View Full Version : ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙ
Επειδη η κατασταση δεν παει αλλο και τα βρισιδια ξεφυγαν αλλα και οι ερωνειες και οι κατηγοριες προς moderators και γενικοτερα βαρεθηκα ναα βλεπω ποστ οτι κανουμε τα στραβα ματια σε μερικους και οχι σε αλλους απο εδω και μπρος ετσι και δω και μονο την φραση μ@λ@κα θα φευγει με 3ημερο ban και αυτο ισχυει για ολους
πρωτοι εφυγαν οι trooper και kittin κανονιστε την πορεια σας πλεον διοτι ειμασταν ανεκτικοι κατα γενικη ομολογια ...εε πελον (και εσεις φταιτε για αυτο!!) τελος ΑΜΑ ΞΑΝΑΔΩ εναν να βριζει θα φευγει σφαιρατος!!!
fantacid
21/06/2007, 22:48
τελικα το αντιδοτο στη ζεστη δεν ειναι τα air-condition αλλα ενα banακι!!!
για να δουμε θα δουλεψει..................εστω κ λιγο!!!
:rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
τελικα το αντιδοτο στη ζεστη δεν ειναι τα air-condition αλλα ενα banακι!!!
για να δουμε θα δουλεψει..................εστω κ λιγο!!!
:rolleyes:
Νταλαρας Νταλαρας Νταλαρας Νταλαρας...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Alchimistis
21/06/2007, 22:58
Μαλακίες:sick: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Νταλαρας Νταλαρας Νταλαρας Νταλαρας...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ψιτ! (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=804826#post804826) :mad:
:lol: :lol: :lol: :lol:
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
Επειδη η κατασταση δεν παει αλλο και τα βρισιδια ξεφυγαν αλλα και οι ερωνειες και οι κατηγοριες προς moderators και γενικοτερα βαρεθηκα ναα βλεπω ποστ οτι κανουμε τα στραβα ματια σε μερικους και οχι σε αλλους απο εδω και μπρος ετσι και δω και μονο την φραση μ@λ@κα θα φευγει με 3ημερο ban και αυτο ισχυει για ολους
πρωτοι εφυγαν οι trooper και kittin κανονιστε την πορεια σας πλεον διοτι ειμασταν ανεκτικοι κατα γενικη ομολογια ...εε πελον (και εσεις φταιτε για αυτο!!) τελος ΑΜΑ ΞΑΝΑΔΩ εναν να βριζει θα φευγει σφαιρατος!!!
:beer: :beer: :beer: :a10: :wave2:
Alchimistis βαν παιδια μιλαω σοβαρα μην παιζετε
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
Ψιτ! (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=804826#post804826) :mad:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Πω πω,δεν το ειχα δει...για αλλη μια φορα I come in second...:sad: :sad: :a35: :a35:
power hornet
21/06/2007, 23:29
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
Alchimistis βαν παιδια μιλαω σοβαρα μην παιζετε [/QUOT καιρος ηταν σταθη να μπει μια ταξη,γιατι ορισμενοι το εχουν χαλασει πολυ το forum με τις ειρωνιες τους,τα βρισιδια και τα σπαμ τους.
vangelis 64
21/06/2007, 23:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet
Alchimistis βαν παιδια μιλαω σοβαρα μην παιζετε [/QUOT καιρος ηταν σταθη να μπει μια ταξη,γιατι ορισμενοι το εχουν χαλασει πολυ το forum με τις ειρωνιες τους,τα βρισιδια και τα σπαμ τους. Πράγματι...τό 'χουμε χάσει τον τελευταίο καιρό.:(
Entaksi twra timwrisate tous ypetious...tin riza tou kakou:sick:
Parakolouthw arketo kairo sizitiseis kai autoi poy monimos mpainoun kai prosvaloun den tous ginetai oute mia paratirisi...
Den einai to thema ti les alla pws to les kai me ti tropo...
Filika
Vas_sia
Alchimistis βαν παιδια μιλαω σοβαρα μην παιζετε [/QUOT καιρος ηταν σταθη να μπει μια ταξη,γιατι ορισμενοι το εχουν χαλασει πολυ το forum με τις ειρωνιες τους,τα βρισιδια και τα σπαμ τους.
Κι όμως, καλύτερα ήταν με τα φιλικά spam και παρεϊστικα πειράγματα, παρά με τις τωρινές ειρωνείες και βρισίδια όπως σωστά λές.
fantacid
21/06/2007, 23:44
ειναι το μονο φορα που εχω συμμετασχει κ το σπαμ βοηθαει στο να κραταει ηπιο το κλιμα!!!
υπαρχουν θρεντς ΕΝΤΕΛΩΣ ανουσια με τρελο σπαμ κ φοβερο γελιο!
μεσα απο τετοια θρεντς γνωριζεις τους συμφορουμιτες σου καλυτερα, εαν δεν τους εχεις γνωρισει ηδη σε καποια βολτα!!
Nikoskazer2000
21/06/2007, 23:45
Κι όμως, καλύτερα ήταν με τα φιλικά spam και παρεϊστικα πειράγματα, παρά με τις τωρινές ειρωνείες και βρισίδια όπως σωστά λές.
+1000
power hornet
21/06/2007, 23:51
εχω γνωρισει αρκετους σε βολτες οπως και με την ετησια εκδρομη και εχω κανει αρκετους φιλους.
κοιταχτε το σπαμ ειναι ανεχτο ως ενα σημειο,αλα οταν ενα ποσταρει και ρωταει κατι και οριμενοι μπαινουν και σπαμαρ ασυστολος και του χαλανε το ποστ δεν ειναι βλακεια βρε παιδια?
Αυτό που κάνουμε εδώ μέσα,αυτή την στιγμή, δεν είναι spam?
:winka:
Αυτό το "ασυστόλως", πάντως.... έχεις δίκιο!
Nikoskazer2000
22/06/2007, 00:07
εχω γνωρισει αρκετους σε βολτες οπως και με την ετησια εκδρομη και εχω κανει αρκετους φιλους.
κοιταχτε το σπαμ ειναι ανεχτο ως ενα σημειο,αλα οταν ενα ποσταρει και ρωταει κατι και οριμενοι μπαινουν και σπαμαρ ασυστολος και του χαλανε το ποστ δεν ειναι βλακεια βρε παιδια?
Σωστό..
:a013:
Nikoskazer2000
22/06/2007, 00:12
Αυτό που κάνουμε εδώ μέσα,αυτή την στιγμή, δεν είναι spam?
:winka:
Νίκο έχει διαφορά spamming απο spamming και εξηγούμαι:
Αν π.χ εσυ φτιάξεις ενα Θέμα και εγω σου postαρω 2-3 απαντήσεις άσχετες με το περιεχόμενο του thread σου τότε, οκ.
Αν τώρα στην παραπάνω περίπτωση κάνω 30 απαντήσεις και τσιτώσω κι' αλλους που την ψάχνουν είτε να αλλοπειραχτούμε είτε να το γυρίσουμε στις Διαμάχες και στο τέλος σου το γ@μήσουμε, τότε ΝΑΙ, αυτό είναι κακό spamming.
Φιλικά.
Εγώ με το ανέκδοτό μου με τον Λάμπη τον Πρωταθλητή τι θα γίνει...;;;
Πόσες μέρες...;;;
(Αστειέυομαι)
Πάντα με χιούμορ και καλή διάθεση....
alximistis
22/06/2007, 00:19
E όχι ρε παιδιά! Όχι ρε Στάθη! Αυτό πια πάει πολύ! Δηλαδή τι ακριβώς πετυχαίνουμε τώρα; Μήπως να βάλουμε κώδικα ομιλίας και γραφής;
Συγγνώμη αλλά θα το πω απλά και ξάστερα. Αυτή είναι μία πολιτική η οποία μεταφράζεται απλά στο πονάει κεφάλι κόψει κεφάλι. Και να με συγχωρείτε πολύ αλλά σημαίνει ότι ΔΕΝ μπορούν κάποιοι να κάνουν τη δουλειά τους. Τίμια και ξεκάθαρα!!!
Επειδή δηλαδή δεν μπορούν μιλάω σε τρίτο πρόσωπο γιατί δεν είμαι μονδεράτορας πουθενά γι αυτό και μόνο να ξεχωρίσουν τα πράγματα σημαίνει ότι παίρνουμε σβάρνα και κόβουμε κεφάλια;;;
Και τι θα πει βαρέθηκς ρε Στάθη να βλέπεις ειρωνείες κλπ προς τους μονδερατόρες μας; Και λοιπόν; Και τι λέει αυτό; Όταν κάποιοι τα χώνουν σημαίνει ότι οι υπόλοι συμφωνούμε μαζί τους; Δε νομίζω.
Και τι σημαίνει ότι κάποιοι είπαν πως κάνουν τα στραβά μάτι; ΚΑΙ; Ε και ξαναρωτάω. Οτιδήποτε λέγεται από κάποιον κρίνεται από όλους μας. Όσους συμμετέχουμε εδώ. μεγάλα παιδιά είμαστε και καταλαβαίνουμε.
Δε νομίζω ότι χρειάζεται κανένας μας μπαμπούλα ή προστάτη. Στην ηλικία που είμαστε.
Αλλά εν πάση περιπτώση αν κάποιος παρεξηγηθεί πολύ και θεωρεί πως προσβλήθηκε ή δεν ξέρω γω τι άλλο τότε μπορεί να διαμαρτυρηθεί και ΤΟΤΕ επεμβαίνουν οι μονδεράτορες εσύ και δεν ξέρω γω ποιος άλλος. Άλλωστε νομίζω ότι είναι μέσα στις υποχρεώσεις-καθήκοντα σας.
Το να βγαίνει όμως μία... γενική διαταγή και τα σκυλιά δεμένα λυπάμαι αλλά το θεωρώ το λιγότερο απαράδεκτο και άδικο.
Και διαφωνώ κάθετα ότι το φόρουμ χαλάει από αυτά. ΑΝ θες να συζητήσουμε από που χαλάει το φόρουμ κατά την άποψη μου και να σου πω γιατί πιστεύω ότι έχει φτ΄σει εδώ που έχει φτάσει. Και θα δεις ότι τα βρισίδια οι ειρωνίες κλπ είναι απλά το αποτέλεσμα και όχι οι αιτίες. Αν θέλετε λοιπόν να διορθώσετε τα πράγματα ψάξτε τις αιτίες και μην πάτε να καλύψετε με σεντόνι το βόθρο γιατί αυτός υπάρχει. Ακραίο παράδειγμα αλλά καταλαβαίνεις τι θέλω να πω.
Λυπάμαι πολύ. Το λιγότερο απαράδεκτο σε ένα site μοτοσικλετιστών.
Από δω καιπέρα υπόσχομαι πριν γράφω να έχω δίπλα μου τον κώδικα καλής συμπεριφοράς.
fantacid
22/06/2007, 00:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
E όχι ρε παιδιά! Όχι ρε Στάθη! Αυτό πια πάει πολύ! Δηλαδή τι ακριβώς πετυχαίνουμε τώρα; Μήπως να βάλουμε κώδικα ομιλίας και γραφής;
Συγγνώμη αλλά θα το πω απλά και ξάστερα. Αυτή είναι μία πολιτική η οποία μεταφράζεται απλά στο πονάει κεφάλι κόψει κεφάλι. Και να με συγχωρείτε πολύ αλλά σημαίνει ότι ΔΕΝ μπορούν κάποιοι να κάνουν τη δουλειά τους. Τίμια και ξεκάθαρα!!!
Επειδή δηλαδή δεν μπορούν μιλάω σε τρίτο πρόσωπο γιατί δεν είμαι μονδεράτορας πουθενά γι αυτό και μόνο να ξεχωρίσουν τα πράγματα σημαίνει ότι παίρνουμε σβάρνα και κόβουμε κεφάλια;;;
Και τι θα πει βαρέθηκς ρε Στάθη να βλέπεις ειρωνείες κλπ προς τους μονδερατόρες μας; Και λοιπόν; Και τι λέει αυτό; Όταν κάποιοι τα χώνουν σημαίνει ότι οι υπόλοι συμφωνούμε μαζί τους; Δε νομίζω.
Και τι σημαίνει ότι κάποιοι είπαν πως κάνουν τα στραβά μάτι; ΚΑΙ; Ε και ξαναρωτάω. Οτιδήποτε λέγεται από κάποιον κρίνεται από όλους μας. Όσους συμμετέχουμε εδώ. μεγάλα παιδιά είμαστε και καταλαβαίνουμε.
Δε νομίζω ότι χρειάζεται κανένας μας μπαμπούλα ή προστάτη. Στην ηλικία που είμαστε.
Αλλά εν πάση περιπτώση αν κάποιος παρεξηγηθεί πολύ και θεωρεί πως προσβλήθηκε ή δεν ξέρω γω τι άλλο τότε μπορεί να διαμαρτυρηθεί και ΤΟΤΕ επεμβαίνουν οι μονδεράτορες εσύ και δεν ξέρω γω ποιος άλλος. Άλλωστε νομίζω ότι είναι μέσα στις υποχρεώσεις-καθήκοντα σας.
Το να βγαίνει όμως μία... γενική διαταγή και τα σκυλιά δεμένα λυπάμαι αλλά το θεωρώ το λιγότερο απαράδεκτο και άδικο.
Και διαφωνώ κάθετα ότι το φόρουμ χαλάει από αυτά. ΑΝ θες να συζητήσουμε από που χαλάει το φόρουμ κατά την άποψη μου και να σου πω γιατί πιστεύω ότι έχει φτ΄σει εδώ που έχει φτάσει. Και θα δεις ότι τα βρισίδια οι ειρωνίες κλπ είναι απλά το αποτέλεσμα και όχι οι αιτίες. Αν θέλετε λοιπόν να διορθώσετε τα πράγματα ψάξτε τις αιτίες και μην πάτε να καλύψετε με σεντόνι το βόθρο γιατί αυτός υπάρχει. Ακραίο παράδειγμα αλλά καταλαβαίνεις τι θέλω να πω.
Από δω καιπέρα υπόσχομαι πριν γράφω να έχω δίπλα μου τον κώδικα καλής συμπεριφοράς.
αμα δεις το εν λογω θρεντ θα καταλαβεις οτι δεν ηταν απλα μια διαφωνια, αλλα στεγνο μπινελικι!!
νομιζω δικαιως τα μπαν!
ΑΝ θες να συζητήσουμε από που χαλάει το φόρουμ κατά την άποψη μου και να σου πω γιατί πιστεύω ότι έχει φτ΄σει εδώ που έχει φτάσει.
[/B]
και εγω θελω να ακουσω την αποψη σου περι τουτου
τι πιστευεις εσυ οτι φταιει? (εφοσον λες οτι η αιτια δεν ειναι τα βρισιδια αυτα προφανως λες ειναι το αποτελεσμα αν καταλαβα σωστα τα λεγομενα σου (αν οχι συγγνωμη) )
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Νίκο έχει διαφορά spamming απο spamming και εξηγούμαι:
Αν π.χ εσυ φτιάξεις ενα Θέμα και εγω σου postαρω 2-3 απαντήσεις άσχετες με το περιεχόμενο του thread σου τότε, οκ.
Αν τώρα στην παραπάνω περίπτωση κάνω 30 απαντήσεις και τσιτώσω κι' αλλους που την ψάχνουν είτε να αλλοπειραχτούμε είτε να το γυρίσουμε στις Διαμάχες και στο τέλος σου το γ@μήσουμε, τότε ΝΑΙ, αυτό είναι κακό spamming.
Φιλικά.
Σαφώς και έχεις δίκιο συνονόματε :D
2-3 ή ακόμα και 5-10 χιουμοριστικές, και έξυπνες απαντήσεις, χωρίς κακοπροαίρετη ειρωνεία και κακία, είναι σίγουρα αποδεκτές.
Και γι'αυτό το είδος spamming είπα πιο πάνω .
Όσο το είδος που ανέφερες ..... μακρυά από μάς!
:lol: :lol: :lol:
Να ρωτήσω κάτι;;;
Όλο αυτό ξεκίνησε απο το θέμα με τους ΜΠΑΤΣΟΥΣ
στο θέμα:
"Δεν θα γίνεις άνθρωπος ποτέ"
Διότι είχα πάρει και εγώ μέρος και θα ήθελα να ξέρω!
Επίσης όταν κάποιο θέμα διαγράφεται, το διαγράφεται κανονικά η απλά το κάνετε εμφανές μόνο στους Αντμίν;;;
Αν υπάρχει και σας έχει πειράξει τόσο πολύ αυτό το θέμα, γιατί δεν το εμφανίζετε και απλά να το κλειδώσετε, έτσι ώστε να μην πάνε χαμένα αυτά που γραφήκανε, καλά η κακά, και να μπορέσουμε να καταλάβουμε που παρεκτράπηκε το θέμα και απο που!
Δεν θέλω να πετάξω σπόντες ή κάτι τέτοιο, απλά θέλω να μάθω!
Ευχαριστώ...!!!
alximistis
22/06/2007, 00:31
Fantacid. Ομολογώ γιατί θέλω να είμαι τίμιος πως το συγκεκριμένο θρεντ το πρόσεξα από ελάχιστα ως καθόλου και για να το λες έτσι θα είναι. Δεν αντιλέγω. Εγώ δεν είπα όμως τίποτα για το θρεντ ή καλύτερα δεν κόλλησα σε αυτό. Η αντίδραση μου εμένα ήταν στην "πολιτική" του Στάθη όπως τη διάβασα η οποία ήταν γενικευμένη και ήταν σαφές ότι εξαπλώνεται γενικότερα στο φόρουμ και στον τρόπο λειτουργίας του.
ΕΥΙ. Πολύ σωστά κατάλαβες δεν κάνεις λάθος. θα μου επιτρέψεις όμως να μην κάνω τέτοιου είδους κουβέντα από εδώ και ειδικά αυτήν την στιγμή για το ποιος και τι φταίει. Δεν θέλω ούτε να θίξω κανέναν ούτε και ν αδημιουργηθεί μια τεράστια διαμάχη εξαιτίας μου. Κάποια πράγματα τα έχω πει είτε εμμέσως γράφοντας εδώ είτε πιο άμμεσα στο Δελέ. Δεν διεκδικώ δίκιο αλλά είναι η άποψη μου.
Σκέψου πάντως ΠΟΥ γράφουν οι περισσότεροι με ΤΙ ασχολούνται πόσοι υπάρχουν εδώ για χαβαλέ και ΜΟΝΟ και όχι λόγω του κοινού μας χόμπι και θα αρχίσεις να μπαίνεις στο νόημα του τι εννοώ. Σκέψου επίσης ΠΩΣ γίνεται η δουλειά από τους μονδεράτορες και θα καταλάβεις.
Το ξαναλέω όμως αυτή είναι η δική μου άποψη μόνο. Δεν σημαίνει ότι έχω δίκιο απλώς νομίζω ότι έχω δει και επισημάνει κάποια πράγματα.
Nikoskazer2000
22/06/2007, 00:34
Σαφώς και έχεις δίκιο συνονόματε :D
2-3 ή ακόμα και 5-10 χιουμοριστικές, και έξυπνες απαντήσεις, χωρίς κακοπροαίρετη ειρωνεία και κακία, είναι σίγουρα αποδεκτές.
Και γι'αυτό το είδος spamming είπα πιο πάνω .
Όσο το είδος που ανέφερες ..... μακρυά από μάς!
Κερνώ!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
fantacid
22/06/2007, 00:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από veagle
Να ρωτήσω κάτι;;;
στο θέμα:
Επίσης όταν κάποιο θέμα διαγράφεται, το διαγράφεται κανονικά η απλά το κάνετε εμφανές μόνο στους Αντμίν;;;
Αν υπάρχει και σας έχει πειράξει τόσο πολύ αυτό το θέμα, γιατί δεν το εμφανίζετε και απλά να το κλειδώσετε, έτσι ώστε να μην πάνε χαμένα αυτά που γραφήκανε, καλά η κακά, και να μπορέσουμε να καταλάβουμε που παρεκτράπηκε το θέμα και απο που!
Ευχαριστώ...!!!
ισως να αρχισε απο κει, σχετικα με την εξαφανιση υπαρχουν δεκαδες θρεντς αν δε βαριεσε ψαξε λιγο.
μετα απο αυτο πεσαν κανα δυο τρεις καλες διαμαχες βλ.σχετικο υποφορα.
κ φτασαμε εδω!
το θεμα ειναι να δουμε που θα φτασει αυτη η βαλιτσα!
Αρχικά δημιουργήθηκε από veagle
Να ρωτήσω κάτι;;;
στο θέμα:
Ευχαριστώ...!!!
φιλε δε φταιει αυτο γιναν αλλα
ΕΥΙ. Πολύ σωστά κατάλαβες δεν κάνεις λάθος. θα μου επιτρέψεις όμως να μην κάνω τέτοιου είδους κουβέντα από εδώ και ειδικά αυτήν την στιγμή για το ποιος και τι φταίει. Δεν θέλω ούτε να θίξω κανέναν ούτε και ν αδημιουργηθεί μια τεράστια διαμάχη εξαιτίας μου. Κάποια πράγματα τα έχω πει είτε εμμέσως γράφοντας εδώ είτε πιο άμμεσα στο Δελέ. Δεν διεκδικώ δίκιο αλλά είναι η άποψη μου.
Σκέψου πάντως ΠΟΥ γράφουν οι περισσότεροι με ΤΙ ασχολούνται πόσοι υπάρχουν εδώ για χαβαλέ και ΜΟΝΟ και όχι λόγω του κοινού μας χόμπι και θα αρχίσεις να μπαίνεις στο νόημα του τι εννοώ. Σκέψου επίσης ΠΩΣ γίνεται η δουλειά από τους μονδεράτορες και θα καταλάβεις.
Το ξαναλέω όμως αυτή είναι η δική μου άποψη μόνο. Δεν σημαίνει ότι έχω δίκιο απλώς νομίζω ότι έχω δει και επισημάνει κάποια πράγματα. [/B]
καταλαβα.
δε χρειαζετε να μου το εξηγησεις περισσοτερο
Θεε μου καν'τον να γραψει μια βρισια να φαει ενα ΒΑΝ ... δεν αντεχω αλλο τη ΘΕΩΡΕΙΑ του...
ο ιδιος ο "λεω-ολα-τα-ασχετα-σε-απαντηση-σου" ειναι....
(emoticon που κανει τη προσευχη του)
OrEsTiS82
22/06/2007, 02:53
Εαν δεν παρετε την κατασταση στα χερια σας (οπως βλεπω οτι την πηρατε) εσεις οι moderators τοτε εμεις οι απλοι users δεν μπορουμε να κανουμε κατι,και στις ειρωνειες θα πρεπει να πεφτει και κανενα ban γιατι μερικοι μπαινουν μονο για να βγαζουν τα απωθημενα τους.
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
:a014:
ποπ-κορν βραδυάτικα? :uplate:
θα σε πειράξουν αφεντικό...έχεις κ ταξίδι εν όψει...
Αρχικά δημιουργήθηκε από zefkas
ποπ-κορν βραδυάτικα? :uplate:
θα σε πειράξουν αφεντικό...έχεις κ ταξίδι εν όψει...
Τι "βραδυατικα" τσαμπουνας καλη μου? :look:
Εχω 2 ωρες ξυπνιος... :ninja:
Εχω πιει τον πρωτο καφε στο σπιτι και τωρα ειμαι στην δουλεια και πινω τον δευτερο... :cool:
Αμα ειναι Σταθη να μας περιορισεις το μισο λεξιλογιο αφοδευσε μεσα.:rotflmao:
Τι "βραδυατικα" τσαμπουνας καλη μου? :look:
Εχω 2 ωρες ξυπνιος... :ninja:
Εχω πιει τον πρωτο καφε στο σπιτι και τωρα ειμαι στην δουλεια και πινω τον δευτερο... :cool:
κ που να το ξέρω γω καλέ? η Στεφανίδου είμαι?
2 καφέδες μέσα σε 2 ωρίτσες ε? από χοληστερίνη πως πάμε? :a55:
makis206
22/06/2007, 06:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Αμα ειναι Σταθη να μας περιορισεις το μισο λεξιλογιο αφοδευσε μεσα.:rotflmao:
Ρε το :a31: πρωινιάτικα :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ρε το :a31: πρωινιάτικα :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
Πας φιρι-φιρι για μπανακι μΕ φαινεται κι εσυ ... :evil:
:lol: :rotflmao: :lol:
ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
22/06/2007, 06:37
Μπορω να ρωτησω κατι??
Εγω ξερω οτι ειμαι μαλακας
γιατι αν με πει καποιος
να φυγει?
makis206
22/06/2007, 06:37
Πας φιρι-φιρι για μπανακι μΕ φαινεται κι εσυ ... :evil:
Αααααπ εγώ χρησιμοποιώ τα νόμιμα μέσα :o
:lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
Μπορω να ρωτησω κατι??
Εγω ξερω οτι ειμαι μαλακας
γιατι αν με πει καποιος
να φυγει?
:lol: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :lol:
ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
22/06/2007, 06:43
ΑΝ ΜΕ ΠΕΙ ΒΑΖΕΛΟ ΟΜΩΣ ΤΟΤΕ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ:lol: :lol:
super_toto
22/06/2007, 07:54
Συμφωνώ απόλυτα με τα λεγόμενά σου. Δεν έχω βρίσει κανένα εδω μέσα αλλά έχω φάει μερικά βρισίδια χωρίς λόγο.
Μπράβο hornet. (σε σένα και στο μηχανάκι :wacko: )
Επειδη η κατασταση δεν παει αλλο και τα βρισιδια ξεφυγαν
τελος ΑΜΑ ΞΑΝΑΔΩ εναν να βριζει θα φευγει σφαιρατος!!!
+1
makis206
22/06/2007, 08:20
Κι εγώ γενικά συμφωνώ με το Στάθη.
Απλά θα ήθελα να διευκρινιστεί το εξής όσο αναφορά το "μαλάκας" μέσα στα ποστς των μελών
Μην πάω στο ανέκδοτο με τους τύπους του "μαλάκα", είναι παλιό, περιττό και το ξέρουμε κι οι περισσότεροι :lol:
Υπάρχει όμως ο διαχωρισμός του καλοπροαίρετου γραψίματος αυτής τη λέξης που ούτως ή άλλως την έχουμε ψωμοτύρι στο στόμα οι περισσότεροι από εμάς κι έχει και πλάκα, πχ:
-Τι είπε ο μαλάκας, ρε το μαλάκα κλπ μετά συνοδείας τέτοιων -->:rotflmao:
Και υπάρχει και το καθαρό βρισίδι που όλοι θέλουμε να φύγει απ'το φόρουμ (εδώ δεν χρειάζεται παράδειγμα)
Το banάκι θα ισχύει και για τις δύο περιπτώσεις ;
Αν ναι, στην πρώτη περίπτωση (του αστείου) ισχύει ακόμα και αν αναφέρεται ως μλκας, μ@λ@κ@ς η δεν ξέρω κι εγώ πως αλλιώς ;
Καλό θα είναι να ξεκαθαριστεί μη μας έρθει καμμιά αδέσποτη εκεί που δεν την περιμένουμε..:uplate:
ε ρε έγνοιες που'χω ο μάλακς πρωινιάτικα.. :lol: :lol:
Κι εγώ γενικά συμφωνώ με το Στάθη.
Απλά θα ήθελα να διευκρινιστεί το εξής όσο αναφορά το "μαλάκας" μέσα στα ποστς των μελών
Μην πάω στο ανέκδοτο με τους τύπους του "μαλάκα", είναι παλιό, περιττό και το ξέρουμε κι οι περισσότεροι :lol:
Υπάρχει όμως ο διαχωρισμός του καλοπροαίρετου γραψίματος αυτής τη λέξης που ούτως ή άλλως την έχουμε ψωμοτύρι στο στόμα οι περισσότεροι από εμάς κι έχει και πλάκα, πχ:
-Τι είπε ο μαλάκας, ρε το μαλάκα κλπ μετά συνοδείας τέτοιων -->:rotflmao:
Και υπάρχει και το καθαρό βρισίδι που όλοι θέλουμε να φύγει απ'το φόρουμ (εδώ δεν χρειάζεται παράδειγμα)
Το banάκι θα ισχύει και για τις δύο περιπτώσεις ;
Αν ναι, στην πρώτη περίπτωση (του αστείου) ισχύει ακόμα και αν αναφέρεται ως μλκας, μ@λ@κ@ς η δεν ξέρω κι εγώ πως αλλιώς ;
Καλό θα είναι να ξεκαθαριστεί μη μας έρθει καμμιά αδέσποτη εκεί που δεν την περιμένουμε..:uplate:
ε ρε έγνοιες που'χω ο μάλακς πρωινιάτικα.. :lol: :lol:
Λυπαμαι, δεν μπορω να σε εξυπηρετησω (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=11098)
:wave2: :wave2:
makis206
22/06/2007, 09:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
Λυπαμαι, δεν μπορω να σε εξυπηρετησω (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=11098)
:wave2: :wave2:
Ρε ρίχτε μια τσεκουριά και στον κύριο :smokin:
:lol: :lol:
Ρε ρίχτε μια τσεκουριά και στον κύριο :smokin:
H εταιρεια σε σκεφτεται...
:smokin:
makis206
22/06/2007, 09:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
H εταιρεια σε σκεφτεται...
:smokin:
Ρε'συ ;
Στη φωλιά του λύκου θα σπαμμάρουμε ;
:D :winka: :D :rotflmao:
Καλημερα Σταθη!
Ρε φιλε οκ για το ban αλλα αυτο το μ@λ@κ@ τι το ηθελες?:confused:
Περναμε απο το ενα ακρο στο αλλο, την μια ειχαμε συζητησεις που ακουγονταν οτι πιο χοντρο υπαρχει και τωρα δεν μπορουμε να πουμε την λεξη που μας χαρακτηριζει σαν λαο.
Καλη επιτυχια στην προσπαθεια σε ολους τους μοντ....Ζορι το βλεπω παντως!:wave2:
siakattackj
22/06/2007, 10:03
Δηλαδή εγώ που βρίζω ανελέητα και στεγνά (χωρίς καν @ και συνθηματικά) τι έπρεπε να παθω??
ποποοοοο:D
έλα εντάξει, οι μπατσούλιδες το αξίζουν το μπινελικάκι τους, ούτος ή άλλως είναι η δουλειά τους...:)
.............μπατσοι (το μέρος μς τις τελείες το συμπληρώνει η φαντασία σας:D )
Λεωνίδας
22/06/2007, 10:15
3ήμερο έφαγαν ο TROOPER και ο Alchimistis :confused: :confused: :confused:
TEOkaip7
22/06/2007, 10:47
Να πω κι εγώ τη γνώμη μου μιας και τις τελευταίες μέρες πέφτει όντως βρισίδι και οι ειρωνείες πάνε κι έρχονται.
Γράφω αραιά και που γιατί προσπαθώ αυτά που έχω να πω να εξυπηρετούν το σκοπό του φόρουμ, διαβάζω όμως αρκετά συχνά, τόσο ώστε να μπορώ να ξεχωρίσω (όπως και όλοι εδώ μέσα) ποιος μιλάει σοβαρά, ποιος κάνει πλάκα και ποιος προσπαθεί να τα κάνει μπουρδέλο.
Φίλε μου εννοείται ότι υπάρχουν συμπάθειες και ίσως να κάνετε τα στραβά μάτια σε μερικούς και το βρίσκω απολύτως λογικό όταν με κάποιους μιλάς χρόνια ή ακόμα περισσότερο όταν τους γνωρίζεις προσωπικά και ξέρεις τον τρόπο σκέψης τους.
Δε νομίζω όμως ότι λύσεις τύπου αστυνομικών απαγορεύσεων θα βοηθήσουν την κατάσταση, αντιθέτως πιστεύω ότι ο καθένας είναι ελεύθερος να πει ότι μαλακία του κατέβει στο κεφάλι, το πως όμως θα καταλήξει η συζήτηση δεν είναι μόνο θέμα δικό του αλλά όλων μας, ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ - ΔΙΝΟΥΜΕ τροφή σε κακοπροαίρετα σχόλια και θα δείς ότι ο μαλάκας θα πάει αλλού να παίξει.
ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ και όχι τσίγκλισμα στους κακοπροαίρετους, βρισκόμαστε σε έναν δημοκρατικό χώρο και κάποια πράγματα δυστυχώς δεν μπορείς να τα αποφύγεις.
Θα προσπαθήσω να αυτοτιμωρηθώ και δε θα γράψω για καμιά βδομάδα αφού χρησιμοποίησα τις λέξεις "μαλάκας" και "μπουρδέλο"
φιλικά :wave2:
alximistis
22/06/2007, 11:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από TEOkaip7
Να πω κι εγώ τη γνώμη μου μιας και τις τελευταίες μέρες πέφτει όντως βρισίδι και οι ειρωνείες πάνε κι έρχονται.
Γράφω αραιά και που γιατί προσπαθώ αυτά που έχω να πω να εξυπηρετούν το σκοπό του φόρουμ, διαβάζω όμως αρκετά συχνά, τόσο ώστε να μπορώ να ξεχωρίσω (όπως και όλοι εδώ μέσα) ποιος μιλάει σοβαρά, ποιος κάνει πλάκα και ποιος προσπαθεί να τα κάνει μπουρδέλο.
Φίλε μου εννοείται ότι υπάρχουν συμπάθειες και ίσως να κάνετε τα στραβά μάτια σε μερικούς και το βρίσκω απολύτως λογικό όταν με κάποιους μιλάς χρόνια ή ακόμα περισσότερο όταν τους γνωρίζεις προσωπικά και ξέρεις τον τρόπο σκέψης τους.
Δε νομίζω όμως ότι λύσεις τύπου αστυνομικών απαγορεύσεων θα βοηθήσουν την κατάσταση, αντιθέτως πιστεύω ότι ο καθένας είναι ελεύθερος να πει ότι μαλακία του κατέβει στο κεφάλι, το πως όμως θα καταλήξει η συζήτηση δεν είναι μόνο θέμα δικό του αλλά όλων μας, ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ - ΔΙΝΟΥΜΕ τροφή σε κακοπροαίρετα σχόλια και θα δείς ότι ο μαλάκας θα πάει αλλού να παίξει.
ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ και όχι τσίγκλισμα στους κακοπροαίρετους, βρισκόμαστε σε έναν δημοκρατικό χώρο και κάποια πράγματα δυστυχώς δεν μπορείς να τα αποφύγεις.
Θα προσπαθήσω να αυτοτιμωρηθώ και δε θα γράψω για καμιά βδομάδα αφού χρησιμοποίησα τις λέξεις "μαλάκας" και "μπουρδέλο"
φιλικά :wave2:
+100000!!!
και να προσθέσω και πάλι ότι λογικές του πονάει κεφάλι κόψει κεφάλι ΔΕΝ επιλύνουν τα προβλήματα! Δεν βοηθάνε απλώς επιβεβαιώνουν την αδυναμία μας να δώσουμε πραγματικές λύσεις.
Cpt. Haddock
22/06/2007, 11:13
Δεν βοηθάνε απλώς επιβεβαιώνουν την αδυναμία μας να δώσουμε πραγματικές λύσεις.
Για πες μια πραγματική λύση ρε Στέλιο...
Νομίζω πως ειδικά αυτό το φόρουμ έχει αποδειχθει ΠΟΛΥ ανεκτικό σε τέτοια θέματα.
Και, δυστυχώς, η ανοχή παρεξηγείται.
alximistis
22/06/2007, 11:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Για πες μια πραγματική λύση ρε Στέλιο...
Νομίζω πως ειδικά αυτό το φόρουμ έχει αποδειχθει ΠΟΛΥ ανεκτικό σε τέτοια θέματα.
Και, δυστυχώς, η ανοχή παρεξηγείται.
ΔΕΝ συμφωνώ φίλε. Αλλά άντε να το δεχτώ πως έτσι είναι. Το θέμα από που ξεκινάει; Από το βρίσμο; Τις ειρωνίες; Ή μήπως λέω εγώ τώρα από το ότι έχουμε μαζευτεί κάποιοι εκατοντάδες με σκοπό πολλοί από εμάς να θέλουμε να γράφουμε ΜΟΝΟ ότι έχουμε στην κούτρα μας και να δημιουργούμε πανικό;
Δύο πραγματάκια φίλε. Από την στιγμή που το φόρουμ δεν είναι ασυτηρά μοτοσικλετιστικό και δεν ασχολούμαστε μόνο με τέτοια ζητήματα (συμφωνώ με αυτό) είναι λογικό πως κάπου θα ξεφύγει.
Όμως και αυτό είναι το δεύτερο αυτό δίνει ευκαιρία σε πολλούς από μας να γράφουμε ότι μας κατέβει στην κούτρα μας με σκοό πολλές φορές να προκαλέσουμε και μόνο. Τι θες να γίνει λοιπόν;
Εκεί πρέπει να βρεθεί και να δοθεί η λύση. ΑΥτό λέω.
Αρχικά δημιουργήθηκε από siakattackj
Δηλαδή εγώ που βρίζω ανελέητα και στεγνά (χωρίς καν @ και συνθηματικά) τι έπρεπε να παθω??
ποποοοοο:D
έλα εντάξει, οι μπατσούλιδες το αξίζουν το μπινελικάκι τους, ούτος ή άλλως είναι η δουλειά τους...:)
.............μπατσοι (το μέρος μς τις τελείες το συμπληρώνει η φαντασία σας:D )
οι βρισιες πανε και προς τριτους, οχι μονο μεταξυ μας! καλο ειναι να ηρεμουμε πριν πιασουμε το πληκτρολογιο και αρχιζουμε να αραδιαζουμε οτι βρισιες ξερουμε, πολυ περισσοτερο εν απουσια τριτων! :winka:
ΔΕΝ συμφωνώ φίλε. Αλλά άντε να το δεχτώ πως έτσι είναι. Το θέμα από που ξεκινάει; Από το βρίσμο; Τις ειρωνίες; Ή μήπως λέω εγώ τώρα από το ότι έχουμε μαζευτεί κάποιοι εκατοντάδες με σκοπό πολλοί από εμάς να θέλουμε να γράφουμε ΜΟΝΟ ότι έχουμε στην κούτρα μας και να δημιουργούμε πανικό;
Δύο πραγματάκια φίλε. Από την στιγμή που το φόρουμ δεν είναι ασυτηρά μοτοσικλετιστικό και δεν ασχολούμαστε μόνο με τέτοια ζητήματα (συμφωνώ με αυτό) είναι λογικό πως κάπου θα ξεφύγει.
Όμως και αυτό είναι το δεύτερο αυτό δίνει ευκαιρία σε πολλούς από μας να γράφουμε ότι μας κατέβει στην κούτρα μας με σκοό πολλές φορές να προκαλέσουμε και μόνο. Τι θες να γίνει λοιπόν;
Εκεί πρέπει να βρεθεί και να δοθεί η λύση. ΑΥτό λέω. ρε φιλε..το προβλημα σου ποιο ειναι τωρα?
και αν εχεις καποιο προβλημα γιατι πρεπει να το συζητήσουμε ?
δε σαρεσει?γεια σου.
σου αρεσει ?κατσε.
πρεπει να βρουμε μια λυση ωστε να συμφωνείς?
ετσι αποφασισε οποιος ΜΠΟΡΕΙ και αποφασίζει και τελος.
κουβεντα θα ανοιξουμε τωρα?
αποφαση ειναι και σε οποιον αρέσει.
μια ετσι μια αλλιως.
ρε οτι γουσταρει ο πορνετ θα γινει και μαγκιά του.
δε συμφωνω να το κανουμε ετσι να το κανουμε γιουβετσι.
δεν ειναι αυστηρα μοτο σαιτ γιατι του πανε να χεσει λεει και αυτος ξεκωλιάστηκε και τελος.
ισως καποιος δε θελει να το πει..ΑΛΛΑ...
ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ.!!!!!!
ετσι καταλαβα εγω και ετσι πρεπει να ειναι.
Επειδή αυτό που λέτε μερικοί ισχύει και όταν κάποιος κάνει πλάκα παίζει και να παρεξηγηθεί με κάποιον που τη παίρνει στραβά (με τα γνωστά αποτελέσματα), εγώ προσπαθώ ακόμα και στη πλάκα να το μειώσω (εκεί κολλάνε οι διέσεις και η καθαρεύουσα στα μπινελίκια μου).
Από ένα σημείο και μετά που διάφοροι αρπάχτηκαν με αυτά που είπα είχα αποφασίσει να ασχολούμαι προσωπικά με καθέναν που μου την έλεγε...
Λάθος μου, από δω και πέρα, απλά δέν θα ασχολούμαι με προσωπικές επιθέσεις (κατανοώ το πρόβλημα της ζέστης) -δεν αδειάζω επίσης.
Το φιλικό σπαμ το γουστάρω (είναι εποικοδομητικότατον κατά τη πενιχρή μου γνώμη), αλλά άμα στραβώνω προτιμώ να τα βάζω με ανθρώπους όξω από το νετ -όταν βάζω προειδοποίηση για σπάμερς στα τόπικς μου συχνά αναφέρομαι καί σε μένα. :D
Διαφέρει κατά πολύ όμως αυτό από το να αρπάζομαι με άγνωστους για κοινωνικοπολιτικοθρησκευτικοποδοσφαιρικά θέματα.
Άμα το παρακάνω κάντε με ban ψυχρά.
Η λύση του άφρο είναι 1000 χρόνια μπροστά -αυτή με την στυγνή εκμετάλλευση των μπινελικωμάτων δια λόγους "ιδεολογικούς"... Κάντε τη πράξη. :lol:
KaterinaX2
22/06/2007, 11:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Και, δυστυχώς, η ανοχή παρεξηγείται. [/B]
:a013:
Συμφωνω απολυτα , κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος να κανει τον χωροφυλακα εδω μεσα,να συνετιζει τα ''παιδακια'', να κανει τον διαιτητη, και να εισπρατει ειρωνιες και χλευασμους να δεχεται κριτικη για κατι αυτονοητο απο ολους μας. Υπαρχουν τροποι να εκφραστουμε χωρις βρισιες, χωρις να φτανουμε στα ακρα...πολυ καλα κανουν και ενεργουν ετσι οι υπευθυνοι του φορουμ, ισως και να επρεπε να το εχουν κανει νωριτερα .....η ανεκτικοτητα φερνει την ασυδοσια αν δεν καθορισεις τα ορια...και οταν εχεις να κανεις με τοσα πολλα μελη επιβαλλεται η απολυτη σταση προς ολους!
Θυμίζω ότι ο καθένας είναι υπεύθυνος για αυτά που λέει, το να ρίχνεις φταίξιμο σε μόδιστρους και στο φόρουμ είναι απαλλαγή ευθυνών -κοινώς πρόκειται περι ορνιθολογίας άρα στη καλύτερη είσαι οφ-τόπικ.
alximistis
22/06/2007, 11:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ρε φιλε..το προβλημα σου ποιο ειναι τωρα?
και αν εχεις καποιο προβλημα γιατι πρεπει να το συζητήσουμε ?
δε σαρεσει?γεια σου.
σου αρεσει ?κατσε.
πρεπει να βρουμε μια λυση ωστε να συμφωνείς?
ετσι αποφασισε οποιος ΜΠΟΡΕΙ και αποφασίζει και τελος.
κουβεντα θα ανοιξουμε τωρα?
αποφαση ειναι και σε οποιον αρέσει.
μια ετσι μια αλλιως.
ρε οτι γουσταρει ο πορνετ θα γινει και μαγκιά του.
δε συμφωνω να το κανουμε ετσι να το κανουμε γιουβετσι.
δεν ειναι αυστηρα μοτο σαιτ γιατι του πανε να χεσει λεει και αυτος ξεκωλιάστηκε και τελος.
ισως καποιος δε θελει να το πει..ΑΛΛΑ...
ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ.!!!!!!
ετσι καταλαβα εγω και ετσι πρεπει να ειναι.
Δεν γνώριζα ότι υπάρχουν αυτόκλητοι δικηγόροι στο φόρουμ. Χίλια συγγνώμη! Ειδοποιήστε με σας παρακαλώ πότε θέλετε να παραλάβετε την αμοιβή σας.
Και που νόμιζα ότι το θέμα ήταν μόνο τα βρισίδια και οι ειρωνίες. Φαίνεται ότι είναι ΚΑΙ οι συζητήσεις.
Ζητώ και πάλι ταπεινά συγγνώμη. Δεν θα μιλάω πριν ζητήσω άδεια.
ΝΑ με συγχωρείτε ε.
Cpt. Haddock
22/06/2007, 11:45
Δεν γνώριζα ότι υπάρχουν αυτόκλητοι δικηγόροι στο φόρουμ. Χίλια συγγνώμη! Ειδοποιήστε με σας παρακαλώ πότε θέλετε να παραλάβετε την αμοιβή σας.
Και που νόμιζα ότι το θέμα ήταν μόνο τα βρισίδια και οι ειρωνίες. Φαίνεται ότι είναι ΚΑΙ οι συζητήσεις.
Ζητώ και πάλι ταπεινά συγγνώμη. Δεν θα μιλάω πριν ζητήσω άδεια.
ΝΑ με συγχωρείτε ε.
Coolάρησε Στέλιο
Άλλο πράμα είπε ο Δουκας
Δεν γνώριζα ότι υπάρχουν αυτόκλητοι δικηγόροι στο φόρουμ. Χίλια συγγνώμη! Ειδοποιήστε συγχωρεμένος προσπαθησε μονο να μη ξαναγίνει δε θα ασχολουμαστε συνεχεια μαζί σου.
TEOkaip7
22/06/2007, 11:48
Εγώ πάντως βλέπω οτι το CBF'S στα μοντέλα δεν αναναιώνεται επαρκώς (άντε ρε Μάκη πως πάει το μηχανάκι μετά τα 90;)
ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ :a31:
makis206
22/06/2007, 11:51
Εγώ πάντως βλέπω οτι το CBF'S στα μοντέλα δεν αναναιώνεται επαρκώς (άντε ρε Μάκη πως πάει το μηχανάκι μετά τα 90;)
Α εγώ δεν ξέρω τίποτα, υπάρχει αρμόδιος μονδεράτορας εν'ονόματι johnpan για να μας ανανεώσει :lol:
Ειδαλλιώς... johnban !
:lol: :beer: :rotflmao:
alximistis
22/06/2007, 11:53
συγχωρεμένος προσπαθησε μονο να μη ξαναγίνει δε θα ασχολουμαστε συνεχεια μαζί σου.
Κανείς δεν στο ζήτησε!
:a029: :a029: :a029: :a029: :a9:
σορυ δεν κρατηθηκα
σορυ
συγγνωμη
:rotflmao: :rotflmao:
Δεν γνώριζα ότι υπάρχουν αυτόκλητοι δικηγόροι στο φόρουμ.
.......................
Εεεχμμμ...
Προς πληροφορηση σου...
Ο DUKASII ανηκει στο moderation team... :smilea:
makis206
22/06/2007, 11:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
σορυ δεν κρατηθηκα
σορυ
συγγνωμη
Η μπύρα στο τέλος σε σώζει !:evil:
:lol: :beer: :beer: :lol:
TEOkaip7
22/06/2007, 11:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
σορυ δεν κρατηθηκα
σορυ
συγγνωμη
ρε ο άνθρωπος είχε βάλει spray στην αλυσίδα μετά το service και δεν ήθελε να βάλει 2α
:beer: :beer:
alximistis
22/06/2007, 12:01
Εεεχμμμ...
Προς πληροφορηση σου...
Ο DUKASII ανηκει στο moderation team... :smilea:
Δεν το ήξερα Χρηστάκη. :)
Αλλά και πάλι... δεν μ άρεσε το υφάκι δεν είμαι υποχρεωμένος να μ αρέσει και ούτε μπορεί ο οποιοσδήποτε Moderator να λέει τι θα λέμε. ΟΚ για τις βρισιές και τα λοιπά είναι άλλο ζήτημα. Αλλά στα υπόλοιπα... δεν χωράει υπαγόρευση.
Αλλά και πάλι... δεν μ άρεσε το υφάκι δεν είμαι υποχρεωμένος να μ αρέσει και ούτε μπορεί ο οποιοσδήποτε Moderator να λέει τι θα λέμε. ΟΚ για τις βρισιές και τα λοιπά είναι άλλο ζήτημα. Αλλά στα υπόλοιπα... δεν χωράει υπαγόρευση.
γεια σου ρε Καλατράβα με τις ανησυχίες σου....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol:
Αλλά και πάλι... δεν μ άρεσε το υφάκι δεν είμαι υποχρεωμένος να μ αρέσει και ούτε μπορεί ο οποιοσδήποτε Moderator να λέει τι θα λέμε. ΟΚ για τις βρισιές και τα λοιπά είναι άλλο ζήτημα. Αλλά στα υπόλοιπα... δεν χωράει υπαγόρευση. ΚΑΛΑ ΠΕς ΜΟΥ ΤΙ ΥΦΑΚΙ ΣΕ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΕΝΙΑΡΩ ΜΙΑ...
το θες με πατατες η με ρυζι??:lol: :lol:
alximistis
22/06/2007, 12:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
γεια σου ρε Καλατράβα με τις ανησυχίες σου....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol:
Πάντα! :) Λες να με έχει επηρρεάσει ο.. πόδις;;; :D
Πάντως λίγο σοβαρότερα Τασούλη... μακάρι και ειλικρινά να πιάσει η "πολιτική" και να αποδώσει. Ειλικρινά. Και ξέρεις ότι το εννοώ. :)
alximistis
22/06/2007, 12:07
ΚΑΛΑ ΠΕς ΜΟΥ ΤΙ ΥΦΑΚΙ ΣΕ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΕΝΙΑΡΩ ΜΙΑ...
το θες με πατατες η με ρυζι??:lol: :lol:
Καλύτερα ρύζι! Παραέφαγα... πατάτες και πατατιές το τελευταίο διάστημα. :)
makis206
22/06/2007, 12:07
ρε ο άνθρωπος είχε βάλει spray στην αλυσίδα μετά το service και δεν ήθελε να βάλει 2α
Πσσσστ Τεό :evil:
Τώρα στέγνωσε η αλυσίδα και βάζω κι έκτη λέμε :evil: :evil:
Πσσσστ Τεό :evil:
πσσσσ εχει και οπισθεν????????/
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
ΜΑΚΗΣ307 ΝΤΑΣ ΜΠΕΣΤΕΝ :beer: :beer: :beer:
μπροστά έβαλες? :evil: :evil: :evil: :evil:
road spirit
22/06/2007, 12:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
Θυμίζω ότι ο καθένας είναι υπεύθυνος για αυτά που λέει, το να ρίχνεις φταίξιμο σε μόδιστρους και στο φόρουμ είναι απαλλαγή ευθυνών -κοινώς πρόκειται περι ορνιθολογίας άρα στη καλύτερη είσαι οφ-τόπικ.
+1
super_toto
22/06/2007, 12:11
Το μέτρο του ban είναι μια χάρα.
Από την στιγμή που είναι σαφές ότι το forum δεν είναι αποκλειστικά μοτοσυκλετιστικό, λόγικό είναι πολλά άτομα (μεταξύ αυτών κι εγώ) να διατυπώνουν απόψεις για θέματα άσχετα με την μοτοσυκλέτα (πολιτικά, κοινωνικά κτλ).
Αυτό που δεν είναι λογικό είναι όταν κάποιος διαφωνεί μαζί σου να σε αρχίζει στα βρισίδια. Και δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μην τρώει καμπάνα αυτός που συμπεριφέρεται κατα τέτοιο τρόπο.
Χθες άνοιξα ένα thread με σκοπό να βρώ φίλους που να ενδιαφέρονται στο να στήσουμε ένα site για μοτοσυκλέτα και οι έχοντες την μυγα μυγιάστικαν σε χρόνο μηδέν. Οι περισσότεροι που απάντησαν είτε με έβριζαν είτε με ειρωνεύονταν.
Έχω πάρει πολλά πράγματα από το moto.gr, βοηθήθηκα από φίλους, έμαθα πέρασα ευχάριστα την ώρα μου. Παρόλα αυτά κάποιοι έδω μέσα είναι τόσο χυδαιοι που μου φέρνουν εμμετό. Καλό είναι να μπαίνει ένα μέτρο.
makis206
22/06/2007, 12:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
μπροστά έβαλες? :evil: :evil: :evil: :evil:
Ε ναι ρε, μεσημέριασε :rotflmao: :rotflmao:
road spirit
22/06/2007, 12:14
....και ούτε μπορεί ο οποιοσδήποτε Moderator να λέει τι θα λέμε. ΟΚ για τις βρισιές και τα λοιπά είναι άλλο ζήτημα. Αλλά στα υπόλοιπα... δεν χωράει υπαγόρευση.
στο περίπου φίλε συνάρωστε Στέλιο (το συνάρωστε πάει στο πόδι, μην παρεξηγηθούμε :) )
Η έννοια του moderator δεν ειναι απλά να βρίσκεται εκεί για να επιλύει τεχνικής φύσεως θέματα σε ένα φόρουμ, αλλά ακριβώς για να κρατα μια συζήτηση εντός θεματολογίας. Αυτός ειναι ο ορισμός της λέξης moderator. Νομίζω. Αν κάνω λάθος διορθώστε με
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
Η έννοια του moderator δεν ειναι απλά να βρίσκεται εκεί για να επιλύει τεχνικής φύσεως θέματα σε ένα φόρουμ, αλλά ακριβώς για να κρατα μια συζήτηση εντός θεματολογίας. Αυτός ειναι ο ορισμός της λέξης moderator. Νομίζω. Αν κάνω λάθος διορθώστε με
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=806602#post806602
και άλλα πολλά....
airamhag
22/06/2007, 12:20
εγω παλί πιστευω πως δεν εχουμε δουλεια κ τρωγομαστε αναμεταξυ μας...
αντε συνεχιστε να παραθεττε αποψεις , ειρωνικα -και καλα αστειο- , να διαφωνειτε κ να κουοταρετε..
αντε να δουμε τι θα καταλαβετε...
alximistis
22/06/2007, 12:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
στο περίπου φίλε συνάρωστε Στέλιο (το συνάρωστε πάει στο πόδι, μην παρεξηγηθούμε :) )
Δεν ξέρω συνάρρωστε :D αν κάνεις λάθος αλλά εγώ συμφωνώ. Ειδικά στο να κρατά τη συζήτησε εντός θεματολογίας.
ΑΝ λοιπόν φιλαράκι αυτό δεν γίνεται σημαίνει απλά ότι κάποιοι ΔΕΝ μπορούν. Ή ότι δεν μπορούν να ακουστούν επομένως κάτι είναι εξ αρχής στραβά. Γι αυτό αντέδρασα έτσι. Γιατί δεν βλέπω που κολλάει όλη αυτή η ιστιορία περί ban όταν το θέμα είναι άλλο.
Και τα λέω αυτά που ζήτημα αν έχω βρίσει πραγματικά όμως μία ή δύο φορές εδωμέσα και είμαι πολύ προσεκτικός.
Ταξιδευτής
22/06/2007, 13:07
:(
Κριμα. Το μονο που εχω να πω ειναι κριμα.
Και κριμα, διοτι το φορουμ αυτο δεν ειναι ουτε για μηχανες, ουτε για πολιτικη, θρησκεια, κομματα, σπαμ η οτιδηποτε αλλο. Ειναι για την ΦΙΛΙΑ!
Εμενα αυτο το φορουμ μου εδωσε καποιους ΦΙΛΟΥΣ. Το νοημα αυτου του φορουμ ειναι ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΚΟΝΤΑ! ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ!
ΑΛΛΑ με αυτες τις καταστασεις (βρισιες, ban κλπ) οι φιλοι ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΝ και ΚΑΝΕΙΣ δεν περναει ομορφα.
Ρε Νοστρα/Σταθη/Νικο/Αλεξανδρε/Μπαμπη/Χαραλαμπε: με τον Trooper και τον καθε Trooper εχετε πιει και δυο ποτηρια κρασι μαζι! Εχετε τραγουδησει παρεα, εχετε μοιραστει ομορφες στιγμες κλπ!
ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ; Στην τελικη, οκ, καποιος μπορει να εβρισε αλλον, να "σκοτωθηκανε", για τον ΧΨ λογο.
ΣΒΗΣΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΠΜ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΝ ΚΑΤ ΙΔΙΑΝ Κ ΤΕΛΟΣ!
Τωρα με ολο αυτο ΤΙ καταφερνουμε; Με τι διαθεση θα ξαναμπει ο Trooper εδω;;;
Εγω τον Γιωργο τον θεωρω φιλο μου και σιγουρα θελω να ξαναπαω βολτα μαζι του.
Ναι, ΑΛΛΑ φιλο θεωρω και τον Τασο η τον Σταθη πχ.
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ; ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ;
Παιδια, η λυση δεν ειναι το ban αλλα ΟΥΤΕ και μπατε σκυλοι αλεστε.
Παν μετρον αριστον.
Ο Στελιος εχει δικιο ο καημενος, αλλα καποιοι πεσανε να τον φανε οτι λεει θεωριες: το προβλημα ειναι ΑΛΛΟΥ και ΟΧΙ στις βρισιες.
Τα βρισιδια σιγουρα ειναι παρα πολυ ασχημα, και με ξενερωνουν αφανταστα, αλλα ειναι η κορυφη του παγοβουνου.
Με το να banαρεις οσους βριζουν και την αυστηρη αστυνομευση δεν λυνεις το προβλημα. Πολυ απλα γιατι το προβλημα ειναι αλλου: ειναι στην υπερβολικη χαλαροτητα που καποιοι αναποφευκτα εκμεταλλευτηκαν.
Σταθη, επειδη εχω υπαρξει και εγω admin σε φορουμ στο παρελθον, εχω να σου πω οτι παιρνοντας αυτες τις αποφασεις ανοιγεις το κουτι της Πανδωρας. :(
Αν αφησεις τον κοσμο "χυμα" και οταν εχουν φτασει στο απροχωρητο τους βαλεις χερι, τοτε τα πραγματα γινονται ακομα χειροτερα.
Αυτο που χρειαζονται ειναι απο την αρχη καποια ορια... Επειδη ομως στα φορουμ γινομαστε αναποφευκτα φιλοι, τα ορια αυτα χαλαρωνουν και γινεται οτι γινεται.
Ξερεις οτι το software του φορουμ σας εχει τη δυνατοτητα να μπλοκαρει ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ τις τυχον βρισιες και να βαζει αστερακια η οτιδηποτε αλλο στη θεση τους.
Βαλτε λοιπον τον αυτοματο να καθαριζει και τελος.
Α! Και ΣΒΗΣΤΕ τις διαμαχες σαν ενοτητα γιατι βαζει λαδι στη φωτια και ειναι ΗΛΙΘΙΟ αυτο! Γιατι λες απο τη μια "μη βριζετε" ενω απο την αλλη εχεις ενοτητα Διαμαχες!
ΕΙΡΗΝΗ ΥΜΙΝ!
θα πεσουν δλδ ban και στους μοδερατορες οταν ειρωνευονται?
Αρχικά δημιουργήθηκε από zanDark
θα πεσουν δλδ ban και στους μοδερατορες οταν ειρωνευονται?
πω πωωωω!!!!!!!!!!!!
τι μικρα γραμματα ειναι αυτα τα ροζ στην υπογραφη σου!
σε ειρωνευτηκα, μηπως θελεις να με ΒΑΝαρουν? :mad:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
airamhag
22/06/2007, 13:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Και κριμα, διοτι το φορουμ αυτο δεν ειναι ουτε για μηχανες, ουτε για πολιτικη, θρησκεια, κομματα, σπαμ η οτιδηποτε αλλο. Ειναι για την ΦΙΛΙΑ!
Εμενα αυτο το φορουμ μου εδωσε καποιους ΦΙΛΟΥΣ. Το νοημα αυτου του φορουμ ειναι ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΚΟΝΤΑ! ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ!
ΑΛΛΑ με αυτες τις καταστασεις (βρισιες, ban κλπ) οι φιλοι ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΝ και ΚΑΝΕΙΣ δεν περναει ομορφα.
Ρε Νοστρα/Σταθη/Νικο/Αλεξανδρε/Μπαμπη/Χαραλαμπε: με τον Trooper και τον καθε Trooper εχετε πιει και δυο ποτηρια κρασι μαζι! Εχετε τραγουδησει παρεα, εχετε μοιραστει ομορφες στιγμες κλπ!
ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ; Στην τελικη, οκ, καποιος μπορει να εβρισε αλλον, να "σκοτωθηκανε", για τον ΧΨ λογο.
οι φιλοι , δεν ξενερωνουν μεταξυ τους απο ενα φορουμ.οπως κ η σωστη λειτουργια ενος φορουμ δεν κρεμεται απο τις φιλιες.καιοποιος βασιζει την προωπικη του ζωη σε λεξεις σε ενα φορουμ...
βριστικαν 2 μελη δημοσια στο φορουμ.ο ιδιοκτητης ( οπως θελετε πειτε το ..) δεν το δεχεται. τους εκανε μπαν.εγω το θεωρω δικαιο.
και στην τελικη.δεν μας πεφτει κ λογος.
αν με εβριζαν , ουτε εγω θα ειχα τα μουτρα να ξαναμπω.καποιοι φιλοι θα ξενερωναν με την απουσια μου. δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα.
Παιδια, η λυση δεν ειναι το ban αλλα ΟΥΤΕ και μπατε σκυλοι αλεστε.-ΣΥΜΦΩΝΩ[/SIZE]
Παν μετρον αριστον.
Ο Στελιος εχει δικιο ο καημενος, αλλα καποιοι πεσανε να τον φανε οτι λεει θεωριες: το προβλημα ειναι ΑΛΛΟΥ και ΟΧΙ στις βρισιες.
Τα βρισιδια σιγουρα ειναι παρα πολυ ασχημα, και με ξενερωνουν αφανταστα, αλλα ειναι η κορυφη του παγοβουνου.
Με το να banαρεις οσους βριζουν και την αυστηρη αστυνομευση δεν λυνεις το προβλημα. Πολυ απλα γιατι το προβλημα ειναι αλλου: ειναι στην υπερβολικη χαλαροτητα που καποιοι αναποφευκτα εκμεταλλευτηκαν.
Σταθη, επειδη εχω υπαρξει και εγω admin σε φορουμ στο παρελθον, εχω να σου πω οτι παιρνοντας αυτες τις αποφασεις ανοιγεις το κουτι της Πανδωρας. :(
Αν αφησεις τον κοσμο "χυμα" και οταν εχουν φτασει στο απροχωρητο τους βαλεις χερι, τοτε τα πραγματα γινονται ακομα χειροτερα.
Αυτο που χρειαζονται ειναι απο την αρχη καποια ορια... Επειδη ομως στα φορουμ γινομαστε αναποφευκτα φιλοι, τα ορια αυτα χαλαρωνουν και γινεται οτι γινεται.
Ξερεις οτι το software του φορουμ σας εχει τη δυνατοτητα να μπλοκαρει ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ τις τυχον βρισιες και να βαζει αστερακια η οτιδηποτε αλλο στη θεση τους.
Α! Και ΣΒΗΣΤΕ τις διαμαχες σαν ενοτητα γιατι βαζει λαδι στη φωτια και ειναι ΗΛΙΘΙΟ αυτο! Γιατι λες απο τη μια "μη βριζετε" ενω απο την αλλη εχεις ενοτητα Διαμαχες!
ΕΙΡΗΝΗ ΥΜΙΝ!
ας ληξει το θεμα επιτελους.
γνωμες υπαρχουν απειρες.
ολοι εχουμε κανει λαθη.ας φροντισουμε αν θελουμε να γινουμε καλυτεροι.
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
σε ειρωνευτηκα, μηπως θελεις να με ΒΑΝαρουν? :mad:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: τσου :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από zanDark
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: τσου :rotflmao: :rotflmao:
:sad:
να παρει... τζαμπα κοπος.... κανενας δεν θελει να με μπαναρει καλοκαιριατικα...
:sad:
...μονο ο μακουλης602 ΜΟΥ σε κατι περιεργες παραλιες!
makis206
22/06/2007, 13:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
...μονο ο μακουλης602 ΜΟΥ σε κατι περιεργες παραλιες!
Σούγια !
Αριστερά αριστερά !!
Στις σπηλιές δίπλα !:D :a13: :a03: :blush: :eek:
Συγνωμη μονο εγω ειμαι αυτος δηλαδη που δεν εχει καταλαβει ακομα τι θα κοβεται και για ποιο λογο;
Προσπαθειτε να περιορισετε τις προσωπικες επιθεσεις,προσβολες υβρεις, η το υβρεολογιο γενικα (τα καλοπραιρετα μπινελικια κοινως σε περιπτωση που περιεχουν λεξεις οπως"μαλακας" κτλ) το οποιο σε ενα μοτοσυκλετιστικο φορουμ μπορει να ειναι ακομα και καλαισθητο.
Δηλαδη αμα γυρισω και πω στον tropea αυριο που μου κουνιεται οτι εκανε το μηχανακι του τουμπανο "θα μας κλασεις τα αρχιδια στην πιστα ρε μαλακα" θα φαω μπαν;
Υ.Γ Αν η τελευταια παραγραφος ισχυει συγχωρεστε με αλλα θελω το μπαν μου να ειναι οριστικο.
ας τον μπαναρει καποιος τωρα που ειναι νωρις... :blush:
94118
tsoukas77
22/06/2007, 21:02
Το επιπεδο ενος forum(και μιας παρεας επισης) καθοριζεται απο το επιπεδο των μελων του.Αν μεσα σε 200 ενεργα μελη,υπαρχουν 10 μελη που το επιπεδο τους δεν ταιριαζει με των υπολοιπων,αργα ή γρηγορα θα απομονωθουν.Μονο του το forum εχει την δυνατοτητα να κρατησει το επιπεδο που θελει και που του αξιζει βασει των μελων του...
Να ξερω ρε παιδια να αλλαξω την υπογραφη μου οχι τιποτε αλλο:rotflmao:
Nikoskazer2000
22/06/2007, 23:35
Παιδια, η λυση δεν ειναι το ban αλλα ΟΥΤΕ και μπατε σκυλοι αλεστε.
Παν μετρον αριστον.
ΕΙΡΗΝΗ ΥΜΙΝ!
+1000000000000000000000000