View Full Version : Προς Moderators
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alchimistis
EVI ξέρεις πολύ καλά πώς ξεκίνησε ολόκληρη η ιστορία...ανεξάρτητά αν διαφωνείς μαζί μου αν μη τι αλλο πρέπει να παραδεχτείς κάποια πράγματα...
Το οτι ειναι ενα μοτοσικλετιστικό φόρουμ δεν σημαίνει οτι δεν μπορούμε να συζητάμε για διάφορα θέματα άλλωστε απο μόνος του ο μοτοσικλετισμός πάντα ήταν αλληλένδετος και με διάφορα αλλα θέματα κοινωνικά και μή.
Και μην κάνεις την πάπια και εσυ, αρκετές φορές απαντουσες σαν τον IDI στο πρόσωπο μου όταν διαφωνούσες αρχιζες κατευθειαν τα μπινελίκια...
ειδες? ακομα και τωρα τιποτα εκει στο χαβα σου............ρε δε θα χαλαω την ζαχαρενια μου για σενα και 5 αλλους
εμεις σας κανουμε πλακα και σεις τα παιρνετε εχετε χασει το παιχνιδι τελειως
ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ? ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ο μοτοσικλετισμός πάντα ήταν αλληλένδετος και με διάφορα αλλα θέματα κοινωνικά και μή.
ΑΛΛΑ
υπαρχουν μερικοι που ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΙΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ
αρα? τι? βρηκαν βημα να πουν οτι εκει εξω δε μπορουν να πουν παραπερα απο τις παρεες τους?
και τι καταφερνουν? προσφερουν κατι? οχι. ΟΧΙ.
δε θες τον ΙΝΤΙ? στα @@ μου μην το θες
και οχι επειδη τον ξερω ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΣΩΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ2 ΣΑΣ
Ο ΙΝΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΝΩ ΕΣΥ ΤΙΠΟΤΑ!
ΑΝ ΨΑΞΩ ΣΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΣΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΑ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ ΘΑ ΒΡΩ ΧΙΛΙΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΤΝΙ ΚΑΙ 10 ΔΙΚΑ ΣΟΥ
ΑΡΑ ΤΙ? ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΣ ΕΔΩ? ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΟΙ Ε ΚΑΙ?
ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΗΠΑΡΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ
ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ.
και δημιουργεις ολο αυτο το κλιμα .ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.
ΑΛΛΑ ΧΑΛΑΩ ΤΣΑΜΠΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ.
ΕΠΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ .
ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΑ ΠΟΣΤ ΜΟΥ
ΕΝΩ ΕΣΥ ΤΗΝ ΟΥΡΙΤΣΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΑΠΕΞΩ ΚΑΙ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΟΛΑ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ.
FestoNero
19/06/2007, 22:23
Να διακοψω λιγακι το οφτοπικ σας και να προτεινω κατι.
Οταν μια συζητηση εχει παρεκτραπει, δεν θα ηταν ασχημο να εμπαινε λουκετο και το τελευταιο μηνυμα να ηταν του mod που το κλειδωσε αιτιολογωντας τη πραξη του.
Αργοτερα, ισως αφου εχουν συννενοηθει οι συμμετεχοντες στη συζητηση να ειναι κοσμιοι, ισως να μπορεσει να ξανανοιξει. Αλλιως ας παει στη ζωνη..
Παρεα με τον μπαρτ που χαζευει τσοντες..
:lol: :D
Το οτι ειναι ενα μοτοσικλετιστικό φόρουμ δεν σημαίνει οτι δεν μπορούμε να συζητάμε για διάφορα θέματα άλλωστε απο μόνος του ο μοτοσικλετισμός πάντα ήταν αλληλένδετος και με διάφορα αλλα θέματα κοινωνικά και μή.
Ναι,αλλα μηπωε εχει πεσει στην αντιληψη σου οτι καποιοι χρηστες,ποσταρουν ΜΟΝΟ σε θεματα που δεν εχουν καμια σχεση με την μοτοσυκλετα?
Μπορει να μην εχουν και οι ιδιοι καμια σχεση...Δεν σου φαινεται λιγο περιεργο αυτο? Να εχουν αποψη επι παντος επιστητου αλλα ΚΑΜΙΑ σχεση με την μοτοσυκλετα και να μπαινουν στο moto.gr?
EDIT:με προλαβε...:bigcry: :bigcry: :sad: :sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Ναι,αλλα μηπωε εχει πεσει στην αντιληψη σου οτι καποιοι χρηστες,ποσταρουν ΜΟΝΟ σε θεματα που δεν εχουν καμια σχεση με την μοτοσυκλετα?
Μπορει να μην εχουν και οι ιδιοι καμια σχεση...Δεν σου φαινεται λιγο περιεργο αυτο? Να εχουν αποψη επι παντος επιστητου αλλα ΚΑΜΙΑ σχεση με την μοτοσυκλετα και να μπαινουν στο moto.gr?
ακριβωΣ αυτο !
super_toto
19/06/2007, 22:28
Δηλαδή τι νομίζεις ότι συμβαίνει. Υπάρχει συνομωσία αυτοκινητιστών που θέλουν να διαβάλλουν το moto.gr εκ των έσω?
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ακριβωΣ αυτο !
Σταματα ρε να συμφωνεις μαζι μου ειμαστε τσακωμενοι...:rotflmao: :rotflmao:
ΥΓ:ο ιντις ειναι οντως μ@λ@κας...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Σταματα ρε να συμφωνεις μαζι μου ειμαστε τσακωμενοι...:rotflmao: :rotflmao:
ΥΓ:ο ιντις ειναι οντως μ@λ@κας...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ε μα πετας που και που κατι καλα εγω φταιω? :rotflmao:
υσ και συ μαλακας εισαι δε το λεω εγω εσυ το εχεις πει :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Δηλαδή τι νομίζεις ότι συμβαίνει. Υπάρχει συνομωσία αυτοκινητιστών που θέλουν να διαβάλλουν το moto.gr εκ των έσω?
Οχι αγορι,δεν ξερω τι συμβαινει,ειλικρινα...Απλα ειμαι περιεργος να μαθω γιατι καποιος που δεν φαινεται να εχει σχεση με την μοτοσυκλετα,και δεν ενδιαφερεται να μαθει τιποτα γι'αυτην μπαινει καθημερινα στο μοτο.gr και ποσταρει σε οτιδηποτε εχει πολιτικη προεκταση, σε οτι εχει σχεση με θεο-αθεισμο και ενα σωρο αλλα...
ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΑΝΑΒΑΤΗ??? μπορει να μου το εξηγησει καποιος?
ΥΓ:Δεν αναφερομαι σε εσενα,το πιο φρεσκο παραδειγμα που εχω ειναι ο sonic22 που εφυγε,αλλα σαφως υπαρχουν και αλλοι...
πλακα κανεις ετσι?
δεν ειπε αυτο ο ΤΡΕ λεει οτι περιεργος καποιοι μπαινου μονο και μονο για να απαντησουν σε συγκεκριμενα θεματα (πολιτικα) και πουθενα αλλου ...γιατι?
αυτο αναρωτιομαστε
μηπως ξαναλεω βρηκαν βημα να πουν κατι που δε μπορουν να μπουν αλλου?
δημιουργουν καυγαδες και φευγουν? δε προσφερουν τιποτα εδω μεσα?
αυτα λεμε....................στο περιπου.:wave2:
πλακα κανεις ετσι?
δεν ειπε αυτο ο ΤΡΕ λεει οτι περιεργος καποιοι μπαινου μονο και μονο για να απαντησουν σε συγκεκριμενα θεματα (πολιτικα) και πουθενα αλλου ...γιατι?
αυτο αναρωτιομαστε
μηπως ξαναλεω βρηκαν βημα να πουν κατι που δε μπορουν να μπουν αλλου?
δημιουργουν καυγαδες και φευγουν? δε προσφερουν τιποτα εδω μεσα?
αυτα λεμε....................στο περιπου.:wave2:
Χαχα..αυτη τη φορα σε προλαβα εγω...:rotflmao: :rotflmao:
super_toto
19/06/2007, 22:39
Οχι αγορι,δεν ξερω τι συμβαινει,ειλικρινα...Απλα ειμαι περιεργος να μαθω γιατι καποιος που δεν φαινεται να εχει σχεση με την μοτοσυκλετα,και δεν ενδιαφερεται να μαθει τιποτα γι'αυτην μπαινει καθημερινα στο μοτο.gr και ποσταρει σε οτιδηποτε εχει πολιτικη προεκταση, σε οτι εχει σχεση με θεο-αθεισμο και ενα σωρο αλλα...
ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΑΝΑΒΑΤΗ??? μπορει να μου το εξηγησει καποιος?
ΥΓ:Δεν αναφερομαι σε εσενα,το πιο φρεσκο παραδειγμα που εχω ειναι ο sonic22 που εφυγε,αλλα σαφως υπαρχουν και αλλοι...
Ρε συ, αν χρησιμοποιείς μηχανάκι είσαι μοτοσυκλετιστής. Ανήκεις σε μια ομάδα ανθρώπων. Δεν είναι απαραίτητο να μιλάς για τεχνικά ή αγωνιστικά ή για μοντέλα.
Εμένα μου φαίνεται παλαβό να μπαινει καποιος άσχετος με τα μοτόρια και να ποστάρει ενώ μπορεί να το κάνει σε εκατοντάδες άλλα φόρουμ .
Χαχα..αυτη τη φορα σε προλαβα εγω...:rotflmao: :rotflmao:
εχμμμ.....οκ εισαι ποιο γΛηγορος αλλα προσεχε στα αποτομα φρεναρισματα σπανε πλαισιο
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
(νταξ πλακα κανω ουτε που θελω να σκεφτομε οτι θα σου συμβει κατι τετοιο και ας ειμαστε τσακωμενοι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: )
Ρε συ, αν χρησιμοποιείς μηχανάκι είσαι μοτοσυκλετιστής. Ανήκεις σε μια ομάδα ανθρώπων. Δεν είναι απαραίτητο να μιλάς για τεχνικά ή αγωνιστικά ή για μοντέλα.
Εμένα μου φαίνεται παλαβό να μπαινει καποιος άσχετος με τα μοτόρια και να ποστάρει ενώ μπορεί να το κάνει σε εκατοντάδες άλλα φόρουμ .
μην σου φαινετε παλαβο καθολου!!!!!
οκ δε μιλα για τεχνικα για αγωνιστικα οκ
δε μιλα για εξοπλισμο δε μιλα για κυνδινους στο δρομο δε λεει ενα καλοριζικο ενα λυπαμαι καπου
ΔΕ ΦΑΙΝΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΟΛΙΣ ΣΚΑΣΕΙ ΜΥΤΗ ΠΟΣΤ ΜΕ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΚΛΠ ΚΛΠ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ.
Και εμενα παλαβο μου φαινεται...αλλα ελα ομως που συμβαινει
Ενταξει να μην μιλας για τεχνικα το καταλαβαινω...αλλα ρε φιλε καμια προσωπικη εμπειρια?καμια απορια?Κατι σχετικο τελοσπαντων με το πραγμα που καβαλας?τιποτα?
Ξερω γω...μαλακια μου φαινεται....:sad: :sad:
makis206
19/06/2007, 22:46
Νικόλα προσπάθησα να στο πω και το μεσημέρι αλλά ίσως να μην το πήρες πρέφα, για τον sonic δεν ισχύει αυτό. Έχει γράψει απίστευτα πράγματα μέσα στο φόρουμ, στα greeklish oκ αλλά σίγουρα δεν κατατάσσεται στην κατηγορία των μελών που τον έχεις βάλει. Επιμένω γιατί είναι κάτι που δεν ισχύει, απλά.:winka:
Και προσωπικά θεωρώ άδικο να κλείνουμε την πόρτα σε κάποιον που δεν είναι κάτοχος μοτοσυκλέτας, σκέψου ότι μπορεί να υπάρχουν κάτοχοι που θά'πρεπε να τους έχουν εξαφανίσει προ πολλού απ'το φόρουμ.
Μη με ρωτήσεις, δεν έχω κάποιον συγκεκριμένο στο μυαλό μου κι αυτή είναι η αλήθεια, δεν μου αρέσει που μιλάω γενικά κι αόριστα αλλά κατά καιρούς πολλοί από εμάς ίσως θά'πρεπε να έχουμε τσιμπήσει κι από ένα προσωρινό μπανάκι.
:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Και προσωπικά θεωρώ άδικο να κλείνουμε την πόρτα σε κάποιον που δεν είναι κάτοχος μοτοσυκλέτας, σκέψου ότι μπορεί να υπάρχουν κάτοχοι που θά'πρεπε να τους έχουν εξαφανίσει προ πολλού απ'το φόρουμ.
[/B]
μα ΔΕ ΛΕΜΕ ΑΥΤΟ
αλλο δεν εχω μοτοσυκλετα αλλα γουσταρω να μαθω για αυτην και αλλο ειμαι παντελως ασχετος δεν προσφερω τιποτα ουτε τις αποριες μου και το ΜΟΝΟ που κανω ειναι να μπαινω μεσα και να δημιουργω φασαριες ........γιατι απλα δε γουσταρω αυτα που γραφωντε και ΜΟΝΟ στα πολιτικα
:wave2:
Νικόλα προσπάθησα να στο πω και το μεσημέρι αλλά ίσως να μην το πήρες πρέφα, για τον sonic δεν ισχύει αυτό. Έχει γράψει απίστευτα πράγματα μέσα στο φόρουμ, στα greeklish oκ αλλά σίγουρα δεν κατατάσσεται στην κατηγορία των μελών που τον έχεις βάλει. Επιμένω γιατί είναι κάτι που δεν ισχύει, απλά.:winka:
Μη με ρωτήσεις, δεν έχω κάποιον συγκεκριμένο στο μυαλό μου κι αυτή είναι η αλήθεια, δεν μου αρέσει που μιλάω γενικά κι αόριστα αλλά κατά καιρούς πολλοί από εμάς ίσως θά'πρεπε να έχουμε τσιμπήσει κι από ένα προσωρινό μπανάκι.
Τα greeklish δεν με πειραζουν ιδιαιτερα...Και οντως δεν το πηρα πρεφα.Μπορει να εχει γραψει απιστευτα πραγματα δεν διαφωνω,απ'τον καιρο που μπηκα εγω δεν τον ειχα δει να συμμετεχει σε αλλες συζητησεις,αλλα δεν μ'απασχολει κιολας ιδιαιτερα....ουτε ταχθηκα υπερ στο να κλεινουμε την πορτα στον οποιονδηποτε...
Και σαφως και υπαρχουν και κατοχοι που δεν ειναι τιποτα αλλο εκτος απο αυτο...Δεν εκρινα ομως τον sonic22 σαν ανθρωπο(πολλες φορες οι αποψεις του με βρισκαν απολυτα συμφωνο),και τελοσπαντων δεν ειναι αυτος ο λογος που ειπα αυτα περι "τι κανουν εδω μεσα αυτοι που δεν εχουν σχεση με την μοτοσυκλετα",απλα ηταν το πιο προσφατο παραδειγμα που εχω στο μυαλο μου...
Η αντιρρηση μου ειναι η εξης:Αν με ενδιαφερουν ΜΟΝΟ οι πολιτικες συζητησεις,τι κανουν οι μπατσοι καθε μερα,η προιστορια της Ελλαδας και ποιος ειναι Αθεος και ποιος πιστευει στο Θεο,θα παω να την ψαξω αλλου,οχι στο μοτο.gr...
:beer: :beer:
makis206
19/06/2007, 23:05
μα ΔΕ ΛΕΜΕ ΑΥΤΟ
αλλο δεν εχω μοτοσυκλετα αλλα γουσταρω να μαθω για αυτην και αλλο ειμαι παντελως ασχετος δεν προσφερω τιποτα ουτε τις αποριες μου
Εύη εγώ προσωπικά πάω πάσο, ειλικρινά σέβομαι την άποψη όλων όσων θά'θελαν να ίσχυε αυτό για τα μέλη του φόρουμ απλά δεν μπορώ να καταλάβω το εξής.
Υπάρχει για παράδειγμα ένα μέλος που λέγετε makis207 (καινούργιος μοντέλος:lol: ) και εμφανίζεται μόνο στα ανέκδοτα, στις καλημέρες και στα ποδοσφαιρικά (άντε και στα Θρησκευτικά γιατί ήταν δεξής ψάλτης) :lol:
Εμένα σαν makis206 τι με απασχολεί τι κάνει ο άλλος ; Θα κάτσω να κρίνω εγώ τι κάνει ο άλλος που στις περισσότερες περιπτώσεις μάλιστα δεν τον έχω δει και ποτέ μου ; Θα κάθομαι εγώ να παρακολουθώ τον makis207 κι άμα δεν μ'αρέσει η πορεία του στο φόρουμ θα βάλω τη μαύρη μάσκα και θα τον δαχτυλοδείχνω ; Δικαίωμά του είναι εφόσον υπάρχουν αυτές οι κατηγορίες όπως και υποχρέωσή του ν'ακολουθεί τους κανόνες του φόρουμ. Κι αυτός που θα κρίνει για το αν θα πρέπει ο makis207 να παραμείνει στο φόρουμ σίγουρα δεν είμαστε εμείς.. εγώ έχω το δικαίωμα και να του απαντήσω αλλά και να τον αγνοήσω.
Κανένα όμως δικαίωμα να τον κρίνω..
Τουλάχιστον αυτό πιστεύω εγώ :beer:
makis206
19/06/2007, 23:07
Η αντιρρηση μου ειναι η εξης:Αν με ενδιαφερουν ΜΟΝΟ οι πολιτικες συζητησεις,τι κανουν οι μπατσοι καθε μερα,η προιστορια της Ελλαδας και ποιος ειναι Αθεος και ποιος πιστευει στο Θεο,θα παω να την ψαξω αλλου,οχι στο μοτο.gr...
Γιατί όμως ρε Νίκο ;
Ίσα ίσα που εδώ στο Μοτό τα συζητάμε κι αυτά κι είμαστε και μηχανάκηδες και τα λέμε κι έκθω απ'τα δόνθια και παθιάρικα αμαλάχει !:lol:
Εύη εγώ προσωπικά πάω πάσο, ειλικρινά σέβομαι την άποψη όλων όσων θά'θελαν να ίσχυε αυτό για τα μέλη του φόρουμ απλά δεν μπορώ να καταλάβω το εξής.
Υπάρχει για παράδειγμα ένα μέλος που λέγετε makis207 (καινούργιος μοντέλος:lol: ) και εμφανίζεται μόνο στα ανέκδοτα, στις καλημέρες και στα ποδοσφαιρικά (άντε και στα Θρησκευτικά γιατί ήταν δεξής ψάλτης) :lol:
Εμένα σαν makis206 τι με απασχολεί τι κάνει ο άλλος ; Θα κάτσω να κρίνω εγώ τι κάνει ο άλλος που στις περισσότερες περιπτώσεις μάλιστα δεν τον έχω δει και ποτέ μου ; Θα κάθομαι εγώ να παρακολουθώ τον makis207 κι άμα δεν μ'αρέσει η πορεία του στο φόρουμ θα βάλω τη μαύρη μάσκα και θα τον δαχτυλοδείχνω ; Δικαίωμά του είναι εφόσον υπάρχουν αυτές οι κατηγορίες όπως και υποχρέωσή του ν'ακολουθεί τους κανόνες του φόρουμ. Κι αυτός που θα κρίνει για το αν θα πρέπει ο makis207 να παραμείνει στο φόρουμ σίγουρα δεν είμαστε εμείς.. εγώ έχω το δικαίωμα και να του απαντήσω αλλά και να τον αγνοήσω.
Κανένα όμως δικαίωμα να τον κρίνω..
Τουλάχιστον αυτό πιστεύω εγώ :beer:
ωραια
ο μακης ο μοντελος ομως οπως περιμενει οι αλλοι να μην τον κρινουν ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΕΙ
καταλαβαινεις την διαφορα?
δε δημιουργει καυγαδες συνεχεια για το ιδιο θεμα.
δε μπαινει μεσα να πει εισαι φλωρος που εχεις χονδα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και αμα του πει ο αλλος οχι δεν ειμαι εσυ εισαι
θα του πει
α εισαι και φασιστακι αφου σε λεω εισαι φλωρος
καταλαβες?
:wave2: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Γιατί όμως ρε Νίκο ;
Ίσα ίσα που εδώ στο Μοτό τα συζητάμε κι αυτά κι είμαστε και μηχανάκηδες και τα λέμε κι έκθω απ'τα δόνθια και παθιάρικα αμαλάχει !:lol:
Η διαφορα βρισκεται εδω :αλλο πραγμα να συζηταμε που και που κατι ασχετο με τις μοτο,και αλλο καθε μερα να λεμε οτιδηποτε αλλο ασχετο,και αμα σκασει και κανα θεμα με μοτο ΟΚ..
Θα μου πεις δεν σ'αρεσει,μην συμμετεχεις και ολα μπιουτιφουλ,οπως εχω πει και εγω κατα καιρους σε αλλους...συμφωνω,απλα την αποψη μου λεω...
Οπως ειπε και ο super_toto,απλα λεω πως θα μ'αρεσε να ειναι,οχι οτι μπορω να κανω και τιποτα...:beer: :wave2:
ωραια
δε μπαινει μεσα να πει εισαι φλωρος που εχεις χονδα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αμα ειπε τετοιο πραγμα RESPECT,ειναι μια μεγαλη αληθεια...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
makis206
19/06/2007, 23:23
Α εδώ ενίσταμαι !:o
Για τα Καβασάκια πρέπει να υπάρχει ελευθερία λόγου από όλους μας !:lol: :lol:
Γεια σου ρε Εύη, έπιασα το νόημα απλά θέλει γενικά λίγο προσοχή απ'όλους μας, εν βρασμώ ψυχής όλοι οι άνθρωποι μπορούν να ξεφύγουν και να πουν πολλά, υπάρχει όμως και μια συγνώμη που όλοι μπορούν να την ζητήσουν μόλις ηρεμίσουν τα πνεύματα (δεν μιλάω για κάποιον συγκεκριμένα), για καλό θα είναι :winka:
Σίγουρα υπάρχουν ανάμεσά μας και οι απόλυτοι, όταν λοιπόν φτάσει το σημείο στο απροχώρητο υπάρχουν και οι αρμόδιοι να πράξουν αναλόγως.
:beer: :beer:
makis206
19/06/2007, 23:26
Αμα ειπε τετοιο πραγμα RESPECT,ειναι μια μεγαλη αληθεια...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ρε ρίχτε ένα μπαν στον κύριο που του εκθειάζουμε τα Σουτζούκια του και μας λέει μαλακίες από πάνω.:rotflmao: :rotflmao:
Λες και δεν σ'έχουμε μια πρώτη :smokin: :rotflmao:
Ρε ρίχτε ένα μπαν στον κύριο που του εκθειάζουμε τα Σουτζούκια του και μας λέει μαλακίες από πάνω.:rotflmao: :rotflmao:
Λες και δεν σ'έχουμε μια πρώτη :smokin: :rotflmao:
Ασε εχω ξενερωσει,θελω να δωσω το Suzuki και να παρω Καwasaki...:rotflmao: :rotflmao:
jetski
Alchimistis
19/06/2007, 23:50
Είμαι εδώ απο το 2004 οτι είχα να πάρω σημαντικό για το ξεκινημα μου το πήρα καθώς και ανθρώπους που γνώρισα απο εδώ μέσα...θα μπορούσα να έχω 200 πόστ με μαλακίες αυτό θα ελεγε κάτι για εσας;αν θέλω κάποια συμβουλή η καποιο πρόβλημα το λύνω με πμ και τελειώνει η ιστορία εκεί...
Δεν αγαπάει τις μηχανές κανεις απο εμάς λιγότερο απο τον άλλο και μην πάτε να άλλαξετε θέμα...καθένας γράφει όποτε και οτι γουστάρει χωρίς να υπερβένει τα όρια...Πραγμα που συμβαίνει συνέχεια απο ενα άτομο και όλοι κανετε τα παγώνια
..καθένας γράφει όποτε και οτι γουστάρει χωρίς να υπερβένει τα όρια...Πραγμα που συμβαίνει συνέχεια απο ενα άτομο και όλοι κανετε τα παγώνια [/B]
παλι τα ριχνεις αλλου? εσυ εισαι ο καλος? δεν εχεις πει τιποτα? ε? ποτε? δεν εχεις ειρωνευτει?
εμενα πρωσοπικα που ελεγες κατι του στυλ αμα νιωθεις μοναξια τα βραδυα και δεν εισαι ικανοποιημενη ερχωμε εγω
αυτα τα κοτα φασιστα και τετοια?
α καλα
σορυ
δε τα εχεις πει εσυ αυτα
αλλος τα ελεγε................................................
ντροπη σου τουλαχιστον. και συνεχιζεις. και θα συνεχιζεις γιατι δε σε παιρνει να παρεις τις ευθηνες που σου καταλογιζοντε.
κριμα.
Alchimistis
20/06/2007, 00:04
Oκ κανεις πώς δεν καταλαβαίνεις...
Αν έρθει αυριο κανεις και σου πεί μωρη μ@@@κο πές του πώς μου μιλάτε έτσι κύριε...
Εγω αυτο δεν το κανω σορρυ δεν μπορώ να υποκριθώ
Oκ κανεις πώς δεν καταλαβαίνεις...
Αν έρθει αυριο κανεις και σου πεί μωρη μ@@@κο πές του πώς μου μιλάτε έτσι κύριε...
Εγω αυτο δεν το κανω σορρυ δεν μπορώ να υποκριθώ
ουτε μεις. ουτε κανεις.
:wave2: αυτος που κανει η δεν καταλαβαινει εισαι εσυ τελικα :beer:
γιατι και εσυ εχεις προκαλεσει............
:smokin:
πιστεψε με δεν συμφωνουν ολοι (οι μοντς) με ολους (τους χρηστες)
μην τους στηνετε στο τοιχο παιδια......και? κοψανε ενα ποστ με παπαριες...και?
πιστευετε πραγματικα οτι ενας ασχετος θα πει....ρε δε ψαχνω να βρω ενα μοτοσυκλετιστικο σαιτ να ακουσω αποψεις περι αστυνομικων???????????? οχι
θα ψαξει να το βρει γιατι θελει να μαθει κατι για την μηχανη του ας πουμε...........
ποιον ενδοιαφερει πραγματικα τετοια πραγματα? υπαρχουν χιλιαδες ιντερνετικα στεκια που ασχολουντε με γενικα θεματα γιατι να μην παει εκει?
υστερα στο να καιτε την πυρα εναν χρηστη ειναι μεγαλο σφαλμα.........οταν καποιοι (οι ιδιοι και οι ιδιοι ειρωνευοντε και πετανε σαν ψωμοτυρι την λεξη φασιστα μην περιμενετε να μην εχετε ''αντιποινα΄΄ το εβαλα σε εισαγωγικα ) και κουνηστε το κεφαλι σας.
μπαινετε ΜΟΝΟ για να καυγαδιζετε ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ
και δεν ειναι τυχαιο οτι ΕΙΣΤΕ 4-5 ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ και σας απαντα ΕΝΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ παντα.
που ειναι ολοι οι υπολοιποι? η μηπως ατυχως νομιζετε οτι δεν σας απαντανε γιατι συμφωνουν μαζι σας?
σταματηστε να ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΕ ΤΟ ΜΟΤΟ ΣΕ ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΤΑ
ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΙΝΤΙ Η ΕΓΩ Η Ο ΜΠΑΜΠΗΣ Ο ΣΟΥΓΙΑΣ ΕΔΩ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΣΑΚΩΝΕΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΙΠΟΤΕ ΘΕΜΑ
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΛΛΗΛΟΣΠΑΡΑΓΜΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΠΟΦΕΧΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΟΝΤΣ ΕΛΕΟΣ! ΕΣΕΙΣ ΔΛΔ ΘΕΩΡΗΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ? ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ? ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΒΡΙΣΚΩΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
εχουμε χασει την μπαλα..........ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΚΕΤΟ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ Η ΔΕΞΙΩΝ Η ΤΗΝ ΚΥΡΑΣ ΜΑΡΙΚΑΣ Η ΑΥΛΗ
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ
ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΧΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΞΙΜΑΔΙ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ
Και να υπαρχει παρειστικο κλιμα
Αφηστε λοιπον τους καυγαδες για τα πολιτικα και πιαστε τους ''καυγαδες'' για τα μηχανακια.
:wave2: [/B]
Alchimistis
20/06/2007, 00:12
Καλά...δυστηχώς δε καταλαβαίνεις...εγώ τουλάχιστον έχω αποδείξει οτι μπορώ να κανω κουβεντα και παραδειγμα ειναι αυτο που γίνεται τώρα...
Όπως και να έχει ειναι άδικο που χάνονται θέματα είτε στις διαμάχες είτε κόβονται λόγο των κανιβαλισμών του φίλου σου
http://www.youtube.com/watch?v=tkJNyQfAprY
Καλά...δυστηχώς δε καταλαβαίνεις...εγώ τουλάχιστον έχω αποδείξει οτι μπορώ να κανω κουβεντα και παραδειγμα ειναι αυτο που γίνεται τώρα...
Όπως και να έχει ειναι άδικο που χάνονται θέματα είτε στις διαμάχες είτε κόβονται λόγο των κανιβαλισμών του φίλου σου
τα ιδια και τα ιδια λες για αυτα που κανεις εσυ ομως τσιμουδια.
kiriakost
20/06/2007, 00:17
EVI άσε να γράψει και κανένας άλλως .... το έχεις πάρει απάνω σου το θέμα λες και είσαι δικηγόρος ... να μην πω βαλτή ...
Εδω είμαστε ένα τσουβάλι άτομα , και επίσημα , κανείς δεν παίρνει θέση από τους άμεσα θιγόμενους .
Δεν χρειάζεται να γράψεις άλλα , καταλάβαμε το σκεπτικό σου .
Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
EVI άσε να γράψει και κανένας άλλως .... το έχεις πάρει απάνω σου το θέμα λες και εισαι δικηγόρος ... να μην πω βαλτή ...
Εδω είμαστε ενα τσουβάλι άτομα , και επίσημα , κανείς δεν παίρνει θέση από τους άμεσα θιγομένους .
Δεν χρειαζεται να γράψεις άλλα , καταλάβαμε το σκεπτικό σου .
βαλτη? ε οχι ρε κυριακο βαλτη...........ελεος .......... ουτε δικηγορος
ειναι ενα ατομο εδω που θιγει καποιον δικο μου για αυτο μιλαω δε παιρνω θεση για σενα εσυ ξερεις να μιλησεις για σενα δε με χρειαζεσε
lampros_fazer
20/06/2007, 00:46
Αυτό ακριβώς που λέει ο TRE..
Βρες μου ΕΝΑ ποστ σχετικό με μοτοσυκλέτα του resistman (και κάμποσων άλλων βέβαια)..
Να σας πω μερικα πραγματακια ρε παιδια, μηπως και λυθουν καποιες παρεξηγησεις...
Υπαρχουν τρεις κατηγοριες Διαχειριστων.
α) Οι ειδικοι moderators (ενας απ' τους οποιους ειμαι κι εγω) που εχουν την επιβλεψη καποιας (ή καποιων) συγκεκριμενης ενοτητας κι εχουν μαλλον την πιο "ευκολη" δουλεια.
β) Οι γενικοι moderators που ειναι επιφορτισμενοι με την επιβλεψη ΟΛΩΝ των ενοτητων που ΔΕΝ εχουν ειδικο moderator κι εχουν προφανως και τις ενοτητες "Γενικες" και "Διαμαχες" στις οποιες γινεται ενα κακος χαμος...
γ) Οι administrators οι οποιοι κανουν την δουλια που κανουν κι οι γενικοι moderators εχοντας επιπλεον το δικαιωμα του BAN.
Ολοι οι παραπανω ειμαστε ανθρωποι που εχουμε δουλειες και ξεκλεβουμε καποιο χρονο, ειτε απ' την δουλεια μας, ειτε απ' το σπιτι μας και την οικογενεια μας για να προσφερουμε (στον βαθμο που το καταφερνουμε) καποιες υπηρεσιες στο moto.gr, στο οποιο ειμαστε ταυτοχρονα ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΕΣ.
Παλιοτερα τα πραγματα ηταν πιο απλα, μιας κι υπηρχαν λιγοτεροι χρηστες.
Με την αυξηση των χρηστων εμφανιστηκαν και τα "προβληματα"... :sick:
Ποια ειναι αυτα?
Μα ο ΟΓΚΟΣ της πληροφοριας (των ποστ) φυσικα, τον οποιο (σχεδον) ΑΔΥΝΑΤΟΥΜΕ να παρακολουθησουμε, ενω παραλληλα θελουμε να ΜΗΝ χαλασει και το "υφος" του Φορουμ...
Οποιος απο μας καταλαβει οτι καποιο θρεντ εχει "ξεφυγει" ειδοποιει τον καταλληλο mod για να "επεμβει"...
Υπαρχουν ομως ΠΟΛΛΕΣ περιπτωσεις που, με τον ρυθμο που πεφτουν οι απαντησεις, το αντιλαμβανομαστε οταν εχει φτασει στα 100 ποστ π.χ. ... :(
Για να γινει "σωστη" δουλεια τοτε, πρεπει ο υπευθυνος (που πολυ πιθανον ΔΕΝ παρακολουθουσε ΟΛΗ την κουβεντα) να αφιερωσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ (που να ειστε σιγουροι οτι ΔΕΝ τον εχει) για να την διαβασει ΟΛΗ (πιθανον και δευτερη φορα) και να κρινει πια ποστ πρεπει να "κοπουν".
Υπαρχει ΜΕΓΑΛΗ πιθανοτητα και παλι ομως να κρινει λαθος, μιας και σε ΠΟΛΛΕΣ περιπτωσεις μια προσωπικη κοντρα μπορει και να διαδραματιζεται σε δυο και τρεις κουβεντες ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ !!! :sick:
Εχοντας αυτα τα δεδομενα υπ' οψιν μας, πηραμε την αποφαση, οτι αφου ΔΕΝ μπορειτε ΕΣΕΙΣ να "προστατεψετε" ενα ΔΙΚΟ ΣΑΣ θρεντ, τοτε οταν εμεις καταλαβουμε οτι "ξεφυγε", θα "φευγει" ακλαυτο, χωρις κηδειοχαρτα κλπ :lol:
ΕΣΕΙΣ απο την μερια σας, ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΤΕ τα θρεντ σας, με το να στειλετε Π.Μ. στον καταλληλο Διαχειριστη, στην αρχη της "κατηφορας" του θρεντ, γιατι μετα θα 'ναι αργα... :winka:
Ελπιζοντας να εγινα κατανοητος και χωρις ΚΑΜΜΙΑ διαθεση αντιπαραθεσης με κανεναν...
Φιλικα
Χρηστος
:a013:
Αν και καθιστός μιλάς "ορθώς"..
Αρχικά δημιουργήθηκε από motaba
:a013:
Αν και καθιστός μιλάς "ορθώς"..
Στο "ποδι" εγραφα... :dizzy: :hypnotize
:lol: :rotflmao: :lol:
dukeandthecity
20/06/2007, 09:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Παλιοτερα τα πραγματα ηταν πιο απλα, μιας κι υπηρχαν λιγοτεροι χρηστες.
Με την αυξηση των χρηστων εμφανιστηκαν και τα "προβληματα"... :sick:
περισσοτεροι χρήστες -> περισσοτεροι mods
το κλείδωμα δεν είναι ασχημη ιδέα.
εδώ ο αλλος με την slk στήνει τεχνιτές διαμάχες για να τσεκαρει ανθρωπινες συμπεριφορες. (και υποχρεωνει καποιον mod να κατσει να τα διαβάσει όλα)
Cpt. Haddock
20/06/2007, 09:51
Το κλείδωμα για μένα είναι άσχημη ιδέα. Είχα και παλιότερα διαφωνήσει με το Θάνο όταν ήταν μοντ επειδή είχε κλιεδώσει ένα θρεντ.
Αν κλειδωθεί, μένουν κάποιες απόψεις ΧΩΡΙΣ δυνατότητα απάντησης, άδικο για μένα.
Αν φύγει ΟΛΟ στον καιάδα, οι "εμπλεκόμενοι" χάνουν μεν, αλλα υπάρχει καλυτερη ισονομία.
Δυστυχώς πάντα, στα ξερά καιγονται και τα χλωρά.
Αν δεν είμαστε αρκετά ώριμοι να προστατεύσουμε μια κουβέντα, η συνέπεια θα είναι να χάνεται.
Κατα τα άλλα προσυπογράφω αυτά που γράφει ο Χρήστος aka Crs-k
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
Και επιτέλους, δε χρειάζονται 140 ποστς για να πούμε τα αυτονόητα
Resistman
20/06/2007, 09:56
Καλημερες,
Τον τελευταιο καιρο ασχολουμενος με τις τεχνες της Ανατολης, αρχιζω να καταλαβαινω οτι το να μιλας και να πραττεις εν θερμω, ειναι μαλακια. Οπως και οταν δεν ξερεις για τι πραμα μιλας ( γενικο σπαμ)
Ειδικοτερα: χθες εβαλα μια απαντηση με οντως διαθεση να χαλαρωσω και γω και σεις και εννοω οι διαφωνουντες μ εμενα. Εγραψα ΟΕΟΕ Ελλαδαρα και τετοια ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΑ. Σωστα;Εβρισα; Απειλησα;
Το σπαμ επιτρεπεται. Στις γενικες. ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙ. ΣΩΣΤΑ;
Οταν πρωτογραφηκα στο φορουμ ειχε δημιουργηθει αναλογο ζητημα με μενα. Ρωτησα ευθεως τους διαχειριστες αν υπαρχει προβλημα στο να μην γραφω θεματα σε σχεση με μηχανες (αλλο το αν διαβαζω χωρις να κανω log).
Ρωτησα 5-6 φορες επανηλλειμενα, ευθεως, ξεκαθαρα, με το νικ μου και τ ονομα μου απο κατω: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΗΡΑ. Θεωρησα λοιπον ο,τι επιτρεπεται, αν μη τι αλλο. Απο τοτε βεβαια χαθηκα αρκετα.
Θα ηταν πολυ τιμιο και ειλικρινες να υπαρχει ο εξης κανονας: ΣΤΟ ΜΟΤΟ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΛΗΝ ΜΗΧΑΝΗΣ Ή ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΑΝ ΑΥΤΑ Ή ΚΑΠΟΙΟΣ 3ΟΣ(ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ) ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ.
Μ αυτο διαφωνω. ΑΛΛΑ: ειναι ξεκαθαρο και το ξερουμε ολοι και οποιος το παραβει δεν μπορει να πει τιποτα. Αφου στο κατω κατω ετσι δεν γινεται;;;
Στο θεμα: με ενοχλησε τ οτι σταματησε. Ειδικα αφου τα μπινελικια και οι απειλες εδιναν και επαιρναν απ τα πρωτα ποστ..Αλλα ειχε διαφορα τ οτι τα λεγαν "συγκεκριμενοι".
Πριν γραψω καποια απαντηση μαγκες το σκεφτομαι : τι ξερω, τι πρεπει να πω, τι οχι, να θυμηθω ενα καρο παραγοντες και το υφος οσων γραφω, αναλογα και με το ποιον μιλαω. Δηλαδη υπαρχει μια διανοητικη δουλεια πισω απ αυτη και δεν γραφω 3 μαλακιες 3 μπυρες και μετα απο 2 απαντησεις ξανα απαντησηκαι μπυρονια. Θεωρω σαν να διακοπτω τη σκεψη του αλλου ή σαν να του θετω νεα δεδομενα για να τον συγχησω και να μην ξερει σε τι να πρωτοαπαντησει. Αυτο ειναι αγενεια και φανερωνει και αλλα βεβαιως....
Καποιοι προκαλουν συνεχως εδω μεσα. Συνεχως. Αλλα ειπαμε. Δεν θα πω τιποτα βαρυ νομικο αλλα η ρατσιστικη συμπεριφορα εμμεση ή αμεση ειναι καταδικαστεα ακομα και απ αυτους τους νομους στους οποιους δεν πιστευω, ενω καποιοι τους θυμουνται εδω μονο να για να υπενθυμισουν την κοινουβουλευτικη πλειοψηφια ( το 50% των Ελληνων κτλ..κτλ..) αλλα ξεχναν οσα δεν τους κανουν..
Ειναι γεγονος πως τα μηνυματα ειναι πολλα. Και οι διαχειριστες ο,τι και ποστο να χουν εχουν ενα τρομακτικο ογκο δουλειας. Δεν τους κατηγορω γιατι παρενεβησαν, ειχαν το δικαιωμα αλλα γιατι εστειλαν μια κουβεντα (με τ ασχημα της) που περιειχε αποψεις διαφορετικες απ τις δικες μου ή τις δικες τους πχ αλλα ΑΠΟΨΕΙΣ.
Καποιοι προκαλουσαν απ την αρχη ωστε να καψουν το θεμα, αλλα δεν τους εκοψε κανεις. Λειτουργησαν προβοκατορικα για ενα σοβαρο θεμα της καθημερινοτητας. Και πετυχαν αυτο που ηθελαν.
Να ρωτησω κατι: τα τραγουδια και οι στιχοι τι δουλεια εχουν σ αυτο το φορουμ, τα επιστημονικα, ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ (για τις οποιες ανοιγουν ενα καρο ηλιθιες συζητησεις των ιδιων και των ιδιων), οι συναυλιες...ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΥΡΙΟΙ.
Ή θα μιλατε για τις 48 ή 48,5 μοιρες κλισεις στη στροφη και πως αν αλλαξουμε τον εκκεντροφορο θα γινει αυτο ή τ αλλο Ή ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΣΧΕΤΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ. ΣΑΦΕΣ;;;
Δεν ειναι τυχαιο που κοπηκε κουβεντα πολιτικη στην οποια απ οτι εχει φανει οι διαχειριστες διαφωνουσαν αλλα σ εμενα ηρθε και απαντησε ενας με γενικοτητες και αλλα, δεν την ειπε σ αυτον που εβριζε, ΑΡΑ ΔΙΑΒΑΖΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΣΑΝ...
Πολλα εεγραψα..Αλλα ειπαμε καλη καρδια...
(προς δικηγορους μου: παιδες thanks αλλα αυτο σπουδαζω και μαλιστα το τελειωνω συντομα..:wave2: Καλα χιλιομετρα :wave2: Τα καταφερνω ε;;;:smokin: )
Επειδη βαριεμαι να διαβασω περα απο τη πρωτη σελιδα του θρεντ, απλα θελω να πω οτι
ΑΝ υπηρχαν οντως αυστηροι (αν οχι λογικοι) κανονες σε ενα μοτοσυκλετιστικο φορουμ ΚΑΙ τηρουνταν, η συντριπτικη πλειοψηφια σας θα ειχε παρει το μπουλο λογω βαρεμαρας γιατι πολυ απλα δεν θα ειχατε τιποτα να πειτε, τιποτα να παρετε, και γενικως τιποτα να συνεισφερετε....
Cpt. Haddock
20/06/2007, 10:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman
Καλημερες,
ρε, πάλι θα με εκνευρίσεις εσύ :p
Οταν πρωτογραφηκα στο φορουμ ειχε δημιουργηθει αναλογο ζητημα με μενα. Ρωτησα ευθεως τους διαχειριστες αν υπαρχει προβλημα στο να μην γραφω θεματα σε σχεση με μηχανες (αλλο το αν διαβαζω χωρις να κανω log).
Ρωτησα 5-6 φορες επανηλλειμενα, ευθεως, ξεκαθαρα, με το νικ μου και τ ονομα μου απο κατω: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΗΡΑ. Θεωρησα λοιπον ο,τι επιτρεπεται, αν μη τι αλλο. Απο τοτε βεβαια χαθηκα αρκετα.
Θα ηταν πολυ τιμιο και ειλικρινες να υπαρχει ο εξης κανονας: ΣΤΟ ΜΟΤΟ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΛΗΝ ΜΗΧΑΝΗΣ Ή ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΑΝ ΑΥΤΑ Ή ΚΑΠΟΙΟΣ 3ΟΣ(ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ) ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ.
Εγώ σου την είχα πει τότε αλλα ΔΕΝ διαβάζεις εν ψυχρώ αυτά που γράφω...
ΔΕΝ είπα ποτε ότι δεν μπορείς να γράφεις για θέματα άσχετα με μηχανές (να ήσουν κι ο μόνος :rolleyes: :bigcry: :lol: )
Εγώ τότε σου την είχα πει γιατί ουτε μια φορά δεν έγραψες κάτι για μηχανές
(μη με βάλεις να το ξαναπώ - τα ελληνικά μου μια χαρά είναι)
Επί της ουσίας, πάψτε να νιώθετε κάποιοι αδικημένοι και κατατρεγμένοι, "δειλοί μοιραίοι και άβουλοι αντάμα" :winka: ...
Δεν υφίσταται τέτοιο καθεστώς.... Απλά μας παίρνει η μπάλα ΟΛΟΥΣ γιατί με τον όγκο της πληροφορίας είναι αδύνατο να μπορεί κάποιος να παρακολουθεί συνεχώς τι γίνεται. Καλώς ή κακώς "αδικίες" θα γίνουν αλλά δεν έχουν συγκεκριμένη στόχευση
:wave2: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
Να διακοψω λιγακι το οφτοπικ σας και να προτεινω κατι.
Οταν μια συζητηση εχει παρεκτραπει, δεν θα ηταν ασχημο να εμπαινε λουκετο και το τελευταιο μηνυμα να ηταν του mod που το κλειδωσε αιτιολογωντας τη πραξη του.
Αργοτερα, ισως αφου εχουν συννενοηθει οι συμμετεχοντες στη συζητηση να ειναι κοσμιοι, ισως να μπορεσει να ξανανοιξει. Αλλιως ας παει στη ζωνη..
Παρεα με τον μπαρτ που χαζευει τσοντες..
:lol: :D
...και στο καπακι, στο ιδιο υποφορουμ με θεμα: διαμαχης (ή οτι αλλλο) συνεχεια #2, ως συνεχεια του κλειδωμενου. και τοτε τι? παααααλι κλειδωμα με το ιδιο τελευταιο ποστ του μοντ? μπα, :nono: δεν πιανει, εχει ξαναγινει... :winka:
...κατ' ευθειαν ζωνη, για να μου σπαει την μονοτονια της τσοντας! :lol: :lol: :lol:
Resistman
20/06/2007, 10:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
ρε, πάλι θα με εκνευρίσεις εσύ :p
Εγώ σου την είχα πει τότε αλλα ΔΕΝ διαβάζεις εν ψυχρώ αυτά που γράφω...
ΔΕΝ είπα ποτε ότι δεν μπορείς να γράφεις για θέματα άσχετα με μηχανές (να ήσουν κι ο μόνος :rolleyes: :bigcry: :lol: )
Εγώ τότε σου την είχα πει γιατί ουτε μια φορά δεν έγραψες κάτι για μηχανές
(μη με βάλεις να το ξαναπώ - τα ελληνικά μου μια χαρά είναι)
Επί της ουσίας, πάψτε να νιώθετε κάποιοι αδικημένοι και κατατρεγμένοι, "δειλοί μοιραίοι και άβουλοι αντάμα" :winka: ...
Δεν υφίσταται τέτοιο καθεστώς.... Απλά μας παίρνει η μπάλα ΟΛΟΥΣ γιατί με τον όγκο της πληροφορίας είναι αδύνατο να μπορεί κάποιος να παρακολουθεί συνεχώς τι γίνεται. Καλώς ή κακώς "αδικίες" θα γίνουν αλλά δεν έχουν συγκεκριμένη στόχευση
:wave2: :beer:
Tωρα αν σου πω οτι το να μου την πεις εσυ δεν με πειραζει ή αντιθετα θα το σκεφτω πολυ, πως θα σου φανει...; Καταλαβαινεις που το παω (και οχι στο πονηρο, αντε πρωινιατικα :D )
Θυμηθηκα τι μου ειχες πει βεβαιως. Και το καταλαβαινω, επισης.
Δεν νοιωθω αδικημενος Cpt, η ζωη ειναι πιο αδικη απο ενα κοψιμο στο μοτο...
Αλλα ξερεις γιατι εγραψα ολα τα παραπανω: γιατι νοιωθω οτι υπαρχει μια στοχευση εδω και παντου και στη ζωη και οπου θες: μαλακιουλες, χα χα χα χα, μπυρονια, ΑΕΚ ΕΛΛΑΣ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ ΠΑΟΚ ΑΡΗΣ ΘΡΥΛΟΣ ΟΕΟΕΟΕΟΕ, νταχτιρντι, ωπα ωπα μεζεδακια και αραγματακια και οταν καποιος πουστης παει να πει κατι σοβαρο οπλιζουν ολοι: ελα γαμησου μωρε επαναστατη που θα μας πεις εμας...σκασε ρε μαλακισμενο μη σε σπασω στο ξυλο...(ακολουθουν και αλλα μπινελικια....)...τι μας λες τωρα.....και μετα ΣΙΩΠΗ. ΚΑΙ ΦΟΒΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ "ΤΕΤΟΙΑ" ΘΕΜΑΤΑ.
Εξυπνος εισαι, με πιανεις...
Όσοι έχετε προσωπικά "προβλήματα" με κάποιους εδώ μέσα να τα βρίσκετε είτε με ΠΜ είτε με άλλο τρόπο.
Επειδή κι εμείς είμαστε άνθρωποι, βοηθήστε μας.
Υπάρχει μία επιλογή που λέει "Αναφέρετε το ποστ στους διαχειριστές". Πατήστε το το ΤΙΜΗΜΕΝΟ για να το δούμε το ποστ πριν γραφτουν άλλα 100 ποστ και μετά δεν σωζεται η κατάσταση με τίποτα!
Ξανά-μανά, δεν έχουμε προσωπικά με ΚΑΝΕΝΑΝ! Θεωρούμε τους πάντες σαν μια παρέα. Ούτε έχουμε ανάγκη προβολής και το moderation στο moto.gr ΔΕΝ είναι κάποια μορφής ψυχοθεραπείας.
Λεωνίδας
20/06/2007, 10:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Πατήστε το το ΤΙΜΗΜΕΝΟ αααα δε γίνεται μετά ο χρήστης μετονομάζεται σε Αρτέμη κλπ :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
FestoNero
20/06/2007, 10:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
...και στο καπακι, στο ιδιο υποφορυμ θεμα #2, ως συνεχεια του κλειδωμενου. και τοτε τι? παααααλι κλειδωμα με το ιδιο τελευταιο ποστ του μοντ? μπα, :nono: δεν πιανει, εχει ξαναγινει... :winka: Αν στη δευτερη προσπαθεια γινουν τα ιδια, μπαν και ξυλο ( :lol: ) και ζωνη για τη συζητηση..
Μεγαλοι ανθρωποι ειμαστε (καλα, εχουμε και μερικα τσιπιρικια)..
Νομιζω το προβλημα μας ειναι οτι δεν υπαρχει αρκετα εντονη η παρουσια των mods.
Σπανια εχω δει μοντ να μπαινει σε συζητηση και να λεει "παιδια συμμαζευτειτε αλλιως λοκ και 3 μερες μπαν".
Ουσιαστικα εχουμε προβλημα αστυνομευσης :lol: :rotflmao:
Πιστευω οτι χρειαζομαστε κι'αλλους μοντς και πιο ξεκαθαρους κανονες, αλλα περαν αυτου, χρειαζομαστε και "κωδικα δεοντολογιας" μοντ.
Δηλαδη να λειτουργουν ολοι ακολουθωντας εναν μπουσουλα.
Το σπαμ πχ απ'οπου και να ειναι θα μπορουσε να παιρνει ποδι κατευθειαν.
Για τις συζητησεις γενικου ενδιαφεροντος (πχ ο αλλος θελει να μιλησει για θρησκευτικα)
να κλειδωνεται η συζητηση μετα απο Χ αριθμο ποστς, και στην αναγκη να δημιουργειται νεο.
Δειτε πχ το φορουμ των 4τροχων.
Μεσα στον τελευταιο μηνα εχω δει καμια δεκαρια νεα θεματα για τον ΚΟΚ, που πανω κατω λενε το ιδιο πραγμα.
Δεν ειδα καποιον μοντ να λεει "Υπαρχει συζητηση εδω:"λινκ" το παρον κλειδωνεται".
Το φορουμ αυτη τη στιγμη ειναι πολυ χαλαρο σε τετοια θεματα.
Σημαντικο θεωρω το να δινονται εξηγησεις καθε φορα που γινεται κατι απο τους μοντς,
για να μην αφηνονται περιθωρια παρεξηγησεων.
.....
Θα υπογράφεις εσύ την μισθοδοσία μας;
Έχεις την παραμικρή ιδέα πόσο χρόνο χρειάζεται αυτό που περιγράφεις;
Και στο κάτω, κάτω... αν δεν μπορούμε οι ίδιοι να κρατήσουμε το επίπεδο.... η αστυνόμευση δεν είναι λύση...
latris mixanis
20/06/2007, 10:54
Είναι εύκολο να ξαναγίνει ο Θάνος μονδεράτωρας?? :rolleyes:
............................
Μεσα στον τελευταιο μηνα εχω δει καμια δεκαρια νεα θεματα για τον ΚΟΚ, που πανω κατω λενε το ιδιο πραγμα.
Δεν ειδα καποιον μοντ να λεει "Υπαρχει συζητηση εδω:"λινκ" το παρον κλειδωνεται".
Εδω ΤΟΛΜΗΣΕ να συγχωνευσει δυο ΙΔΙΑ ποστ ο Μπαρτ και πεσανε καποιοι να τον ξεσκισουνε... :sick:
Τι να λεμε τωρα...
Εδω ΤΟΛΜΗΣΕ να συγχωνευσει δυο ΙΔΙΑ ποστ ο Μπαρτ και πεσανε καποιοι να τον ξεσκισουνε... :sick:
Μαλλον επειδη ειναι γλυκο αγορι.:blush:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Το κλείδωμα για μένα είναι άσχημη ιδέα. Είχα και παλιότερα διαφωνήσει με το Θάνο όταν ήταν μοντ επειδή είχε κλιεδώσει ένα θρεντ.
Αν κλειδωθεί, μένουν κάποιες απόψεις ΧΩΡΙΣ δυνατότητα απάντησης, άδικο για μένα.
Αν φύγει ΟΛΟ στον καιάδα, οι "εμπλεκόμενοι" χάνουν μεν, αλλα υπάρχει καλυτερη ισονομία.
Δυστυχώς πάντα, στα ξερά καιγονται και τα χλωρά.
Αν δεν είμαστε αρκετά ώριμοι να προστατεύσουμε μια κουβέντα, η συνέπεια θα είναι να χάνεται.
Κατα τα άλλα προσυπογράφω αυτά που γράφει ο Χρήστος aka Crs-k
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
Και επιτέλους, δε χρειάζονται 140 ποστς για να πούμε τα αυτονόητα
Γιατί να διαφέρει ο γραπτός από τον προφορικό λόγο; Θα μπορούσες να ρίξεις στη ζώνη και να ξεχάσεις μία κουβέντα που έκανες με κάποιους φίλους σου επειδή στο τέλος κατέληξε σε τσακωμό;
Το ίδιο συμβαίνει και με τα ποστ. Δεν γίνεται να εξαφανίζεις ολόκληρο θέμα έτσι απλά. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η καλύτερη λύση σε πρώτη φάση είναι το κλείδωμα. Είχα κλειδώσει ένα ποστ που αν θυμάμαι εγώ είχα διαφωνία με κάποιον, χωρίς όμως να αφαιρέσω τίποτα. Απλά τελείωσα τη διαμάχη. Μπορεί να πεις ότι εκεί που τσακωνόμουνα με κάποιον σηκώθηκα και έφυγα και τελείωσα την κουβέντα...
Γενικά θεωρώ το κλείδωμα μία καλή πρώτη λύση για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Οπωσδήποτε άμα ένα ποστ παρεκτραπεί θα πρέπει να φεύγει προς τη ζώνη, αλλά η δική μου γνώμη είναι ότι πρώτα θα έπρεπε να προσπαθούμε να διατηρήσουμε τα γραμμένα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
......
Παρακαλώ πολύ οι παραιτηθέντες και οι έκπτωτοι μοντ να μην μιλάνε γιατί θα ξαναγίνουν μοντ! :lol:
Κάρβουνα πάρε να υπάρχουν :winka:
Παρακαλώ πολύ οι παραιτηθέντες και οι έκπτωτοι μοντ να μην μιλάνε γιατί θα ξαναγίνουν μοντ! :lol:
Κάρβουνα πάρε να υπάρχουν :winka:
Έκπτωτος;
Παραιτηθής και επίτιμος παρακαλώ...
κάρβουνα φέρνει ο ψήστης...
Αν στη δευτερη προσπαθεια γινουν τα ιδια, μπαν και ξυλο ( :lol: ) και ζωνη για τη συζητηση..
Μεγαλοι ανθρωποι ειμαστε (καλα, εχουμε και μερικα τσιπιρικια)..
Νομιζω το προβλημα μας ειναι οτι δεν υπαρχει αρκετα εντονη η παρουσια των mods.
Σπανια εχω δει μοντ να μπαινει σε συζητηση και να λεει "παιδια συμμαζευτειτε αλλιως λοκ και 3 μερες μπαν".
Ουσιαστικα εχουμε προβλημα αστυνομευσης :lol: :rotflmao:
Πιστευω οτι χρειαζομαστε κι'αλλους μοντς και πιο ξεκαθαρους κανονες, αλλα περαν αυτου, χρειαζομαστε και "κωδικα δεοντολογιας" μοντ.
Δηλαδη να λειτουργουν ολοι ακολουθωντας εναν μπουσουλα.
Το σπαμ πχ απ'οπου και να ειναι θα μπορουσε να παιρνει ποδι κατευθειαν.
Για τις συζητησεις γενικου ενδιαφεροντος (πχ ο αλλος θελει να μιλησει για θρησκευτικα)
να κλειδωνεται η συζητηση μετα απο Χ αριθμο ποστς, και στην αναγκη να δημιουργειται νεο.
Δειτε πχ το φορουμ των 4τροχων.
Το φορουμ αυτη τη στιγμη ειναι πολυ χαλαρο σε τετοια θεματα.
Σημαντικο θεωρω το να δινονται εξηγησεις καθε φορα που γινεται κατι απο τους μοντς,
για να μην αφηνονται περιθωρια παρεξηγησεων.
ναι ρε... τοτε δεν πρεπει να κανουμε ΑΠΟΛΥΤΩΣ τιποτα αλλο για 24/7/365. να αρχισουμε και τις ανακυκλωσεις περαν των ανεκδοτων (αλλα στα σοβαρα αυτη τη φορα, με τα γνωστα επακολουθα νευρα)...
ΗΜΑΡΤΟΝ! βαλτε και εσεις οι χρηστες το χερακι (αντε, και ποδαρακι αν ειναι καλιγραμμο) και βαλτε το τιμημενο το λινκ παλαιοτερης συζητησης, για να συνεχιζει η συζητηση σε ενα θρεντ και να μην σπαει σε πολλα! :winka:
οσο για κλειδωματα, το ξερεις οτι στις 4000 ποστ, κλειδωνεται, αριθμος ποστ που γινεται μονο στα ανεκδοτα.
σπαμ, κοβεται οπου πρεπει (σε κατηγοριες ΠΛΗΝ γενικες, διαμαχες και ανεκδοτα) εις βαρος του χρονου των τοπικων μοντς! και μην νομιζεις οτι ειναι ευκολη η δουλεια του καθαρισματος, πιστεψε με, ειναι ΚΑΙ χρονοβορα ΚΑΙ κολαει τον browser για να διαχωριστει ή σβηστουν κομματια!
οσο για αυτο που ειπες: "Νομιζω το προβλημα μας ειναι οτι δεν υπαρχει αρκετα εντονη η παρουσια των mods.
Σπανια εχω δει μοντ να μπαινει σε συζητηση και να λεει "παιδια συμμαζευτειτε αλλιως λοκ και 3 μερες μπαν". ====> ειμαστε παροντες και μαζευουμε καταστασεις, μας την λετε, αφηνουμε κατι στην μοιρα του (μπας και ξεφουσκωσει απο μονο του) παλι μας την λετε. ε, βλεπεις οτι δεν βγαινει ακρη? :winka:
Τι να λεμε τωρα...
...ενα προσφατο παραδειγμα, για να μην θυμησω παλαιοτερα παραδειγματα και ειναι σαν να ριχνω λαδι στη φωτια... :(
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Μαλλον επειδη ειναι γλυκο αγορι.:blush:
...θελω πολλη δουλεια για να φτασω τα προσοντα του κρουκη, & κυριως πρεπει να παρω SV :yuck: ! :evil: :evil: :evil:
:lol: :lol: :lol:
...θελω πολλη δουλεια για να φτασω τα προσοντα του κρουκη, & κυριως πρεπει να παρω SV :yuck: ! :evil: :evil: :evil:
Ευτυχως που αστειευεσαι γιατι αν επαιρνες θα το εκαιγα το δικο μου στην πλατεια του χωριου:rotflmao:
Ε ψιτ; Εσυ ο ανεκδοτο-μοντ; Άλλοι (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=41616) έχουν τον τίτλο του γλυκού αγοριού.... :D
(προς δικηγορους μου: παιδες thanks αλλα αυτο σπουδαζω και μαλιστα το τελειωνω συντομα..:wave2: Καλα χιλιομετρα :wave2: Τα καταφερνω ε;;;:smokin: )
ω ρε φιλε μου λαβρακι !!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
επαναστατης my ass...... ΓΡΑΝΑΖΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΛΑΜΟΓΙΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
.......
Ελεος ρε Γιώργο....!!!!!
Ασε και κανένα ποστ ασχολίαστο γαμ@ το παπάρι της Ευας! :mad:
Ελεος ρε Γιώργο....!!!!!
Ασε και κανένα ποστ ασχολίαστο γαμ@ το παπάρι της Ευας! :mad:
δε μπορω εκλασα στο γελιο με το τυπακι... μας ελεγε για επαναστασεις και @@@ μεντολες (σωστα το εγραψα) και ....... θα γινει Δικηγοράκος....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
.........
Δικαίωμα του καθένα ρε Γιώργο να γίνει και να λέει ότι θέλει. Δεν είναι η θέση σου να σχολιάζεις το τι είναι ο καθένας ή τι θα γίνει!
Resistman
20/06/2007, 12:17
ω ρε φιλε μου λαβρακι !!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
επαναστατης my ass...... ΓΡΑΝΑΖΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΛΑΜΟΓΙΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αγορι τρυφερο με τα μελισταλαχτα και σοφα λογια και τα 5998723487 πανεξυπνα ποστ....... τελειωνω νομικη. Δικηγορος δεν θα γινω γιατι δεν εχω μπαμπα δικηγορο να μου τα σταζει ή να με βαλει στην επιχειρηση και ήδη δουλευω αλλου, οπως γενικα δουλευω εδω και χρονια...Σαφες;;;
Και αυτο ηταν κατι που εχει ειπωθει απο τοτε που μπηκα...Δεν ηταν κρυφο
Και τα σχολιακια σου τα σταματας εδω για μενα.
Cpt. Haddock
20/06/2007, 12:20
ΡΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΛΕΜΕ ! :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
Ε ψιτ; Εσυ ο ανεκδοτο-μοντ; Άλλοι (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=41616) έχουν τον τίτλο του γλυκού αγοριού.... :D
ουπς... ξεχασα τον σωτηρακη μας... :sad:
Κάτι έλεγα πιο πάνω για διαφορές μεταξύ σας....
LsKostas
20/06/2007, 12:24
και ....... θα γινει Δικηγοράκος....
Μακαρι να γινει να κανει καμια μηνυση σ αυτους που παιζουν σφαλιαρες στα Α.Τ.!!!
Γκε γκε???
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Ευτυχως που αστειευεσαι γιατι αν επαιρνες θα το εκαιγα το δικο μου στην πλατεια του χωριου:rotflmao:
εχει μεινει τιποτα να καψεις?
Resistman
20/06/2007, 12:24
Σορυ, δικιο εχεις
Ακομα ενα θρεντακι για τα αυτονοητα..αλλα και τα απιστευτα των χρηστων!!
Εαν σφιξουμε το moderation υπαρχει αλλο ποστ που μας κατηγορει για χουντα ...τωρα ακουστηκε το αλλο...δεν θελουμε αλλο καρβουνο...(θανο...παρε καρβουνα δεν χωρανε στο cbr!!) θελουμε μαστιγιο απο τους μοντ εδω και τωρα...!!
Εμ ειδατε λοιπον που δεν βγαινει ακρη και προσπαθουμε να ειμαστε στη μεση και να ζυγισουμε καταστασεις και πρατουμε αναλογα με την περισταση επισης εαν δεν βοηθησετε και εσεις δεν γινεται τιποτα...!!
Δηλαδη μπαινουμε σε ενα χωρο τα κανουμε πουτανα και μετα ερχομαστε και λεμε ..γιατι δεν ηρθαν οι καθαριστριες???
Ε οχι δεν θα κανουμε τις καθαριστριες εδω μεσα για τον καθενα σας...οταν ενα θρεντ ξεφευγει θα κοβεται ολο..οποτε προσεχετε για να εχετε
Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
Μακαρι να γινει να κανει καμια μηνυση σ αυτους που παιζουν σφαλιαρες στα Α.Τ.!!!
Γκε γκε???
ναι ναι καλος δικηγόρος.... οπως λεμε καλος διαιτητής... καλος νταβατζής... καλος πολίτικος...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΧΩ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ????????? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
δεν περιγραφώ αλλο! τελλλος! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
σορυ για το σπαμ οβερ εντ αουτ! :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
Resistman
20/06/2007, 12:36
(..............)
(τωρα φταιω εγω που τα λεει μονος του και χαιρεται...και συμφωνω...μονο που προσθετω και κατι αλλους εκει μεσα....χα χα χα...:rotflmao: :rotflmao: )
ΠΟλλα γελια και σημερα:rotflmao:
Τώρα, αν σβήσω τα παραπάνω 2 ποστ θα είμαι μη-δημοκράτης; :confused:
Alchimistis
20/06/2007, 12:37
Με μερικούς ούτε αυτό δεν δουλευει....
