PDA

View Full Version : Σαν μιξερακι.......

pizzahot
24/06/2007, 11:11
καλημερα σε ολους. εχω την εντυπωση οτι η μηχανη μου εχει κραδασμους. δηλαδη οταν κανω ταξιδι μιας ωρας τα χερια μου μουδιαζουν. πηγαινοντας με 120 αν σφιξω τα χερια μου στο τιμονη νιωθω οτι κραταω το μιξερακι του καφε. ειδαμε τα λαστιχα και τις ζαντες και ειναι ενταξει(ζυγοσταθμηση και ευθηγραμηση). μηπως τα αντιβαρα? μηπως να αλλαξω χερουλια. μηπως οι βασεις της μηχανης εχουν τιποτα πλαστικες ροδελες για τους κραδασμους και εχουν χαλασει και θελουν αλλαγμα? τι αλλο μπορει να φταιει? θα βαλω πιο κατω μερικες φοτο απο τη μηχανη με καποιες μικροαλλαγες που εκανα.

94166

pizzahot
24/06/2007, 11:13
ζελατινα powerbronze 85€ πολυ καλη. χωρις στροβιλισμους και δεν σε κουραζει στους ομους

94169

pizzahot
24/06/2007, 11:14
φλασακια και καθρεφτες αλλαγμενα. για χουφτες σεν ξερω ακομα τι θα κανω

94170

pizzahot
24/06/2007, 11:15
και μερικες ακομα

94171

pizzahot
24/06/2007, 11:16
.

94175

TWINGEORGE
24/06/2007, 12:00
φιλε πολυ ωραιο το αφρικα σου:winka:

πολλα μπραβο για τη κουκλα σου...

θα σου προτεινα να εβρισκες και μια ομορφη χουφτα
να του ριξεις επανω (γνωμη μου).

τωρα για τους κραδασμους που ανεφερες θα σε ρωτουσα,
απο αναρτηση μπροστα πως πας?
εχεις αλαξει ελατηρια? η γενικα εχεις κανει καποιο service
της μπουκαλες σου?

και αν θες πες μου απο που ειναι η καθρεπτε σου
και φυσικα αν βλεπεις καλα τους πισω.

:wave2: :beer:

pizzahot
24/06/2007, 14:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από TWINGEORGE
φιλε πολυ ωραιο το αφρικα σου:winka:

πολλα μπραβο για τη κουκλα σου...

θα σου προτεινα να εβρισκες και μια ομορφη χουφτα
να του ριξεις επανω (γνωμη μου).

τωρα για τους κραδασμους που ανεφερες θα σε ρωτουσα,
απο αναρτηση μπροστα πως πας?
εχεις αλαξει ελατηρια? η γενικα εχεις κανει καποιο service
της μπουκαλες σου?

και αν θες πες μου απο που ειναι η καθρεπτε σου
και φυσικα αν βλεπεις καλα τους πισω.

:wave2: :beer:

δεν ξερω τι εχει γινει απο αναρτηση. εγω την πηρα το καλοκαιρι και δεν πειραξα κατι. ο μηχανικος μου ειπε οτι ηταν ενταξει. θα ρωτησω ξανα.
οι καθρεφτες καλοι. δεν εχεις την ιδια οπτικη αλλα ειναι πιο ομορφοι. τους συνηθησα

hector
24/06/2007, 15:12
καλησπερα! ομορφη η αφρικανα σου! με την σελα τι εχεις κανει;βλεπω την εχεις αλλαξει...ειναι ανετη σε ταξιδη; που την εχεις φτιαξει; :wave2:

pizzahot
24/06/2007, 17:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από hector
καλησπερα! ομορφη η αφρικανα σου! με την σελα τι εχεις κανει;βλεπω την εχεις αλλαξει...ειναι ανετη σε ταξιδη; που την εχεις φτιαξει; :wave2:

ειμαι απο θεσ/νικη αν εισαι απο εδω. την εκανα στο luxus. 80€. πανω στη δικια μου σελα. πολυ καλη. εμενα με βολεψε πολυ.

DimChios
24/06/2007, 18:10
Τσεκάρισε τα σινεμπλόκ που έχει στη βάση του τιμονιού!

Ίσως να εχουν φθαρεί!

:wave2:

pizzahot
24/06/2007, 18:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από hector

ειμαι απο θεσ/νικη αν εισαι απο εδω. την εκανα στο luxus. 80€. πανω στη δικια μου σελα. πολυ καλη. εμενα με βολεψε πολυ.

afrotwin
27/06/2007, 11:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από pizzahot
καλημερα σε ολους. εχω την εντυπωση οτι η μηχανη μου εχει κραδασμους. δηλαδη οταν κανω ταξιδι μιας ωρας τα χερια μου μουδιαζουν. πηγαινοντας με 120 αν σφιξω τα χερια μου στο τιμονη νιωθω οτι κραταω το μιξερακι του καφε. ειδαμε τα λαστιχα και τις ζαντες και ειναι ενταξει(ζυγοσταθμηση και ευθηγραμηση). μηπως τα αντιβαρα? μηπως να αλλαξω χερουλια. μηπως οι βασεις της μηχανης εχουν τιποτα πλαστικες ροδελες για τους κραδασμους και εχουν χαλασει και θελουν αλλαγμα? τι αλλο μπορει να φταιει? θα βαλω πιο κατω μερικες φοτο απο τη μηχανη με καποιες μικροαλλαγες που εκανα.

vlepo anakee afta ftene gia tous kradasmous
an den ine H to mprostino sou idika tin exis katsi

na kseris pantos oti afta ftene tipota alo pigene se idiko lastixa na ta di

ke an exis efxeria alakseta poulata se kapion me transalp ke vale tourance

petros_tdm
27/06/2007, 13:58
Και εγω εχω το ιδιο προβλημα αλλα νομιζω οτι το προβλημα ξεκινα απο τον κινητηρα νομιζω απο εκει ερχετε ο κραδασμος και οχι απο λαστιχα ή απο αναρτιση.
Μπωρει καμια βαση μηχανης σινεμπλοκ.
Εγω εχω λαστιχα mytas ολοκαινουργια.

crs-k
27/06/2007, 14:03

Ποσα (και με τι μηκος σε χλμ) ταξιδια εχεις κανει μεχρι τωρα με την Αφρικα σου? :look:

Cpt. Haddock
27/06/2007, 14:08
:a014:

africanos31
27/06/2007, 16:05
Arxizei kαι το κανει σε μενα(μετα απο 100 χλμ ταξιδιου νοιωθω κατι σαν μερμιγκιασμα οχι στους καρπους και μονο αν σταματησω το καταλαβαινω π.χ για βενζινη)οταν αλλαξα λαστιχα ηθελαν σφιξιμο καποιες ακτινες και τοτε εξαφανιστηκε....

crs-k
27/06/2007, 16:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από africanos31
Arxizei kαι το κανει σε μενα(μετα απο 100 χλμ ταξιδιου νοιωθω κατι σαν μερμιγκιασμα οχι στους καρπους και μονο αν σταματησω το καταλαβαινω π.χ για βενζινη)οταν αλλαξα λαστιχα ηθελαν σφιξιμο καποιες ακτινες και τοτε εξαφανιστηκε....

ΔΕΝ "εξαφανιστηκε" αυτο απο το σφιξιμο των ακτινων, αλλα ΕΣΥ ΣΥΝΗΘΙΣΕΣ την οδηγηση μηχανης... :winka:

Αυτο ειναι ενα φαινομενο που εμφανιζεται στα "άμαθα χερια" ... :smilea:

Γι' αυτο ρωτησα και τον φιλο που ανοιξε το θρεντ "πόσα ταξιδια εχει κανει" ! :D

gcrook
27/06/2007, 17:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από africanos31

Χαζη ερωτηση:
Τι γαντια φορας;

gixxerpap
27/06/2007, 18:02
αν πηγαινεις απο 150 -180 χλμ/ωρα εξαφανιζονται ολα....μου χουν πει κατι γεροντες με αφρικα:smilea:

παντως μην περιμενεις να εξαφανιστουν τελειως οι κραδασμοι απο την αφρικανα.....κοιτα να τους συνηθισεις και να τους απολαμβανεις...:lol:

$py
27/06/2007, 19:25
Εμένα πάντως αρχίζει και έχει ψιλοενοχλητικούς κραδασμούς από τα 150 και πάνω. Υποψιάζομαι ότι μπορεί να είναι οι χούφτες ή τα αντίβαρα.

gixxerpap
27/06/2007, 20:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
Εμένα πάντως αρχίζει και έχει ψιλοενοχλητικούς κραδασμούς από τα 150 και πάνω. Υποψιάζομαι ότι μπορεί να είναι οι χούφτες ή τα αντίβαρα.

λαθος αφρικα πηρες:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

$py
27/06/2007, 20:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
λαθος αφρικα πηρες:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:lol:

matmat
27/06/2007, 20:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Χαζη ερωτηση:
Τι γαντια φορας;

Κουζίνας ... :eyepop:

και μερικές φορές χειρουργικά :rolleyes:

:lol: :lol: :lol:

gcrook
27/06/2007, 21:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από matmat
Κουζίνας ... :eyepop:

και μερικές φορές χειρουργικά :rolleyes:

:lol: :lol: :lol:

Ενδεχεται και να ΜΗΝ φοραει καθολου....
και να καθομαστε να λυνουμε αποριες του κωλου:rolleyes:

pizzahot
30/06/2007, 12:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
vlepo anakee afta ftene gia tous kradasmous
an den ine H to mprostino sou idika tin exis katsi

na kseris pantos oti afta ftene tipota alo pigene se idiko lastixa na ta di

ke an exis efxeria alakseta poulata se kapion me transalp ke vale tourance

θα παω να δω τι ειναι τα λαστιχα. αλλα χθες που εβγαλα την ποδια κατω ειδα οτι ειχαν σπασει και οι δυο οι μπροστινες οι βασεις που την κρατανε. της κολλησα και πηγα μια βολτα. στα 120 ειναι οκ αλλα στα 140-150 το κανει αυτο τωρα. λες να φταινε τα λαστιχα?

pizzahot
30/06/2007, 12:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Ποσα (και με τι μηκος σε χλμ) ταξιδια εχεις κανει μεχρι τωρα με την Αφρικα σου? :look:

τα ταξιδια που εχω κανει ειναι συνεχομενα 2 ωρες. και δεν τρεχω 120-140. αλλα οταν καταιβενω νιωθω αυτο το μυρμιγκιασμα

pizzahot
30/06/2007, 12:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Χαζη ερωτηση:
Τι γαντια φορας;

φοραω bering τα πηρα με την μηχανη. παιζουν ρολο μηπως και τα χερουλια?

pizzahot
30/06/2007, 12:44
θα παω να δω τι ειναι τα λαστιχα. αλλα χθες που εβγαλα την ποδια κατω ειδα οτι ειχαν σπασει και οι δυο οι μπροστινες οι βασεις που την κρατανε. της κολλησα και πηγα μια βολτα. στα 120 ειναι οκ αλλα στα 140-150 το κανει αυτο τωρα. λες να φταινε τα λαστιχα?

φιλε afrotwin το ειδα το λαστιχο γραφει M/54H αν αυτο εννοεις.

crs-k
30/06/2007, 13:06
τα ταξιδια που εχω κανει ειναι συνεχομενα 2 ωρες. και δεν τρεχω 120-140. αλλα οταν καταιβενω νιωθω αυτο το μυρμιγκιασμα

Το φανταστηκα... :rolleyes:

Οπως σου ειπα και πιο πριν λοιπον, αυτο ειναι επειδη εισαι ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟΣ! :smilea:

Φορα γαντια, για να απορροφανε ενα μερος των κραδασμων, μποτες για να κανουν την ιδια δουλεια και μαθε (σιγα-σιγα) να εισαι ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΟΣ πανω στο μηχανακι... :cool:

afrotwin
30/06/2007, 18:44

mas mperdevis nio8is kradasmous i akous 8orivous
afto me tin podia ine sini8es fenomeno me ta xontra elinika kagkela

an exis anataraksis sto timoni ftene ta lastixa
an es8anese kradasmous sta gkrip tou timoniou alakseta me harris

pizzahot
30/06/2007, 23:46
mas mperdevis nio8is kradasmous i akous 8orivous
afto me tin podia ine sini8es fenomeno me ta xontra elinika kagkela

an exis anataraksis sto timoni ftene ta lastixa
an es8anese kradasmous sta gkrip tou timoniou alakseta me harris

οταν ειμαι με 140 και σφιξω τα χερια στο τιμονι μιωθω οτι πιανω το μιξερακι του καφε. αυτο νιωθω. δεν ξερω πως αλλιως να το πω. λεω το μιξερακι γιατι ετσι ειναι. και μετα που θα κατεβω εχω ενα μυρμιγκιασμα στα χερια. το τιμονι δεν κουναει ουτε εχει θορυβους. απλα οταν εβγαλα την ποδια για να κανω ενα ελεγχο στις βιδες μηπως ειναι καμια λασκα ειδα οτι ειχαν σπασει οι βασεις. θα δω τη χερουλια φοραω για να σας πω αλλα νομιζω οτι ειναι αρκετα μαλακα. με τα αντιβαρα τι γινεται? παιζουν ρολο?

afrotwin
03/07/2007, 13:04
οταν ειμαι με 140 και σφιξω τα χερια στο τιμονι μιωθω οτι πιανω το μιξερακι του καφε. αυτο νιωθω. δεν ξερω πως αλλιως να το πω. λεω το μιξερακι γιατι ετσι ειναι. και μετα που θα κατεβω εχω ενα μυρμιγκιασμα στα χερια. το τιμονι δεν κουναει ουτε εχει θορυβους. απλα οταν εβγαλα την ποδια για να κανω ενα ελεγχο στις βιδες μηπως ειναι καμια λασκα ειδα οτι ειχαν σπασει οι βασεις. θα δω τη χερουλια φοραω για να σας πω αλλα νομιζω οτι ειναι αρκετα μαλακα. με τα αντιβαρα τι γινεται? παιζουν ρολο?

to mamisio timoni 8eli antivara
alakse ta gkrip ke ego me ta mamisia ixa paromio provlima

pizzahot
05/07/2007, 11:26
to mamisio timoni 8eli antivara
alakse ta gkrip ke ego me ta mamisia ixa paromio provlima

αντιβαρα εχει. εννοιεις να λλαξω τα χερουλια? αυτα που εχει μου φενονται αρκετα μαλακα.

σημερα που ηρθα απο το χωριο εκανα διαφορα τεστ. βασικα η μηχανη μετα τις 5500-6000 στροφες τρεμει. δηλαδη και σταματημενη που ειναι το δοκιμασα τρεμε αρκετα. ετσι πρεπει να ειναι? και στο δρομο την ετρεξα σημερα πανω απο 180 και μολις επεσα στα 140 6000 στροφες δεν μου φενοταν και τοσο. μηπως ετσι ειναι? μηπως ειναι ιδεα μου? αλλα το νιωθω αυτο το τρεμουλο και δεν θελω. μηπως η μηχανη ειναι παισμενη σε βασεις και μπορω να βαλω τιποτα λαστιχα για τους κραδασμους?

μου φενετε θα κανω ενα πριν :smokin: :smokin: :smokin: και μετα θα ανεβαινω...

pizzahot
06/09/2007, 16:10
telika vrika ti ftei gia tous kradasmous.

oi podia kai ta kagela. molis ta evgala h mhxani allaxe teleios.

exei kaneis kamia idea? o mixanikos mou ta pire kai eipe oti tha paei na valei rodeles apo kaoutsouk.

DimChios
06/09/2007, 16:16

exei kaneis kamia idea? o mixanikos mou ta pire kai eipe oti tha paei na valei rodeles apo kaoutsouk.

Να βαλει τις ροδελες αλλα αν τα κάγκελα σου ειναι τα Ελληνικα, ΠΕΤΑΞΕ ΤΑ!

:winka: :wave2:

pizzahot
06/09/2007, 20:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Να βαλει τις ροδελες αλλα αν τα κάγκελα σου ειναι τα Ελληνικα, ΠΕΤΑΞΕ ΤΑ!

:winka: :wave2:

πως θα ξερω οτι ειναι τα ελληνικα? ειναι τα ασιμενια τα χοντρα. δεν ξερω αν βοηθαω.

και κατι ασχετο. εισαι απο χιο? εχω ενα γνωστο. γιωργιος μανδαλας. ειναι νοσοκομος στην Θεσ/νικη.

DimChios
06/09/2007, 20:14
πως θα ξερω οτι ειναι τα ελληνικα? ειναι τα ασιμενια τα χοντρα. δεν ξερω αν βοηθαω.

και κατι ασχετο. εισαι απο χιο? εχω ενα γνωστο. γιωργιος μανδαλας. ειναι νοσοκομος στην Θεσ/νικη.

Αυτα ειναι τα Ελληνικά! Όπως είπα και πριν, ΠΕΤΑΜΑ!!!

Βάλε τα Givi και καθάρισες!

Η διαφορά τους ειναι οτι τα Ελληνικά πιάνουν πάνω στη βάση της ποδιάς και τη σπάνε!

Ναι, από Χιο, εκεί μεγαλωσα αλλα το ονομα που λες δεν το ξερω!

TWINGEORGE
07/09/2007, 09:24

φιλε μου υπαρχουν στη honda τα αυθεντικα λαστιχακια
της ποδιας του αφρικα, τα αλαξα πριν 2 μηνες εγω
και γλιτωσα απο τα τριξιματα.

η τιμη τους ηταν 2.50ευρο ανα κοματι χρειαζεσαι 4.
αλλα δεν ειχε μεσα στο λαστιχο τον μεταλλικο αποστατη
και εβαλα τους παλιους. αυτη δυσκολα χαλανε.

αυτα :wave2:

pizzahot
07/09/2007, 23:07
Αυτα ειναι τα Ελληνικά! Όπως είπα και πριν, ΠΕΤΑΜΑ!!!

Βάλε τα Givi και καθάρισες!

Η διαφορά τους ειναι οτι τα Ελληνικά πιάνουν πάνω στη βάση της ποδιάς και τη σπάνε!

Ναι, από Χιο, εκεί μεγαλωσα αλλα το ονομα που λες δεν το ξερω!

μηπως ξερουμε και καμια τιμη για τα καγκελα? ειναι αυτα τα μαυρα που βλεπω?

DimChios
08/09/2007, 06:44
μηπως ξερουμε και καμια τιμη για τα καγκελα? ειναι αυτα τα μαυρα που βλεπω?

Για την τιμή θα σε γελάσω!

ΧΑ ΧΑ, σε γέλασα! :lol: :lol: :lol:

Τα είχα βάλει κάτω από "ιδιαίτερες" συνθήκες και δε συγκράτησα το νούμερο!

Είναι πάντως αυτά της φωτό...

102293

pizzahot
08/09/2007, 18:58
Για την τιμή θα σε γελάσω!

ΧΑ ΧΑ, σε γέλασα! :lol: :lol: :lol:

Τα είχα βάλει κάτω από "ιδιαίτερες" συνθήκες και δε συγκράτησα το νούμερο!

Είναι πάντως αυτά της φωτό...

ρωτησα για τιμη και μου ειπαν 100€. καλα ειναι?

πουλαω τα δικα μου οποιος τα θελει 50€:lol: :lol: :lol:

DimChios
08/09/2007, 20:23
ρωτησα για τιμη και μου ειπαν 100€. καλα ειναι?

πουλαω τα δικα μου οποιος τα θελει 50€:lol: :lol: :lol:

Καλά είναι! :winka: