View Full Version : 300e
r6 exo .tin eixa apo kato .kentro 8essaloniki me grapsane..as in me kiklonane kai ego 8a stamatoysa..!!4 z diskola feugeis
vangelis 64
26/06/2007, 00:22
Οι Ζητάδες ξέρεις,δεν είναι τίποτα κουλάδια.Τουλάχιστον όχι όλοι.Σού συνιστώ να σταματάς αν σού κάνουν σήμα.
Τι διάολο...κλεμμένη τήν έχεις;:wave2: :wave2:
file olo eironia einai oi z .stamatas les gia sas.kai se gam...ne .8a mporousan na dinoun proidopoihseis gi kapies parabaseis kai meta tin proidopoihsh prostimo.bebea stamatao sta bloka ,,houmor kano
vangelis 64
26/06/2007, 00:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από snow
file olo eironia einai oi z .stamatas les gia sas.kai se gam...ne .8a mporousan na dinoun proidopoihseis gi kapies parabaseis kai meta tin proidopoihsh prostimo.bebea stamatao sta bloka ,,houmor kano Όσο γι' αυτό...είναι μερικοί που θέλουν πολλές σφαλιάρες.:mad: :mad:
Τέλος πάντων...μη δίνεις και πολλή σημασία στο σύνδρομο τού "ενωματάρχη" που έχουνε.Μόνο έτσι καθαρίζεις.:(
Γιατι ακριβως σε γραψανε??
gia pinakida.tin eixa apo kato 3ereis.den itan orati .palia itan 33eprostimo..tora 300e!1kalo e?
riskareis??
FestoNero
26/06/2007, 02:20
Αμα το πληρωσεις στο 10ημερο μεσα σου κανουν 50% εκτωση και δωρο μια καραμελιτσα..
:wave2:
περαστικα σου φιλε...ειναι οντως @#@$#$#$ οι Ζηταδες...
Α...και καλως μας ηρ8ες...
τσακο...:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :wave2: :wave2: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
περαστικα σου φιλε...ειναι οντως @#@$#$#$ οι Ζηταδες...
Α...και καλως μας ηρ8ες...
τσακο...:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :wave2: :wave2: :wave2:
Δεν κατάλαβα ............. γιατί είναι @#@$#$#$ οι Ζηταδες ;;;;;;;;;;;;;;
Επειδή έκαναν τη δουλειά τους ;;;;;;;;;;;;
Δηλαδή ο φίλος που είχε ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ βάλει την πινακίδα να κοιτά το λάστιχο είναι ο σωστός ;;;;;;;;;
Αν οι πινακίδες δεν είναι ορατές ο οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει οτιδήποτε ατιμώρητα !!!!!!!!!
π.χ. αρπαγή τσάντας και να σέρνει για καμμιά 10ρια μέτρα το θύμα στην άσφαλτο.
Οι ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ και ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, όχι μόνο αυτοί που μας βολεύουν !!!!!!!
super_toto
26/06/2007, 09:13
Δεν ξέρω ρε παιδιά αλλά εγώ ότι εμπειρία είχα με ζητάδες ήταν μια χαρα οκ. Πολυ ξηγημένοι και με έχουν καβατζωσει μια δυο φορές. Βέβαια κι εγώ είμαι πάντα νομότυπος και δεν τσαμπουκαλευομαι.
Και αυτοί μηχανόβιοι είναι δειχνουν κατανόηση σε κάποια πράγματα. Αν όμως το παίξεις τρελίτσα θα τα πάρουν λογικό είναι.
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Δηλαδή ο φίλος που είχε ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ βάλει την πινακίδα να κοιτά το λάστιχο είναι ο σωστός ;;;;;;;;;
Αν οι πινακίδες δεν είναι ορατές ο οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει οτιδήποτε ατιμώρητα !!!!!!!!!
Οι ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ και ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, όχι μόνο αυτοί που μας βολεύουν !!!!!!!
Συμφωνώ απόλυτα. Η δουλεία τους είναι
Δεν φταίνε για όλα οι Ζητάδες. Και φυσικά και αυτοί περνούν εντολές από τους διοικητές τους. Υπάρχουν διοικητές που έχουν δώσει εντολή να γράφουν και το παραμικρό και υπάρχουν και διοικητές που τους έχουν πει ότι είναι στη διακριτική τους ευχέρεια για το αν θα κόψουν κλήση για κάτι που δεν είναι και τόσο σοβαρό. (σας το λέω αυτό γιατί τυχαίνει να έχω αδελφό στην τροχαία και ο διοικητής του είναι στη δεύτερη περίπτωση)
Αρχικά δημιουργήθηκε από stef_26
(σας το λέω αυτό γιατί τυχαίνει να έχω αδελφό στην τροχαία και ο διοικητής του είναι στη δεύτερη περίπτωση)
Ωπ, νατες και οι άκρες με την τροχαία...:beer:
Πάντως εμένα μια φορά με πλεύρισε ζητάς και μου ζήτησε διπλώματα, άδειες κλπ,κλπ.
Δεν μου το έπαιξε Θεοχάρης, στο χαλαρό τσέκαρε τα χαρτιά, μου είπε καλό δρόμο και τέρμα...αλλά ήμουν και φουλ προβλεπέ... :rolleyes:
DimChios
26/06/2007, 11:45
Εμένα με σταμάτησαν προχτές για έλεγχο!
Ήμουν 99% νόμιμος μιας και τα είχα όλα αλλά και την πινακίδα από κάτω!
Μου λέει λοιπόν ο τύπος "όλα καλά ρε φίλε αλλά πρέπει να σε γράψω"!
Τί να κάνουμε του λέω, αφού πρέπει! Μόνο μισό να βγάλω το κράνος γιατί λιώνω από τη ζέστη! Φοράω και τα δερμάτινα...
Μόλις το έβγαλα (το κράνος) μου λέει: Ρε μεγάλε κάπου σε ξέρω εσένα!
Μετά από ολιγόλεπτη συζήτηση θυμήθηκα ότι είχαμε γνωριστεί σε ένα όργιο :winka: κι έτσι με έγραψε για το ότι και καλά δεν είχα δίπλωμα μαζί μου! :D
30 ευρώ μόνο!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Μετά από ολιγόλεπτη συζήτηση θυμήθηκα ότι είχαμε γνωριστεί σε ένα όργιο :winka:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Άμα είναι να δίνω κώλο για να γλυτώνω κλήσεις... ευχαριστώ δεν θα πάρω !!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Μετά από ολιγόλεπτη συζήτηση θυμήθηκα ότι είχαμε γνωριστεί σε ένα όργιο :winka:
γυμνός έκανε το μπλόκο και τον θυμήθηκες?
:evil: :evil: :evil:
DimChios
26/06/2007, 11:50
Εσάς τους 2 από πάνω θα σας φάει η ζήλεια!
:o :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
γυμνός έκανε το μπλόκο και τον θυμήθηκες?
:evil: :evil: :evil:
Ουτε ετσι τον θυμηθηκε απλα του επεσε το στυλο του αστυνομικου και του λεει: "Ασε θα σκυψω εγω να στο πιασω" .
Και deja vu.....
:lol:
Εσάς τους 2 από πάνω θα σας φάει η ζήλεια!
:o :smokin:
από το να τον τρώμε εμείς ...
καλύτερα να μας τρώει η ζήλια ....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
DimChios
26/06/2007, 11:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Ουτε ετσι τον θυμηθηκε απλα του επεσε το στυλο του αστυνομικου και του λεει: "Ασε θα σκυψω εγω να στο πιασω" .
Και deja vu.....
εσένα σου έχω τη λυση ετοιμη πάνω στην ωρα! (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=810580#post810580)
:smokin:
siakattackj
26/06/2007, 11:57
deleted by mod {sniper}
Αρχικά δημιουργήθηκε από siakattackj
.......................
ρε φίλε να σου πω...
σε κάθε δεύτερο ποστ σου βρίζεις τους μπάτσους...
ξεκόλλα...
............
:a28: :a28: :a28:
ρε φίλε να σου πω...
σε κάθε δεύτερο ποστ σου βρίζεις τους μπάτσους...
ξεκόλλα...
Σα δε ντρεπεται λεω γω ο αλητης.
Αντι να τους βριζει σε καθε τριτο....
:rotflmao:
deleted by mod {sniper}
otan
θα σου κλεψουν την μοτο να δω ποιος θα στην βρει...
costas81
26/06/2007, 12:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
otan
θα σου κλεψουν την μοτο να δω ποιος θα στην βρει...
γιατί παίζει να την βρει κανας μπάτσος??
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
costas81
26/06/2007, 12:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Και deja vu.....
ώστε έτσι dim????
μπας και σου τραγούδαγε chiky bam bamm??
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Εγω οσες φορες εχω δει Ζηταδες κανουν πατηλικια σε ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥΣ.....με ΚΟΣΜΟ...!!!:hypnotize :uplate:
Γενικως απο ιστοριες αλλων κι απο εδω μεσα αν 8ες αλλα κι απο αυτα που βλεπω κατα καιρους εχω βγαλει τα συμπερασματα μου ...
Αντε να μη γινομαι απολυτη και σου λεω πως υπαρχουν κι αυτοι που κανουν σωστα τη δουλεια τους...αλλα δυστυχως ειναι ελαχιστοι...:(
marios_1977
26/06/2007, 14:26
Παιδια εγω το βρισκω πολυ καλο μετρο που το προστιμο εγινε 300 euro.Tωρα ολοι θα το σκεφτουν καλα πριν ξυλωσουν πλαστικα και βαλουν την πινακιδα κατω απο την σελα.
Σιγουρα ειναι πιο ομορφα τα ss χωρις λασποτηρες ,φλας και πινακιδα αλλα πρεπει να υπαρχουν.
Δεν το λεω για να επικρινω το παλικαρι που ανοιξε το thread αλλα εχω πετυχει μηχανη που ειχε στην ιδια φαση την πινακιδα να χτυπαει παππου, να τον πεταει 10 μετρα μακρια και ο τυπος δεν σταματησε ουτε για αστειο.Μπροστα ημουν αλλα πινακιδα φυσικα δεν μπορεσα να διακρινω.
Συντριπτικο καταγμα στο δεξι χερι(ειχε γυρισει αναποδα) και αρκετο αιμα απο το κεφαλι.
Ευτυχως την γλυτωσε τελικα ο ανθρωπος
Μάριος
μπορειτε να τη βαλετε στο πισω φτερο ή στη σελα του συνεπιβατη κ να πηγαινετε συνεχεια σουζα για να φαινεται :look:
(αλλα τοτε εχει κληση για επιδεικτικη οδηγηση :cry: :cry: )
Εγω οσες φορες εχω δει Ζηταδες κανουν πατηλικια σε ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥΣ.....με ΚΟΣΜΟ...!!!:hypnotize :uplate:
Γενικως απο ιστοριες αλλων κι απο εδω μεσα αν 8ες αλλα κι απο αυτα που βλεπω κατα καιρους εχω βγαλει τα συμπερασματα μου ...
Αντε να μη γινομαι απολυτη και σου λεω πως υπαρχουν κι αυτοι που κανουν σωστα τη δουλεια τους...αλλα δυστυχως ειναι ελαχιστοι...:(
Έχεις άδικο.
Μην διαβάζεις τις ιστορίες των άλλων για να βγάζεις συμπεράσματα, καθώς θα κάτσουν να γράψουν μόνο τη στραβή που θα τους τύχει.
Προσωπικά δεν έχω φάει ποτέ κλήση από Ζ, χωρίς να είμαι 100% νόμιμος. Τελευταία φορά πριν 1-2 μήνες, με την πινακίδα από κάτω και τις εξατμίσεις χωρίς τάπες, μου έκαναν μια παρατήρηση και με άφησαν να φύγω.
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Έχεις άδικο.
Μην διαβάζεις τις ιστορίες των άλλων για να βγάζεις συμπεράσματα, καθώς θα κάτσουν να γράψουν μόνο τη στραβή που θα τους τύχει.
Προσωπικά δεν έχω φάει ποτέ κλήση από Ζ, χωρίς να είμαι 100% νόμιμος. Τελευταία φορά πριν 1-2 μήνες, με την πινακίδα από κάτω και τις εξατμίσεις χωρίς τάπες, μου έκαναν μια παρατήρηση και με άφησαν να φύγω.
οκ...να το δεχτω μεχρις ενος σημειου αυτο που λες...αλλα πραγματικα το 90% δεν εχει τη νοοτροπια του στυλ:''κανω οτι 8ελω γι'αυτο μη μου πολυκολλας γιατι αμα 8ελω τρως προστιμο και 8α πληρωσεις τα καρ@τα σου...'':confused: :(
οκ...να το δεχτω μεχρις ενος σημειου αυτο που λες...αλλα πραγματικα το 90% δεν εχει τη νοοτροπια του στυλ:''κανω οτι 8ελω γι'αυτο μη μου πολυκολλας γιατι αμα 8ελω τρως προστιμο και 8α πληρωσεις τα καρ@τα σου...'':confused: :(
:confused:
:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
:confused:
Τα καρότα σου.
Πού κόλλησες ; :confused: :rotflmao:
sapila racing
26/06/2007, 14:53
Έχεις άδικο.
Τελευταία φορά πριν 1-2 μήνες, με την πινακίδα από κάτω και τις εξατμίσεις χωρίς τάπες, μου έκαναν μια παρατήρηση και με άφησαν να φύγω.
Ηταν απο την εκπληξη οταν εβγαλες το κράνος που ειδε σοβαρό κύριο να καβαλαει τέτοιο μηχανάκι, και μάλιστα με εξατμίσεις και πινακίδα μεντεσε...
:rotflmao: :lol:
Λεωνίδας
26/06/2007, 14:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
(...)σοβαρό κύριο(...) :confused: :look: :alien:
Τα καρότα σου.
Πού κόλλησες ; :confused: :rotflmao:
:lol: :lol: :lol: :bigcry: :bigcry: :lol: :lol: :lol:
ρε μην κοροιδευετε τα ΚΕΡΑΤΑ ΣΟΥ η8ελα να πω!!!
Εχω κοπει λεμε....
Η αλήθεια είναι ότι αν είσαι ευγενικός και σχεδόν νόμιμος, μπορείς να συννενοηθείς (όχι πάντα μεν αλλα σίγουρα όχι σε ποσοστό 90% που λες).
Τώρα όταν σε σταματάνε, με πινακίδα στη σέλλα, χωρίς τάπες κλπ (όπως εμένα πχ) δεν είναι και πολύ έξυπνο να αρχίσεις το πνεύμα.
Τελικά τι αστυνομία θέλουμε; Τυπική ή όχι; Γιατί αν την θέλουμε τυπική και άμεμπτη, θα χάναμε 1 δίπλωμα κάθε μέρα από το points system. Λάθος;
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Ηταν απο την εκπληξη οταν εβγαλες το κράνος που ειδε σοβαρό κύριο να καβαλαει τέτοιο μηχανάκι, και μάλιστα με εξατμίσεις και πινακίδα μεντεσε...
:rotflmao: :lol:
Ναι ο συνδυασμός καγκουράδικο Tuono και γραβάτα, είναι θάνατος..... :rotflmao: :lol: :rotflmao:
Η αλήθεια είναι ότι αν είσαι ευγενικός και σχεδόν νόμιμος, μπορείς να συννενοηθείς (όχι πάντα μεν αλλα σίγουρα όχι σε ποσοστό 90% που λες).
Τώρα όταν σε σταματάνε, με πινακίδα στη σέλλα, χωρίς τάπες κλπ (όπως εμένα πχ) δεν είναι και πολύ έξυπνο να αρχίσεις το πνεύμα.
Τελικά τι αστυνομία θέλουμε; Τυπική ή όχι; Γιατί αν την θέλουμε τυπική και άμεμπτη, θα χάναμε 1 δίπλωμα κάθε μέρα από το points system. Λάθος;
Κα8ολου λα8ος δυστυχως...δε με πειραζει να ειναι τυπιοκοι...ισα ισα....μ@...κες να μην ειναι...:mad: :winka: :wave2:
Λεωνίδας
26/06/2007, 15:09
Εμένα πάντως όλες τις φορές που με σταμάτησαν συνεννοήθηκα μια χαρά...
Μιλάμε για αστυνομικούς γενικά όχι της ομάδας Ζ.
Και τη μία φορά που ήμουν παράνομος μια χαρά συνεννοήθηκα :bigcry:
Τις προάλλες μάλιστα μου τη χάρισαν ενώ την είχα κάνει τη μ.... μου :rolleyes:
siakattackj
26/06/2007, 18:05
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αυτή είναι η απάντησή μου για όλα τα ποστ που απαντανε στα μπινελικια μου.......
ευχομαι εγκαρδια να πεθάνουν όλοι οι καλοί και τίμιοι αστυνομικοί του κόσμου........
DimChios
26/06/2007, 18:07
αυτή είναι η απάντησή μου για όλα τα ποστ που απαντανε στα μπινελικια μου.......
ευχομαι εγκαρδια να πεθάνουν όλοι οι καλοί και τίμιοι αστυνομικοί του κόσμου........
Σε βλέπω να βγαίνει η μάνικα με το νερό!
EDIT: Και δικαίως κατά την άποψή μου!
Δηλαδή θές να μας πείς ότι επειδή κάποιες πουτ@νες τυχαίνει να είναι και μανάδες, όλες οι μανάδες είναι πουτ@νες?
ή όπως λέει και ένας φίλος, επειδή στο παρελθόν κάποιοι αξιόλογοι καλλιτέχνες ήταν gay δεν σημαίνει ότι όποιος είναι gay είναι και καλλιτέχνης!
ή όπως λέει και ένας φίλος, επειδή στο παρελθόν κάποιοι αξιόλογοι καλλιτέχνες ήταν gay δεν σημαίνει ότι όποιος είναι gay είναι και καλλιτέχνης!
Απο δω το πας απο κει το φερνεις τελικα μας το'σκασες οτι το μπERniS:rotflmao:
Η αλήθεια είναι ότι μικρός είχα και γώ πρόβλημα με τους μπάτσους... (όπως και o Carpenter, με την ηλικία ήρθε λέει και η ωριμότητα).
Τώρα έχω πρόβλημα με τη ζέστη.
Και όντως μου έχουν κάτσει και ξηγημένοι άνθρωποι που ενώ μπορούσαν να το φτάσουν στα άκρα, απλά επειδή δεν είχα αμολημένο ζωνάρι μου τη χαρίσανε.
Η πινακίδα τώρα είναι πάντα πάνω (και όλα τα οχήματα μονίμως νόμιμα), άμα ξεχαστώ (που δεν), θα μου το θυμήσει η κλήση -και θα βρίζω, αλλά μόνο τη :a31: που με έδερνε όταν δεν πήρα χαμπάρι που τη πάτησα.
Στη τελική θα ήθελα πιο πολλούς μπάτσους τριγύρω, μπας μαζέψουν τίποτα ληγμένους οδηγούς (ότι και να οδηγάνε), που σκοτώνουν κόσμο αβέρτα είτε λιώμα, είτε κοιμούνται όρθιοι, είτε βγαίνουν από κάθετους, είτε νομίζουν ότι ξέρουν να τρέχουν κλπ.
Προτιμώ να κάνω μια διαδρομή άλφα για να πάω εκεί που δεν έχει κίνηση για τις αηδίες μου ή άμα τουράρω (άντε ντε) να το ψάχνω πρώτα.
O Ghostrider κλάνει μέντες να έρθει στην Ελλάδα, 5 λεπτά θα αντέξει (και πολλά λέω).
Da.Vintage
27/06/2007, 08:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
O Ghostrider κλάνει μέντες να έρθει στην Ελλάδα, 5 λεπτά θα αντέξει (και πολλά λέω).
Aκριβώς όχι απο τους μπάτσους αλλά γιατί στα 5 λεπτά θα τον έχει φάει χαζογκόμενα ή ταρίφας που μιλάει στο κινητό και αλλάζει λωρίδα χωρίς να κοιτάει κάν και χωρίς φλάς!:winka:
ευχομαι εγκαρδια ............
η απάντηση στα μπινελίκια σου είναι τριήμερο ban μέχρι και την Παρασκευή...
LsKostas
27/06/2007, 10:41
Ο σχιζοφρενης μπατσος δεν κωλωνει,τα τραβαει ολα με καμερα Sony!!!
Που κ' που πεταει κανα καλο ο Θεμος:D
dirtbird
27/06/2007, 10:58
η απάντηση στα μπινελίκια σου είναι τριήμερο ban μέχρι την Παρασκευή...
:nono:
ΚΑΙ την Παρασκευή...
αλλιώς είναι διήμερο :confused:
dirtbird
27/06/2007, 11:00
... την πινακίδα από κάτω!
....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
που?:confused:
κάτω από τον άξονα?:bigcry: :bigcry:
super_toto
27/06/2007, 11:06
Άλλο να λέμε ότι οι μπάτσοι κάνουν μαλ@κίες, και άλλο να λέμε ότι είναι μαλ@κες όταν μας γράφουν . Νομίζω ότι το φαινόμενο να σε γράψει μπάτσος ενώ είσαι νόμιμος είναι σπάνιο αν όχι ανύπαρκτο.
Αν είσαι παράνομος μην τα ρίχνεις όλα στο "αστυνομικό κράτος". Πλήρωσε την κλίση σου και φύγε σαν κύριος.
Νομίω ότι οι τρόχαίοι είναι οι πιο ξηγημένοι από όλους τους μπάτσους. Απλά γιατι έχουν να κάνουν με τον απλό πολιτάκο και όχι με εγκληματίες (για αυτό και δεν είναι διεφθαρμένοι, δεν γίνεται να σε διαφθείρει ο πολιτάκος).
Τώρα αν υπάρχουν και μερικοί που νομιζουν ότι είναι σερίφιδες στο γουαϊλντ γουεστ, τι να κάνουμε, υπάρχουν κι αυτοί. Λίγοι είναι όμως.
kakofonixx
27/06/2007, 13:41
Εμενα παντως τις περισσοτερες φορες που με εχουν σταματησει ηταν τυπικοι και ευγενικοι, μιλουσαν μαλιστα και στον πληθυντικο.
Πιστευω οτι οταν ο αλλος δει απεναντι του εναν σωστο ανθρωπο - αναβατη, δεν εχει λογο να του πουλησει μαγκια...
Εκτος και αν ειναι κανενας κολλημενος - παντου θα υπαρχουν και αυτοι αλλα ευτυχως αποτελουν τη μειοψηφια.
Το θεμα ειναι αλλο... δεν πρεπει να φοβομαστε μην πεσουμε σε μπλοκα και χασουμε μερικα ?...
Αυτο που θα πρεπει να φοβομαστε και να διαφυλαττουμε ειναι η ακεραιοτητα μας - η δικη μας, των συνεπιβατων μας και των ανθρωπων γυρω μας
DimChios
27/06/2007, 16:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
που?:confused:
κάτω από τον άξονα?:bigcry: :bigcry:
Όλο το πόστ ήταν χιούμορ ρε!!!
:alien: :alien: :alien: :alien:
Αμέσως να πείς κι εσυ την κακία σου!
Da.Vintage
28/06/2007, 09:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Άλλο να λέμε ότι οι μπάτσοι κάνουν μαλ@κίες, και άλλο να λέμε ότι είναι μαλ@κες όταν μας γράφουν . Νομίζω ότι το φαινόμενο να σε γράψει μπάτσος ενώ είσαι νόμιμος είναι σπάνιο αν όχι ανύπαρκτο.
Αν είσαι παράνομος μην τα ρίχνεις όλα στο "αστυνομικό κράτος". Πλήρωσε την κλίση σου και φύγε σαν κύριος.
Νομίω ότι οι τρόχαίοι είναι οι πιο ξηγημένοι από όλους τους μπάτσους. Απλά γιατι έχουν να κάνουν με τον απλό πολιτάκο και όχι με εγκληματίες (για αυτό και δεν είναι διεφθαρμένοι, δεν γίνεται να σε διαφθείρει ο πολιτάκος).
Τώρα αν υπάρχουν και μερικοί που νομιζουν ότι είναι σερίφιδες στο γουαϊλντ γουεστ, τι να κάνουμε, υπάρχουν κι αυτοί. Λίγοι είναι όμως.
Η πρώτη εντύπωση είναι το παν αναλόγως με αυτά που θα πείς, το ύφος σου αλλά ΚΑΙ το πώς είστε ντυμένοι (παίζει ρόλο μη γελάτε) θα τη φάς τη χαρτούρα ή όχι!
tsoukas77
10/07/2007, 21:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από kakofonixx
Πιστευω οτι οταν ο αλλος δει απεναντι του εναν σωστο ανθρωπο - αναβατη, δεν εχει λογο να του πουλησει μαγκια...
Ειτε εχει,ειτε δεν εχει λογο,δεν εχει το δικαιωμα να του πουλησει μαγκια.Δεν ειναι αυτη η δουλεια του,ουτε πληρωνεται γι'αυτο...
blackbusa
19/07/2007, 22:49
Σημερα.....8 το βραδυ.....διοδια Αφιδνων (πρωτα διοδια προς τα βορρια δηλαδη).....πρασινο zx9.....χωρις πινακιδα.....ενω πληρωνει τα διοδια σκαει μπατσος και του παιρνει τα κλειδια....τον πηγαινουνε εις τα δεξια στο αστυνομικο τμημα....και την συνεχεια φανταζομαι την ξερετε....ΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΑ.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Σημερα.....8 το βραδυ.....διοδια Αφιδνων (πρωτα διοδια προς τα βορρια δηλαδη).....πρασινο zx9.....χωρις πινακιδα.....ενω πληρωνει τα διοδια σκαει μπατσος και του παιρνει τα κλειδια....τον πηγαινουνε εις τα δεξια στο αστυνομικο τμημα....και την συνεχεια φανταζομαι την ξερετε...
ωραίος!
σαν την παλιά διαφήμιση του Milko με τον ποδηλάτη και τον χαρλεά ένα πράμα.... :lol: