View Full Version : Ηρθε η Ωρα .. να φεύγω και εγώ !! από το φόρουμ .
kiriakost
20/06/2007, 21:55
έφτασα στα όρια μου , με τα τελευταία διαχειριστικά φαινόμενα .
Δεν λέω , όλοι έχουν δίκαιο , αλλά όχι και να σπάνε τα νεύρα μας, από επεμβάσεις αδικαιολόγητες και καταχρηστικές .
Ειμαι στο 50/50 , από το να ρίξω μαύρη πέτρα , η από το να προσπαθήσω για άλλη μια φορά .
Συμπεριφορές του στυλ ... εμείς που έχουμε το φόρουμ είμαστε η γάτα , και όλοι οι άλλοι είσαστε τα ποντίκια .. σε μένα δεν είναι ανεκτές .
Ιδιαίτερα εαν τα ποντίκια δεν έχουν καν δικαιώματα , παρά μόνο υποχρεώσεις .
Το παράπονο μου δεν είναι πρωτότυπο , σε χιλιάδες φόρουμ γίνονται με μαθηματική ακρίβεια,
τα ίδια και τα ίδια .
Στην αρχή δέχονται ως μέλοι ακόμα και ψυχασθενείς , διότι δεν έχουν άτομα , έπειτα όταν σηκώσουν λίγο κεφάλι , αρχίζουν να το παίζουν ΘΕΟΙ .
Και τελος έχουν την δικαιολογία , δεν μπορούμε να κοντρολάρουμε τόσα άτομα .
Ωραία , εάν είναι έτσι , βάλτε αριθμό μεγίστης ποσότητας μελών .
Χασκογελούν οι κουδούνες φορουμό-δημιουργοί , βλέποντας τους μετρητές ... έχουμε λέει 2000 - 3000 μέλοι ..
Που τα έχεις βρε ?? στην τράπεζα ??
ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΕ ΕΥΓΕΝΕΙΣ - ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ - ΑΝΟΙΧΤΟΚΑΡΔΟΣ - ΣΩΦΡΩΝ , θα πατήσει ποτέ κανένας στο σπίτι σου για καφέ ??? ή θέλει ο άλλος να έχει καμιά κοινωνική σχέση μαζί σου !!
Πλάκα , μας κάνετε ?
Δεν έχουν φτάσει οι σχέσεις μου εδώ μέσα, με κανένα μέλος η Mod στο απροχώρητο .
Και για αυτο γράφω οτι γράφω , είναι μια απελπισμένη προσπάθεια να χτυπήσω και εγώ το καμπανάκι .
Διότι πολύ άνετα , μπορώ να διαγράψω αυτόν τον χώρο ως σημείο έκφρασης,
της ιντερνετικης μου κοινωνικότητας .... και να έρχομαι μόνο άμα μου χαλάσει καμιά βίδα από την μηχανή ... η για να πουλήσω κανένα αξεσουάρ ..
Τα είπα ... ξελάφρωσα ... και παραμένω σκεπτικός .
Και επειδή ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει , λόγο οτι τα ξυράφια δουλεύουν χαράματα .
Να χαιρετήσω προκαταβολικά , τα 10 - 15 άτομα , που δραστηριοποιούνται στα τεχνικά θεματολόγια του φόρουμ .
Η συμβολή σας σε οπουδήποτε φόρουμ θα είναι χρυσός για τα μέλοι του . :)
.
afrotwin
20/06/2007, 22:00
pida pida pida pida pida pida pida pida
:a12: :a18: :a26: :a31: :a029: :a55: :a54: :a54:
dammed_kittin
20/06/2007, 23:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
pida pida pida pida pida pida pida pida
:a12: :a18: :a26: :a31: :a029: :a55: :a54: :a54:
παλι πρεπει να συγκρατηθω?
αντε αλλη μια φορα δεν θα το πωωωωω
:a13: :a13: :a13:
------------------------------------------------------------------
οτι κ αν αποφασισεις φιλε :wave2: --- ή γεια σου ή καλημερα! --- u know!
εγω παντως σ ευχαριστω πολυ!!!
οταν ρωτησα κατι μου απαντησες
κ ειμαι σιγουρη οτι αλλα 50 αμα ρωταγα
θα καθοσουν υπομονετικα να μου απαντησεις σε ολα!!!
οτι κ αν αποφασισεις να σαι καλα!!!! :beer:
latris mixanis
20/06/2007, 23:27
Αν για κάποιο λόγο δεν σας αρέσει ο τρόπος λειτουργίας του forum και θέλετε να φύγετε για ποιό λόγο το ποστάρετε?? :confused: Δεν την έχω καταλάβει ακόμη αυτή τη λογική...
Δεν μου αρέσει το moto.gr αποχορώ ή απλά διαβάζω ή δεν ξέρω εγώ τι χωρίς πολλά πολλά και χωρίς ανακοινώσεις!! Που αποσκοπεί η οποιαδήποτε μορφή ανακοίνωσης αποχώρησης?
Στο να σας πουν όχι, μη, σε παρακαλώ μείνε?? :confused:
Το κάθε forum όπως κ μια κοινωνία έχει κάποιους κανόνες, αυτοί είναι ΤΕΛΟΣ!!
Αν δεν μας αρέσει την κάνουμε ή αν μας αρέσει μένουμε... Επίσης κάποιος μπορεί να ανοίξει ένα άλλο forum και να δοκιμάσει να επιβάλει την τάξη χωρίς να κάνει τις αδικίες του moto.gr πχ Αν τα καταφέρει χωρίς να ακουστεί κανένα παράπονο μπράβο του!!! Μετά ας έρθει να πει κ στους εδώ μονδεράτωρες τον τρόπο!!
:wave2:
latris mixanis
20/06/2007, 23:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από dammed_kittin
παλι πρεπει να συγκρατηθω?
αντε αλλη μια φορα δεν θα το πωωωωω
:a13: :a13: :a13:
------------------------------------------------------------------
οτι κ αν αποφασισεις φιλε :wave2: --- ή γεια σου ή καλημερα! --- u know!
εγω παντως σ ευχαριστω πολυ!!!
οταν ρωτησα κατι μου απαντησες
κ ειμαι σιγουρη οτι αλλα 50 αμα ρωταγα
θα καθοσουν υπομονετικα να μου απαντησεις σε ολα!!!
οτι κ αν αποφασισεις να σαι καλα!!!! :beer:
Βρε κοριτσι αν είναι να πιέζεσαι πες το το ρημάδι, μην πάθεις και τίποτα!!
dammed_kittin
20/06/2007, 23:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Αν για κάποιο λόγο δεν σας αρέσει ο τρόπος λειτουργίας του forum και θέλετε να φύγετε για ποιό λόγο το ποστάρετε?? :confused: Δεν την έχω καταλάβει ακόμη αυτή τη λογική...
Δεν μου αρέσει το moto.gr αποχορώ ή απλά διαβάζω ή δεν ξέρω εγώ τι χωρίς πολλά πολλά και χωρίς ανακοινώσεις!! Που αποσκοπεί η οποιαδήποτε μορφή ανακοίνωσης αποχώρησης?
Αν δεν μας αρέσει την κάνουμε ή αν μας αρέσει μένουμε... Επίσης κάποιος μπορεί να ανοίξει ένα άλλο forum και να δοκιμάσει να επιβάλει την τάξη χωρίς να κάνει τις αδικίες του moto.gr πχ Αν τα καταφέρει χωρίς να ακουστεί κανένα παράπονο μπράβο του!!! Μετά ας έρθει να πει κ στους εδώ μονδεράτωρες τον τρόπο!!
μηπως γιατι ολοι-αρκετοι εχουν την ιδια λογικη - τα ιδια παραπονα
κ μηπως ευελπιστουν στο να αλλαξει κατι
απο την σταση των μεν στους δε??
εσυ ας πουμε γιατι κανεις αυτη την ερωτηση σε οποιοδηποτε παρομοιο θρεντ!!!??
ή εγω γιατι καθομαι κ σου απανταω!!!??
ή δεν θα λεμε τιποτα!
ή θα τα αναλυουμε ολα μεχρι να τα ξεκοκκαλησουμε!
dammed_kittin
20/06/2007, 23:32
Βρε κοριτσι αν είναι να πιέζεσαι πες το το ρημάδι, μην πάθεις και τίποτα!!
δεν παθαινω εγω τιποτα!!!
:D :D :D
lampros_fazer
20/06/2007, 23:34
Στο καλό..
Είτε φύγεις είτε όχι,η φήμη σου ως καλύτερου μάστορα στη Μαγνησία δεν θα ξεχαστεί εύκολα..
Το κανε μοδα ο sonic.:(
αυτο που εχω καταλαβει εγω ειναι οτι,
ναι, υπαρχει τετοιου ειδους συμπεριφορα (2 μετρα-2 σταθμα)
οχι, δεν θελω να το βλεπω ΚΑΙ εδω μεσα,
φτανει δηλαδη...
κοντευω τα 30 κ εχω σιχαδει διακρισεις κ ταμπελες .....
τετοιου ειδους ποστ θα ΕΠΡΕΠΕ να αφυπνουν ολους μας...
κ για να κανω τον συνηγορο του διαβολου, επειδη το εχω διαβασει
πολλες φορες εδω μεσα "αλλος πληρωνει"
εχω να κανω μερικες ερωτησεις, προς ολους,
του ειπε κανενας να πληρωσει?
για ποιο λογο δημιουργησε το εν λογω φορουμ?
εαν ειναι "εγω πληρωνω, εγω διαταζω" τοτε
ΟΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ......
αλλα θα παρακαλουσα αυτο να ακουστει απο τον δημιουργο του φορουμ
κ οχι απο ανθρωπους οι οποιοι ειναι εδω ΑΠΛΑ κ ΜΟΝΟ για να "επιβλεπουν"
κ να "αναφερουν"
Να 'γιασει το στομα σου!!!! :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
Να 'γιασει το στομα σου!!!! :beer: :beer:
4η καρτα :lol: :wave2:
Cpt. Haddock
21/06/2007, 09:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από l@gos
κ οχι απο ανθρωπους οι οποιοι ειναι εδω ΑΠΛΑ κ ΜΟΝΟ για να "επιβλεπουν"
κ να "αναφερουν"
Επειδή αυτά τα "επιβλέπουν" και "αναφέρουν" κάθονται βαριά και είναι αρκούντως προσβλητικά, σε παρακαλώ να επαναδιατυπώσεις.
Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Ειμαι στο 50/50 , από το να ρίξω μαύρη πέτρα , η από το να προσπαθήσω για άλλη μια φορά .
φιλαράκι....
το να προσπαθήσεις για άλλη μια φορά.....
τί απόδοση δίνει ?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΠΡΩΙΝΟΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝΕ ΤΟ ΠΟΥΛΟ...:rotflmao: :lol: :bawl: :rotflmao:
Αλήθεια ρε..δε ντρέπεστε καθόλου να μας δηλώνετε ότι φεύγετε???
αλήθεια νομίζετε ότι μας ενδιαφέρει?????
τι να πω ρε φιλε..
κατσε να πουμε ...και αντε να κανουμε ΕΜΕΙΣ αλλη μια προσπαθεια για να μη σε χασουμε απο πελάτη.
ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΣ.:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Επειδή αυτά τα "επιβλέπουν" και "αναφέρουν" κάθονται βαριά και είναι αρκούντως προσβλητικά, σε παρακαλώ να επαναδιατυπώσεις.
..... κ επαναδιατυπωνω,
"αναφερουν" με την εννοια που εχει η λεξη στο στρατο, κ για οσους (κ οσες φυσικα) δεν
ξερουν απο στρατο, βγαινω αναφερομενος για μια παρατυπια-ανυπακοη-αρνηση εκτελεσης διαταγης..
με λιγα λογια δλδ, σαν παλιαιοτεροι κ δη moderators, οχι να προσβαλλουν τους χρηστες
με δηλωσεις τυπου "αλλος πληρωνει", αλλα να τους συνετιζουν με παρατηρηση κ εν συνεχεια,
banακι...
ξαναλεω οτι δεν εχω σκοπο να προσβαλλω, αλλα δεν θα ανεχτω σε καμια περιπτωση τετοιου
ειδους "δηλωσεις"....
πιστευω πως εχω την ελευθερια αποψης κ γνωμης κ απο την στιγμη που δεν προσβαλλω
καποιον μπορω να τις εκφραζω ελευθερα..
..... κ επαναδιατυπωνω,
"αναφερουν" με την εννοια που εχει η λεξη στο στρατο, κ για οσους (κ οσες φυσικα) δεν
ξερουν απο στρατο, βγαινω αναφερομενος για μια παρατυπια-ανυπακοη-αρνηση εκτελεσης διαταγης..
με λιγα λογια δλδ, σαν παλιαιοτεροι κ δη moderators, οχι να προσβαλλουν τους χρηστες
με δηλωσεις τυπου "αλλος πληρωνει", αλλα να τους συνετιζουν με παρατηρηση κ εν συνεχεια,
banακι...
ξαναλεω οτι δεν εχω σκοπο να προσβαλλω, αλλα δεν θα ανεχτω σε καμια περιπτωση τετοιου
ειδους "δηλωσεις"....
πιστευω πως εχω την ελευθερια αποψης κ γνωμης κ απο την στιγμη που δεν προσβαλλω
Ενταξει μεγαλε στον ΤΑΚΟ απο εμενα για 5Φ :lol: :smokin:
...
Απαιτεις (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=804729#post804729) κατι αλλο? :dizzy: :hypnotize :lol:
Cpt. Haddock
21/06/2007, 10:01
..... κ επαναδιατυπωνω,
banακι...
ειδους "δηλωσεις"....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αν εσύ κατάλαβες τι έγραψες, μπράβο
:lol:
Ρε παιδάκια, το να βγαίνετε συνεχώς και να μυξοκλαίτε "εμείς οι νέοι χρήστες που οι παλιοί μας τη λένε", "οι κακοί μοντς που κόβουν ποστ" κλπ κλπ δεν καταλαβαίνετε οτι είναι αναξιοπρεπές για σας;
Έλεος λέμε...
Έτσι κάνετε και στη ζωή σας;
Έτσι νιώθετε απο παντού την αδικία να σας περιβάλει και όλοι να θέλουν το κακό σας;
Τι να πω... :sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
Γιατι ρε? :look:
Τι 4 τι 5 ... :dizzy:
:lol: :rotflmao: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
μπορει να το παιρνεις στη πλακα αλλα εμενα προσωπικα με πειραζει αυτη η συμπεριφορα...
αν εσύ κατάλαβες τι έγραψες, μπράβο
Ρε παιδάκια, το να βγαίνετε συνεχώς και να μυξοκλαίτε "εμείς οι νέοι χρήστες που οι παλιοί μας τη λένε", "οι κακοί μοντς που κόβουν ποστ" κλπ κλπ δεν καταλαβαίνετε οτι είναι αναξιοπρεπές για σας;
Έλεος λέμε...
Έτσι κάνετε και στη ζωή σας;
Έτσι νιώθετε απο παντού την αδικία να σας περιβάλει και όλοι να θέλουν το κακό σας;
Τι να πω... :sad:
καταλαβα τι εγραψα κ απ'οτι βλεπω, για να απαντας, καταλαβες κ εσυ...
1) δεν ειπα ΠΟΤΕ "εμεις οι νεοι χρηστες....."
2)δεν ειπε ΠΟΤΕ "οι κακοι mods...."
αυτο που ειπα ειναι για τις δηλωσεις τυπου "αλλος πληρωνει"
το εαν κανω ετσι στη ζωη μου, αυτο ειναι ενα αλλο θεμα κ δε νομιζω
οτι ειναι του παροντως..
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
ακόμα το συζητάτε το θέμα.....
ρε σεις... περνάτε καλά στη ζωή σας...
αν σας χαλάει κάτι, πάμε/πάτε παρακάτω....
ελάτε για καρτ.... :sick::D :D
Cpt. Haddock
21/06/2007, 10:13
αυτο που ειπα ειναι για τις δηλωσεις τυπου "αλλος πληρωνει"
άντε πάλι.... :rolleyes: :rolleyes:
Μα..
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ρε πουστη μου ΤΟΣΟ δύσκολο είναι να το καταλάβετε :sick:
Δεν πληρώνεις ουτε εσύ, ουτε εγω για να είναι όρθιο το φόρουμ και να γράφουμε τις παπαριές μας...
Το θέμα που είναι δεν έχω καταλάβει...
Μα τι κακό είναι αυτό ρε πούστη μου
Ψάχνεστε συνεχώς για να χαλιέστε....
:sad: :sad: :sad: :sad: :sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
ακόμα το συζητάτε το θέμα.....
ρε σεις... περνάτε καλά στη ζωή σας...
αν σας χαλάει κάτι, πάμε/πάτε παρακάτω....
ελάτε για καρτ.... :sick::D :D
εχεις απολυτο δικιο, απλα οπως κ εκτος φορουμ, ετσι κ εντος
οταν σε πειραζει κατι το λες....
ετσι δεν ειναι?
εχεις απολυτο δικιο, απλα οπως κ εκτος φορουμ, ετσι κ εντος
οταν σε πειραζει κατι το λες....
ετσι δεν ειναι?
ναι μωρέ, το λες δε διαφωνώ...
αλλά και?
δόξα τον ακατονόμαστο (θεωρώ ότι) έχουμε πολλά πράγματα να ασχοληθούμε στη ζωή μας για να κάτσουμε να χαλιόμαστε για το internet... έτσι δεν είναι?
θα λέμε τις μαλακίες μας, θα κάνουμε την πλάκα μας, θα ασχολιόμαστε με τα ταξίδια μας, τα track days και τις μηχανές μας... και αν δουμε κάποιο thread που μας χαλάει (ή δε μας ενδιαφέρει) ή το θέμα ή ο δημιουργός του ή οι απόψεις που γράφονται... απλά.... το αγνοούμε... :winka:
θέλετε κοντρίτσες? ελάτε για καρτ το βράδυ... :lol: :lol: :lol: :lol: :smokin:
dukeandthecity
21/06/2007, 10:20
δεν συμφωνώ. Τον sonic (ή οποιοδηποτε sonic )δεν τον ξέρω ουτε εχω το τηλεφωνο του. Γουστάρω καμμιά φορα να τον διαβάζω και γουστάρω που βγάζει δουλειά στον Παπού τον γεροξεκούτη. Αν σηκωθεί να φύγει για τον Α ή Β λόγο (χωρις να τον ασπάζομαι) θέλω να το ξέρω. Και γουστάρω να ξέρω οτι έφυγε λόγο του Α λόγου και όχι γιατι τον πάτησε ερπυστριοφόρα φάλαινα.
Δεν πληρώνεις ουτε εσύ, ουτε εγω για να είναι όρθιο το φόρουμ και να γράφουμε τις παπαριές μας...
το οτι δεν πληρωνω δεν παει να πει οτι πρεπει να μου το κοπανανε ανα πασα ωρα κ στιγμη...
προσωπικα δεν εχω δει ποστ του ιδιοκτητη να αναφερει κατι τετοιο....
απλα οταν θελεις να εκφρασεις μια αποψη για καποιον η για κατι δεν ειναι σωστο
να βαζεις μποροστα τη φραση "αλλος πληρωνει, αμα σ'αρεσει".......
φυσικα κ δεν ψαχνομαι να τσακωθω.......
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
...........και όχι γιατι τον πάτησε ερπυστριοφόρα φάλαινα.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
θέλετε κοντρίτσες? ελάτε για καρτ το βράδυ... :lol: :lol: :lol: :lol: :smokin:
μακαρι να μπορουσα......αλλα ειμαι "βορειος":lol: :lol: :lol:
airamhag
21/06/2007, 10:26
μακαρι να μπορουσα......αλλα ειμαι "βορειος":lol: :lol: :lol:
τουλαχιστον κοιτα τα πμ σου...η ειναι μακρια κ αυτα ?
... και αν δουμε κάποιο thread που μας χαλάει (ή δε μας ενδιαφέρει) ή το θέμα ή ο δημιουργός του ή οι απόψεις που γράφονται... απλά.... το αγνοούμε... :winka:
To kalitero anekdoto!
δεν συμφωνώ. Τον sonic (ή οποιοδηποτε sonic )δεν τον ξέρω ουτε εχω το τηλεφωνο του. Γουστάρω καμμιά φορα να τον διαβάζω και γουστάρω που βγάζει δουλειά στον Παπού τον γεροξεκούτη. Αν σηκωθεί να φύγει για τον Α ή Β λόγο (χωρις να τον ασπάζομαι) θέλω να το ξέρω. Και γουστάρω να ξέρω οτι έφυγε λόγο του Α λόγου και όχι γιατι τον πάτησε ερπυστριοφόρα φάλαινα.
Αμα η8ελε να φυγει καλα εκανε κι εφυγε...το οτι ποσταρε καποια παραπονα επισης δεκτο...
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΚ@ΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ 8ΕΜΑ???
Αηδια καταντησε .... :a56:
υγ..
Τα παραπανω ΔΕΝ ειναι προσωπικη επι8εση σε σενα Ντουκ...απλα ''δανειστηκα'' το ποστ σου ....
γουστάρω που βγάζει δουλειά στον Παπού τον γεροξεκούτη.
Το είδαααααα....!!! :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
σώπα ρε!
copy-paste στο word και font στο 26 ?
α ρε τεχνολογία....
μέχρι και ο στραβός βλέπει πλέον...
Τον γεροξεκούτη που λέτε εγώ που έχω διαβάσει κάνα δυο ποστάκια του τον έχω σε περισσότερη εκτίμηση από ότι του λέω (σιγά μη του το πω κιόλας). :lol:
Συχνά πυκνά μου τη "λέει" και διαβάζωντας αυτό που έγραψα καταλαβαίνω ότι υπάρχει σοβαρή περίπτωση κάτι που έγραψα (καθότι είμαι σχετικά σκράπας στα μηχανικά) να το πάρουν στραβά κάποιοι -το θέμα είναι σοβαρό σε τεχνικά θέματα.
Αυτό δέ σημαίνει ότι επειδή το κάνει θα με πάρει από κάτω και θα ξαναρχίσω τα drugs...
Ούτε σημαίνει ότι όλοι οι μόδιστροι φταίνε για το αν ο Κυριάκος και ο sonic θέλουν να την κάνουν επειδή προσβλήθηκαν λέει προσωπικά που δεν ακούστηκε κάτι που θεωρούσαν σημαντικό (καί λάθη μπορεί να γίνουν, σκεφτείτε το).
Όπως βαράει εμένα η ζέστη και πάω για μπάνιο, έτσι συμβαίνει με όλους (και μερικοί δεν μπορούν να πάνε για μπάνιο). Για την ιστορία, τα 2 τόπικς που ξέρω ότι τα μέλη (Κυριάκος και sonic) σπάστηκαν επειδή πήγαν αλλού (τα τυχόν σβησμένα δε ξέρω) ήταν κατά τη γνώμη μου για τα μπάζα...
Τώρα άμα θέλετε 1000% να μένει ένα ποστ σας (χωρίς να σκέφτεστε πόσο κολλάει εκεί που το βάλατε), βάλτε το εκεί που το σπάμινγκ επιτρέπεται πχ στις Γενικές.
Κυριάκο ισχύει και για σένα (όπως και για μένα), η παρατήρηση που έκανα στον sonic και σου άρεσε...
Άμα θες κάτσε, άμα δε μπορείς κάντηνε δε τρέχει τίποτε.
σαν παλιαιοτεροι κ δη moderators να συνετιζουν τους χρηστες με παρατηρηση κ εν συνεχεια,
banακι...
:eyepop: :look: :eyepop:
Οι χρήστες πάνε στα Προνήπια ???
(ή οι mods έχουν Διδακτορικό στον "Κατά Περίπτωση Χειρισμό Παραβατικής Συμπεριφοράς Χρήστη Forum" ???)
πιαστο τωρα με τα ρυτιδιασμενα χερακια σου να μην φυγει και ξεκινα ρυθμικες κινησεις λογω του Παρκινσον σου!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
........................
(ή οι mods έχουν Διδακτορικό στον "Κατά Περίπτωση Χειρισμό Παραβατικής Συμπεριφοράς Χρήστη Forum" ???)
Εγω δεν το 'χω τελειωσει ακομα... :( :blush:
:eyepop: :look: :eyepop:
Οι χρήστες πάνε στα Προνήπια ???
γιατι να κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας......
οι χρηστες οι οποιοι δημιουργουν προβληματα φαινονται απο τα πρωτα
ποστ...δεν μπηκαμε χθες στο νετ...εδω εχω εγω αποψη για χρηστες,
που στην τελικη δεν μπαινω κ τοσο συχνα, ποσο μαλλον οι mods...
(κάθε δεύτερη Πέμπτη έχω καταπληκτική μνήμη λέμε)
Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
Άκου πά να φύγει, δε κάνει λέμε το moto.gr επιστροφές εγγραφών, πάνε τα λεφτά, γειά.
Καλοοοοοοό :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Εγω δεν το 'χω τελειωσει ακομα... :( :blush:
να τελειωνεις γρηηηηγορα το διδακτορικο σου!!:lol: :bigcry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Απαιτεις κατι αλλο? :dizzy: :hypnotize :lol: [/B]
εγω ΑΠΑΙΤΩ να φυγουν οι αεκτζιδες απο το φορουμ και για αυτο παω να χαιρετισω τον μπλακμπουσα στο αλλο ποστ
:rotflmao: :rotflmao:
Cpt. Haddock
21/06/2007, 11:51
τελικά έφυγε αυτός; :confused:
airamhag
21/06/2007, 11:53
γιατι ??? :look:
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
εγω ΑΠΑΙΤΩ να φυγουν οι αεκτζιδες απο το φορουμ και για αυτο παω να χαιρετισω τον μπλακμπουσα στο αλλο ποστ
:rotflmao: :rotflmao:
:rolleyes:
Αυτο το βρισκω μια ΛΟΓΙΚΗ απαιτηση... :D :evil:
:lol: :bigcry: :lol: :bigcry:
νταξ.....τοση ωρα παραθετουμε αποψεις κ αυτο το ξεχασαμε....
:confused: :confused: :confused:
afrotwin
21/06/2007, 13:39
pantos osi 8elete na alaksi kati ksaploste anapaftika sto edafos ke kitate ta apaftaria mas apo ali optiki gonia
isos an ta vlepete apo kato na niosete kapia simantiki alagi....
lampros_fazer
21/06/2007, 14:07
Θα'χει κάτσει σε καμια γωνιά και θα διαβάζει..
Αλλιώς έβλεπες κανα θρεντ: 'έκλασα χτες το βράδι πάνω στη σέλα,ποιό είναι το καλύτερο αφρώδες του κόσμου..;'
:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Στο καλό..
Είτε φύγεις είτε όχι,η φήμη σου ως καλύτερου μάστορα στη Μαγνησία δεν θα ξεχαστεί εύκολα..
εισαι πολυ κακος:mad: :mad:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Οχι, φυγαν ολοι απ'τη μποχα.. :wave2:
ουπς, λαθος θρεντ.. :dizzy:
:lol: :rolleyes:
ρε γιδια
και οι μεν και οι δε
γιατι καθεστε και το αναλυετε;θελει να φυγει
οκ!
αφηστε να τον φυγει!
αλλα μη θιγεστε κ απο πανω εφοσον του λετε "φυγε,γιατι μας το λες;"
αυτα ειχα να πω
καλο σας απογευμα
φευγα να τελειωνουμε !!!!!!!!!
α και που σαι...στα @@ μας.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Davelis
ρε γιδια
αυτα ειχα να πω
καλο σας απογευμα
ΦΕΥΓΕΙΣ???
ΣΤΑ ΓΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!
ΕΥΓΕΝΈΣΤΑΤΕ ΜΟΥ ΚΥΡΙΕ:a43:
Όποιος έχει κάνει modεράτορας ενδεχομένως να καταλαβαίνει πόσο δύσκολη, δύστροπη, πολύπλοκη και χρονοβόρα είναι η διαχείριση ενός τέτοιου χώρου.
Δεδομένου ότι δεν έχω κάποιους ενδοιασμούς(Αφού είμαι απλό μέλος) θα τα πω λίγο χύμα και έξω από αυτά τα ωραία μου δόντια :D
Για τους φίλους μας τους mods:
- Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να έχουν αρπαχτεί δύο παρατάξεις ή μέλη και να προσπαθούν να επιβάλλουν την τάξη χωρίς να θέλουν να δυσαρεστήσουν τον ένα ή τον άλλο(όταν μάλιστα τους γνωρίζουν προσωπικά).
- Υπάρχουν στιγμές που από κεκτημένη ταχύτητα, τους διαφεύγουν παραπτώματα και posts που δεν έπρεπε να τους ξεφύγουν. Μην ξεχνάμε ότι διαβάζουν τον δεκαπλάσιο αριθμό post απ' ότι ένα συνηθισμένο μέλος αφού είναι στην ευθύνη τους κάποια threads, οπότε δεν έχουν την πολυτέλεια να κάτσουν να διαβάσουν μόνο όσα τους ευχαριστούν και τους ενδιαφέρουν, όπως κάνουμε οι υπόλοιποι.
- Έχουν αρκετές φορές να επεξεργαστούν αρκετά pm, είτε γιατί υπάρχουν πολλά περίεργα και νέα μέλη ή γιατί στέλνει ο ένας στον άλλο mod για ενδοσυνεννόηση.
- Επιτελούν εργασίες συντήρησης(Μεταφορές, διαγραφές κτλ κτλ)
- Οργανώνουν topics και posts γενικού ενδιαφέροντος
- Σπανιότατα αδικούν ηθελημένα κάποιο μέλος. Συνήθως αυτό όταν συμβεί, γίνεται γιατί προσπαθούν να κρατήσουν κάποιες ισορροπίες στο φόρουμ. Αρκετές φορές δηλαδή ενώ κάποιο θιγμένο μέλος έχει προσβληθεί από κάποιο άλλο, ο mod δεν παίρνει σαφή θέση υπέρ του αδικημένου γιατί γνωρίζει ότι σε μία τέτοια περίπτωση η συζήτηση θα ξεφύγει με πολύ χειρότερο τρόπο.
- Ένα από τα πιο τρελά όνειρα των mods είναι, τα μέλη αν είναι δυνατόν να μην υποδικνύουν σε άλλα μέλη τι πρέπει να κάνουν και πως πρέπει να μιλήσουν. Προτιμούν να επεμβαίνουν αυτοί σαν τους δικαστές του Άρειου Πάγου :lol: και να επιβάλλουν διώξεις εναντίον των ταραξιών.
- Κάτι που πολλοί δεν καταλαβαίνουν είναι ο ιδιόρυθμος χαρακτήρας του ηλεκτρονικού κατασκευάσματος που λέγεται φόρουμ. Ο καθένας μπορεί πράγματι να λέει ότι θέλει. Δεν μπορεί όμως να το γράφει όπου θέλει. Επίσης ο χαρακτήρας ενός φόρουμ (Συνήθως) διαμορφώνεται από τον ιδιοκτήτη του. Αυτός "σκιαγραφεί" τα όρια και δίνει τις γραμμές τις οποίες ακολουθούν οι διαχειριστές. Αν επισκέπτεστε πολλά φόρουμ, θα διαπιστώσετε ότι από φόρουμ σε φόρουμ αλλάζει το ύφος, η αυστηρότητα, τα όρια, η γλώσσα κτλ.
- Δεν ξέρω κανένα φόρουμ που να έχει βάλει μέγιστο όριο μελών. Απλά οριοθετούνται κάποιοι κανόνες και όσο μπορούν οι διαχειριστές τους εφαρμόζουν. Εκτός σπάνιων περιπτώσεων, τα φόρουμ τα διαχειρίζονται εθελοντές και όχι υπάλληλοι. Τον ελεύθερο χρόνο τους αφιερώνουν και δεν μπορεί να βρίσκονται κάτω από το άγχος και τη πίεση( από εμάς) για το αν ήταν τυπικοί σε κάθε τους τοποθέτηση.
- Όταν συμμετέχετε σε ένα φόρουμ να είστε έτοιμοι να ακούσετε όχι αυτά που φαντάζεστε αλλά αυτά που δεν φαντάζεστε. Μην προσπαθείτε να πείσετε κάποιον με αντίθετη άποψη να την αλλάξει χωρίς να έχετε αποδεχτεί ότι υπάρχει περίπτωση να μην μπορέσετε να το επιτύχετε.
- Ξέρετε πόσες φορές είπα, σήμερα δεν μπαίνω να διαχειριστώ το φόρουμ(όπου είμαι mod) γιατί βαριέμαι αλλά τελικά πάντα το κάνω, γιατί την επόμενη ημέρα που θα μπω, μπορεί κάποιος σχιζοφρενής να τα έχει κάνει όλα καλοκαιρινά.
- Επίσης να μην ξεχνάμε ότι κατασκευάσματα σαν αυτά ενός φόρουμ, επιτελούν κοινωνικό λειτούργημα. Είναι εκτός από πηγές ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, ένας τρόπος εκτόνωσης των παθών και των απωθημένων των μελών, καθώς και ένας τρόπος ψυχοθεραπείας.
Καλό κουράγιο σε όλους μας.
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΙΠΠΕΑΣ
Όποιος έχει κάνει modεράτορας ενδεχομένως να καταλαβαίνει πόσο δύσκολη, δύστροπη, πολύπλοκη και χρονοβόρα είναι η διαχείριση ενός τέτοιου χώρου.
Δεδομένου ότι δεν έχω κάποιους ενδοιασμούς(Αφού είμαι απλό μέλος) θα τα πω λίγο χύμα και έξω από αυτά τα ωραία μου δόντια :D
Για τους φίλους μας τους mods:
- Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να έχουν αρπαχτεί δύο παρατάξεις ή μέλη και να προσπαθούν να επιβάλλουν την τάξη χωρίς να θέλουν να δυσαρεστήσουν τον ένα ή τον άλλο(όταν μάλιστα τους γνωρίζουν προσωπικά).
- Υπάρχουν στιγμές που από κεκτημένη ταχύτητα, τους διαφεύγουν παραπτώματα και posts που δεν έπρεπε να τους ξεφύγουν. Μην ξεχνάμε ότι διαβάζουν τον δεκαπλάσιο αριθμό post απ' ότι ένα συνηθισμένο μέλος αφού είναι στην ευθύνη τους κάποια threads, οπότε δεν έχουν την πολυτέλεια να κάτσουν να διαβάσουν μόνο όσα τους ευχαριστούν και τους ενδιαφέρουν, όπως κάνουμε οι υπόλοιποι.
- Έχουν αρκετές φορές να επεξεργαστούν αρκετά pm, είτε γιατί υπάρχουν πολλά περίεργα και νέα μέλη ή γιατί στέλνει ο ένας στον άλλο mod για ενδοσυνεννόηση.
- Επιτελούν εργασίες συντήρησης(Μεταφορές, διαγραφές κτλ κτλ)
- Οργανώνουν topics και posts γενικού ενδιαφέροντος
- Σπανιότατα αδικούν ηθελημένα κάποιο μέλος. Συνήθως αυτό όταν συμβεί, γίνεται γιατί προσπαθούν να κρατήσουν κάποιες ισορροπίες στο φόρουμ. Αρκετές φορές δηλαδή ενώ κάποιο θιγμένο μέλος έχει προσβληθεί από κάποιο άλλο, ο mod δεν παίρνει σαφή θέση υπέρ του αδικημένου γιατί γνωρίζει ότι σε μία τέτοια περίπτωση η συζήτηση θα ξεφύγει με πολύ χειρότερο τρόπο.
- Ένα από τα πιο τρελά όνειρα των mods είναι, τα μέλη αν είναι δυνατόν να μην υποδικνύουν σε άλλα μέλη τι πρέπει να κάνουν και πως πρέπει να μιλήσουν. Προτιμούν να επεμβαίνουν αυτοί σαν τους δικαστές του Άρειου Πάγου :lol: και να επιβάλλουν διώξεις εναντίον των ταραξιών.
- Κάτι που πολλοί δεν καταλαβαίνουν είναι ο ιδιόρυθμος χαρακτήρας του ηλεκτρονικού κατασκευάσματος που λέγεται φόρουμ. Ο καθένας μπορεί πράγματι να λέει ότι θέλει. Δεν μπορεί όμως να το γράφει όπου θέλει. Επίσης ο χαρακτήρας ενός φόρουμ (Συνήθως) διαμορφώνεται από τον ιδιοκτήτη του. Αυτός "σκιαγραφεί" τα όρια και δίνει τις γραμμές τις οποίες ακολουθούν οι διαχειριστές. Αν επισκέπτεστε πολλά φόρουμ, θα διαπιστώσετε ότι από φόρουμ σε φόρουμ αλλάζει το ύφος, η αυστηρότητα, τα όρια, η γλώσσα κτλ.
- Δεν ξέρω κανένα φόρουμ που να έχει βάλει μέγιστο όριο μελών. Απλά οριοθετούνται κάποιοι κανόνες και όσο μπορούν οι διαχειριστές τους εφαρμόζουν. Εκτός σπάνιων περιπτώσεων, τα φόρουμ τα διαχειρίζονται εθελοντές και όχι υπάλληλοι. Τον ελεύθερο χρόνο τους αφιερώνουν και δεν μπορεί να βρίσκονται κάτω από το άγχος και τη πίεση( από εμάς) για το αν ήταν τυπικοί σε κάθε τους τοποθέτηση.
- Όταν συμμετέχετε σε ένα φόρουμ να είστε έτοιμοι να ακούσετε όχι αυτά που φαντάζεστε αλλά αυτά που δεν φαντάζεστε. Μην προσπαθείτε να πείσετε κάποιον με αντίθετη άποψη να την αλλάξει χωρίς να έχετε αποδεχτεί ότι υπάρχει περίπτωση να μην μπορέσετε να το επιτύχετε.
- Ξέρετε πόσες φορές είπα, σήμερα δεν μπαίνω να διαχειριστώ το φόρουμ(όπου είμαι mod) γιατί βαριέμαι αλλά τελικά πάντα το κάνω, γιατί την επόμενη ημέρα που θα μπω, μπορεί κάποιος σχιζοφρενής να τα έχει κάνει όλα καλοκαιρινά.
- Επίσης να μην ξεχνάμε ότι κατασκευάσματα σαν αυτά ενός φόρουμ, επιτελούν κοινωνικό λειτούργημα. Είναι εκτός από πηγές ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, ένας τρόπος εκτόνωσης των παθών και των απωθημένων των μελών, καθώς και ένας τρόπος ψυχοθεραπείας.
Επειδη σε τετοια thread η απαντηση ειναι μια θα την δωσω και εγω και ας υποστω της συνεπειες.
Στα @@ μας. :D
ALX GS 11½
21/06/2007, 18:23
Μάγκες...αυτά παντού γίνονται! Δεν υπάρχει φόρουμ που να μην έχει βγει παραπονούμενος κανένας!
Το έργο το χω ξαναδεί και εδώ και στο bikenet αλλά και στο σχετικά καινούριο φόρουμ το mybike που τυχαίνει να είμαι και moderator.
Eίναι όπως τα είπε ο φίλος ΙΠΠΕΑΣ πιο πάνω.Δύσκολη η δουλειά του mod και μια δουλειά που γίνεται οικειοθελώς και αφιλοκερδώς .
Έτσι λοιπόν πιστεύω πως θα είναι σπάνιες (έως ανύπαρκτες) οι περιπτώσεις που κάποιος mod θα καρατομίσει εσκεμένα κάποιο μέλος γιατί δεν το πάει ο ίδιος.
Κι αυτός ακόμα "δίνει λόγο" στους διαχειριστές του φόρουμ που στην τελική δικό τους μαγαζί είναι!
Αυτοί βάζουν τους κανόνες (ανθρώπινους και σεβαστούς θα έλεγα σε όλα τα φόρουμ που έχω δει) κι από κει και πέρα υπάρχει μια κοινή γραμμή πλεύσης αυτών και των mod για την τήρηση των ισορροπιών.
Πάντα θα υπάρχουν οι θύτες και τα θύματα.Κάτι θα ειπωθεί παραπάνω ή και κάτι θα παρερμηνευθεί και θα φτάσει το θέμα στον τσακωμό.
Εκεί θα επέμβουν οι mods και οι admins και κατά την κρίση τους θα προσπαθήσουν να ηρεμήσουν τα πνεύματα,με το καλύτερο τρόπο.Το ban είναι για ακραίες καταστάσεις κι όταν ειπωθούν πράγματα ανεπίτρεπτα από ένα μέλος προς ένα άλλο.
Έχουμε περάσει κι εμείς στο mybike κάνα δυο μεγάλες κρίσεις με κάποιους που έλεγαν τα ίδια με τον φίλο που άνοιξε το τόπικ,και την γνωρίζω την φάση.
Εγώ ένα έχω να πω στην τελική. Άμα έχεις πρόβλημα με το moto.gr σήμερα,θα έχεις πρόβλημα και με το bikenet αύριο και με το mybike μεθαύριο!
Δεν είναι προβληματικά τα φόρουμ,κάποια μέλη είναι προβληματικά και βλέπουν παντού ανθρώπους που τους απειλούν και τους ειρωνεύονται.
Άρα δεν είναι στραβός ο γυαλός....μάλλον στραβά αρμενίζουν μερικοί!
Επίσης κάποιες δηλώσεις του τύπου "φεύγω και να δω τι θα κάνετε χωρίς εμένα" όπως έχουν ειπωθεί από άτομα που έφυγαν με "παραίτηση"(οικειοθελώς) ή με "απόλυση" (ban) από το mybike,μόνο αστείες θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν.
Κανένα φόρουμ και καμία κοινωνία δεν έχει ανάγκη από δυο-τρείς πολίτες/μέλη κι ούτε θα πάψουν να υπάρχουν αν φύγουν αυτοί.
Αυτό το τελευταίο ας το έχουν όλοι στο πίσω μέρος του μυαλού τους,όταν σκεφτούν πως είναι η ώρα να φεύγουν επειδή δεν μπορούν άλλο το "φασιστικό καθεστώς" των φόρουμ.
Και θυμηθείτε... το να είσαι μέλος σε ένα φόρουμ δεν είναι υποχρέωση,...είναι προνόμιο!:wave2:
kiriakost
21/06/2007, 18:49
Ο στόχος μου επετεύχθη , το μήνυμα έφτασε στους αποδέκτες του .
Για τους φίλους του φόρουμ που έχυσαν το μελάνη τους , τους ευχαριστώ πολύ .
Τα περί φόρουμ και λειτουργίας είναι γνωστά .
Η μόνη άγνωστη λέξη στον παγκόσμιο ιστό , είναι η λέξη φιλότιμο .
Σε αυτήν την λέξη ποντάρω , για να συνεχίσει η εδώ κοινότητα, να ζει , και να λειτουργεί αρμονικά .
Αντε , πάμε στις δουλειές μας , και να προσέχουμε όλοι !!! να μην πικραίνουμε ο ένας τον άλλο αδικαιολόγητα ..
:a026: :)
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
ΦΕΥΓΕΙΣ???
ΣΤΑ ΓΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!
ΕΥΓΕΝΈΣΤΑΤΕ ΜΟΥ ΚΥΡΙΕ:a43:
εισαι τοσο αστειος που θα σε προτιμουσα αν ειχα να διαλεξω μεταξυ του εαυτου σου και του Σεφερλη
Ο στόχος μου επετεύχθη , το μήνυμα έφτασε στους αποδέκτες του .
Για τους φίλους του φόρουμ που έχυσαν το μελάνη τους , τους ευχαριστώ πολύ .
Τα περί φόρουμ και λειτουργίας είναι γνωστά .
Η μόνη άγνωστη λέξη στον παγκόσμιο ιστό , είναι η λέξη φιλότιμο .
Σε αυτήν την λέξη ποντάρω , για να συνεχίσει η εδώ κοινότητα, να ζει , και να λειτουργεί αρμονικά .
Αντε , πάμε στις δουλειές μας , και να προσέχουμε όλοι !!! να μην πικραίνουμε ο ένας τον άλλο αδικαιολόγητα ..
:a026: :)
ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΔΛΔ????
:lol: :bigcry: :lol: :bigcry:
Φτου σκουληκομηρμυγκότρυπα :mad: , ξέχασα το πιο πiκάντικο...
- Για κάποιο περίεργο άγραφο υποσυνείδητο νόμο που κανένας moderάτορας δεν έχει καταφέρει να βρει σε όλες τις δεξαμενές γνώσης, είναι ότι δεν μπορεί να παραιτηθεί ή να απολυθεί και να ησυχάσει από τις σκοτούρες. :rolleyes: :cry: :a4:
fantacid
21/06/2007, 20:29
ΦΕΥΓΩ Κ ΓΩ ρεε λουμπινες!!!
σας βαρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεθηκα!!!!
παω αγραφα κοτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες!
πηξτε στα μπετα των πολεων σας!!
Εχω δει τα απειρα 'φευγω' ποστ (εδω μονο τελευταια) και εχω γραψει 2-3 κι εγω ( ο Daemon ξερει). Αλλα αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι αυτους που ποσταρουν να το πουν και...μετα ξαναποσταρουν σαν να μην συνεβει τιποτα. Η φευγεις και γουσταρεις ( σπανια γιατι συνηθως τρωγεσαι να δεις τι εντυπωση αφησε η φυγη σου, ποσοι ποσταραν να σου πουν θα τους λειψεις, ποσοι σε εβρισαν αφου εφυγες κτλ) η μενεις και το παλευεις.
Η κανεις αυτο που κανω εγω...φευγεις για καμμια βδομαδα το λιγοτερο (απλα δεν το ανοιγεις το ρημαδι) και επιστρεφεις δριμυτερος ( και χωρις καμμια επαφη με το τι συμβαινει γιατι απο τοτε που εφυγες εχουν δημιουργηθει 178 νεα θρεντ και 4957 νεα ποστ :bigcry: )
η λυση ειναι ΜΙΑ .........κανεις ενα ταξιδακι να ξελαμπικαρεις και αντε γεια ..........
Αρχικά δημιουργήθηκε από Davelis
εισαι τοσο αστειος που θα σε προτιμουσα αν ειχα να διαλεξω μεταξυ του εαυτου σου και του Σεφερλη
η μοναδική σου εξυπνάδα! Να το κοιτάξεις πριν λιποθυμήσεις:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
παω αγραφα κοτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες!
πηξτε στα μπετα των πολεων σας!!
Αν το εννοείς.....
καλά να περάσεις, ρε παιδί!
:beer: :beer: :beer:
fantacid
21/06/2007, 23:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
Αν το εννοείς.....
καλά να περάσεις, ρε παιδί!
:beer: :beer: :beer:
οχι πλακα (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=40247) κανω!
βλεπω εχεις κενα σε βασικα θρεντς κ μαλλον σε βλεπω για να κοβεσε στις τελικες εξετασεις!!
:lol: :lol: :lol:
btw
thnx mate
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
οχι πλακα (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=40247) κανω!
βλεπω εχεις κενα σε βασικα θρεντς κ μαλλον σε βλεπω για να κοβεσε στις τελικες εξετασεις!!
btw
thnx mate
Το ξέχασα ότι έφτασε η εκδρομή!
Το νουυυυυυυ σουυυυυυ ..............!
:beer: :wave2:
kiriakost
21/06/2007, 23:49
Απο οτι καταλαβαίνω, σημαντικό ποσοστό ατόμων !! αδυνατούν να καταλάβουν το ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΟ .
1) Στην περίπτωση μου έκανα μια διαμαρτυρία !! Η οποία δεν σχετίζεται με το τι γνώμη έχουν τα απλά μέλη για μένα .
2) Ολες οι εγγραφές του τύπου .. ( Φεύγω .. Μένω ) είναι διαμαρτυρίες ..
3) Υπάρχουν και οι άρρωστοι του στυλ ( Φεύγω .. Μένω .. τι θα κάνετε χωρίς εμένα ) Εγω δεν ανήκω σε αυτήν την κατηγορία .
Δεν υπάρχει εξήγηση για την συμπεριφορά ορισμένων τύπου " fantacid " ... το να σπαμαρετε για πλάκα το καταλαβαίνω .... το να μην καταλαβαίνεται τα αυτονόητα ...
είναι από τα άγραφα !! ή δείγμα δυσλεξίας.
Είναι επιλογή μου , να μην ανοίγω διάλογο με τον κάθε ένα που μου πετάει μια ερώτηση, ιδιαιτέρα εάν είναι μπαρούφα ... έγινα κατανοητός κύριε ή κυρία " fantacid " ..
fantacid
22/06/2007, 00:09
Απο οτι καταλαβαίνω, σημαντικό ποσοστό ατόμων !! αδυνατούν να καταλάβουν το ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΟ .
1) Στην περίπτωση μου έκανα μια διαμαρτυρία !! Η οποία δεν σχετίζεται με το τι γνώμη έχουν τα απλά μέλη για μένα .
2) Ολες οι εγγραφές του τύπου .. ( Φεύγω .. Μένω ) είναι διαμαρτυρίες ..
3) Υπάρχουν και οι άρρωστοι του στυλ ( Φεύγω .. Μένω .. τι θα κάνετε χωρίς εμένα ) Εγω δεν ανήκω σε αυτήν την κατηγορία .
Δεν υπάρχει εξήγηση για την συμπεριφορά ορισμένων τύπου " fantacid " ... το να σπαμαρετε για πλάκα το καταλαβαίνω .... το να μην καταλαβαίνεται τα αυτονόητα ...
είναι από τα άγραφα !! ή δείγμα δυσλεξίας.
Είναι επιλογή μου , να μην ανοίγω διάλογο με τον κάθε ένα που μου πετάει μια ερώτηση, ιδιαιτέρα εάν είναι μπαρούφα ... έγινα κατανοητός κύριε ή κυρία " fantacid " ..
δλδ τωρα εσυ γιατι διαμαρτυρεσε?
επειδη σου κοψανε το σουπερ νουπερ θρεντ για την θερμοκρασια αλυσιδας ή επειδη λες μαλκιες κ σε σπαμμαρω ή για κατι αλλο που δε καταλαβα???
το αυτονοητο του κεφαλιου σου δεν ειναι αυτονοητο για ολους ρε συ παλικαρι.
τι μπαρουφα σε ρωτησα ρε πρωτομαστορα κ συγχύστηκες παλι?
εαν συγχύζεσαι τοσο ευκολα μη μπαινεις μοτο.γρ μην μας παθεις κ τπτ κ εχουθμε τυψεις!
ερε κατι νουμερα .............................
:a029:
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
η μοναδική σου εξυπνάδα! Να το κοιτάξεις πριν λιποθυμήσεις:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μεσα επεσες
tsoukas77
22/06/2007, 21:15
[BΠου αποσκοπεί η οποιαδήποτε μορφή ανακοίνωσης αποχώρησης?
:wave2: [/B]
Επρεπε να σας χαροποιει το γεγονος οτι καποιοι οταν αποχωρουν εκφραζουν τις αποψεις τους,αφου σας δινει την δυνατοτητα να βελτιωνεστε ή τουλαχιστον να προβληματιζεστε για καποια θεματα...
Ειτε στην προσωπικη μας ζωη,ειτε στην επαγγελματικη,το feedback ειναι παντα ευπροσδεκτο.Μας βοηθα σε πολλα...