View Full Version : Moto GP A-STYLE TT ASSEN
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Μια γρήγορη περατζιά στα πρώτα που είπες. ΔΕΝ είναι όλοι οι αγώνες το ίδιο! τα έχουμε ξαναπεί. Ολόκληρο κατεβατό έγραψα ο... άνθρωπας εσύ ένα πράγμα πρόσεξες; Όλα αυτά κατά τη γνώμη μου έπαιξαν ρόλο κι έγειραν την μπαλλάντζα υπέρ του Ρόσι.
Πάμε τώρα στο υπονούμενο. :)
Κοίτα τώρα... ρωτάς από ενδιαφέρον ή πας να βγάλεις είδηση; Γιατί αν είναι από ενδιαφέρον σου απαντώ πως ακόμα μελετάται το θέμα!
ΑΝ όμως θες να βγάλεις είδηση... σου λέω ότι τα ποσοστά... μειώθηκαν κι άλλο.
85% έναντι 15%! Τι λες; Προλαβαίνει η Γιαμάχα να το γυρίσει; :D
Zephyr1... καλά φίλε μου μπορεί να μην ξέρω τι λέω. :)
Θα φανεί όμως από τους επόμενους αγώνες αν ήξερα ή όχι. Υπομονή όπως έλεγα και πέρσι και θα δείξει. Τα... ξαναλέμε...:)
κοιτα στελιο...οσο και να θες να μας πεισεις οτι ο στονερ εκανε αγωνα τακτικης εγω εχω να σου πω οτι πουθενα δεν ειδα τον διαολεμενο κινητηρα της ντουντουκας να αποδιδει οπως στους προηγουμενους αγωνες.αντιθετως ειδα τη γιαμαχα να ανεβαινει.εσυ τι λες????θα το γυρισει η γιαμαχα???:winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
κοιτα στελιο...οσο και να θες να μας πεισεις οτι ο στονερ εκανε αγωνα τακτικης εγω εχω να σου πω οτι πουθενα δεν ειδα τον διαολεμενο κινητηρα της ντουντουκας να αποδιδει οπως στους προηγουμενους αγωνες.αντιθετως ειδα τη γιαμαχα να ανεβαινει.εσυ τι λες????θα το γυρισει η γιαμαχα???:winka:
Το σιγουρο ειναι οτι θα το προσπαθησει! ;) πιστευω οτι στους επομενους 3-4 αγωνες η βαθμολογικη διαφορα θα μειωθει...θα δειξει.
Μακαρι να συνεχισουμε να βλεπουμε καλους αγωνες!!! (οποιος κι αν κερδιζει) :beer: :beer: :beer:
alximistis
02/07/2007, 02:28
ΓΙΑΤΙ ειδικά στα αγωνιστικά νέα πρέπει να γίνεται αυτό; Κάθεται κάποιος και γράψει πέντε δέκα πράγματα. Και θέλετε όσοι διαφωνείτε να το πείτε. Πολύ καλά κάνετε αλλά... διαβάστε πρώτα τι λέει ο "χριστιανός". :)
Είπα για τον Στόνερ ότι έκανε ΚΑΙ αγώνα τακτικής! Είπα όμως κι άλλα πράγματα. Ότι θεώρησε τη νίκη δεδομένη από πολύ νωρίς ότι γι αμένα πάντα δεν έπιασε τον απαραίτητο γι ανα κερδίσει ρυθμό ότι ακολούθησε λάθος στρατηγική... κλπ. Διάβασέ το πρώτα! Είναι σαν... να μου κάνεις μία κουβέντα εσύ για το τι είναι οστεοσύνθεση και γω να πάρω απ' ότι μου πεις μία πρόταση και στο τέλος να σερωτήσω δηλαδή θα την βγάλω σε ένα μήνα; :D
Όσο για τον κινητήρα της Ντουκάτι που τον είδες να μην αποδίδει... έξυπνο παιδί είσαι πανάθεμα σε :D με ένστικτο και παρατηρητικότητα. Εσύ λοιπόν τι λες; Είναι δυνατόν εντελώς ξαφνικά να μην αποδίδει ένας κινητήρας; Κι ενώ ο οδηγός του μηχανήματος που τη φοράει είναι 8 θέσεις μπροστά;
Δεν είναι πιστεύω θέμα κινητήρα Γιώργο. Είναι θέμα οδηγού. Για μένα στον αγώνα στο Άσεν είδαμε ανάμεσα σε πολλά άλλα αυτό που δεν είχαμε δει ως τώρα. Το λάθος του Στόνερ!
Όσο για το αν θα το γυρίσει η Γιαμάχα... δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο. :) Υπάρχει χρόνος πάντως. Είναι πολλοί σημαντικοί οι επόμενοι μήνες συγγνώμη αγώνες ήθελα να πω. :D
κοιτα στελιο...οσο και να θες να μας πεισεις οτι ο στονερ εκανε αγωνα τακτικης εγω εχω να σου πω οτι πουθενα δεν ειδα τον διαολεμενο κινητηρα της ντουντουκας να αποδιδει οπως στους προηγουμενους αγωνες:winka:
δεν είχε καλό setup στις αναρτήσεις του και κουνούσε σε κάθε έξοδο. βλ. από camera rossi στους γύρους που ήταν πίσω του ο ross.
καλημέρα
:wave2:
vassilis88
02/07/2007, 08:23
το ντουκατι εχει την ταση να κουναει, του χει μεινει κουσουρι απ το 990. ολα κουνιουνται στις εξοδους βασικα οταν πιεζονται τρελα.. πιο παλια το κουνημα θα ηταν κανα highside....:lol:
λαθος του στονερ εγω δν ειδα! εκανε τελειο αγωνα! η διαφορα ντουκ-γιαμα φαινοταν καθαρα στις εξοδους. ο βαλε απο κει που ηταν επικινδυνα κοντα γινοταν παλι κουκιδα.
τωρα αλχημιστη
οσο για τους πανηγυρισμους, εννοειται οτι ηταν πιο εντονοι:D αυτη τη φορα επειδη ξεκινουσε απο πισω. ειχα τρελο αγχος. προσωπικα οταν ειδα το στονερ να φευγει κ το βαλε να μη μπορει να ξεκολλησει απο 10ς ειπα τελος.. αλλα κ στο μουτζελλο τελος ειχα πει.. απλα συνηθως με πιανει τετοια αγωνια που βαζω κ τα κλαμματα..
τα λαστιχα στο στεγνο ειναι καλα, κ ο καιρος ηταν καλος. τι να πουμε δλδ? η μισελεν πασχει στο βρεγμενο. η τελικη της ντουκατι φανηκε ξανα πως δν ειναι το μονο πλεονεκτημα, το αλλο ειναι το ξεκολλημα στις εξοδους. τα χλμ ερχονται πιο γρηγορα.
ο στονερ δηλωσε πως πηγαινε στο μαξιμουμ, εβλεπε στις οθονες το βαλε να ανεβαινει σιγα σιγα κ καταλαβαινε οτι θα τον εφτανε σουνερ ορ λειτερ. ο βαλε εκανε απανωτα ταχυτερους γυρους. λογικα τον ειχε οποτε ηθελε το στονερ, απλα ηθελε να πιεζει μεχρι τελους μπας κ κανει κανα λαθος τυπου μπιατζι, αλλα δν πολυκαταλαβαινει κ μπραβο του. ο στονερ εφοσον τον περασε ο βαλε κ να ηθελε δν μπορουσε να πιεσει, ο βαλε ηταν φανερα ο πιο γρηγορος εκει μεσα.
το αγροτοπαιδο ξεκινησε 13ος αλλα εκανε τελεια εκκινηση κ πηγε καπου 5ος 6ος αμεσως στην πρωτη στροφη. ο βαλε νομιζω κερδισε μια θεση..:cry:
στο σαξενρινγκ περσι ο βαλε κερδισε ξεκινωντας παλι 11ος. για το πρωταθλημα καλο θα ηταν να μην εχουμε αλλους βροχινους αγωνες(τοτε αυξανει η διαφορα). ολοι ειναι σημαντικοι. κ ο ντανι να ξυπνησει να περασει το στονερ να κοψουμε κ αλλους βαθμους. τωρα στο σαξενρινγκ ειναι ευκαιρια. οπως στη χερεθ που εμεινε 5ος ο στονερ.
Είναι σαν... να μου κάνεις μία κουβέντα εσύ για το τι είναι οστεοσύνθεση και γω να πάρω απ' ότι μου πεις μία πρόταση και στο τέλος να σερωτήσω δηλαδή θα την βγάλω σε ένα μήνα; :D
αυτο δε κανεις ρε ??????? :lol: :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
δεν είχε καλό setup στις αναρτήσεις του και κουνούσε σε κάθε έξοδο. βλ. από camera rossi στους γύρους που ήταν πίσω του ο ross.
καλημέρα
καπου ανεφερα και εγω το σεταπ σε προηγουμενο ποστακι νικο.συμφωνουμε !!!! :a10:
vassilis88
02/07/2007, 11:15
μια χαρα ηταν το σεταπ. αλλιως δν θα ξεφευγε ετσι στην αρχη.
α, κ οποιος λεει οτι ο στονερ χαλαρωσε μετα που τον περασε ο ροσσι....
εεεεεεεεεε.... εκανε τον καλυτερο χρονο του τοτε..:D
ΜΑ ΟΠΟΤΕ ΗΘΕΛΕ ΤΟΝ ΕΙΧΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ...
The_TROOPER
02/07/2007, 11:21
Ο γιατρός είναι καλύτερος οδηγός τι λέμε τώρα...αλλα φέτος είναι λιγότερο σταθερός απο τον stoner
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
μια χαρα ηταν το σεταπ.
δες την επιλογη ελαστικων.:winka:
vassilis88
02/07/2007, 12:20
δες την επιλογη ελαστικων.:winka:
μπροστα-πισω
μεσαιο-μεσαιο ο στονερ
σκληρο-μεσαιο ο ροσσι
στο καταρ ιδια δν ηταν? τουλαχιστον του στονερ αν θυμαμαι καλα.. δν θυμαμαι αλλες πιστες(δν δειχνουν παντα οι μλκες)
κ ομως τοτε εκανε ταχυτερο γυρο στον τελευταιο γυρο.κ το καταρ ειναι κ πιο ανοιχτη πιστα(με περισσοτερα φρενα,γκαζια κοκ).ξανα κ στο ασσεν ταχυτερο προσωπικο χρονο στο τελος.
δν τιθεται θεμα αντοχης για τα μπριτζεστον. κ απο περσι κ προπερσι φαινοταν η καλυτερη αποδοση τους στο τελος.
ο στονερ δηλωσε κ πριν τον αγωνα οτι θα εβαζαν τις πιο σκληρες γομες που ειχαν.κ το σκληρο της μισελεν σιγουρα θα χει διαφορες απο αυτο της μπριτζεστον.
πρεπει να ναι ολα τα μπριτζεστον πιο σκληρα απ τα αντιστοιχα μισελεν.
μπροστα-πισω
μεσαιο-μεσαιο ο στονερ
σκληρο-μεσαιο ο ροσσι
στο καταρ ιδια δν ηταν? τουλαχιστον του στονερ αν θυμαμαι καλα.. δν θυμαμαι αλλες πιστες(δν δειχνουν παντα οι μλκες)
κ ομως τοτε εκανε ταχυτερο γυρο στον τελευταιο γυρο.κ το καταρ ειναι κ πιο ανοιχτη πιστα(με περισσοτερα φρενα,γκαζια κοκ).ξανα κ στο ασσεν ταχυτερο προσωπικο χρονο στο τελος.
δν τιθεται θεμα αντοχης για τα μπριτζεστον. κ απο περσι κ προπερσι φαινοταν η καλυτερη αποδοση τους στο τελος.
ο στονερ δηλωσε κ πριν τον αγωνα οτι θα εβαζαν τις πιο σκληρες γομες που ειχαν.κ το σκληρο της μισελεν σιγουρα θα χει διαφορες απο αυτο της μπριτζεστον.
πρεπει να ναι ολα τα μπριτζεστον πιο σκληρα απ τα αντιστοιχα μισελεν.
μιλας φιλε μου για διαφορετικες πιστες, διαφορετικα μηχανακια, διαφορετικη επιλογη ελαστικων, διαφορετικες μαρκες ελαστικων, βγαινεις σε 1 συμπερασμα λαθος κατα τη γνωμη μου μια και συγκρινεις ανομια πραγματα.φιλικα φυσικα γιατι αν αρχισουμε να πλακωνομαστε και εδω περα ειμαστε να δεσουμε πετρα και να φουνταρουμε.(το γραφω μη και παρεξηγηθω απο κανεναν!)
alximistis
02/07/2007, 13:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από The_TROOPER
Ο γιατρός είναι καλύτερος οδηγός τι λέμε τώρα...αλλα φέτος είναι λιγότερο σταθερός απο τον stoner
Τότε... πως είναι καλύτερος;;;;
Η σταθερότητα δεν είναι μέρος των ικανοτήτων του αναβάτη;
alximistis
02/07/2007, 13:17
το ντουκατι εχει την ταση να κουναει, του χει μεινει κουσουρι απ το 990. ολα κουνιουνται στις εξοδους βασικα οταν πιεζονται τρελα.. πιο παλια το κουνημα θα ηταν κανα highside....:lol:
λαθος του στονερ εγω δν ειδα! εκανε τελειο αγωνα! η διαφορα ντουκ-γιαμα φαινοταν καθαρα στις εξοδους. ο βαλε απο κει που ηταν επικινδυνα κοντα γινοταν παλι κουκιδα.
τωρα αλχημιστη
οσο για τους πανηγυρισμους, εννοειται οτι ηταν πιο εντονοι:D αυτη τη φορα επειδη ξεκινουσε απο πισω. ειχα τρελο αγχος. προσωπικα οταν ειδα το στονερ να φευγει κ το βαλε να μη μπορει να ξεκολλησει απο 10ς ειπα τελος.. αλλα κ στο μουτζελλο τελος ειχα πει.. απλα συνηθως με πιανει τετοια αγωνια που βαζω κ τα κλαμματα..
τα λαστιχα στο στεγνο ειναι καλα, κ ο καιρος ηταν καλος. τι να πουμε δλδ? η μισελεν πασχει στο βρεγμενο. η τελικη της ντουκατι φανηκε ξανα πως δν ειναι το μονο πλεονεκτημα, το αλλο ειναι το ξεκολλημα στις εξοδους. τα χλμ ερχονται πιο γρηγορα.
ο στονερ δηλωσε πως πηγαινε στο μαξιμουμ, εβλεπε στις οθονες το βαλε να ανεβαινει σιγα σιγα κ καταλαβαινε οτι θα τον εφτανε σουνερ ορ λειτερ. ο βαλε εκανε απανωτα ταχυτερους γυρους. λογικα τον ειχε οποτε ηθελε το στονερ, απλα ηθελε να πιεζει μεχρι τελους μπας κ κανει κανα λαθος τυπου μπιατζι, αλλα δν πολυκαταλαβαινει κ μπραβο του. ο στονερ εφοσον τον περασε ο βαλε κ να ηθελε δν μπορουσε να πιεσει, ο βαλε ηταν φανερα ο πιο γρηγορος εκει μεσα.
το αγροτοπαιδο ξεκινησε 13ος αλλα εκανε τελεια εκκινηση κ πηγε καπου 5ος 6ος αμεσως στην πρωτη στροφη. ο βαλε νομιζω κερδισε μια θεση..:cry:
στο σαξενρινγκ περσι ο βαλε κερδισε ξεκινωντας παλι 11ος. για το πρωταθλημα καλο θα ηταν να μην εχουμε αλλους βροχινους αγωνες(τοτε αυξανει η διαφορα). ολοι ειναι σημαντικοι. κ ο ντανι να ξυπνησει να περασει το στονερ να κοψουμε κ αλλους βαθμους. τωρα στο σαξενρινγκ ειναι ευκαιρια. οπως στη χερεθ που εμεινε 5ος ο στονερ.
Ξεκινάω από το τέλος φίλε. Θεωρώ πως στο Σάξενρινγκ θα γίνει πολύ δυνατός αγώνας όπως και στην Τσεχία. Είναι αυτές οι πίστες οι οποίες φέτος γνώμη μου θα κρίνουν τον πρωταθλητή. Και για να σας... χαροποιήσω το ξαναλέω μάλλον θα το πάρει στη Γερμανία ο Βάλε.
Γενικά σε όλα πάνω-κάτω συμφωνούμε λίγο για τον στόνερ και το ότι πήγαινε στο μάξιμου΄μ έχω κάποιες μικροαμφιβολίες έως... μεγάλες.
Αν κατάλαβες αυτό που είπα εγώ και πιστεύω είναι πως όταν ο στόνερ βγήκε μπροστά και "έφυγε" θεώρησε τον αγώνα τελειωμένο. Υποτίμησε τους αντιπάλους κάτι που δεν κάνεις ποτέ ιδιαίτερα με έναν Ρόσι πίσω σου. Και χαλάρωσε. Όταν το κατάλαβε (τον ειδοποίησαν) πως ο γιατρός έρχεται σιφουνιασμένος :D και θέλησε να φύγει ήταν αργά καθότι ο έχων τη φόρα κλπ κλπ.
Αυτό ήταν το λάθος του για μένα! Όχι οδηγικά. Σχεδιαστικά-στρατηγικής.
Ξεκινάω από το τέλος φίλε. Θεωρώ πως στο Σάξενρινγκ θα γίνει πολύ δυνατός αγώνας όπως και στην Τσεχία. Είναι αυτές οι πίστες οι οποίες φέτος γνώμη μου θα κρίνουν τον πρωταθλητή. Και για να σας... χαροποιήσω το ξαναλέω μάλλον θα το πάρει στη Γερμανία ο Βάλε.
Γενικά σε όλα πάνω-κάτω συμφωνούμε λίγο για τον στόνερ και το ότι πήγαινε στο μάξιμου΄μ έχω κάποιες μικροαμφιβολίες έως... μεγάλες.
Αν κατάλαβες αυτό που είπα εγώ και πιστεύω είναι πως όταν ο στόνερ βγήκε μπροστά και "έφυγε" θεώρησε τον αγώνα τελειωμένο. Υποτίμησε τους αντιπάλους κάτι που δεν κάνεις ποτέ ιδιαίτερα με έναν Ρόσι πίσω σου. Και χαλάρωσε. Όταν το κατάλαβε (τον ειδοποίησαν) πως ο γιατρός έρχεται σιφουνιασμένος :D και θέλησε να φύγει ήταν αργά καθότι ο έχων τη φόρα κλπ κλπ.
Αυτό ήταν το λάθος του για μένα! Όχι οδηγικά. Σχεδιαστικά-στρατηγικής.
Εγώ άκουσα το stoner να λέει ότι η ταχύτητα του ρόσσι ήταν "phenomenal" και αυτό εμένα μο9υ τα λέει όλα.. Αλλά επιδή εσένα μπορέι να μη στα λέει είπε επίσης ότι μόλις τον πλησίασε αύξησε τον ρυθμό του αλλά δεν αισθανόταν καλά με αυτή τη ταχύτητα (σημ. ο ρόσσι είχε κόψει επίσης) και μετά την ξαναέριξε.. Αν θέλετε να μάθετε αλήθεις να ακούτε δηλώσεις των οδηγών.. Έχουν τα στοιχειώδη αρχιδάκια (οι περισσότεροι) να λένε τα πράγματα με όνομά τους.. Από κει και πέρα συνεχίστε το ποιος και πάνω απόλα γιατί την έχει μεγαλύτερη.. Εγώ πάω να δω επανάληψη.. :wave2:
The_TROOPER
02/07/2007, 15:21
Τότε... πως είναι καλύτερος;;;;
Η σταθερότητα δεν είναι μέρος των ικανοτήτων του αναβάτη;
Ειναι ρε φιλε αλλα παίζουν και άλλα πράγματα φέτος. Σε πολλούς αγώνες είχε πρόβλημα με τα λάστιχα και ετσι εκανε και την ιστορική δήλωση οτι μπορεί να κερδίζει με μικρότερη τελική αλλα δε μπορεί να κερδίζει με χειρότερα λάστιχα.
Στα ίσα πάντως, με εξίσου ανθεκτικά λάστιχα και χωρίς ευθεία τόσο μεγάλη ωστε να του ρίχνει στα αφτιά το ducati, δεν παίζεται.
alximistis
02/07/2007, 15:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από gavos
Εγώ άκουσα το stoner να λέει ότι η ταχύτητα του ρόσσι ήταν "phenomenal" και αυτό εμένα μο9υ τα λέει όλα.. Αλλά επιδή εσένα μπορέι να μη στα λέει είπε επίσης ότι μόλις τον πλησίασε αύξησε τον ρυθμό του αλλά δεν αισθανόταν καλά με αυτή τη ταχύτητα (σημ. ο ρόσσι είχε κόψει επίσης) και μετά την ξαναέριξε.. Αν θέλετε να μάθετε αλήθεις να ακούτε δηλώσεις των οδηγών.. Έχουν τα στοιχειώδη αρχιδάκια (οι περισσότεροι) να λένε τα πράγματα με όνομά τους.. Από κει και πέρα συνεχίστε το ποιος και πάνω απόλα γιατί την έχει μεγαλύτερη.. Εγώ πάω να δω επανάληψη.. :wave2:
Εγώ δεν είδα πουθενά κι από κανέναν για το ποιος έχει την... μεγαλύτερη. Αν σου μοιάζει κάπως έτσι... μην συζητάς. Κανένας δεν σου είπε έλα και μίλα σε αυτήν την κουβέντα.
Επίσης είναι δικαίωμα μας όλων μας να λέμε τι πιστεύουμε. Εγώ λέω το α ο άλλος το β το γ και πάει λέγοντας. Γι αυτό γίνονται ξέρεις τα τόπικ και οι συζητήσεις για να λέμε τη γνώμη μας.
Όποιος δεν θέλει και νομίζει πως οι κουβέντες οι συγκεκριμένες έστω είναι για το πέος δεν έχει παρά να κάνει το εξής απλό:
Δεν συμμετέχει!!! Τόσο μα τόσο απλά.
όσο για το γενικότερο υφάκι του ποστ σου κοίτα να δεις... εφόσον είσαι ικανοποιημένος με την επανάληψη και τιος δηλώσεις των αρχιδάτων οδηγών του motogp λες και είπε κανείς πως δεν είναι άραξε στα κυβικά σου χαλαρότατα και άσε τις βλακείες για μας.
Εμείς δεν είμαστε οδηγοί κι έχουμε το δικαίωμα να λέμε τις βλακείες μας χωρίς τα... στοιχειώδη!
καλή επανάληψη.
alximistis
02/07/2007, 15:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από The_TROOPER
Ειναι ρε φιλε αλλα παίζουν και άλλα πράγματα φέτος. Σε πολλούς αγώνες είχε πρόβλημα με τα λάστιχα και ετσι εκανε και την ιστορική δήλωση οτι μπορεί να κερδίζει με μικρότερη τελική αλλα δε μπορεί να κερδίζει με χειρότερα λάστιχα.
Στα ίσα πάντως, με εξίσου ανθεκτικά λάστιχα και χωρίς ευθεία τόσο μεγάλη ωστε να του ρίχνει στα αφτιά το ducati, δεν παίζεται.
Μα φυσικά και παίζουν. Αλλά παίζει και η σταθερότητα και μάλιστα πολύ σημαντικό.΄Πάρα μ απάρα πολύ σημαντικό χωρίς να λέω ότι είναι ο μοναδικός παράγοντας. :)
Αρχικά δημιουργήθηκε από gavos
+1
Σωστος ο παικτης!
ΕΓΩ ΔΙΑΦΩΝΩ ΦΙΛΙΚΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΗΝ ΤΟ ΖΑΛΙΖΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ .ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ .Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΤΑΙ ΔΕ ΠΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΣΗ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΡΚΕΤΑ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑΚΙΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΑΚΕΣ ΜΑΣ ΑΝΥΣΗΧΙΕΣ ΣΤΡΙΜΩΞΕ ΤΗΝ ΜΙΣΕΛΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΤΕΣ .ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΟΝΕΡ ΚΟΙΝΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΕΣΕΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ -25 ΚΑΙ ΕΚΑΤΣΕ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
vassilis88
02/07/2007, 18:56
θα το πάρει στη Γερμανία ο Βάλε.
:a08: :a08: :a08: :a08:
Aggelos_SV
02/07/2007, 22:01
Μια παρατήρηση θέλω να κάνω μόνο.
Είδα παραπάνω , αλλά και σε άλλα θρέντια, ότι αναφέρεστε στις επιλογές ελαστικών του κάθε αναβάτη και στις διαφορές/πλεονεκτήματα της μιας εταιρείας έναντι της άλλης (η Dunlop είναι από άλλο ανέκδοτο...).
Μην υπεραπλουστεύουμε τα πράγματα λέγοντας ότι πχ τα Bridgestone είναι πιο σκληρά/μαλακά απ'τα Michelin ,ή αντέχει κάποιο περισσότερο από το άλλο κτλ κτλ.
Κατ'αρχάς υπάρχουν πάρα πολλές διαβαθμίσεις του σκληρού και του μεσαίου , δηλαδά το ότι μας αναφέρει στην TV πως ο Rossi έχει μεσαίο μπροστινό και πίσω ελαστικό ενώ ο Stoner σκληρο μπρος και μεσαίο πίσω , αυτό δεν λέει απολύτως τίποτα.Μπορεί το ''σκληρό'' της bridge να τείνει προς το μεσαίο της michelin ή και ανάποδα ή και δεν ξέρω εγώ τι άλλο.
Επίσης η εταιρείες ελαστικών φτιάχνουν ξεχωριστές παρτίδες για κάθε ομάδα/αναβάτη...
Μην υπεραπλουστεύουμε τα πράματα ρε παιδιά ,απλά ας παρακολουθούμε το θέαμα και να μη λέμε ο καθένας την π@π@ριά του λες και είμαστε ολιμερίς κι ολινυχτίς μέσα στα paddock.Η πληροφόρηση που παίρνουμε για τα λάστιχα είναι μιδαμινή , και στην τελική δεν μας ενδιαφέρει ( πολύ).
Ας απολαύσουμε το θέαμα :wave2:
Da.Vintage
03/07/2007, 08:39
Οτι και να λέμε ο Γιατρός απέδειξε οτι είναι κλάσεις ανώτερος απο το Στόνερ!
Φάνηκε απο τη διαφορά που του έκανε μόλις τον πέρασε!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Μην υπεραπλουστεύουμε τα πράματα ρε παιδιά ,απλά ας παρακολουθούμε το θέαμα και να μη λέμε ο καθένας την π@π@ριά του λες και είμαστε ολιμερίς κι ολινυχτίς μέσα στα paddock.Η πληροφόρηση που παίρνουμε για τα λάστιχα είναι μιδαμινή , και στην τελική δεν μας ενδιαφέρει ( πολύ).
Ας απολαύσουμε το θέαμα :wave2:
....όποιος ενδιαφέρεται για το άθλημα κακό δεν είναι να έχει μία σφαιρική άποψη για το θέμα κι όχι απλώς να είναι ένας τηλεθεατής που δεν χρειάζεται να έχει γνώσεις τι, ποιός, που και πόσοι.....σα να βλέπεις τσόντα....:rotflmao: .....έχω και δικάβαλο..... :lol: :wave2: μόνο "βάλτε κράνος" γιατί γράφουνε....:sun:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Οτι και να λέμε ο Γιατρός απέδειξε οτι είναι κλάσεις ανώτερος απο το Στόνερ!
Φάνηκε απο τη διαφορά που του έκανε μόλις τον πέρασε!
Όντως, και με χιλιες φορές πιο μπουρδέλ@ μηχανάκι , σκέψου να είχε duc....
Η δική μου εκτίμηση είναι ότι ο Rossi δεν έκατσε τυχαία τόσους γύρους στη ρόδα του Stoner. Είναι φανερό από τον τρόπο που τον προσπέρασε 3 γύρους πριν το τέλος ότι θα μπορούσε να τον είχε περάσει πολύ νωρίτερα...
Προφανώς έκατσε από πίσω για ν'ασκήσει πίεση μήπως και αναγκάσει τον Stoner στο λάθος. Δεν θέλει και πολύ... λίγο να χάσει τη γραμμή του και εύκολα από πρώτος μπορούσε να βρεθεί τρίτος με τον Heyden σε απόσταση βολής.. Αν θέλει να γυρίσει το πρωτάθλημα ο γιατρός, τότε αυτή ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία να το πετύχει παίζοντας ψυχολογικά παιχνίδια όπως έκανε τόσες φορές στο παρελθόν.
Τώρα αυτά περί φόρας και αγώνα τακτικής του Stoner είναι λίγο μυθιστορηματικά... Για ποια φόρα μιλάμε όταν για 7 περίπου γύρους πήγαιναν ρόδα ρόδα; Προφανώς και πήγαινε τέζα ο Stoner. Προφανώς και αισθανόταν ότι πάλευε για τη νίκη... διαφορετικά δεν θα είχε κάνει τόση διαφορά από όλους τους υπόλοιπους, ούτε και θα καθότανε να διακινδυνεύει το λάθος με το Rossi στη ρόδα του. Αν έκανε αγώνα τακτικής τότε με ένα κλικ κάτω το γκάζι και θα τον άφηνε να περάσει για να τρέξει μετά ανενόχλητος για τη 2η θέση. Πέρα από το γεγονός ότι ο Stoner δεν είναι Heyden... τρέχει για τη νίκη και το έχει αποδείξει αυτό και μπράβο του που δεν μάσησε και έτρεξε αλάνθαστα μέχρι το τέλος!
Εγώ νομίζω ότι αυτό το σκηνικό μπορεί να το επαναλάβει ξανά ο γιατρός αν αισθανθεί ότι είναι σε καλή μέρα για να γυρίσει το πρωτάθλημα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
Η δική μου εκτίμηση είναι ότι ο Rossi δεν έκατσε τυχαία τόσους γύρους στη ρόδα του Stoner. Είναι φανερό από τον τρόπο που τον προσπέρασε 3 γύρους πριν το τέλος ότι θα μπορούσε να τον είχε περάσει πολύ νωρίτερα...
Προφανώς έκατσε από πίσω για ν'ασκήσει πίεση μήπως και αναγκάσει τον Stoner στο λάθος. Δεν θέλει και πολύ... λίγο να χάσει τη γραμμή του και εύκολα από πρώτος μπορούσε να βρεθεί τρίτος με τον Heyden σε απόσταση βολής.. Αν θέλει να γυρίσει το πρωτάθλημα ο γιατρός, τότε αυτή ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία να το πετύχει παίζοντας ψυχολογικά παιχνίδια όπως έκανε τόσες φορές στο παρελθόν.
Τώρα αυτά περί φόρας και αγώνα τακτικής του Stoner είναι λίγο μυθιστορηματικά... Για ποια φόρα μιλάμε όταν για 7 περίπου γύρους πήγαιναν ρόδα ρόδα; Προφανώς και πήγαινε τέζα ο Stoner. Προφανώς και αισθανόταν ότι πάλευε για τη νίκη... διαφορετικά δεν θα είχε κάνει τόση διαφορά από όλους τους υπόλοιπους, ούτε και θα καθότανε να διακινδυνεύει το λάθος με το Rossi στη ρόδα του. Αν έκανε αγώνα τακτικής τότε με ένα κλικ κάτω το γκάζι και θα τον άφηνε να περάσει για να τρέξει μετά ανενόχλητος για τη 2η θέση. Πέρα από το γεγονός ότι ο Stoner δεν είναι Heyden... τρέχει για τη νίκη και το έχει αποδείξει αυτό και μπράβο του που δεν μάσησε και έτρεξε αλάνθαστα μέχρι το τέλος!
Εγώ νομίζω ότι αυτό το σκηνικό μπορεί να το επαναλάβει ξανά ο γιατρός αν αισθανθεί ότι είναι σε καλή μέρα για να γυρίσει το πρωτάθλημα.
το αυτο +1000
ο ροσι ηταν σε καλη μερα, το μηχανακι ηταν οκ, περασε τους περισσοτερους πολυ γρηγορα στον αγωνα και περιμενε καποιο λαθος του stoner (ισως και πτωση) και γιαυτο τον πιεζε απο διαφορετικες γραμμες και σε ολες τις στροφες
ειναι γατα ο τυπος... οχι απλα ο καλυτερος...
και ο stoner ειναι "ταπας" τον παω πολυ γι'αυτο μ'αρεσει το πρωταθλημα φετος...και γιατι η honda ειναι ΓΤΠ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Runner Ducati
03/07/2007, 17:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ειναι γατα ο τυπος... οχι απλα ο καλυτερος...
και ο stoner ειναι "ταπας"
Αυτο ακριβως, εμπλεξε με τον Στονερ ο Ροσσι, σε σχεση με οσους ειχε αντιμετωπισει τα προηγουμενα χρονια, ειναι ταχυτατος ο μικρος, και κυριως δεν καταλαβαινει χριστο απο ψυχολογια, μεγαλος μαγκας φαινεται...
ξερει τα υπερ και τα κατα της μοτοσυκλετας του στις πιστες του πρωταθληματος... κανει αυτο που μπορει να κανει σε καθε πιστα με αυτα που εχει ως δυνατοτητες η μοτοσυκλετα του και τα ελαστικα του καθε φορα, οτι κανει και ο Ροσσι βεβαια... στο Ασσεν με τα πολλα σικε'ι'ν βολευει την μοτοσυκλετα του Ροσσι που ειναι καταλληλοτερη σε αυτη την πιστα, επισης τα Μισελιν ηρθαν πρωτα μπροστα δειχνοντας αρκετα καλυτερα για αυτη την πιστα μεχρι τελους... και φυσικα ηταν η ευκαιρια του Ροσσι να τα δωσει ολα εχοντας καλυτερο πακετο στην συγκεκριμενη περιπτωση απο τον Στονερ και ετσι να κερδισει...
γιαυτο γουσταρω πολυ τον Στονερ, ηρθε δευτερος ενω πιστευω σε σχεση πχ τους υπολοιπους ολης της πρωτης 6αδας σε αυτη αποκλειστικα την πιστα εννοω, δεν ειχε την καταλληλοτερη μοτοσυκλετα και λαστιχα σε σχεση με τους 6 πρωτους εδω, τον περασε ενας Ροσσι οπου εκτος την ικανοτητα του, εχει και εξαιρετικο πακετο για τετοια πιστα... αναφερομαι για αυτην αποκλειστικα την πιστα και ημερα, καθε αγωνας και καθε πιστα ειναι αλλη περιπτωση...
και ο stoner ειναι "ταπας" τον παω πολυ γι'αυτο μ'αρεσει το πρωταθλημα φετος...και γιατι η honda ειναι ΓΤΠ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
να τα λες ολα ε....και επειδη τα πρασινα ειναι μονιμος κατω :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
Αυτο ακριβως, εμπλεξε με τον Στονερ ο Ροσσι, σε σχεση με οσους ειχε αντιμετωπισει τα προηγουμενα χρονια, ειναι ταχυτατος ο μικρος, και κυριως δεν καταλαβαινει χριστο απο ψυχολογια, μεγαλος μαγκας φαινεται...
Όλοι ταχύτατοι ήταν. Η ψυχολογία δεν αγοράζεται... σήμερα την έχεις αύριο τη χάνεις! 2-3 αγώνες σαν του Assen και εύκολα έρχεσαι στα ίσια σου και κάνεις το λάθος.
Προσωπικά θα ήθελα πολύ να δω έναν ακόμα "Rossi" να εμφανίζεται όσο ο γιατρός είναι ενεργός και στα φόρτε του γιατί θα δούμε τρελό θέαμα που θα γράψει ιστορία.
Ο Stoner έχει κέφι είναι νέος και έχει ένα πολύ καλό πακέτο... Προς το παρόν έχει την ψυχραιμία έχει την ταχύτητα και έχει και τον τσαμπουκά του πρωταθλητή που τρέχει για τη νίκη... αλλά το Rossi στην καλή του μέρα δεν βλέπω να τον παλεύει...
Μακάρι να έχει κι άλλα να δώσει, γιατί και οι ατυχίες κάποτε τελειώνουν και αν ο γιατρός σταθεροποιηθεί στη φυσιολογική του κατάσταση, θα χρειαστεί να δώσει αρκετούς αγώνες ο Stoner σαν του Assen.
Περίμενε το τέλος λοιπόν φίλε Παναγιώτη, μη βιάζεσαι τόσο..
Στο τελος παντρευονται ολοι το γνωριζουμε αυτο, και ζουνε αυτοι καλα και μεις καλυτερα:hypnotize :look: :look:
Σκηνοθετα, πιο πολλα onboard πληζ:D
Runner Ducati
03/07/2007, 17:51
Όλοι ταχύτατοι ήταν. Η ψυχολογία δεν αγοράζεται... σήμερα την έχεις αύριο τη χάνεις! 2-3 αγώνες σαν του Assen και εύκολα έρχεσαι στα ίσια σου και κάνεις το λάθος.
Προσωπικά θα ήθελα πολύ να δω έναν ακόμα "Rossi" να εμφανίζεται όσο ο γιατρός είναι ενεργός και στα φόρτε του γιατί θα δούμε τρελό θέαμα που θα γράψει ιστορία.
Ο Stoner έχει κέφι είναι νέος και έχει ένα πολύ καλό πακέτο... Προς το παρόν έχει την ψυχραιμία έχει την ταχύτητα και έχει και τον τσαμπουκά του πρωταθλητή που τρέχει για τη νίκη... αλλά το Rossi στην καλή του μέρα δεν βλέπω να τον παλεύει...
Μακάρι να έχει κι άλλα να δώσει, γιατί και οι ατυχίες κάποτε τελειώνουν και αν ο γιατρός σταθεροποιηθεί στη φυσιολογική του κατάσταση, θα χρειαστεί να δώσει αρκετούς αγώνες ο Stoner σαν του Assen.
Αν ειναι καποιοι που σταθηκαν ατυχοι ειναι οι Ντουκατιστι περσι και ο Καπι, γιατι ο Γιατρος εψωλι@σθην ακομα και απο τον κοτοπουλακι... μην ακουσω περι μηχανακι γιατι τα χερια μονο μετρανε :lol: ...
οτι και να κανει ο Ροσσι εμπλεξε φετος, ΜΟΝΟ ατυχια μπορει να σταματησει τον Στονερ, η να βγαλει εξισου δυνατο και ανταγωνιστικο μηχανακι σε ολες τις πιστες η Γιαμαπα, τωρα εχει καταλληλοτερο απο τον Στονερ ο Γιατρος σε μερικες, αλλα εχει και καταλληλοτερο σε αλλες περισσοτερες ο Στονερ (για την ωρα παντα) και να κερδισει τουλαχιστον τους 5-6 αγωνες απο τους 9 ο Ροσσι, να ερθει τουλαχιστον στην 3αδα και τους υπολοιπους... δεν ειναι στραγαλια οι βαθμοι και οι αγωνες, ειπαμε, εκτος ατυχιων για τον καθενα...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ducati: We were title contenders last year.
Tuesday, 3rd July 2007
Ducati's MotoGP project director, Livio Suppo, is far from surprised at his team's dominant position in the current world championship standings - since Ducati were also capable of battling for last year's world title.
New Ducati signing Casey Stoner has been the revelation of the 2007 season, winning five of the nine rounds so far to hold a 21 point lead over Valentino Rossi, but Suppo underlined that the situation should not be a total shock.
"Also last year we were a title contender, with Loris," he told Bridgestone's Racing All Over The World MotoGP podcast. "We arrived in Barcelona [round seven] with Loris leading the championship, on the same points as Nicky [Hayden], and at the end of the season Nicky was the world champion. So I think without the accident at Barcelona last year, already we were able to fight for the title."
The accident in question occurred when Capirossi and team-mate Sete Gibernau tangled into turn one, bringing several other riders down with them. The Barcelona event was the first of three races in three weeks, leaving Capirossi to battle painful chest injuries for the next two rounds. Loris lost 46 points to Hayden over those three events, but finished the season just 23 points behind the Repsol Honda rider - indicating what might have been.
Meanwhile, reflecting on the Italian factory's short but spectacular association with Bridgestone, Suppo admitted it was ironic that Ducati have won the Japanese Grand Prix for the past two seasons - but has still never won its own home event at Mugello.
"I will never forget our first victory with Bridgestone at Motegi because, of course, it is a Honda circuit. That was something special," he smiled. "It's strange because we have won twice at Motegi and yet we haven't won at Mugello, our home track!"
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
δεν ειναι στραγαλια οι βαθμοι και οι αγωνες, ειπαμε, εκτος ατυχιων για τον καθενα...
Συμφωνώ... αλλά υποτιμάς τον παράγοντα Rossi ο οποίος δεν είναι Heyden (τον έχω ξεσκίσει αυτόν σήμερα...) για να περιμένει να πέσουν όλοι μπας και πάρει πρωτάθλημα! Δεν έχει μαζέψει 7 τίτλους από τύχη, ούτε από ανάξιους αντιπάλους όπως πιστεύεις. Νομίζεις ότι ο Gibernau ήτανε κουλός; αλλά άμα σε περνάει 2-3 φορές μέσα στον αγώνα και μετά ξανακάθεται πίσω στη ρόδα σου να σε πιέζει μέχρι το 2ο γύρο πριν το τέλος, αργά ή γρήγορα θα σου χαλάσει την ψυχολογία!
2-3 αγώνες με το Rossi στη θηριώδη προχθεσινή κατάσταση και ποιος σου λέει ότι ο Stoner δεν θα έχει μία έξοδο από την πίεση; Δεν θέλει και 2η... και όσο και να θέλεις να πιστεύεις το αντίθετο, όλοι κάνουν λάθη!
Εδώ έχει βγάλει από το πρωτάθλημα με τον ίδιο τρόπο άλλους πολύ πιο έμπειρους!
Γι'αυτό σου λέω άσε τα συμπεράσματα τώρα και περίμενε να δούμε τι θα γίνει.
Runner Ducati
03/07/2007, 19:17
και ποιος σου λέει ότι ο Stoner δεν θα έχει μία έξοδο από την πίεση; Δεν θέλει και 2η... και όσο και να θέλεις να πιστεύεις το αντίθετο, όλοι κάνουν λάθη!
Γι'αυτό σου λέω άσε τα συμπεράσματα τώρα και περίμενε να δούμε τι θα γίνει.
Εγω ειδα οτι στον τελευταιο αγωνα περσι επεσε ο Ροσσι στην μεταξυ πιεση Κοτοπουλακι vs Ροσσι στον τελευταιο αγωνας... :lol:
μην γινει το αντιθετο, ο Στονερ δεν τραβαει κανα ζορι, δεν ειναι το πρωτοπαλικαρο, ο χερας, ισα ισα που ο Στονερ δεν εχει κανενα πρωταθλημα πουθενα ουτε διακρισεις, και ουτε κανει καραγκιοζιλικια μετα απο καθε αγωνα, και σωπαστε και εγω ειμαι ο αρχηγος...
αλλος εχει το αγγουρι και τρεχει...
και αμα ειναι τοσο χερας και τιμονι και ατρομητος και ψυχολογος, ας το δουμε και φετος απεναντι στο κουλαδι τον Στονερ, γιατι δεν το ειδαμε περσι, με το αλλο κουλαδι...
:lol:
αα και δεν εχει 7 παγκοσμια στα MotoGP, (αλλο 125-250-500 διχρονα) εχει 4 εκ των οποιων το πρωτο ηταν μια ωραιοτατη παγαποντια της Χοντα'ι' με το τετραχρονο προετιμασμενο και τους κανονισμους... ελειπε και η Ντουκατι εξ αρχης... επαιζε μπαλα με πολυ ευνοικους ορους στην κατηγορια οσο ηταν στην Χοντα'ι'...
ας δουμε λοιπον ποσο μαγκας ειναι και στο τελος του πρωταθληματος εαν ναι θα το πω πρωτος εγω...
Εγω ειδα οτι στον τελευταιο αγωνα περσι επεσε ο Ροσσι στην μεταξυ πιεση Κοτοπουλακι vs Ροσσι στον τελευταιο αγωνας... :lol:
μην γινει το αντιθετο, ο Στονερ δεν τραβαει κανα ζορι, δεν ειναι το πρωτοπαλικαρο, ο χερας, ισα ισα που ο Στονερ δεν εχει κανενα πρωταθλημα πουθενα ουτε διακρισεις, και ουτε κανει καραγκιοζιλικια μετα απο καθε αγωνα, και σωπαστε και εγω ειμαι ο αρχηγος...
αλλος εχει το αγγουρι και τρεχει...
και αμα ειναι τοσο χερας και τιμονι και ατρομητος και ψυχολογος, ας το δουμε και φετος απεναντι στο κουλαδι τον Στονερ, γιατι δεν το ειδαμε περσι, με το αλλο κουλαδι...
:lol:
αα και δεν εχει 7 παγκοσμια στα MotoGP, (αλλο 125-250-500 διχρονα) εχει 4 εκ των οποιων το πρωτο ηταν μια ωραιοτατη παγαποντια της Χοντα'ι' με το τετραχρονο προετιμασμενο και τους κανονισμους... ελειπε και η Ντουκατι εξ αρχης... επαιζε μπαλα με πολυ ευνοικους ορους στην κατηγορια οσο ηταν στην Χοντα'ι'...
ας δουμε λοιπον ποσο μαγκας ειναι και στο τελος του πρωταθληματος εαν ναι θα το πω πρωτος εγω...
Το ότι έπεσε πέρσι είναι απόδειξη ότι όλοι είναι άνθρωποι και αγχώνονται και κάνουν λάθη. Μάλιστα ο Rossi δεν έχει και πολλά στο ενεργητικό του... Ωστόσο ανέτρεψε ένα πρωτάθλημα που του πήγε κατά διαόλου και απέδειξε για άλλη μία φορά τη φήμη του. Την ίδια χρονιά ο Stoner είχε τρελαθεί στην τούμπα!
Και φέτος που το πακέτο ducati-stoner ξεκίνησε τόσο δυναμικά, πες μου έναν που να μην πιστεύει ότι μπορεί ο Rossi να το γυρίσει.
Τέλος πάντων... το να προσπαθήσω να σε πείσω είναι καμμένο χαρτί.. :D
Εδώ θα είμαστε να τα λέμε, αλλά κάτι μου λέει ότι μέχρι το τέλος ή θα κλαίτε ή θα λαχταρίσετε! Η ιστορία δείχνει ότι με τον γιατρό ενεργό, εύκολο πρωτάθλημα να μην περιμένεις..
Runner Ducati
03/07/2007, 19:44
με τον γιατρό ενεργό, εύκολο πρωτάθλημα να μην περιμένεις..
δεν προσπαθει να πεισει ο ενας τον αλλον, συζητηση γινεται...:cool:
ευκολο οκ δεν λεω οτι θα ειναι... :beer:
αλλα ενεργος γιατι να μην ειναι? δεν τον φορτιζουν καλα? ...
:p
:rotflmao:
αλλα ενεργος γιατι να μην ειναι? δεν τον φορτιζουν καλα? ...
Καλά τον φορτίζουνε... ρώτα και τον Ούτσιο, απλά κάποιοι τονε καρφώνουνε και έχει γκίνια το παλικάρι... :mad:
Runner Ducati
03/07/2007, 20:35
τωρα που το καλοσκεφτομαι εχετε δικιο ρε...
ΜΕΓΑΘΗΡΙΟ ο Ροσσι μιας και προκειται για εναν (εαν οχι) απο τους μεγαλυτερους αναβατες ολων των εποχων, τρομακτικο τιμονι και ο ανθρωπος με την δυνατοτερη ψυχολογια, ικανοτητα, τεραστια εμπειρια, τιτλους, αγωνες, νικες, ατρομητος...
Ιαπωνικος γιγαντας η Γιαμαπα (αλλα και οι υπολοιπες) μπροστα στην μικρη Ντουκατι, την βιοτεχνια....
λενε και οτι το Ντουκατι δεν στριβει τοσο καλα και μονο γκαζι εχει...
αναρωτιεμαι που παει το μικρο, απειρο, φοβισμενο Στονερακι που δεν εχει καν ενα πρωταθληματακι ουτε στα 125ρακια...
μια χαψια θα το κανει ο Ροσσι, μια χαψια...
:cry:
Καλα σας βλεπω εσας τους δυο μετα απο 20 χρονια σε κανα καφενειο, να γκρινιαζετε για τον Ροσι και τον στονερ.:rotflmao:
vassilis88
03/07/2007, 21:49
οτι και να κανει ο Ροσσι εμπλεξε φετος, ΜΟΝΟ ατυχια μπορει να σταματησει τον Στονερ
μονο ατυχια σταματαει το ροσσι..
κ ειμαστε μες στη γκαντεμια περσι κ φετος..
Το ότι έπεσε πέρσι είναι απόδειξη ότι όλοι είναι άνθρωποι και αγχώνονται και κάνουν λάθη. Μάλιστα ο Rossi δεν έχει και πολλά στο ενεργητικό του... Ωστόσο ανέτρεψε ένα πρωτάθλημα που του πήγε κατά διαόλου και απέδειξε για άλλη μία φορά τη φήμη του. Την ίδια χρονιά ο Stoner είχε τρελαθεί στην τούμπα!
Και φέτος που το πακέτο ducati-stoner ξεκίνησε τόσο δυναμικά, πες μου έναν που να μην πιστεύει ότι μπορεί ο Rossi να το γυρίσει.
Εδώ θα είμαστε να τα λέμε, αλλά κάτι μου λέει ότι μέχρι το τέλος ή θα κλαίτε ή θα λαχταρίσετε! Η ιστορία δείχνει ότι με τον γιατρό ενεργό, εύκολο πρωτάθλημα να μην περιμένεις..
Εχει κανει και ο Βαλε τα λαθη του. Εκτος απο το περσινο, που του στοιχισε και ενα πρωταθλημα, θυμιζω οτι πριν 2 ή 3 χρονια ειχε πεσει στον (νομιζω) τελευταιο γυρο, χωρις πιεση απο κανενα. Ηταν ή στο Donington ή στο Mugello...
Επισης δεν ξερω εαν θυμαστε τι βροντοκομος ηταν στις πρωτες του χρονιες σε καθε πρωταθλημα...μετα βεβαια εβρισκε τον ρυθμο του και τα ξεφτιλιζε ολα, αλλα...
Λογικο ειναι λοιπον και ο Στονερ να ειναι ασταθης στην πρωτη του χρονια με τα θηρια, δεν λεει κατι αυτο...φετος αποδεικνυεται σταθεροτατος και ας εχει και τον Βαλε να τον πιεζει!
Da.Vintage
04/07/2007, 11:48
+46
Σωστός!
Τον μέτραγε και τον πίεζε μπας και κάνει λάθος απο το να χάσει άλλη μία θέση εώς και την πτώση... Αυτό θα του εξασφάλιζε ακόμα μεγαλύτερη μείωση της διαφοράς! Αλλά ο μικρός τα πήγε καλά! Αλλά ο Γιατρός είναι μία κατηγορία μόνος του!
Da.Vintage
04/07/2007, 11:49
να τα λες ολα ε....και επειδη τα πρασινα ειναι μονιμος κατω :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Aυτός ο De Tumpe μονίμως κάτω είναι ρε ....:lol: :wave2:
Aυτός ο De Tumpe μονίμως κάτω είναι ρε ....:lol: :wave2:
αφου καβαλαει καβαπεφτω!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
The_TROOPER
04/07/2007, 13:33
ΓΙα τον Ρόσσι δεν τίθεται θέμα ειναι φαινόμενο. Αλλα αν δεν υπήρχε ο Ρόσσι και ο φετινός Στόνερ θα γινόταν ίνδαλμα γιατι εχει μεγαλη διαφορά απο τους υπόλοιπους!
vangelis 64
04/07/2007, 23:22
Πριν δυο μήνες περίπου,διάβασα ένα μηχανολογικό άρθρο στο μοτό που εξηγούσε γιατί η μόνη κερδισμένη εταιρεία από τη μείωση τών κυβικών,είναι η Ducati.
Αν το βρω,θα το ποστάρω.Η κεντρική ιδέα πάντως είναι το desmo.:wave2: :wave2:
αφου καβαλαει καβαπεφτω!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
δε θελω να λεω μεγαλες κουβεντες αλλα τα kawa ειναι πολυ σουπερ φετος!
ο ντεπουνιε ειναι πεφτουλας και δε θα δει η kawa αποτελεσμα με αυτον αλλα να λεμε τα συκα συκα και τη σκαφη σκαφη... η kawa ειναι ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΑΤΗ φετος και δες πχ που τερματιζει φετος ο ΝΑΚΑΝΟ με Honda ... για να κανεις τη συγκριση.... αυτο μονο και τελος!
δε θελω να λεω μεγαλες κουβεντες αλλα τα kawa ειναι πολυ σουπερ φετος!
ο ντεπουνιε ειναι πεφτουλας και δε θα δει η kawa αποτελεσμα με αυτον αλλα να λεμε τα συκα συκα και τη σκαφη σκαφη... η kawa ειναι ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΑΤΗ φετος και δες πχ που τερματιζει φετος ο ΝΑΚΑΝΟ για να κανεις τη συγκριση.... αυτο μονο και τελος!
ελα ρε γιωργο...πλακα μας κανεις???αλλα σε καταλαβαινω...καβα και αεκ...πανε πακετο!!!
ΠΕΣΤΕ ΚΑΤΩ ΟΕΟΕΟΕ !!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
95509
:a46: :a46: :a46:
vassilis88
05/07/2007, 11:47
η καβα ειναι ανταγωνιστικη.. αν δν ψωνιζει οδηγους ομως τι να περιμενει.. ωραιο διδυμο ειχε, ντε πουνιε κ ζακ, κ τωρα, ντε πουνιε κ γουεστ.. του χρονου να δωσει λεφτα για να περιμενει κ αποτελεσματα..
Da.Vintage
05/07/2007, 11:47
Αυτός με το κίτρινο μπλουζάκι ποιός είναι καινούριος οδηγός της KAWA??:look:
Αυτός με το κίτρινο μπλουζάκι ποιός είναι καινούριος οδηγός της KAWA??:look:
Ναι και εχουν αναθεσει στον ραντυ ντεπουνιε (ή αλλιως Ντεμινιο) να του μαθει πως να πεφτει κατω εαν ο αγωνας δεν του παει καλα...
:rotflmao: