View Full Version : Να μπει το Ban στη ζωη μας λιγο πιο ευκολα?
Μετα απο το σουτ του thread για το κολοβιντεο.
Μετα την αποχωριση του sonic.
Μετα την ερωτηση προς τους moderator , γιατι?
Ερχομαι εγω και σας ρωταω, μηπως να γινεται ban λιγο ευκολα σε ατομα που μπαινουν μονο και μονο να υποστηριξουν την μαλακι@ τους και για αυτο ειναι ικανοι να μην εχουν ουτε φρενο στο στομα τους ,ουτε απλη λογικη?
Εχω δει 2 (σεβαστα κατ εμε) ατομα να αποχωρουν απο το φορουμ για μαλακιες αλλων, χανοντας ολα τα καλα ενος μοτοσυκλετιστηκου χωρου συζητησης.Πραγματικα λυπαμαι.
Και αν καποιος ειναι τοσο Ζωο που δεν καταλαβαινεις οτι γαμαει ολο το συστημα μηπως πρεπει καποιος να κανει τον μπαμπυλα για να τον στειλει.Σταδιαλια. :evil:
Προτεινω ban.
Λυπαμαι για αυτο, αλλα θα μεινω ακομα εδω.
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
μηπως να γινεται ban λιγο ευκολα σε ατομα που μπαινουν μονο και μονο να υποστηριξουν την μαλακι@ τους και για αυτο ειναι ικανοι να μην εχουν ουτε φρενο στο στομα τους ,ουτε απλη λογικη?
γιατι δε λες ποιος το κανει αυτο? ετσι γενικα και αοριστα?
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
γιατι δε λες ποιος το κανει αυτο? ετσι γενικα και αοριστα?
Τι να πω ρε Γιωργο?:mad:
Δεν ειμαι εδω για να προτεινω ατομα,ρουφιανος στην ζωη μου απ'ότι ξερω δεν υπηρξα ποτε.Μια προταση κανω για να ακουσω γενικα τι πιστευουν οι mods και οι χρηστες πανω σ'αυτο.
Μπορω να γινω και συγκεκριμενος αλλα εδω ειναι προτασεις και σχολια δεν ειναι διαμαχες.
Μετα απο το σουτ του thread για το κολοβιντεο.
Μετα την αποχωριση του sonic.
Εχω δει 2 (σεβαστα κατ εμε) ατομα να αποχωρουν απο το φορουμ για μαλακιες αλλων, χανοντας ολα τα καλα ενος μοτοσυκλετιστηκου χωρου συζητησης.Πραγματικα λυπαμαι.
Κατα την αποψη μου οποιος θελει να αποχωρισει το κανει αθορυβα και χωρις να βγαλει ανακοινωση...Τραβατε με και ας κλαιω...:bawl:
fantacid
19/06/2007, 17:41
στα @@ μου!!
να σας κανουν ολους μπαν να σπαμμαρω με την ησυχεια μου!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ξαναλέω πως η πολιτική του ban (προσωρινού ή μόνιμου αποκλεισμού χρήστη) έχει διαμορφωθείαπό τους administrators και όχι τους Moderators...
οι moderators, εκτός από τις κατηγορίες που συντηρούμε, είμαστε απλοί χρήστες...
δεν έχουμε άποψη στο θέμα του αποκλεισμού χρήστη παρά μόνο ως απλοί χρήστες....
:wave2:
FestoNero
19/06/2007, 22:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
στα @@ μου!!
να σας κανουν ολους μπαν να σπαμμαρω με την ησυχεια μου!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Spam is better when someone else is forced to read it..
:ninja:
Θα συμφωνησω στα περι μπαν, για καποιο χρονικο διαστημα..
Εφοσον μονο οι admins εχουν τη δυνατοτητα αυτη αλλα δεν εχουν τη δυνατοτητα της "αμεσης" επεμβασης, τοτε θα πρεπει να μοιραστουν privileges με τους μοντς..
Θα μπορουσα και εγω με τη σειρα μου να ζηταω να ΒΑΝαριστει οποιος με αποκαλεί «ΦΑΣΙΣΤΑ» ή δηλωνει ότι οι «θεσεις μου είναι ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ» γιατι με ενοχλεί παρα πολύ και ουτε καν πλησιαζει την πραγματικότητα. (βασικα αυτοι που τα λενε εχουν προβλημα στο εγκέφαλο …γιατι βλεπουν φασιστες στου εφιαλτες τους και χουντες στην εξουσια… ασε που δεν εχουν ιδέα τι εστι ΦΑΣΙΣΤΑΣ και ΦΑΣΙΣΤΗΚΕΣ αντιληψεις… )
δε χρειαζομαι όμως την εύνοια των μοντερειτορ για να υπερασπιστώ τον εαυτο μου… οποιος μου τη λεει του «τη λεω»…
dirtbird
19/06/2007, 23:06
Μήπως να κληρώνανε ένα ban την ημέρα (κάτι σαν τον Αστερίξ στην Ελβετία να'ούμε) :cool: :rolleyes: :lol:
Θα μπορουσα και εγω με τη σειρα μου να ζηταω να ΒΑΝαριστει οποιος με αποκαλεί «ΦΑΣΙΣΤΑ» ή δηλωνει ότι οι «θεσεις μου είναι ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ» γιατι με ενοχλεί παρα πολύ και ουτε καν πλησιαζει την πραγματικότητα. (βασικα αυτοι που τα λενε εχουν προβλημα στο εγκέφαλο …γιατι βλεπουν φασιστες στου εφιαλτες τους και χουντες στην εξουσια… ασε που δεν εχουν ιδέα τι εστι ΦΑΣΙΣΤΑΣ και ΦΑΣΙΣΤΗΚΕΣ αντιληψεις… )
δε χρειαζομαι όμως την εύνοια των μοντερειτορ για να υπερασπιστώ τον εαυτο μου… οποιος μου τη λεει του «τη λεω»…
Και ομως τους χρειαστηκες...:rolleyes: :a13: :a13: :a13:
Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
????????????
E?
:look: :alien: :alien: :alien:
Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
οτι να'ναι... εσυ μονος σου μπηκες στο βουρκο cursed!
οτι να'ναι... εσυ μονος σου μπηκες στο βουρκο cursed!
Κι'ομως δεν λεω οτι να'ναι...Αλλα αφου ετσι σε βολευει,ΟΚ...Αλλωστε τι τις εχουμε τις πλατες,να μην τις χρησιμοποιησουμε?:rolleyes: :rolleyes:
kiriakost
20/06/2007, 00:27
Και άλλο ένα πηγαδάκι στήσατε ?? Τρια θέματα παίζουν για το ίδιο πράγμα .
Στο φινάλε ο καθένας είναι αυτός που είναι , και σε όποιον αρέσει .
Γεμίσαμε Λαμπήριδες ... σχολιάζουν τους άλλους ... την δικιά τους καμπούρα , δεν την βλέπουν .
The easy rider!
11/07/2007, 12:32
Και γω είμαι υπέρ του μπαν!
Κάποιος μπριζόλας συντονιστής μου έσβησε την αγγελία!
Να τον μπανάρουμε!
Αρχικά δημιουργήθηκε από The easy rider!
Να τον μπανάρουμε!
Εσύ φίλε μου το ζητάς πολύ έντονα......
Προειδοποιήθηκες και με βρίζεις κιόλας;;;;
Να τον μπανάρουμε!
η χαλαρωνεις αμεσα η φευγεις ..σε 10 λεπτα!!!
The easy rider!
11/07/2007, 12:39
1ον) Μπριζόλα σε είπα, δε σε βρισα!
2ον) Πότε με προειδοποίησες? Άντε μην αρχίσω να βρίζω εδώ μέσα!!!:mad:
makis206
11/07/2007, 12:41
Take it easy... rider :D
:beer:
LsKostas
11/07/2007, 12:41
Και ομως τους χρειαστηκες...
+1
1. δεν ήμασταν μαζί φαντάροι
2. Να διαβάζεις τα ΠΜ σου... και αρχισε και το βρίσιμο.... να δεις τι ωραια είναι μετά η ζωή....
The easy rider!
11/07/2007, 12:55
1ον) Ποτέ δεν ξέρεις...
2ον)ο Ο easy rider δε δέχεται απειλές!!! :mad:
ο Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι αν μου κάνεις μπαν, δε θα μπορώ να ξαναγραφτώ σε περίπτωση που θέλω?
1ον) Ποτέ δεν ξέρεις...
2ον)ο Ο easy rider δε δέχεται απειλές!!! :mad:
ο Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι αν μου κάνεις μπαν, δε θα μπορώ να ξαναγραφτώ σε περίπτωση που θέλω?
Τι σε κάνει να πιστεύεις οτι δεν μπορουμε να κάνουμε block όλο το pool των IPs Και για να γράψεις θα πρέπει να μετακομίσεις;
fantacid
11/07/2007, 13:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Τι σε κάνει να πιστεύεις οτι δεν μπορουμε να κάνουμε block όλο το pool των IPs Και για να γράψεις θα πρέπει να μετακομίσεις;
δλδ θα μπαναρουμε ολοκληρο isp!!!
εγω ειμαι μεσα!!!
ban ban ban ban!!!!
:a015:
fantacid
11/07/2007, 13:11
στοιχημα οτι σε μιση ωρα (το πολυ!) θα πεσει ενα βαρυ ban οχι πολυ μακρια απο εδω........!!!!
:smokin:
The easy rider!
11/07/2007, 13:14
1ον) Επειδή δεν ξέρεις σε ποιόν μιλάς, χαλάρωσε λιγάκι...
2ον) Μπορείς να κάνεις ό,τι θες! Από μένα έχεις το ελεύθερο! Αλλά πάντα υπάχει τρόπος...
3ον) Με ποιό δικαίωμα σβήνεις (εσύ ή κάποιος άλλος μοντ) την αγγελία μου?:mad:
fantacid
11/07/2007, 13:16
2ον) Μπορείς να κάνεις ό,τι θες! Από μένα έχεις το ελεύθερο! Αλλά πάντα υπάχει τρόπος...
τι πουλουσες παιδι?
The easy rider!
11/07/2007, 13:18
τρέλα...
alximistis
11/07/2007, 13:19
χαλαρώστε κάποιοι εδω μέσα!
Φίλε ewsy rider σε σένα μιλάω βασικά,. Κι εγώ διαφωνώ με αυτό που γίνεται και το έχω πει εκατοντάδες φορές. Το έχω γράψει επίσης πολλές φορές. Αλλά με το να γίνεσαι επιθετικός και "εξυπνάκιας" δεν βγάζεις τίποτα. Πες τη διαφωνία σου χωρίς να είσαι εριστικός. :)
Κατά τα άλλα θα πω για άλλη μια φορά με αφορμή το θέμα του θρεντ... πως είναι λάθος!!! Πολύ μάλιστα και δείχνει το έχω ξαναπεί ΣΑΝ κάποιοι να μην μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους. Τεσπα μην μπλέξουμε στα ίδια.
Στην τελική είτε το δεχόμαστε είτε όχι και παίρνουμε τις ευθύνες μας. :)
Δεν φταίνε πάντως ούτε οι αντμιν ούτε οι μονδεράτορες. Δεν έχουν τα παιδιά την ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ευθύνη.
Το θέμα τελικά το δημιουργήσαμ εεμείς οι ίδιοι παιδιά. Θα μπορούσαμε ΚΑΙ να ήμασταν πιο προσεκτικοί μερικές φορές αλλά το σημαντικότερο ΚΑΙ να μην τρέχαμε και να ζητάμε προστασία. Όπως σωστά είπε ο Γιώργος Idi ο καθένας σε μία συζήτησ-διαμάχη τα βγάζει πέρα μόνος του. Από την στιγμή όμως που ξεκίνησαν κάποιοι σαν τα παιδάκια και ζητούσαν προστασία ΔΕΝ μπορεί να γίνει αλλιώς. Το φόρουμ πρέπει να τους προστατεύσει... τα καυμένα μωρέ!
Κι εγώ άργησα να το καταλάβω αλλά έτσι είναι.
Ίσως πάντως να μπορούσε να γίνει κάτι να υπάρξει μία πως να το πω ευλυγισία! :)
Rezeguet
11/07/2007, 13:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
τι να κανεις μπαν ρε συ, ολοκληρο το ΙSP??? χαχαχα
και μπαι δε ουει, υπαρχουν παντα και τα προξυ. Τι θα κανεις θα μπαναρεις ολους τους γνωστους σερβερ??
κανε καλυτερα μπαν ολοκληρο το ιντερνετ, ετσι θασαι σιγουρος οτι δε θα ξαναμπει
:rotflmao: :rotflmao:
φιλικα
ρεζ
Yes, Sir! Αλλά ουτε κι εσύ.... Προτείνω να χαλάρώσεις εσύ λιγάκι παραπάνω απο εμένα που σε διαβεβαιώ ότι είμαι ιδιαίτερα ήρεμος αυτή τη στιγμή
Thank you master, αλλά κι αυτό εμένα μου ακούγεται σαν απειλή και πάντα υπάρχουν τρόποι για πολλά πράγματα....
Εγώ δεν σου έσβησα αγγελία... αν αυτό :
Εμένα η Σκλεναρίκοβα αλλά τα χει με τον Καρεμπέ!:sad:
Εσάς?
το θεωρείς αγγελία.... και το βάζεις στα μοντέλα.... περαστικά....
μαλλον ο φιλος εννοεί την αγγελια με το ΚΤΜ ποδηλατο.... :rolleyes:
The easy rider!
11/07/2007, 13:28
sniper--> Δε μιλάω γι αυτό αλλά για την ΚΤΜ! Το σίγουρο είναι πως μόνη της η αγγελία δε σβήστηκε!
makis206
11/07/2007, 13:29
Δε μιλάω γι αυτό αλλά για την ΚΤΜ! Το σίγουρο είναι πως μόνη της η αγγελία δε σβήστηκε!
Για δες εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=17117) :winka:
Το οτι μπορει ο καθεις να υπερασπιστει τον εαυτο του το ξερουμε, αν και @@ μπορει να υπερασπιστει αφου ολα γινονται απο την ασφαλεια του πληκτρολογειου.
Δεν ζηταω βοηθεια απο κανεναν απλα επειδη το πληκτρολογειο μπορει να πει πολλα καλό ειναι οταν αρχιζουν οι προσωπικες βρισιες καποιος να κανει την δουλεια που πρεπει.
Το θρεντ το εκανα γιατι καποιοι κατεβαζουν μπινελικια ασυστολα(ειδικα εκεινη την περιοδο).
Δεν ειναι τυχαιο οτι εκεινη την περιοδο μπαναριστηκαν 2 ατομα.
Ο προβληματισμος μυριζε.
"Μπριζόλας" ο Νικολάκης ??? :look: :eyepop: :look:
sniper--> Δε μιλάω γι αυτό αλλά για την ΚΤΜ! Το σίγουρο είναι πως μόνη της η αγγελία δε σβήστηκε!
Α ναι.... το ΚΤΜ ποδήλατο;
Αγορασμένη το 1941 (ήταν το οφίσιαλ δίκυκλο των Γερμανών στην κατοχή) προς 14 αιχμαλωτους!
Αυτό λες; Και πολύ έκατσε εκεί μέσα.....
ego leo na banaroyme ta aekakia toy forum :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ante kala mpania!
:beer:
Τασο(Nostra) απλα :a012: :a46: για την αψογη εκκαθαριση του θρεντ ''Αλήθεια υπάρχουν όμορφες σχέσεις?''
Ουτε ban χρειαζεται ουτε τιποτα απλα οι μαμακιες να φευγουν.:a013:
stavrogin
21/07/2007, 13:00
Τωρα εγω διαφωνω,αλλα τι να πω ;...το να γινει το χατηρι ολονων ειναι εντελως αδυνατο.
Απλα χαθηκαν και μερικα πικαντικα και εμειναν μερικα νεροβραστα αντε και ελαφρα αλατισμενα.
Στην τελικη τη ειναι σπαμ και οφ τοπικ.
Το να απαντας σοβαρα και επι του θεματος ειναι ορθο.Το ιδιο το θεμα του τοπικ ομως να ειναι για τα μπαζα.Τι γινεται τοτε;Ποιος κρινει;
Το να αστειευεσε (φαινομενικα οφ τοπικ) ,τονιζεις εμμεσως οτι το θεμα ειναι για τα μπαζα ωστοσο θεωρησαι οφ τοπικ και κοβεσαι ενω στην ουσια απαντας.Ειναι κι αυτο αποψη.Ποιος κρινει;
Μπορεις παλι να γραφεις την αποψη σου σοβαρα αλλα να εισαι εκτος θεματος.Ποιος κρινει;
Δεν μπορεις να κρινεις γραφομενα και να εισαι απολυτα σωστος.Και παλι τονιζω οτι δεν αμφιβαλω για τις καλες προθεσεις των μοντερειτορσ.
Ακομα κι αν η μεγαλητερη ελευθερια περιεχει περισσοτερο σπαμ και περισσοτερες παρεξηγησεις ,την προτιμω.
Οσο για τις απωλειες (σονικ) λυπαμε κι εγω.
airamhag
21/07/2007, 13:05
ποιος μιλησε για σπαμ κ οφ τοπικ ??:look: :confused:
μονιμο θεμα πλεον στομοτο..
γιατι σβηστηκε, γιατι δεν σβηστηκε κλπ κλπ.....
Το σπαμ και η καζουρα δεν με ενοχλουν.
Αυτο που με ενοχλει ιδιαιτερα ειναι οι πρωσοπικες επιθεσεις τον δηθεν υπερανω και ξερολων ατομων.
Ας πει ο καθενας τι πιστευει για παρτη του και οχι να κρινεις των αλλο.
Τεσπα οτι πρεπει να κανει ενας μοντ το κανει γι'αυτο υπαρχουν νομοι και κανονες στο φορουμ , επισης χωριζεται σε κατηγοριες θεματων για να υπαρχει ενας διαχωρισμος των ενδιαφεροντων του καθενος.
Μπορουσαμε να μην ειχαμε κατηγοριες και να τα καναμε ολα τουτανα.
Τασο(Nostra) απλα :a012: :a46: για την αψογη εκκαθαριση του θρεντ ''Αλήθεια υπάρχουν όμορφες σχέσεις?''
Ουτε ban χρειαζεται ουτε τιποτα απλα οι μαμακιες να φευγουν.:a013:
Νεο κρουσμα στο μοτο.
Γεμισαμε χειροκροτητες και υπερμαχους της ταξης και της ασφαλειας.
Δεν κανεις και μια αιτηση για μοντ ρε Παναγιωτη αφου τοσο απολαμβανεις τις κατα καιρους εκκαθαρισεις των θρεντ απο ξερολες που επιτιθενται προσωπικα;
OrEsTiS82
22/07/2007, 15:05
Το σπαμ και η καζουρα δεν με ενοχλουν.
Αυτο που με ενοχλει ιδιαιτερα ειναι οι πρωσοπικες επιθεσεις τον δηθεν υπερανω και ξερολων ατομων.
Ας πει ο καθενας τι πιστευει για παρτη του και οχι να κρινεις των αλλο.
Τεσπα οτι πρεπει να κανει ενας μοντ το κανει γι'αυτο υπαρχουν νομοι και κανονες στο φορουμ , επισης χωριζεται σε κατηγοριες θεματων για να υπαρχει ενας διαχωρισμος των ενδιαφεροντων του καθενος.
Μπορουσαμε να μην ειχαμε κατηγοριες και να τα καναμε ολα τουτανα.
Zephyr εαν πραγματικα ηθελαν οι moderators θα εριχναν σε 10 συγκεκριμενους τρομπες του moto.gr ενα banned για 1 μηνα και θα ειχαμε απαλλαγει απο τους καθυστερημενους,δεν ασχολουνται ομως πραγματικα με το προβλημα.
Ο καθε τρομπας κρυβεται πισω απο ενα πληκτρολογιο και βγαζει τα κομπλεξ του,και ειμαστε υποχρεωμενοι 1000 ατομα να διαβαζουμε τις μ@λ@κιες του καθε καθυστερημενου.
Εαν ηθελαν να ειναι δικαιοι με την πρωτη ειρωνεια του καθε καθυστερημενου ας του εκαναν ενα banned να δεις πως θα σεβαστει ο τρομπας τους κανονες και τους υπολοιπους χρηστες.
Αρχικά δημιουργήθηκε από OrEsTiS82
Zephyr εαν πραγματικα ηθελαν οι moderators θα εριχναν σε 10 συγκεκριμενους τρομπες του moto.gr ενα banned για 1 μηνα και θα ειχαμε απαλλαγει απο τους καθυστερημενους,δεν ασχολουνται ομως πραγματικα με το προβλημα.
Ο καθε τρομπας κρυβεται πισω απο ενα πληκτρολογιο και βγαζει τα κομπλεξ του,και ειμαστε υποχρεωμενοι 1000 ατομα να διαβαζουμε τις μ@λ@κιες του καθε καθυστερημενου.
Εαν ηθελαν να ειναι δικαιοι με την πρωτη ειρωνεια του καθε καθυστερημενου ας του εκαναν ενα banned να δεις πως θα σεβαστει ο τρομπας τους κανονες και τους υπολοιπους χρηστες.
Απ'οτι βλεπω η μακρα παρουσια σου και ανιδιοτελης προσφορα σου στο φορουμ, σε εκαναν προφανως να απηυδησεις με αυτους τους σαχλαμπουχλες, οι οποιοι με την απαραδεκτη και αλλαζονικη συμπεριφορα τους, οπλισαν το στομα σου με λεξεις οπως "τρομπες" "μαλακιες" "καθυστερημενου" κτλ.
Αλλα μην ανησυχεις καποτε θα φυγουν και αυτοι και θα μεινουν οι αγνοι,μετριοπαθεις,μοτοσυκλετιστες σαν και σενα εδω μεσα που δεν κρυβονται πισω απο κανενα πληκτρολογιο.
Κουραγιο, καποτε θα απαλλαγεις απο δαυτους.
Ειτε με ΒΑΝ ειτε με οικειοθελη αποχωρηση τους, γιατι μπορει να ειναι τρομπες, αλλα καποια στιγμη θα αποκτησουν και αυτοι φιλοτιμο, και θα σταματησουν να σου κανουν την ζωη δυσκολη.
afrotwin
22/07/2007, 15:29
Τι να πω ρε Γιωργο?:mad:
Δεν ειμαι εδω για να προτεινω ατομα,ρουφιανος στην ζωη μου απ'ότι ξερω δεν υπηρξα ποτε.Μια προταση κανω για να ακουσω γενικα τι πιστευουν οι mods και οι χρηστες πανω σ'αυτο.
Μπορω να γινω και συγκεκριμενος αλλα εδω ειναι προτασεις και σχολια δεν ειναι διαμαχες.
giati den pas se kana sovaro forum ke erxese sto moto na milisis sovara gia asxeta 8emata me tin motosikleta?
ke siga min prosarmozete to forum analoga me tin psixodia8esi tou ka8e ena
alimera pou 8a ise pio xalaros 8a mas pis den pirazi afiste ke kanenan..
genika giati den pas na zisi kapou me oloklirotiko ka8estos na iste oloi provata ke na elenxonte ola osa lete na ise eftixismenos...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
giati den pas se kana sovaro forum ke erxese sto moto na milisis sovara gia asxeta 8emata me tin motosikleta?
ke siga min prosarmozete to forum analoga me tin psixodia8esi tou ka8e ena
alimera pou 8a ise pio xalaros 8a mas pis den pirazi afiste ke kanenan..
genika giati den pas na zisi kapou me oloklirotiko ka8estos na iste oloi provata ke na elenxonte ola osa lete na ise eftixismenos...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τσου ρε Λακη.:lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Νεο κρουσμα στο μοτο.
Γεμισαμε χειροκροτητες και υπερμαχους της ταξης και της ασφαλειας.
Δεν κανεις και μια αιτηση για μοντ ρε Παναγιωτη αφου τοσο απολαμβανεις τις κατα καιρους εκκαθαρισεις των θρεντ απο ξερολες που επιτιθενται προσωπικα;
:yuck:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Δεν κανεις και μια αιτηση για μοντ ρε Παναγιωτη ;
:yuck:
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Σκατοδουλειά, isn't it ?? :D
dirtbird
30/07/2007, 10:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Σκατοδουλειά, isn't it ?? :D
Apo apodoxes... pos einai? :confused: :confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Το ζήτημα είναι από "Ηθικής απόψεως" τι γίνεται ???
(για τα λεφτά, thank's God, δεν υπάρχει παράπονο !!!) :winka:
dirtbird
30/07/2007, 10:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Το ζήτημα είναι από "Ηθικής απόψεως" τι γίνεται ???
:winka:
Της π#$τ@νας? :confused:
(για τα λεφτά, thank's God, δεν υπάρχει παράπονο !!!)
more details pls
:)
Που ειναι η αιτηση ρε.:mad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Εγω δουλευα part time:lol:
Οι πρωην συναδελφοι ηταν το προβλημα.
Ενας μαλιστα το εχει συνηθειο να ταζει πραγματα..that he cannot deliver:winka: