View Full Version : Κλικες εδω μεσα....Xrider Vs OLON
Δεν καταλαβα γιατι κλειδωσε το αλλο ποστ απο την στιγμη που η διαγραφες εγιναν...
Εγω με τα δικα μου @ ειπα οτι ειπα,παραμυθια δεν ειπα και αυτοι που χτυπιουνται βλεπε την Κοτα-Δαγκα,τα γυρναει σε χρονο μηδεν,σβηνει ραβει,κοβει,ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΕΙ για αλλη μια φορα και δινει τους μοντ. στην αρχη κανουν την παπια,μετα διαβαζουν το ποστ οπου ο αλλος ομολωγει...και κατοπιν εορτης το κλειδωνουν....οταν ολα εχουν διαγραφει και για αλλη μια φορα οπως εγραψα και σε εναν μοντ. ο Κοτας βγαινει παρθενα και εγω το μαυρο προβατο.
Κλικα υπαρχει...
Το προβλημα ειναι οτι οταν συμπεριφερεσται ετσι σε ενα βιρτουαλ χωρω-δλδ κανετε πλατες σε ορισμενους Δαγκες και εκ του ασφαλους τους βγαζεις το μαλακο-φιμοτρο απο το κουλο τους και αρχηζουν να γραφουν πιπες κατα ρυπας,γιατι εχουν το κωλαρακι σιγουρο καλυψης.
Δλδ στην πραγματικη ζωη τι κανετε????
Αυτα που κραζετε σαν ΚΝΙΤΕΣ,κανετε!
Εδω υπαρχουν και ατομα τα οποια εχουν λογω και δεν κανουν κολοτουμπες π.χ Κοτας...που απο αποσταση χεζεται πανω του και στον πανικο του μπερδευει τα μπουτια του.
Βαλτε ενα στικυ οτι εδω ειμαστε εμεις οι 20 και σιγονταρουμε οποιων κανει τις καλητερες πιπες..
Για αλλη μια φορα επαναλαμβανω οτι η μπαλα δεν τους παιρνει ολους αλλα αρκετους.
Υπαρχουν και ατομα-λιγα :( -αλλα σοβαρα που δεν φτανουν για να καλυψουν κατασταεις εδω μεσα.
Η πλακα ειναι οτι πολλοι απο αυτους χωρις το φιμοτρο γραφουν και προβληματισμους περι Δημοκρατιας,αξιοκρατιας,περι ηθους,κλπ:lol:
Καλη λευτερια στους υπολοιπους.....α ,ρε Αφρο ποσο δικιο ειχες :( απο σημερα γινομαι οπαδος του Αφρο και οπου τα χωνει αυτος θα τα χωνω και εγω και ας ειμαι αντιθετος σε αυτα που λεει,οπως τα λεει.
Και για τον Κοτα-Δαγκα...
σε προλαβε ο σνιπερ που κλειδωσε το ποστ και δεν εβαλες ποστ με αυτο που σου εστηλα....:yuck:
Και μια λεξη που θα σε ποναει απο εδω και περα....Mercedes re...SLK...re gyfto..:lol: :rotflmao: :lol:
:a014: :a014: :a014:
Xαλαρά 5 σελίδες...
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Xαλαρά 5 σελίδες...
μπα... ουτε μιση...
:alien:
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
μπα... ουτε μιση...
:alien:
Ηρθε σημα απο την ΕΣΑ?:lol: :rotflmao: :lol:
super_toto
20/06/2007, 15:54
Φαντάζομαι τον Xrider να κάνει refresh κάθε 2 δευτερόλεπτα περιμένοντας να του απαντήσει κάποιος και να αρχίσει να πυροβολεί και απλά...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :bawl: :lol: :bawl:
jasondakar
20/06/2007, 15:55
:a014: αν και δεν το βλεπω
Φαντασιόπληκτε.
Ούτε εγώ (σιγά να μην) έσβυσα, άλλαξα, ούτε μια λέξη. Εγραψες πως έσβησα τα ποστ μου, και χωρίς να κοιτάξω υπέθεσα ότι έχει γίνει από mod γιαυτό και έγραψα πως το έκανε mod.
Κανείς mod και ούτε και εγώ αλλάξαμε οτιδήποτε. Όποιος θέλει κοιτάει και βλέπει αν υπάρχει ανακολουθία ή quote σε post μου, που δεν υπάρχει.
Εχω αρχίσει να πιστεύω πως κάτι δεν πάει καλά με το μυαλό σου.....
:a3:
ΓκαζοφωνιΞ
20/06/2007, 16:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Φαντασιόπληκτε.
Ούτε εγώ (σιγά να μην) έσβυσα, άλλαξα, ούτε μια λέξη. Εγραψες πως έσβησα τα ποστ μου, και χωρίς να κοιτάξω υπέθεσα ότι έχει γίνει από mod γιαυτό και έγραψα πως το έκανε mod.
Κανείς mod και ούτε και εγώ αλλάξαμε οτιδήποτε. Όποιος θέλει κοιτάει και βλέπει αν υπάρχει ανακολουθία ή quote σε post μου, που δεν υπάρχει.
Ρε φιλε τι θες και του απαντας του μαλακα???
Αλλο ενα χαζουλι παιδακι που με τα λεφτα του μπαμπα του πηγε να σπουδασει Ιταλια.Τοσο αχρηστος ηταν που ιατρικη μονος του δεν μπορεσε να περασει...
Στο κατω-κατω δεν γνωριζει κανεις τι περναει το παιδακι... (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=40946)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
@xrider
Πρεπει να μαθεις οτι τη μαλακια τα αγορακια την κοβουν στα 15,16 το πολυ...
Εσυ ομως εισαι 30 χρονων μαντραχαλος...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αντε τραβα μου κι εμενα μια μηνυση να χαρω...
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Φαντασιόπληκτε.
;)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.MERCEDES..........LEME!!!!
:rotflmao: :lol: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓκαζοφωνιΞ
Ρε φιλε τι θες και του απαντας του μαλακα???
Αλλο ενα χαζουλι παιδακι που με τα λεφτα του μπαμπα του πηγε να σπουδασει Ιταλια.Τοσο αχρηστος ηταν που ιατρικη μονος του δεν μπορεσε να περασει...
Στο κατω-κατω δεν γνωριζει κανεις τι περναει το παιδακι... (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=40946)
@xrider
Πρεπει να μαθεις οτι τη μαλακια τα αγορακια την κοβουν στα 15,16 το πολυ...
Εσυ ομως εισαι 30 χρονων μαντραχαλος...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αντε τραβα μου κι εμενα μια μηνυση να χαρω...
Εσυ γιατι την συνεχηζεις????:lol: :rotflmao:
Απο το νικ και μονο ΕΣΥ δεν την εκοψες ποτε!!!
Αντε μαλακοπιτουρο που θα μιλησεις κιολας...εισαι στην λιστα με τα φιμοτρα...ρομπα...
costas81
20/06/2007, 16:20
και φαντάζεστε να σκάσει μύτη τώρα ο fzr600??????
γιατρουδάκο σε έχει λέμε!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
super_toto
20/06/2007, 16:22
Επειδή φεύγω τώρα από την δουλειά αν μπορείτε συνεχίστε το για καμιά ώρα ακόμα μέχρι να πάω σπίτι:alien:
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
Η ο karelis
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
ΓκαζοφωνιΞ
20/06/2007, 16:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
Εσυ γιατι την συνεχηζεις????:lol: :rotflmao:
Απο το νικ και μονο ΕΣΥ δεν την εκοψες ποτε!!!
Αντε μαλακοπιτουρο που θα μιλησεις κιολας...εισαι στην λιστα με τα φιμοτρα...ρομπα...
Συγνωμη φιλε μου φανταστηκε ανθρωπε γιατρε ιπποκρατη συγχωρεσε με και μοη μου περασεις το φιμωτρο... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δεν μου λες τα φιμωτρα θα τα κουβαλησεις με την SLK που ΘΑ παρεις????
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αντε χεσου ρε χοντροπαπαρα τρομπα γιατι μας εχεις φοβισει ολους ηλιθιε ανεγκεφαλε.Εισαι απ'τους λιγους ανθρωπους που μπορω να παρομοιασω με ερπετο!!!!!!!!!
Αυτο ειναι το 2ο και τελευταιο ποστ που χαλαλιζω γι'αυτον το μαλακα και καλο θα κανεται και ολοι σας να μην ασχοληθειτε αλλο με αυτον.Οσο γραφετε θα συνεχιζει...
και τον ειδα που τριγιρναει στις γενικες αυτες τις μερες :look: :look: :look:
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓκαζοφωνιΞ
Συγνωμη φιλε μου φανταστηκε ανθρωπε γιατρε ιπποκρατη συγχωρεσε με και μοη μου περασεις το φιμωτρο... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δεν μου λες τα φιμωτρα θα τα κουβαλησεις με την SLK που ΘΑ παρεις????
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αντε χεσου ρε χοντροπαπαρα τρομπα γιατι μας εχεις φοβισει ολους ηλιθιε ανεγκεφαλε.Εισαι απ'τους λιγους ανθρωπους που μπορω να παρομοιασω με ερπετο!!!!!!!!!
Αυτο ειναι το 2ο και τελευταιο ποστ που χαλαλιζω γι'αυτον το μαλακα και καλο θα κανεται και ολοι σας να μην ασχοληθειτε αλλο με αυτον.Οσο γραφετε θα συνεχιζει...
Ξερεις που θα σου βαλω την χοντρη παπαρα μου....εκει που στην ακουμπανε και οι αλλοι...
Αντε παιξε κανενα γροθω τωρα...και ασε τους αλλους.....μαλακοπιτουρα...εσενα περημεναν να τους πεις τι θα κανουν....καραγκιοζακο...το φιμοτρο και μπουλ...
Στην χοντροπαπαρα μου η γνωμη σου....στρακο
Αμαν πια... Μια ωρα γραφει αυτος ο κ.Αφρος... :sick:
:a014:
afrotwin
20/06/2007, 21:30
meta apo siskepsi ton moderateron
apofasistikan ta ano kato8i...
i diamaxes 8a ginonte me sindromi
apokliete i opiadipote diamaxi xoris kostos
to kostos 8a katalamvanete mono me pistotikes kartes i opies 8a ine kataxorimenes se idiki 8irida tou moto ke analoga to mpineliki 8a diamorfonete ke i xreosi
px
to gamiese kostizi 3 euro
to malaka0,30 lepta
to min se gamiso 2,35
to se xino stin mapa 6,45
to poutsoskampiliasmene 8,45
ke argotera 8a anarti8i pliris pinakas me oloi tin timologiaki politiki
episis parexoumme dorean vrisies opos pana8inaikos
lougra-poustompei
ke xrimatodotoume vrisies opos koutofragke ke mpine pou tinoun na eksafanistoun apo to plousio leksilogio mas
episis se nevrosikous midenistes apragous parexoume ksexoristes elef8eries
pou ka8e fora 8a prosarmozonte analoga tin dia8esi tou endiaferomenou o opios 8a enimeronete me pm
kalo ine otan epidikniete tin efioia sas tin idikotita sas ke tin anoterotita sas
na enimeronete prota tous mod giati afto xreonete me 20% perisotero tou kanonikou
se periptosi pou agnoite ton kanona 8a iparxi prosafksisi 60% stis anagrafomenes times
episis analamvanoume tin epipliksi i ksilodarmo alon xriston kata paragkelia
ke fisika to poso xreosis pikili analoga me to somatiko varos ke tin somatiki diaplasi genika tou melous opou 8a ksilodar8i
px to taksidefti ton katafernoume efkola eno enan gcrooki as poume 8eloume peridotero kopo opote alazi ke to kostos
episis se atoma me gnorimia xronon kanoume idieteres xares ke me poli xamilo kostos
fisika prepi na exoun epidiksi aristo xaraktira
afta ta oliga gia tora sas efxomaste ena poli kalo ke epikodomitiko tsakomo
ke me tis efxes mas na pate na gami8ite oloi xeri xeri
pola filia ke ksiriste tous kolous sas aneksartitos kastas kinonikou ke pnevmatikou epipedou pote den kseris me pio 8a 8es na pidiksis
as iste etimi ke min iper ektimate kolous
oloi analosimi ine
opos leei ke o nomos tis zougklas
opou iparxi kati fagosimo iparxi ke afto pou 8a to fai
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:bigcry: :bigcry: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Insert 20euros
ΓΑΜΙΕΣΕ ΡΕ ΠΟΥΤΣΟΣΚΑΜΠΙΛΙΑΣΜΕΝΕ ΜΑΛΑΚΑ!! ΤΡΑΒΑ ΡΕ ΜΗ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ ΚΑΙ ΣΕ ΧΥΣΩ ΣΤΗ ΜΑΠΑ!!!
Afrotwin alert:to kostos upervainei to dia8esimo poso kata 0.55 cents.
Koinws zefka h vrisia sas den kataxwrh8hke epituxws...Epishs kratame to 20riko kai esu zefka pairneis t'arxidia mas!
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
Νταλάρας, Νταλάρας, Νταλάρας!
:D
copyright Πανούσης
Re PALI EKTOS 8EMATOS PIGATE!???
Min do to topic apo diamaxes stis genikes!!!:lol:
blackbusa
20/06/2007, 22:00
Ρε παλλικαρι,τραβα να αγορασεις το αμαξι που θελεις,βαλε μετα 100 φωτο (με εσενα μαζι βεβαια) να σκασουν ολοι οι εχθροι σου.Τωρα τι σκαλωμα εχεις φαει και το συνεχειζεις???Μηπως σου αρεσουν τα μπινελικια τελικα?Αν ναι, δεν μας τα λες καλα.Αν οχι,τι να σου πω???
Ps. Tο slk βγαινει μονο με hydraulic hard top.
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Ρε παλλικαρι,τραβα να αγορασεις το αμαξι που θελεις,βαλε μετα 100 φωτο (με εσενα μαζι βεβαια) να σκασουν ολοι οι εχθροι σου.Τωρα τι σκαλωμα εχεις φαει και το συνεχειζεις???Μηπως σου αρεσουν τα μπινελικια τελικα?Αν ναι, δεν μας τα λες καλα.Αν οχι,τι να σου πω???
ΠΩ....ΠΩ....ΠΡΟΣΒΟΛΑΑΑΑΑΑΑ ......
Προσπαθώ για τις 5 σελίδες που λέγαμε...:blush:
blackbusa
20/06/2007, 22:08
ΠΩ....ΠΩ....ΠΡΟΣΒΟΛΑΑΑΑΑΑΑ ......
Προσπαθώ για τις 5 σελίδες που λέγαμε...:blush:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Eγω ομως οχι...απλα τον βαρεθηκα.....
:beer: :beer: :beer:
Sas gamo olous, mia mera oloi tha kremeste apo ta @@ moy :smokin: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Re travate gia kamia mpyra kalokairiatika, ante gamo to feleki mou.
Paypal paizei sto forum :look:
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
meta apo siskepsi ton moderateron
apofasistikan ta ano kato8i...
i diamaxes 8a ginonte me sindromi
apokliete i opiadipote diamaxi xoris kostos
to kostos 8a katalamvanete mono me pistotikes kartes i opies 8a ine kataxorimenes se idiki 8irida tou moto ke analoga to mpineliki 8a diamorfonete ke i xreosi
px
to malaka0,30 lepta
to min se gamiso 2,35
to se xino stin mapa 6,45
to poutsoskampiliasmene 8,45
ke argotera 8a anarti8i pliris pinakas me oloi tin timologiaki politiki
episis parexoumme dorean vrisies opos pana8inaikos
lougra-poustompei
ke xrimatodotoume vrisies opos koutofragke ke mpine pou tinoun na eksafanistoun apo to plousio leksilogio mas
episis se nevrosikous midenistes apragous parexoume ksexoristes elef8eries
pou ka8e fora 8a prosarmozonte analoga tin dia8esi tou endiaferomenou o opios 8a enimeronete me pm
kalo ine otan epidikniete tin efioia sas tin idikotita sas ke tin anoterotita sas
na enimeronete prota tous mod giati afto xreonete me 20% perisotero tou kanonikou
se periptosi pou agnoite ton kanona 8a iparxi prosafksisi 60% stis anagrafomenes times
episis analamvanoume tin epipliksi i ksilodarmo alon xriston kata paragkelia
ke fisika to poso xreosis pikili analoga me to somatiko varos ke tin somatiki diaplasi genika tou melous opou 8a ksilodar8i
px to taksidefti ton katafernoume efkola eno enan gcrooki as poume 8eloume peridotero kopo opote alazi ke to kostos
episis se atoma me gnorimia xronon kanoume idieteres xares ke me poli xamilo kostos
fisika prepi na exoun epidiksi aristo xaraktira
afta ta oliga gia tora sas efxomaste ena poli kalo ke epikodomitiko tsakomo
ke me tis efxes mas na pate na gami8ite oloi xeri xeri
pola filia ke ksiriste tous kolous sas aneksartitos kastas kinonikou ke pnevmatikou epipedou pote den kseris me pio 8a 8es na pidiksis
as iste etimi ke min iper ektimate kolous
oloi analosimi ine
opos leei ke o nomos tis zougklas
opou iparxi kati fagosimo iparxi ke afto pou 8a to fai
ρέστα...
:bawl: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
lampros_fazer
21/06/2007, 00:05
px
....
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
U rock (as usual)..
vangelis 64
21/06/2007, 00:54
Ααααααχαχαχαχαχαχχχχααααααχχχαχαχαχαχαχαχ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
project.breeze
21/06/2007, 01:01
Ξερεις που θα σου βαλω την χοντρη παπαρα μου....
...Στην χοντροπαπαρα μου η γνωμη σου....
Αν μπει κανείς στο forum διαβάσει αυτά και πει πως το forum αυτό είναι μπουρδέλο εγώ δεν θα παρεξηγηθώ.Εσείς;
:rotflmao: :rotflmao:
FestoNero
21/06/2007, 01:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
ρέστα...
:bawl: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Τα βλεπω..
:smokin:
:lol: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
Τα βλεπω..
:smokin:
:lol: :rotflmao:
πάσο...
ο επόμενος γύρος σκούπα... :smokin:
η ανταλλαγη του kadett με την slk ισχυει ακομα...:smokin:
dirtbird
21/06/2007, 05:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
ρέστα...
zireus.....
μην ξεχνιόμαστε (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=805170#post805170) , τι ψυχή έχουν λίγα σεντσ ωρέ? :confused: :rotflmao: :rotflmao:
Να ευχαριστήσω τον zefkas για το σεφτέ (δεν πιστεύω να επιμείνεις τελικά για τα ΡΕΣΤΑ):bigcry: :bigcry:
Σύντομα, θα αναρτηθεί και ειδικός πίνακας με τα happenings που θα γίνουν για αυτούς που συνδράμουν στην αποπεράτωση της κούτας (λογικά τον επεξεργάζεται τώρα ο afro) :uplate:
Έως τότε.....
KEEP BINELIKONIN :beer: :beer:
:bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
zireus.....
μην ξεχνιόμαστε (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=805170#post805170) , τι ψυχή έχουν λίγα σεντσ ωρέ? :confused: :rotflmao: :rotflmao:
Να ευχαριστήσω τον zefkas για το σεφτέ (δεν πιστεύω να επιμείνεις τελικά για τα ΡΕΣΤΑ):bigcry: :bigcry:
Σύντομα, θα αναρτηθεί και ειδικός πίνακας με τα happenings που θα γίνουν για αυτούς που συνδράμουν στην αποπεράτωση της κούτας (λογικά τον επεξεργάζεται τώρα ο afro) :uplate:
Έως τότε.....
KEEP BINELIKONIN :beer: :beer:
:bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :lol:
από που ξεφύτρωσες εσύ?
ρε θα σας ξεπουπουλιάσω ούλους στη σκούπα λέμε!!!! :smokin:
dirtbird
21/06/2007, 09:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από zefkas
από που ξεφύτρωσες εσύ?
χώνε, χώνε :bigcry: :bigcry:
από που ξεφύτρωσες εσύ?
Ακομα δεν παρεδωσες εσυ νεους? :eyepop:
Da.Vintage
21/06/2007, 09:44
;)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.MERCEDES..........LEME!!!!
:rotflmao: :lol: :rotflmao:
AΝ ΠΑΣ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ όλοι οι ΓΥΦΤΟΙ MERCEDES SLK έχουν... Τη καινούρια όχι τη παλιά... και με ζαντάρες επάνω...
Μάλλον το γκρούπ που θα θές να ανήκεις...αν πάρεις αυτό το αμάξι...
Ά και απο ΒΜW εκεί άλλο τίποτα! Μ3 , Χ5 και βάλε!
Da.Vintage
21/06/2007, 09:49
Στην χοντροπαπαρα μου
Aυτό είναι επιστημονικός όρος?
Da.Vintage
21/06/2007, 09:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Ps. Tο slk βγαινει μονο με hydraulic hard top.
Eίπα να του το πώ και εγώ...
Αλλά μιας και είναι Γιατρός θα βρεί οικονομικά κανα οφθαλμίατρο να τον κοιτάξει...
Ακούς εκεί είδε το SLK με υφασμάτινη οροφή και όχι το 2+2....:lol:
Αν πάλι είναι ακριβός ο οφθαλμίατρος θα βρείς εκεί που βρήκες και για την ΜΕΡΣΕΝΤΈ
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
AΝ ΠΑΣ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ όλοι οι ΓΥΦΤΟΙ MERCEDES SLK έχουν... Τη καινούρια όχι τη παλιά... και με ζαντάρες επάνω...
Μάλλον το γκρούπ που θα θές να ανήκεις...αν πάρεις αυτό το αμάξι...
Ά και απο ΒΜW εκεί άλλο τίποτα! Μ3 , Χ5 και βάλε!
Xeroun na dialegoun !!
Bravo tous!
Kai Alvanoi yparxoun me kalitera mixanakia kai autokinita apo esena...akoma kai oi gyftoi :lol:
Esy ti kaneis giauto?
Pou anikeis?
Rosopontio styl i Roumaniko einai to diko sou?
:lol: :rotflmao: :lol:
Stergios69
21/06/2007, 10:02
Εδώ είναι που βρίζουμε τις SLK; :wave2:
Da.Vintage
21/06/2007, 10:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
Αν μπει κανείς στο forum διαβάσει αυτά και πει πως το forum αυτό είναι μπουρδέλο εγώ δεν θα παρεξηγηθώ.Εσείς;
Τί να παρεξηγηθούμε?
Θα τον χρεώσουμε κι'όλας!
ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ =7,5 ευρώ
costas81
21/06/2007, 10:12
Τί να παρεξηγηθούμε?
Θα τον χρεώσουμε κι'όλας!
ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ =7,5 ευρώ
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
paypal paypal!!!!
Da.Vintage
21/06/2007, 10:13
Xeroun na dialegoun !!
Bravo tous!
Kai Alvanoi yparxoun me kalitera mixanakia kai autokinita apo esena...akoma kai oi gyftoi :lol:
Esy ti kaneis giauto?
Pou anikeis?
Aν δώ γύφτο με R1 ή με το αμάξι μου θα το πουλήσω...
Da.Vintage
21/06/2007, 10:14
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
paypal paypal!!!!
Παίζει και group buy για μπινελικο-credits???
1.Titan
2. .....
Άντε να μαζευτούμε να μας έρθουν και πιο φτηνά τα μεταφορικά!
Arxise na poulas....
:rotflmao: :bawl: :lol: :rotflmao:
Το μπρίκι που καβαλάς ούτε γύφτος δεν το παίρνει :rotflmao: :rotflmao: :wave2:
Da.Vintage
21/06/2007, 10:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από m1ke
Το μπρίκι που καβαλάς ούτε γύφτος δεν το παίρνει :rotflmao: :rotflmao: :wave2:
΄Καλό αυτό....
Με το δικό σου έχω δεί 2... μόλις βρούν και 3ο θα ανοίξουν κλάμπ λέει!
Το σκέφτεσαι?:lol: :rotflmao: :lol: :bawl: :lol: :rotflmao: :lol:
Το θέμα αγαπητέ Xrider είναι πάλι, ότι κάποιοι τσαντίστηκαν (καί εσύ), τους είχε παραβαρέσει η ζέστη και η αγαμία (πιθανολογώ), και φρόντισαν μετά από τις προκλήσεις σου (ναί αυτές) να πλακωθείτε.
Αυτό που άφησες σαν τελική γεύση για τους mods, το ίδιο το moto.gr (που είμαστε και μεις οι άσχετοι με τη παρέα) δεν σε τιμά (ο άλλος που είπε το ίδιο, το ξανασκέφτηκε και είπε ότι άλλαξε γνώμη).
Ο τίτλος του παρόντος που αφορά τις κλίκες, είναι άτοπος.
Είναι λογικό άμα κάνεις χαβαλέ με διάφορους για καιρό να έχεις άλλη άνεση -πόσο μάλλον άμα πίνουν και κάμμια μπύρα παρέα εκτός νετ.
Ο μόνος λόγος που φταίει για την αντιμετώπιση που είχες είναι αυτά που ο ίδιος είπες.
Ειδικά οι μαλακίες σου περί μυνήσεων ήταν too much...
Αυτά.
Da.Vintage
21/06/2007, 10:48
Arxise na poulas....
:rotflmao: :bawl: :lol: :rotflmao:
Φέρε και φωτό! αλλοιώς δε το πιστεύω...
Οι γύφτοι για να γίνουν πιό άνθρωποι κυνηγούν τη δηθενιά .... Άρα πάνε σε BMW ή ΜΕΡΣΕΝΤΕ που λένε και αυτοί...
ή σε μηχανές πάνε σε Ιταλικές DUcati ktl ή Κανα Triumph απ'όσο είδα!
Ταξιδευτής
21/06/2007, 11:04
Ωπα μαστορα για κατσε, γιατι εδω το χοντρυναμε! Τι εχουν οι Ρωσσοποντιοι δηλαδη; :mad:
Επισης δεν μου ειπες: ποτε να ερθω να σου παρω μετρα τελικα; ;)
(αντε γιατι ετσι κ αλλιως πελατη θα σε εχω μια μερα, μην τα κανω ολα τελευταια στιγμη ρε παιδι μου!) :D :lol: :lol: :lol:
:wave2:
ΥΓ. Αφρο εισαι ΘΕΟΣ λεμε ρε μλκ!!!! :lol: :lol: :bawl: :lol: :lol:
power hornet
21/06/2007, 11:12
ρε εσεις για σοβαρευτειτε λιγο,το εχετε κανει το φορουμ σκατα,δυο ημερες παρακουλουθω την συζητηση χωρις να μιλησω και εχω φριξει,εχετε ξεφυγει απο καθε επιπεδο.
αμα ζεστενεστε και εχετε πηξει υπαρχουν παραλιες πηγαιντε να δροσιστητε λιγακι.
Da.Vintage
21/06/2007, 11:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet
Έ κάτσε να σχολάσουμε... στο γραφείο δεν έχει πισίνα... Κάποιος μαλάκας κατουρισε μέσα και αδειάζουν το νερό!:smokin:
:lol: :rotflmao: :lol: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Ωπα μαστορα για κατσε, γιατι εδω το χοντρυναμε! Τι εχουν οι Ρωσσοποντιοι δηλαδη; :mad:
Επισης δεν μου ειπες: ποτε να ερθω να σου παρω μετρα τελικα; ;)
(αντε γιατι ετσι κ αλλιως πελατη θα σε εχω μια μερα, μην τα κανω ολα τελευταια στιγμη ρε παιδι μου!) :D :lol: :lol: :lol:
:wave2:
ΥΓ. Αφρο εισαι ΘΕΟΣ λεμε ρε μλκ!!!! :lol: :lol: :bawl: :lol: :lol:
eisai ratsistis?
se peiraxe to Rosopontio styl pou to evala sto idio me to Roumaniko i Alvaniko?H mipos eisai apo Beroia kai Kilkis? :lol:
Argo...kane douleia me alous prota apo edo mesa...
;)
Stergios69
21/06/2007, 11:32
H mipos eisai apo Beroia
ΓΙΑΤΙ, ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ;;!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
ΓΙΑΤΙ, ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ;;!!
Oxi re,8a peraso apo ekei MALLON se liges meres,exo kollito filaraki 2m ypsosx2m platos poli mouri kai gnosti mouri stin Veroia...poli trelliaris.
Stergios69
21/06/2007, 11:39
Oxi re,8a peraso apo ekei MALLON se liges meres,exo kollito filaraki 2m ypsosx2m platos poli mouri kai gnosti mouri stin Veroia...poli trelliaris.
dose stoixeia me pm, oloi edo eimaste ligo-poli gnostoi...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
dose stoixeia me pm, oloi edo eimaste ligo-poli gnostoi...
Apo to 2x2 8a eprepe na katalaveis...den nomizo na exete pollous tetoious.einai 36 xronon.onoma den leo klp gia eunoitous logous...einai super se parea XXXXL typos.
dirtbird
21/06/2007, 11:51
Φέρε και φωτό! αλλοιώς δε το πιστεύω...
.... ktl ή Κανα Triumph απ'όσο είδα!
Πέστα ρε φιλαράκι, πέστα... :D
ελπίζω να διαβάζει ο ex-bmwδάκιας :evil: :lol: :lol: :lol:
Έ κάτσε να σχολάσουμε... στο γραφείο δεν έχει πισίνα... Κάποιος μαλάκας κατουρισε μέσα και αδειάζουν το νερό!:smokin:
:lol: :lol: :lol:
παλι σου φυγανε ρε?
Da.Vintage
21/06/2007, 12:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Πέστα ρε φιλαράκι, πέστα... :D
ελπίζω να διαβάζει ο ex-bmwδάκιας :evil: :lol: :lol: :lol:
To Καπετάνιο λές?
Da.Vintage
21/06/2007, 12:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
παλι σου φυγανε ρε?
Μή μιλάς ρε εσύ έχεσες την άλλη φορά και έπρεπε να ξηλώσουν και τα πλακάκια!:lol:
Giorgos19
21/06/2007, 12:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet
ρε εσεις για σοβαρευτειτε λιγο,το εχετε κανει το φορουμ σκατα,δυο ημερες παρακουλουθω την συζητηση χωρις να μιλησω και εχω φριξει,εχετε ξεφυγει απο καθε επιπεδο.
+1....
afrotwin
21/06/2007, 13:04
pou ine ekines i romantikes epoxes pou gamiomaste ke meta pantrevomaste....
exi xalasi o kosmos to dixos alo leme...
ke epidi 8imi8ika ataka tin ksefournao tora
agapi mou pos odigas etsi
san alvanos monoxiras odigas...
lipon tora ama to sindesoume aligorika me tin oli sizitisi
nomizo oti kolai tamam...
exete gourdosi to perpoutsi paramira
ala mas pai 8a mporousa na po....
Afro θέλω να σε βρίσω αλλα έχω 50λεπτο. Εχεις 20 λεπτα ρέστα?
:lol: :rotflmao: :lol: :beer: :beer: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Afro θέλω να σε βρίσω αλλα έχω 50λεπτο. Εχεις 20 λεπτα ρέστα?
:lol: :rotflmao: :lol: :beer: :beer: :wave2:
Αστα για την αναβαθμιση της "κουτας" ρε τσιφουτη... :wacko:
costas81
21/06/2007, 13:36
ε βεβαια σιγα να μην είχες φίλο κανα κοντό και καραφλό!!!
να σου χαλάει και το image!
:lol: :lol: :lol: :lol:
ε βεβαια σιγα να μην είχες φίλο κανα κοντό και καραφλό!!!
να σου χαλάει και το image!
:lol: :lol: :lol: :lol:
eeee,ti na kanoume...etsi ton ekane i mama tou :lol:
Κι αφού φάγαμε μια μέρα να διαβάζουμε την ακατάσχετη π@π@ρολογία, το γυρίζουμε στην πλάκα....
Κάποιοι, είστε τουλάχιστον φαιδροί!
afrotwin
21/06/2007, 14:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Κι αφού φάγαμε μια μέρα να διαβάζουμε την ακατάσχετη π@π@ρολογία, το γυρίζουμε στην πλάκα....
Κάποιοι, είστε τουλάχιστον φαιδροί!
pli8intikos arsenikos tis fedras?:look:
poustis ise ke fenese re:mad:
dammed_kittin
21/06/2007, 14:09
pli8intikos arsenikos tis fedras?:look:
poustis ise ke fenese re:mad:
που ειναι ο blackbusa που ειπε οτι αποχωρει επειδη μαλακωσες!!!!
κατα τ αλλα πολυ :a31: εδω μεσα....
κ μολις συνειδητοποιησα οτι αλλο x-rider και αλλο xrider :D :D :D
afrotwin
21/06/2007, 14:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από dammed_kittin
που ειναι ο blackbusa που ειπε οτι αποχωρει επειδη μαλακωσες!!!!
κατα τ αλλα πολυ :a31: εδω μεσα....
κ μολις συνειδητοποιησα οτι αλλο x-rider και αλλο xrider :D :D :D
e ti na kanoume afou den mas ka8este oi gkomenes tou forum ke emis ton pezoume...
dammed_kittin
21/06/2007, 14:21
e ti na kanoume afou den mas ka8este oi gkomenes tou forum ke emis ton pezoume...
δεν μου το χες πει οτι εχεις τετοιο παραπονο :rolleyes:
αλλα εστω κ αργα αφου το λες κατι θα κανουμε κ για σενα!!!
εδω τριγυρω κανονιζουμε χορο οι γυναικες του φορουμ με μαυρα μπικινι για τους αντρες!!
afrotwin
21/06/2007, 14:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από dammed_kittin
δεν μου το χες πει οτι εχεις τετοιο παραπονο :rolleyes:
αλλα εστω κ αργα αφου το λες κατι θα κανουμε κ για σενα!!!
εδω τριγυρω κανονιζουμε χορο οι γυναικες του φορουμ με μαυρα μπικινι για τους αντρες!!
oles i ginekes tou forum?
den ginete na apoklisoume merikes
ke na gini ke nixta o xoros sto fos tou fegkariou me giro apo tin perioxi tou xorou megala pano me kamia iperoxi diasimi me mpikini as poume....
?:wacko:
dammed_kittin
21/06/2007, 14:28
oles i ginekes tou forum?
den ginete na apoklisoume merikes
ke na gini ke nixta o xoros sto fos tou fegkariou me giro apo tin perioxi tou xorou megala pano me kamia iperoxi diasimi me mpikini as poume....
?:wacko:
οτι θες!!!
στειλε π.μ.
αποκλειουμε γυναικες βαζουμε πανο βαζουμε κ φωτια
αλλα μονο με την εγκριση του χ_νρ!!!
Xαλαρά 5 σελίδες...
Καλά τ' όπα εγώ....:D :a08:
dirtbird
21/06/2007, 15:25
Exei zesti re kato?
Τόση που αν ήσουν εδώ μάλλον transit μεταποιημένο ψυγείο συνοικιακού κρεατέμπορα θα ήθελες παρά την σουλουκου.... :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:
fantazomai kinisi xamos kai akoma kai me moto 8a pizete,e?
vangelis 64
21/06/2007, 16:38
Exei zesti re kato? Μπααα..........μια χαρά είναι..:lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Ακομα δεν παρεδωσες εσυ νεους? :eyepop:
Αφού ρε αφεντικό δεν ξέρεις από black jack τι ανακατεύεσαι? :p
Αφού ρε αφεντικό δεν ξέρεις από black jack τι ανακατεύεσαι? :p
Σορρυ ... :sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Σορρυ ... :sad:
Σςςςς ούτε εγώ ξέρω! Παίζω κανα δυό παρτίδες τη Πρωτοχρονιά! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
dirtbird
21/06/2007, 17:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Μπααα..........μια χαρά είναι..:lol: :lol: :lol:
...είπε ο Γουίλι ο μαύρος θερμαστής... :bigcry: :bigcry: :rotflmao:
lampros_fazer
22/06/2007, 00:50
Aν δώ γύφτο με R1..
Έχω δει γύφτο με R1..
..αλλά δυο στενά παρακάτω τον μπουζουριάσανε..
:rotflmao:
Gia na min anoixo neo 8ema grafo edo se greeklish-eimai opados tou Afro eipa-
Meta apo to SLK,ta binelikia kai ton geniko xamo,kati allaxe....mallon.
Aloi 8eloun na fygoun,aloi na meinoun,aloi na ginoun dorites organon klp...
Apo tin stigmi pou den efarmozete O KANONAS (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=14807) edo kai poli kairo kai o ka8enas xonete ekei pou den ton spernoun,kapoia stigmi 8a ginomastan kouvari...
Afto to post Klikes,Xrider vs OLON to anoixa gia ton logo pou egrapsa kai stin arxi...opoios eixe kai exei na pei kati enantion mou.....edo i arena.
To apotelesma einai to syni8es....diladi asxeta me to 8ema pragmata opos panta.
Apo Diamaxes exei ginei Genikes kai isos einai to proto post pou 8a kanei tin anti8eti poreia...8a paei apo ekei pou erxonte ta ala.
To mono pou prepei na alaxei edo mesa gia na ta pame OLOI KALA,kata tin gnomi mou einai na min grafoume asxeta me to arxiko post pragmata.
Ego eipa gia tin SLK kai o allos elege to provlima tis zois tou.
O allos vazei 8ema tin poihsh se ena forum mixanon kai meta mou tin leei -vazo pali emena- giati to autokinito einai asxeto me tis moto :eyepop:
Eimai se ena italiko forum polla xronia,tetoia provlimata den eixame kai den eimaste 10-15 atoma, alla xiliades.
Den eixame tetoia provlimata giati oi katigories einai moirasmenes pou boreis na grapseis kai to asxeto p.x gia ta vyzia tis Meleti alla milas MONO giauta...an kapoios pei asxeto exei xasei kai to post amesos.
An kopoun ta asxeta,lynoume kai to provlima.
O Nostra kapou egrapse ego an den me endiaferei to 8ema,o typos pou grafei klp DEN APANTAO....asxeta an to kanei,etsi 8a eprepe na kanoume oloi.
Exeis SLK?Xereis kati pou einai xrisimo se afto pou rotisa?
An NAI,GRAFEIS
An,OXI FEYGEIS
Apla pragmata....
Gia palious kai neous symvouli
Mhn kaneis afto pou den 8a itheles na sou kanoun.
Afro DEN pisteyo na kourastikes na diavaseis ta greeklish.....mono an ta kopseis esy ,8a ta kopso kai ego.:lol:
Da.Vintage
22/06/2007, 07:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Έχω δει γύφτο με R1..
..αλλά δυο στενά παρακάτω τον μπουζουριάσανε..
:rotflmao:
Aφού σου είπα αυτά τα πράγματα δε γίνονται είναι παράνομα...
Καλά τον κάνανε!:lol:
Κι εμεις ΔΕΝ μπαινουμε καν στον κοπο να τα διαβασουμε ... :smilea:
...............
Apla pragmata....
...............
:D
tolkmt-03
22/06/2007, 12:05
[B p.x gia ta vyzia tis Meleti alla milas MONO giauta...an kapoios pei asxeto exei xasei kai to [/B]
Exei vyzares i typisa kai einai i pio prostixi "celebrity" apo oses exw dei apo konta...Poly dynato.
Da.Vintage
22/06/2007, 12:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από tolkmt-03
Exei vyzares i typisa kai einai i pio prostixi "celebrity" apo oses exw dei apo konta...Poly dynato.
Kαι είναι και η πιο δυνατή στο κρεβάτι -απ'οσες έχω πάει απο κοντά-:eyepop:
tolkmt-03
22/06/2007, 12:12
Για πες για πες!
Spit or swallow?
καλα ρε θηριο μετα το σεχ εβαλες και μπραντεφερ.......:lol: :lol: :lol:
Έχω πει ότι η τηλεόραση κάνει πολύ κακό... Άκου η Μελέτη. :lol:
Da.Vintage
25/06/2007, 07:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από tolkmt-03
Για πες για πες!
Spit or swallow?
swallow:D
Da.Vintage
25/06/2007, 07:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από CARP
Και με νίκησε κι'όλας!
Mετά το σεχ ούτε το τηλεκοντρόλ δε μπορούμε να σηκώσουμε οι άντρες!
Και με νίκησε κι'όλας!
Mετά το σεχ ούτε το τηλεκοντρόλ δε μπορούμε να σηκώσουμε οι άντρες!
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :wave2: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από CARP
Αχαχαχα...κορυφαιο...:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
super_toto
25/06/2007, 13:55
:bawl: :lol: :bawl: :lol: :rotflmao: :rotflmao: