View Full Version : Και επίσημα ρεκόρ θερμοκρασίας....
Gandalf dr685sm
26/06/2007, 14:25
μόλις ακούστηκε στο ραδιόφωνο , οτι και επίσημα πλέον στο κέντρο της Αθήνας μετρήθηκε 44 βαθμούς θερμοκρασίας.
10.550MW λέει η κατανάλωση.
Περίπου ίδιος καιρός λέει και αύριο...
Πάω να στήσω την σημαία, να βαρέσω προσοχή και να την κάνω για καμιά παραλία.
Gandalf
αυτο σημειωθηκε χθες απ οτι ειπε στο ραδιοφωνο..σημερα το πρωι στις 11:30 η καταναλωση ηταν 9.500 ΜW :eyepop:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
μόλις ακούστηκε στο ραδιόφωνο , οτι και επίσημα πλέον στο κέντρο της Αθήνας μετρήθηκε 44 βαθμούς θερμοκρασίας.
10.550MW λέει η κατανάλωση.
Περίπου ίδιος καιρός λέει και αύριο...
Πάω να στήσω την σημαία, να βαρέσω προσοχή και να την κάνω για καμιά παραλία.
Gandalf
καλα ειναι...
πριν λιγο μετρηθηκε εδω περα ...
48
κ ο καυσωνας δεν εχει ξεκινησει. αυριο θα ξεκινησει
:bawl: :bawl: :bawl:
el_hymador
26/06/2007, 14:34
Ψυχραιμια .... μην ακουτε τους παπαρολογους γενικως ...και παλιοτερα περναγε καυσωνες ο κσομος, 45αρια και 48αρια, χωρις a/c και πολυτελειες...
σαν πολυ να εχουμε φλωρεψει μου φαινεται
ζητω οι ανμιστηρες!!!
κατω τα air conditions!!!
vangelis 64
26/06/2007, 14:37
Έτσι πάντως και κλείνανε όλα τα αρκουδίσα στην Αθήνα,η θερμοκρασία τού περιβάλλοντός της θα έπεφτε 2-3 βαθμούς.
Gandalf dr685sm
26/06/2007, 14:39
αδερφέ 45 και 48 μόνο στην Σαχάρα.
Στην Ελλάδα μόνο το 1982 είχαμε τέτοιες θερμοκρασίες και τότε δεν είχαμε και το φωτοχημικό νέφος στην Αθήνα.
Α... στις 12 ξαπόστειλαν όλες τις δημόσιες υπηρεσίες και ΔΕΚΟ. Ο λόγος επίσημα είναι λέει για να τους προστατέψουν... η αλήθεια είναι βέβαια πως ήθελαν να μην υπάρξει μεγάλη κατανάλωση ενέργειας απο κλιματιστικά.
Και έφτασε όπως λέει τώρα στην ERA και τα 10.550MW , στις 14.20 το μεσημέρι με όριο για blackout τα 11.500!!!
Ρε που στο καλό την έβαλα την σημαία, να πάρω άδεια;
Gandalf
super_toto
26/06/2007, 14:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Ψυχραιμια .... μην ακουτε τους παπαρολογους γενικως ...και παλιοτερα περναγε καυσωνες ο κσομος, 45αρια και 48αρια, χωρις a/c και πολυτελειες...
ζητω οι ανμιστηρες!!!
κατω τα air conditions!!!
Αυτό ξαναπέστο, μας τα έχουν κάνει τούμπανα με την ακατάσχετη παπαρολογία για τον καύσωνα. Το κορυφαίο που διάβασα είναι ότι πεθανε από τον καυσωνα ένας ηλικιωμένος στην Αρεόπολη
103 χρονών.
εντελώς για κλωτσιές μιλάμε
Στην Ελλάδα μόνο το 1982 είχαμε τέτοιες θερμοκρασίες και τότε δεν είχαμε και το φωτοχημικό νέφος στην Αθήνα.
Α... στις 12 ξαπόστειλαν όλες τις δημόσιες υπηρεσίες και ΔΕΚΟ. Ο λόγος επίσημα είναι λέει για να τους προστατέψουν... η αλήθεια είναι βέβαια πως ήθελαν να μην υπάρξει μεγάλη κατανάλωση ενέργειας απο κλιματιστικά.
Και έφτασε όπως λέει τώρα στην ERA και τα 10.550MW , στις 14.20 το μεσημέρι με όριο για blackout τα 11.500!!!
Ρε που στο καλό την έβαλα την σημαία, να πάρω άδεια;
Gandalf
κοντα επεσες...
Κυπρο ειμαι
ημουνα εξω πριν λιγο κ ειπα να μεινω εκει που ημουνα να με φανε οι γυπες που πεταγαν πανω απο το κεφαλι μου να ησυχασω
:lol: :lol:
Prince-Garbage
26/06/2007, 14:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Έτσι πάντως και κλείνανε όλα τα αρκουδίσα στην Αθήνα,η θερμοκρασία τού περιβάλλοντός της θα έπεφτε 2-3 βαθμούς.
:a013:
makis206
26/06/2007, 14:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
ζητω οι ανμιστηρες!!!
Εσύ τό'πες ! Για να μη λες μετά !:evil: :rotflmao:
Κι εδώ παίδες γύρω στα 41-43 μετράνε τα μηχανάκια κι έχουμε και τη θάλασσα δίπλα μας..:uplate:
Μπανάκι, :beer: και όλα καλά θα πάνε
perastikos
26/06/2007, 14:49
O λόγος (και επίσημα) ήταν για να μην τα παίξει το δίκτυο της ΔΕΗ :)
Κατά τα άλλα εγώ σχολάω στις 17:00... Μέχρι τότε κλιματισμός, 17:00 - 17:20 στη μηχανή με μέση ταχύτητα 80-90 χλμ/ώρα, 17:30 - 18:00 μπανάκι στη θάλασσα.... :smokin:
costas81
26/06/2007, 14:49
α ρε Καρπενησι ..........
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
α ρε Καρπενησι ..........
Χτες το μεσημερι (κατα τις 13:30), στην πλατεια του Καρπενησιου το θερμομετρο εδειχνε...
41 βαθμους !!! :eyepop: :a7:
o_gavros
26/06/2007, 15:11
....
Μάγε ίσως να σε απατάει η μνήμη σου αλλά πίσω στο καλοκαίρι του 1999 ή 2000 είχαμε ξανα 45 βαθμούς στην Αθήνα!
το θυμάμαι σαν χτες γιατί πάλευα με ένα Hilti να σκάψω τρύπα στο ταβάνι μηχανοστάσιου στην ταράτσα μιας πολυκατοικίας στην Βάρκιζα και έλιωνα...
και δεν μου έφτανε η πίκρα μου,έβλεπα και τους τουρίστες (ηλικιωμένους,παιδάκια,κλπ) να χαριεντίζονται στη θάλασσα που ήταν μόλις στα 200 περίπου μέτρα.
καλά το λέει ο φίλος πιο πάνω.ότι φοβερίζουνε τον κόσμο με την καυσωνολαγνία που πιάνει τα ΜΜΕ.
παλιά δηλαδή πως την μπαλεύαμε?
υπομονή θέλει και πολλές..."σημαίες" :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Χτες το μεσημερι (κατα τις 13:30), στην πλατεια του Καρπενησιου το θερμομετρο εδειχνε...
41 βαθμους !!! :eyepop: :a7:
Το 87 λοιπόν με τον μεγάλο καύσωνα, λειψυδρείες κλπκλπ εγώ είμανε εδώ ---> 38.999455° 21.593591° (για όσους έχουν google earth...για όσους δεν έχουν κακώς... (http://earth.google.com/) ) στο παλιό Κρέντη 30κάτι χλμ μετά το Καρπενήσι...δίπλα σε ρεματιά με πλατάνια, νερόμυλο και ιστορίες και είχε 39 βαθμούς...
Μην μασάμε με τις κινδυνολογίες...Το μόνο πρόβλημα είναι πως έχει αυξηθεί πολύ η κατανάλωση του ρεύματος, ενώ οι υποδομές παραμένουν ίδιες...:wave2:
super_toto
26/06/2007, 15:19
Εγω βλέπω ότι έχει σκάσει ένα σύννεφο και έχει κάνει σκιά
:smilea:
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Εγω βλέπω ότι έχει σκάσει ένα σύννεφο και έχει κάνει σκιά
:smilea:
χειρότερο είναι αυτό... αν εχει σύννεφα το βραδάκι, δε θα δροσίσει...
super_toto
26/06/2007, 15:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
χειρότερο είναι αυτό... αν εχει σύννεφα το βραδάκι, δε θα δροσίσει...
ωχ:sad:
47 βαθμους αυτη τη στιγμη στη Νεα Φιλαδελφεια η μεγαλυτερη θερμοκρασια της αττικης που καταγραφτηκε :eyepop: :eyepop: :eyepop: πηγη απ την πολιτικη προστασια live:sun: :sun: :sun: :sun: :sun: :sun: :sun:
αντε με τις PLAYMATE αποψε θα καειτε περισσοτερο βρε τι σκατε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εδω προβλεπεται σημερα και αυριο χαλαζι και χιονονερο !!
:cry: :cry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Μα γιατιιιιι στο πηγαδι κατουρησαμε ;;;;
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Το εχω ανεβασει θεμα στο site αλλα θα το αναφερω και εδω και ας με πoυνε και spammer. Αφιερωστε 7 λεπτα να δειτε ΟΛΟ το βιντεο:(
http://www.youtube.com/watch?v=iJTDSEPSfhk
Cpt. Haddock
26/06/2007, 15:54
Τι ωραία που, καθισμένοι αναπαυτικά στα κλιματιζόμενα γραφεία/σπίτια μας παραμιλάμε για τη ζέστη που (και εμείς) προκαλούμε...
:sad: :sad: :sad: :sad:
Την ίδια στιγμή που χιλιάδες άλλοι είναι αναγκασμένοι να δουλεύουν έξω :sick:
ΖΗΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΧΩΡΙΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ!
(ο γείτονάς μου το ανάβει απο το Μάιο - καλόμαθε η γριά στα σύκα :rolleyes: )
Λεωνίδας
26/06/2007, 15:57
εγώ πάντως για δροσιά το άναψα μόλις προχθές :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
Το εχω ανεβασει θεμα στο site αλλα θα το αναφερω και εδω και ας με πoυνε και spammer. Αφιερωστε 7 λεπτα να δειτε ΟΛΟ το βιντεο:(
http://www.youtube.com/watch?v=iJTDSEPSfhk
Δλδ θα εχουμε καυσωνα εδω ;;;
Για χιονονερο λεει το δελτιο !
:a1:
Τουλαχιστον μη βαζετε το aircondition να δουλευει σε πολικες θερμοκρασιες. Δεν υπαρχει λογος να ειναι ρυθμισμενο στους 16-17 βαθμους.
Κ στου 23-24 μια χαρα δροσια βγαζει
κ στην τσεπη σας κανετε καλο.
Κ αν δεν θελετε aircondition κ σας φτανει ο ανεμιστηρας, προτιμηστε αυτους με τα μεταλλικα φτερα, βγαζουν πολυ περ/ρη δροσια
:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
Τουλαχιστον μη βαζετε το aircondition να δουλευει σε πολικες θερμοκρασιες. Δεν υπαρχει λογος να ειναι ρυθμισμενο στους 16-17 βαθμους.
κ στην τσεπη σας κανετε καλο.
Κ αν δεν θελετε aircondition κ σας φτανει ο ανεμιστηρας, προτιμηστε αυτους με τα μεταλλικα φτερα, βγαζουν πολυ περ/ρη δροσια
Εμεις αναψαμε καλοριφερ για ναχουμε 20 βαθμους !!
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :cry: :cry:
Προσωπικα με τετοια ζεστη εξω...και το 30 μια χαρα ακουγεται ( δεν εχουμε ομως οποτε αστα...φρικη).
ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΥΚΛΟ ΕΙΜΑΙ !!!
ΑΛΛΑΖΩ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ !!
12 βαθμοι τωρα και εχουμε πτωση μεχρι το βραδυ στους 9 !!
:bigcry: :bigcry: :cry:
94523
Λεωνίδας
26/06/2007, 16:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
:bigcry: :bigcry: :cry: για σήμερα και αύριο αλλάζω εγώ :lol: :lol:
o_gavros
26/06/2007, 16:40
[οφφ τοπικ]
Δεν έχει και πολύ σημασία αν το ρυθμίσεις στους 18 ή στους 24 φίλε...
Απο τη στιγμή που η εξωτερική θερμοκρασία είναι π.χ. 40...το μηχανάκι απλά θα δουλεύει (μάταια) χωρίς να το κλείσει ποτέ ο θερμοστάτης του(όταν φτάσει δηλαδή την επιθυμητή θερμοκρασία)
[/οφφ τοπικ]
Cpt. Haddock
26/06/2007, 16:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
[οφφ τοπικ]
Δεν έχει και πολύ σημασία αν το ρυθμίσεις στους 18 ή στους 24 φίλε...
Απο τη στιγμή που η εξωτερική θερμοκρασία είναι π.χ. 40...το μηχανάκι απλά θα δουλεύει (μάταια) χωρίς να το κλείσει ποτέ ο θερμοστάτης του(όταν φτάσει δηλαδή την επιθυμητή θερμοκρασία)
[/οφφ τοπικ]
:nono:
Πιο εύκολα (άρα και πιο γρήγορα) φτάνει τους 24 παρά τους 16...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
για σήμερα και αύριο αλλάζω εγώ :lol: :lol:
Παρε παλτο και ελα !! Ξεκιναω !!!
Τα κλειδια να τα παρεις απο το κροκοδιλα !
:wave2:
catmaster
26/06/2007, 17:01
Πάντως σήμερα η κατάσταση είναι πραγματικά απελπιστική για όσους κινούνται με μοτόρια ..:cry:
Σχόλασα στις τέσσερις από Μαρκόπουλο και γύρισα Περιστέρι ... στο αυτοκίνητο ενός συνάδελφου ο δείκτης θερμοκρασίας έδειχνε εκείνη την ώρα 48.5 C !! :confused:
όταν ανέβηκα στο ΧΧ και άνοιξα το γκάζι άκουσα το κράνος και την ζελατίνα να τρίζουν από την απότομη διαστολή ... :sick: :sick:
Από τις λίγες φορές που όσο και να άνοιξα το γκάζι ο αέρας που πέρναγε μέσα από το μπουφάν αντί να με δροσίζει με έκανε χειρότερα... max ταχύτητα 160-180 Km στην Αττική οδό... παραπάνω δεν την πάλευα ... έφτασα στο σπίτι και ήμουν λες και έτρεχα σε μαραθώνιο... :hypnotize
ελπίζω αύριο να είναι καλύτερα τα πράγματα... :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Πιο εύκολα (άρα και πιο γρήγορα) φτάνει τους 24 παρά τους 16... +100
1ον κλείστε παντζούρια να κόψετε την αντιλιά.
2ον βάλτε ανεμιστήρα. Εχουμε ξεχάσει πόσο δροσίζει. Ρίχτε και μια βρεγμένη με κρύο νερό πετσέτα μπροστά και θα εκπλαγείτε απο το αποτέλεσμα.
3ον σκιάστε το σπίτι σας. (μια τέντα κατεβάζει μεχρι και 10 βαθμούς.)
4ον Κάντε και ενα ντουζάκι να ξεβρομίσετε (και να δροσιστείτε για καμιά ώρα):sun: :sun: :sun:
o_gavros
26/06/2007, 17:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Πιο εύκολα (άρα και πιο γρήγορα) φτάνει τους 24 παρά τους 16...
Δεν είσαι λάθος.
Απλά δεν φτάνει ούτε στους 24 όταν (ειδικά στα τσιμέντα της Αθήνας που συσσωρεύουν θερμότητα) έξω η θερμοκρασία είναι 40+...
στην ουσία απλά δουλεύει σερί.τέσπα,όσοι μπορούν ας πάνε θάλασσα.
όσοι πρέπει να δουλεύουν (ειδικά έξω),ας οπλιστούν με υπομονή.
Υ.Γ.1: (μιλάω πάντα για οικιακά μηχανήματα έτσι?όχι για μεγάλες κλιματιστικές μονάδες)
Υ.Γ.2:έχω την εντύπωση ότι τα οικιακά κλιματιστικά φτάνουν μέχρι και τους 18 βαθμούς στην ψύξη
:wave2:
κατα τα αλλα η μηχανη ειναι λεει για το καλοκαιρι...
οποιος μου το ξαναπει....:a016:
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
Γκρινιαρη ......
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Η ΜΗΧΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ
Oταν δεν την βγάζεις το χειμώνα μπάς και κρυώσεις:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Γκρινιαρη ......
καλα νικο...δε μπορεις να φανταστεις.......!!!!!!!!:dizzy:
el_hymador
26/06/2007, 17:33
καλα νικο...δε μπορεις να φανταστεις.......!!!!!!!!:dizzy:
τα εφαγα και εγω ....λες και σου εχουν 200 σεσουαρ μαλιων να σε σημαδευουν ειναι...
χωρις πλακα, φορεστε απο πανω μεχρι κατω ρουχα γιατι αυτο το πραγμa σε αφυδατωνει σε χρονο dt
Desperado
26/06/2007, 18:05
Επιβεβαιώνω και εγώ, το να κάνεις βόλτα με την μηχανή έξω μεσημεριάτικα τέτοιες μέρες μάλλον για extreme sport μοιάζει.....έκανα διαδρομή πειραιά - παλλήνη για δουλειά και πίσω το μεσημέρι ήταν λες και κάποιος είχε ανοίξει ένα φούρνο μπροστά μου........όταν γύρισα σπίτι πρέπει να κατέβασα 2 λίτρα νερό μονομιάς......:eek:
H.A.Balafoutre
26/06/2007, 18:09
:bigcry: :bigcry: :cry:
Αυτό που μας καίει εμάς εδώ, δεν είναι η δικιά σου ανάγκη για ζέστα...ούτε η κακιά η ώρα που δεν βάλαμε σιλικονούχα κολλάρα στο μοτέρ μήπως και λιώσουν τα μαμά στους 45+ υπό σκιάν. Και τα κόκκινα κυκλάκια να τα δούνε άλλοι κόκκινοι το Σάββατο.
Μας καίει αν θα βρέξει το Σάββατο στο Assen, nespa!
Και άσε τα έλα εσύ να φύγω εγώ.....και άλλα τέτοια ολλανδικά πάρε το παλτό και έλα..........μπουάχαχαχαχαχα:lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Αυτό που μας καίει εμάς εδώ, δεν είναι η δικιά σου ανάγκη για ζέστα...ούτε η κακιά η ώρα που δεν βάλαμε σιλικονούχα κολλάρα στο μοτέρ μήπως και λιώσουν τα μαμά στους 45+ υπό σκιάν. Και τα κόκκινα κυκλάκια να τα δούνε άλλοι κόκκινοι το Σάββατο.
Μας καίει αν θα βρέξει το Σάββατο στο Assen, nespa!
Και άσε τα έλα εσύ να φύγω εγώ.....και άλλα τέτοια ολλανδικά πάρε το παλτό και έλα..........μπουάχαχαχαχαχα:lol: :lol: :lol:
Eλα στο Assen εσυ το Σαββατο και αν δε βγαλουν μανιταρια τ' @@ σου απο το νερο ελα να σε κερασω γκαϊφε ΠΑΓΩΜΕΝΟ εεετσι για τη φιλοξενια !
Αναμενεται χαλαζι αποψε !!
μπουχαχαχαχα :lol: :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Desperado
Επιβεβαιώνω και εγώ, το να κάνεις βόλτα με την μηχανή έξω μεσημεριάτικα τέτοιες μέρες μάλλον για extreme sport μοιάζει.....έκανα διαδρομή πειραιά - παλλήνη για δουλειά και πίσω το μεσημέρι ήταν λες και κάποιος είχε ανοίξει ένα φούρνο μπροστά μου........όταν γύρισα σπίτι πρέπει να κατέβασα 2 λίτρα νερό μονομιάς......:eek:
έτσι...
πήγα αναγκαστικά σε πελάτη το μεσημέρι (12-12.30) στα Εξάρχεια και στην Αλεξανδρας είδα 44ρια στο θερμόμετρο της Breva, ενώ στο γυρισμό όταν σταμάτησα σε ένα σούπερ μάρκετ να πάρω χυμούς κλπ χτύπησε μια 47αρα ...
Δεν παλεύεται...
Και το '87, είχε κάτι 47ρια, αλλά τότε ήμανε διπλα στην παραλία κι είχα μουλιάσει
Crete" lat=35.302369, lon=25.726826
(βέβαια μου βγήκε ξυνό καθώς μετά ανέβηκα στο χωριό με τα πόδια, και με περίμενε ο συχωρεμένος ο παππούς μου να αλωνίσουμε το κριθάρι που είχε θερίσει και τα είχα δει όλα... :-)
H.A.Balafoutre
26/06/2007, 20:07
Eλα στο Assen εσυ το Σαββατο και αν δε βγαλουν μανιταρια τ' @@ σου απο το νερο ελα να σε κερασω γκαϊφε ΠΑΓΩΜΕΝΟ εεετσι για τη φιλοξενια !
Αναμενεται χαλαζι αποψε !!
μπουχαχαχαχα :lol: :lol: :lol: :lol:
Κι εγώ σε λέω πως θα πλαντάξει μέχρι την Παρασκευή για να έχουμε στεγνό αγώνα το Σάββατο.....να σκάσουν από το κακό τους τα Ducatia......
Όχι ρε συ μη με την λες έτσι.....άκου εκεί "και αν δε βγαλουν μανιταρια τ' @@ σου απο το νερο ελα να σε κερασω γκαϊφε ΠΑΓΩΜΕΝΟ εεετσι για τη φιλοξενια !"
Υπάρχουν και παιδιά χωρίς δίπλωμα στο φόρουμ, μην τα πάρω στο κρανίο
α) με τις περυσινές επετείους ταξιδιών,
β) με το βορείου Ελλάδος την Κυριακή στα Σέρρας,
γ) με το σέρβις στα 36000χλμ αύριο,
και την Παρασκευή μεσημέρι να κάνω στάση στο Nurburgring με κατεύθυνση για Assen χωρίς GPS χωρίς τίποτα....και ποστάρω φωτό εδώ Δευτέρα ξημερώματα και γίνει χαμός........γμτ.
Έχω χαζέψει
Ελα απο μενα μετα τον αγωνα και Κυριακη βραδυ φευγεις παλι !!!
Θα σε περιμενω με το κροκοδιλα !!!
Απο Assen μια ευθεια ειναι για Wageningen !!!
:beer: :beer:
158.61 km και 1 ωρα και 50 λεπτα δρομος !
:winka:
94544
Assen - Zwolle - Apeldoorn - Arnhem - Wageningen !!!
42 υπο σκιάν είδα χτες σπίτι, σήμερα είχα δουλειές έξω και επίτηδες δεν το κοίταξα... :rolleyes:
Έβγαλα το πραπρά για βόλτα βράδυ, και όταν μπήκα σε κατοικημένη περιοχή είδα 100άρα (θερμοκρασία) στο κοντέρ για πρώτη φορά -και... τέλος αυτό το πραπρά μέχρι να πέσει η θερμοκρασία στο κοντινό σύμπαν, τα άλλα μόνο ή άντε το κουτί στη χειρότερη.
Όσοι μπορείτε, μην το σκέφτεστε, αράχτε κάπου μέχρι να δροσίσει.
Στη χειρότερη φανελάκι μακρυμάνικο πάντως τη μέρα και καλυμμένοι ολόκληροι στη μηχανή, είπαμε είμαστε ήδη μαύροι μή το μαμήσουμε το θέμα εντελώς. :lol:
Assen - Zwolle - Apeldoorn - Arnhem - Wageningen !!!
Αυτο το Apeldoorn να δεις που καπου το ξερω :sick:
Kostas NL
26/06/2007, 21:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από iLia
Αυτο το Apeldoorn να δεις που καπου το ξερω :sick:
Even Apeldoorn bellen.....
Gia pes to tou avtra sou, sigoura 8a 8umatai tn diafnmnsn.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Kostas NL
Αν ειναι παλια...μπορει και οχι..ειναι μικρος βρε αυτος..οχι μεγαλορεμαλο σαν μερικους :rotflmao:
Ο οποιος (ασχετο) αντρας μου ερχεται πανω (Groningen αυτη τη φορα) για 2-3 (4-5-6-7....) μηνες γιατι κατι η δουλεια, κατι η ζεστη, κατι η κρεβατομουρμουρα....επηξε :eyepop:
Αρχικά δημιουργήθηκε από iLia
Αν ειναι παλια...μπορει και οχι..ειναι μικρος βρε αυτος..οχι μεγαλορεμαλο σαν μερικους :rotflmao:
Ο οποιος (ασχετο) αντρας μου ερχεται πανω (Groningen αυτη τη φορα) για 2-3 (4-5-6-7....) μηνες γιατι κατι η δουλεια, κατι η ζεστη, κατι η κρεβατομουρμουρα....επηξε :eyepop:
νοστρο επαθε για μουχλα και παληοτυρια !!
Αν το καλοκαιρακι μας ειναι ειναι τοσο ζεστο... Φανταστειτε τι χειμωνα περιμενουμε.... Θα οδηγουμε καπως ετσι?
http://www.youtube.com/watch?v=t6vxQEDHoZc
Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
Αν το καλοκαιρακι μας ειναι ειναι τοσο ζεστο... Φανταστειτε τι χειμωνα περιμενουμε.... Θα οδηγουμε καπως ετσι?
http://www.youtube.com/watch?v=t6vxQEDHoZc
Και με τετοια λαστιχα !
http://www.youtube.com/watch?v=sT_33ZtTZpo&mode=related&search=
:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Kostas NL
Την θυμηθηκε....και να φανταστεις οτι του το 'ειπα' αυτο που εγραψες..δεν του το εδειξα ( συνηθως δεν καταλαβαινει τι στο καλο λεω οταν προσπαθω να διαβασω dutch)
H.A.Balafoutre
27/06/2007, 22:37
Πάλι καλά που υπάρχει και το Google Earth.....τι να πω.....:sad:
94696