Σύνδεση

View Full Version : ΒΟΛΤΑ????

Drake21
22/06/2007, 20:44
Ψηνεται κανεις για μια πρωινη βολτουλα αυριο στον Α.Ιωαννη για καφε στην Ευβοια???

Περιμενω καμια απαντηση και το βραδυ αργα θα πω και αν μπορω τελικα γιατι δεν ειμαι 100% βεβαιως(ισως εχω να κουβαλησω κατι κλιματισικα!!!!:mad: :mad: :mad: )...

Α,βολτουλα σβελτη οχι του σκοτομου...ενα ταλαιπωρο CBF 600 εχω,οχι 1098....

Αυτα!!!

Α,και κλασικα,αν το εβαλα σε λαθος μερος το post ευχαριστω για την αλαγη!!!!...

:beer: :beer: :beer:

NikosRR
23/06/2007, 06:28
Ψήνομαι ρε γμτ αλλά με τέτοια ζέστη...:confused:

Μήτσος1
23/06/2007, 08:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosRR
Ψήνομαι ρε γμτ αλλά με τέτοια ζέστη...:confused:

Εσύ με τι μηχανάκι θα πας στη βόλτα ρε Καραμήτρο ????

zephyr1
23/06/2007, 09:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από Μήτσος1

Multistrada.:winka:

Μήτσος1
23/06/2007, 10:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Multistrada.:winka:

Α ναι σωστά. Ξεχάστηκα...

Drake21
23/06/2007, 12:45
Ειδα στις 5 το πρωι το post και δεν ειχε απαντησει κανενας,οποτε λεω δε γαμιεται θα κατσω να κοιμηθω...

Αυτα,ισως την αλη ευδομαδα!!!

Καλημερα!:sun:

NikosRR
23/06/2007, 16:49
Σίγουρα όχι με ρ1, είναι ζεστή μέρα και κινδυνεύει με λιώσυμο άσε που ήθελα να γυρίσω εντός της μέρας.Ο zephyr1 ίδιες πως με πιάνει;:rotflmao:

Μήτσος1
24/06/2007, 21:24
Σίγουρα όχι με ρ1, είναι ζεστή μέρα και κινδυνεύει με λιώσυμο άσε που ήθελα να γυρίσω εντός της μέρας.Ο zephyr1 ίδιες πως με πιάνει;:rotflmao:

Κατά βάθος όλοι ξέρουμε οτι θα ήθελες πάρα πολύ ένα μηχανάκι της προκοπής για να πας καμμιά βόλτα, αλλά μη κοιτάς που δε στο λέμε... Είμαστε απλώς διακριτικοί.

Ησύχασε και κάνε αρκετή υπομονή μικρέ-καλέ μου φίλε, και σου εύχομαι σύντομα κάποια μέρα να αποκτήσεις κι'εσύ ένα ΦΟΒΕΡΟ μηχανακι (όπως το R1).

NikosRR
25/06/2007, 17:05
Κατά βάθος όλοι ξέρουμε οτι θα ήθελες πάρα πολύ ένα μηχανάκι της προκοπής για να πας καμμιά βόλτα...
Τελικά έχεις δίκιο, για βόλτα έπρεπε να πάρω ρ1 και όχι τη ducduc μου:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Άλλωστε μηχανάκι για πίστα έχω, για καφέ δεν έχω!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

alx255
25/06/2007, 19:04
Τελικά έχεις δίκιο, για βόλτα έπρεπε να πάρω ρ1 και όχι τη ducduc μου:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Άλλωστε μηχανάκι για πίστα έχω, για καφέ δεν έχω!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer:

NikosRR
26/06/2007, 18:25
Δικός μας ο alx255, τώρα που πήρε τα πάνω της και στα GP η kawa η Yamapa θα πάει στην κάβα!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πούλα το Μήτσε1!!!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: