PDA

View Full Version : Καλο καλοκαιρι.....

Ταξιδευτής
19/06/2007, 10:33
Το καλοκαιρι εφτασε! :sun: :sun: :sun:
Καλους δρομους να εχουμε ολοι με πολλες και υπεροχες στιγμες και αναμνησεις! :wave2: :beer:

Ολοι οι δρομοι μας προσμενουν ανοιχτοι...
Εδω ο παραδεισος, εδω και η γιορτη...

:sun:

93625

Ταξιδευτής
19/06/2007, 10:36
Μονος, ταξιδευω μονος,
Ατελειωτος ο δρομος, ατελειωτες στροφεεεεες..... :cool: :cool: :cool:

93626

SPORAKIAS
19/06/2007, 10:36
οχι ρε φιλε ...τι ειναι αυτα που κανεις....:uplate:

:bawl:

θελω διακοπες....:uplate:

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΑΓΚΕΣ...ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ...ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ... :sun: :beer:

panagiotispapa
19/06/2007, 11:08
Να υποθέσω ότι ότι στον ασημί σάκο έχεις την σκηνή Τερρα?? Αφούς την έστησα για πρώτη φορά , μετά ποτέ δεν μπόρεσα να την ξαναχωρέσω όλη μέσα στον σάκο...... :bigcry:

Anyway, έχω να προτείνω τις εξής παραλίες (που κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι ΤΕΛΕΙΕΣ):

Παραλία Φωκιανού (ελεύθερο camping) (Πελοπόννησος-μετά το Λεωνίδιο)
Παραλία (ελεύθερο camping) (Πελοπόννησος - μετά το Κυπαρίσσι - μετά το Γεράκι)
Η παραλία μπροστά στο camping της Μεθώνης (μετά το κάστρο)
Παραλία Φοινικούντα (camping Άμμος) (μετά την Μεθώνη)
Παραλία Παπά Νερό (έχει και camping) (Πήλιο)
Παραλία Κορασίδα (απαγορεύεται το ελεύθερο camping, και καλά......) (Εύβοια, μετά το Αλιβέρι στρίβεις αριστερά για Κύμη, και μόλις φτάσεις Νεοχώρι κόβεις δεξιά )

Και οι παραλίες που είναι πραγματικά παραμυθένιες:

Γιανισκάρι (Πελλοπόνησσος, μετά το αεροδρόμιο Άραξο) Η προσέγγιση γίνεται από χωματόδρομο με μερικές περίεργες λακούβες, αν τις αποφύγεις δεν θα έχεις πρόβλημα. Εννοείται ελεύθερο camping. (μπορείς να είμαι εκεί αυτό το ΣΚ, αν δεν κατέβω Φοινικούντα)

Παραλία Φακίστρα. Επίγειος παράδεισος στο Πήλιο, δίπλα στον Μυλοπόταμο. Πηγαίνει άσφαλτος αλλά μέχρι ενός σημείου. Μετά θα πρέπει να συνεχίσεις με τα πόδια (φορτωμένος με όλα τα πράγματα) σε ένα πολύ απότομο κατηφορικό μονοπάτι. Το χειρότερο είναι ότι την επόμενη μέρα θα πρέπει να το ανέβεις....... :cry:

GST
19/06/2007, 11:16
εγω να σχολιασω την πινακιδα:confused:

Lupo
19/06/2007, 11:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Νίκο, ΔΕΝ σχολιάζω το φόρτωμα της μηχανής :alien:
please, do! :D

Cpt. Haddock
19/06/2007, 11:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
please, do! :D

:nono: :nono: :nono: :nono:

Cpt. Haddock
19/06/2007, 11:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από panagiotispapa
Εσύ όμως, δεν παρατάς πλαστικές σακούλες με σκουπίδα, φραπέδες κτλ στις παραλίες που πας. Ούτε πηγαίνεις με το αμάξι, ακριβώς δίπλα στο κύμα, με το ραδιόφωνο στο τέρμα. Σε αυτούς που κάνουν τα παραπάνω και πολλά περισσότερα, αναφέρθηκα.....

:wave2: :wave2: :wave2:

bartlal
19/06/2007, 11:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από panagiotispapa
Εσύ όμως, δεν παρατάς πλαστικές σακούλες με σκουπίδα, φραπέδες κτλ στις παραλίες που πας. Ούτε πηγαίνεις με το αμάξι, ακριβώς δίπλα στο κύμα, με το ραδιόφωνο στο τέρμα.

ΝΟΜΙΖΕΙΣ...

για αυτο τον στεναχωρησες... :sad:

agelos
19/06/2007, 11:23
το 'χεις τιγκαρει το motoρι , καλα να περνας & καλο καλοκαιρι :beer: :wave2:

panagiotispapa
19/06/2007, 11:24
:wave2: :wave2: :wave2: :beer: :beer:

Ταξιδευτής
19/06/2007, 12:17
:nono:

Ρε χαμενα, ΜΗΝ ξυριζετε τα ποστ μεχρι να τα διαβασω! Πως θα απαντησω μετα ρε;;; :mad:

Κπτ, σχολιασε οσο θες το φορτωμα, αλλα σε πληροφορω οτι ακομα και στα 180+ της εθνικης ηταν σταθερα σαν βραχος! :cool:

Σιγουρα θα μπορουσαν να ειναι λιγο πιο τακτοποιημενα ολα, αλλα ΒΑΡΙΟΜΟΥΝ! :D Εκδρομη παμε λεμε, δεν θα καθομουν να βγαλω το υποδεκαμετρο να μετραω χωρους και αποστασεις! :lol:
Παντως την επομενη φορα αν ερθει κ επιβατης, θα μπουν τα σαμαρια κ θα ειναι πιο τακτοποιημενα (λεμε τωρα...) :D

Πως σου φαινεται τωρα η μηχανη φιλαρακι; :D :D
ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΟΥ ΑΡΑΞΑΜΕ!!! :lol:

Προσεξε σεναριο:

Τιγκαρισμα της μηχανης στα μπαγκαζια, εθνικη 300+ (:lol: ΛΕΜΕ τωρα, οτι τα παει, οχι θα παω με τοσα), σταση Μεγαρα για ενα TD (η κ κανεναν αγωνα του πανελληνιου αμα λαχει ναουμ :rotflmao: ), ξαναφορτωμα, λιγο Trial για να φτασουμε σε εκεινη την ωραια ερημικη παραλια, αραγμα και μετα βουρ δικαβαλο για τας Ευρωπας! :lol:

ΑΥΤΟ θα πει πολυχρηστικη μηχανη ρεεεεε, οχι μλκιες!!!! :a08: :lol: :rotflmao:

Cpt. Haddock
19/06/2007, 12:25
whatever...

Θύμισέ μου άμα δω καμια testarossa με σκάρα στην οροφή να μή γελάσω... :wave2: :wave2:

το κακόμοιρο το μηχανάκι... :sad:

Ταξιδευτής
19/06/2007, 12:30

το κακόμοιρο το μηχανάκι... :sad:

Το "κακομοιρο" το μηχανακι χαιρει ΑΚΡΑΣ υγειας, ειναι κατω γυαλισμενο, πλυμενο, σκεπασμενο και σε χαιρεταει! :D :lol:

Την επομενη βδομαδα θα παει στα Μεγαρα να παιξει με τα αλλα παιδακια στο Riding school, ενω μετα ξαναφευγει για ταξιδακια ανα την Ελλαδα και τας Ευρωπας! :a08:

ΥΓ. Αν δεις Testarossa με σχαρα και γελασεις, ξερεις.... Τα γνωστα κατα Sniper ευαγγελια! :lol: :lol:

ΥΓ2. Και για να πουμε και κατι σοβαρο (λεμε τωρα):
ΓΙΑΤΙ ειναι κακομοιρο; Ουτε εγω, ουτε ο μηχανικος μου ειδε να επαθε οτιδηποτε η μηχανη, ενω και ο αναβατης της απολαυσε τη διαδρομη οντας χαλαρος και ωραιος! Οποτε; :confused:

makis206
19/06/2007, 12:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
ΑΥΤΟ θα πει πολυχρηστικη μηχανη ρεεεεε, οχι μλκιες!!!! :a08: :lol: :rotflmao:

Ρε'συ Νικολή, πήγες ταξιδάκι και δεν μού'πες να σου δώσω το CBF να πας πιο ξεκούραστα έστω ;

Να καβαλούσες ένα μηχανάκι που να βρίσκεται στο στοιχείο του τουλάχιστον ρε.:a24:

Και μού'δινες τη δικιά σου να στην πάω μια βολτούλα μέχρι να γυρίσεις !

είχαμε και κάτι track days αυτές τις μέρες στο Τυμπάκι.. :look: :rotflmao:

Εύγε νέε μου ! Πάντα καλοτάξιδος και σιδηρόκωλος νά'σαι !:blush:

:lol: :beer: :beer:

Ταξιδευτής
19/06/2007, 12:38
Να σαι καλα ρε Μακαρε, αλλα ξεκολληστε λιγο ρε σεις! Γιατι δεν ειναι στο στοιχειο της η Ducati μου οταν ταξιδευει; Σωνει και καλα πρεπει να ειναι μονο για πιστα και Track days;; :evil:

Α! Επισης στην εκδρομουλα ειχαμε ενα CBF παρεα ρε! Σε πληροφορω οτι φτασαμε το ιδιο ανετοι! :cool:

makis206
19/06/2007, 12:49
αλλα ξεκολληστε λιγο ρε σεις!

Προσωπικά δεν κολλύωμαι καθόλου πάντως !

Σε ένα ταξίδι μετράνε τα πάντα και παραμένουν όμορφα στην ψυχή μας όταν το τέλος πήγαν όλα καλά, από το σχεδιασμό του μέχρι και την παρακολούθηση των φωτογραφιών που τραβήξαμε τις μέρες που περάσαμε, έτσι πιστεύω.

Αφού η μηχανή, το ποδήλατο, τα πόδια μας, το λεωφορείο, το αεροπλάνο ή οτιδήποτε μας πήγε και μας έφερε είναι μέρος αυτού του ταξιδιού, δεν μπορεί παρά να είναι ένα απ'τα αγαπημένα κομμάτια που συμπλήρωσαν αυτό που ζήσαμε ! Ότι κι αν είναι αυτό:winka:

Ασ΄τονε τον Καπετάνιο, ζουλεύει :evil: :lol: :lol: :beer:

makis206
19/06/2007, 12:52
Α! Επισης στην εκδρομουλα ειχαμε ενα CBF παρεα ρε! Σε πληροφορω οτι φτασαμε το ιδιο ανετοι! :cool:

Δεν παίζει το σενάριο :evil:

Θα ζορίστηκες πολύ για να τον φτάσεις !:evil: :evil:

:D :rotflmao: :D

Ταξιδευτής
19/06/2007, 12:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Αφού η μηχανή, το ποδήλατο, τα πόδια μας, το λεωφορείο, το αεροπλάνο ή οτιδήποτε μας πήγε και μας έφερε είναι μέρος αυτού του ταξιδιού, δεν μπορεί παρά να είναι ένα απ'τα αγαπημένα κομμάτια που συμπλήρωσαν αυτό που ζήσαμε ! Ότι κι αν είναι αυτό:winka:

Γεια σου ρε αδερφε Μακη!
ΓΙΑΥΤΟ ΣΕ ΠΑΩ ρε συ! ΨΥΧΑΡΑ ΛΕΜΕ! cool:

Αντε, να βαλω και μερικες ακομα καλοκαιρινες εικονες....

Ας γεμισουμε αυτο το thread με εικονες του καλοκαιριου μας.... :wave2:

93640

Ταξιδευτής
19/06/2007, 12:58
.... Βραδιαζει....

93641

Ταξιδευτής
19/06/2007, 12:58
.... :cool:

93642

Ταξιδευτής
19/06/2007, 13:01
Μαγεια.... Στα 4 βηματα απο την σκηνη.... Και μετα μου λενε για ξενοδοχεια και πισινες.... :smokin:

93643

Ταξιδευτής
19/06/2007, 13:03
... Μεγαλειο της φυσης.... :smokin:

93645

Ταξιδευτής
19/06/2007, 13:05
Ελα να φευγουμε αδερφια μου..... :wave2:

93646

LINA
19/06/2007, 13:12
απιθανες φωτο Νικο :a23:

μυρισε καλοκαιρακι ....

makis206
19/06/2007, 13:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
απιθανες φωτο Νικο :a23:

+1000 !

Εγώ δεν έχω ακόμα φετινό υλικό αλλά θα μεριμνήσουμε για να σας εξυπηρετήξουμε !:D :sun:

Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
μυρισε καλοκαιρακι ....

3 βδομάδες τώρα μού'χει σπάσει τη μύτη το ρημαδιασμένο !:cool: :p :p

Θέλω επειγόντως λίγο κρασί λίγο θάλασσα και τ'αγ..:look: ...έρι μου :D :lol:

Ταξιδευτής
19/06/2007, 13:26
:wave2:

93649

Ζεύκας
19/06/2007, 14:58
Αχ κακούργε Ταξιδευτή...εμείς να λιώνουμε στο άστυ κ εσύ παραλία και άραγμα...

Ζηλεύω ρε! Κ όσο σκέφτομαι ότι διακοπές θα κάνω μόνο μια βδομάδα τον Αύγουστο η ζήλεια γίνεται φθόνος! :evil:

Αχχ...πάντα τέτιοια φίλε μου! :wave2:

Tropeas
19/06/2007, 15:02
Ρε Νικολή....
σόρρυ ρε φίλε αλλά είναι το πρώτο 999 που βλέπω έτσι....
]:bawl: :bawl: :bawl: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :beer: :wave2:
keep walking!

Ταξιδευτής
19/06/2007, 16:08
Λαμπρουλη, no worries, αλλα ουτως η αλλως οι μηχανες εχουν φτιαχτει για να μας ταξιδευουν και εμενα η κουκλα μου δεν μου χαλαει χατηρια! :)

Εξαλλου μονο εδω στο Ελλαντα καθομαστε να βαζουμε "ταμπελες" στις μηχανες. Και που ειναι SBK; Κανε μια βολτα απο το Αγγλικο forum των Ducatisti η σε αλλα ξενα φορα και θα πηξει το ματι σου σε φωτο απο superbikes φορτωμενα για ταξιδι κλπ! :winka:

Αρχικά δημιουργήθηκε από zefkas
Αχ κακούργε Ταξιδευτή...εμείς να λιώνουμε στο άστυ κ εσύ παραλία και άραγμα...

Ζηλεύω ρε! Κ όσο σκέφτομαι ότι διακοπές θα κάνω μόνο μια βδομάδα τον Αύγουστο η ζήλεια γίνεται φθόνος! :evil:

Αχχ...πάντα τέτιοια φίλε μου! :wave2:

Ζευκα, να εισαι καλα φιλε μου, και μην σκας! Και εγω στο κλεινον αστυ ειμαι τωρα και ψηνομαι... :(
Ενα ωραιο ΣΚ ηταν και περασε! (αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν θα ξαναρθει!!) :D :D

ΒΑΛΤΕ ΦΩΤΟ ΛΕΜΕ! :beer:

Kostas NL
19/06/2007, 17:51
Bravo Nikola,

Oraies photos, marturoun omorfes stigmes.

:beer: :beer: :beer:

alximistis
19/06/2007, 18:44
Νικολάκι δεν πας... πουθενά αλλού! άντε μπράβο. Τραυματισμένοι άνθρωποι με σίδερα βίδες καρφιά κάνουμε αμάν και πως να ξανακαβαλήσουμε και ορίστε! έρχεται ο κύριος μας πετάει στη μούρη την ducati μας πετάει μέσα στη ζέστη και τις φωτό και χέστηκε για τους άλλους. :D
Καλά Νικόλα καλά!!!

Φιλαράκι πάντα τέτοια ρε. Κι άσε εμάς να σκάμε και να ζηλεύουμε. Πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα καλοτάξιδος και πάντα με ωραίες φωτό.
(Η επόμενη με το χρέπι σου χωρίς λάδια θα είναι)... :D
Τα λέμε φίλε. :)

Ταξιδευτής
20/06/2007, 09:40
Φιλαρακι Στελακο μου, μη μου στεναχωριεσαι ρε! Βγαλε τα σιδερα με το καλο και την επομενη φορα θα παμε παρεουλα εκει! :beer:

Κωστη μου, ξερεις.... ;)

Να στε καλα για τα ομορφα λογια! :blush:

αλλααααα........

το θεμα το εφτιαξα για να βαζουμε ΟΛΟΙ τις εικονες απο το καλοκαιρακι μας! :beer:

Βαλτε γιατι θα βαλω εγω οταν παω την επομενη βδομαδα Ελαφονησο!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :lol:

PanVas
20/06/2007, 10:32
Νικολάκη, μπράβο παλικάρι μου…
Μου το είχες πει ότι θα την έβαζες την φωτό, αλλά δεν την είχα δει μιας και έλειπα…

Πάντα Τέτοια ™ αν και εγώ σε βρίσκω λίγο hardcore…
Μαγκιά σου και καλά κάνεις ότι θες την μηχανή σου.

Πάρε και μία φωτογραφία που μυρίζει καλοκαιράκι, μιας και για μερικούς από εμάς θα είναι διαρκείας φέτος….

93764

taxydromos
20/06/2007, 10:58
Νικολακι...θυμασαι?:cool:
παλι τετοια ναχουμε!!:beer:

93769

Ταξιδευτής
20/06/2007, 11:15
Και βεβαια θυμαμαι κολλητε... :cool:

93771

Ταξιδευτής
20/06/2007, 11:16
και.... :smilea: :winka:

93772

Ταξιδευτής
20/06/2007, 11:17
αλλα και.... :cool:

93773

Tsakalaki
20/06/2007, 11:24
καλοκαίρι....

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ....

καλά γούστα σε όλους ρε μάγκες....πέρυσι, στο πρώτο καλοκαίρι με το μωρό μου, το πήγα και κάναμε το γύρο της Πελοποννήσου...αυτή τη φορά δεν ξέρω τι θα κάνω....

σίγουρα θα του πιω το αίμα...

αλλά δε θα είμαι μόνος....:D

taxydromos
20/06/2007, 11:26
για θυμισου καλυτερα...:rolleyes:

93774

LINA
20/06/2007, 11:56
ΚΑΙ επειδη μου μυρισε... καλοκαιρακι

93778

LINA
20/06/2007, 11:58
και... για τους underwater

93779

LINA
20/06/2007, 11:59
καλο καλοκαιρι :sun:

93781

vangelis 64
20/06/2007, 12:02
Τελικά πού πήγες βρε Νίκο;Το είπες και δεν το κατάλαβα;Τέλος πάντων.....

Σούπερ οι φωτογραφίες!!:a30: :a30: :a30: :a30:

Άντε.....καλό καλοκαίρι νά 'χουμε.:beer: :beer: :beer: :beer:

Ακόμα σε περιμένω ρε τομάρι! :lol: :lol: :lol:

Ταξιδευτής
20/06/2007, 12:30
Βαγγελη μου, νασαι καλα για τα ευγενικα σου σχολια... Ρε συ , εννοειται πως θα ερθω κατω και μαλιστα συντομα! ;) Ολο το καλοκαιρι δικο μας ειναι! :wave2:

Οι φωτο ειναι απο το προηγουμενο ΣΚ και απο περισυ στην Νοτια Ευβοια! ;)

Λινακι, μην κανεις ζαβολιες! Ειπαμε να βαλουμε ΔΙΚΕΣ μας φωτο απο το καλοκαιρι! :o :blush:

Ταχυδρομοπουλε: :uplate: :p :p :p :p

Αντε παιδια! Ελατε να κανουμε αυτο ενα thread αντιστασης και οασης απεναντι στην ασχετοσυνη, ανοησια και σε ολα τα στραβα και αναποδα που αντιμετωπιζουμε καθε μερα! :wave2:

T.R.E
20/06/2007, 12:34
Ηλιοβασιλεμα...:sun: :sun:

93786

Ζεύκας
20/06/2007, 21:04
Πύργος Ηλείας... :sun:

Ζεύκας
20/06/2007, 21:05
:sun:

Ζεύκας
20/06/2007, 21:06