Σύνδεση

View Full Version : αγγελιες πωλησης-ζητησης

loop
21/06/2007, 23:31
καλησπερα εχω μια ενσταση-απορια αλλα δεν ξερω που να την βαλω και αποφασισα να την βαλω εδω...επειδη στην κατηγορια αγγελιες μοτοσυκλετων αρχιζουν να πληθαινουν οι ζητησεις απο τις προσφορες μηπως να φτιαχνατε οι διαχειρηστες του site δυο κατηγοριες:1)ζητησης και 2)πωλησης?
γενικα το site ειναι τρομερο!αλλα με αυτο το κατι παραπανω απλα γινετε πιο γαματο και πιο ευκολο...tnx..keep up the good work..

Nikoskazer2000
21/06/2007, 23:43
Αυτό θα έπρεπε να μεταφερθείς στις "Προτάσεις και Σχόλια" αλλα ok.

Κι' εμένα μου αρέσει αυτή η ιδέα!

Σωστό σε βρίσκω! :a013:

wintersunset
16/08/2007, 15:39
σε βρισκω πολυ σωστο φιλε

bartlal
16/08/2007, 16:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από loop
καλησπερα εχω μια ενσταση-απορια αλλα δεν ξερω που να την βαλω και αποφασισα να την βαλω εδω...επειδη στην κατηγορια αγγελιες μοτοσυκλετων αρχιζουν να πληθαινουν οι ζητησεις απο τις προσφορες μηπως να φτιαχνατε οι διαχειρηστες του site δυο κατηγοριες:1)ζητησης και 2)πωλησης?
γενικα το site ειναι τρομερο!αλλα με αυτο το κατι παραπανω απλα γινετε πιο γαματο και πιο ευκολο...tnx..keep up the good work..

an kai απανταω με καθυστερηση, αυτο που προτεινεις ειναι κατι το οποιο οι ΙΔΙΟΙ οι ΧΡΗΣΤΕΣ πρεπει να το προσεχουν απο την επιλογη του τιτλου τους.

υπαρχουν ηδη 3 υποκατηγοριες στις αγγελιες, και δεν ειναι ευκολη η διαχειρηση αν ανοιξουν επιπλεον 6 υπο των υποκατηγοριων. :winka:

:wave2: