Σύνδεση

View Full Version : 2 τελευταια προς ανακυκλωση????

nikostz9
20/06/2007, 12:14
Μόλις έχουν φέρει στο θάλαμο τον ασθενή από το χειρουργείο και στο προσκεφάλι του κάθεται η γυναίκα του . Σε κάποια στιγμή , εκείνος ανοίγει τα μάτια του και μουρμουρίζει :
- Είσαι πανέμορφη ...
Η γυναίκα , κολακευμένη , συνεχίζει να κάθεται δίπλα του . Μετά από κανένα μισάωρο , ο ασθενής ξανανοίγει τα μάτια του και λέει :
- Συμπαθητική είσαι ...
- Συμπαθητική ; Πριν από λίγο μου έλεγες ότι είμαι πανέμορφη !
- Ε , τι θες , βρε γυναίκα ; Σιγά σιγά περνάει η επήρεια της νάρκωσης ...

:D :D :D

Ένα βράδυ ένα ζευγάρι έχει πέσει για ύπνο. Ο άνδρας αρχίζει να χαϊδεύει τη γυναίκα του απαλά. Αυτή γυρίζει και του λέει :
«Αχ, αγάπη μου δεν μπορώ. Έχω αύριο ραντεβού στο γυναικολόγο και θέλω να είμαι φρέσκια...»
Απογοητευμένος ο άνδρας γυρίζει πλευρό και προσπαθεί να κοιμηθεί. Μετά από λίγο όμως τη σκουντάει και τη
ρωτάει :
«Να σου πω θα πας και στον οδοντίατρο αύριο???»

SPORAKIAS
20/06/2007, 12:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikostz9

Ένα βράδυ ένα ζευγάρι έχει πέσει για ύπνο. Ο άνδρας αρχίζει να χαϊδεύει τη γυναίκα του απαλά. Αυτή γυρίζει και του λέει :
«Αχ, αγάπη μου δεν μπορώ. Έχω αύριο ραντεβού στο γυναικολόγο και θέλω να είμαι φρέσκια...»
Απογοητευμένος ο άνδρας γυρίζει πλευρό και προσπαθεί να κοιμηθεί. Μετά από λίγο όμως τη σκουντάει και τη
ρωτάει :
«Να σου πω θα πας και στον οδοντίατρο αύριο???»

καιρο εχω να ανακυκλωσω.... (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=34979&highlight=%E3%F5%ED%E1%E9%EA%EF%EB%FC%E3%EF)

:evil:

:smokin:

93785

GIXXERAKIAS
20/06/2007, 23:51
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Καλα ε?Το πρωτο τα σπαει!!!:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: