View Full Version : Επιτελους!!!
Παιδια πριν απο μια μιση βδομαδα εγινα κατοχος του cbf 250 και ειμαι υπερευχαριστημενος!!:) :D
το μηχανακι ειναι πανεμορφο δεν το περιμενα ετσι!!! :D
ειμουν ετοιμος να αγορασω το ρς 125 αλλα δεν το πειρα λογο :
1) διχρονο δεν μπορω να κανω ταξιδακι ειδικα τωρα που θα ειμαι κ φοιτητης
2) δυσκολια στο να βρω ανταλακτικα ( ο προμυθευτης στην πολη μου μου ειπε χαρακτιστηκα : "αν σου βγαλει ενα προβλημα μπορει να μεινεις χωρις μηχανακι ολο το καλοκαιρι " )
:sun:
Αρχικά δημιουργήθηκε από flip
Παιδια πριν απο μια μιση βδομαδα εγινα κατοχος του cbf 250 και ειμαι υπερευχαριστημενος!!:) :D
ΚΑΛΟΤΆΞΙΔΟ....
:wave2: :wave2: :wave2:
jasondakar
21/06/2007, 14:18
καλη επιλογη και ευτυχος που δεν πηρες το rs
Λεωνίδας
21/06/2007, 15:33
Καλώς ήρθες!
Το '06 πήρες με τη μαύρη ζάντα :confused:
Χρωματάκι;
vassilis88
21/06/2007, 15:35
με γειες ρε!! :sun: :sun:
βαλε καμια φωτο..
και μας ειχες τρελανει με το ρς ρε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ακομα και στον υπνο σου το βλεπες σαν τον λοστρις :lol:
συμφωνω και γω πολυ καλη επιλογη το χονδα :D και αξιοπιστο
καινουργιο το πηρες ? βαλε και καμοια φωτο ρε :mad:
καλοταξιδο και προσοχη :beer: :beer: :beer:
RideFree
21/06/2007, 17:15
Α ρε φίλε κι εγω το εχω παραγγείλει από την προηγούμενη Δευτέρα και είμαι δίπλα από το τηλέφωνο και περιμένω κάθε μέρα να με πάρουν να μου πουν να πάω να το πάρω γαμώ τους εκτελωνισμούς του Σαρακάκη γαμώ! :bigcry:
Μοντέλο '07 μπλε...
Το βλέπω στον ύπνο μου πλέον δεν υποφέρεται αλλο! Μου είχαν πει Δευτερα/Τρίτη και έφτασε Πέμπτη ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!!!!
Άντε καλοτάξιδος και πάντα όρθιος! :)
Alexz@nder
21/06/2007, 19:16
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από flip
[B]Παιδια πριν απο μια μιση βδομαδα εγινα κατοχος του cbf 250 και ειμαι υπερευχαριστημενος!!:) :D
καλοταξιδο...
πολυ καλη επιλογη!!!
καλοταξιδος κ να το χαιρεσαι κ να σε χαιρεται
:wave2: :wave2:
makis206
22/06/2007, 06:57
Καλοτάξιδοι και πάντα όρθιοι να είστε κι οι δυο σας !!
:beer: :beer: :beer: :wave2:
Ευχαριστω παιδες να στε καλα!!:beer: :D
Ειναι το 2007 μοντελο, και εχει παντος ασημενιες ζαντες
Σκεφτομουν ομως και το YBR 250 πολυ ομορφο και αυτο αλλα δεν το πειρα γιατι δεν μου κραταγε ενα τυφωνα(η αντιπροσωπεια) που ειχα και δεν ηθελα να δωσω το αεροξακι μου
Το μονο προβλημα που μου εχει ειναι οτι δεν παιρνει παντα τη πρωτη αν και δεν ειναι τπτ σπουδαιο:winka:
Φωτο θα προσπαθησω να βαλω γιατι κατι εχει παθει το usb μου τεσπα παιδες καλο καλοκαιρι και καλες βολτες!!!:beer:
BUSA MAKIS
26/06/2007, 12:21
Σωστός.
Πολύ καλή επιλογή. :beer: