Σύνδεση

View Full Version : Βαρεθηκα να μην με υπολογιζουν

Σελίδες : 1 [2]

vassilis88
02/07/2007, 11:26
αυτο ειναι το HSC (honda sports concept)

κ ειναι κονσεπτ..

X_NR750
02/07/2007, 11:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
Το νεο RX8 εχει εγγυηση κινητηρα για παντα!!
και δεν καιει λαδια.

Καλη φαση ειναι...

Το εχεις οδηγησει?

DUKASII
02/07/2007, 11:27
Το νεο RX8 εχει εγγυηση κινητηρα για παντα!!
και δεν καιει λαδια.

Καλη φαση ειναι... Σιγουρα?γιατι ξερω οτι ανα 4 ρεζερβουαρ βενζινης παει ενα μπουκαλι λαδι..
επισης εγγυηση για παντα??

Xrider
02/07/2007, 11:31
Δεν το εχω οδηγησει.
Ενας φιλος,που ενδιαφερωταν ειχε παει στην Mazda για test drive και μεταξυ αλλων του ειπαν οτι η εγγυηση ειναι 3-5χρονια για το αυτοκινητο και εφορου ζωης για τον κινητηρα.
Εχουν φτιαξει κατι νεα κραματα για να μην τα παιζει ο Wankel.

gcrook
02/07/2007, 11:33
Δεν το εχω οδηγησει.
Ενας φιλος,που ενδιαφερωταν ειχε παει στην Mazda για test drive και μεταξυ αλλων του ειπαν οτι η εγγυηση ειναι 3-5χρονια για το αυτοκινητο και εφορου ζωης για τον κινητηρα.
Εχουν φτιαξει κατι νεα κραματα για να μην τα παιζει ο Wankel.

Το προβλημα του βανκελ δεν ειναι τα κραματα αλλα τα "αναλωσιμα" μερη του κινητηρα που καταπονουνται απο τον ιδιορρυθμο τροπο λειτουργιας του.

makis206
02/07/2007, 11:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
Σιγουρα?γιατι ξερω οτι ανα 4 ρεζερβουαρ βενζινης παει ενα μπουκαλι λαδι..
επισης εγγυηση για παντα??

+1

Κι επίσης έχω ακούσει ότι το μοτέρ του χρειάζεται αντικατάσταση μετά από κάποια χιλιάδες χιλιόμετρα (100.000 νομίζω ; ) κι όλο αυτό αναφέρεται και στο πρόγραμμα συντήρησης απ'τη Mazda. Αν θυμάμαι καλά από μια παλιότερη συζήτηση, μου είχαν πει ότι το μοτέρ είναι πολύ φθηνό γι'αυτόν ακριβώς το λόγο.

Δεν το λέω σαν δυσφήμιση για την εταιρία, κάτι τέτοιο έχω ακούσει για τον βανκελ κινητήρα του RX8 όμως αυτή τη στιγμή δεν είμαι απόλυτα σίγουρος αφού δεν βρίσκω στο κινητό τον φίλο μου που έχει ένα από δαύτα..

Αν καταφέρω να τον βρω θα το πω, εσείς έχετε ακούσει κάτι τέτοιο η μόνο το δικό μας νερό έχει πρόβλημα ;:lol:

Xrider
02/07/2007, 11:41
Πλακα -πλακα κινητηρας βανκελ μπορει αραγε να βγει σε κλιμακα για ΜΟΤΟ?
Θα εχει εκπληκτικες αποδοσεις ακομα και σε 125 παπι.
grooc
Με τις βαλβιδες ειχε να κανει το προβλημα στον Βανκελ,λογω διαταξης/λειτουργιας κινητηρα και στο καρτερ,με ρωγμες κλπ.
Αυτα εχουν αλλαξει,στα νεα RX8 oxi RX7.

warlord
02/07/2007, 11:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
Ωπ nice babe

Hp?

160 αλλα πραγματικα οχι 350φευγα αλογα πιπες,πραγματικα πιο γρηγορο απο το αρ εξ 8 και ειναι και τογιοτα
αμα σε ενδιαφερει η οδηγικη απολαυση ειναι η καλυτερη αγορα αμεσως μετα απο μια πιστιαρα 1000 κυβικα,αμα σε ενδιαφερει η πολυτελεια και τα γκατζετακια,αστο
τα κουβαδιακια σου και σε αλλη παραλια
απολυτη πολεμικη μηχανη σε 4 ροδες αλλα δεν εχει ουτε υποδοχη για ηχοσυστημα και τα ηλεκτρικα παραθυρα ειναι πολυ καινουργιο πραγμα στο οχημα
Αααααααααααααααααχ μας γ@μησες το ηθικο μεσημεριατικα

dirtbird
02/07/2007, 11:49

Με τις βαλβιδες ειχε να κανει το προβλημα στον Βανκελ

Tις ποιές? :confused: :rolleyes: :smokin: :ZZZ:

X_NR750
02/07/2007, 11:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από warlord
160 αλλα πραγματικα οχι 350φευγα αλογα πιπες,πραγματικα πιο γρηγορο απο το αρ εξ 8 και ειναι και τογιοτα
αμα σε ενδιαφερει η οδηγικη απολαυση ειναι η καλυτερη αγορα αμεσως μετα απο μια πιστιαρα 1000 κυβικα,αμα σε ενδιαφερει η πολυτελεια και τα γκατζετακια,αστο
τα κουβαδιακια σου και σε αλλη παραλια
απολυτη πολεμικη μηχανη σε 4 ροδες αλλα δεν εχει ουτε υποδοχη για ηχοσυστημα και τα ηλεκτρικα παραθυρα ειναι πολυ καινουργιο πραγμα στο οχημα
Αααααααααααααααααχ μας γ@μησες το ηθικο μεσημεριατικα

Προσπαθω να σας το φτιαξω :winka:

X_NR750
02/07/2007, 11:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Tις ποιές? :confused: :rolleyes: :smokin: :ZZZ:

Θυριδες εννοει

gcrook
02/07/2007, 11:54
Θυριδες εννοει

τις ποιες;:eek:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

dirtbird
02/07/2007, 11:55
Θυριδες εννοει :winka:

vassilis88
02/07/2007, 12:01
τα 160 τα ειχε η ελιζ με το ροβερ μοτερ.. συγκεκριμμενα 111ες.

η τογιοτα ελιζ, 111αρ, εχει 190 αλλα με ον-οφφ αποδοση, μονο σε ψηλες στροφες, κ δν τραβαει οπως τις ροβερ απο χαμηλα, κ εκτος απ αυτο ειναι βαρυτερη.

στα rx7 ειχα ακουσει για αντικατασταση γενικη ανακατασκευη τεσπα στα 100Κ.

το ρχ8 ειναι πιο αξιοπιστο αλλα παλι καιει τα αντερα του σε βενζινες κλπ.

sfour
02/07/2007, 12:01
ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ
NORTON COMMANDER ME κινητήρα wankel
http://www.answers.com/topic/norton-commander-motorcycle-1

Xrider
02/07/2007, 12:02
Βαλβιδες ελεγα αλλα μαλλον εκανα λαθος.Νομιζα οτι τις ειχε σε περιμετρικη διαταξη.

http://en.wikipedia.org/wiki/Wankel_engine

Γιαυτο μπηκα να δω αν υπαρχουν η οχι αλλα ....δεν.
Τελικα υπαρχουν και μοτο με Βανκελ κινητηρα.:eyepop:

dirtbird
02/07/2007, 12:05
Οκνηροί και ευδαιμονιστές..... (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=28530) :smokin:

:bigcry: :rotflmao: :bigcry:

620
02/07/2007, 12:05
To rx8 wraio omorfo pisokinito me mplokadoura xwraei kai 4 atoma an xreiastei figouratzidiko alla trabaei ena meso oro katanalwshs panw apo 17l se skisimo xtypaei kai kati 25ares Litra xwreis na ypologizoume kai to ladaki tou pou sou trabaei kai ekei ena manikaki 1l ladi sta 2 ntepozita analoga bebaia kai me ton tropo odigisis.
Ta aloga apo thn allh psofia.192 leei to ena kai 231 to allo se dyno panw to 192 metafrazete se 150-165 kai to 231 sthn kalyterh apo oti eixa dei 195.Tha exeis dhladi ena spor amaksi wraio mostra kai ta oula tou kai tha sou skaei dipla kana ibiza FR h kanena corsa opc (koubadakia mprosta sto rx8) kai tha sou trabane kana 2 kolones gia thn plaka tous.
Bebaia to rx8 to eyxaristiese allou se strofilikia kai ta sxetika alla an to plakoseis opws eipa parapanw tha klaiei h tsepi sou apo thn benzini.Gnwstos me rx8 ayto me ta 231 plakomenos gia nayplio tou ekapse 45e benzines :sick:
Gi ayto kai ta blepeis stis mantres kai sthn xrysh eykairia na pouliounte kata 100tontades kai se poly xamiloteri timi apo thn agora tous san kainourgia.

X_NR750
02/07/2007, 12:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Οκνηροί και ευδαιμονιστές..... (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=28530) :smokin:

:bigcry: :rotflmao: :bigcry:

My surname :lol: :wave2:

X_NR750
02/07/2007, 12:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από 620
To rx8 wraio omorfo pisokinito me mplokadoura xwraei kai 4 atoma an xreiastei figouratzidiko alla trabaei ena meso oro katanalwshs panw apo 17l se skisimo xtypaei kai kati 25ares Litra xwreis na ypologizoume kai to ladaki tou pou sou trabaei kai ekei ena manikaki 1l ladi sta 2 ntepozita analoga bebaia kai me ton tropo odigisis.
Ta aloga apo thn allh psofia.192 leei to ena kai 231 to allo se dyno panw to 192 metafrazete se 150-165 kai to 231 sthn kalyterh apo oti eixa dei 195.Tha exeis dhladi ena spor amaksi wraio mostra kai ta oula tou kai tha sou skaei dipla kana ibiza FR h kanena corsa opc (koubadakia mprosta sto rx8) kai tha sou trabane kana 2 kolones gia thn plaka tous.
Bebaia to rx8 to eyxaristiese allou se strofilikia kai ta sxetika alla an to plakoseis opws eipa parapanw tha klaiei h tsepi sou apo thn benzini.Gnwstos me rx8 ayto me ta 231 plakomenos gia nayplio tou ekapse 45e benzines :sick:
Gi ayto kai ta blepeis stis mantres kai sthn xrysh eykairia na pouliounte kata 100tontades kai se poly xamiloteri timi apo thn agora tous san kainourgia.

Που να δεις τι πινει η Βεφα ρε συναδελφε ,σαν φιδι λεμε :lol: :lol: :lol:

για πε τπτ αλλο σε kill em all φαση

620
02/07/2007, 12:56
Που να δεις τι πινει η Βεφα ρε συναδελφε ,σαν φιδι λεμε :lol: :lol: :lol:

για πε τπτ αλλο σε kill em all φαση
Ti enoeis kill em all fash ??? :lol:

X_NR750
02/07/2007, 13:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από 620
Ti enoeis kill em all fash ??? :lol:

Take no prisoners ντεεεεεεεεε :lol: :lol: :lol:

Υγ και δεν μιλαω για σενα

παρακαλουνται οι γνωστοι και μη εξερεταιοι αξιοτιμοι πελαται οπως προσερχονται απο το παρων Thread να τα λεμε ενα χερακι (μην χαλαμε και αλλα θεματα)

μετα τιμης
X_NR750

zireous
02/07/2007, 22:20
Ένα είναι το κουτί:

http://en.wikipedia.org/wiki/Tesla_Roadster

Εγώ κάνα φιατάκι το πολύ πολύ να μπορεί να σέρνει τα 750 στο τρέιλερ και μου φτάνει, εσείς πήχτε. :lol:

X_NR750
02/07/2007, 22:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
Ένα είναι το κουτί:

http://en.wikipedia.org/wiki/Tesla_Roadster

Εγώ κάνα φιατάκι το πολύ πολύ να μπορεί να σέρνει τα 750 στο τρέιλερ και μου φτάνει, εσείς πήχτε. :lol:

Ωωωωωωωωωω

απο εσενα τουλαχιστον περιμενα να καταλαβεις :wave2:

zireous
02/07/2007, 22:37
Και τί είμαι γω γιε'μ για να καταλάβω, ο Γκέλερ; :lol:

Άσε κάτι τηλεκινητικά κόλπα που κάνω τελευταία και με έχουνε τσακίσει, τόσοι μήνες εξάσκηση, ένα μαμημένο νούμερο στο τζόκερ δεν κατάφερα να βγάλω όπως τό 'θελα. :lol:

X_NR750
02/07/2007, 22:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
Και τί είμαι γω γιε'μ για να καταλάβω, ο Γκέλερ; :lol:

Άσε κάτι τηλεκινητικά κόλπα που κάνω τελευταία και με έχουνε τσακίσει, τόσοι μήνες εξάσκηση, ένα μαμημένο νούμερο στο τζόκερ δεν κατάφερα να βγάλω όπως τό 'θελα. :lol:

:lol: :lol: :lol:

Da.Vintage
03/07/2007, 08:27
Θελω να αγορασω ΚΟΥΤΙ

αλλα δεν ξερω πολλα

Mazda RX8 τι λεει?

Δυνατό Στριφτερό αλλά όχι ιδιαίτερα αξιόπιστο!
+ οτι στα 1000χλμ θέλει ένα λίτρο λάδι!

Αν δε σε υπολογίζουν και με αυτό...

Πωλούνται ΚΑΝΑΔΕΖΑ και ΤΑΝΚ σε τιμή ευκαιρίας!
Λίγα χιλιόμετρα φυλασόμενα σε γκαράζ!

grigorisr1
03/07/2007, 08:43
Παρε ενα EVO να γουσταρεις λεμε..... θελουν δε θελουν σε υπολογιζουν γιατι κανει λιγο θοριβο :D

soundstorm
03/07/2007, 15:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Δυνατό Στριφτερό αλλά όχι ιδιαίτερα αξιόπιστο!
+ οτι στα 1000χλμ θέλει ένα λίτρο λάδι!

Αν δε σε υπολογίζουν και με αυτό...

Πωλούνται ΤΑΝΚ σε τιμή ευκαιρίας!
Λίγα χιλιόμετρα φυλασόμενα σε γκαράζ!

Το θελω!!!:lol:

afrotwin
03/07/2007, 15:18

Βαρεθηκα να μην με υπολογιζουν

giati den aftoktonis?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

X_NR750