View Full Version : Παπια σκουτερ και πιτσιρικαδες...
Untouchable
20/06/2007, 13:30
Παπια σκουτερ και πιτσιρικαδες...
Αυτο τον καιρο λογο εργασιας βρισκομαι καπου στην Χαλκιδικη. Καθημερινα και ολες τις ωρες (με εξαρση τα Σαββατοκυριακα) συμβαινουν πολλα και διαφορα, που ειμαι σιγουρος οτι ολοι βλεπετε καθημερινα στις περιοχες που ειστε.
Ας δουμε τι....
Χτες βραδυ κατα τις 22:00 λεω βγω καμια βολτα. Οι δρομοι εδω ειναι μετριας καταστασης και θα ελεγα οτι το οριο των 80 χλμ ειναι πανω απο κανονικο.
Φτανοντας λοιπον 2 χωρια παρακατω και μια αποσταση περιπου 8 χλμ, πεταγοντε μπροστα μου απο την μεση του πουθενα 2 πιτσιρικαδες ηλικιας 15 χρονων το πολυ.
Παπι ο ενας διχρονο με εκνευριστικο θορυβο, και σκουτερ ο αλλος τυπου typhoon.
Για φωτα πορειας - πινακιδες - κρανη - εγγραφα ουτε λογος να γινετε. Τα ειχαν ολα βγαλμενα.
Το σκουτερ τα ειχε βαμενα μαυρα...μαλλον με σπρει!!!
Ο δευτερος γλυτωσε την συγκρουση με το TENERE κατα λαθος, και μου ζητουσε και τα ρεστα.
Του λεω εν πορεια, οτι δεν φενετε καθολου χωρις φωτα, προσοχη κτλ, και...αυτο ηταν !!!
Φορτωσε ΜΑΓΚΙΑ, και αρχισε η γνωστη προκληση... κατεβα κατω ρε κτλ.
Να κατεβω να κανω τι???
Με αρχισε στα βρισιδια. Δεν χανω την υπομονη μου και συνεχιζω παρακατω.
Σταματαω σε ενα cafe φιλου...και το θεμα ξεχνιετε.
Μετα απο λιγο οι 2 πιο πανω και η παρεουλα τους με παρομια μηχανακια τρεχαν πανω κατω στην παραλια - ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ, και εν ωρα αιχμης. Σουζες, φρενα κτλ
Ανα πασα στιγμη μπορει να πατησουν - χτυπησουν καποιον. Και Μετα??? Τι???
Μιλαμε για παιδια το πολυ 15 χρονων!!!
Φταινε οι γονεις που περνουν μηχανακια?
Φταινε οι ιδιοι που αδιαφορουνε για ολα?
Φταινε οι τοπικες αρχες που δειχνουν πληρη αναισθησια?
Αυτα τα παιδια (αν προλαβουνε), αυριο θα ειναι πανω σε μοτοσυκλετες μεγαλου κυβισμου που θα απαιτουν και τον αναλογο σεβασμο.
Τα σχολια δικα σας.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Untouchable
Αυτα τα παιδια (αν προλαβουνε), αυριο θα ειναι πανω σε μοτοσυκλετες μεγαλου κυβισμου που θα απαιτουν και τον αναλογο σεβασμο.
μετά λοιπόν απορούμε γιατί μας συμπεριφέρονται σα να είμαστε από τον υπόκοσμο κ μας θεωρούν αληταράδες...:rolleyes:
OrEsTiS82
20/06/2007, 15:13
Οι γονεις φταινε που δεν τα εχουν μαζεψει...
mourgakos
20/06/2007, 22:46
ερχεται το 100 με ενα τηλ,και αφου τα τσιμπαει κανεις και μια μηνυση για παραμεληση ανηλικου...:cool:
η αλλη ειναι κανω τον αμεριμνο πεζο,που ξαφνικα πεταγεται στα μουτρα τους..μηπως και τα φανε..:eyepop:
vangelis 64
21/06/2007, 01:26
Φταινε οι γονεις που περνουν μηχανακια?
Φταινε οι ιδιοι που αδιαφορουνε για ολα?
Φταινε οι τοπικες αρχες που δειχνουν πληρη αναισθησια?
Αν βάλεις το 2 στη θέση τού 3,έχεις πετύχει και τη σειρά.Δυστυχώς,έτσι ακριβώς είναι.:(
Και για να το πω πιο "αναλυτικά",φταίνε οι γονείς που δεν ενδιαφέρονται για τα παιδιά τους.:sad:
alximistis
21/06/2007, 01:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Αν βάλεις το 2 στη θέση τού 3,έχεις πετύχει και τη σειρά.Δυστυχώς,έτσι ακριβώς είναι.:(
Και για να το πω πιο "αναλυτικά",φταίνε οι γονείς που δεν ενδιαφέρονται για τα παιδιά τους.:sad:
+100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000!
Σωστός Βαγγέλη.
Και για να το μεγαλώσω λίγο πρέπει κάποτε να συνειδητοποιήσουμε σε αυτόν τον τόπο ότι το 15αχρονο αλλά και το 16αχρονο δεν έχει τη λογική ενός 20+ βάλε. όχι μόνο βάση νόμου αλλά και βάση ιατρικής ψυχολογίας κλπ κλπ. Γι αυτό ονομάζονται και ανήλικοι. Επομένως την πρωταρχική ευθύνη την έχουν οι γονείς. Οφείλουν να προσέχουν και να προστατεύουν τα παιδιά τους.
Μετά ακολουθεί η ευθύνη της πολιτείας η οποία πρέπει να αναλάβει δράση και σε αυτόν τον τομέα και στο τέλος είναι η μαλακία η δική τους που έχουν στο κεφάλι τους.
Αρχικά δημιουργήθηκε από mourgakos
ερχεται το 100 με ενα τηλ,και αφου τα τσιμπαει κανεις και μια μηνυση για παραμεληση ανηλικου...:cool:
η αλλη ειναι κανω τον αμεριμνο πεζο,που ξαφνικα πεταγεται στα μουτρα τους..μηπως και τα φανε..:eyepop:
τι λες καλε που θα παρω τηλ την αστυνομια ......... τι το περασες ? φασιστοχωρο? εχουν το δικαιωμα να κανουν οτι θελουν ελευθερια να σκεφτοντε και να πραττουν οπως θελουν ασε που μπορει να ηταν 17 και οχι 15 οπωτε στη προκειμενη περιπτωση ειναι ενηλικοι
ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΜΙΛΑΩ ΦΥΣΙΚΑ και οχι προς εσενα προς αλλους
Ακου λοιπον σκηνικο
φωναζεις τους μπατσους (λογικο κατε εμε αν και δεν το εχω κανει ποτε μεχρι στιγμης)
ερχωντε
τους φωναζουν
φευγουν τα πιτσιρικια
πανε σπιτι τους και μπαινουν στο ιντερνετ και αρχιζουν να βριζουν και να φωναζουν για τους μπατσους την ατιμη την κοινωνια
:lol: :lol: :lol: :lol:
ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ
διοτι αν ητο αυστηροτεροι οι οροι για εναν γονιο τοτε θα γινοταν αυστρηροτεροι και για το παιδι (οπου φυσικα ειναι απαρετητο δεν ειναι ΟΛΑ τα παιδια ''τρελα'' και τρελα με τρελα διαφερει )
:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
τι λες καλε που θα παρω τηλ την αστυνομια ......... τι το περασες ? φασιστοχωρο? εχουν το δικαιωμα να κανουν οτι θελουν ελευθερια να σκεφτοντε και να πραττουν οπως θελουν ασε που μπορει να ηταν 17 και οχι 15 οπωτε στη προκειμενη περιπτωση ειναι ενηλικοι
ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΜΙΛΑΩ ΦΥΣΙΚΑ και οχι προς εσενα προς αλλους
:beer:
Ελεος, φτάνει ρε παιδιά.. όλα τα θρεντ πρέπει να πάρουν τον κατήφορο;
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Ελεος, φτάνει ρε παιδιά.. όλα τα θρεντ πρέπει να πάρουν τον κατήφορο;
:look: :confused: :confused:
που το ειδες νομιζω οτι η απαντηση μου ειχε 2 σκελη και ηταν μεσα στο θεμα 100%
εσυ παλι δεν μας ειπες την γνωμη σου.... :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
:look: :confused: :confused:
που το ειδες νομιζω οτι η απαντηση μου ειχε 2 σκελη και ηταν μεσα στο θεμα 100%
εσυ παλι δεν μας ειπες την γνωμη σου.... :beer:
Στο πρώτο και ειρωνικό σκέλος (το είπες και μόνη σου) το είδα. Ναι, όλοι έχουν μια γνώμη και η δική σου ήταν στο 2ο σκέλος. Το πρώτο απλά "ειρωνεύεται" απόψεις άλλων και μάλιστα απόψεις που δεν γράφτηκαν καν σ αυτό το thread.
Ναι φταίνε οι γονείς που δεν ξεστραβώθηκαν ποτέ να ανοίξουν κανα βιβλίο, που δεν έμαθαν να σκέφτονται, που ζούνε παράλληλα με τον κόσμο γύρω τους και τον ίδιο τρόπο (μη) σκέψης πέρασαν και στα παιδιά τους. Και αυτό δεν το βλέπω να αλλάζει. Η λύση του μπάτσου μπορεί να έχει αποτέλεσμα, μπορεί και όχι. Δεν ξέρω αν τα μικρά θα φοβόντουσαν να κάνουν τα ίδια ή αν θα κάνανε χειρότερα μετά, από αντίδραση. Το να πάρει μια σωστή στροφή ένα καμμένο μυαλό είναι πολύ δύσκολο, δεν έχει να κάνει με τον βούρδουλα, είναι άλλο πράγμα να μην κάνεις κάτι γιατί φοβάσαι την τιμωρία και άλλο να μην το κάνεις από προσωπική επιλογή.
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Ναι φταίνε οι γονείς που δεν ξεστραβώθηκαν ποτέ να ανοίξουν κανα βιβλίο, που δεν έμαθαν να σκέφτονται, που ζούνε παράλληλα με τον κόσμο γύρω τους και τον ίδιο τρόπο (μη) σκέψης πέρασαν και στα παιδιά τους. Και αυτό δεν το βλέπω να αλλάζει.[/B]
θα το αλλαξουμε εμεις ! η νεα γενια! και θα βοηθησουμε και την επομενη....:beer: :beer:
KAI ΕΓΩ 15 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΚΑΝΑ..
:(
μετα εμαθα σιγα σιγα...
και σιγα τα αυγα.
ακου να παρω την αστυνομία κτλ.
σιγα μη παρω και τον μπους να βομβαρδίσει.
οι γονεις και η πουτανα η κοινωνία...κτλ κτλ.
δε βαρεθηκατε να σας ενοχλουν ολα ρε???
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
KAI ΕΓΩ 15 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΚΑΝΑ..
μετα εμαθα σιγα σιγα...
και σιγα τα αυγα.
Τι έμαθες εσύ καλέ;;; :rotflmao:
δε θυμάμαι λεει..:lol: :rotflmao: :lol:
εσυ δουκας μπορει να ειχες το μυαλο να μαθεις αλλα δε το εχουν ολοι αυτο το σκεφτικες?
δυστηχως :sad:
mats8282
21/06/2007, 13:18
Η αν προλαβουν να μαθουνε....αυτο ειναι το κυριοτερο :sick:
mystique
21/06/2007, 13:43
skepseis...
.) an tha ithela (k me eperne) na asxolitho/endiafertho,
borei na pigena koda tous k siga-siga na tous "epiana" ti sizitisi...
sti synexeia tha pigena to thema se afta pou prepei na tous po me tropo giati ebeirika ksero oti
opos oloi mas pitsirikia oso to zoriko k to paizame pada goustarame kapion pou "eksipna" mas tin
elege k as min to paradexomastan.... meta omos to sizitagame :winka:
..) totenes ipirxe k i periptosi na ta piaseis apo to afti k na ta valeis sti thesi tous i na ta
akolouthiseis na vreis to spiti tous k na enimeroseis giati os gnoston, polles fores alla legame sto
spiti mas k alla kaname... :o
aftia :rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από mystique
skepseis...
.) an tha ithela (k me eperne) na asxolitho/endiafertho,
borei na pigena koda tous k siga-siga na tous "epiana" ti sizitisi...
sti synexeia tha pigena to thema se afta pou prepei na tous po me tropo giati ebeirika ksero oti
opos oloi mas pitsirikia oso to zoriko k to paizame pada goustarame kapion pou "eksipna" mas tin
elege k as min to paradexomastan.... meta omos to sizitagame :winka:
..) totenes ipirxe k i periptosi na ta piaseis apo to afti k na ta valeis sti thesi tous i na ta
akolouthiseis na vreis to spiti tous k na enimeroseis giati os gnoston, polles fores alla legame sto
spiti mas k alla kaname... :o
aftia :rolleyes:
Ρε εδώ περίμενα να φέρουν την παρέα τους και να πλακώσουν το παλικάρι με το tenere,τι συζητήσεις και αυτάκια λες?
Θα περάσουν τα χρόνια κ θα πήξει το μυαλό τους,άλλοι θα πάρουν ss,άλλοι σαξόραλα,ε κάποια στιγμή θα σταματήσουν τις καγκουριές... :wave2:
symvoulos
21/06/2007, 17:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από zefkas
Θα περάσουν τα χρόνια κ θα πήξει το μυαλό τους,άλλοι θα πάρουν ss,άλλοι σαξόραλα,ε κάποια στιγμή θα σταματήσουν τις καγκουριές... :wave2:
μεχρι να σταματησουν ποσοι απο αυτους θα υπαρχουν;;
και αμα παρουν και καποιον μαζι τους τι θα πουμε; παιδια ηταν και δεν πειραζει;;;;
αν ειναι παιδια να μην παιζουν με παιχνιδια μεγαλων και αν θελουν να παιζουν να
σεβονται τους κανονες :wave2:
VanDiemen
21/06/2007, 17:22
Πριν μερικά χρόνια, όχι παραπάνω από τρία, γνώρισα ένα 15χρονο που μένει στην πολυκατοικία που μένω κι εγώ. Παπόβιο, που το έβρισκα συνέχεια κάτω στην πυλωτή να ράβει και να ξηλώνει το παπί του (άλλαζε την εξάτμιση με τη συχνότητα που έβαζα βενζίνη στο αυτοκίνητό μου). Με έβλεπε με το tenere και με πλησίασε και ανταλλάζαμε καμμιά κουβέντα. Όταν χτύπησα στο κεφάλι, τους πρώτους δυο μήνες, αφού βγήκα απ' το νοσοκομείο, τον πέτυχα με ένα φίλο του που κι αυτός έμενε στην πολυκατοικία, όταν μια φορά με κατέβαζαν οι γονείς μου από το αυτοκίνητο του πατέρα μου (ήμουν χειρότερα από ζαλισμένο κοτόπουλο). Ήμουν σε μια κατάσταση που προτιμούσα να μην είχα επιζήσει, παρά να συνεχίσω να ζω έτσι όπως ήμουν! Τους είδα και τους είπα: "Να φοράτε κράνος ρε. Κοιτάτε εμένα πως έγινα". Ήταν αρχές του 2006. Τη Μεγάλη Πέμπτη πήγαν για κόντρες κι ο φίλος του (που ήταν εκεί μπροστά) συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο μηχανάκι και διαλύθηκε (τον μάζευαν κυριολεκτικά από δεξιά κι αριστερά).
Θέλω να καταλήξω, ότι πιστεύω τίποτα και κανένα παράδειγμα, δεν είναι ικανό να προβληματίσει κάποιον που έχει μεγαλώσει σε μια κατάσταση ημιαναρχική, που ο νόμος εφαρμόζεται προαιρετικά, κατ' επιλογήν και με απίστευτη ελαστικότητα. Το μόνο που έχει κρατήσει την κατάσταση σε κάποια όρια, είναι το φιλότιμο που ευτυχώς υπάρχει ακόμη και σε νέους ανθρώπους με ανατροφή. Κάτι που δεν είναι άφθαρτο. Έρχονται πολύ χειρότερα αν δε μπει ένα φρένο, αν δεν παραδειγματιστούμε από πολιτισμένα κράτη, αν η έννοια "πολιτικό κόστος" δε βγει από το κεφάλι του κάθε τυχοδιώκτη, "πολιτικού" και το στόμα του κάθε παπάρα υποδημοσιογραφίσκου με πολιτικές φιλοδοξίες.
Untouchable
21/06/2007, 23:07
Επειδη ασχοληθηκα λιγο με το θεμα τους ... εχουμε και λεμε.
Οι 2 (αρχηγοι κατα οπως φενεται) ειναι Ελληνες, απο πλουσιες οικογενειες.
Η ηλικια τους ειναι περιπου στα 16, και ειναι μπερδεμενοι σε πολλες κλοπες, αναμεσα στα παπακια και σκουτερς.
Οι υπολοιποι ειναι Ρωσικης και Αλβανικης προελευσεως....
Με του ενος τον πατερα εχουμε και μια καλημερα...τι να του πω???
Οπου τον βρεις μου λεει βαρα τον. Το θεμα λεω δεν ειναι να κατσω εγω να αρπαξω τον πιτσιρικο, αλλα εσυ που εισαι γονεας του.
Αλλα....
Οταν απο το σπιτι ΔΕΝ υπαρχει ελεγχος, η τσεπη ειναι παντα γεματη με αρκετα εως πολλα ευρω που ομως ποτε ο νεαρος δεν κουραστηκε να αποκτησει, οταν οτι θελει το εχει, οταν , οταν, οταν,,,,,
Τι να κανει για να γεμισει την ζωη του?
Δεν κλεβω σου λεει κανα μηχανακι να παω βολτα - και μετα ριχτο οπου να ναι....
Δεν προκαλω κανεναν, να ριχουμε και καμια?
Δεν καπνιζω και κανα πυραυλο να δω τι γινετε?
Το χειροτερο ειναι να μην καταληξουνε σε ιδρυμα - αναμορφωτηριο γιατι μετα....
Κριμα, τι αλλο να πω.
Συμβαινουν οπως βλεπεται και στα καλυτερα σπιτια.
Εχω μια ερώτηση να κάνω...................
Εντάξει φταίνε οι γονείς και η κοινωνία για κάτι τέτοιες σμπεριφορές όμως ρωτώ......
Εμείς τί εκπαίδευση θα δώσουμε στα παιδιά μας??????????????
είμαι μοτοσυκλετιστής που εφαρμόζω όσο μπορώ τον ΚΟΚ και κυρίως όταν οδηγώ είτε τη μηχανή είτε το αμάξι έχω αντιληφθεί ότι οδηγώ και ένα θανατηφόρο όπλο ΑΝ δεν προσέχω.
Οσο και να θέλω είμαι σίγουρος ότι πολύ δύσκολα θα μπορέσω να μεταδώσω κάποια πράγματα στα παιδιά μου, όταν βγαίνουν έξω κ η κοινωνία ή το σύστημα επιβραβεύει τον "πονηρό" τον "μάγκα" και τον "βγάζω χρήματα με τον ιδρώτα των άλλων"
παιδιά εγώ τουλάχιστον προσωπικά αισθάνομαι τυχερός που προς το παρόν δε μου έχει συμβεί κάτι μέχρι τώρα και μιλάω με το χέρι στην καρδιά.......
Ποτέ μου δεν οδήγησα επικίνδυνα ώστε να βάλω τη ζωή μου σε κίνδυνο ή των άλλων
Μπορεί αυτό να ακουστεί κάπως για μερικούς αλλά πραγματικά σκέφτομαι κάθε φορά τους ανθρώπους μου με αγαπούν και που αγαπώ και ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ δεν θα ήθελα να τους στεναχωρήσω για κάποια απερισκεψία μου.
θέλω τα βράδια όταν κοιμάμαι να ονειρεύομαι και όχι να ξυπνάω με εφιαλτες
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
vangelis 64
21/06/2007, 23:16
Οπου τον βρεις μου λεει βαρα τον. Δεν τού έχωνες μια στα μούτρα τού κερατά;Το φελέκι μου μέσα..:mad: :mad: :mad:
Γονείς σού λέει μετά.:yuck: :yuck:
vangelis 64
21/06/2007, 23:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από miraze
[B]
/B] Να προσπαθούμε να γινόμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι άνθρωποι.Τα παιδιά ακούνε τον λόγο αλλά εκπαιδεύονται και μέσα από τα έργα τών γονιών.
Αν ο γονιός είναι παρτάκιας ή τσιγκούνης,κάπως έτσι θα μάθει και το παιδί.Ή μπορεί να περάσει στο άλλο άκρο και σκορπάει ανεξέλεγκτα,να γίνει σπάταλο από μίσος στον πατέρα ή τη μάνα.
Έχεις ακούσει που λένε "αμαρτίες γονέων τέκνα "παιδεύουσι";
Ε,αυτό το "παιδεύουσι" δεν έχει την έννοια τής τυραννίας,όπως πιστεύουν πολλοί,αλλά τής εκπαίδευσης.
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Να προσπαθούμε να γινόμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι άνθρωποι.Τα παιδιά ακούνε τον λόγο αλλά εκπαιδεύονται και μέσα από τα έργα τών γονιών.
Αν ο γονιός είναι παρτάκιας ή τσιγκούνης,κάπως έτσι θα μάθει και το παιδί.Ή μπορεί να περάσει στο άλλο άκρο και σκορπάει ανεξέλεγκτα,να γίνει σπάταλο από μίσος στον πατέρα ή τη μάνα.
Έχεις ακούσει που λένε "αμαρτίες γονέων τέκνα "παιδεύουσι";
Ε,αυτό το "παιδεύουσι" δεν έχει την έννοια τής τυραννίας,όπως πιστεύουν πολλοί,αλλά τής εκπαίδευσης.
Δε ξέρω Βαγγέλη............... :sad: :sad: :sad:
Μακάρι να είναι έτσι.......................Εγώ όμως ανησυχώ.
johnyharit
22/06/2007, 01:19
Εμ δεν τους ξεριζώσαν τα μαλλιά και τις φαβορίτες όταν ήταν μικροί!!!
Μηχανή κάνει να παίρνεις αφού ωριμάσει λίγο το μυαλό σου. (22-23)
Προσωπική άποψη.
Αρχικά δημιουργήθηκε από symvoulos
μεχρι να σταματησουν ποσοι απο αυτους θα υπαρχουν;;
και αμα παρουν και καποιον μαζι τους τι θα πουμε; παιδια ηταν και δεν πειραζει;;;;
αν ειναι παιδια να μην παιζουν με παιχνιδια μεγαλων και αν θελουν να παιζουν να
σεβονται τους κανονες :wave2:
μωρέ σύμβουλε νομίζεις δε το ξέρω? χίλια δίκια σου ρίχνω φίλε μου αλλά....
το βλαμμένο τζόβενο ό,τι και να του πείς μυαλό δε βάζει!δυστυχώς...
από επαρχία κατάγομαι κ εκεί η κατάσταση είναι χειρότερη απ΄τα Αθηναϊκά δεδομένα.μόνο στο Μουρνάζι έχω δει το ίδιο χάλι μ'αυτό της επαρχίας...
Τα βλαμμένα στουκάρουν,τρώνε σούπες και μυαλό δε βάζουν...άντε άμα μπούν σίδερα στα πόδια το ξανασκέφτονται... :wave2:
mystique
22/06/2007, 08:59
Επειδη ασχοληθηκα λιγο με το θεμα τους ... εχουμε και λεμε.
Οι 2 (αρχηγοι κατα οπως φενεται) ειναι Ελληνες, απο πλουσιες οικογενειες.
Η ηλικια τους ειναι περιπου στα 16, και ειναι μπερδεμενοι σε πολλες κλοπες, αναμεσα στα παπακια και σκουτερς.
Οι υπολοιποι ειναι Ρωσικης και Αλβανικης προελευσεως....
Με του ενος τον πατερα εχουμε και μια καλημερα...τι να του πω???
Οπου τον βρεις μου λεει βαρα τον. Το θεμα λεω δεν ειναι να κατσω εγω να αρπαξω τον πιτσιρικο, αλλα εσυ που εισαι γονεας του.
Αλλα....
Οταν απο το σπιτι ΔΕΝ υπαρχει ελεγχος, η τσεπη ειναι παντα γεματη με αρκετα εως πολλα ευρω που ομως ποτε ο νεαρος δεν κουραστηκε να αποκτησει, οταν οτι θελει το εχει, οταν , οταν, οταν,,,,,
Τι να κανει για να γεμισει την ζωη του?
Δεν κλεβω σου λεει κανα μηχανακι να παω βολτα - και μετα ριχτο οπου να ναι....
Δεν προκαλω κανεναν, να ριχουμε και καμια?
Δεν καπνιζω και κανα πυραυλο να δω τι γινετε?
Το χειροτερο ειναι να μην καταληξουνε σε ιδρυμα - αναμορφωτηριο γιατι μετα....
Κριμα, τι αλλο να πω.
Συμβαινουν οπως βλεπεται και στα καλυτερα σπιτια.
afto pou borouses na kaneis, na deikseis endiaferon, to ekanes... :beer: :beer: :beer:
to 0% endiaferon tou patera einai pou :mad:
k meta leme giati.........:sad:
mystique
22/06/2007, 09:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από miraze
Οσο και να θέλω είμαι σίγουρος ότι πολύ δύσκολα θα μπορέσω να μεταδώσω κάποια πράγματα στα παιδιά μου, όταν βγαίνουν έξω κ η κοινωνία ή το σύστημα επιβραβεύει τον "πονηρό" τον "μάγκα" και τον "βγάζω χρήματα με τον ιδρώτα των άλλων"
afti einai i pragmatikotita pou "fenetai" gia to logo oti tous simfairei na tin provaloun, mias k pou
kalyptode, k gia to logo oti an parousiazetai etsi oti pratei to synolo automata aftos pou thelei
na kanei kati allo na to skeftetai min tyxon k "ksexorisei"....
alla, pada iparxei k i ali opsi tou nomismatos, i sosti, pou spania os pote "fenetai" i akougete stis
meres mas, ostoso YPARXEI .... alimono an den...
ara afto pou menei sto kathena einai na kanei tin epilogi tou, exodas kata nou k tis sinepeies
tis epilogis tou aftis, dil sinidita :winka:
θέλω τα βράδια όταν κοιμάμαι να ονειρεύομαι και όχι να ξυπνάω με εφιαλτες
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
:wave2:
Da.Vintage
22/06/2007, 10:18
Aυτό είναι που λέει φατίω εγώ που δε το Γ@.... μικρό να με λέει θείο τώρα.....!!!!:eyepop:
nikos force
22/06/2007, 11:26
για αλλη μια φορα δυστυχως ριχνουμε ευθυνες... μεγαλωστε τα παιδια που εχετε η θα κανετε και αφηστε τα παιδια των αλλων...τι σας κοφτει αν το παιδι καποιου αλλου φαει τα μουτρα του μια-δυο-τρεισ??????και την απαντηση ''αν παρει και εμενα στο λαιμο του'' δεν την δεχομαι,γιατι πρωτον δεν φτασαμε εκει(οταν ερθει η ωρα τοτε συζητηστε το υπο αυτο το πρυσμα)και δευτερον αν ειστε ολοι τοσο σωστοι μοτοσυκλετιστες οσο ισχυριζεστε δεν θα φτασουμε καν εκει...εσεισ που κρινετε εχετε σωστα ιδανικα και γνωριζετε καποια στερεοτυπη πορεια να μεγαλωσετε εναν ανθρωπο σωστα????ισωσ ναι αλλα το πιθανοτερο ειναι οχι...αν τα κωλοπαιδακια των αλλων σας ενοχλουν μην το παιζετε οσιεσ μαριες και οντωσ ''δωστε τα '' στουσ μπατσουσ...απο θεωρια και παιδοψυχαναλυση ολοι καλα πατε αλλα απο παρξεισ μηδεν...και δυστυχωσ ο μοτοσυκλετιστης τισ περισσοτερεσ φορεσ ειναι του στυλ ο ''παθων και ο μαθων'' ...οσοι προλαβουν θα μαθουν τουσ υπολοιπουσ αφηστε να τους κλαινε καποιοι αλλοι...και τελοσ αν εφοσον θελετε καποιοι να δωσετε σωστη μοτοσυκλετιστικη παιδια στα παιδια που εχετε η θα κανετε το πρωτο που πρεπει να κανετε ειναι να το κανετε εσεισ μοτοσυκλετιστη και οχι η εφηβικη του ανησυχια και οι αλλοι ανησυχοι εφηβοι φιλοι του,για αυτο απο μικρη ηλικια(4-5-6)παρτε του ενα μηχανακι για το βουνο με πληρη εξοπλισμο ,παρτε και εσεισ ενα με πληρη εξοπλισμο(τον οποιο και να χρησιμοποιΕΙται ΠΑΝΤΑ,τσι δινονται τα σωστα παραδειγματα)και βγαλτε το στο βουνο...και αν οντωσ του αρεσει φτανοντασ στη κρισιμη εφηβικη επειδη δεν θα ειναι χαρμανιαμενο για μηχανακι δεν θα κανει οπωσ κανουν ολα αυτα τα παιδια στα παραδειγματα σας...αλλα θα συμπεριφερεται σαν ενασ ωριμοτατοσ μοτοσυκλετιστησ...και τελοσ για αλλη μια φορα ,αφηστε την αναλυση και το κραξιμο προσ τους αλλους και κοιταξτε λιγο τα ''εν του οικου σας''
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
για αλλη μια φορα δυστυχως ριχνουμε ευθυνες... μεγαλωστε τα παιδια που εχετε η θα κανετε και αφηστε τα παιδια των αλλων...τι σας κοφτει αν το παιδι καποιου αλλου φαει τα μουτρα του μια-δυο-τρεισ??????και την απαντηση ''αν παρει και εμενα στο λαιμο του'' δεν την δεχομαι,γιατι πρωτον δεν φτασαμε εκει(οταν ερθει η ωρα τοτε συζητηστε το υπο αυτο το πρυσμα)και δευτερον αν ειστε ολοι τοσο σωστοι μοτοσυκλετιστες οσο ισχυριζεστε δεν θα φτασουμε καν εκει...εσεισ που κρινετε εχετε σωστα ιδανικα και γνωριζετε καποια στερεοτυπη πορεια να μεγαλωσετε εναν ανθρωπο σωστα????ισωσ ναι αλλα το πιθανοτερο ειναι οχι...αν τα κωλοπαιδακια των αλλων σας ενοχλουν μην το παιζετε οσιεσ μαριες και οντωσ ''δωστε τα '' στουσ μπατσουσ...απο θεωρια και παιδοψυχαναλυση ολοι καλα πατε αλλα απο παρξεισ μηδεν...και δυστυχωσ ο μοτοσυκλετιστης τισ περισσοτερεσ φορεσ ειναι του στυλ ο ''παθων και ο μαθων'' ...οσοι προλαβουν θα μαθουν τουσ υπολοιπουσ αφηστε να τους κλαινε καποιοι αλλοι...και τελοσ αν εφοσον θελετε καποιοι να δωσετε σωστη μοτοσυκλετιστικη παιδια στα παιδια που εχετε η θα κανετε το πρωτο που πρεπει να κανετε ειναι να το κανετε εσεισ μοτοσυκλετιστη και οχι η εφηβικη του ανησυχια και οι αλλοι ανησυχοι εφηβοι φιλοι του,για αυτο απο μικρη ηλικια(4-5-6)παρτε του ενα μηχανακι για το βουνο με πληρη εξοπλισμο ,παρτε και εσεισ ενα με πληρη εξοπλισμο(τον οποιο και να χρησιμοποιΕΙται ΠΑΝΤΑ,τσι δινονται τα σωστα παραδειγματα)και βγαλτε το στο βουνο...και αν οντωσ του αρεσει φτανοντασ στη κρισιμη εφηβικη επειδη δεν θα ειναι χαρμανιαμενο για μηχανακι δεν θα κανει οπωσ κανουν ολα αυτα τα παιδια στα παραδειγματα σας...αλλα θα συμπεριφερεται σαν ενασ ωριμοτατοσ μοτοσυκλετιστησ...και τελοσ για αλλη μια φορα ,αφηστε την αναλυση και το κραξιμο προσ τους αλλους και κοιταξτε λιγο τα ''εν του οικου σας''
Σωστός.
Εγώ πάντως που σούζα σε κίνηση έχω να κάνω από το 88 παρόλο που βλέπω πιτσιρικάδες να κάνουν σούζες τα βράδια έξω, τώρα πρόσφατα που συνεχίζουν να τις κάνουν με κράνος (γιατί τους μπήκε ο κωλοβραχνάς του πρόστιμου όχι τίποτα άλλο), τους προτιμώ.
Το θέμα που με πειράζει είναι το γεγονός ότι επειδή έχω σηκώσει διάφορους, θα νιώσω ότι πρέπει να πάω και να βοηθήσω (μου έχει τύχει να μη σταματάει κανείς) και ταυτόχρονα δεν θα καταλάβει ότι και να του πω για το θέμα...
Θα τους χρειαστεί στο βουνό πάντως η σούζα άμα περνάνε κάνα ρέμα πχ (όπως και άλλα πράγματα), και μερικά από τα άλλα ενδεχομένως να τους σώσουν τη ζωή και στο δρόμο -όπως ένα μικρό ντριφτ με ανάποδο τιμόνι για να πας με λίγα διαγώνια που λέω συχνά (επειδή δεν αναφέρεται στα των αρχαρίων σχετικά που λέμε στην Οδήγηση το ξαναλέω).