!) από το γόνατο και κάτω.:sad: :sad: :sad:


Οι γιατροί είπαν ότι ίσως είναι ένας από τούς πολύ τυχερούς που θα ζήσουν.
Από τη μεριά μου να σάς πω ότι τα έχω παίξει και προσπαθώ να δείξω χαρακτήρα.

Να πω επίσης,ή μάλλον να επαναλάβω για πολλοστή φορά αυτό που ήδη ξέρετε:

Προσέξτε ρε παιδιά...προσέξτε γαμώτο!

H.A.Balafoutre
17/06/2007, 16:31
Κρίμα κρίμα.

Εύχομαι καλή δύναμη και περασρικά. Ποτό και οδήγηση δεν πάνε μαζί.

TROOPER
17/06/2007, 16:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
................

σκατα........

δεν ξερω τι να σου γραψω ρε βαγγελη........

κουραγιο σε ολους?περαστικα στο παιδι?να δειξετε δυναμη?

ΣΚΑΤΑ...

:sad:

catmaster
17/06/2007, 17:05
:sick: :sick: :sick: :sad:

Λεωνίδας
17/06/2007, 17:51
:sad: :sad: :sad:

project.breeze
17/06/2007, 20:04
Δεν το αξίζει το γαμημένο το αλκοόλ τις ζωές και την σωματική μας ακεραιότητα...Κουράγιο:( :(

alximistis
17/06/2007, 20:12
Πρωτίστως... περαστικά! Κατ επέκταση... δύναμη κουράγιο στους δικούς του και σε σένα βέβαια. ¨Αντεξε και βοήθα όσο και όπως μπορείς.
Τα υπόλοιπα περί αλκοόλ δεν τα πιάνω. Άλλωστε είμαι παθών και εγώ εξαιτίας της μαλακίας αλκοόλ+οδήγηση. Τεσπα μην πιάνουμε τέτοια.
Δύναμη και αντοχή φιλαράκι.

anf125
17/06/2007, 23:30
Σύμφωνα με έρευνες, ακόμα και μια μπύρα ρίχνει τα αντανακλαστικά κατά σημαντικό ποσοστό, δε θυμάμαι πόσο, ακόμα και κάτω από τα επιτρεπτά όρια να είναι σε επηρεάζει. Πόσο μάλλον αν είναι να οδηγήσεις μηχανή που θες πάνω από 100%... και -1% ακόμα μπορεί να αποβεί κρίσιμο γιατί δε θα σε σώσει η ζώνη ούτε η λαμαρίνες. Είναι εγκληματικό και αυτοκτονικό επομένως ποτό και οδήγηση. Ακόμα και αν είσαι κοθυρασμένος/άυπνος/εκνευρισμένος/άρρωστος πρέπει να το σκεφτείς αν πρέπει να οδηγήσεις... 2 τροχούς. Πρέπει να είσαι σε άψογη κατάσταση σαν να πρόκειται να πας σε αγώνα. :a024: :a56:

fantacid
17/06/2007, 23:41
τι θα γινει ρε πουστη μου ενα σου-κου περασε κ γεμισατε σκατοθρεντ!!!


ρε σαββατο μην ερθεις ποτε ξανα ρεεεεεεεεεεεεεεεεε

να εχουμε συνεχεια παρασκευη μπας κ σωθει κανεις!!!


:a11: :a11: :a11: :a11: :a11: :a11: :a11:

rsp
18/06/2007, 01:05
:mad:

Να πανε ολα καλα και κουραγιο....

Gandalf dr685sm
18/06/2007, 09:19
περαστικά του.. να ορθοποδήσει όπως μπορεί και να στηρίξει την οικογένεια του.

Γαμώτο... λίγο μυαλό ρε γαμώτο... έπρεπε να γίνει έτσι για 10 λεπτά ευεξίας με αλκοόλ;

Τι να πώ;.... κουράγιο στους δικούς του αλλά και στον ίδιο.


Gandalf

kalesin
18/06/2007, 09:27
τι να πω ρε γμτ...

απο τη μια στεναχωριεμαι, πιο πολυ ομως για τη γυναικα του κ τα παιδια το που θα ταλαιπωρηθουν κ θα υποφερουν για την χαζομαρα του..

κ για τον ιδιο στεναχωριεμαι, αλλα κατι μεσα μου φωναζει για αλλα.

Για το γεγονος οτι δεν ειναι κανενα μωρο παιδι, για το γεγονος οτι ειναι μεγαλος ανθρωποςκ ξερει πολυ καλα οτι ποτο κ οδηγηση δεν ταιριαζουν.
Για το γεγονος της στενοκεφαλιας του που τον εκανε να σκεφτει "ελα μωρε, εδω διπλα παω κ προσεχω, σιγα τι θα συμβει δηλαδη;"

ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ



απο τη μια στεναχωριεμαι, απο την αλλη βριζω τη μαλακια που μας δερνει

:mad: :mad:



κουραγιο στη γυναικα του κ το παιδι του:( :(

mystique
18/06/2007, 11:29
ωραίος τόπος, ωραίοι κ οι άνθρωποι αλλά πολλές οι αδυναμίες… δυστυχώς …
να πω ότι πέρασα σουπερ δε μπορώ να το πω….. όχι γιατι δε πέρασα καλά …. αλλά επειδή δεν ήμουν καλά…

κάτι λίγο η αγωνία με την οποία ζουν καθημερινά κάποιοι με ευαισθησίες, για φίλους με αδυναμίες, χωρίς δυνατότητα αντίδρασης-νομίζουμε- … στη νοοτροπία της «παρέας» που υπάρχει μόνο για να δικαιολογεί τα αδικαιολόγητα…

Αν είναι δυνατόν μέρα μεσημέρι να είσαι ήδη σκνίπα στο μεθύσι ΦΙΛΕ και να σηκώνεσαι να φεύγεις…. να οδηγήσεις…. χωρίς κράνος, -τι είπα τώρα!-…… να πας οπουδήποτε, με τις ευλογίες της «παρέας» - μια από τα ίδια θα κάνουν- κ με απαίτηση να μη σε σταματήσει κανείς κ μια χαρά να φτάσεις… αφού «αντέχεις» το ποτό…. …
που πέθαναν στη μπόχα του, όταν πήγαν να σε «φτιάξουν», τα λιωμένα κομμάτια σου να ενώσουν, να σε γλυτώσουν … κρίμα ΦΙΛΕ…

κάτι λίγο η αήττητη ελληνική ξεροκεφαλιά, που δε παν' να μας βάλουν να πληρώνουμε τα βάρος μας σε χρυσάφι, σε πρόστιμα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ Κ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ –τον κακό μας εαυτό- ....μα κανένας, εκτός από 2-3 ξένους, να μην φοράει κράνος!!!!
ΟΥΤΕ ΕΣΥ… ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ… ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ… -ποιος θα τα παραδειγματισει-… κρίμα ΦΙΛΟΙ

κάτι η απόλυτη απουσία του ελληνικού κράτους… από τους δρόμους (το Γκίνες που πήραμε γιατι κανένας παλιάτσος δε το διεκδικεί ως έργο της κυβέρνησης του??? μήπως επειδή το έδωσαν για τα τόσα χρόνια που έκαναν να τελειώσουν το δρόμο???), μέχρι τα πεζοδρόμια που δεν υπάρχουν στον Πόρο (!?!) ..και την ωραία τουριστική υποδομή …  … κρίμα

και που πέτυχα μπροστά μου ένα από τα πιο σοκαριστικά ατυχήματα που έχω δει ως σήμερα, ενώ ένα μόλις λεπτό πριν το δω μπροστά μου περπάταγα κ είχα στο μυαλό μου το σποτάκι με το ζευγάρι που γίνεται πίτα από το αμάξι για την ταχύτητα ...

κ αν είμαι όπως είμαι κ θίγω πρόσωπα κ πράγματα, σε ώρα άσχημη (1% να γλυτώσει), λυπάμαι αλλά έτσι είναι… και δεν κρίνω κανεναν αυτη τη στιγμη... τις σκεψεις μου προσπαθω να εκφρασω...

το ποιο δύσκολο θα είναι για το παιδί του και τη γυναίκα του, που έτρεξε κ τον είχε στα χέρια και τον πάλευε τη μια να μην σκίσει τελείως το πόδι του που κρέμονταν μόνο από το δέρμα, την άλλη να μην ανοίξει τελείως το σώμα του … όλοι οι άλλοι δεν άντεχαν … ούτε εγώ, να πλησιάσω ….

μακάρι να σωθεί για χάρη τους…

Daemon
18/06/2007, 12:56
Τον εβλεπα στο μπαρακι στην παραλια να γελαει με μια μπυρα στο χερι, να διασκεδαζει με τους φιλους του, να περναει καλα.. Μετα απο ενα τεταρτο ηρθε η Μαρια ασπρη σαν χαρτι και μου ειπε τι εγινε..

:sad:

Sferopetadhn
18/06/2007, 13:44
Προς τί αυτός ο οδυρμός; Επειδή ήταν φίλος του Βαγγέλη;

Αν ήταν ένας άγνωστος ή αν μαθαίναμε ότι ένας πιωμένος παρέσυρε και σκότωσε ένα παιδάκι μήπως θα λέγαμε άλλα;

Όσο άσχημο κι αν ακούγεται εγώ λέω ότι ευτυχώς που έπεσε σε λεωφορείο και όχι σε άλλη μηχανή ή πεζούς για να τους πάρει κι αυτούς στο λαιμό του.

Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του και όπως ο "κουτάκιας" που δεν κοιτά καθρέφτες ή δεν βγάζει φλας είναι εν δυνάμει δολοφόνος, έτσι και ο φίλος του Βαγγέλη.

Περαστικά του και κουράγιο στους δικούς του, αλλά ας πρόσεχε...

Έτσι απλά!

airamhag
18/06/2007, 13:52
πολυ σκληρο μαθημα ρε γμτ...

:sad:

vangelis 64
20/06/2007, 02:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Προς τί αυτός ο οδυρμός; Επειδή ήταν φίλος του Βαγγέλη;

Αν ήταν ένας άγνωστος ή αν μαθαίναμε ότι ένας πιωμένος παρέσυρε και σκότωσε ένα παιδάκι μήπως θα λέγαμε άλλα;

Όσο άσχημο κι αν ακούγεται εγώ λέω ότι ευτυχώς που έπεσε σε λεωφορείο και όχι σε άλλη μηχανή ή πεζούς για να τους πάρει κι αυτούς στο λαιμό του.

Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του και όπως ο "κουτάκιας" που δεν κοιτά καθρέφτες ή δεν βγάζει φλας είναι εν δυνάμει δολοφόνος, έτσι και ο φίλος του Βαγγέλη.

Περαστικά του και κουράγιο στους δικούς του, αλλά ας πρόσεχε...

Έτσι απλά! Καταλαβαίνω τον τόνο σου αλλά κοίτα....Είναι πολύ λογικό και ανθρώπινο να μην αισθανόμαστε καλά όταν φιλικά μας πρόσωπα περνάνε άσχημα.
Σίγουρα δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα γι' αυτό εκτός από έναν καλό λόγο ή μια θετική σκέψη,μια προσευχή πρός τον πάσχοντα.
Πράγμα που δεν γίνεται να κάνουμε για αγνώστους.
Αυτή εδώ η ενότητα έχει φτιαχτεί για τέτοια γεγονότα,με σκοπό να ξυπνήσει κάποιους.Δεν το ρίχνουμε στην κλαψερή και τη μαύρη θλίψη.Οι ατυχίες οι μαλακίες και τα λάθη,μέσα στη ζωή είναι.
Κάποια πληρώνονται πολύ ακριβά,κάποια λιγώτερο.

Δεν θα έγραφα τίποτα,για να είμαι ειλικρινής.Είναι όμως καλοκαίρι,το"θερμόμετρο" ανεβαίνει και τα λάθη γίνονται πιο εύκολα.Ξέρεις...μπαράκια,μουσική,έρωτες,γλέντια,ποτό... αι μετά-συνήθως-καβάλα στο μηχανάκι και σπίτι.
Ίσως το post αυτό να φρενάρει έναν από τούς εκατό που θα το διαβάσουν.Τότε θα έχει πετύχει κάτι.:wave2: :wave2:

Υγ.Μάλλον αρχίζει και γίνεται το θαύμα!Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν έχει σπλήνα,χολή και νεφρό,χειρουργείται στη σπασμένη του λεκάνη,μάλλον το σώζει το πόδι του και η κατάστασή του-παρ' όλ' αυτά-σταθεροποιείται προς το καλύτερο.Μακάρι.!!!

vangelis 64
20/06/2007, 03:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn


Όσο άσχημο κι αν ακούγεται εγώ λέω ότι ευτυχώς που έπεσε σε λεωφορείο και όχι σε άλλη μηχανή ή πεζούς για να τους πάρει κι αυτούς στο λαιμό του.
Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του και όπως ο "κουτάκιας" που δεν κοιτά καθρέφτες ή δεν βγάζει φλας είναι εν δυνάμει δολοφόνος,
Σ' αυτό έχεις απόλυτο δίκηο!

THEOD
20/06/2007, 07:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Μάλλον αρχίζει και γίνεται το θαύμα!Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν έχει σπλήνα,χολή και νεφρό,χειρουργείται στη σπασμένη του λεκάνη,μάλλον το σώζει το πόδι του και η κατάστασή του-παρ' όλ' αυτά-σταθεροποιείται προς το καλύτερο.Μακάρι.!!!

Απ ότι καταλαβαίνω έχει ΠΟΛΥ Γολγοθά μπροστά του και ας ελπίσουμε ότι σε αυτήν την πορεία δεν θα υπάρξουν επιπλοκές και απρόοπτα...
Κουράγιο γιατί ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος...

reptile4
20/06/2007, 10:10
Μακαρι να γινει καλα, γιατι οταν γινει πιστευω οτι ο ιδιος του θα σωσει αλλους δεκα με το ζωντανο παραδειγμα του.

tai
20/06/2007, 17:16
μια βλακεία τι πόνο φέρνει ρε γμτ:(

mourgakos
20/06/2007, 22:43
αυτος την εκανε...το παιδι του τι φταιει,και τι εχει να τραβηξει.,,γμτ.

zireous
20/06/2007, 23:17
Επειδή δε γουστάρω να χαρακτηρίζομαι συνέχεια κάπως επειδή λέω τα αυτονόητα, αντί σχολίων, διαβάστε:

http://www.motorcyclecruiser.com/newsandupdates/prevent_motorcyclist_riding_intoxicated/
(το quote είναι από δω)

http://www.sportrider.com/features/146_0412_last_ride/

http://www.msf-usa.org/index_new.cfm?pagename=Search&content=12D63D09-A0CC-53D5-64764948F882EC77&spl=1&Criteria=alcohol&content=32D14F99-A0CC-53D5-6495A13239F11FC9&spl=0

http://www.motorcyclecruiser.com/streetsurvival/riding_drunk/

http://www.motorcyclecruiser.com/streetsurvival/impaired_rider/

http://www.motorcyclecruiser.com/streetsurvival/national_agenda_motorcycle_safety/


The state of Georgia is rolling out a new program to prevent people who have
been drinking alcohol from getting on their motorcycles. While there have been
many programs with that aim over the years, the Georgia project takes a fresh
and potentially very effective approach—it asks other riders to intervene
and prevent drinking riders from getting on their bikes.

The "Riders Helping Riders" program is based on the idea that while many
motorcyclists may not value the opinions of non-riders, they do react to peer
pressure from fellow motorcyclists. Thus the program seeks to use rider
intervention to keep riders from drinking on rides and keep them from riding it
they have been drinking. The program also seeks to educate riders who might
feel that drinking and riding is not as dangerous as it actually is. Riders
still cling to many misperceptions about drinking and riding. The most common
sees to be "I can handle it," but other include the fallacy that drinking
riders who crash are less likely to be injured, that they aren't endangering
anybody but themselves, and that someone is looking out for them (other than
cops seeking to enforce DUI statutes).

Alcohol is particularly lethal for motorcyclists, with a third to a half of
motorcyclist fatalities showing alcohol in their systems. It takes much lower
blood-alcohol levels to impair a motorcyclist than otyher drivers. A rider who
has had more than a single beer is over 40 times more likely to crash than a
sober motorcyclist. Unfortunately, some beer and other alcoholic-beverage
vendors seem to target motorcyclists with special displays, advertising,
giveaways and other promotions at motorcycle events, which promotes a
drink-and-ride culture.

A press release about the Georgia "Riders Helping Riders" program follows.

'Riders Helping Riders': Alcohol and Motorcycling Growing Problem, Target of
New State Safety Program in Georgia

ATLANTA, Oct. 18 (AScribe Newswire) -- Deaths from traffic crashes have
leveled off in recent years nationwide, but motorcycle fatalities are climbing
ominously, nearly doubling in the last eight years. Experts believe one cause
is the same culprit in many auto crashes -- alcohol.

Beginning this week, Georgia will host a statewide pilot project to confront
the problem of riding while intoxicated through a program in which
motorcyclists will hear the message from a source they trust the most -- other
riders. "Riders Helping Riders" begins training Georgia motorcycle safety
instructors, part-time state employees ranging from mechanics to office workers
who are committed to motorcycle safety. This is an effort to help create a
culture change in the motorcycling community, where the importance of sober
riding needs to grow.

Riders Helping Riders is based on research showing that motorcyclists view
themselves as members of a distinct community, and take care of each other when
they see one of their fellow riders in need. However, surveys show that riders
are often unwilling to intervene in another rider's drinking, preferring
instead to tell him: "Don't ride near me."

Changing that attitude could save lives and reduce injuries, said Les R.
Becker, Ph.D., a researcher with PIRE Public Services Research Institute, which
designed the Riders Helping Riders program. "You can't leave it up to the
drinking rider to decide if he or she can ride safely," he said. "If riders are
going to help out their fellow riders when they're in trouble, then this is one
time when another rider really needs your help."

"Research shows that alcohol contributes to a much higher percentage of fatal
motorcycle crashes than it does for any other type of vehicle. In Georgia, 111
people died on motorcycles last year."

"It's just tragic that one-third of those motorcycle fatalities may have been
preventable because they involved alcohol," said Director Bob Dallas of the
Georgia Governor's Office of Highway Safety. "Georgia has been focusing a DUI
and speed enforcement effort called 'Operation Fast & Furious' on riders who
act out these high-risk impaired driving behaviors on our highways. Now 'Riders
Helping Riders' will help provide the critical educational component needed to
reinforce the 'ride sober' message from within the motorcycling community. "

Even a little alcohol can pose a big threat to riders. Because of the special
skills it takes to operate a motorcycle, Director Dallas says it's not
surprising that a higher proportion of riders killed in crashes are at lower
blood alcohol concentrations than drivers of other vehicles. Mistakes made
while riding on two wheels can be much less forgiving. Impairment sufficient to
threaten a rider's life can occur well before that rider is visibly intoxicated,
Dallas said.

The Georgia Department of Driver Services has decided to include Riders
Helping Riders in all its motorcycle safety training programs. Georgia
motorcycle safety instructors will make presentations at club meetings, rallies,
dealer events and other rider gatherings, focusing on how to keep riders away
from alcohol when they're riding, keeping alcohol away from rider gatherings
and teaching ways to discourage fellow riders from riding when they've been
drinking.

"Focus groups show that motorcyclists who use alcohol and ride still embrace
many archaic reasons, such as that they are only endangering themselves, they
can handle it, crashing will never happen to them and so on," said Chad Burns,
administrator of the Georgia Department of Driver Services' Motorcycle Safety
Program. "Obviously, the motorcycling community needs to change that way of
thinking."

Riders Helping Riders is funded by the National Highway Traffic Safety
Administration. If the Georgia pilot program is successful, it may be
instituted nationwide. PIRE, or Pacific Institute for Research and Evaluation,
is a national nonprofit research institute funded largely by federal grants and
contracts that focuses on public health and safety issues.

The first trainings will be at 6 p.m. on Wednesday and Thursday, Oct. 19 and
20, at the American Honda Motor Co. Rider Education Center at 1450 Morrison
Parkway in Alpharetta. Media is invited.

dammed_kittin
21/06/2007, 00:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Προς τί αυτός ο οδυρμός; Επειδή ήταν φίλος του Βαγγέλη;

Αν ήταν ένας άγνωστος ή αν μαθαίναμε ότι ένας πιωμένος παρέσυρε και σκότωσε ένα παιδάκι μήπως θα λέγαμε άλλα;

Όσο άσχημο κι αν ακούγεται εγώ λέω ότι ευτυχώς που έπεσε σε λεωφορείο και όχι σε άλλη μηχανή ή πεζούς για να τους πάρει κι αυτούς στο λαιμό του.

Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του και όπως ο "κουτάκιας" που δεν κοιτά καθρέφτες ή δεν βγάζει φλας είναι εν δυνάμει δολοφόνος, έτσι και ο φίλος του Βαγγέλη.

Περαστικά του και κουράγιο στους δικούς του, αλλά ας πρόσεχε...

Έτσι απλά!

αμα ηταν φιλος σου θα ελεγες :καλα να παθει ο μαλακας αφου ηπιε κτλ ?
μαλλον θα στεναχωριοσουν κ εσυ

εισαι απ εξω κ εχεις δικιο οπως τα λες
αλλα κ ο βαγγελης εγραψε συναισθηματικα για εναν φιλο του που κατι επαθε κ ας ειχε αδικο αφου ειχε πιει

τα λαθη ειναι ανθρωπινα
κ το "καλο" ειναι οτι το λαθος του γυρισε σε βαρος του
οπως πολυ σωστα ειπες θα ταν χειροτερα να επεφτε σε κανα παιδακι....

σωστα κ συναμα περιττα :wave2:

οσο μπορει να γινει πιο δυνατος
κ κουραγιο σε ολους τους δικους του ανθρωπους!!!

Sferopetadhn
21/06/2007, 15:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από dammed_kittin
αμα ηταν φιλος σου θα ελεγες :καλα να παθει ο μαλακας αφου ηπιε κτλ ?
μαλλον θα στεναχωριοσουν κ εσυ

εισαι απ εξω κ εχεις δικιο οπως τα λες
αλλα κ ο βαγγελης εγραψε συναισθηματικα για εναν φιλο του που κατι επαθε κ ας ειχε αδικο αφου ειχε πιει

τα λαθη ειναι ανθρωπινα
κ το "καλο" ειναι οτι το λαθος του γυρισε σε βαρος του
οπως πολυ σωστα ειπες θα ταν χειροτερα να επεφτε σε κανα παιδακι....

σωστα κ συναμα περιττα :wave2:

οσο μπορει να γινει πιο δυνατος
κ κουραγιο σε ολους τους δικους του ανθρωπους!!!

Όσοι έβαλαν θλιμμένες φατσούλες ήταν κι αυτοί φίλοι του τραυματία; Σε αυτούς αναφερόμουν και όχι στον Βαγγέλη. Έχω χάσει φίλο σε τροχαίο (που δεν έφταιγε) και καταλαβαίνω πόσο άσχημο είναι από τη μια στιγμή στην άλλη να καταστρέφεται η ζωή σου.

Απλά πιστεύω ότι καμιά φορά είναι καλύτερο να είμαστε σκληροί, γιατί στο τέλος απ'τις φατσούλες και τα συλλυπητήρια ξεχνάμε πόσο επικίνδυνοι είναι οι μεθυσμένοι οδηγοί (στην προκειμένη περίπτωση πρέπει να ήταν πολύ χάλια ο άνθρωπος)...

Ο οδηγός του φορτηγού στα Τέμπη είχε κι αυτός παιδιά και φίλους. Ο οδηγός στον Μαλλιακό επίσης. Ο γιος του Μπράβου (καφές BRAVO θυμάστε;) που είχε σκοτώσει μία κοπέλα είχε κι αυτός φίλους... Κανείς δεν είναι μόνος του και κανείς (ή τουλάχιστον οι περισσότεροι) δεν ξυπνά το πρωΐ θέλοντας να σκοτώσει ή να σκοτωθεί. Εκεί όμως δε λέμε τα ίδια! Εκεί είναι δολοφόνοι, γουρούνια, ρεμάλια, αλήτες και ότι άλλο... Δεν πάει έτσι όμως.

Ειλικρινά εύχομαι να αποκατασταθεί κατά το δυνατόν καλύτερα η υγεία του τόσο γι'αυτόν όσο και για τους δικούς του. Απλά στεναχωριέμαι γιατί ένας μεγάλος άνθρωπος με παιδί πρέπει να σκέφτεται πριν να πάθει και όχι να φτάνει σε αυτή την κατάσταση για να μάθει... Φανταστείτε -εάν δεν γινόταν ποτέ τίποτα- τί παράδειγμα θα έδινε στο παιδί του.

Καλό κουράγιο και πάλι...

dammed_kittin
21/06/2007, 15:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Όσοι έβαλαν θλιμμένες φατσούλες ήταν κι αυτοί φίλοι του τραυματία; Σε αυτούς αναφερόμουν και όχι στον Βαγγέλη. Έχω χάσει φίλο σε τροχαίο (που δεν έφταιγε) και καταλαβαίνω πόσο άσχημο είναι από τη μια στιγμή στην άλλη να καταστρέφεται η ζωή σου.

Απλά πιστεύω ότι καμιά φορά είναι καλύτερο να είμαστε σκληροί, γιατί στο τέλος απ'τις φατσούλες και τα συλλυπητήρια ξεχνάμε πόσο επικίνδυνοι είναι οι μεθυσμένοι οδηγοί (στην προκειμένη περίπτωση πρέπει να ήταν πολύ χάλια ο άνθρωπος)...

Ο οδηγός του φορτηγού στα Τέμπη είχε κι αυτός παιδιά και φίλους. Ο οδηγός στον Μαλλιακό επίσης. Ο γιος του Μπράβου (καφές BRAVO θυμάστε;) που είχε σκοτώσει μία κοπέλα είχε κι αυτός φίλους... Κανείς δεν είναι μόνος του και κανείς (ή τουλάχιστον οι περισσότεροι) δεν ξυπνά το πρωΐ θέλοντας να σκοτώσει ή να σκοτωθεί. Εκεί όμως δε λέμε τα ίδια! Εκεί είναι δολοφόνοι, γουρούνια, ρεμάλια, αλήτες και ότι άλλο... Δεν πάει έτσι όμως.

Ειλικρινά εύχομαι να αποκατασταθεί κατά το δυνατόν καλύτερα η υγεία του τόσο γι'αυτόν όσο και για τους δικούς του. Απλά στεναχωριέμαι γιατί ένας μεγάλος άνθρωπος με παιδί πρέπει να σκέφτεται πριν να πάθει και όχι να φτάνει σε αυτή την κατάσταση για να μάθει... Φανταστείτε -εάν δεν γινόταν ποτέ τίποτα- τί παράδειγμα θα έδινε στο παιδί του.

Καλό κουράγιο και πάλι...


πασο γιατι εχεις δικιο!!!

:wave2:

o_gavros
21/06/2007, 16:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64

Υγ.Μάλλον αρχίζει και γίνεται το θαύμα!Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν έχει σπλήνα,χολή και νεφρό,χειρουργείται στη σπασμένη του λεκάνη,μάλλον το σώζει το πόδι του και η κατάστασή του-παρ' όλ' αυτά-σταθεροποιείται προς το καλύτερο.Μακάρι.!!!
Ότι καλύτερο και όσο δυνατόν πιο ταχεία ανάρωση και για αυτόν και την οικογένεια του,κι απο μένα.



Sferopetadhn πόσο δίκιο έχεις...
Κρίμα ρε γαμώτο,πολύ κρίμα