Τώρα, αν σβήσω τα παραπάνω 2 ποστ θα είμαι μη-δημοκράτης; :confused:
Οχι φασιστας...:rotflmao: :rotflmao:
LsKostas
20/06/2007, 12:41
ΠΟλλα γελια και σημερα :lol: :lol: :lol:
μπα σε καλο μας... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :bawl:
.....
Με μερικούς ούτε αυτό δεν δουλευει....
Μανωλιό... Από μόνο του τίποτα δεν δουλεύει....
latris mixanis
20/06/2007, 12:53
Αν ψάξουμε να βρούμε όλα τα thread για το μοτό και τους μονδεράτωρες θα πρέπει να τους κάνουμε μια κατηγορία δική τους!! :dizzy:
Να κάνουμε γκάλοπ για το ποιός είναι καλός μονδεαράτωρας κλπ :rotflmao: :rotflmao:
Ζέστη σήμερα ζέστη και θα συνεχιστεί για πολύ ακόμα
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
....
Να κάνουμε γκάλοπ για το ποιός είναι καλός μονδεαράτωρας κλπ :rotflmao: :rotflmao:
....
Ο Θάνος!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
makis206
20/06/2007, 12:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Ζέστη σήμερα ζέστη και θα συνεχιστεί για πολύ ακόμα
Δεν λες τίποτα !
Την Κυριακή με τις 40άρες στα θερμόμετρα θα πιάσουμε τους admins
:rotflmao: :lol: :rotflmao:
Δε μπορώ λέμε... θα κατέβω στην πολιτική.
latris mixanis
20/06/2007, 12:58
Συμφωνώ :D :lol:
...και στο καπακι, στο ιδιο υποφορουμ με θεμα: διαμαχης (ή οτι αλλλο) συνεχεια #2, ως συνεχεια του κλειδωμενου. και τοτε τι? παααααλι κλειδωμα με το ιδιο τελευταιο ποστ του μοντ? μπα, :nono: δεν πιανει, εχει ξαναγινει... :winka:
...κατ' ευθειαν ζωνη, για να μου σπαει την μονοτονια της τσοντας! :lol: :lol: :lol:
Οχι. Κανεις λαθος. Αυτο που (εγω τουλαχιστον προτεινα) ειναι οταν καποιος 'παρει το θρεντ #1 και το μεταφερει ως θρεντ#2) τοτε ΚΑΨΤΟ/ΚΟΨΤΟ/ΣΤΕΙΛΤΟ/ΧΤΥΠΑ ΚΙ ΕΝΑ BAN στην τελικη. Αλλωστε ( εκτος κι αν τα βγαζω απο το μυαλο μου) καθε φορα που κατι καιγετε..ολο και καποιος προσπαθει να το επαναφερει ( καλη ωρα εγω). Που ειναι λοιπον η διαφορα?
Υ.Γ. Μηχανη ΔΕΝ εχω, ΟΥΤΕ θα εχω ποτε ( κι ο αντρας που ψαχνεται για μηχανη..αστον να ψαχνεται). Εχω υπαρξει συνοδηγος απο μωρο στο καλαθι της μηχανης του μπαμπα μου αλλα δυστηχως καθοτι ο μπαμπας νταλικερης κερδισε το αυτοκινητο ( και η μηχανη πουληθηκε οποτε το οποιο κινητρο υπηρχε παπαλα). Αν ενοχλω ως μη μοτοσυκλετιστρια, χωρις να προσφερω οπουδηποτε αλλου εκτος της ενοτητας γενικων ( τα ανεκδοτα τα εκοψα μαχαιρι μετα το 3 χτυπημα της αντι ανακυκλωτικης ομαδας κρουσης, δεν τα διαβαζω καν λεμε) μπορω καλλιστα να αποχωρησω. Βασικα συνειδητοποιω οτι μαλλον δε θα επρεπε να ποσταρω σε αυτο το θρεντ :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από iLia
Οχι. Κανεις λαθος. Αυτο που (εγω τουλαχιστον προτεινα) ειναι οταν καποιος 'παρει το θρεντ #1 και το μεταφερει ως θρεντ#2) τοτε ΚΑΨΤΟ/ΚΟΨΤΟ/ΣΤΕΙΛΤΟ/ΧΤΥΠΑ ΚΙ ΕΝΑ BAN στην τελικη. Αλλωστε ( εκτος κι αν τα βγαζω απο το μυαλο μου) καθε φορα που κατι καιγετε..ολο και καποιος προσπαθει να το επαναφερει ( καλη ωρα εγω). Που ειναι λοιπον η διαφορα?
στη θεωρεια (αντε, και οταν εχει χρονο ο μοντ) καλα τα λες, στη πραξη Ηλία ΔΕΝ παιζει να το κανεις...
ακουσε με, το λεω εκ πειρας! :winka:
......................
στη πραξη Ηλία
.....................
Διαλεξε ή Ίλια θα την λες ή Μαρία... :wacko:
Το "Ηλίας" παντως ΔΕΝ παιζει με την καμμια... :dizzy:
super_toto
20/06/2007, 15:40
Σήμερα μάθαμε ότι ένα thread μπορεί να κλειδώσει. Τι χρειάζεται για να γίνει αυτό?
1. Μια SLK
2. Πολλά παιδικά τραύματα
3. Χρόνος για πεοκρουσία
4. Ένας γιατρός
5. Ενας Mod
Το συγκεκριμένο thread ήταν από το πρώτο post μέχρι το τελευταίο μία ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ συνεχιζόμενη αυτοπροωθούμενη μαλακία. Δεν υπήρξε τίποτα το ωφέλιμο για κανένα εκεί μέσα.
Παρ όλα αυτά υπάρχει ακόμα αν και κλειδωμένο για να το βλέπουμε και να μαθαίνουμε πως να μετατρέπουμε τον εγκέφαλό μας σε σπέρμα.
Αναρωτιέμαι ποσο χειρότερο ήταν το χθεσινό thread που το έφαγε η μαρμάγκα ώστε να το βρει τέτοια τύχη.
Καλησπέρα.
Διαλεξε ή Ίλια θα την λες ή Μαρία... :wacko:
Το "Ηλίας" παντως ΔΕΝ παιζει με την καμμια... :dizzy:
α! και εγω νομιζα οτι τΗν λεγανε Ηλία + οτι εκανε πλακα με αυτο στην υπογραφη!
....
Αναρωτιέμαι ποσο χειρότερο ήταν το χθεσινό thread που το έφαγε η μαρμάγκα ώστε να το βρει τέτοια τύχη.
Καλησπέρα.
Kαλησπέρα....
η μόνη διαφορά με το χθεσινό είναι ότι στο σημερινό υπάρχουν απειλες για μυνήσεις (:lol: :lol: :lol: ) και υπαινιγμοί για Mod κλπ. οποτε και το κλειδωσα για να υπάρχει και να το βλέπουν όλοι και να είναι εκεί για να μας θυμίζει πόσο μας χαλάει η ζέστη....
kiriakost
20/06/2007, 20:36
Εγω αυτό που βλέπω είναι οτι ακόμα και σήμερα ΞΥΡΙΖΟΝΤΑΙ απαντήσεις μέσα από θέματα ..
ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΤΙ ΦΤΑΕΙ ... Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΩΝ ΞΥΡΑΦΙΩΝ .
Ρε σεις πάτε και κουρεύεται ακόμα και φιλοφρονήσεις μέσα από θέματα ..
Απο εδω και εμπρος ΑΠΑΙΤΩ.. οποιως κουρεύει δικά μου θέματα ... να μην γραφεί μόνο Edit.. με κόκκινα , αλλά να βάζει και το όνομα του !!!
Εγω , πως γράφω επώνυμα όλα τα θέματα ?? εεεεεε Αλέκο !!
Ντροπής πράγματα , προκαλείται τον κόσμο .. :(
Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
............................
Απο εδω και εμπρος ΑΠΑΙΤΩ.. οποιως κουρεύει δικά μου θέματα ... να μην γραφεί μόνο Edit.. με κόκκινα , αλλά να βάζει και το όνομα του !!!
...........................
Απαιτεις ??? :look: :uplate: :eyepop:
Ε, ρε πλακα που εχει ο κοσμος οταν ΔΕΝ μπορει ουτε να σκεφτει ουτε να καταλαβει οταν του τα λενε... :lol:
Ρε δωστε τα λεφτα του πισω του παιδιου ! :wacko:
dammed_kittin
20/06/2007, 21:10
Τι να λεμε τωρα...
μην κοιτας που δεν ειπα τιποτα.......
το ειδα.....:mad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dammed_kittin
..................
το ειδα.....:mad:
Ουπς... Σορρυ... :(
Δεν το 'κρυψα καλα... :sick:
dammed_kittin
20/06/2007, 21:16
Ουπς... Σορρυ... :(
Δεν το 'κρυψα καλα... :sick:
εγω θα στειλω θρεντ στις διαμαχες
κ θα σε βαλω να πεις κ ενα τραγουδι-περνα περνα η μελισσα-ας πουμε
ακου εκει συνεχεια μου το χαλανε!!!! :mad: :D
afrotwin
20/06/2007, 21:39
Ρε σεις.
Δεν μπορείτε να ριχνετε καμια προειδοποίηση πριν φατε ενα thread. Ειχα γράψει 2 σελίδες και πήγαν στο βροντο. Αν είχατε πει τιποτα δεν θα καθομουν σας μ@λακας να γραφω .
ke pos 8a ka8osoun se ali periptosi san sovatzis?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
super_toto
21/06/2007, 08:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
ke pos 8a ka8osoun se ali periptosi san sovatzis?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:a04: