View Full Version : Pegaso ή KLE 250?
Εχω ένα beverly 250 και θέλω να το δώσω γιατί χρειάζομαι τα χρήματα. Μπορώ να πάρω ενα Pegaso του 2000 ή ένα KLE 250 anhelo του 99. Είμαι αρκετά βαρύς και δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία σε μηχανές. Τι προτείνετε απο τα 2?
Cpt. Haddock
03/07/2007, 14:10
Πηγασο
:wave2:
Αλογάκι με φτερά!!!
kiriakost
03/07/2007, 18:28
KLE 250 για να βρίσκεις και καμιά βίδα - εάν σου χρειαστεί .. ;)
Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
+1 :lol:
Είχες ποτέ κανένα aprilia και δεν βρήκες ούτε βίδα, ή σου είπαν, ακουσες κλπ κλπ ?
kiriakost
03/07/2007, 20:41
Ως κάτοικος ΑΤΤΙΚΗΣ , που είσαι , η ζωή με ένα aprilia ίσως να είναι εύκολη υπόθεση .
Πανελλαδικά όμως , είναι άλλη η κατάσταση, και μάλιστα ιδιαίτερα αρνητική !!
Καταλαβαίνω ότι το αγαπάς το σκουτεράκι σου , και την μαμά εταιρεία του, αλλά εδώ δεν σηκώνει συναισθηματισμούς .
Βέβαια ολα είναι ρευστά στην αγορά , για παράδειγμα κάποτε υπήρχε μεγάλη υποστήριξη ανταλλακτικών στις βέσπες Piaggio , ενώ σήμερα , δεν υπάρχει πια .
Και ναι, το παραδέχομαι, πριν λιγο καιρό γλυκοκοίταγα έναν Πήγασο 600- 650 δεν θυμαμαι καλά, και το θέμα υποστήριξη ήταν αρκετά στενάχωρο, όσους και εάν ρώτησα , έστω και για μια μανέτα !!
Ως κάτοικος ΑΤΤΙΚΗΣ , που είσαι , η ζωή με ένα aprilia ίσως να είναι εύκολη υπόθεση .
Πανελλαδικά όμως , είναι άλλη η κατάσταση, και μάλιστα ιδιαίτερα αρνητική !!
Καταλαβαίνω ότι το αγαπάς το σκουτεράκι σου , και την μαμά εταιρεία του, αλλά εδώ δεν σηκώνει συναισθηματισμούς .
Βέβαια ολα είναι ρευστά στην αγορά , για παράδειγμα κάποτε υπήρχε μεγάλη υποστήριξη ανταλλακτικών στις βέσπες Piaggio , ενώ σήμερα , δεν υπάρχει πια .
Και ναι, το παραδέχομαι, πριν λιγο καιρό γλυκοκοίταγα έναν Πήγασο 600- 650 δεν θυμαμαι καλά, και το θέμα υποστήριξη ήταν αρκετά στενάχωρο, όσους και εάν ρώτησα , έστω και για μια μανέτα !!
Γνωρίζω και αρκετούς κατόχους aprilia εκτός ΑΤΤΙΚΗΣ που δεν ζορίζονται να βρούν μια μανέττα. Όντως υπήρχε πρόβλημα τα τελευταία 2 χρόνια μετά την εξαγορά απ΄την Piaggio και την αλλάγή του συστήματος παραγγελίας ανταλλακτικών, αλλά η κατάσταση είναι πολύ πολύ καλύτερη πλέον.
Και χωρίς πλάκα μπορείς να συγκρίνεις ένα pegaso με το KLE250 ? Μην τρελλαθούμε. Αν δεν κάνω λάθος το Anhello δεν είχε εισαχθεί επίσημα. Και πέραν τούτου έχω ακούσει κάτι ιστορίες με σπασμένα μοτέρ KLE250 & Eliminator μούρλια....
Μην σε μπερδεύει το Scarabeo στο προφιλ μου. Το Sportcity 200 μου δεν το έχουν στην λίστα μοντέλων. :sad:
Ίδιο μοτέρ μεν αλλά πιο μουράτο :ninja:
xanoutas
04/07/2007, 00:29
Φίλε μου το Pegaso στα κύβικα έχει σχεδόν triple score στα κυβικά το ΚΛΕ 250! Και αυτό φαίνεται στον δρόμο. Είχα ένα Πήγασο του 2001 για σχεδόν ένα χρόνο και για μέσα στην πόλη είναι μια χαρά. Και ταξίδια πάει,αλλά ένα δικύλινδρο είναι σαφώς καλύτερα. Εκτός από κάποια κλασσικά ηλεκτρολογικά προβλήματα(ανορθωτής και κεντρικός διακόπτης) ο Πήγασος είναι απροβλημάτιστος!
Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας. Πήρα τελικά τον πήγασο. 2001 injection μπλέ ασημί, 28000χλμ, σε καλή κατάσταση οπτικά 2400ευρώ. Νομίζω οτι άν δεν έχει κάποιο λάκο η φάβα, είναι πολύ καλή τιμή.
Cpt. Haddock
05/07/2007, 09:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από mobo
Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας. Πήρα τελικά τον πήγασο. 2001 injection μπλέ ασημί, 28000χλμ, σε καλή κατάσταση οπτικά 2400ευρώ. Νομίζω οτι άν δεν έχει κάποιο λάκο η φάβα, είναι πολύ καλή τιμή.
Καλοτάξιδο
:beer: :beer: :beer: :beer:
Αν και τωρα το πηρες και εληξε η υποθεση....
Μαλλον το πηρες ακριβα.ειναι ηδη 6 χρονων και εσκασες 2400.
Μοντελλο 1999 γνωστος το 2004 το εδωσε για 400 ευρουδακια με κολλημενο σταρτερ κατα τα αλλα ολα ηταν καινουργια και ειχε βγει απο σερβις...παρολα ταυτα εφτυσε αιμα να το πουλησει -Ιταλια-
Καλη τυχη με το Απριλια.:wave2:
Καλορίζικος.Πέρνα και μια βόλτα απ΄το www.apriliabikers.gr για ότι θέλεις σχετικά με τον Pegaso.
:beer:
Καλοτάξιδος, βουρ στους apriliabikers.
Όσο για αντ/κα, αφού βρίσκω εγώ για το πηγασάκι μου του 95, θα βρεις και εσύ -προτείνω Αρμακόλα για αντ/κα, και Bill μηχανικό.
Το ότι θα καθυστερούν καμμιά βδομάδα το συνηθίζεις (και στη σουτζούκα μου καθυστερούν τόσο, αλλά επειδή τα παίρνω από έξω).
Η μεταπώληση στα πηγασάκια είναι δράμα, αλλά το μηχανάκι δεν είναι καθόλου κακό -άμα είχα μυαλό θα το κράταγα και γω.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
Αν και τωρα το πηρες και εληξε η υποθεση....
Μαλλον το πηρες ακριβα.ειναι ηδη 6 χρονων και εσκασες 2400.
Μοντελλο 1999 γνωστος το 2004 το εδωσε για 400 ευρουδακια με κολλημενο σταρτερ κατα τα αλλα ολα ηταν καινουργια και ειχε βγει απο σερβις...παρολα ταυτα εφτυσε αιμα να το πουλησει -Ιταλια-
Καλη τυχη με το Απριλια.:wave2: Οπου και άν έψαξα, κάτω απο 3000ευρώ δεν έβρισκα. Οπότε θεωρώ οτι είναι καλή η τιμή. Οσο για την μεταπώληση, δεν με ενδιαφέρει και τόσο γιατί τον πήρα μεταχειρισμένο. Αρα δεν θα χάσω πολλά χρήματα. Και όταν θέλω να τον πουλήσω, τον παίρνει το ίδιο το μαγαζί που θα πάρω το καινούργιο.